مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

26 آذر 1402 6 نظر

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری، اخذ اقامت آمریکا از طریق سرمایه گذاری، انواع ویزاهای سرمایه گذاری در آمریکا و همچنین بهترین سرمایه گذاری در آمریکا در سال 2022 در این مقاله از نظر تخصصی مورد تحلیل و بررسی علمی قرار خواهد گرفت. روش های مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری چیست؟ چند نوع ویزای سرمایه گذاری در آمریکا وجود دارد؟ هزینه مورد نیاز جهت مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری چه مقدار است؟ مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری، یکی از انواع روش های مهاجرت به این کشور می باشد و به علت شرایط اقتصادی و رشد بالا، متقاضیان بسیار زیادی از کشورهای مختلف دنیا جهت سرمایه گذاری در آمریکا اقدام می نمایند. موسسه ملک پور با بیش از 15 سال سابقه درخشان در زمینه مهاجرت، با همکاری جمعی از برترین مشاوران کشور آمریکا، آماده اخذ پرونده و کمک رسانی به شما عزیزان به صورت فوق تخصصی در امور سرمایه گذاری و اقامت آمریکا می باشد. جهت دریافت مشاوره تلفنی رایگان می توانید با تلفن های موسسه ملک پور تماس گرفته و یا فرم تماس را در وب سایت این موسسه تکمیل نمایید. در مقاله پیش رو، موضوعات زیر مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

 

مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:

  • زندگی در آمریکا و شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری
  • اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در آمریکا
  • استانداردهای سرمایه گذاری در آمریکا
  • شاخص های اقتصادی تأثیر گذار بر سرمایه گذاری در آمریکا
  • سرمایه گذاری در آمریکا از طریق خرید ملک
  • سرمایه گذاری در آمریکا از طریق ثبت شرکت
  • سرمایه گذاری در آمریکا از طریق کارآفرینی
  • سرمایه گذاری در آمریکا از طریق خرید اوراق قرضه دولتی
  • سرمایه گذاری در آمریکا از طریق خودحمایتی
  • مزایای مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری
  • معایب مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری
  • سوالات متداول در زمینه مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری
  • سخن پایانی درباره مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

شرایط اخذ گرین کارت آمریکا از طریق سرمایه گذاری در 30 ثانیه

ویدئو کامل را در ادامه خواهید دید!

 

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

 

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

زندگی در آمریکا و شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

کشور آمریکا یا ایالات متحده آمریکا، کشوری در قاره آمریکا می باشد که از 50 ایالت تشکیل شده است. کشور آمریکا از نظر وسعت، چهارمین کشور وسیع دنیا می باشد که تنها کمی از کل قاره اروپا کوچکتر است. کشور آمریکا بین کانادا و مکزیک قرار دارد و بخشی از آن نیز در شمال شرقی و هم مرز با کانادا می باشد که ایالت آلاسکا نام دارد. جمعیت کشور آمریکا نزدیک به 328 میلیون نفر می باشد که از این حیث، سومین کشور پرجمعیت جهان به شمار می آید. پایتخت کشور امریکا واشنگتن می باشد؛ اما پرجمعیت ترین شهر کشور آمریکا، شهر نیویورک با جمعیت نزدیک به 8 میلیون نفر است. کشور آمریکا از نظر قدرت نظامی و اقتصادی، از بزرگترین کشورهای جهان شناخته می شود و در زمینه های دیگر نظیر علم و تکنولوژی، صنعت، پزشکی و... در جهان، جایگاه نخست را دارد. همه این موارد موجب شده است آمریکا یکی از محبوب ترین کشورهای جهان جهت مهاجرت و زندگی شناخته شود و قطعاً افراد بسیاری آرزوی زندگی در کشور آمریکا و آشنایی با زندگی و فرهنگ این کشور را داشته باشند. یکی از روش های ممکن برای تحقق این امر، مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری می باشد. در این مقاله، انواع روش های سرمایه گذاری در آمریکا بررسی خواهند شد.

اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در آمریکا

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری از سه روش امکان پذیر است.

 

  • توضیحات موسسه ملک پور در مورد گرین کارت آمریکا از طریق سرمایه گذاری

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد گرین کارت آمریکا از طریق سرمایه گذاری

فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد گرین کارت آمریکا از طریق سرمایه گذاری

 

3 روش و ویزای سرمایه گذاری آمریکا به شرح زیر می باشد:

  • ویزا نوع L-1:

در این روش، فرد با 100 هزار دلار سرمایه گذاری می تواند ویزای آمریکا را جهت کار درخواست دهد. این نوع ویزا، غیرمهاجرتی بوده و تنها قابل تمدید است. مدت این ویزا برای ایرانیان از 3 ماه تا 5 سال می باشد و برای برخی تابعیت ها نظیر ژاپنی و آلمانی تا 7 سال اعتبار دارد.

  • ویزا نوع E2:

این نوع ویزا نیز غیرمهاجرتی می باشد و برای سرمایه گذاری در کسب و کار های کوچک مشخص شده است. هیچ حداقل مبلغی مشخص نشده است و متقاضی می تواند حتی با مبلغی حدود 100 هزار دلار این ویزا را اخذ نماید. این ویزا برای اتباع کشورهای خاصی مشخص شده است. توجه شود که این ویزا تنها اقامت تا 6 سال را در پی دارد که قابل تمدید نیز می باشد؛ اما قابلیت تبدیل به اقامت دائم را ندارد.

  • ویزا نوع EB5:

این نوع ویزا، اصلی ترین روش اقامت آمریکا می باشد که منجر به کارت سبز یا گرین کارت آمریکا می شود. در این روش اقامتی، شخص باید حداقل 900 هزار دلار تا 1800000 دلار آمریکا در کسب و کار خود در آمریکا سرمایه گذاری انجام دهد. این روش، سریع ترین روش اخذ اقامت آمریکا می باشد و درصد قبولی در این روش بسیار بالا تخمین زده شده است. همسر و فرزندان زیر 21 سال نیز در این روش، اقامت دائم دریافت می نمایند.

در سه روش اقامت و سرمایه گذاری آمریکا، دو روش اول قابلیت دریافت گرین کارت آمریکا ندارند و مهاجرتی نیستند؛ اما قابلیت تبدیل به ویزای EB5 را دارند و متقاضی می تواند با سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کار را شروع کرده و سپس آن را تبدیل به EB5 کند. جهت دریافت تابعیت و اقامت دائم، شخص پس از دریافت گرین کارت 2 ساله می تواند بعد از 5 سال، درخواست اقامت دائم و پاسپورت بدهد.

استانداردهای سرمایه گذاری در آمریکا

موسسه ملک پور همیشه جهت حفظ امنیت و سرمایه متقاضیان گرامی، تحقیق و بررسی در خصوص استاندارد های سرمایه گذاری یک کشور را توصیه می کند. هیچ موفقیت مالی و رشد مالی بدون تحقیق و بررسی دقیق امکان پذیر نمی باشد. هر تجار ماهر و با تجربه می داند که چه جایی و تحت چه شرایطی، سرمایه خود را منتقل کند تا ریسک و خطرات از بین رفتن سرمایه وی حداقل باشد. همانطور که قبلاً اشاره شد، مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری نیاز به سرمایه گذاری حداقل 500 هزار دلار دارد. برخی از هموطنان در سال های گذشته، همین سرمایه را در برخی کشورها که از نظر استانداردهای سرمایه گذاری در شرایط مناسبی نبودند، منتقل کرده و ضررهای متعددی را متوجه دارایی خود کرده اند. در سرمایه گذاری، احتیاط، قدم اول است. در این بخش از مقاله ما به برخی از مهمترین استانداردهای سرمایه گذاری در آمریکا و آمار آنها از منابع معتبر علمی می پردازیم. برخی از مهمترین استاندارد ها عبارتند از کنترل نرخ فساد، کیفیت نظارتی و نرخ مصادره اموال.

