رشته حسابداری در آلمان

1 نظر

رشته حسابداری در آلمان یکی از رشته هایی است که متقاضیان زیادی را برای تحصیل می بیند و ما در این مقاله قصد داریم تا موضوعات متعددی حول تحصیل حسابداری در آلمان را خدمت شما سروران گرامی ارائه نماییم. از جمله موضوعاتی که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت می توانیم به شرایط تحصیل در مقاطع مختلف تحصیلی کارشناسی، ارشد و دکتری در آلمان، مدارک مورد نیاز برای پذیرش، دوره آوسبیلدونگ حسابداری در آلمان، گرایشات رشته حسابداری در آلمان، هزینه های مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل، بورسیه های تحصیل و معرفی بهترین دانشگاه های حسابداری آلمان، بازار کار حسابداری در آلمان، فرصت های شغلی و درآمد حسابداری در آلمان، شرایط دریافت اقامت و تابعیت پس از تحصیل حسابداری در آلمان و ... اشاره داشته باشیم. بر همین اساس ما در تیم تحقیقاتی موسسه مشاوره ای MIE این مطالب را جمع آوری نموده و پس از مشورت با وکلای آلمانی تقدیم شما نموده ایم تا شما را با ابعاد مختلف رشته حسابداری در آلمان آشنا نماییم. توجه داشته باشید که ارائه اطلاعات در باب رشته حسابداری در آلمان به مفهوم اقدام برای این موضوع نمی باشد و بهتر است شما برای کسب اطلاع از میزان خدمات با کارشناسان موسسه ارتباط گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت نموده و راهنمایی های تکمیلی دریافت کنید و یا گزینه های مناسب مهاجرتی متناسب با شرایط خود را جویا شوید.

کار تحصیل آلمان در 30 ثانیه

مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:

تماس با ما
رشته حسابداری در آلمان

درباره رشته حسابداری در آلمان

امروزه رشته حسابداری یکی از مهم ترین رشته هایی است که نیاز به آن در تمام سازمان ها، ادارات، کارخانجات، سازمان ها و ... برای ثبت و ضبط گزارشات مالی و ارائه اطلاعات درست حس می شود و به جرات می توان گفت که یک سازمان بدون داشتن حسابدار دیر یا زود با مشکل مواجه خواهد شد. اطلاعات مالی که حسابداران در اختیار ذی نفعان یک سازمان از قبیل مدیر، سهام دار، سازمان ها و... قرار می دهد تاثیر بسیار زیادی در خط مشی و اهداف سازمان و همینطور سایر تصمیمات مهم آن خواهد داشت. در واقع با این سطح از نیاز به حسابدار می توان گفت بازار کار حسابداری در آلمان به گونه ای است که متقاضیان بعد از تحصیل در این کشور می توانند به راحتی وارد بازار کار حسابداری در آلمان شوند. از این رو تحصیل حسابداری در آلمان می تواند برای متقاضی مهاجرت به آلمان یک مسیر مناسب برای داشتن شغلی مناسب در آینده باشد.

  • توضیحات موسسه ملک پور در مورد کار تحصیل آلمان

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد کار تحصیل آلمان

فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد کار تحصیل آلمان

شرایط تحصیل رشته حسابداری در آلمان

اطلاع از شرایط تحصیل رشته حسابداری در آلمان یکی از اولین مواردی است که دانشجویان متقاضی تحصیل حسابداری در آلمان به دنبال آن هستند. دانشجویان تمایل دارند تا بدانند چه مدارکی را برای تحصیل حسابداری در آلمان باید فراهم کنند و در چه مقاطعی امکان تحصیل رشته حسابداری در آلمان وجود دارد. در واقع دانشجویان باید بدانند که برای ورود به هر مقطع تحصیلی چه پیش نیازهایی باید داشته باشند، مدت تحصیل در آن مقطع چقدر است و چه هزینه هایی را باید بابت تحصیل خود در نظر بگیرند. تحصیل حسابداری در آلمان در تمام مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکتری امکان پذیر است که همه این موارد را به صورت مجزا برای شما مورد تحلیل قرار داده ایم که می توانید آنها را مطالعه نمایید.

