مهاجرت به ترکیه
مهاجرت به ترکیه، شرایط مهاجرت به ترکیه از طرق متفاوت، نحوه اخذ اقامت و یا تابعیت ترکیه، هزینه مهاجرت به کشور ترکیه و به طور کلی صفر تا صد مهاجرت به ترکیه در این مقاله مورد بحث و بررسی به صورت علمی قرار خواهد گرفت. آیا برای مهاجرت ترکیه نیاز به اخذ ویزای این کشور می باشد؟ چه روش هایی برای مهاجرت به کشور ترکیه برای ایرانیان وجود دارد؟ آیا می توان با مهاجرت تحصیلی و یا کار در ترکیه، اقامت این کشور را دریافت کرد؟ میزان هزینههای لازم برای سرمایه گذاری یا خرید ملک در ترکیه چه مقدار است؟ آیا می توان به زبان انگلیسی در ترکیه تحصیل نمود؟ در این مقاله سعی بر این نموده ایم که به این قبیل سوالات شما عزیزان پاسخ دقیق و قانونی بدهیم. لازم به ذکر است این مقاله توسط موسسه mie و با جمع آوری اطلاعات از مشاوران و وکلای محلی این کشور، تحقیق و بررسی سایتهای دولتی و استفاده از منابع معتبر به نگارش درآمده و ارائه این مطالب به منزله ارائه خدمات نمی باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر پیرامون روش های مهاجرت به ترکیه می توانید فرم تماس را تکمیل نمایید. همچنین شما عزیزان می توانید با تلفن های موسسه ملک پورتماس حاصل نموده و از مشاوره تلفنی رایگان در این خصوص بهره مند گردید.
مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:
- درباره ترکیه و شرایط مهاجرت به ترکیه
- راه های مهاجرت به ترکیه
- مهاجرت به ترکیه از طریق کار و شرایط ویزای کاری
- شرایط مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل چگونه است؟
- راه های مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری
- شرایط مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج و مدت زمان اخذ تابعیت
- شرایط مهاجرت به ترکیه و اخذ تابعیت از طریق تولد
- مهاجرت به ترکیه از طریق پناهندگی
- مهاجرت به ترکیه برای هنرمندان و افراد فوق موفق
- قوانین مهاجرت به ترکیه چگونه است؟
- مراحل مهاجرت به ترکیه به صورت گام به گام
- لیست مدارک لازم برای مهاجرت به ترکیه چیست؟
- جزئیات هزینه مهاجرت به ترکیه
- ارزان ترین راه مهاجرت به ترکیه چیست؟
- هزینه های زندگی در ترکیه
- اخذ اقامت دائم و تابعیت ترکیه
- مشاوره مهاجرت به ترکیه
- مزایا و معایب مهاجرت به ترکیه چیست؟
- سوالات متداول
درباره ترکیه و شرایط مهاجرت به ترکیه
افرادی که قصد مهاجرت ترکیه را دارند می بایست پیرامون شرایط شرایط مهاجرت به ترکیه، آگاهیهای لازم را به دست آورند.
کشور جمهوری ترکیه، کشوری آسیایی- اروپایی می باشد که در همسایگی کشورهای ارمنستان، نخجوان، گرجستان، سوریه، عراق، یونان، بلغارستان و ایران قرار دارد. کشور ترکیه ۷۸۳ کیلومتر مربع مساحت دارد و جمعیتی در حدود ۸۲ میلیون نفر در آن زندگی می کنند. زبان رسمی کشور ترکیه زبان ترکی می باشد. پایتخت کشور ترکیه، شهر استانبول است و از دیگر شهرهای مهم آن میتوان به آنکارا، ازمیر، بورسا، آدانا، قونیه و آنتالیا اشاره کرد. همانطور که استحضار دارید کشور ترکیه کشوری اصطلاحاً اوراسیایی می باشد؛ چرا که نیمی از آن در قاره آسیا و نیمی از آن در قاره اروپا قرار دارد. واحد پول کشور ترکیه، لیر نام دارد و اقتصاد آن مبتنی بر کشاورزی، بانکداری، حمل و نقل، ارتباطات و صنعت پوشاک و لوازم خانگی می باشد.
- استانبول:
استانبول بزرگترین، پرجمعیت ترین و پلی بین اروپا و آسیا در ترکیه می باشد. قدمت این شهر حدود 2500 سال می باشد که در اکثر این سال ها جزو پیشرفته ترین شهرهای دنیا بوده است. این شهر دارای قسمت های اروپایی و آسیایی می باشد که بخش اروپایی آن محبوبیت بیشتری بین مردم دارد.