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

  • کنترل نرخ فساد:

این فاکتور یکی از مهمترین مواردی می باشد که می بایست بررسی قرار گیرد. منظور از کنترل فساد، میزان نرخ فساد اداری، قضایی و دولتی در کشور آمریکاست که با توجه به نمودار زیر و نرخ آن می توان گفت که در کشور آمریکا به خوبی کنترل شده است؛ اما هنوز فاصله قابل توجهی با کشورهای درجه یک اروپایی دارد.

 

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

  • نرخ مصادره اموال:

این بخش نیز بسیار مهم می باشد و میزان ریسک مصادره اموال در یک کشور را نشان می دهد. در آمریکا نیز مانند بسیاری از کشورهای خوب و با استاندارد بالای سرمایه گذاری، نرخ مصادره اموال، 1 درصد می باشد. نرخ مصادره اموال، یک شاخص بسیار مهم است که اگر در یک کشور این ریسک بالا باشد، ممکن است اموال و دارایی شخص توسط دولت آن کشور مصادره شود.

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

  • کنترل نظارتی:

این شاخص، حمایت قوانین دولت مقصد از سرمایه گذاران در بخش خصوصی، عدم انحصاری کردن و رعایت سایر موارد در جهت حمایت از سرمایه گذاران از نظر قانون گذاری را مد نظر قرار می دهد.

 

 

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری و شاخص های اقتصادی تأثیرگذار

یکی دیگر از عوامل مهم که افراد متخصص در امور کسب و کار سرمایه گذاری، قطعاً مورد بررسی قرار می دهند؛ به غیر از استانداردها و امنیت سرمایه گذاری، شرایط بازار و شاخص های تأثیرگذار اقتصادی یک کشور می باشد. با بررسی این شاخص ها می توان به این نتیجه رسید که به طور کلی در کشور مقصد، شرایط و بستر اقتصادی مناسب جهت کسب سود فراهم می باشد یا خیر. آمریکا یکی از بهترین کشورهای جهان جهت فعالیت تجاری و اقتصادی می باشد و پیشرفت و توسعه شرکت هایی نظیر اپل، مایکروسافت، تسلا و... نشان دهنده همین موضوع است. البته جهت مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری، بایستی شرایط ایالت مورد نظر نیز بررسی شود. ما در این بخش، شاخص های تأثیرگذار در بازار آمریکا را بررسی می نماییم.

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

  • نرخ مالیات:

اطلاع از نرخ مالیات، یکی از مهمترین بخش های سرمایه گذاری در یک کشور می باشد. نرخ مالیات سنگین، بی منطق، بدون خدمات اجتماعی مناسب و بدون بازگشت در برخی کشورها ممکن است سرمایه گذار را دچار مشکلات مختلف و ورشکستگی کند. بنابراین تناسب میان میزان مالیات پرداختی و درآمد دریافتی افراد، بسیار مهم می باشد. متوسط میزان مالیات کشور آمریکا در نمودار زیر ارائه شده است.

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

  • نرخ تورم:

نرخ تورم نیز همانطور که همگی می دانید می تواند اقتصاد یک کشور را و برنامه ریزی بلند مدت یک سرمایه گذار را دچار مشکلات مختلفی کند. به همین جهت سرمایه گذاری در کشورهایی که نرخ تورم آن ها قابل پیش بینی و کنترل می باشد، مناسب تر است. نرخ تورم در آمریکا از سال 2011 تا به حال بین 0 تا 4 درصد بوده است.

 

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

  • تولید ناخالص ملی:

تولید ناخالص ملی، میزان درآمد کلی یک کشور می باشد. میزان درآمد کلی یک کشور با میزان جمعیت آن کشور نیز رابطه مستقیم دارد. آمریکا از نظر تولید ناخالص ملی در جهان با اختلاف، رتبه اول را کسب کرده و با 20 تریلیون تولید ناخالص ملی، در جایگاه نخست جهان قرار گرفته است. میزان تولید ناخالص ملی آمریکا با توجه به سرانه جمعیت آن به صورت نمودار زیر می باشد.

