چگونه از دانشگاه های امریکا پذیرش بگیریم؟

بدون نظر

اخذ پذیرش از دانشگاه های آمریکا اولین قدم برای دانشجویانی است که قصد دارند تا برای ادامه تحصیل به این کشور مهاجرت نمایند و ما در این مقاله قصد داریم تا به این پرسش پاسخ دهیم که چگونه از دانشگاه های امریکا پذیرش بگیریم؟ برای این منظور ما مقاطع تحصیلی مختلف در دانشگاه، شرایط پذیرش از دانشگاه های آمریکا، شرایط معدل و آزمون های لازم برای پذیرش، نتایج پذیرش دانشگاه های آمریکا، راحت ترین دانشگاه آمریکا برای پذیرش و موضوعات مختلف دیگری را بررسی نمودیم تا بدانیم که چگونه از دانشگاه های آمریکا پذیرش بگیریم؟ برای ارائه اطلاعات درست ما در تیم تحقیقاتی موسسه MIE با وکلای بومی کشور آمریکا مشورت نموده و از منابع موثقی برای تهیه اطلاعات استفاده نمودیم تا این مقاله راهنمای شما در این خصوص باشد. لازم به ذکر است که ارائه این مطالب به معنی اقدام برای تمام عزیزان نمی باشد و بسیاری از مطالب آن جهت آگاهی بخشی به شما ارائه گردیده است. شما عزیزان پس از مطالعه کامل این مقاله می توانید از مشاوره رایگان تلفنی با کارشناسان مجرب موسسه استفاده نموده و ضمن پرسش سوالات خود در خصوص اینکه چگونه پذیرش دانشگاه امریکا بگیریم، از سایر پیشنهادات مرتبط با شرایط خود آگاه شوید.

مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:

تماس با ما

چگونه از دانشگاه های آمریکا پذیرش بگیریم

چگونه از دانشگاه های امریکا پذیرش بگیریم؟

در ابتدای این نوشتار قصد داریم تا به کلیت این موضوع بپردازیم که چگونه از دانشگاه های امریکا پذیرش بگیریم؟ و از آن طریق به اقامت آمریکا دست یابیم؟ کشور آمریکا دارای دانشگاه های معتبر بسیاری است که در هر کدام از آنها دانشجویان در مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکترا می توانند تحصیل کنند و رشته های مورد علاقه خود را فرا بگیرند. البته شرایط اخذ پذیرش از دانشگاه های آمریکا و در رشته های مختلف با هم متفاوت است و از جمله تفاوت های مهم بین آنها می توان به زمان پذیرش دانشگاه های امریکا، آزمون های مربوطه، هزینه ها و... اشاره داشته باشیم که به صورت مفصل به آنها خواهیم پرداخت. دانشجویان باید مدارک مناسبی را برای پذیرش به دانشگاه مقصد خود ارائه کنند که به واسطه آن بتوانند پذیرش دریافت کنند و پس از آن باید به دقت پیش بروند تا شانس دریافت ویزای آنها بیشتر شود. البته همانطور که می دانید در صدور ویزای تحصیلی آمریکا، نظر افسر ویزا برای دریافت ویزای شما بسیار مهم است و به همین دلیل شما باید در ارائه مدارک و نحوه چیدمان پرونده خود بسیار با احتیاط اقدام نمایید.