تحصیل کارشناسی حسابداری در آلمان

اولین مقطع تحصیلی که دانشجویان پس از اتمام دوره دبیرستان وارد آن می شوند دوره کارشناسی است که دانشجویان در آن مبانی علمی که وارد آن می شوند را می آموزند. دانشجویان متقاضی تحصیل رشته حسابداری در آلمان به طور معمول تمایل دارند تا در دانشگاه های دولتی آلمان تحصیل کنند که این موضوع در صورتی امکان پذیر است که دانشجویان تسلط کافی به زبان آلمانی داشته باشند و برای ورود به دانشگاه حداقل مدرک زبان آلمانی B1 تا B2 را داشته باشند. دانشجویانی که بتوانند به زبان آلمانی وارد دانشگاه های حسابداری آلمان شوند می توانند بدون پرداخت شهریه و به صورت رایگان در دانشگاه های دولتی تحصیل نمایند. تحصیل به زبان انگلیسی در آلمان در دانشگاه های خصوصی نیز امکان پذیر است که دانشجویان با ارائه مدرک زبان آیلتس 6 و با پرداخت حداقل 20.000 یورو در سال می توانند تحصیل نمایند. به طور معمول تحصیل دوره کارشناسی رشته حسابداری در آلمان 3 الی 4 سال به طول می انجامد.

تحصیل ارشد حسابداری در آلمان

فارغ التحصیلان رشته حسابداری امکان تحصیل رشته حسابداری در آلمان و یا سایر رشته های حوزه امور مالی را خواهند داشت. با توجه به اینکه بازار کار حسابداری در آلمان و سایر کشورها بسیار خوب و پرتقاضاست و تقریباً نیاز به این شغل در تمام شرکت ها و بیزنس ها وجود دارد عموماً دانشجویان تمایل دارند تا برای تحصیل تخصصی تر دوره کارشناسی ارشد حسابداری را نیز پشت سر بگذارند. متقاضیان تحصیل دوره کارشناسی ارشد در آلمان با تسلط به زبان آلمانی همانند دوره کارشناسی می توانند در این کشور به صورت رایگان تحصیل نمایند و شهریه ای به دانشگاه پرداخت نکنند. هر چند تحصیل در دانشگاه ها دولتی رایگان است اما دانشجویان برای تحصیل در دانشگاه های خصوصی باید حداقل 20.000 یورو در سال شهریه پرداخت کنند. البته دانشجویان حتی در دانشگاه های دولتی هزینه کمی در زمان ثبت نام پرداخت خواهند نمود که بسیار ناچیز است. تحصیل دوره کارشناسی ارشد در رشته حسابداری در آلمان معمولاً حدود 1.5 الی 2 سال می باشد.

تحصیل حسابداری در آلمان در مقطع دکترا

تحصیل در دوره دکترا برای دانشجویان بین المللی در آلمان نیز امکان پذیر است و به طور معمول افرادی که بیشتر تمایل به انجام امور تحقیقاتی داشته باشند اقدام به تحصیل دکترا در آلمان می نمایند. دانشجویان در این مقطع معمولاً باید مسلط به بالاترین سطح زبان آلمانی و یا انگلیسی باشند و در یکی از حوزه های حسابداری سوپروایزر یا استاد راهنمایی پیدا کنند که در امر پذیرش آنها را یاری نماید. دانشجویان دوره دکترا معمولاً به مشغول کار بر روی پروژه های خود هستند و بیشتر مشغول کار بر مسائل تئوریک می باشند و در حدود 3 الی 5 سال در کشور آلمان به تحصیل می پردازند. دانشجویان در دوره دکترا به صورت رایگان تحصیلی می کنند و حتی بر اساس پروژه ای که بر روی آن کار می کنند حقوق هم دریافت می نمایند.