 

سرمایه گذاری در آمریکا از طریق خرید ملک

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری با راه اندازی کسب و کار و ایجاد یک تجارت امکان پذیر است و همانطور که اشاره شد از طریق خرید ملک، امکان اخذ اقامت آمریکا وجود ندارد. در آمریکا به منظور خرید ملک، بر خلاف برخی کشورها نظیر استرالیا، محدودیتی برای افراد خارجی جهت خرید ملک وجود ندارد و حتی بر خلاف کشورهایی مانند هنگ کنگ و یا انگلستان، قواعد مالیاتی حاکم بر خرید ملک برای خارجیان و افراد مقیم کشور، متفاوت نیست. البته عدم وجود تفاوت بین یک فرد آمریکایی و افراد خارجی در قوانین مشخص است؛ اما در عمل نمی توان برای یک مالک خارجی و یک مالک آمریکایی هیچ تفاوتی قائل نشد. خرید ملک موجب دریافت اقامت در آمریکا نمی شود؛ اما رفت و آمد توریستی به این کشور را سهل تر و راحت تر می کند. هزینه های خرید ملک نیز در این کشور، هیچ قیمت مشخص و ثابتی ندارد و در هر شهر و استان متفاوت است. افرادی که قصد دارند از طریق خرید ملک، اقامت خارج از کشور را دریافت نمایند می توانند قوانین کشورهای اسپانیا و یا پرتغال را در اروپا جهت خرید ملک بررسی کنند.

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

 خرید ملک اسپانیا

سرمایه گذاری در آمریکا از طریق ثبت شرکت

 ثبت شرکت در این کشور و راه اندازی کسب و کار، تنها روش مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری می باشد. دو روش اول که سرمایه گذاری 100 و 200 هزار دلاری می باشد؛ به این علت که روش مهاجرتی نبوده و موجب اخذ اقامت نمی شود در این بخش بررسی نمی شوند و ما در این قسمت به ویزای EB5 که ویزای ثبت شرکت و سرمایه گذاری جهت دریافت گرین کارت آمریکا می باشد می پردازیم. در خصوص سرمایه گذاری آمریکا باید گفت در گذشته، با 500 هزار دلار حداقل سرمایه گذاری در برخی مناطق آمریکا، امکان اخذ گرین کارت بوده است. از نوامبر 2019 این قانون تغییر کرده و این حداقل سرمایه گذاری به 800 هزار دلار افزایش یافته است. دو حالت برای این سرمایه گذاری مشخص شده است:

سرمایه گذاری 1.800.000 دلاری در آمریکا:

این برنامه در تمامی نقاط آمریکا قابل انجام می باشد و محدود به منطقه خاصی نیست. این سرمایه گذاری باید در یک کسب و کار جدید باشد و در کسب و کار فعال، امکان این سرمایه گذاری وجود ندارد. همچنین می بایست 10 فرصت شغلی در آمریکا ایجاد شود.

  • سرمایه گذاری 900.000 دلاری در آمریکا:

در این سرمایه گذاری، فرد باید در مناطق خاصی در آمریکا که دارای نرخ بیکاری بالاتری می باشد، سرمایه گذاری انجام دهد. اصطلاحاً به این مناطق، مناطق هدف شغلی TEA گفته می شود.