- آنکارا:
آنکارا پس از استانبول بزرگترین شهر ترکیه می باشد و جمعیتی در حدود 4.5 میلیون نفر را در خود جای داده است. این شهر در شمال غربی کشور ترکیه قرار گرفته است. با اینکه تاریخ تاسیس شهر مشخص نیست، شواهد باستان شناسی نشان می دهد که سکونت در این منطقه حداقل از عصر حجر آغاز شده است.
ویدیو موسسه MIE در مورد اگر قصد مهاجرت به ترکیه را دارید باید این نکات را بدانید
راه های مهاجرت به ترکیه
در سال های اخیر سیل تقاضا برای مهاجرت به ترکیه چند برابر شده است و افراد با هدف های گوناگون، سعی در اقامت ترکیه را دارند. راه و روش های متعددی است که به این خواسته منتهی می شود که هرکدام دارای شرایط ویژه ای می باشد. مهاجران بسیاری وارد این کشور شده اند و حتی به اخذ تابعیت نیز رسیده اند که همه اینها منوط به انتخاب راه مناسب مهاجرتی است. این راه ها عبارتند از:
- مهاجرت ترکیه از طریق کار (کافیست داری تخصص، مهارت و تسلط به زبان ترکی باشید، این ویزگی ها شما را واجد شرایط استفاده از روش مهاجرت کاری به ترکیه می کند)
- مهاجرت از طریق خرید ملک
- مهاجرت از طریق تحصیل
- مهاجرت از طریق سرمایه گذاری
- مهاجرت از طریق کارآفرینی
- مهاجرت از طریق پناهندگی
- مهاجرت از طریق ازدواج
- مهاجرت از طریق تولد
- مهاجرت ترکیه هنرمندان و افراد موفق
مهاجرت به ترکیه از طریق کار و شرایط ویزای کاری
مهاجرت به ترکیه از طریق کار امکان پذیر می باشد. افرادی که قصد مهاجرت کاری به کشور ترکیه را دارند باید بدانند که کشور ترکیه از جمله کشورهایی نیست که ویزای کاری را ارائه نماید. اصولاً افرادی که به دنبال کار در کشور ترکیه هستند، از طریق سایتهای اینترنتی کاریابی این کشور، اقدام به این کار می نمایند. با تهیه محصول زیر می توانید شخصاً نسبت به اخذ ویزای کار در کشورهای مطرح اروپایی، کانادا و استرالیا اقدام نمایید و اطلاعات کاملی در باب کاریابی در خارج از کشور، نحوه ارسال رزومه کاری و اخذ پیشنهاد کاری بدست آورید.
راه بهتر آن است که فرد خود به این کشور سفر نماید و به جستجوی کار بپردازد. یکی از مهمترین مواردی که احتمال به کار رسیدن فرد را بسیار بالا می برد این است که فرد می بایست به زبان ترکی استانبولی تسلط کافی داشته باشد. فردی که به دنبال کار در کشور ترکیه است، پس از یافتن کار در این کشور باید شخصاً مصاحبه با کارفرمای ترکیه ای را پشت سر بگذارد و در صورت قبولی می تواند مجوز کار از وزارت کار و رفاه اجتماعی در ترکیه را که به اختصار (MLSS) گفته میشود اخذ نماید. در صورتی که فرد به کار در ترکیه برسد، اقامت موقت یک ساله ای را دریافت خواهد نمود و در صورتی که کارفرمای ترکیه قرارداد کار فرد را تمدید نماید، اقامت وی نیز تمدید خواهد شد. مهاجرت پزشکان به ترکیه کمی پیچیده بوده و نیاز به موفقیت در آزمون STS ترکیه دارد. یکی از مهمترین مواردی که متقاضیان کار در ترکیه باید نسبت به آن آگاهی داشته باشند این است که نرخ بیکاری کشور ترکیه به نسبت سایر کشورهای برتر اروپایی بسیار بالاتر است. نرخ بیکاری کشور ترکیه در حدود 14.5 درصد است که در ادامه می توانید نمودار مربوط به نرخ بیکاری این کشور را مشاهده نمایید:
با این شرایط پیشنهاد می شود متقاضیان کار در اروپا برای کشورهایی که ویزای جست و جوی کار ارائه می نمایند و نرخ بیکاری بسیار پایینی دارند، اقدام به مهاجرت کاری نمایند.
این مقاله را از دست ندهید: نوبت دهی کنسولگری استانبول
در این مقاله ما جوانب نوبت دهی کنسولگری استانبول را به شما خواهیم آموخت.