ویدیو موسسه MIE در مورد تحصیل در آمریکا و انگلستان


فایل صوتی موسسه MIE در مورد تحصیل در آمریکا و انگلستان

گرفتن پذیرش در دانشگاه های امریکا در دوره لیسانس

اولین مقطعی که باید بدانیم مقطع لیسانس است و به همین منظور ما ابتدا گرفتن پذیرش در دانشگاه های امریکا در دوره لیسانس را بررسی خواهیم نمود. با توجه به اینکه تحصیل در آمریکا به زبان انگلیسی است، دانشجویان باید سطح زبان مناسبی برای ورود به دانشگاه داشته باشند و برای اغلب دانشگاه ها حداقل مدرک آیلتس 6 و یا سایر مدارک زبان معادل این نمره مورد نیاز است. اگر دانشجویی هستید که معدل دیپلم 12 ساله بالاتر از 16 دارید شانس شما برای دریافت پذیرش بالاتر از افراد با معدل پایین تر از این نمره است. دقت داشته باشید که عموماً دانشجویان باید آزمون SAT را پشت سر بگذارند تا دانشگاه با پذیرش آنها موافقت نماید و در واقع نتایج پذیرش دانشگاه های آمریکا برای آنها مثبت باشد. متقاضیان برای انتخاب رشته در دانشگاه های آمریکا گزینه های متنوعی را پیش روی خود دارند و چنانچه شرایط پذیرش را داشته باشید احتمال موفقیت متقاضی بالا خواهد بود. البته دقت داشته باشید که شما برای تحصیل در دانشگاه باید بتوانید هزینه های تحصیل خود را به دانشگاه پرداخت نمایید و تحصیل در این دوره رایگان نمی باشد.

اخذ پذیرش از دانشگاه های آمریکا برای ارشد

دانشجویانی که مدرک لیسانس خود را دریافت کرده باشند با داشتن یک سری شرایط دیگر می توانند برای اخذ پذیرش از دانشگاه های آمریکا برای ارشد اقدام داشته باشند. اما سوال این متقاضیان این است که چگونه اپلای آمریکا انجام دهیم؟ در واقع دانشجویان می توانند برای یکی از رشته های مرتبط با رشته دوره لیسانس خود و یا یکی از رشته های شناور مانند رشته مدیریت اقدام داشته باشند. دوره ارشد معمولاً 2 سال به طول می انجامد و دانشجویان برای دریافت پذیرش باید حداقل مدرک زبان در حد آیلتس 6.5 به دانشگاه ها ارائه نمایند که البته موسسه MIE شرایط پذیرش در برخی دانشگاه ها در این مقطع با مدرک زبان پایین تر را نیز فراهم کرده است. دقت داشته باشید که عموماً دانشجویان برای ورود به رشته مربوطه باید آزمون های GRE ،GMAT و... را به دانشگاه ارائه نمایند تا در امر پذیرش به آنها کمک کند که این آزمون ها را به صورت جداگانه بررسی خواهیم نمود. به طور معمول دانشجویانی که قصد مهاجرت و پس از آن ورود به بازار کار را دارند برای این دوره اقدام می کنند تا ضمن دریافت مدرک معتبر در کوتاه ترین زمان بتوانند وارد بازار کار شوند.

تحصیل در آمریکا با مدرک دیپلم

این مقاله را از دست ندهید: تحصیل در آمریکا با مدرک دیپلم

در این مقاله ما جوانب تحصیل در آمریکا با مدرک دیپلم را به شما خواهیم آموخت.

شرایط پذیرش از دانشگاه های آمریکا در مقطع دکترا

فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد در رشته های مختلف می توانند با اثبات توانایی های خود به یک استاد راهنما یا سوپروایزر و داشتن یک سری شرایط دیگر شرایط پذیرش از دانشگاه های آمریکا برای تحصیل مقطع دکترا در آمریکا را فراهم نمایند. بسیاری از علاقمندان به تحصیل در دانشگاه های آمریکا دانش آموخته مقطع فوق لیسانس هستند و می پرسند که چگونه از دانشگاه امریکا پذیرش بگیریم؟ در صورتی که شما مدرک زبان بالایی داشته باشید و بتوانید نمره زبان در حد آیلتس 7 ارائه کنید، مقالات علمی خوبی داشته باشید، سوابق کاری عملی مناسب نشان دهید و مهم تر از همه اینکه بتوانید یک سوپروایزر پیدا کنید احتمالا به راحتی می توانید راحت ترین دانشگاه آمریکا برای پذیرش را به خود اختصاص داده و در مقطع دکترا مشغول شوید. دانشجویان در پایان این دوره که بسته به رشته تحصیلی آنها حدود 3 الی 6 سال به طول خواهد انجامید باید رساله دکترا تهیه نموده و از آن دفاع کنند.

