مهاجرت به آمریکا
از نظر بسیاری از مردم، کشور آمریکا بهترین کشور برای زندگی بوده و به همین دلیل نیز خواستار مهاجرت به آن می باشند. بدون شک کشور آمریکا از جنبه های مختلفی مانند اقتصاد و... در صدر کشورهای جهان بوده و با به کارگیری پیشرفته ترین سیستم های آموزشی و مدیریتی، شرایط مناسبی را برای کار و زندگی فراهم کرده است. همانطور که می دانید مهاجرت از طرق هفتگانه امکان پذیر است؛ اما تنها تعدادی از این روش ها برای مهاجرت به آمریکا قابل استفاده می باشد که از جمله آن ها، مهاجرت به آمریکا از طرق مختلف کار و تحصیل اشاره نمود. گر چه اقدام برای مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری به طور مستقیم دشوار است؛ اما با کمک موسسه ملک پور می توان از طریق سرمایه گذاری برای مهاجرت به آمریکا اقدام کرد. با توجه به تدوین قوانین پیچیده و دشوارتر جهت اخذ ویزای کشور آمریکا در طی چند سال اخیر و تبدیل این کشور پهناور به یکی از اصلی ترین کشورهای مورد درخواست مهاجرین، ضرورت پرداختن به این موضوع، بیشتر احساس می شود. شما می توانید از طریق تماس با موسسه ملک پور، با اقدامات موسسه در راستای روش های اخذ اقامت آمریکا برای ایرانیان آشنا شده و شرایط خود را در یک مشاوره تلفنی رایگان ارزیابی نمایید. همچنین در صورت تکمیل فرم تماس، از سوی مشاورین مجرب این موسسه با شما تماس گرفته خواهد شد. گفتنی است این مقاله بر اساس تحقیقات صورت گرفته توسط موسسه ملک پور و پرسش از وکلای محلی همکار آمریکا و همچنین بررسی سایت های دولتی تقدیم حضورتان می گردد.
ویدئو موسسه MIE در مورد اقامت آمریکا با کار و حقوق

مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:
- زندگی در آمریکا و شرایط مهاجرت به آمریکا
- مهاجرت به آمریکا از طریق کار
- مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل
- مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری
- مهاجرت به آمریکا از طریق تولد فرزند
- مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج
- مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی
- مهاجرت هنرمندان و افراد فوق موفق به آمریکا
- مهاجرت به آمریکا از طریق لاتاری
- مهاجرت به آمریکا با ویزای توریستی
- مهاجرت افراد زیر 18 سال به امریکا
- مهاجرت به آمریکا از طریق ویزای خانوادگی
- راحت ترین راه مهاجرت به آمریکا
- مهاجرت به امریکا از طریق ترکیه
- هزینه های زندگی در آمریکا
- شرایط اخذ اقامت و تابعیت آمریکا
- ریسک های سربازان سپاه برای مهاجرت آمریکا
- مزایای مهاجرت به آمریکا
- سوالات متداول در زمینه مهاجرت به آمریکا
- سخن پایانی درباره مهاجرت به آمریکا
زندگی در آمریکا و شرایط مهاجرت به آمریکا
کشور آمریکا در بخش غربی کره زمین واقع شده است. اقتصاد رایج و بزرگ کشور آمریکا باعث شده که این کشور، در شرایط مطلوب اقتصادی و در زمره کشورهای ثروتمند جهان قرار گیرد. سیاست حاکم در کشور آمریکا به صورت فدرال می باشد. نظام سیاسی موجود در کشور آمریکا بدین گونه سازمان دهی شده است که هیچ شخص یا سازمان و نهادی نتواند به تنهایی عهده دار قدرت مطلق باشد. واشنگتن دی سی، پایتخت رسمی و سیاسی کشور آمریکا و یکی از بزرگترین شهرهای واقع در این کشور می باشد. واحد پولی دلار، واحد پول رایج در کشور آمریکاست که یکی از اصلی ترین واحدهای پولی دنیا نیز به شمار می آید. در سال های اخیر کشور آمریکا در زمینه وسایل ارتباطی، پیشرفت شایان توجهی داشته است.
وضعیت مناسب اقتصادی این کشور، نرخ پایین بیکاری در آمریکا، نظام پیشرفته و مدرن آموزش و تحصیل در این کشور و بسیاری خدمات رفاهی و اجتماعی که به شهروندان و افراد مقیم کشور آمریکا اعطا می شود، کشور آمریکا را به مقصدی جذاب برای متقاضیان مهاجرت تبدیل کرده است. مهاجرت به آمریکا نیز مانند مهاجرت به کشورهای دیگر، از روش های مختلفی امکان پذیر است. در مقاله پیش رو، روش های هفتگانه مهاجرت در خصوص کشور آمریکا بررسی می شود. اما آیا اقدام به مهاجرت به آمریکا از طریق تمامی روش های موجود، امکان پذیر است؟ با مطالعه ادامه این مقاله می توانید پاسخ این سوال را یافته و اطلاعات بیشتری از روش ها و پیشنهادات ممکن برای مهاجرت ایرانیان به آمریکا به دست آورید. همچنین تماشای ویدئوی ذیل به شما عزیزان توصیه می شود.