شرایط مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل چگونه است؟
یکی دیگر از روش های مهاجرت به ترکیه، مهاجرت از طریق تحصیل و اخذ ویزای تحصیلی ترکیه می باشد. دوره تحصیلی در در ترکیه از دبستان و سن ۷ سالگی آغاز خواهد شد و در ادامه در مقطع دبیرستان و تا سن ۱۸ سالگی ادامه می یابد. تحصیل در مدارس دولتی ترکیه به صورت رایگان و به زبان ترکی می باشد. در مقطع دانشگاه اما شرایط متفاوت است. در دانشگاه، امکان تحصیل به هر دو زبان ترکی و انگلیسی ممکن است. افرادی که قصد تحصیل در دانشگاه های دولتی ترکیه را دارند، باید به زبان ترکی استانبولی مسلط باشند و دوره های زبان ترکی را که YOS نام دارد طی نموده باشند. برای تحصیل به زبان انگلیسی نیز افراد باید بتوانند آزمونی تحت عنوان آزمون SAT را بگذرانند و پس از آن است که می توانند مجوز تحصیل در دانشگاه های ترکیه را به دست آورند. تحصیل در کشور ترکیه در مقطع کارشناسی، ۴ سال به طول خواهد انجامید. پس از آن فرد به مدت زمان 2 سال می تواند در مقطع کارشناسی ارشد در ترکیه تحصیل نموده و سپس وارد تحصیل در دوره دکترا می گردد که نیاز به مدرک زبان آیلتس ۷، مقالات متعدد بین المللی و تأییدیه استاد راهنما نیاز دارد. اکثر رشته ها در در ترکیه دارای آزمون ورودی هستند. در جدول زیر می توانید جدول مربوط به دانشگاه های برتر ترکیه را مشاهده نمایید:
رتبه در ترکیه |
نام دانشگاه |
رنکینگ بین المللی |
1 |
Anadolu Üniversitesi |
109 |
2 |
Bogaziçi Üniversitesi |
459 |
3 |
Istanbul Üniversitesi |
483 |
4 |
Orta Dogu Teknik Üniversitesi |
664 |
5 |
Ankara Üniversitesi |
782 |
6 |
Istanbul Teknik Üniversitesi |
797 |
7 |
Atatürk Üniversitesi |
819 |
8 |
Hacettepe Üniversitesi |
915 |
9 |
Dokuz Eylül Üniversitesi |
1139 |
10 |
Koç Üniversitesi |
1197 |
افرادی که بتوانند به زبان ترکی استانبولی و در دانشگاههای دولتی این کشور، پذیرش تحصیلی دریافت نمایند میتوانند از بورسیه تحصیلی ترکیه نیز استفاده نمایند. برخی از این بورسیه های تحصیلی را می توانید در ذیل مشاهده نمایید:
- کمک هزینه تحصیلی ژولیز (jelvix)
- FIX THE PHOTO SCHOLARSHIP
- بورسیه تحصیلی DEALROOM
- بورسیه تحصیلی Mailcheck 1500USD
- بورسیه تحصیلی TRENDHIM TALENT
راه های مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری
یکی از مهمترین و بهترین روش های مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایهگذاری می باشد. چرا که کشور ترکیه از جمله کشورهایی است که به شدت به نیروی سرمایهگذار در این کشور نیازمند است. یکی از بهترین روش های اخذ اقامت دائم کشور ترکیه، خرید ملک در این کشور است. دولت ترکیه از سالیان گذشته در فکر ایجاد شهرک ها، برج ها، آپارتمان ها و سایر املاکی است که افراد بتوانند با خرید ملک در ترکیه، اقامت خود را دریافت نمایند. در صورتی که متقاضی خرید ملک در ترکیه بتواند در ترکیه به میزان مبلغ 400 هزار دلار، ملک خریداری نماید می تواند اقامت دائم و تابعیت کشور ترکیه را دریافت کند. روش های دیگری نیز برای سرمایهگذاری در کشور ترکیه وجود دارد، همچون ثبت شرکت در این کشور که فرد می تواند پس از ۵ سال، اقامت دائم کشور ترکیه را دریافت نماید. از دیگر روش های اخذ تابعیت ترکیه، سپرده گذاری در بانک های این کشور است. در این برنامه، فرد متقاضی می بایست 500 هزار دلار را در بانک های کشور ترکیه سپرده گذاری نماید و پس از 3 سال می تواند پول خود را برداشت نماید.