آزمون های لازم برای پذیرش از دانشگاه های آمریکا

یکی از کلیدی ترین مراحل برای اینکه بدانید چگونه از دانشگاه های امریکا پذیرش بگیریم؟ آشنایی با آزمون های لازم و انتخاب درست آن است. آزمون ها را می توان به دو دسته آزمون برای ارزیابی زبان انگلیسی که شامل آزمون های IELTS ،TOEFL و... یا آزمون SAT و آزمون ACT و یا برای ارزیابی آکادمیک مرتبط به رشته تحصیلی شامل آزمون های GMAT ،GRE ،MCAT یا LSAT تقسیم نمود. دانشجو برای ادامه تحصیل نیاز به شرکت در همه این آزمون ها ندارد و داشتن صرفاً یک آزمون زبان و یک آزمون ارزیابی آکادمیک می تواند روند دریافت پذیرش را برای او آسان تر کند. برخی از مهم ترین آزمون ها عبارتند از:

  • آزمون GMAT

در واقع GMAT مخفف Graduate Management Admission Test است که برای بررسی مهارت های تحلیلی، شفاهی و کمی برای دانشجویانی است که قصد تحصیل در رشته های MBA، MPA، حسابداری، امور مالی و سایر رشته های مدیریتی را دارند. هزینه این آزمون 250 دلار است و میانگین نمرات آزمون آن 570 است و مدرک آن تا 5 سال پس اعتبار دارد.

  • آزمون GRE

این آزمون که مخفف Graduate Record Examinations است که دانشجویان متقاضی پذیرش در رشته های مهندسی در آن شرکت می کنند و مهارت های ریاضیات، کلامی و نوشتار تحلیلی آنها سنجیده می شود. حداقل نمره برای پذیرش 170 است و دانشجویان می توانند تا 5 بار در سال با پرداخت هزنه 170 دلار برای هر امتحان در این آزمون شرکت کنند و مدرک آن نیز تا 5 سال معتبر است.

  • آزمون MCAT

MCAT مختص متقاضیان ورود برای تحصیل پزشکی در آمریکا و پیراپزشکی در آمریکا و کانادا است و مخفف عبارت Medical College Admission Test است. میانگین نمره قبولی در این آزمون که یکی از دشوارترین آزمون های ورودی پزشکی در دنیا به حساب می آید 490 است. این آزمون علاوه بر کانادا و آمریکا در کشورهای مختلف دیگری در اقصی نقاط دنیا از جمله انگلستان، لبنان، چین، قطر، تایلند، استرالیا، فرانسه، ژاپن، آلمان و... برگزار می شود.

  • آزمون LSAT

متقاضیان تحصیل در دانشکده های حقوق در آمریکا باید آزمونی تحت عنوان LSAT که مخفف Law School Admission Test را پشت سر بگذارند. میانگین نمره مورد نیاز برای پذیرش در رشته حقوق نمره 130 است که هرچه سطح دانشگاه بالاتر باشد نمره بالاتری نیز مورد نیاز است.

حداقل معدل برای پذیرش از دانشگاه های آمریکا

برای اینکه دانشجویان در زمان پذیرش دانشگاه های امریکا بتوانند شانس بالاتری برای موفقیت در دریافت پذیرش از دانشگاه داشته باشند باید شرایط معدل خوبی نیز داشته باشند. به طور کلی معدل یا GPA در آمریکا به صورت عددی از 0 تا 4 مشخص می شود و هرچه معدل متقاضی به عدد 4 نزدیک تر باشد شانس اخذ پذیرش برای او بالاتر خواهد بود. البته به طور کلی حداقل معدل برای پذیرش از دانشگاه های آمریکا بسته به رتبه دانشگاه و رشته مد نظر دارد ولی معمولاً دانشگاه های سطح بالا دانشجویان با معدل بالاتر از 3 را خواهند پذیرفت. البته دانشجویان با معدل پایین تر نیز شانس دارند تا در دانشگاه های دیگری نیز پذیرش دریافت کنند ولی احتمال پذیرش آنها در دانشگاه های تاپ بسیار پایین تر خواهد بود. پس یکی از موارد مهم برای اینکه بدانیم چگونه از دانشگاه های امریکا پذیرش بگیریم؟ این است که شما باید معدل مناسبی را از مقاطع تحصیلی قبلی خود داشته باشید تا در رشته و دانشگاه بهتری پذیرش دریافت نمایید.

