رشته عکاسی در آلمان

بدون نظر

کشور آلمان یک مقصد بسیار جذاب در اتحادیه اروپا برای مردم و متقاضیان مهاجرت از سراسر جهان می باشد. از جمله دلایل جذابیت این کشور می توان به استانداردهای عالی در سیستم دانشگاهی، اقتصاد بسیار قوی و پر رونق و پیشرفت های عمده در صنعت و رشته های مهندسی اشاره نمود. از دیگر مزایای تحصیل در آلمان می توان به این نکته نیز اشاره نمود که در این کشور با دانشجویان بین المللی به صورت یکسان رفتار می شود و دانشجویان بین المللی هم از امکانات تحصیل رایگان در این کشور بهره مند می گردند. به علاوه می توان گفت با تحصیل در آلمان علاقه مندان فرصتی برای یادگیری زبان آلمانی دارند، مهارت مهمی که می تواند به دانشجویان کمک کند در آلمان و همچنین کشورهایی مثل اتریش، بلژیک، لیختن اشتاین که آلمانی زبان هستند یا در بسیاری از شرکت های بین المللی در سراسر جهان شغل مورد نظر خود را پیدا کنند. اطلاعات این مقاله پس از مشورت با وکلای محلی آلمان و ضمناً تحقیق و جستجو در سایت ها تقدیم حضور شما عزیزان می گردد و ارائه اطلاعات زیرصرفاً جهت ارائه خدمات به شما عزیزان نمی باشد شما عزیزان برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرید.

مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:

تماس با ما
رشته عکاسی در آلمان

درباره رشته عکاسی در آلمان

بسیاری از افراد تصور می کنند که عکاسی رشته ای است که در مدت زمان کوتاهی می توان آن را به صورت تجربی فرا گرفت و نیازی به مدرک دانشگاهی ندارد. اما باید توجه داشت که دانشجویان در دانشگاه ها و یا کالج های عکاسی به طور کامل و حرفه ای با هنر عکاسی آشنا می شوند و فقط این حرفه را نمی آموزند. دانشجویان علاقه مند به گذراندن دوره های تحصیلی عکاسی در آلمان تمامی فوت و فن های این حرفه را فرا می گیرند و با زیرشاخه های متنوع رشته عکاسی همچون عکاسی علمی، عکاسی تبلیغاتی، عکاسی خبری، عکاسی پرتره و طبیعت آشنا می گردند. عکاسان موقعیت هایی را ثبت می کنند که مناظر و زیبایی های طبیعت، حالت های انسانی، رویدادهای علمی و غیره را به تصویر می کشد. انتخاب این لحظات بر اساس دانش فرهنگی و عمومی هنر و از سوی دیگر بر اساس انتقال و تطبیق این موارد با تکنیک ها و علوم عکاسی صورت می گیرد. در واقع می توان گفت وظیفه اساسی و اصلی یک عکاس ترکیب این دو موضوع است. دانشجویان و علاقه مندان به گذراندن دوره های عکاسی در آلمان باید از حس کنجکاوی و تماشاگر بودن و جستجو و به کار گیری هوش خود برای پیدا کردن موقعیت ها و رویدادهای با اهمیت برخوردار باشند. در ادامه به بررسی شرایط درخواست عکاسی در آلمان در مقاطع مختلف می پردازیم.

ویدیو موسسه MIE در مورد کار تحصیل آلمان


شرایط تحصیل رشته عکاسی در آلمان

در این بخش از مقاله با استفاده از مطالب و مراجع علمی و سایت دانشگاه های گوناگون در ابتدا شرایط کلی تحصیل در رشته عکاسی در آلمان برای دانشجویان بین المللی از سراسر جهان و متقاضیان تحصیل در رشته عکاسی در کشور محبوب آلمان را بررسی می نماییم و سپس به بررسی شرایط تحصیل در این رشته در مقاطع گوناگون لیسانس، فوق لیسانس و دکتری ادامه تحصیل خواهیم پرداخت. دوره های عکاسی در آلمان در دانشگاه های مختلف این کشور از جمله دانشگاه های بین المللی و حتی دانشگاه های دولتی و نیز خصوصی ارائه می شود و به طور کلی دروس تئوری و عملی این رشته در دانشگاه های دولتی به زبان آلمانی و در دانشگاه های بین المللی به زبان انگلیسی تدریس می شود. به منظور ارائه درخواست اخذ نامه پذیرش عکاسی در آلمان در مقاطع مختلف مدارک و شرایط گوناگونی مورد نیاز می باشد.

