راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا – شرایط و نحوه راه اندازی گارگاه یا کارخانه

بدون نظر

از جمله بیزینس های متداول در بین سرمایه گذاران داخلی و خارجی راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا می باشد. کشور کانادا با داشتن اقتصادی قوی و پویا از جمله کشورهای جذاب جهت انجام سرمایه گذاری در بین مهاجرین و سرمایه گذاران بین المللی به شمار می رود.  به طور کلی کشو کانادا از جمله کشورهایی می باشد که از افراد متخصص و دارای سابقه مدیریتی و صاحبان کسب و کار استقبال می نماید. بنابراین از جمله مهم ترین شرایط جهت راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا داشتن سوابق بیزینسی و مدیریتی در چند ساله گذشته است. البته شرایط دیگری نیز جهت راه اندازی کارخانه در کانادا مورد نیاز می باشد. از جمله مهم ترین این شرایط داشتن مدرک زبان، شرایط سنی مناسب و داشتن حداقل سرمایه مناسب می باشد. در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا جزئیات بیشتری در خصوص راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا را خدمت شما عزیزان تقدیم نماییم. برای به دست آوردن اطلاعات کامل تر در خصوص راه اندازی گارگاه در کانادا شما عزیزان می توانید با مشاورین موسسه ملک پور MIE تماس بگیرید و به صورت مجانی مشاوره دریافت نمایید.

 

ویدیو موسسه MIE در مورد  راه های مهاجرت به کانادا


 

مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:

 

تماس با ما

فاخ هوخ شوله های اتریش

شرایط راه اندازی گارگاه یا کارخانه در کانادا

راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا نیازمند بررسی و مطالعه دقیق قوانین مهاجرتی، انتخاب مکان مناسب جهت راه اندازی بیزینس، تامین نمودن منابع انسانی و مالی می باشد. به این منظور سرمایه گذاران خارجی که قصد راه اندازی کارگاه تولیدی یا کارخانه  در کانادا را دارند بایستی قبل از هر چیز از واجد شرایط بودن جهت اقدام خود مطمئن شوند و با وکیل حرفه ای در این زمینه مشورت بگیرند. به طور کلی سرمایه گذاران خارجی جهت راه اندازی بیزینس در این کشور بایستی نشان دهند که تجربه بیزینس کردن و مدیریت کردن در کشور مبدا خود را حداقل در چند سال گذشته دارند. پس از آن راه اندازی کارخانه در کانادا نیازمند ارائه نمودن بیزینس پلن متناسب با استاندارهای کشور کانادا می باشد که مورد تایید دولت نیز قرار گیرد. از طرفی دیگر جهت موفقیت در راه اندازی گارگاه در کانادا سرمایه گذاران بایستی به زبان انگلیسی  حداقل درسطح آیلتس 6 تسلط کافی را داشته باشند.

 

ویدیو موسسه MIE در مورد کارافرینی بریتیش کلمبیا


نحوه خرید یا راه‌ اندازی کارگاه تولیدی یا کارخانه در کانادا

راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا مراحل و فرآیندهای خاص خود را دارد که یک سرمایه گذار خارجی بایستی قبل از انجام هر گونه اقدام جدی نسبت به انجام کامل فرآیند آگاه باشد. در ادامه به بررسی نحوه راه اندازی کارخانه در کانادا برای شما عزیزان می پردازیم:

  • تحقیق در خصوص بازار:

جهت موفق شدن در انجام پروسه و رسیدن به سود، قبل از هر چیز بایستی سرمایه گذار مشتریان هدف خود را شناسایی نماید و از نیازهای آن ها به طور کامل آگاه باشند. علاوه براین در خصوص رقبای خود در این زمینه نیز تحقیق نماید.

  • تامین منابع مالی:

در ابتدا بایستی فرد لیست کاملی از هزینه های مورد نیاز جهت راه اندازی بیزینس خود تهیه نماید. این موارد می تواند شامل هزینه های ثبت شرکت در کانادا، تجهیزات اولیه، سرمایه مورد نیاز کارگاه یا کارخانه و غیره باشد. سپس نسبت به تامین نمودن منابع مالی اقدام نماید.