سرمایه گذاری در آمریکا از طریق کارآفرینی

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری در بخش کارآفرینی نیز امکان پذیر است. روش کار آفرینی در ویزاهای قبلی که اشاره شد نیز امکان اقدام دارد؛ اما با توجه به قوانین و سرمایه های بالای مورد نیاز، این روش برای کارآفرینان که از سرمایه قابل توجهی برخوردار نبوده؛ اما ایده و طرح تجاری مناسب و سودآوری دارند، نمی تواند مناسب باشد. بنابراین دولت آمریکا از سال 2011 قوانین جدیدی در حمایت از کارآفرینان جوان وضع کرد که به 2 حالت زیر می باشند:

  1. کارآفرینی که در خارج آمریکا مشغول به زندگی می باشد، یک سرمایه گذار آمریکایی ایده وی را قبول کرده است و به عنوان سرمایه گذار و اسپانسر فرد معرفی می شود. در این سرمایه گذاری سرمایه ابتدایی 100 هزار دلار می باشد که طی 2 سال باید 5 شغل برای آمریکایی ها ایجاد شود و سرمایه به 500 هزار دلار افزایش یابد.
  2. افرادی که با ویزای H1-B در آمریکا مشغول به کار هستند و یا فارغ التحصیلان در آمریکا در رشته های علوم، تکنولوژی، مهندسی، ریاضی و کامپیوتر که درآمد سالیانه حداقل 30 هزار دلار و سرمایه کلی 60 هزار دلار ارائه دهند، می توانند با 20 هزار دلار سرمایه گذاری، اقامت دریافت کنند. در این حالت سرمایه گذاران بایستی طی 2 سال، حداقل 3 شغل ایجاد کرده باشند و سرمایه به 100 هزار دلار افزایش یافته باشد.

سرمایه گذاری در آمریکا از طریق خرید اوراق قرضه دولتی

 خرید اوراق قرضه دولتی به مبلغ حدود 1 میلیون دلار در آمریکا، شاید در ذهن برخی افراد به عنوان یکی از روش های مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری مطرح باشد. بر خلاف برخی از کشورها نظیر اروپای شرقی که امکان اخذ اقامت با سرمایه گذاری در سهام و اوراق قرضه دولتی وجود دارد؛ این موضوع در آمریکا امکان پذیر نیست. بنابراین با توجه به قوانین مهاجرتی آمریکا که کاملاً قابل تحقیق در وب سایت اداره مهاجرت این کشور می باشد، می توانید قوانین مهاجرتی این کشور را مطالعه بفرمایید تا از فریب برخی تبلیغات نظیر دستیابی به اقامت آمریکا با صرف هزینه هایی نظیر 10 هزار دلار و... در امان بمانید. دریافت اقامت از طریق اوراق قرضه دولتی و سهام، روش مهاجرتی منطقی و مناسبی می باشد؛ به خصوص اگر این سهام، دارای سود مشخص شده باشد و قابل برداشت طی یک زمان مشخص باشد. اما متاسفانه چنین قانونی در کشور آمریکا وجود ندارد. جهت بررسی شرایط اخذ اقامت با خرید سهام می توانید به لینک زیر مراجعه بفرمایید.

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

اقامت اروپا از طریق سرمایه گذاری 50 هزار یورویی

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری از طریق خودحمایتی

یکی از روش های مهاجرت از طریق سرمایه گذاری، مباحث خودحمایتی و تمکن مالی می باشد. افرادی که درآمد کافی و شرایط اقتصادی و مالی مناسبی دارند؛ اما امکان سرمایه گذاری را نداشته و یا آمادگی ریسک و جابجایی پول خود را به کشور ندارند، می توانند با استفاده از قانون اقامت از طریق خودحمایتی اقدام نمایند. در روش خودحمایتی، شخص اجازه کار کردن در کشور مقصد را ندارد و باید با هزینه های خود، زندگی را اداره نماید؛ اما در برخی کشورها منعی بابت سرمایه گذاری وی در بخش های مختلف اقتصادی تعریف نشده است. مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری، شامل قانونی به نام خودحمایتی و یا تمکن مالی نمی شود. بنابراین با استفاده از قانونی خودحمایتی نمی توان برای سرمایه گذاری در کشور آمریکا و مهاجرت به این کشور، اقدام کرد. اما افرادی که قصد سرمایه گذاری 900 هزار دلاری را ندارند، می توانند با استفاده از ویزاهای موقت سرمایه گذاری که با 100 هزار دلار شروع می شوند، اقدام کرده و بعد از آن، کسب و کار خود را گسترش دهند. دقت کنید اگر در جستجوی اقامت های تمکن مالی و خودحمایتی هستید، توصیه می شود در کشورهایی نظیر فرانسه، اتریش، اسپانیا، یونان، سوئیس و.. که این روش را جزو قوانین مهاجرتی خود تعریف کرده اند، تحقیق و بررسی نمایید.