ویدئو مهاجرت به آمریکا - توضیحات موسسه MIE در مورد ریسک آمریکا بالاست
مهاجرت به آمریکا از طریق کار
از آنجایی که کشور آمریکا دارای اقتصادی قدرتمند است؛ ویزای کار، یکی از موارد بسیار پرطرفدار در بین متقاضیان مهاجرت به آمریکا می باشد. ویزای کار آمریکا که تحت عنوان ویزای H1B شناخته میشود، برای افرادی صادر می گردد که از جانب یک کارفرمای آمریکایی، پیشنهاد کاری دریافت مینمایند. در نتیجه متقاضی مهاجرت به آمریکا در ابتدا باید دعوت نامه دریافت نماید و چنانچه تمامی مدارک وی آماده باشد، با صدور ویزای وی موافقت می شود. مدت زمان ویزای اولیه سه سال خواهد بود که پس از آن مجدداً سه سال قابل تمدید است. ویزای کار جهت مهاجرت به آمریکا عبارتند از:
- ویزای H1B آمریکا
- ویزای EB3 آمریکا
در مهاجرت به آمریکا، ویزای کار بدین دلیل از بهترین انواع ویزا می باشد که فرد با انعقاد قرارداد کاری با کارفرمای خود سریعتر میتواند به هدف اقامتی خود دست پیدا نماید. و حتی گرین کارت آمریکا را دریافت نماید، در حالی که انواع ویزاهای دیگر، نیازمند طی مراحل قانونی سخت و طولانی مدت می باشند. شرایط دریافت ویزای کار در امریکا برای مشاغلی نظیر امور تجاری، مهندسی، رایانه و مدیریت که از بهترین مشاغل در آمریکا بوده و بازار کار مناسبی دارند، تقریباً آسان تر است. بعد از اینکه تاییده از وزارت کار آمریکا دریافت کردید نیاز است که فرم های مربوطه را پر کنید و به سفارت تحویل دهید. مشاغل دیگری که دارای بازار کاری مناسب در کشور آمریکا هستند عبارتند از:مهندس نرم افزار، بازاریابی، کاردرمانی، الکترونیک، مدیریت منابع انسانی، مدیریت اجرایی، مدیریت بحران، مدیریت تولید، مهندس پروژه، مهندس امنیت نرم افزارها، مهندسی مکانیک، مدیر کیفی، طراحی وب، ارتباطات، حسابداری، تحلیل داده، مدیریت اقتصادی، مدیریت کیفیت، معماری، پرستاری، سخت افزار، گفتار درمانی، دستیاری پزشک.
توجه به نرخ بیکاری کشور آمریکا و سیر نزولی آن در سال های اخیر، یکی از مهمترین مسایل در ارتباط با موضوع مهاجرت به آمریکا از طریق کار می باشد.
مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل
کشور آمریکا به دلیل برخورداری از دانشگاه هایی با رنکینگ جهانی و سطح علمی بالا، همیشه مورد توجه متقاضیان ادامه تحصیل در دیگر کشورها بوده است. شخص متقاضی استفاده از شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل مجاز است تا به طور متوسط در هفته بین 10 تا 20 ساعت به کار ضمن تحصیل در امریکا بپردازد که با توجه به سبک زندگی انتخابی وی، درآمد حاصل از آن می تواند جوابگوی هزینه های زندگی باشد.
هزینه های مورد نیاز برای تأمین زندگی در آمریکا به طور میانگین ماهیانه شامل هزار دلار پول رایج کشور آمریکا می شود. مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل، یکی از بهترین روش های مهاجرت به این کشور محسوب می شود و همه ساله افراد بسیاری برای این روش اقدام می نمایند. باید این نکته را خاطر نشان ساخت که تنها به صرف تحصیل در آمریکا نمی توان به اخذ مجوز اقامت دایم کشور آمریکا نائل گشت؛ اما می توان پس از اتمام دوره تحصیلات دانشگاهی مبادرت به کار در این کشور ورزید.
هزینه های رایج برای ادامه تحصیل در کشور آمریکا را می توان به صورت سالیانه، هزینه ای معادل 15 تا 17 هزار دلار برآورد کرد. هر چند طبیعی است که هزینه تحصیل در دانشگاه های برتر بالاتر باشد و هزینه ای در حدود 40 تا 50 هزار دلار را شامل می شود. در دانشگاه های کشور آمریکا، ارائه دروس به زبان انگلیسی انجام می گردد. بنابراین متقاضیان استفاده از شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل، موظف به ارائه مدارک معتبر زبان انگلیسی می باشند. متأسفانه در چند سال اخیر با توجه به روابط تیره و تار میان سیاستمداران کشور آمریکا و کشور عزیزمان ایران و تحریم ها و سخت گیری های اعمال شده از سوی دولت این کشور، امکان مهاجرت به کشور آمریکا تقریباً به جز از روش هایی همانند تحصیل و سرمایه گذاری ممکن نمی باشد. ویزای تحصیلی آمریکا به انواع زیر شاخه های مختلفی تقسیم می گردد که در ادامه به ذکر انواع این ویزا و شرایط هر یک از آنها برای شما خواننده عزیز پرداخته ایم. مشهورترین ویزای دانشجویی آمریکا، ویزای F1 است که امکان ورود دانشجو به دانشگاه های آمریکا را فراهم مینماید. ویزای F2 برای همسر و فرزندان کمتر از 21 سال دانشجوی متأهل صادر می گردد. در صورتی که دوره تحصیل کمتر از 6 ماه باشد، نوع ویزای صادر شده B1 است. برای متقاضیان مهاجرت به آمریکا که تمایل به تحصیل در رشته های فنی دارند، ویزای M2 و در صورت تأهل، برای همسر و فرزند کمتر از 21 سال وی ویزای نوع M2 صادر میشود. ویزای J1 نیز از نوع ویزایی با مدت زمان دو سال است، جهت شرکت در دوره های مطالعاتی می باشد.
