ویزای استارتاپ چیست؟ شرایط استارتاپ ویزا

بدون نظر

ویزای استارت آپ نوعی ویزا است که به نوآفرینان کشورهای خارجی اجازه می دهد تا کسب و کار خود را در قالب یک ایده ی نو و خلاقانه در کشور میزبان ایجاد و راه اندازی کنند. این نوع ویزا برای جذب افراد با استعداد و نوآور طراحی شده است که می توانند به اقتصاد محلی کمک کنند و فرصت های شغلی ایجاد کنند. شرایط خاص و روند درخواست برنامه ویزای راه اندازی ممکن است از کشوری به کشور دیگر متفاوت باشد. به طور معمول، متقاضیان باید نشان دهند که ایده یا کسب و کار استارت آپی آنها پتانسیل رشد، نوآوری و ایجاد شغل را دارد. همچنین می بایست که یک طرح تجاری ارائه دهند، بودجه کافی برای سرمایه گذاری در ایده خود را داشته باشند و سطح مشخصی از تجربه حرفه ای یا سابقه تحصیلی داشته باشند. با استارتاپ در کانادا از ابتدا میتوانید درخواست اقامت دائم برای خود و خانواده را بدهید. از جمله دیگر کشورها برای ویزای استارت اپ ، انگلیس، هلند و برخی دیگر از کشورهای اروپایی می باشند. در ادامه به معرفی بهترین کشورها برای ویزای استارتاپی و شرایط اخذ این نوع ویزا می پردازیم.

 

ویدیو موسسه MIE در مورد نوآفرینی چیست و چرا بهترین روش محسوب می شود


 

نوآفرینی هلند در 30 ثانیه

مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:

تماس با ما

شرایط دریافت ویزای استارتاپ اروپا

استارتاپ می بایست یک ایده تجاری خلاقانه داشته باشد و به رشد اقتصادی کشورها کمک کند. علاوه بر این باید یک طرح کسب و کار جامع ارائه دهید که اهداف استارتاپ، تحلیل بازار، استراتژی رشد و پیش بینی های مالی را مشخص کند. همچنین می بایست تمکن مالی کافی جهت راه اندازی ایده تجاری خود را ارائه دهید. موارد دیگری مانند سوابق کاری و تحصیلی مرتبط و مهارت های زبانی از دیگر شرایط این نوع ویزا می باشد. در ادامه لیستی از شرایط دریافت ویزای استارتاپ اروپا را بررسی می کنیم.

  • ایده کسب و کار نوآورانه
  • طرح کسب و کار
  • تمکن مالی لازم و کافی
  • شریک سرمایه گذاری در ایده تجاری
  • ایجاد شغل
  • مهارت های زبانی
  • سوابق کاری یا تحصیلی مرتبط

 

 

ویدیو موسسه MIE در مورد نوآفرینی کانادا


مزایای دریافت ویزای استارتاپ

از مزایای دریافت ویزای استارتاپ می توان به این موارد اشاره داشت:

  • ویزای استارتاپ، یک مسیر مستقیم برای دریافت اقامت دائم می باشد.
  • متقاضیان و اعضای خانواده آنها اقامت دائم کشور میزبان را دریافت می کنند و به مزایای اجتماعی و استاندارد بالای زندگی دسترسی پیدا می کنند.
  • در این نوع ویزا وضعیت اقامت دائم شما به عملکرد کسب و کارتان مرتبط نمی شود.
  • یکی دیگر از مزایای این نوع ویزا پشتیبانی برخی از سازمان های سرمایه گذار می باشد که در اکثر مواقع از نوآفرینان و طرح های استارتاپی حمایت مالی می کنند. این حمایت برای کارآفرینانی که ممکن است تجربه ای در راه اندازی کسب و کار در کشور مقصد را نداشته باشند بسیار ارزشمند است.
  • یکی دیگر از مزایای دریافت ویزای استارتاپ امکان دریافت شهروندی پس از اقامت در کشور میزبان می باشد.

 

ویدیو موسسه MIE در مورد استارتاپ یا سرمایه گذاری کانادا


بهترین کشورها برای اخذ ویزای استارتاپ

بهترین کشورها برای اخذ ویزای استارتاپ شامل کانادا، انگلیس، هلند، پرتغال و اسپانیا می باشند. کشور کانادا به دلیل وجود سازمان های سرمایه گذار یکی از بهترین کشور ها برای ویزای استارتاپی می باشد. هلند که یکی از پایتخت های استارتاپی اروپا به حساب می آید. دارای فضای کسب و کار مطلوب، جامعه راه اندازی متنوع و منابع مختلف برای کارآفرینان است. برنامه ویزای استارتاپ هلند با هدف جذب استعدادهای کارآفرین و استارت آپ های نوآور است. پرتغال نیز به دلیل رشد اقتصادی یکی ازمقاصد جذاب برای استارتاپ های نوظهور می باشد. در ادامه به بررسی بهترین کشورها برای ویزای استارتاپ می پردازیم.