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

خودحمایتی اتریش

مزایای مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری، نکات مثبت بسیار زیادی دارد که باید به آنها پرداخت. قبل از هر گونه اقدام باید لیست مزایا و معایب سرمایه گذاری در یک کشور را در کنار هم قرارداد تا بتوان نتیجه گیری صحیح و دقیقی برداشت کرد. سرمایه گذاری در آمریکا مزایای بسیار زیادی دارد که تحلیل هر کدام از آنها، در این بخش نمی گنجد؛ اما برخی از مزایای سرمایه گذاری در آمریکا به صورت فهرست وار خدمت شما تقدیم می شود:

  • شرایط رشد و توسعه اقتصادی کسب و کار در سطح بین المللیسرمایه گذاری در استرالیا
  • شرایط تجارت بین المللی با تمام دنیا
  • معافیت های مالیاتی برای برخی کسب و کارها
  • اخذ گرین کارت از طریق سرمایه گذاری
  • درصد موفقیت بالای موافقت با پرونده
  • دسترسی آزاد به اقتصاد اول دنیا
  • امکان همراه بردن خانواده به خصوص فرزندان تا 21 سال

معایب مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

در کنار مزایای مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری، باید معایب سرمایه گذاری در آمریکا نیز بررسی شود. برخی مواقع، معایب سرمایه گذاری در یک کشور از مزایای آن بیشتر است و به همین جهت متقاضی باید از این موارد، اطلاعات کافی داشته باشد تا متضرر نشود. گرچه معایب سرمایه گذاری در آمریکا از مزایای آن کمتر است؛ اما به منظور افزایش آگاهی و تسلط خود می بایست به بررسی تمامی موارد از جمله معایب این روش مهاجرتی در کشور آمریکا نیز پرداخت. برخی معایب سرمایه گذاری در آمریکا ممکن است متوجه افراد خاصی باشد و برای برخی عیب محسوب نشود. برخی معایب سرمایه گذاری در آمریکا عبارتند از:

  • هزینه بالای سرمایه گذاری که حداقل 900 هزار دلار می باشد. (این رقم در اروپا و کانادا بسیار کمتر است.)سرمایه گذاری در استرالیا
  • مسافت بسیار زیاد تا ایران که برای برخی تجار و سرمایه داران، دسترسی به کسب و کار در ایران را دشوار می کند.
  • ریسک تغییر قوانین و تغییر سیاست های این کشور (نظیر ایجاد ممنوعیت ورود از طرف دونالد ترامپ)
  • روابط سیاسی نه چندان مناسب ایران و آمریکا (بسیار از پرونده ها دچار مشکل می شوند.)
  • تنوع پایین قوانین مهاجرتی از طریق سرمایه گذاری

با توجه به بررسی نکات مثبت و منفی، اشخاص بنا به شرایط و صلاحدید خود تصمیم گیری خواهند کرد که از چه روشی اقدام نمایند. همیشه توصیه می شود که شرایط مهاجرت به تمامی کشورها بررسی شود تا درصد انتخاب اشتباه به حداقل برسد. در راستای این هدف، متقاضیان مهاجرت و اخذ اقامت می توانند با تهیه ویدئوی مسیر سبز مهاجرت، قدمی تازه در امر مهاجرت خود برداشته و اطلاعات مهاجرتی خود را در سطح یک کارشناس مهاجرتی با تجربه افزایش دهند. 