مدارک مورد نیاز پذیرش تحصیلی حسابداری در آلمان

دانشجویان برای دریافت پذیرش تحصیلی باید مدارک و اسنادی را تهیه نمایند و برای دریافت پذیرش به دانشگاه مربوطه ارائه نمایند تا در صورت تایید دانشگاه و یا اساتید بتوانند به متقاضی پذیرش تحصیلی در دانشگاه های حسابداری آلمان بدهند. دانشجویان بین المللی معمولاً باید حداقل معدل متوسط به بالا داشته باشند و مدارک خود را به زبان آلمانی ترجمه نموده و به دانشگاه ارائه نمایند. دانشجویان باید تمام مدارک هویتی و تحصیلی خود را آماده نمایند و فرم های مربوط به پذیرش دانشگاه را تکمیل نمایند تا بتوانند پذیرش دانشگاه را دریافت نمایند. از جمله مهم ترین مدارکی که دانشجویان برای پذیرش تحصیلی خود باید به دانشگاه ارائه نمایند می توانیم به موارد زیر اشاره نماییم.

  • پاسپورت معتبر
  • ریز نمرات تحصیلی
  • توصیه نامه از اساتید قبل
  • انگیزه نامه تحصیلی
  • نامه تمکن مالی
  • عکس

آوسبیلدونگ حسابداری در آلمان

اگر قدری در خصوص دوره های تحصیلی در آلمان تحقیق نموده باشید احتمالاً نام دوره های آوسبیلدونگ آلمان را شنیده اید. در واقع دوره های آوسبیلدونگ دوره هایی هستند که متقاضیان تحصیل حسابداری در آلمان به کمک آن آموزش های لازم را برای حضور موفق در بازار کار حسابداری در آلمان می بینند و حتی در طول دوره کارآموزی کرده و حقوق دریافت می کنند. البته دوره های آوسبیلدونگ در آلمان در رشته های متعددی بسته به نیازهای بازار کار در آلمان به متقاضیان آموزش می دهند که بسته به رشته مدت زمان متفاوتی دارد و برای دوره های حسابداری معمولاً متقاضیان حدود 3 سال آموزش می بینند. دانشجویان همزمان با تحصیل تئوری، دوره کارآموزی را نیز سپری می کنند و ماهیانه حدود 700 الی 900 یورو حقوق دریافت می نمایند و می توانند هزینه های زندگی خود را تامین کنند. دقت داشته باشید که این دوره ها نیز به زبان آلمانی برگزار می شود و دانشجویان باید تسلط کافی به زبان آلمانی داشته باشند.

گرایش های رشته حسابداری در آلمان

همانطور که می دانید رشته حسابداری یکی از رشته های زیر شاخه علوم انسانی است که خود شامل گرایش های متعددی می شود و هر کدام از این گرایش ها به صورت تخصصی به بررسی امور حسابداری و مالی می پردازند. به طور معمول دانشجویان در مقطع کارشناسی وارد گرایشات مختلف نمی شوند و پس از پشت سر گذاشتن این دوره، در بدو ورود به دوره کارشناسی ارشد گرایشات مورد علاقه خود را انتخاب نموده و در آن زمینه آموزش می بینند و در دوره دکترا نیز به صورت تحقیقاتی به بررسی گرایشات می پردازند. داشتن مدرک تحصیلی حسابداری یکی از شروط ورود به این گرایشات است و دانشگاه های حسابداری آلمان نیز بسیاری از گرایش های مختلف حسابداری را برای دانشجویان ارائه می کنند که برخی از مهم ترین این گرایش ها عبارتند از:

  • حسابرسی
  • حسابداری مالیات
  • قانون حسابداری
  • حسابداری مالی
  • امانتداری حسابداری
  • حسابداری هزینه
  • سیستم های اطلاعاتی حسابداری

رشته روانشناسی در آلمان

این مقاله را از دست ندهید: رشته روانشناسی در آلمان

در این مقاله ما جوانب رشته روانشناسی در آلمان را به شما خواهیم آموخت.