تحصیل کارشناسی عکاسی در آلمان

به منظور ادامه تحصیل کارشناسی عکاسی در آلمان، دیپلم دبیرستان 12 ساله و همچنین اثبات دانش آلمانی یا انگلیسی با اسناد مورد قبول، جزو اولین و اصلی ترین پیش نیازها می باشد. جهت اپلای رشته عکاسی در آلمان ازمون های استعدادیابی توسط برخی دانشگاه ها انجام می شود. در برخی دیگر نیز رزومه و استعداد هنری خاص لازم است. در بسیاری از دانشگاه های آلمان امکان گذراندن دوره های زبان نیز برای دانشجویان مقاطع مختلف وجود دارد. مدت زمان گذراندن دوره لیسانس عکاسی در آلمان3-4  سال می باشد که در این مدت دانشجویان اجازه کار پاره وقت را نیز خواهند داشت و می توانند بخشی از هزینه های خود را با استفاده از درآمد خود پوشش دهند.

 

بیشتر بدانید: تحصیل کارشناسی در آلمان

 

تحصیل کارشناسی ارشد عکاسی در آلمان

به منظور گذراندن دوره های تحصیلی در مقطع فوق لیسانس در رشته عکاسی در دانشگاه های کشور آلمان به داشتن مدرک کارشناسی عکاسی، ارائه نمونه کارها و مدرک زبان آلمانی یا انگلیسی نیاز است. مدرک زبان مورد نیاز برای شرکت در رشته عکاسی در دانشگاه دولتی آلمان مدرک سطح B2 آلمانی و آیلتس 6 در دانشگاه های بین المللی می باشد. طول دوره کارشناسی ارشد عکاسی در آلمان 2 سال می باشد که در این مدت دانشجویان اجازه دارند20  ساعت در هفته کار کنند.

 

بیشتر بدانید: تحصیل کارشناسی ارشد در آلمان

 

تحصیل دکتری عکاسی در آلمان

برخلاف آنچه در کشورهای دیگری مانند انگلستان وجود دارد، دوره های دکتری در زمینه عکاسی در آلمان به تعداد بسیار محدود ارائه می شود و این دوره ها عمدتاً در زمینه های پژوهشی می باشد. یکی از مهمترین نکات در اخذ پزیرش در مقطع دکتری رشته عکاسی و ادامه تحصیل در این مقطع در آلمان، این است که دانشجویان فارغ التحصیل از مقطع کارشناسی ارشد علاوه بر دارا بودن شرایط ذکر شده باید دانش کامل و قابل قبولی از زبان آلمانی داشته باشند و مقالات و پروپوزال علمی و قوی ارائه دهند.

 

بیشتر بدانید: تحصیل دکترا در آلمان

 

مدرک زبان مورد نیاز اپلای در رشته عکاسی در آلمان

از شروط تحصیل رایگان در آلمان و پذیرش رشته عکاسی دانش زبان آلمانی بود که با اثبات مهارت به وسیله اسناد می توان در دانشگاه های دولتی بدون پرداخت شهریه مشغول به دریافت آموزش شد. سطح مدرک زبان مورد تایید سفارت آلمان در دانشگاه های عکاسی b2 می باشد. افرادی که با مقصود تحصیل در آلمان به زبان انگلیسی در عکاسی اپلای می کنند نیز سطح 6 آیلتس را احتیاج دارند. البته در مقاطع بالا اثبات مهارت زبان انگلیسی برای هر دو دانشگاه لازم خواهد بود.

 رشته هنر در آلمان

این مقاله را از دست ندهید: تحصیل در رشته هنر در آلمان

در این مقاله ما جوانب تحصیل در رشته هنر در آلمان را به شما خواهیم آموخت.