سوالات متداول در زمینه مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

  • پرسش: با توجه به ممنوعیت ورود ایرانیان به آمریکا آیا اخذ ویزای سرمایه گذاری ممکن است؟
  • پاسخ: با توجه به ممنوعیت ورود ایرانیان به آمریکا که توسط ترامپ وضع شد، تنها ویزای تحصیلی امکان پذیر است ولی با ترفند های قانونی موسسه ملک پور امکان اقدام برای ویزای سرمایه گذاری آمریکا فراهم شده است.
  • پرسش: سرمایه گذاری در آمریکا چه شرایطی دارد؟
  • پاسخ: سرمایه گذاری آمریکا تحت ویزای EB1 امکان پذیر است و بسته به مناطق مختلف آمریکا سرمایه متفاوتی مورد نیاز است. با حداقل 500 هزار دلار می توان در آمریکا از طریق سرمایه گذاری اقامت دریافت نمود.
  • پرسش: آیا سرمایه گذاری در آمریکا به اقامت دائم و پاسپورت ختم می شود؟
  • پاسخ: بله، سرمایه گذاری در آمریکا منجر به دریافت گرین کارت و در نهایت پاسپورت خواهد شد که این از نکات بسیار مثبت سرمایه گذاری در آمریکا می باشد.
  • پرسش: بهترین نوع سرمایه گذاری در چه کسب و کاری می باشد؟
  • پاسخ: سرمایه گذاری در برخی کسب و کار ها سود بسیار بالایی دارد که از آنها می توان به سرمایه گذاری در فرانچایزها، هتل، پمپ بنزین و... اشاره کرد.

_____________________ سخن پایانی درباره مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری _____________________

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری، روش های سرمایه گذاری در آمریکا، اخذ اقامت آمریکا از طریق سرمایه گذاری و همچنین بهترین سرمایه گذاری در آمریکا در سال 2022 در این مقاله به صورت کامل و علمی، تحلیل و بررسی شد. مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری برای برخی افراد، آرزو و هدفی دیرینه می باشد. با اینکه به منظور مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری، حداقل 900 هزار دلار و در برخی حالات 1.800.000 دلار سرمایه گذاری لازم است؛ اما برخی افراد، به شدت شوق و طلب اقامت، زندگی و به خصوص تجارت در آمریکا را دارند و به همین دلیل به سرمایه گذاری هایی با هزینه های بسیار کمتر در اروپا و کانادا توجهی نمی کنند. جهت مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری، افراد بایستی تمکن مالی بسیار مناسبی ارائه دهند تا بتوانند در این مسیر موفق باشند. مهاجرت به امریکا از طریق سرمایه گذاری به گفته برخی برای ایرانیان امکان پذیر نیست و این صحبت نیز تا حدودی منطبق بر واقعیت می باشد. محدودیت های دولت ترامپ برای ورود ایرانیان، اخذ هر گونه ویزا به جز ویزاهای تحصیلی را به طور مستقیم برای ایرانیان بسته است. با این حال و حتی با این شرایط ممنوعیت برای ایرانیان، موسسه ملک پور توانسته است راهی برای عزیزان متقاضی مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری به صورت کاملاً قانونی و تنها با استفاده از ترفندهای خاص خود باز کند. شما عزیزان می توانید به منظور بررسی شرایط خود جهت مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری، با موسسه ملک پور تماس حاصل فرمایید و یا فرم تماس را کامل نموده و از مشاوره تلفنی رایگان موسسه ملک پور بهره مند شوید. همینطور می توانید سوالات خود را در بخش "ثبت پرسش" انتهایی این مقاله مطرح نمایید تا کارشناسان به آنها پاسخ دهند.