هزینه تحصیل حسابداری در آلمان

همواره هزینه های تحصیل یکی از دغدغه های اصلی دانشجویان و خانواده هایشان برای اعزام دانشجو به خارج از کشور بوده است و دانشجویانی که قصد تحصیل حسابداری در آلمان را دارند نیز می خواهند از هزینه های تحصیل در آلمان مطلع شوند تا بتوانند در بودجه بندی هزینه های خود برآورد صحیحی داشته باشند. یکی از بزرگترین ویژگی های تحصیل در آلمان که هر ساله باعث می شود تا دانشجویان زیادی از کشورهای مختلف دنیا برای تحصیل وارد این کشور شوند امکان تحصیل رایگان به زبان آلمانی است. در واقع دانشجویان با تسلط به زبان آلمانی و دریافت پذیرش از دانشگاه های دولتی شهریه ای به دانشگاه پرداخت نخواهند کرد و صرفاً با پرداخت یک سری هزینه های ثبت نام و خدمات دانشجویی می توانند به ادامه تحصیلی بپردازند. البته دانشجویانی که برای تحصیل حسابداری در آلمان وارد دانشگاه های خصوصی می شوند معمولاً حداقل 20.000 یورو در سال باید شهریه پرداخت نمایند.

تحصیل رایگان حسابداری در آلمان

در عناوینی که تا به اینجای مقاله مورد بررسی قرار دادیم به صورت مکرر شرایط هزینه ای تحصیل حسابداری در آلمان را ذکر نمودیم و اینکه شرط اصلی برای شرایط تحصیل در این کشور چطور است. همانطور که ذکر شد دانشجویانی که به زبان آلمانی مسلط باشند و بتوانند مدرک زبان B2 آلمانی را برای ورود به دانشگاه ارائه دهند عملاً شهریه ای بابت تحصیل پرداخت نخواهند نمود و از تحصیل رایگان در آلمان بهره مند خواهند شد. توجه داشته باشید که با توجه به رایگان بودن تحصیل حسابداری در آلمان به زبان آلمانی، تقاضا برای تحصیل در این کشور بسیار بالاست و به همین دلیل دانشجویانی که شرایط تحصیلی بهتری داشته باشند در رقابت با سایر دانشجویان شانس بالاتری برای تحصیل رایگان در دانشگاه های حسابداری آلمان خواهند داشت. البته دانشجویان ایرانی علاوه بر موضوع پذیرش باید شرایط وقت سفارت و ریسک های ویزا را نیز برای تحصیل در آلمان در نظر داشته باشند.

بیشتر بدانید: رشته آی تی در آلمان

معرفی بورسیه حسابداری در آلمان

دریافت بورسیه تحصیلی در آلمان برای دانشجویان بین المللی یکی از مواردی است که از اهمیت ویژه ای برای کاهش هزینه های تحصیل و زندگی آنها دارد و به طور معمول دانشجویانی که از نظر شرایط تحصیلی وضعیت خوبی دارند شانس بالایی برای دریافت کمک هزینه خواهند داشت. در واقع این بورسیه ها به منظور کمک برای ادامه تحصیل دانشجویانی است که استعداد بالایی در زمینه های مختلف دارند و نهادهای حمایتی قصد دارند تا با تامین بخشی از هزینه ها، دغدغه های مالی دانشجویان را به حداقل ممکن برسانند یا کاملا رفع کنند. البته لازم به ذکر است که امکان بورسیه شدن در مقاطع تحصیلی بالاتر برای داشجویان بیشتر است و داشتن رزومه تحصیلی و کاری عالی، مدرک زبان خیلی خوب، مقالات معتبر و ... در دریافت بورسیه تاثیرگذار است. برخی از بورسیه هایی که به دانشجویان رشته حسابداری در آلمان تعلق می گیرد عبارتند از:

نام بورسیه

شرایط بورسیه

Erasmus

بورسیه ای برای انتفال دانشجو در اروپاست که شرایط انتقال دانشجویان بین دانشگاه های مختلف را فراهم می کند.

انیشتین

برای تحصیلات تکمیلی بعد از دکترا توسط موسسه انیشتین به دانشجویان داده می شود.