مدارک مورد نیاز پذیرش از دانشگاه های آمریکا

یکی دیگر از مسائل مهم لزوم ارائه صحیح مدارک مورد نیاز پذیرش از دانشگاه های آمریکا می باشد. در واقع متقاضیان پذیرش ابتدا باید بررسی کنند که چه مدارکی را برای ارائه به دانشگاه باید آماده کنند و پس از آن و در صورت داشتن شرایط لازم، به تهیه مدارک بپردازند. دانشجویان باید به ددلاین دانشگاه ها دقت داشته باشند و در زمان مقتضی مدارک خود را برای دانشگاه بفرستند تا پذیرش خود را دریافت کنند. در صورتی که مدارک دانشجو کامل باشد، دانشجو باید مدتی را منتظر نتایج پذیرش دانشگاه های آمریکا بماند تا در صورت موافقت دانشگاه، پذیرش اولیه را دریافت نموده و پس از پرداخت شهریه، پذیرش نهایی را دریافت کنند. اصلی ترین مدارک برای اخذ پذیرش عبارتند از:

  • سوابق و مدارک تحصیلی مقاطع قبلی تحصیلی به همراه ریز نمرات
  • مدرک زبان مورد نظر دانشگاه
  • مدارک هویتی دانشجو مانند پاسپورت
  • توصیه نامه از اساتید دوره های قبلی
  • انگیزه نامه قوی برای تحصیل در رشته مورد نظر
  • نامه تمکن مالی معتبر بابت تامین هزینه ها
  • بیمه دانشجویی
  • نامه عدم سوء پیشینه
  • عکس

لطفا توجه داشته باشید شرایط سنی تحصیل در آمریکا برای برخی از قدم های پذیرش مهم است.

تمکن مالی لازم برای پذیرش از دانشگاه های آمریکا

بررسی تمکن مالی لازم برای پذیرش از دانشگاه های آمریکا یکی دیگر از موضوعات مهمی است که برای پاسخ به اینکه چگونه از دانشگاه های امریکا پذیرش بگیریم؟ بررسی خواهیم کرد. اولین نکته مهمی که باید به آن اشاره داشته باشیم این است که دانشگاه برای صدور پذیرش از دانشجویان خود نامه تمکن مالی درخواست نخواهد کرد و صرفاً پس از اعلام پذیرش اولیه، شهریه دانشگاه را از دانشجو دریافت می کند. اما دانشجویان بعد از دریافت پذیرش و در زمان دریافت ویزا حتماً باید نامه تمکن مالی به همراه داشته باشند که نشان دهند می توانند تمام هزینه های تحصیل در آمریکا و زندگی خود در طول یک سال را پوشش دهند. در صورتی که دانشجو شهریه یک سال خود را کامل بپردازد، صرفاً باید هزینه زندگی در آمریکا خود را در حساب بانکی نشان دهد و در صورتی که به عنوان مثال هزینه یک ترم را پرداخته باشد باید شهریه ترم دوم را نیز در حساب خود ارائه نماید.

دانشگاه های ارزان قیمت آمریکا

این مقاله را از دست ندهید: دانشگاه های ارزان آمریکا

در این مقاله ما جوانب دانشگاه های ارزان آمریکا را به شما خواهیم آموخت.

راحت ترین دانشگاه آمریکا برای پذیرش

از دیگر مباحثی که باید به آن اشاره داشته باشیم راحت ترین دانشگاه آمریکا برای پذیرش است. با توجه به اینکه تقاضا برای تحصیل در آمریکا بسیار بالاست و دانشجویان باید شانس خود را برای دانشگاه های متعددی امتحان کنند و این پروسه برای برخی افراد فرسایشی و خسته کننده است می توانیم برخی از راحت ترین دانشگاه آمریکا برای پذیرش را به این عزیزان معرفی نماییم. یکی از فاکتورهایی که در این خصوص از ارزش و اهمیت بالایی برخوردار است درصد میانگین پذیرش متقاضیان است و در صورتی که این نرخ بالا باشد بیانگر این است که راحت تر می توان از این دانشگاه پذیرش دریافت کرد. در واقع احتمال اینکه در زمان اعلام نتایج پذیرش دانشگاه های آمریکا نام شما در لیست پذیرش یکی از دانشگاه هایی که در جدول زیر ارائه نمودیم باشد بسیار بالاتر خواهد بود.