  • ثبت نمودن کارگاه و یا کارخانه:

در کشور کانادا انواع مختلفی از ثبت شرکت ها وجود دارد که افراد بنا بر ماهیت بیزینسی که قصد راه اندازی دارند نسبت به ثبت شرکت خود بر اساس قوانین کشور کانادا اقدام می نمایند.

ویدیو موسسه MIE در مورد اقامت 75 هزار دلاری کانادا


مدارک مورد نیاز برای راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا

جهت راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا سرمایه گذاران خارجی بایستی مدارک و شرایط مورد نیاز جهت اقدام را از قبل فراهم آورند. همان گونه که در قسمت های بالا اشاره نمودیم از مهم ترین شرایط و مدارک مورد نیاز جهت راه اندازی کارگاه تولیدی یا کارخانه  در کانادا ارائه نمودن سوابق مدیریتی و بیزینسی در سنوات اخیر می باشد. از دیگر مدارک مورد نیاز مهم جهت راه اندازی کارخانه در کانادا نشان دادن تمکن مالی لازم می باشد. میزان تمکن مالی از استان به استان دیگری در کانادا تفاوت هایی دارد. لیکن به طور کلی فرد بایستی نشان دهد که حدود 600 هزار دلار کانادا سرمایه دارد و از این میزان سرمایه بنا بر استان های مختلف بین 50000 تا 300000 دلار کانادا سرمایه گذاری می نماید. در ادامه به معرفی برخی از مهم ترین مدارک مورد نیاز جهت راه اندازی بیزینس را خدمت شما عزیزان تقدیم می نماییم:

  • ارائه مدارک هویتی نظیر کپی شناسنامه، کارت ملی و پاسپورت معتبر
  • ارائه تمکن مالی لازم
  • ارائه نامه عدم سوء پیشینه
  • داشتن سابقه بیزینسی و مدیریتی
  • ارائه مدرک زبان معتبر

مراحل راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا

راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا مراحل خاص خود را دارد که در این قسمت از مقاله به آن می پردازیم. جهت راه اندازی کارگاه تولیدی یا کارخانه  در کانادا مراحل زیر را بایستی طی نمود:

  • تعریف نمودن ساختار کسب و کار
  • نوشتن بیزینس پلن قوی و کامل
  • مشخص نمودن هزینه ها و تامین مالی بیزینس
  • مشخص نمودن نیروی کار و تامین نیروی کار مورد نیاز
  • بازاریابی

سرمایه گذاران خارجی قبل از هر گونه اقدام جدی بایستی از طریق یکی از برنامه های اقامتی کشور کانادا اقامت دریافت نمایند. جهت واجد شرایط شدن این برنامه های اقامتی متقاضیان بایستی اثبات نمایند که در کشور مبدا خود نیز کسب و کاری داشتند و یا تجریه مدیریت کردن یک بیزینس را داشته اند. پس از اینکه مشخص شد که فرد متقاضی واجد شرایط برنامه های اقامتی کانادا می باشد، می بایست مدارک مورد نیاز را تهیه و ارائه نماید. در این راستا سرمایه گذار بایستی اثبات نماید که نسبت به راه اندازی بیزینس در کانادا متعهد می باشد و عملا پس از اخذ اقامت و ورود به خاک کانادا نسبت به راه اندازی کارخانه و یا کارگاه اقدامات عملی صورت گرفته است. در این صورت متقاضی می تواند پس از گذشت یک الی دو سال با ارائه گزارشات مالی به دولت نسبت به اخذ اقامت دائم کانادا اقدام نماید.

هزینه های راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا

میزان هزینه های راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادابه عوامل مختلفی نظیر وسعت بیزینس، مکان تاسیس کارگاه یا کارخانه، تجهیزات اولیه و غیره کاملا متفاوت می باشد. به طور کلی هزینه هایی که سرمایه گذاران جهت راه اندازی یک کارگاه و یا کارخانه در پیش دارند شامل موارد زیر می باشد:

  • هزینه های اجاره و یا خرید کارگاه و کارخانه
  • هزینه های تجهیزات اولیه و ماشین الات
  • هزینه تامین نیروی کار
  • هزینه پرداخت قبوض
  • هزینه پرداخت بیمه و مالیات
  • هزینه بازارایابی و تبلیغات