DAAD

این بورسیه به طور معمول هزینه های تحصیل و زندگی و ... دانشجویان را تا حدود 1.000 یورو در ماه پوشش می دهد.

Konrad-Adenauer-Stiftung (KAS)

بورسیه ماهیانه برای متقاضیان بین المللی زیر 30 سال است که باید عملکرد تحصیلی بالاتر از متوسط داشته باشند و در امور داوطلبانه فعالیت داشته باشند و در دوره های کارشناسی ارشد و دکترا به دانشجویان تعلق می گیرد.

Deutschland Stipendium

این بورسیه ماهیانه حدود 300 یورو به دانشجویان با استعداد بین المللی در نظر گرفته می شود و به دانشجویان شایسته ارائه می شود.

 

بهترین دانشگاه های حسابداری آلمان

از دیگر نکات جالب برای متقاضیان تحصیل حسابداری در آلمان اطلاع از شرایط دانشگاه های حسابداری آلمان است و معمولاً می خواهند بدانند که بهترین دانشگاه های حسابداری آلمان کدام دانشگاه ها هستند تا در صورت امکان بتوانند شانس خود را برای حضور در آنها امتحان کنند. قطعاً تحصیل در دانشگاه های آلمان دستاورد بزرگی برای بسیاری از دانشجویان است و دانشجو با داشتن مدرک تحصیل از دانشگاه های برتر شانس بسیار بالاتری برای ورود به بازار کار حسابداری در آلمان خواهد داشت. بر این اساس ما لیست برخی از بهترین دانشگاه های حسابداری آلمان را بدست آورده ایم که برای اطلاع شما متقاضیان محترم آن را در قالب جدول زیر به نمایش در آورده ایم.

نام دانشگاه

دانشگاه فنی مونیخ

Technical University of Munich

دانشگاه توبینگن

University of Tübingen

دانشگاه گوته فرانکفورت

Goethe University Frankfurt

Karlsruhe Institute of Technology (KIT)

HECTOR School of Engineering and Management

University of Konstanz

Kiel University

University of Duisburg-Essen

University of Bayreuth

Ulm University

دانشگاه کایزرسلاترن

Technische Universität Kaiserslautern

دانشگاه ماگدبورگ

Otto von Guericke University Magdeburg

دانشگاه اوسنابروک آلمان

Osnabrück University

Rhine-Waal University of Applied Sciences

بازار کار حسابداری در آلمان

توجه به بازار کار حسابداری در آلمان برای متقاضیان تحصیل در آلمان از اهمیت بسیار ویژه ای برخوردار است زیرا یکی از اصلی ترین اهداف دانشجویانی که برای تحصیل رشته حسابداری در آلمان اقدام می کنند شرایط کار در این کشور است. به طور کلی همانطور که ذکر شد رشته حسابداری یکی از رشته های مورد نیاز در تمامی سازمان ها و شرکت ها است و در حال حاضر نمی توان سازمانی را بدون واحد حسابداری در نظر گرفت زیرا شفافیت مالی یکی از موارد مهمی است که برای بقای سازمان اهمیت ویژه ای دارد. افرادی که رشته حسابداری در آلمان را فرا گرفته اند در صورتی که رزومه تحصیلی خوبی داشته باشند و به زبان آلمانی مسلط باشند معمولاً خیلی زود می توانند شغل مناسبی را کسب نموده و به سرعت در آن پیشرفت داشته باشند. با توجه به اینکه نرخ بیکاری آلمان در حال حاضر حدود 5 درصد می باشد باید گفت افراد تحصیل کرده در این کشور شانس کار بالایی خواهند داشت.