ویدیو موسسه MIE در مورد مهاجرت آسان به آمریکا

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری
در دسته بندی روش های مهاجرت، سرمایه گذاری یکی از انواع روش های قانونی مهاجرت محسوب می شود. اقدام برای هر یک از روش های مهاجرت، نیاز به مطالعه و ارزیابی همه جانبه شرایط، موانع و ریسک های موجود دارد. این امر در خصوص روش سرمایه گذاری، دارای اهمیت دوچندانی است. چرا که هدف از سرمایه گذاری در خارج از کشور، در وهله نخست حفظ سرمایه و کسب سود و پس از آن، بهره بردن از مزایای اقامتی می باشد.
ویدیو موسسه MIE در مورد گرین کارت آمریکا از طریق سرمایه گذاری

به همین منظور نیز متقاضیان سرمایه گذاری در خارج از کشور، به بررسی شاخص ها و استانداردهای سرمایه گذاری در کشور مقصد می پردازند. از جمله مهم ترین استانداردهای سرمایه گذاری که با مطالعه آن می توان شرایط کلی اقتصادی کشور مقصد را ارزیابی کرده و به چشم اندازی از سرمایه گذاری در آن کشور دست یافت، عبارتند از: ریسک مصادره اموال، نرخ کنترل فساد، کیفیت نظارتی، نرخ تورم، مالیات بر درآمد و میزان تولید ناخالص داخلی. به عنوان مثال، با بررسی نرخ ریسک مصادره اموال در کشور آمریکا، می توان احتمال مصادره اموال سرمایه گذاری در آمریکا را در صورت بروز مشکل و بحران میان روابط دو کشور ایران و آمریکا ارزیابی کرد. نرخ مصادره اموال با عددی از میان طیف 1-7 سنجیده می شود. هرچه میزان این عدد به 1 نزدیک تر باشد، حاکی از امنیت سرمایه گذاری در کشور مورد نظر است. بر اساس آخرین آمار به دست آمده، این نرخ در کشور آمریکا، کمترین مقدار یعنی 1 می باشد.
از دیگر شاخص های اقتصادی که تأثیر بسیاری در سرمایه گذاری در خارج از کشور دارد، نرخ تورم است. تورم را می توان به میزان تفاوت قیمت کالا در بازه یک سال اطلاق کرد. کشورهایی که از رشد اقتصادی مناسبی برخوردار بوده و به ثبات اقتصادی دست یافته باشند، کمترین میزان نرخ تورم را دارا می باشند. نمودار ذیل، میزان نرخ تورم در کشور آمریکا را نمایش می دهد که شرایط ایده آل اقتصاد آمریکا را بازگو می کند.
در خصوص شرایط کلی مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری باید گفت که متقاضیان با اخذ ویزای EB5 می توانند در نهایت به اقامت دائم یا گرین کارت آمریکا دست یابند. مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری و اخذ ویزا از این طریق، نیاز به سرمایه گذاری به مبلغ 500000 و 1000000 دلار آمریکا (که اخیراً و در سال 2021 به 900000 یا 1800000 دلار افزازیش پیدا کرده است) در پروژه ای دارد که مورد تأیید دولت آمریکا واقع شده است. لازم به ذکر است که متقاضیان مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری، می توانند نوع سرمایه گذاری خویش را انتخاب نمایند؛ هر شخص تنها فرصت یکبار اقدام از طریق را داشته و احتمال سوددهی سرمایه گذاری در منطقه مورد نظر، کاملاً وجود دارد. اما مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری برای ایرانیان دارای محدودیت می باشد. البته شرایط پس از ریاست جمهوری جو بایدن برای ایرانیان در حال تغییر است و مهاجرت از طریق سرمایه گذاری برای ایرانیان نیز امکان پذیر خواهد شد.
ویدیو موسسه MIE در مورد بهترین روش مهاجرت به اروپا و آمریکا چیست

مهاجرت به آمریکا از طریق تولد فرزند
در این بخش به بررسی قوانین تدوین شده کشور آمریکا در راستای دستیابی به اخذ تابعیت کشورها از طریق تولد میپردازیم. در کل، نظام تابعیت دهی هر کشوری بر اساس، یا همان سیستم خاک و خون است. سیستم خاک مختص افرادی می باشد که تابعیت کشور محل تولد خود را اخذ مینمایند که در این سیستم، نوع تابعیت پدر و مادر فاقد اهمیت است. متقاضیان مهاجرت به آمریکا از طریق تولد باید توجه نمایند که کشورهای آمریکا یا کانادا از این سیستم در اعطای تابعیت از طریق تولد پیروی می نمایند.
اما سیستم تابعیت بر اساس خون، انتقال تابعیت از طریق نسب است. در این قانون، فرد برای دریافت تابعیت آمریکا باید به سن هجده سال رسیده باشد. همچنین کودکان متولد شده در خاک آمریکا که فاقد پدر و مادر مشخصی هستند، در صورتی که زیر پنج سال داشته باشند، می توانند تابعیت کشور آمریکا را دریافت کنند. بر اساس سیستم خاک، کودکی که در آمریکا متولد می شود، شهروند این کشور محسوب می شود و به استناد همین قانون، بسیاری از خانواده ها تمایل به مهاجرت به آمریکا از طریق تولد فرزند خود در این کشور دارند. اما بایستی به این نکته مهم توجه داشت که از زمان تولد فرزند در آمریکا تا سن 21 سالگی وی، هیچ نفعی در زمینه گرین کارت و تابعیت آمریکا به والدین فرزند تعلق نمیگیرد. حتی افرادی که برای مهاجرت به آمریکا لاتاری را انتخاب کرده اند، در صورتی که صاحب فرزندی در آمریکا شوند، باید پروسه معمول را طی نمایند. همچنین متقاضیان مهاجرت به آمریکا از طریق تولد باید بدانند که کودک متولد شده در این کشور که پدر و مادر وی دارای اقامت موقت بوده اند، پس از خروج از آمریکا میتواند مجدداً بازگشته و اقامت والدین خود را پیگیری نماید.
مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج
مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج، یکی از بهترین روش ها جهت اخذ اقامت این کشور می باشد. اما مهاجرت از طریق ازدواج در کشورهای مختلف، دارای قوانین حقوقی مختص به خود است. برای مثال، در ایران ازدواج با یک مرد ایرانی، باعث تحمیل تابعیت ایرانی به زن است؛ اما این امر در خصوص ازدواج مرد خارجی با زن ایرانی صدق نمی کند. متقاضیان مهاجرت به آمریکا باید در ابتدا، فرمهای مرتبط با ویزای K-1 را تکمیل نموده و سپس تحویل دولت آمریکا دهند. متقاضی مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج باید به این موضوع آگاه باشد که جهت اخذ اقامت آمریکا از طریق ازدواج بایستی با فرد دارای تابعیت کشور آمریکا ازدواج نماید. اگر فرد مقیم آمریکا صرفاً دارای گرین کارت باشد، اخذ اقامت برای نفر دوم، نیازمند زمانی بین سه الی چهار سال است؛ اما چنانچه شخص مورد نظر دارای پاسپورت آمریکا باشد، این پروسه تنها بین 6 ماه الی 1 سال به طول میانجامد. جالب است بدانید که قوانین مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج، در ایالات مختلف این کشور متقاوت است. به طور کلی شرایط موجود این است که هر دو طرف دارای سن قانونی بوده و مدارک مورد نیاز را در صورت تجرد و مطلقه بودن به مقامات مربوطه تحویل دهند. همچنین باید اثبات گردد که حداقل زمان آشنایی دو سال بوده و این ازدواج با علاقه طرفین صورت گرفته است. علاوه بر این، مدارکی مانند پرینت بانکی نشان دهنده تمکن مالی، اصل و کپی پاسپورت دارای اعتبار، شناسنامه فرد ایرانی و گواهی تولد فرد آمریکایی، چندین قطعه عکس، رسید پرداخت هزینه ویزا نیز باید به سفارت تحویل داده شود. افرادی که برای مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج اقدام نموده و با این قصد وارد آمریکا می شوند، 90 روز فرصت دارند تا ازدواج خود را به سرانجام برسانند. توجه داشته باشید که این مدت زمان، قابل تمدید نخواهد بود.
مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی
یکی دیگر از روش های مهاجرت به آمریکا و اخذ اقامت این کشور، درخواست پناهندگی آمریکا به علت تهدید جانی بر اثر شرایط سیاسی و اجتماعی و فقدان امنیت است؛ اما این پروسه بسیار دشوار است. گاهی مواقع این نوع درخواست، نیازمند تغییر مذهب نیز می باشد. در اینجا باید این مسئله را خاطر نشان سازیم که موسسه ملک پور هیچگونه فعالیتی در زمینه امور مربوط به مهاجرت از طریق پناهندگی ارائه نمی دهد و این بخش از مقاله صرفاً جهت افزایش اطلاعات شما خواننده عزیز نگاشته شده است.

در صورتی که متقاضی مهاجرت به آمریکا در کشور خود بر اثر عقاید سیاسی، مذهبی، اجتماعی مورد بازخواست و اذیت قرار گرفته باشد، میتواند درخواست پناهندگی بدهد. متقاضی مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی، بعد از وارد شدن به این کشور، یک سال فرصت دارد تا درخواست خود را به دولت آمریکا ارائه داده و ثابت نماید که در صورت برگشت به کشور، مجدد مورد بازخواست و آزار قرار میگیرد. پس از ارائه درخواست، نماینده اداره مهاجرت آمریکا با متقاضی مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل مصاحبه حضوری نموده و دلایل و مدارک وی را بررسی مینماید. در صورت پذیرفته شدن درخواست متقاضی مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی، شخص میتواند برای همسر و فرزندان زیر 21 سال خود نیز درخواست اقامت آمریکا را داده و بعد از یک سال، برای پروسه دریافت گرین کارت اقدام نماید. اما چنانچه بعد از پنج ماه، هیچ جوابی دریافت نکرد، میتواند تقاضای اجازه کار نماید. پس از دریافت اقامت از طریق پناهندگی، شخص مجاز سفر به کشور خود نیست و در صورت سفر، مورد بازخواست دولت آمریکا قرار گرفته و حتی ممکن است گرین کارت وی باطل گردد. دریافت شهروندی آمریکا از این طریق، نیازمند 4 سال زمان است و در این مدت، فرد حق نقض حقوق بشر و یا ارتکاب امور جنایی را ندارد.
مهاجرت هنرمندان و افراد فوق موفق به آمریکا
در این بخش به بررسی موضوع مهاجرت به آمریکا از نقطه نظر قوانین کشور آمریکا در ارتباط با افراد هنرمند و فوق موفق خواهیم پرداخت. اخذ این نوع ویزا تحت عنوان ویزای نوع P و O برای هنرمندان و ورزشکاران موفق در عرصه های ورزشی و هنری امکان پذیر است. موفقیت این هنرمندان و ورزشکاران بدین صورت احراز می گردد که آنها باید در فاصله زمانی مشخص و نسبتاً طولانی در یک نوع ورزش بین المللی و جهانی و یا هنر، جزو افراد سر شناس و شناخته شده باشند. هر چه که شخص متقاضی مهاجرت به آمریکا، جوایز و هدایا و افتخارات بین المللی بیشتری را کسب کرده باشد، شانس وی برای دریافت ویزای هنرمندان آمریکا افزایش می یابد. ورزشکاران و هنرمندانی که توانایی های فوق العاده و خاصی را دارند شامل این نوع ویزا خواهند شد.