آوسبیلدونگ عکاسی در آلمان

دوره های Ausbilding آلمان دوره های آموزشی ترکیبی هستند که افراد را برای ورود به بازار کار به طور کامل آماده می نماید. چنین دوره هایی عمدتاً دروس را به صورت عملی به دانشجویان ارائه می دهند و خیلی شبیه دوره های فنی و حرفه ای در ایران هستند. در طول دوره عکاسیAusbildung آلمان که سه سال به طول می انجامد، متقاضیان با علم و فرآیندهای عکاسی آشنا می شوند. علاوه بر این، آنها با اشکال مختلف تصویر، انواع لنزها، تنظیمات نور، زمان های نوردهی و اجزای اصلی عکاسی آشنا می شوند. مهمترین چیزی که به متقاضیان در دوره های کالج یا Ausbildung  آموزش داده می شود، گرفتن یک عکس حرفه ای است. برای ورود به دوره عکاسی Avsbildung مدرک12  ساله و مدرک زبان آلمانی B1 یا B2 الزامی است. متقاضیان این دوره ها همچنین می توانند درآمد کمی داشته باشند که بخشی از هزینه های زندگی آنها را جبران می کند و در سال اول200-580  یورو در ماه، در سال دوم690-50  یورو و در سال سوم790-400  یورو درآمد دارند. دانشجویان پس از فارغ التحصیلی از دوره عکاسیAusbildung  در آلمان می توانند در صنعت عکاسی و تبلیغات فعالیت کنند.

گرایش های رشته عکاسی در آلمان

به طور کلی همانگونه که بررسی شد رشته عکاسی به آموزش متقاضیان در رشته ها و گرایش های مختلف می پردازد. گرایش های مختلف عکاسی شامل موارد زیر می باشد:

  • عکاسی تبلیغاتی
  • عکاسی علمی
  • عکاسی خبری
  • عکاسی پرتره
  •  عکاسی معماری
  • عکاسی مستند
  •  عکاسی سینما
  • عکاسی هنری

رشته عکاسی در آلمان نیز در مقاطع تحصیلات تکمیلی در گرایش های مختلف ارائه می شود و دانشجویان بر اساس علاقه خود می توانند وارد شاخه های مختلف عکاسی شوند.

هزینه تحصیل عکاسی در آلمان

دانشجویانی که هدف مهاجرت تحصیلی به آلمان را دنبال می کنند باید قبل از آغاز پروسه مهاجرت به مسائل مختلفی توجه کنند. از مهمترین مسائل و دغدغه هایی که برای دانشجویان به وجود می آید و آن ها دائماً با آن سر و کار دارند میزان هزینه های شهریه برای تحصیل در دانشگاه ها و کالج ها و همچنین در کنار آن هزینه های زندگی ماهانه برای یک دانشجو در کشور آلمان می باشد. آنگونه که آگاه هستید هزینه تحصیل عکاسی در هر کشوری به دو قسمت شهریه دانشگاه و مخارج زندگی دانشجویی در این کشور تقسیم می شود که هر دو اهمیت بسزایی دارند. میزان شهریه تحصیل در رشته عکاسی در دانشگاه های آلمان بسته به مقطع تحصیلی دانشجویان و نوع دانشگاه و همچنین شهر به شهر متغیر است. بدیهی است که هزینه های تحصیل در دانشگاه های دولتی به طور کلی کمتر از دانشگاه های بین المللی و خصوصی در آلمان باشد. هزینه تحصیل در رشته عکاسی در دانشگاه های دولتی آلمان معمولا بین ششصد تا هزار و پانصد یورو در سال و در دانشگاه های خصوصی بین ده هزار تا پانزده هزار یورو تخمین زده می شود.