شرایط مهاجرت به ترکیه از طریق ثبت شرکت
ثبت شرکت در ترکیه با محدودیت هایی برای ایرانیان همراه است و این به دلیل وجود تحریم های آمریکا علیه ایران می باشد. به همین دلیل افراد برای ثبت شرکت در ترکیه باید به این محدودیت ها توجه تا دچار مشکل نشوند. جهت ثبت شرکت در ترکیه لازم است که افراد در ابتدا به اداره مالیات این کشور رفته و کد مالیاتی را برای فردی که قصد راه اندازی شرکت را دارد، اخذ نماید. اقدام بعدی این است که شخص به نوتر کردن اساسنامه و اسناد و مدارک مربوط پرداخته و به اداره ثبت شرکت ها مراجعه نمایند. انجام همه مراحل ثبت شرکت در ترکیه است که موجب اعطای مجوز برای این اقدام توسط کشور ترکیه داده می شود و تکمیل و ارسال مدارک، اصلی ترین ارکان موفقیت در ثبت شرکت می باشد.
شرایط مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج و مدت زمان اخذ تابعیت
امکان مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج نیز تحت شرایطی خاص امکان پذیر می باشد. افرادی میتوانند از طریق ازدواج به این کشور مهاجرت نمایند و یا اقامت ترکیه را به دست آورند که یا با شخص تبعه ترکیه ازدواج کنند یا با شخصی که اقامت دائم یا پاسپورت ترکیه را دارد ازدواج نماید. فردی که بخواهد از این طریق اقامت ترکیه را به دست آورد ابتدا اقامت موقت ۳ تا ۵ ساله را اخذ می نماید و در صورتی که ازدواج با فرد مورد نظر بیش از این مدت زمان به طول بیانجامد فرد می تواند اقامت دائم خود را به دست آورد. در این مدت فرد باید به زبان ترکی مسلط باشد و بتواند در فرهنگ کشور ترکیه ادغام گردد.
شرایط مهاجرت به ترکیه و اخذ تابعیت از طریق تولد
مهاجرت ترکیه و اخذ تابعیت این کشور از طریق تولد، امکان پذیر نمی باشد. به طور کلی در زمینه اخذ اقامت و یا تابعیت از طریق تولد، کشورها به دو بخش تقسیم بندی می گردند؛ برخی از کشورها سیستم خاک را مورد قبول قرار میدهند و برخی از کشورها سیستم خون را مورد پذیرش قرار خواهند داد. کشورهایی که بر اساس سیستم خاک تابعیت خود را به نوزاد متولد شده اعطا می کنند، بر این اساس که وی در خاک آن کشور متولد شده است، وی را واجد شرایط برای اخذ تابعیت میدانند. البته این امر مستلزم آن است که نوزاد متولد شده دارای پدر یا مادری باشد که اقامت موقت یا دائم کشورهایی که سیستم خاک را مورد پذیرش قرار میدهند داشته باشند. از جمله کشور هایی که سیستم خاک را مورد پذیرش قرار داده اند می توان به کانادا، آمریکاو برزیل اشاره کرد. اکثر قریب به اتفاق کشورها، سیستم خون را مورد پذیرش قرار دادند؛ به این ترتیب که تابعیت نوزاد بر اساس تابعیت پدر یا مادر وی مورد پذیرش قرار خواهد گرفت.
این مقاله را از دست ندهید: مهاجرت پزشکان به ترکیه
در این مقاله ما جوانب مهاجرت پزشکان به ترکیه را به شما خواهیم آموخت.
مهاجرت به ترکیه از طریق پناهندگی
لازم به ذکر است که موسسه MIE هیچ گونه فعالیت و خدمات رسانی در این زمینه ارائه نمی دهد و به شما عزیزان پیشنهاد می شود با توجه به شرایط خود، روش قانونی و مناسبی را برای مهاجرت انتخاب نمایید.
یکی دیگر از روش های مهاجرت ترکیه، مهاجرت به ترکیه از طریق پناهندگی می باشد که این موضوع به هیچ عنوان توسط موسسه ملک پور توصیه نمی گردد و خدماتی نیز در این زمینه توسط موسسه ملک پور ارائه نمی شود. دلیل این امر این است که مهاجرت از طریق پناهندگی یکی از سخت ترین و در عین حال خطرناک ترین راه های مهاجرت می باشد. افراد بسیار زیادی بودند که روش مهاجرت از طریق پناهندگی را برای خود برگزیدند، اما جان و مال خود را در این راه از دست داده اند. موسسه ملک پور همواره روش های قانونی مهاجرت را به مراجعین خود پیشنهاد می دهد. زیرا روش های غیر قانونی در گروه های اجتماعی، فعالیت های سیاسی و جنگ ممکن است جانش را در کشور خود از دست بدهد. متأسفانه بسیاری از عزیزانی که اقدام به مهاجرت از طریق پناهندگی می نمایند، از روش های قانونی مهاجرت موفق و امن اطلاع ندارند.