مهاجرت به آمریکا از طریق ویزای نخبگان
نخبگان و افراد موفق در زمینه علمی دارای یک ویزای اختصاصی می باشند که ویزای نخبگان آمریکا EB1 نام دارد. برای برخورداری از این نوع ویزا، اثبات اینکه شما از نخبگان علمی می باشید، الزامی می باشد. راه اثبات این موضوع، داشتن افتخاراتی همچون: پولیتزر، اسکار، مدال المپیک و... می باشد. دارا بودن حداقل دو مورد از افتخارات ذکر شده، افراد را واجد شرایط استفاده از ویزای نخبگان می کند.
مهاجرت به آمریکا از طریق لاتاری
نوعی برنامه قرعه کشی که همه افراد در سراسر دنیا قادر به شرکت در آن برای اخذ اقامت آمریکا می باشند لاتاری نام دارد. در واقع براساس این برنامه، فرصتی در اختیار علاقه مندان مهاجرت به آمریکا به وجود آمده که می توانند براساس آن در کشور آمریکا زندگی کنند. لازمه برخورداری از این فرصت مناسب مهاجرت به آمریکا، ثبت نام و برنده شدن در قرعه کشی می باشد. شخصی که در لاتاری برنده می شود نیمی از راه مهاجرت پیموده و برای کامل کردن این راه، تکمیل فرم DS-260، تسلط به زبان انگلیسی و پرداخت هزینه های مربوطه، ضروری می باشد. شرکت در مصاحبه، انجام مراحل انگشت نگاری، انجام آزمایشات پزشکی، از دیگر اقداماتی است که برندگان برنامه لاتاری ملزم به انجام آن برای مهاجرت به آمریکا می باشند. در پایان اگر شرایط به خوبی پیش رود و افراد خواسته های دولت آمریکا را تامین نمایند، گرین کارت آنان صادر خواهد شد.
مهاجرت به آمریکا با ویزای توریستی
یکی از روش های اقامت آمریکا که به صورت موقت می باشد، مهاجرت به آمریکا با ویزای توریستی است. کشور آمریکا ویای توریستی 3 ماهه با امکان تمدید 3 ماهه ارائه می دهد که متقاضیان می توانند در صورت داشتن شرایط لازم، برای اخذ آن از طریق سفارت آمریکا اقدام نمایند. خوبی اخذ ویزای توریستی آمریکا این است که متقاضیان سرمایه گذاری در آمریکا و تحصیل در آمریکا به همراه همسر و فرزندان خود می توانند ابتدا شرایط زندگی در آمریکا را از نزدیک مشاهده نموده و سپس در صورت رضایت، نسبت به تبدیل ویزای توریستی به ویزای سرمایه گذاری یا ویزای تحصیلی اقدام نمایند. متقاضیان اخذ ویزای توریستی آمریکا می بایست بدانند که افسر سفارت آمریکا برای موارد زیر جهت اعطای ویزا به متقاضیان اهمیت بسیاری قائلند:
- درست پر کردن فرم درخواست ویزای توریستی آمریکا
- ارائه درست و به ترتیب مدارک
- اثبات داشتن علقه و وابستگی در ایران جهت اطمینان از عزم بازگشت به وطن
- اثبات اینکه برای جامعه آمریکا خطرناک نیستید
مهاجرت افراد زیر 18 سال به آمریکا
مهاجرت متقاضیان زیر 18 سال با شرایط و قوانینی رخ می دهد. از آنجایی که افراد زیر 18 سال را باید متقاضی Minorدانست، از همین رو اجازه والدین آنها برای خروج از کشور و مهاجرت، حائز اهمیت می گردد. همچنین بعد از مهاجرت به کشور مورد نظر میبایست دارای یک قیم قانونی باشند و این اتفاق تا زمان رسیدن آنان به سن قانونی ادامه خواهد داشت. در واقع شخصی که هنوز به سن 18 سال نرسیده باید یا با والدین خود اقدام به مهاجرت کند و یا در کشور مقصد یک سرپرست و قیم قانونی بگیرد. افراد زیر 18 سال قادر به مهاجرت از طریق کار به کشور آمریکا نمی باشند و مدارکی که باید ارائه دهند به شرح زیر است:
- تمکن مالی
- رضایت نامه از والدین
- وثیقه مالی برای پسران
- مدارک تحصیلی و ترجمه آن
- نامه پذیرش تحصیلی
- مدارک هویتی
- کپی پاسپورت
- رزومه تحصیلی
مهاجرت به آمریکا از طریق ویزای خانوادگی
روابط خانوادگی می تواند موجبات مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی را فراهم سازد. ویزای IR دقیقا به همین منظور طراحی شده است که دارای انواع مختلفی می باشد که عبارتند از:
- ویزای IR-1: مختص همسر شهروند آمریکایی
- ویزای IR-2: فرزند زیر 21 سال شهروند آمریکایی
- ویزای IR-3 : کودک بدون پدر و مادری که توسط تبعه آمریکا در خارج از امریکا به فرزند خواندگی گرفته شده است.
- ویزای IR-4: کودک یتیمی که توسط تبعه آمریکا در کشور آمریکا، به فرزند خواندگی گرفته شده است.
- ویزای IR-5: مختص پدر و مادر شهروند آمریکایی که بالای 21 سال سن دارد.