بورسیه های تحصیلی در آلمان در رشته عکاسی

تحصیل با بورسیه یکی از جذاب ترین و کم هزینه ترین و محبوب ترین روش های مهاجرت برای دانشجویان و متقاضیان می باشد. دانشجویان علاقه مند به دریافت بورسیه های مختلف و جذاب تحصیلی باید به این نکته توجه داشته باشند که برای دریافت بورسیه تحصیلی در آلمان باید دارای شرایط تحصیلی مناسب و رزومه قابل قبول باشند. همان طور که می دانید بورسیه ها عمدتاً در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در دسترس دانشجویان قرار می گیرند. شرایط لازم به منظور اخذ بورسیه عکاسی در آلمان از دانشگاه های آن می تواند بسته به نوع کمک هزینه تحصیلی متغیر باشد. نکته قابل توجه این است که در آلمان به طور کلی به دلیل وجود نظام تحصیل به صورت رایگان در دانشگاه های دولتی، کمک هزینه های تحصیلی به نسبت برخی کشورها همچون کانادا محدودتر می باشد.

نام بورسیه

مقطع تحصیلی

بورسیه EIT

کارشناسی و کارشناسی ارشد

بورسیه بین المللی گوته

کارشناسی ارشد

بورسیه دیوید فردریش

دکتری

 

کار عکاسی در آلمان

بازار کار رشته عکاسی در آلمان

همانطور که در قسمت های قبلی این مقاله توضیحاتی را در اختیار شما عزیزان قرار دادیم متوجه شدیم که رشته عکاسی دارای گرایش های مختلفی است که هنرجویان با توجه به علاقه و استعدادهای خود قادر خواهند بود تا در هر یک از آن ها تحصیل کرده و مهارت های لازم برای ورود به بازار کار در آن حیطه را به دست آورند سپس وارد بازار کار در رشته عکاسی گردند. دانشجویان پس فارغ التحصیلی خود در رشته عکاسی از دانشگاه های کشور آلمان می توانند به مدت 1 تا 1.5 سال اقامت کاری دریافت کنند و در زمینه های مختلف عکاسی از جمله عکاسی طبیعت، سینما، عکاسی پرتره، عکاسی خبری و ... به فعالیت بپردازند و درآمد داشته باشند. با توجه به گوناگونی و گستردگی گرایشات مختلف رشته هایی همچون عکاسی شرایط بازار کار در این رشته آن هم در کشوری همچون آلمان مناسب بوده و از نکات مثبت و جذاب آن این است که با اینکه اخذ اقامت دائم آلمان راه آسانی نیست و مشکلات خاصی دارد، دانشجویان پس از فارغ التحصیلی و ورود به بازار کار عکاسی در آلمان این امکان را دارند که اقامت دائم آلمان را دریافت کنند.

درآمد عکاسی در آلمان

یکی دیگر از مسائلی که دانشجویان بین المللی قبل از انتخاب مسیر مهاجرتی خود باید در نظر بگیرند، حقوق و درآمد در حرفه ای است که در قصد ادامه تحصیل در آن را دارند. درآمد عکاسان در آلمان بسته به میزان و کیفیت سابقه کاری عکاس، موقعیت شغلی و محل کار وی گوناگون می باشد. متوسط حقوق و درآمد افراد در زمینه عکاسی در آلمان تقریباً 2800 یورو در ماه و 34000  یورو در سال است. این نکته نیز واضح است که در آلمان نیز به مانند سایر کشورها عکاسانی که از تجربه کمتری برخوردار باشند و به تازگی مشغول به کار شده باشند حقوق و دستمزد به مراتب کمتری دریافت می کنند، حداقل حقوق در آلمان برای عکاسان تازه کار در حدود هزار و سیصد یورو در ماه و حداکثر حقوق برای عکاسان با تجربه حدود چهار هزار و پانصد یورو در ماه می باشد.