ویدیو موسسه MIE در مورد مشکلات پناهندگی
مهاجرت به ترکیه برای هنرمندان و افراد فوق موفق
یکی دیگر از راه های مهاجرت به ترکیه، مهاجرت افراد موفق یا هنرمند به این کشور است. افرادی که در سطح بالایی به لحاظ هنری، درسی، ورزشی و بیزینسی قرار دارند می توانند با روشهای ویژه تری نسبت به دیگران به این کشور مهاجرت نمایند. بدین منظور، افرادی که ورزشکار یا هنرمند هستند باید دارای جوایز داخلی و بینالمللی بوده و شهرتی نسبی در کشور خود یا سطح جهان داشته باشند. در این صورت می توانند واجد شرایط برای مهاجرت از این طریق باشند. به عنوان مثال افرادی که جوایزی همچون جایزه اسکار را دریافت کرده، دارای مدال المپیک می باشند، در باشگاههای معتبری مشغول به ورزش بوده و یا تاجری موفق بوده اند خیلی راحت تر از دیگران می توانند از این طریق به کشور ترکیه مهاجرت نمایند. متقاضیان این روش باید اثبات نمایند که توانسته اند از راه هنری یا ورزشی خود، کسب درآمد کرده و هزینه های خود را از این راه تأمین نمایند.
قوانین مهاجرت به ترکیه چگونه است؟
هر کشور نسبت به شرایط خاص اجتماعی و سیاسی حاکم، قوانین مدنی خود را تدوین می کند. قانون های موجود برای مهاجرت ترکیه نیز از این مسئله مستثنا نخواهد بود. برای مهاجرت به این کشور یکسری قوانین پایه، از قبیل داشتن حداقل 18 سال (برای درخواست دهنده)، داشتن بیمه درمانی (بالای 18 سال و زیر 65 سال) وجود دارد که در هر شرایطی لازم الاجراست. اما بسیار روش های گوناگونی برای مهاجرت به ترکیه وجود دارد که شرایط و قوانین برای هر کدام از انها می تواند متفاوت باشد. که یکی از این روش ها، سرمایه گذاری با خرید ملک است. شما می توانید با خرید خانه به قیمت 50 هزار دلار در شهر های کوچک یا 75 هزار دلار در شهر های بزرگ اقامت این کشور را دریافت کنید. همچنین با خرید یک یا چند ملک، مجموعا به ارزش 400 هزار دلار، امکان کسب شهروندی و اخذ پاسپورت این کشور را بدست می اورید. دقت داشته باشید که، این ملک باید از یک شهروند ترک خریداری شده باشد و قبلا با ان شهروندی اخذ نشده باشد. همچنین شما قادر نخواهید بود تا 3 سال اقدام به فروش ملک خریداری شده کنید. از روش های مرسوم دیگر تحصیل در ترکیه است که علاقه مندان زیادی دارد. شما قادرید با مدرک دیپلم یا بالاتر اقدم به اخذ ویزای تحصیلی این کشور کرده و بدون توجه به سن یا گپ تحصیلی (اکثر دانشگاه ها هیچ محدودیت حداکثری برای سن قائل نبوده و گپ تحصیلی را ملاک قرار نمی دهند، اما بدیهی است در موارد رقابتی تاثیر گذار خواهد بود) اقامت ترکیه را دریافت کرد. لازم به ذکر است که محدودیت سنی برای بورسیه تحصیلی در مقطع لیسانس حداکثر 21 سال، فوق لیسانس 25 سال و دکترا 31 سال است. از شرایط دیگر ان می توان به داشتن مدرک زبان ایلتس 5.5 تا 7 نسبت به هر دانشگاه و مقطع مورد نظر، اشاره کرد. روش های دیگری نیز وجود دارد که با جستجو "مهاجرت به ترکیه ملک پور" می توانید به همه این راه ها و قوانین انها دسترسی داشته باشید.