 

امتیاز 5 از 5 ( 8 رای ثبت شده)

ثبت پرسش
روشنا ربیعی
سلام و عرض ادب مقاله شما در خصوص مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری رو خوندم و برام جالب بود. نکته ای که برای من جای سوال داره و در تبلیغات شما هم دیدم اینه که شما میگید میشه تو آمریکا سرمایه گذاری کنیم. اما چطور؟ مگه ما تحریم نیستیم؟ پدر من کارخونه داره و خدا رو شکر مشکل مالی نداریم، اگه راهنمایی کنید که چطور میتونم به آمریکا برم ممنون میشم. من واقعا عاشق آمریکام
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب دوست عزیز با توجه به قانون بن ترامپ ایرانی ها مستقیم برای ویزاهای F1 و j1 شانس بالایی دارند اما درخصوص سرمایه گذاری اگر درست انجام شود و درست راهنمایی شوید این امکان وجود دارد که شما بتوانید گرین کارت امریکا را دریافت نمایید. پیشنهاد می کنم حتما با موسسه تماس بگیرید تا شرایط عمومی شما بصورت رایگان بررسی شود. موفق باشید.
کسری ابراهیمی
سلام ممنونم که این همه اطلاعات خوب در مورد مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری به من دادید. در مقاله تان به این نکته اشاره کرده اید که میتوان اقامت آمریکا را برای ایرانی ها اخذ کرد. چطور ممکن است؟ آیا مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری برای ایرانی ها واقعا امکان پذیر است؟ در کل برای مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری آیا مدرک زبان و مدرک تحصیلی هم مورد نیاز است؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب دوست عزیز با توجه به اینکه کشور امریکا روی پروسه های کارآفرینی و اقامت می دهد اگر سابقه بیزینس و مدیریت داشته باشید کفایت می کند. در حال حاضر هم بلی این امکان برای ایرانی ها هست که بتوانند در کشور امریکا سرمایه گذاری کرده و اقامت دریافت نمایند. پیشنهاد می کنم حتما با موسسه تماس بگیرید تا شرایط عمومی شما بصورت رایگان بررسی شود. موفق باشید.
حسین
با سلام و عرض ادب...بنده دارای ۲ فست فود در ایران به ارزش ۲۰ میلیارد هستم. آیا همین بیزینس رو میتونم در آمریکا راه اندازی کنم؟؟؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت. دوست عزیز شما برای دریافت اقامت آمریکا از طریق سرمایه گذاری حداقل باید مبلغ 900 هزار دلار در برخی بیزنس ها سرمایه گذاری نمایید و حداقل 10 نفر را مشغول به کار نمایید. پیشنهاد میکنم شرایط دقیق خود را طی مشاوره رایگان تلفنی به طور کامل با مشاورین موسسه در میان بگذارید تا راهنمای شما باشند.
Sorena
با سلام خدمت شما موسسه ملک پور ، بنده قصد مهاجرت به انگلستان و یا آمریکا را دارم حدود20 میلیارد تومان سرمایه داریم الان در کدام کشور میتوانیم با این بودجه راحت تر به اقامت دائم برسیم؟ و آیا با این بودجه بهترین پیشنهاد شما چیست؟؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت. دوست گرامی، در حال حاضر روش هایی در انگلستان و آمریکا وجود دارد که شما بتوانید از طریق آن و با سرمایه ای کمتر از حدی که فرمودید بتوانید وارد این کشورها شده و اقامت دریافت نمایید. روش های نوآفرینی، کارشرکت و ... از جمله روش های خاصی هستند که در انگلستان این امکان را برای شما به وجود می آورد.
محمود
با درود آیا با پاسپورت دومینیکای من و با توجه به اینکه محل تولد من در ایران است، میتوانم درخواست ویزای EB5 آمریکا را بدهم؟ در این صورت پروسه آن تا زمان رفتن من و خانواده ام (خانواده من شامل، من، پدر و مادر بالای 60 سالم) به آمریکا چقدر طول میکشد؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام بله دوست عزیز برای روش eb5 امکان درخواست با پاسپورت ایرانی نیز وجود دارد.
sepide roshaniii
سلام و عرض ادب از ایران ما میتونیم با سرمایه گذاری اقامت امریکا رو بگیریم؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب دوست عزیز با پاسپورت ایران می‌توانید از طریق روش eb5 اقدام نمایید.
مشاوره رایگان