شرایط اخذ اقامت پس از تحصیل در آلمان در رشته عکاسی

قطعاً یکی از مهم ترین مسائل و دغدغه های اساسی برای بسیاری از دانشجویان بین المللی، این است که پس اتمام دوره تحصیلی خود از چه طریقی می توانند برای دریافت اقامت دائم اقدام نمایند. برای ارائه پاسخی روشن به این سؤال به این نکته توجه داشته باشید که دانشجویان به منظور اخذ اقامت دائم و شهروندی و پاسپورت آلمان بعد از اتمام دوره تحصیلی خود که یکی از مهمترین بخش های مهاجرت در رشته عکاسی در این کشور باید اقامت تحصیلی خود را به اقامت کاری تبدیل نمایند. همانطور که در بخش های پیشین گفته شد دانشجویان فارغ التحصیل رشته عکاسی در آلمان می توانند پس از تحصیل عکاسی در آلمان به مدت ۱ سال تا ۱ سال و نیم اقامت کاری داشته باشند و در این مدت می توانند با کارفرماهای مختلف صحبت کرده و شغل یا جاب آفر مورد نظر خود را پیدا کنند و یا برای خود بیزنسی در زمینه عکاسی راه اندازی نمایند. چنانچه متقاضی وارد بازار کار عکاسی در آلمان شود و به مدت چهار تا پنج سال در این کشور کار کرده و بیمه و مالیات خود را پرداخت کند می تواند برای اقامت دائم آلمان و سپس اخذ پاسپورت این کشور اقدام نماید.

⬅️ چنانچه علاقمند به کسب اطلاعات بیشتر در باب رشته عکاسی در آلمان هستید، اینجا کلیک کنید ➡️

جهت کسب اطلاعات بیشتر پیرامون مهاجرت به سایر کشورهای جهان می توانید از پکیج راهنمای گام به گام اخذ اقامت که تدریس جناب استاد ملک پور است استفاده نموده و در حد یک وکیل مهاجرت، اطلاعات لازم را کسب نمایید.

بنر گام به گام اخذ اقامت


سوالات متداول

✅شهریه دوره های عکاسی در دانشگاه های آلمان در مقاطع مختلف به طور میانگین چه مقدار است؟

شهریه تحصیل در دانشگاه های دولتی به مراتب کمتر از دانشگاه های بین المللی در آلمان می باشد. هزینه تحصیل در رشته عکاسی در دانشگاه های دولتی آلمان به طور میانگین در حدود ششصد تا هزارو پانصد یورو در سال و در دانشگاه های خصوصی بین ده تا پانزده یورو می باشد.

درآمد عکاسی در آلمان چقدر است؟

میانگین حقوق در زمینه عکاسی در آلمان تقریباً 2800 یورو در ماه و 34000 یورو در سال است.

مدارک اثبات سطح زبان مورد نیاز برای اخذ پذیرش تحصیلی در رشته عکاسی در آلمان چه هستند؟

مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل در رشته عکاسی در مقاطع و دانشگاه دولتی آلمان مدرک B2 آلمانی و آیلتس 6 یا معادل آن در دانشگاه های بین المللی می باشد.

هزینه زندگی دانشجویی در آلمان چقدر است؟

هزینه زندگی دانشجویی در آلمان به صورت حدودی ماهانه ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ یورو تخمین زده می شود.

سخن پایانی

در این نوشتار به بررسی جامع و کامل تحصیل در رشته عکاسی در آلمان و شرایط کار و تحصیل دانشجویان بین المللی در دانشگاه های مختلف آلمان پرداختیم. چنانچه آگاهی دارید در دانشگاه های دولتی کشور آلمان، امکان تحصیل رایگان و با هزینه در مقاطع گوناگون از جمله کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری در زمینه عکاسی برای دانشجویان خارجی فراهم بوده و یکی از مهمترین نکات برای ادامه تحصیل در این رشته ارائه مدرک زبان انگلیسی و یا آلمانی می باشد. چنانکه در قسمت های قبلی این مقاله مطرح شد رشته عکاسی دارای زیرشاخه های متفاوت و متنوعی است که در نتیجه آن می توان گفت که بازار کار عکاسی در آلمان خوب و مناسب است. خوانندگان محترم می توانند پس از مطالعه مقاله در صورت داشتن هرگونه سوال یا ابهام می توانند از مشاوره رایگان کارشناسان MIE بهره مند شوند. در ضمن می توانید سوالات خود را در قسمت نظرات مقاله عکاسی در آلمان مطرح کرده و منتظر پاسخ کارشناسان باشید.


ثبت پرسش
مشاوره رایگان