 

ویدیو موسسه MIE در مورد خلاصه ی انواع راه های مهاجرت


ویزای استارتاپ کانادا

ویزای استارت آپ کانادا یکی از بهترین روش ها برای نوآفرینانی است که به دنبال ایجاد کسب و کار در کانادا هستند. کشور کانادا به دلیل استاندارد بالای زندگی در کانادا، و فرصت های تجاری عالی، با دسترسی به بازار آمریکای شمالی یکی از از بهترین کشورها برای ویزای استارتاپ محسوب می شود. در کانادا عده ای از سازمان های سرمایه گذار مانند انکوباسیون کسب و کار، سازمان های سرمایه گذار فرشته، یا صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر وجود دارند که از طرح تجاری متقاضیان پشتیبانی می کنند در این روش برخلاف روش کارآفرینی محدودیت استانی ندارید و محدود به استان خاصی نیستید و میتوانید در هر استانی کسب و کار خود را راه اندازی کنید. خوبی این روش این است که شما ازابتدا میتوانید همراه با خانواده خود به کانادا بروید و درخواست اقامت دائم خود را از همان ابتدا بدهید. در استارتاپ یا نوآفرینی همان طور که میدانید چیزی که مهم است طرح نو و ایده خلاقانه است و سرمایه در آن بستگی به طرح شما دارد. در کانادا بر روی یک طرح تا 5 خانواده میتوانند اقامت دریافت کنند. ویزای سرمایه گذاری نوآفرینی کانادا یک برنامه اخذ اقامت دائم کانادا است. شما از این طریق از همان ابتدا اقامت دائم کانادا را دریافت می کنید و پس از 3 سال هم می توانید پاسپورت خود را اخذ کنید.

 

ویدیو موسسه MIE در مورد استارتاپ انگلیس-1


ویزای استارتاپ انگلیس

اقامت در انگلستان از طریق استارت آپ یکی از بهترین روش های اخذ اقامت است. در ویزای استارتاپ انگلیس، متقاضیان باید توسط یک نهاد تایید کننده طرح تجاری به نام ایندورسینگ بادی تایید شوند که ایده تجاری، نوآوری، مقیاس پذیری و پتانسیل موفقیت را ارزیابی می کند. ایده کسب و کار باید جدید، خلاقانه و قابل اجرا باشد. همچنین باید پتانسیل رشد داشته باشد و به اقتصاد بریتانیا کمک کند. مراحل اخذ ویزای استارتات آپ به این صورت است که ابتدا شما باید یک بیزنس پلن با شرایط مشخص ارائه کنید. بعد از تایید طرح تجاریتان می توانید با ارائه مدارک برای دریافت اقامت انگلیس اقدام کنید. مدت زمان اقامت در ویزای استارتاپ و نوآفرینی در انگلیس، ۳ سال می باشد در حالی که در سایر روش ها ۵ ساله است و همچنین رسیدن به شهروندی انگلیس پس از ۵ سال امکان پذیر است. مزایای این روش شامل:

    کم هزینه بودن نسبت به سایر روش ها در سرمایه گذاری
  • سریع ترین روش برای اخذ اقامت
  • اجاره کار تمام وقت برای همسر
  • تحصیل رایگان فرزندان

انگلستان به دلیل دسترسی به بازار های تجارت بین المللی، یکی از بهترین کشورها برای ویزای استارتاپی می باشد.

 

ویدیو موسسه MIE در مورد استارتاپ انگلیس


ویدیو موسسه MIE در مورد نوآفرینی کانادا


ویدیو موسسه MIE در مورد استارتاپ


ویزای استارتاپ هلند

 در هلند ابتدا، به عنوان نوآفرین، اجازه اقامت یک ساله دریافت خواهید کرد. پس از سال اول، در صورت واجد الشرایط بودن، می توانید برای تمدید اقامت استارتاپی خود برای دو سال دیگر درخواست دهید. پس از تکمیل پنج سال اقامت قانونی بدون وقفه در هلند، می توانید برای اقامت دائم هلند درخواست دهید. هلند دارای یک اکوسیستم استارت آپی پر جنب و جوش با دسترسی به منابع مختلف از جمله سازمان های حامی استارتاپ ها، فرصت های تجاری، حمایت مالی و خدمات پشتیبانی کسب و کار است.