شرایط رشته حسابداری در آلمان

درآمد حسابدار در آلمان

درآمد حسابداری در آلمان برای افرادی که قصد دارند تا پس از تحصیل در آلمان وارد بازار کار شوند بسیار مهم است و دانشجویان منافع حاصل از تحصیل خود را پیش بینی می کنند. این موضوع در بحث انتخاب کشور می تواند بسیار تاثیرگذار باشد و ممکن است دانشجو حاضر به هزینه بیشتر در زمان تحصیل باشد و بداند که در آینده درآمد بیشتری خواهد داشت که این امر توجیه پذیر است. قطعا افرادی که قصد تحصیل حسابداری در آلمان را دارند نیز تمایل به اطلاع از حدود درآمد خود خواهند داشت و البته این موضوع را می دانند که درآمد افراد بسته به سوابق شغلی، سطح مدرک تحصیلی، توانایی ها و ... افراد با هم تفاوت هایی دارد. بر اساس بررسی های انجام شده درآمد حسابداری در آلمان از حدود 1.150 یورو در ماه آغاز شده و حداکثر 3.970 یورو در ماه می باشد که میانگین کلی آن حدود 2.500 یورو در ماه حقوق حسابدار در آلمان در نظر گرفته شده است.

مدرک acca در آلمان

ACCA که مخفف The Association of Chartered Certified Accountants است که در واقع انجمن حسابداران خبره می باشد. این انجمن بزرگترین انجمن حسابداری در دنیا است که مدرک آن در بیش از 170 کشور دنیا مورد قبول بوده و دارندگان آن می توانند در این کشورها مشغول به کار شوند. این مدرک که مرتبط با حسابداری و امور مالی است موقعیت و شانس رسیدن به یک شغل را برای متقاضی فراهم می کند. در واقع این مدرک مختص افرادی است که بدون داشتن مدرک دانشگاهی تمایل دارند تا مهارت های بین المللی حسابداری را بر اساس آخرین تکنولوژی های دنیا فرا بگیرند. هر چند داشتن این مدرک تضمینی بر کار در آلمان نیست اما شانس کاریابی متقاضی را افزایش می دهد. ضمناً افراد برای گذراندن دوره باید تسلط مناسبی به زبان انگلیسی داشته باشند و برای کار در آلمان نیز باید با زبان آلمانی آشنا باشند.

فرصت های شغلی حوزه حسابداری در آلمان

فرصت های شغلی در حوزه حسابداری در آلمان متعدد هستند و به طور معمول دانشجویان با توجه به گرایشی که در آن تحصیلی نمودند می توانند وارد بازار کار شوند. حسابدارها در شغل خود به طور معمول به تهیه، تفسیر و ارائه داده های مالی می پردازند و بر اساس گزارش های صادره در تصمیمات سرنوشت ساز سازمان نقش مهمی را بر عهده دارند. از آنجا که با تمام این حساسیت ها حسابداری به شغلی تخصصی تبدیل شده است عناوین متعدد شغلی نیز برای فارغ التحصیلان از دانشگاه های حسابداری آلمان در نظر گرفته شده است که برخی از مهم ترین آنها عبارتند از:

  • حسابدار مالی
  • حسابدار کنترل کننده تجارت
  • خزانه دار
  • کنترل کننده مالی
  • حسابدار ارشد
  • حسابدار دفتر کل
  • کنترل کننده شرکت حسابداری
  • حسابرس
  • مدیر حسابداری

شرایط اخذ تابعیت پس از تحصیل آلمان در رشته حسابداری

اقامت و تابعیت پس از تحصیل حسابداری در آلمان برای دانشجویان این رشته در آلمان به طور معمول از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا آلمان کشوری با میزان پیشرفت بالا بوده و اعتبار پاسپورت بسیار بالایی دارد و دارندگان پاسپورت آن می توانند به بسیار از کشورهای دنیا بدون ویزا مسافرت کرده و یا حتی در کشورهای عضو اتحادیه زندگی کنند. با توجه به این موضوع دانشجویانی که تحصیلات خود را در رشته حسابداری در آلمان به اتمام رسانده باشند این شانس را دارند تا پس از تحصیل وارد بازار کار حسابداری در آلمان شده و بعد از حدود 5 سال کار و پرداخت بیمه و مالیات اقامت دائم و پاسپورت خود را از کشور آلمان دریافت نمایند. این افراد علاوه بر خود می توانند برای همراهانشان که شامل همسر و فرزندان زیر 18 سال می باشد نیز پاسپورت آلمان دریافت نمایند و از تمام مزایایی که یک شهروند آلمانی برخوردار است استفاده کنند.