مراحل مهاجرت به ترکیه به صورت گام به گام
علاقه مندان به کسب اقامت، باید با مراحل مهاجرت به ترکیه آشنایی داشته باشند. شما اجازه خواهید داشت تا 3 ماه در این کشور اقامت بدون ویزا داشته باشید، اما با توجه به این که بعد پایان این مدت، به هیچ وجه امکان حضور شما وجود نخواهد داشت، می بایست حداکثر بعد یک ماه از ورود به این کشور، اقدام به درخواست اقامت کنید. در این مرحله باید از طریق شیوه ای که برای مهاجرت ترکیه انتخاب کرده اید در سایت وزارت کشور ترکیه فرم درخواست را تکمیل کرده و مشخصاتی نظیر نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد، نام والدین، ملیت و اطلاعات تماس خود را وارد نمایید. سپس از طریق سایت "سامانه ثبت درخواست ملاقات" اداره کل مدیریت مهاجرت (DGMM) اقدام به اخذ نوبت ملاقات کرده و در نهایت ادرس نزدیکترین دفتر DGMM برای شما ارسال می شود. همچنین لیست مدارک مورد نیاز، تاریخ قرار ملاقات و هزینه درخواست به اطلاع شما خواهد رسید.
لیست مدارک لازم برای مهاجرت به ترکیه چیست؟
از مواردی که قبل از اقدام، نسبت به ان می بایست مطلع باشید، مدارک لازم برای مهاجرت به ترکیه است. بسته به شرایط شما جهت مهاجرت، ممکن است مدارک متفاوتی درخواست شود. اما مدارکی که باید بصورت عمومی فراهم شوند، در ذیل به انها شاره شده است:
- ارائه پاسپورت با مدت اعتبار حداقل 6 ماه
- اثبات تمکن مالی
- مدارک بیمه با اعتبار پوشش دهنده تمام مدت اقامت
- چهار عکس پاسپورتی
- مدارک خرید ملک (*)
- دعوت نامه توسط شرکت (*)
- ارائه گواهی ازدواج (*)
- ارائه پاسپورت فرزندان (*)
*در صورت نیاز
جزئیات هزینه مهاجرت به ترکیه
جهت مهاجرت و دریافت اقامت از ترکیه شما می بایست انواعی از درخواست ها و پروسه ها را تکمیل نمایید که امکان دارد، دارای هزینه باشند. در ذیل به موارد اصلی هزینه مهاجرت به ترکیه اشاره می کنیم:
عنوان |
هزینه (به لیر ترکیه) |
کارت اقامت |
160 |
1 ماه اول اقامت |
1250 |
ماه های بعدی |
1000 |
صدور گواهی |
9000 |
ترجمه و امورات قضائی |
500 |
بیمه |
400-1800 |
جدای از این مبالغ هزینه های وابسته به روش مهاجرتی انتخاب شده توسط متقاضی وجود دارند که باید به نوبه خود مدنظر گرفته شوند.
ارزان ترین راه مهاجرت به ترکیه چیست؟
افردی که دارای سرمایه قابل توجهی نمی باشند، اما علاقه مند مهاجرت ترکیه هستند، می توانند ارزان ترین راه مهاجرت به ترکیه که همان اخذ ویزای توریستی ترکیه می باشد را انتخاب نمایند. این راه مهاجرتی نیازی به ثبت شرکت، دارا بودن تخصص و مهارت و... نبوده و تنها با اجاره خانه در ترکیه به دست می آید. افرادی که دارای قرارداد اجاره خانه برای یک سال، پاسپورت، 4 قطعه عکس، شماره مالیاتی و بیمه یک ساله می باشند، می توانند از این طریق اقامت ترکیه با اجاره خانه را به دست آورند اما نباید فراموش کنید که این نوع اقامت، کوتاه مدت بوده و به سادگی و با کمترین هزینه، افراد را به ترکیه می رساند. متقاضیانی که در پی مهاجرت طولانی به کشور ترکیه دارند، باید راه های دیگر را انتخاب کنند و این نوع مهاجرت بیشتر مناسب افراد با اهداف تفریحی و یا انجام کاری می باشد.