به طور کلی در بیزینس پلنی که سرمایه گذار ارائه می نماید، جزئیات تمامی هزینه ها و سرمایه اولیه بیزینس حتی تا 3 الی 5 سال آینده نیز ارائه می گردد. به طورمیانگین میزان هزینه ها کاملا به ماهیت بیزینس و استان انتخابی، هم چینین بزرگی و کوچکی بیزینس تعریف شده متغیر می باشد. لیکن به طور کلی بین 50 هزار دلار تا 300 هزار دلار کانادا می تواند متغیر باشد.

سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی کارگاه تولیدی یا کارخانه  در کانادا

برآورد میزان هزینه های راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا برای یک سرمایه گذار خارجی موضوع بسیار مهم و حائز اهمیتی می باشد که قبل از مهاجرت به کانادا بایستی مورد بررسی قرار گیرد. به طور کلی سرمایه گذاری که از طریق برنامه های کارآفرینی وارد کشور کانادا می شود بایستی اثبات نماید که در کشور مبدا خود از تمکن مالی لازم برخوردار است. به این منظور سرمایه گذاران حداقل می بایست 600000 تا 800000 دلار دارایی و سرمایه نقدی و غیرنقدی را اثبات نمایند. حداقل میزان سرمایه گذاری مورد نیاز در هر استان متفاوت می باشد. برای مثال در برخی از استان های کانادا افراد می توانند با حداقل 50000 دلار سرمایه اولیه بیزینس خود را راه اندازی نمایند. در حالی که در استان های پرطرفدار و پرجمعیت این مبلغ گاها به 400000 دلار نیز می رسد. میزان سرمایه اولیه مورد نیاز عنوان شده حداقل میزان سرمایه مورد نیاز می باشد و هر چه فرد سرمایه اولیه بیشتری تعریف نماید، شانس بالاتری در اخذ ویزا و اقامت خواهد داشت.

مزایا و معایب راه اندازی گارگاه یا کارخانه در کانادا

راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا مزایا و معایبی خاص خود را دارد که در ادامه به برخی از مهم ترین آن ها اشاره می نماییم. برخی از مزایای راه اندازی کارگاه تولیدی یا کارخانه  در کانادا عبارتند از:

  • کشور کانادا از جمله کشورهای بسیار پیشرفته می باشد که دارای اقتصاد قدرتمندی است و همین موضوع باعث تسهیل سرمایه گذاری در این کشور می شود.
  • وجود بازارهای بزرگ بین المللی و صنایع مختلف، فرصت های متعددی را در اختیار سرمایه گذاران خارجی قرار می دهد.
  • دولت کانادا همواره از سرمایه گذاران خارجی از طریق ارائه تسهیلات و وام های دولتی، سیستم مالیاتی منعطف حمایت می نماید.
  • افراد متخصص و تحصیل کرده بسیاری در کشور کانادا وجود دارند که باعث رونق و توسعه کارگاه و یا کارخانه سرمایه گذاران خارجی می شوند.

در کنار مزایای نام برده شده در بالا، سرمایه گذاری در کانادا معایب خاص خود را دارد که در ادامه به برخی از آن ها اشاره می نماییم:

  • هزینه سرمایه گذاری و راه اندازی کارخانه در کانادا ممکن است در مقایسه با بسیاری از کشورهای دیگر بالاتر باشد.
  • اخذ مجوزات لازم برای راه اندازی بیزینس در کشور کانادا همواره با سخت گیری های بسیاری همراه است و افراد جهت اقدام به راه اندازی بیزینس بایستی اثبات نمایند که سابقه بیزینس و مدیریت در کشور مبدا خود دارند.
  • در بسیاری از صنایع مختلف ممکن است رقابت تنگاتنگی وجود داشته باشد که برای بیزینس فرد تاثیر گذار باشد.