ردیف

نام دانشگاه

نرخ پذیرش

1

دانشگاه می‌سی سی پی جنوبی

98 درصد

2

دانشگاه کنتاکی غربی

95 درصد

3

دانشگاه نوتردام دو نامور

94 درصد

4

دانشگاه آلاباما در بیرمنگام

92 درصد

5

دانشگاه شمال کلرادو

89 درصد

6

دانشگاه ایالتی موری

87 درصد

7

دانشگاه آبرن

84 درصد

8

دانشگاه دولتی سونوما

82 درصد

9

دانشگاه ایالتی هندرسون

80 درصد

10

دانشگاه‌هاوایی در هیلو

78 درصد

11

دانشگاه کنکوردیا شیکاگو

75 درصد

12

دانشگاه آیداهو

73 درصد

13

دانشگاه ایالتی سانفرانسیسکو

70 درصد

14

دانشگاه دریک

69 درصد

15

دانشگاه مرکزی شمال

65 درصد

 

از نظر تحصیل در آمریکا بدون مدرک زبان شاید اطلاع از بهترین موارد به پذیرش راحت کمک کنید.

چگونه از دانشگاه های آمریکا پذیرش بگیریم

زمان پذیرش دانشگاه های امریکا

از دیگر نکاتی که دانشجویان برای پذیرش باید مد نظر خود قرار دهند زمان پذیرش دانشگاه های امریکا است و متقاضی باید این کار را به موقع انجام دهد تا مشکلی برای پذیرش از دانشگاه به وجود نیاید و فرصت را از دست ندهد. شما با مراجعه به سایت دانشگاه ها می توانید از ددلاین آنها برای پذیرش در ورودی های مختلف مطلع شوید ولی چنانچه چنین موردی ذکر نشده باشد بهتر است شما نهایتا تا 10 هفته قبل از شروع ترم پذیرش خود را دریافت کنید. البته در صورتی که دانشجو زمان را از دست بدهد و موفق به دریافت پذیرش از دانشگاه مد نظر خود نشود می تواند برای ترم بعد اقدام نموده و پذیرش دریافت کند. البته توصیه می کنیم که امور مرتبط با پذیرش را با سرعت پیش ببرید تا زمان مناسبی برای دریافت تایم سفارت و صدور ویزا داشته باشید و با مشکل مواجه نشوید.

هزینه پذیرش از دانشگاه های آمریکا

پس از بررسی کلیاتی از مبحث به بررسی هزینه پذیرش از دانشگاه های آمریکا خواهیم پرداخت. به طور کلی دانشگاه ها در زمان پذیرش اولیه دانشجویان هزینه ای را بابت بررسی شرایط به عنان اپلیکیشن فی (application fee) دریافت می کنند که این هزینه برای هر دانشگاه متغیر و متفاوت است و بر اساس بررسی های انجام شده میانگین این هزینه برای دانشگاه های آمریکا حدود 50 الی 250 دلار است. دقت داشته باشید که برای بررسی پرونده خود حتماً باید این مبلغ را به حساب دانشگاه واریز بفرمایید و در غیر این صورت پرونده شما بررسی نشده و پذیرش دریافت نمی کنید. ضمن اینکه فارغ از دریافت و یا عدم دریافت پذیش از دانشگاه این هزینه توسط دانشگاه مسترد نمی گردد و امکان بازگشت آن به متقاضی وجود نخواهد داشت. جهت اطلاع از شرایط کار دانشجویی در آمریکا این مقاله شما را راهنمایی خواهد کرد.