هزینه های زندگی در ترکیه
یکی از مهمترین سوالاتی که در ذهن متقاضیان مهاجرت ترکیه شکل خواهد گرفت این است که آیا از پس هزینه زندگی در ترکیه برخواهند آمد یا خیر. اصولاً هزینه های زندگی، بستگی به سبک زندگی فرد دارد و بسته به زندگی فرد ممکن است خانواده ای پرخرج یا خانواده ای کم خرج باشند. در ترکیه نیز مانند همه کشورهای دنیا هزینه های زندگی در شهرهای بزرگ کشور نسبت به شهرهای کوچک تر بیشتر است. به عنوان مثال هزینه های زندگی در استانبول، ازمیر، آنکارا و... بیشتر از هزینه های زندگی در شهرهای کوچک این کشور میباشد. در جدول که برای شما عزیزان تهیه شده است می توانید هزینه برخی از کالاها و هزینه های اجاره ملک در ترکیه را مشاهده نمایید:
کالا یا خدمات |
قیمت لیره |
غذا در رستوران ارزان |
60.00 |
غذا برای 2 نفر در رستوران متوسط |
300.00 |
بطری آب 0.33 لیتری |
4.14 |
نوشابه 0.33 لیتری (کوکا/پپسی) |
11.66 |
یک فنجان قهوه |
28.66 |
بطری شیر 1 لیتری |
14.96 |
نان 500 گرمی |
7.83 |
1 کیلوگرم برنج |
23.47 |
1 کیلو سینه مرغ |
69.83 |
1 کیلوگرم گوشت گاو |
153.84 |
1 لیتر بنزین |
23.45 |
در جدول زیر نیز می توانید هزینه های اجاره ملک در ترکیه را نیز مشاهده بفرمایید:
اجاره و خرید آپارتمان |
هزینه به لیر |
اجاره آپارتمان 1 خوابه داخل شهر |
5,075.92 |
اجاره آپارتمان 1 خوابه خارج شهر |
3,286.52 |
اجاره آپارتمان 3 خوابه داخل شهر |
8,840.38 |
اجاره آپارتمان 3 خوابه خارج شهر |
6,044.12 |
اخذ اقامت دائم و تابعیت ترکیه
از دیگر مواردی که برای متقاضیان مهاجرت به ترکیه بسیار مهم و حیاتی می باشد این است که از کدام یک از روش هایی که پیش تر خدمت شما عزیزان بیان شد، می توان به تابعیت و یا اقامت دائم کشور ترکیه دست پیدا کرد. بر طبق مواردی که گفته شد، سه راه منجر به اخذ تابعیت کشور ترکیه خواهد شد؛ مهاجرت کاری، سرمایه گذاری در ترکیه و ازدواج با تبعه کشور ترکیه، منجر به اخذ تابعیت ترکیه خواهد شد. مهاجرت تحصیلی به کشور ترکیه منجر به اخذ اقامت و یا تابعیت ترکیه نخواهد شد بلکه فرد باید پس از تحصیل خود به کار در این کشور برسد و بتواند پنج سال را به صورت تمام وقت در این کشور مشغول به کار گردد تا اقامت دائم ترکیه را اخذ نماید. یکی از محبوب ترین روش ها برای اخذ تابعیت کشور ترکیه برای ایرانیان، روش مهاجرت به این کشور از طریق سرمایه گذاری در ترکیه و یا خرید ملک است. همانطور که پیشتر نیز خدمت شما عزیزان بیان شد، افرادی که بتوانند به میزان 400 هزار دلار در کشور ترکیه خرید ملک کنند میتوانند پس از ۶ ماه، پاسپورت ترکیه را اخذ نمایند.
مشاوره مهاجرت به ترکیه
مهاجرت ترکیه گاهی با راه های پیچ و خم و موانعی، تعریف می شود که ممکن است افراد را به درسر انداخته و یا طعم شکست را به آنان بچشاند. پس چاره کار برای علاقه مندان زندگی و مهاجرت به این کشور چیست؟ مشاوره مهاجرت به ترکیه بهترین پاسخ به سوال طرح شده است. مشورت با افراد آگاه و دارای تجربه در زمینه مذکور است که مانند یک راهنما تا رسیدن فرد به هدفش، همراهی می کند. یک مشاوره زبده، با توجه به شرایط، مهارت و میزان سرمایه هر متقاضی است که انتخاب می کند کدام راه مناسب وی بوده و با آگاهی از قوانین و شرایط هر راه مهاجرتی، کمک می کند تا فرد با صرف کمترین هزینه و زمان، اقامت ترکیه را به دست آورد. مشاوران و کارشناسان موسسه ملک پور با گذشته ای درخشان در امر مهاجرت، اینجا هستند تا آینده ای پر از امید و موفقیت را برای علاقه مندان به زندگی در کشور ترکیه بسازند. افراد می توانند از طریق راه های ارتباطی موجود، سوال ها و دغدغه هایشان را از کارشناسان پرسیده و ابهامات خود را برطرف نمایند.