کار در خارج از کشور

قوانین اداره کارگاه یا کارخانه در کشور کانادا

جهت راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا سرمایه گذاران می بایست از یک سری قوانین که مربوط به دولت کانادا می شود، تبعیت نمایند. از مهم ترین قوانین راه اندازی کارگاه تولیدی یا کارخانه  در کانادا می توان به قوانین مربوط به حقوق و مزایای نیروی کار، قوانین مربوط به بهداشت و ایمنی کارگران، قوانین زیست محیطی و ثبات کاری اشاره نمود. البته در کنار قوانین ذکر شده، سرمایه گذاران بایستی پس از مدتی از ورود به خاک کانادا گزارشی از عملکرد کارگاه و یا کارخانه خود به دولت کانادا ارائه نمایند و به دولت اثبات نمایند که بیزینس آن ها در طی این مدت رو به پیشرفت و سودده بوده است. در این راستا سرمایه گذاران بایستی تمامی اسناد مربوط به پرداخت مالیات ها، پرداخت حقوق و بیمه کارمندان و کارگران و گردش مالی بیزینس را به دولت ارائه نمایند. البته رعایت نمودن قوانین اداره کارگاه و یا کارخانه در کانادا علاوه بر اینکه باعث سودآوری ارزی برای سرمایه گذار خارجی خواهد شد، بلکه آثار اقامتی نیز برای وی دارد.

بهترین انواع تولیدی ها یا کارخانه در کانادا

در کشور کانادا افراد پس از انجام بررسی های هوشمندانه می توانند نسبت به راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا مبادرت نمایند که در کنار به دست آوردن اقامت کانادا، سودآوری نیز برای آن ها همراه داشته باشد. در جدول زیر لیست 10 تولیدی برتر کانادا که در کوتاه ترین زمان ممکن بالاترین رشد را داشته اند را خدمت شما عزیزان تقدیم می نماییم:

 

شماره

نام تولیدی

محل استقرار

توضیحات

1

جورج وستون

توذنتو، آنتاریو

جورج وستون یک شرکت دولتی در زمینه فرآوری و توزیع مواد غذایی می باشد.

2

NOVAGOLD

ونکوور، بریتیش کلمبیا

تخصص این شرکت در زمینه تولید، استخراج فلزات و مواد معدنی، صنعت نفت و گاز و تصفیه زباله می باشد.

3

Magna International

آرورا، آنتاریو

شرکت بین المللی مگنا، شرکت حمل و نقل می باشد که به صنعت خودرو خدمات می دهد و از جمله طراحان و تولیدکنندگان پیشرو در زمینه اتومبیل می باشد

4

امپریال اویل

کلگری، آلبرتا

این شرکت در صنایع شیمیایی و پتروشیمی تخصص دارد.

5

Suncor Energy

کلگری، آلبرتا

Suncor Energy نفت خام را از ماسه های نفتی و نفت و گار تولید و پالایش می نماید . فرآورده های نفتی را به بازار عرضه می نماید.

ویزای سرمایه گذاری کانادا برای راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا

قبل از هر چیز یک سرمایه گذار خارجی جهت راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا نیازمند اخذ ویزا جهت ورود به خاک کانادا می باشد. برای این منظور افراد می توانند از طرق مختلفی بنا بر رزومه و سوابق شغلی خود نسبت به اخذ اقامت کانادا اقدام نمایند. ویزاهای مختلفی نظیر نوآفرینی کانادا، کارآفرینی و برنامه کار شرکت در کشور کانادا در دسترس متقاضیان قراردارد که افراد بتوانند براساس شرایط خود اقامت کشور کانادا را اخذ نمایند. البته بسیاری از برنامه های اقامتی کانادا نظیر کارآفرینی و کارشرکت مستلزم داشتن سابقه کار مدیریتی سطح بالا و یا مالکیت بیزینس هستند و این ممکن است برای برخی چالش برانگیز باشد. در کنار مسیرهای اقامتی نام برده شده، متقاضیان می توانند از طریق برنامه های اقامت موقت نظیر تحصیلی و یا ویزای کانادا از نوع توریستی و یا جاب آفر نیز وارد خاک کانادا شوند و پس از انجام بررسی های لازم نسبت به تغییر ویزا اقدام نمایند.