⬅️ چنانچه علاقمند به کسب اطلاعات بیشتر در باب رشته حسابداری در آلمان هستید، اینجا کلیک کنید ➡️

جهت کسب اطلاعات بیشتر پیرامون مهاجرت به سایر کشورهای جهان می توانید از پکیج راهنمای گام به گام اخذ اقامت که تدریس جناب استاد ملک پور است استفاده نموده و در حد یک وکیل مهاجرت، اطلاعات لازم را کسب نمایید.

بنر گام به گام اخذ اقامت


سوالات متداول

میانگین حقوق دریافتی برای شغل حسابداری در آلمان چقدر در ماه است؟

حقوق حسابداران با توجه به فاکتورهای مختلف با هم تفاوت دارد اما با توجه به آمار بدست آمده حدود میانگین حقوق یک حسابدار در آلمان 2.500 یورو در ماه می باشد.

آیا امکان دریافت اقامت و تابعیت با کار حسابداری برای مهاجران به آلمان وجود دارد؟

بله، افرادی که در این کشور کار داشته باشند و حدود 5 سال بیمه و مالیات پرداخت کنند می توانند اقامت دائم و پاسپورت آلمان را اخذ کنند.

هزینه تحصیل در دانشگاه های حسابداری آلمان به چه صورت است؟

تحصیل در دانشگاه های دولتی آلمان رایگان بوده و صرفاً هزینه کمی بابت ثبت نام از دانشجو دریافت می شود اما دانشگاه های خصوصی با توجه به امکاناتی که در اختیار دانشجو قرار می دهند حدود 20.000 یورو در سال از دانشجو دریافت خواهند نمود.

آیا امکان تحصیل حسابداری در آلمان به زبان انگلیسی نیز وجود دارد؟

بله، دانشجویان با داشتن مدرک زبان انگلیسی می توانند برای تحصیل در دانشگاه های خصوصی آلمان اقدام داشته باشند.

سخن پایانی

رشته حسابداری در آلمان و موضوعات متعددی در حول این موضوع را برای شما عزیزان مورد تحلیل و بررسی دقیق و علمی قرار دادیم. ما در این مقاله که توسط تیم تحقیقاتی موسسه مشاوره ای MIE تهیه و تنظیم شده است موضوعاتی از قبیل تحصیل در مقاطع مختلف دانشگاهی در رشته حسابداری در آلمان، مدارک لازم جهت دریافت پذیرش، دوره آوسبیلدونگ حسابداری، هزینه های تحصیل و شرایط تحصیل رایگان در آلمان، شرایط بازار کار حسابداری در آلمان و میزان درآمد این شغل، دانشگاه های برتر و شرایط دریافت بورسیه حسابداری در آلمان، شرایط دریافت اقامت و تابعیت و ... را تحلیل و ارزیابی نمودیم. به طور کلی دانستیم که این کشور شرایط خوبی برای تحصیل دانشجویان قرار داده است اما دقت داشته باشید که تحصیل در دانشگاه های انگلستان، کانادا، آمریکا و ... علاوه بر شانس کار به زبان انگلیسی، درآمد بسیار بهتری را برای شما به همراه خواهد داشت. با توجه به این موضوعات اگر سوالی در خصوص رشته حسابداری در آلمان داشتید و یا قصد بررسی شرایط مهاجرت خود را دارید می توانید از مشاوره رایگان تلفنی با کارشناسان موسسه استفاده نموده و یا سوال خود را در قسمت دیدگاه ها یادداشت نمایید تا پاسخ خود را در اسرع وقت بدست آورید.


ثبت پرسش
kourosh tavasoli
شرایط آوسبیلدونگ حسابداری از قبیل سن و غیره چیست
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب دوست عزیز برای تحصیل دوره های کار تحصیل کشور آلمان عموماً زیر 25 سال شانس خوبی دارید. و مواردی چون دانش زبان و همینظور پشتوانه مالی مهم است.
مشاوره رایگان