مزایا و معایب مهاجرت به ترکیه چیست؟
مقوله مهمی مانند مهاجرت، حواشی و مزایای بسیاری را با خود به همراه دارد و نمی توان بخشی از آن را نادیده گرفت و این دو با هم هستند. قطعا شخصی که اقدام به مهاجرت می کند، شرایط زندگی در کشور مبداء برایش ایده آل نبوده و دنبال شرایط مناسب در کشور دیگر می گردد. این شرایط مناسب تا حدودی در کشور ترکیه فراهم است اما در بعضی مواقع، مشکلات و چالش هایی را هم برای فرد به وجود خواهد آورد. در ادامه به مزایا و معایب مهاجرت به ترکیه توجه فرمایید:
مزایا
- آب و هوای مطبوع
- قیمت ارزان خانه
- موفق در صنعت توریسم و وجود شغل های گوناگون به دلیل این موفقیت
- خدمات درمانی مناسب
- قیمت مناسب برای خرید پوشاک و غذا
معایب
- سختی در یافتن بعضی از مشاغل
- غذای محدود و تنوع پایین
- لزوم تسلط به زبان ترکی
- عدم مهاجر پذیری بعضی از مردم ترکیه
- عدم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی توسط مردم بومی
⬅️ چنانچه علاقمند به کسب اطلاعات بیشتر در باب مهاجرت به ترکیه هستید، اینجا کلیک کنید ➡️
سوالات متداول
✅ برای مهاجرت به ترکیه چقدر پول لازم است؟
باید بگوییم که هزینه مهاجرت به ترکیه نسبت به روش مهاجرتی شما می تواند متفاوت باشد، این بدان معناست که هزینه های مهاجرتی شما نسبت به سبک زندگی و هدف مهاجرت متغیر است. پس با توجه به نکات و روش هایی که در عناوین فوق به آن اشاره شد، می توانید بهتر و مناسب تر نسبت به روش مهاجرتی خود تصمیم گیری کنید.
✅ آسانترین راه مهاجرت به ترکیه کدام است؟
همانطور که گفته شد آسانترین راه مهاجرت به ترکیه خرید ملک این کشور است، چرا که در این روش شما به راحتی می توانید اقامت ترکیه را دریافت کرده و پس از مدتی تابعیت و پاسپورت ترکیه را دریافت کنید.
✅ مهاجرت به ترکیه چگونه امکان پذیر است؟
اولین گام برای مهاجرت ترکیه شناخت روش های مهاجرت به این کشور و انتخاب بهترین گزینه است. سپس باید شرایط و مدارک مهاجرت را بر اساس روش انتخاب شده فراهم کرد.
✅ بهترین روش مهاجرت به ترکیه کدام است؟
مسلماً شرایط شخصی شما در انتخاب بهترین روش مهاجرت ترکیه بسیار مؤثر است؛ اما به طور کلی ویزای کار ترکیه، تحصیل در ترکیه، خرید ملک در ترکیه و سرمایه گذاری در ترکیه از بهترین راه های مهاجرت به ترکیه است.
✅ به طور کم هزینه چگونه به ترکیه مهاجرت کنیم؟
روش های کاری مثل دریافت پیشنهاد کار از کم هزینه ترین روش های مهاجرت ترکیه است. تحصیل در ترکیه نیز دومین روش کم هزینه است.
✅ آیا برای مهاجرت به ترکیه حتماً می بایست از طریق وکیل اقدام نمود؟
خیر. شما می توانید با صرف وقت قوانین مهاجرت به ترکیه را بیاموزید، اما مسلماً وکیل می تواند با سرعت بیشتری کار شما را انجام دهد و تجربیات خود را در اختیار شما بگذارد.
سخن پایانی
مهاجرت به ترکیه از طرق مختلف، هزینه مهاجرت به ترکیه، هزینه های زندگی یا به عبارتی برای مهاجرت به ترکیه چقدر پول لازم است؟ و صفر تا صد مهاجرت به ترکیه در این مقاله مورد بحث و بررسی علمی قرار گرفت. با مطالعه این مقاله آموختیم که سه روش عمده برای اخذ تابعیت کشور ترکیه وجود دارد که این راه ها عبارتند از مهاجرت از طریق کار، سرمایه گذاری و ازدواج با فرد تبعه این کشور. افرادی که تمایل به تحصیل در ترکیه دارند می توانند به دو زبان ترکی و انگلیسی برای تحصیل اقدام نمایند؛ اما راه مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل در این کشور، پیامد خاصی را در بر نخواهد داشت و بهتر است افراد برای تحصیل در کشورهای بهتر در قاره اروپا اقدام نمایند. جهت کسب اطلاعات بیشتر پیرامون راه های مهاجرت به ترکیه و مشاوره با مشاورین موسسه ملک پور میتوانید فرم تماس را کامل کرده و یا طی تماس تلفنی با موسسه ملک پور، از مشاوره تلفنی رایگان در این خصوص استفاده نمایید. همچنین شما عزیزان می توانید سوالات خود را پیرامون مهاجرت ترکیه در بخش "ثبت پرسش" مطرح نمایید تا در سریعترین زمان ممکن مشاورین به شما پاسخ بدهند.