همچنین ویزاهای خانوادگی دارای یک تقسیم بندی دیگر در غالب اولویت خانوادگی اول، اولویت خانوادگی دوم، الویت خانوادگی سوم و الویت خانوادگی چهارم می باشد که توضیح آنان به شرح زیر است:
- اولویت خانوادگی اول (F1): مختص پسران و دختران مجرد شهروندان آمریکایی می شود.
- اولویت خانوادگی دوم (F2): همسران، فرزندان کوچک و بالای 21 سال، در این گروه قرار دارند.
- اولویت خانوادگی سوم (F3): شامل پسران و دخترا متاهلی که والدین آنها، شهروند آمریکا می باشد.
- اولویت خانوادگی چهارم (F4): مختص افرادی است که برادر، خواهر و یا همسر آنان که سنشان بالای 21 سال است و شهروند آمریکا به شمار می روند.
راحت ترین راه مهاجرت به آمریکا
برای مهاجرت به آمریکا راه های مختلفی وجود دارد. راحت ترین و بهترین راه مهاجرت به آمریکا نیز بسته به شرایط فرد تعیین می گردد. اما به طور کلی می توان گفت که مهاجرت از طریق کار تقریبا در تمام کشورها یکی از ساده ترین راه های مهاجرت می باشد. در کشور آمریکا نیز ویزاهای کاری مختلفی وجود دارد که بسته به مهارت فرد می توان یکی از آنها را انتخاب کرد. یکی از راحت ترین ویزاهای کاری آمریکا، ویزای EB3 می باشد. ویزای EB3 آمریکا 3 دسته می باشد و برای اقدام از طریق یکی از این نوع ویزاها شرایط دشواری وجود ندارد. در این نوع ویزا فرد از طریق جاب آفر شغل های سطح پایین اقامت دائم آمریکا را از ابتدا به همراه همسر و فرزندان زیر 21 سال خود دریافت می کند. برای اقدام از طریق ویزای EB3 آمریکا نیاز به ارائه مدرک زبان، مدرک تحصیلی یا اثبات تمکن مالی نمی باشد. تنها شرایطی که باید داشته باشید سلامتی بدنی و توانایی صحبت به زبان انگلیسی می باشد.
ارزان ترین راه مهاجرت به آمریکا
برای مهاجرت به کشور آمریکا، چندین راه و روش وجود دارد که هر شخص می تواند راهی را انتخاب و براساس آن، پروسه مهاجرت به آمریکا را کلید بزند. در این میان افراد بسیاری وجود دارند که سرمایه قابل توجهی برای ورود به کشور پیشرفته آمریکا را ندارند. پس آیا نمی توان شانسی را برای حضور آنان در کشور آمریکا در نظر گرفت؟ جواب منفی است و باید این خبر خوب را به همه علاقه مندان مهاجرت به کشور آمریکا اعلام کنیم که می توان بدون منابع مالی بسیار زیاد، زندگی در کشور آمریکا را آغاز کرد. ارزان ترین راه مهاجرت به امریکا که هزینه قابل توجه ای را در برنمی گیرد، مهاجرت از طریق تحصیل و کار می باشد.
سریع ترین راه مهاجرت به آمریکا
افرادی که به دنبال مهاجرت به آمریکا با صرف کمترین زمان می باشند، راهی برای آنها وجود دارد که از آن طریق با سرمایه گذاری 900 هزاری دلار آمریکا، موفق به مهاجرت در کمترین زمان خواهند شد و این روش که مهاجرت از طریق سرمایه گذاری با ویزای سرمایه گذاری EB-5 نام دارد را سریع ترین راه مهاجرت به آمریکا دانسته اند.
مهاجرت به آمریکا از طریق ترکیه
همه ما به خوبی از مزایای زندگی در کشور پیشرفته ای همچون آمریکا، آگاه هستیم و به همین دلیل است که ایرانیان بسیاری با آرزوی زندگی در کشور آمریکا، همه راه و روش های مهاجرتی را امتحان می نمایند. با توجه به تحریم ها و محدودیت هایی که برای ایرانی ها جهت اخذ اقامت و مهاجرت به امریکا وجود دارد، موجب شده تا در جست و جوی راهی میانبر برای حل این مشکل باشیم که یکی از بهترین راه های میانبر می تواند مهاجرت به آمریکا از طریق ترکیه باشد. با اقامت کوتاه مدت 6 ماهه در ترکیه و انجام اقداماتی، مهاجرت به آمریکا صورت خواهد پذیرفت. البته رعایت شرایطی که در این راه وجود دارد برای رسیدن به هدف، بسیار مهم است. برای مثال: متقاضی مهاجرت به آمریکا از طریق ترکیه میبایست 6 ماه در کشور ترکیه سکونت داشته و به هیچ عنوان از این کشور خارج نگردد. این راه پیچیده و پر ابهام برای افرادی موفقیت آمیز خواهد بود که حساب شده، با اطلاعات کافی و مشورت از افراد آگاه و...قدم بردارند.