اقامت دائم کانادا با راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا

راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا می تواند منتج به اخذ اقامت دائم و پاسپورت این کشور شود. چنان چه سرمایه گذاران با ویزای کارآفرینی وارد خاک کانادا شوند، درابتدا اقامت کاری موقت دریافت می نمایند. پس از ورود به خاک کانادا بین یک الی دو سال فرصت هست که تمامی گزارشات مالی و عملکرد بیزینس اعم از پرداخت مالیات، پرداخت حقوق کارمندانو غیره به دولت کانادا ارائه گردد. چنان چه سرمایه گذار به تمامی الزامات خود پایبند باشد، می تواند پس از گذشت این بازه زمانی برای خود و خانواده درخواست اقامت دائم نماید. پس از گذشت سه سال از اقامت دائم در صورت رعایت شرط حضور و اثبات ادغام شدگی در فرهنگ کشور کانادایی می توانند درخواست پاسپورت نمایند. البته به جز مسیر کارآفرینی، برنامه اقامتی نوآفرینی نیز جز معدود روش های اقامتی می باشد که از همان ابتدا فرد می تواند درخواست اقامت دائم نماید.


سوالات متداول

✔️از چه طریقی می توان نسبت به راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا اقدام نمود؟

روش های اقامتی متعددی نظیر کارآفرینی، نوآفرینی و کار شرکت برای راه اندازی بیزینس در کانادا وجود دارد که افراد می توانند از طرق آن ها اقدام نمایند.

✔️با چه میزان سرمایه گذاری می توان به راه اندازی کارگاه تولیدی یا کارخانه در کانادا پرداخت؟

حداقل میزان سرمایه گذاری در استان های مختلف متفاوت می باشد و بین 50 هزار دلار تا 400 هزار دلار کانادا متغیر است.

✔️آیا ار طریق راه اندازی کارخانه در کانادا می توان از اقامت دائم و تابعیت کانادا را دریافت نمود؟

در بسیاری از روش های کارآفرینی ابتدا فرد اقامت کاری موقت دریافت می نماید و پس از گذشت 1 الی 2 سال می تواند اقامت دائم و تابعیت کانادایی درخواست نماید.

✔️مهم ترین شرایط راه اندازی کارخانه و یا کارگاه در کانادا چیست؟

داشتن سابقه مدیریت سطح بالا و یا بیزینس در کشور مبدا، تسلط داشتن به زبان انگلیسی از مهم ترین شرایط راه اندازی بیزینس به شمار می رود.

سخن پایانی 

شرایط راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا همراه با تمامی جزئیات و نحوه اقدام در مقاله بالا برای شما عزیزان شرح داده شد. کشور کانادا یکی از بهترین کشورها جهت انجام سرمایه گذاری و اخذ اقامت به شمار می رود. چرا که علاوه بر انگلیسی زبان بودن این کشور، با توجه به شرایط اقتصادی مناسب و نرخ بیکاری پایین و وجود صنایع مختلف، بستر سرمایه گذاری و راه اندازی کارگاه تولیدی یا کارخانه  در کانادا را برای سرمایه گذاران خارجی فراهم آورده است. البته در کنار تمامی مزایای نام برده شده، شرایط آب و هوایی و دوری مسافت از جمله معایب مهاجرت به این کشور به شمار می رود. در این صورت شما عزیزان می توانید شرایط سرمایه گذاری در کشورهای دیگر نظیر انگلستان، آلمان و هلند را نیز بررسی نمایید و با مقایسه شرایط کشورهای مختلف براساس شرایط خود دست به انتخاب زنید. برای کسب اطلاعات بیشتر و جزئی تر در خصوص راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا و مقایسه آن با سایر روش های اقامتی می توانید با بخش مشاورین موسسه ملک پور ارتباط برقرار نمایید و پس از بررسی رزرومه خود به صورت تلفنی مشاوره دریافت نمایید.

نویسنده این مطلب

نام : هدی غلیم زاده (ghaleyemzadeh)

مشاور تخصصی موسسه mie با بیش از 5 سال سابقه کار درخشان

متخصص و کارشناس در زمینه های مشاوره کاری تحصیلی و سرمایه گذاری و مشاوره ورزشکاران و هنرمندان

این مقاله توسط مشاور رسمی جناب آقای حمید عزیزی تایید شده است. (مشاهده صفحه تایید کننده)

ثبت پرسش
مشاوره رایگان