هزینه تحصیل در دانشگاه های آمریکا

هزینه تحصیل در دانشگاه های آمریکا از جمله مهم ترین نگرانی های خانواده ها برای تحصیل فرزندانشان در آمریکا به حساب می آید. با توجه به اینکه نظام تحصیلی آمریکا رایگان نیست و دانشگاه های این کشور برای تحصیل از دانشجویان بومی و بین المللی شهریه دریافت می کنند، دانشجو قبل از اقدام برای دریافت پذیرش باید با دقت شهریه دانشگاه و رشته خود را بررسی نموده و با بودجه خود مطابقت دهد. البته علاوه بر هزینه های تحصیل، دانشجویان باید بخشی از بودجه خود را برای پرداخت هزینه های زندگی و برخی هزینه های جانبی خود در نظر بگیرند تا برای تامین هزینه های خود با مشکل مواجه نشوند. در خصوص هزینه های تحصیل در دانشگاه ها و رشته های مختلف با هم تفاوت بسیار زیادی وجود دارد و به همین خاطر نمی توان عدد ثابتی را برای تمام مقاطع تحصیلی عنوان کرد اما محدوده ای از هزینه های تحصیل در مقاطع مختلف تحصیلی را در جدولی به شکل زیر طراحی نمودیم که مشاهده می نمایید. البته لازم به ذکر است که دانشجویان با دریافت بورسیه امریکا می توانند این هزینه ها را به حداقل ممکن کاهش داده و یا حتی به صفر برسانند و بدون پرداخت هزینه تحصیل نمایند.

مقطع تحصیلی

حدود حداقل هزینه ها

حدود حداکثر هزینه ها

لیسانس

15.000 دلار

22.000 دلار

فوق لیسانس

18.000 دلار

25.000 دلار

دکترا

20.000 دلار

30.000 دلار

 

گام به گام تا اخذ اقامت


سوالات متداول

✅ هزینه تحصیل دانشگاه های آمریکا در مقطع فوق لیسانس به طور معمول چند دلار در سال است؟

این هزینه بسته به دانشگاه و رشته تحصیلی دانشجو متغیر است ولی به طور معمول حدود 18.000 الی 25.000 دلار در سال برای متقاضی هزینه خواهد داشت.

متقاضیان برای تحصیل در دوره لیسانس در آمریکا به طور معمول چه نمره زبانی باید ارائه نمایند؟

دانشجویان در این دوره باید به طور معمول حداقل مدرک زبان آیلتس 6 و یا سایر مدارک معتبر زبان در حد آن را به دانشگاه ارائه نمایند.

با وجود شرایط سنی بالای 40 سال چگونه از دانشگاه های امریکا پذیرش بگیریم؟

به طور معمول داشتن گپ تحصیلی بالا یکی از مهم ترین عوامل ریجکتی ویزای تحصیلی به حساب می آید و در صورتی که قصد اقدام برای مقاطع لیسانس یا فوق لیسانس را دارید شاید بهتر است برای کشورهایی مانند اتریش، فنلاند، سوئد و... که گپ تحصیلی در آنها اهمیت کمتری دارد اقدام داشته باشید.

آیا در صورت عدم دریافت پذیرش از دانشگاه های آمریکا هزینه اپلیکیشن فی به دانشجو برگشت داده می شود؟

خیر، این هزینه در صورت دریافت پذیرش و یا عدم دریافت آن عودت داده نمی شود.

سخن پایانی

ما در این مقاله به بررسی و تحلیل ابعاد مختلفی حول این پرسش که چگونه از دانشگاه های امریکا پذیرش بگیریم؟ پرداختیم و مواردی همچون آزمون های لازم برای پذیرش، دانشگاه ها با نرخ پذیرش بالا، شرط معدل و سایر مواردی که برای پذیرش از دانشگاه های آمریکا مورد نیاز بود را نیز بررسی نمودیم. بر اساس موارد ذکر شده می دانیم که دریافت پذیرش از دانشگاه های آمریکا با داشتن مدرک زبان مناسب و داشتن نمره خوب از آزمون مربوط به رشته و همینطور شرایط مالی مناسب امری امکان پذیر است و در صورت پذیرش ریسک ویزا توسط متقاضی، امکان اقدام برای آن وجود دارد. ما در تیم تحقیقاتی موسسه MIE این مقاله را با مشورت وکلای بومی آمریکا به نگارش در آوردیم و امیدواریم پاسخ خود را دریافت کرده باشید. چنانچه پس از مطالعه این مقاله سوالی در خصوص اینکه چگونه از دانشگاه های امریکا پذیرش بگیریم؟ داشتید می توانید از مشاره رایگان تلفنی با کارشناسان موسسه استفاده نموده و اطلاعات تکمیلی دریافت کنید و یا حتی می توانید سوالات خود را در قالب پیام در قسمت دیدگاه ها یادداشت نموده و پاسخ خود را در اسرع وقت دریافت نمایید. 


مطالب مرتبط و مفید


ثبت پرسش
مشاوره رایگان