هزینه های زندگی در آمریکا
یکی از دغدغه های مهم متقاضیان مهاجرت به آمریکا، هزینه زندگی در این کشور است. در این بخش به بررسی این موضوع میپردازیم. بسیاری از متقاضیان مهاجرت به آمریکا فاقد آگاهی و دانش کافی در خصوص هزینه زندگی در این کشور هستند. لازم به ذکر است که هزینه های هر ایالت، متفاوت از هزینه های زندگی در ایالت دیگر می باشد. انتخاب شغل میتواند هزینه زندگی در کشور آمریکا را تحت تأثیر قرار دهد؛ زیرا مالیات نیز بخشی از هزینه های زندگی در این کشور است و میزان مالیات با میزان حقوق رابطه مستقیم دارد. اجاره خانه نیز بخش بزرگی از هزینه زندگی در امریکا را شامل میشود و اجاره بها در شهرهای بزرگ در سطح بالا و در شهرهای کوچک نسبتا کمتر است. به جداول زیر که هزینه های مربوط به تهیه مسکن و اقلام مورد نیاز مصرفی کشور آمریکا را به صورت مجزا برای شما نمایش داده است، توجه فرمایید:
شرایط اجاره و یا خرید آپارتمان در آمریکا |
میزان هزینه به دلار |
اجاره بهای یک واحد آپارتمان 1 خوابه در مرکز شهر |
896$ |
اجاره بهای یک واحد آپارتمان 1 خوابه در خارج از شهر |
700$ |
اجاره بهای یک واحد آپارتمان 3 خوابه در مرکز شهر |
1550$ |
اجاره بهای یک واحد آپارتمان 3 خوابه در خارج از شهر |
1200$ |
خرید هر مترمربع آپارتمان در مرکز شهر |
1900$ |
خرید هر مترمربع آپارتمان در خارج از شهر |
1200$ |
سایر هزینه های زندگی را می توان در بخش های مختلفی مانند خورد و خوراک، حمل و نقل، پوشاک، ورزش و تفریحات و... گروه بندی کرد. با توجه به تعدد موارد و اقلام مصرفی، هزینه تعدادی از موارد ضروری را در جدول زیر گردآوری کرده و خدمت شما عزیزان تقدیم کرده ایم. متقاضیان مهاجرت به آمریکا باید بدانند که با توجه به تفاوت نرخ ارز، هزینه های زندگی در آمریکا بالاست؛ اما با توجه به میزان درآمدی که در این کشور قابل حصول است، امکان ایجاد توازن وجود دارد.
موارد مصرفی |
میزان هزینه |
موارد مصرفی |
میزان هزینه |
قیمت غذا در رستوران گرانقیمت برای هر نفر |
15$ |
قیمت 1 بسته تخم مرغ بسته 12 تایی |
2$ |
قیمت غذای تک نفره در فست فود |
6$ |
قیمت 1 کیلوگرم پنیر |
7.2$ |
قیمت کاپوچینو |
1.5$ |
قیمت 1 کیلوگرم مرغ |
2$ |
قیمت پپسی تک نفره |
1.5$ |
قیمت 1 کیلوگرم پرتقال |
3.2$ |
قیمت هر بطری آب معدنی |
1.5$ |
قیمت 1 بوته کاهو |
1.5$ |
قیمت 1 لیتر شیر |
1.2$ |
قیمت 1 کیلوگرم سیب زمینی |
2$ |
شرایط اخذ اقامت و تابعیت آمریکا
کشور آمریکا یا ایالات متحده آمریکا، دارای مساحتی معادل 9 میلیون کیلومتر مربع بوده و متشکل از 50 ایالت است. این کشور یکی از ابرقدرت های جهان بوده، از نظر اقتصادی بسیار قدرتمند می باشد و دارای ثروت زیادی است. در نتیجه متقاضیان مهاجرت به آمریکا با توجه به شرایط موجود در این کشور، آرزوی رفتن به آن را در سر میپرورانند. مهاجرت به کشور آمریکا و اخذ شهروندی و اقامت این کشور از طرق مختلفی نظیر ازدواج، اشتغال، تحصیل و پناهندگی و غیره امکان پذیر است و دارای شرایط مختص به خود است که در این مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار گرفتند. متقاضیان مهاجرت به آمریکا که موفق به دریافت گرین کارت این کشور میشوند، با استفاده از این کارت می توانند از خدمات تحصیلی، بهداشتی و دیگر خدمات کشور آمریکا به صورت رایگان بهره مند شده و برای رفت و آمد در قسمتهای مختلف این کشور، به ویزا نیازی نداشته باشند. اما باید در نظر داشت که مهاجرت به این کشور چندان کار ساده ای نیست؛ هر چند که حدود 56 درصد جمعیت آمریکا متشکل از مهاجران قانونی و افرادیست که اقدام به مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی نموده اند و بر همین اساس، کشور آمریکا در میان کشورهای جهان، از بالاترین میزان مهاجر برخوردار می باشد. در صورتی که شما نیز متقاضی مهاجرت به آمریکا می باشید، اطلاع از روش های اخذ اقامت و تابعیت آمریکا و آگاهی از شرایط آن امری ضروری است.
از سوی دیگر به شما پیشنهاد می کنیم که پیش از تصمیم گیری در رابطه با کشور مقصد مهاجرتی خود و روش مهاجرتی مدنظرتان، به ویدئوی تصویری راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت، توجه فرمایید تا مسیر مهاجرتی صحیح و منطبق با شرایط خود را بیابید. در صورت مراجعه به لینک ذیل، اطلاعات کاملی در خصوص این ویدئو و نحوه تهیه آن به دست خواهید آورد.
ریسک های سربازان سپاه برای مهاجرت آمریکا
در این بخش از مقاله قصد داریم در مورد ریسک های سربازان سپاه برای مهاجرت آمریکا صحبت کنیم. در یکی از ویدیو هایی که برای شما عزیزان توسط موسسه ضبط شده بود اعلام شد: کسانی که خدمت سربازی را در سپاه میگذراند، شانس کمی برای دریافت ویزا دارند. در این خصوص بعضی از افراد این نظر را داشتند که این دیدگاه اشتباه است. لازم است یادآوری کنیم که این سخن بر اساس گزارش های مشاوران ما در این کشور به اطلاع شما عزیزان می رسد، حتی بر روی سایت سفارت مجازی آمریکا این جمله درج شده سپاه باید رویه خود را تغییر دهد؛ و این کاملاً نشان دهنده موضع سفت و سخت آمریکا نسبت به سپاه است. پس به صراحتا و مجددا اعلام می شود: که اگر قصد مهاجرت به آمریکا را دارید و سربازی خود را در سپاه گذرانده اید این ویزا ریسک بسیار بالایی خواهد داشت. به طور کلی در این برهه زمانی آمریکا نسبت به ایرانیان بسیار سخت گیری دارد. مگر یکی دو روش یعنی برای دانشجویان، افراد خاص و یا کسانی که پاسپورت ترکیه را دارند، اقدام برای مهاجرت ریسک کمتری دارد، اما سایر موارد درخواست ویزا و مهاجرت ریسک بالایی دارد. بر عکس کشور آمریکا مهاجرت به کشور کانادا اصلا این سختی ها را ندارد. کشور کانادا کشور پیشرفته است که کانادا اصطلاحا یک کشور با مدرنیته آمریکایی و امنیت اروپایی است. نژادپرستی در آن بسیار پایین است، و برای مهاجران حقوق شهروندی بسیار خوبی را در نظر می گیرند این کشور از کشورهای جایگزینی است که به راحتی میتوانید ویزای کانادا را دریافت کنید.
مزایای مهاجرت به آمریکا
قطعا افرادی که تصمیم مهاجرت به آمریکا را گرفته اند، براساس نقطه قوت ها و شرایط ایده آلی به این نتیجه رسیده اند که باید آنها را در گروه مزایای مهاجرت به آمریکا قرار داد. هر یک از متقاضیان با انتخاب یکی از دلایل زیر و یا دلایلی دیگری که شاید ذکر نگردد، چمدان های خود را به مقصد آمریکا می بندند. این مزایا از قرار زیر است:
- آزادی بیان
- بالابودن کیفیت و استاندارد های زندگی
- وجود رفاه اجتماعی در بالاترین سطح
- وجود دانشگاه های معتبر
- سیستم آموزشی پیشرفته و به روز
- آب و هوای مناسب
- اقتصاد فعال و پررونق
- بازار کار ایده آل
- درآمد بالا
- بستر مناسب برای رشد و شکوفایی در همه زمینه ها
- قدرت خرید بالا
- امکان زندگی آرام در اکثر ایالات
- امکان پیشرفت شغلی در زمان کم
پرسش: سلام برای خانواده 4 نفره بنده کشاورزدیپلم 42 ساله همسر 33 ساله دیپلم خانه دار و همکار کشاورزی بنده و دارای دو دختر ده دوازده ساله با سرمایه 100هزار یورو و پشتوانه مالی چه کشور و چه روشی پیشنهاد میکنید. سپاس از پاسخگویی شما.
پاسخ:
⬅️ چنانچه علاقمند به کسب اطلاعات بیشتر در باب مهاجرت به آمریکا هستید، اینجا کلیک کنید ➡️
سوالات متداول
✅بهترین راه مهاجرت به آمریکا کدام است؟
روش های مهاجرت به آمریکا گسترده می باشد ولی از بهترین روش ها می توان به مهاجرت تحصیلی، سرمایه گذاری و مهاجرت به آمریکا از طریق کار اشاره کرد.
✅آیا با توجه به ممنوعیت ورود برای ایرانیان، مهاجرت به آمریکا امکان پذیر می باشد؟
این محدودیت ها برای دوران ریاست جمهوری ترامپ بود و با شروع ریاست جمهوری بایدن بسیاری از این محدودیت ها برای ایرانیان برداشته شد.
✅مهاجرت به آمریکا بهتر است یا اروپا؟
تفاوت های زیادی بین اروپا و آمریکا وجود دارد که برای هر شخص با توجه به سلیقه و اهداف می تواند متفاوت باشد و پاسخ قطعی به این سوال وجود ندارد.
✅هزینه مهاجرت به آمریکا چه قدر است؟
مهاجرت از هر روش هزینه های مختلفی دارد و در برخی روش های سرمایه گذاری بالای 900 هزار دلار و برخی مواقع حتی با هزینه ای ناچیز و با بورس تحصیلی امکان پذیر است.
سخن پایانی
کشور آمریکا به عنوان کشوری پهناور و مهاجرپذیر که مورد استقبال بسیاری از مردم در سراسر جهان قرار گرفته است. افراد بسیاری برای مهاجرت به آمریکا لاتاری را فرصت قانونی برای تصمیم خود می پندارند. متأسفانه کمبود اطلاعات و جهل ناشی از عدم آگاهی، منجر به سوء استفاده برخی از مؤسسات و افراد فعال در حوزه مهاجرت شده است. به طوری که این افراد با وعده های دروغین مانند هماهنگی با افسر ویزای آمریکا و... اقدام به کلاهبرداری می نمایند و یا روش مهاجرت به آمریکا لاتاری را پیشنهاد می دهند. علاوه بر موارد فوق، باید گفت که سرمایه گذاری برای ایرانیان در کشور آمریکا کار آسانی نیست، اما با استفاده از روش هایی می توان مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری را برای ایرانیان ممکن ساخت. مهاجرت به آمریکا از طرق مختلف کار و تحصیل نیز در این مقاله مورد بررسی قرار گرفت. جهت اطلاع از جزئیات این روش و بررسی شرایط اخذ اقامت آمریکا برای ایرانیان توصیه می شود که با موسسه ملک پور تماس گرفته و یا فرم تماس را بر روی وب سایت موسسه کامل نمایید تا از خدمات مشاوره تلفنی رایگان این موسسه بهره مند گردید. همچنین در بخش انتهایی این مقاله در قسمت "ثبت پرسش" می توانید سوالات و انتقادات خود را مطرح نمایید تا در کمتر از 12 ساعت، پاسخ آن ها را بیابید.