ویدیو موسسه MIE در مورد نوآفرینی هلند


ویزای استارتاپ پرتغال

در پرتغال ایده های استارتاپ  توسط یک مرکز انکوباتور یا شتاب دهنده، و یا مقام ملی تایید شوند. ویزای استارت آپ پرتغال در ابتدا برای یک سال اعطا می شود. در این مدت می توانید استارتاپ خود را در پرتغال توسعه دهید. پس از سال اول، در صورت داشتن معیارهای خاصی مانند ایجاد شغل و توان مالی، می توانید برای  دو سال دیگر درخواست تمدید کنید. ویزا استارتاپ پرتغال به شما اجازه می دهد تا با تمرکز بر توسعه استارتاپ خود در پرتغال اقامت و کار کنید. همچنین عضویت پرتغال در اتحادیه اروپا دسترسی به بازار اتحادیه اروپا را فراهم می کند و فرصت های گسترش تجارت در منطقه شنگن را تسهیل می کند. پرتغال دارای یک اکوسیستم استارتاپی رو به رشد است، با طیف وسیعی از ابتکارات، انکوباتورها و شتاب دهنده هایی که فرصت های پشتیبانی، راهنمایی و حمایت مالی را برای استارت آپ ها ارائه می دهند. پس از پنج سال اقامت قانونی در پرتغال، می توانید درخواست اقامت دائم دهید.

ویدئو موسسه MIE در مورد نوآفرینی کشور پرتغال


میزان سرمایه برای راه اندازی استارتاپ

میزان سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی استارت آپ ها در کشورهای مختلف بسته به عوامل مختلفی مانند صنعت، شهر یا استان و مدل کسب و کار می تواند متفاوت باشد. به طور متوسط، سرمایه گذاری های نوپا در کانادا از 50000 دلار کانادا تا 500000 دلار کانادا و گاهی حتی بیشتر است. این مبلغ در انگلیس و هلند از 10000 تا 500000 پوند متغیر است. و همچنین در پرتغال از 10000 الی 200000 یورو مبلغ سرمایه گذاری در استارتاپ می باشد. در جدول زیر به بررسی میزان سرمایه لازم برای راه اندازی استارتاپ در برخی از کشورها را بررسی می کنیم.

 

کانادا

50000 الی 500000 دلار

انگلستان

20000 الی 500000 پوند

هلند

10000 الی 500000 یورو

پرتغال

 10000 الی 200000 یورو

اسپانیا

5000 الی 100000

آلمان

10000 الی 500000 یورو

 

ویدیو موسسه MIE در مورد نوآفرینی در سراسر دنیا

هزینه ویزای استارتاپ

هزینه درخواست ویزای استارتاپ در کشورهای مختلف متفاوت می باشد. در کانادا هزینه درخواست ویزای استارت آپ 1540 دلار کانادا برای متقاضی اصلی ، با هزینه اضافی 1540 دلار کانادا برای هر فرد همراه می باشد. هزینه درخواست ویزای نوآفرینی انگلستان حدودا 1021 پوند برای متقاضی اصلی، با هزینه های اضافی برای هر فرد همراه می باشد. همچنین هزینه درخواست ویزای استارت آپ هلند تقریباً 1348 یورو و در پرتغال 514 یورو برای هر فرد می باشد.

مدارک موردنیاز ویزای استارتاپ

مدارک مورد نیاز برای ویزای استارتاپ شامل ارائه یک طرح مناسب تجاری می باشد که به اقتصاد کشور مقصد کمک کند، هم چنین ارائه تمکن مالی کافی برای سرمایه گذاری در ایده تجاری، و اثبات سوابق کاری و تحصیلی مرتبط از لزومات دریافت ویزای استارتاپ می باشد. در لیست زیر به مدارک موردنیاز جهت اخذ ویزای استارتاپ می پردازیم.

  • طرح کسب و کار
  • اثبات کسب و کار نوآورانه یا مقیاس
  • نامه تایید یا پشتیبانی
  • پاسپورت
  • تمکن مالی
  • تحصیلات و تجربه
  • مهارت زبان
  • اثبات وجوه
  • بیمه پزشکی
  • CV/رزومه

مراحل دریافت ویزای استارتاپ

برای دریافت ویزای استارتاپ ابتدا باید ایده کسب و کار خود را به یک سازمان معین ارائه دهید که از کسب و کار تازه تاسیس شما حمایت کند. هنگامی که یک سازمان تعیین شده تصمیم به حمایت از کسب و کار شما بگیرد، یک گواهی تعهد ارسال می کند و یک نامه پشتیبانی به شما می دهد. مراحل دریافت ویزای استارتاپ بسته به کشور یا برنامه ای که برای آن درخواست می دهید می تواند متفاوت باشد. در ادامه به مراحل دریافت ویزای استارتاپ می پردازیم.

  • ارائه یک طرح تجاری
  • دریافت تایید از سازمان های حامی استارتاپ
  • ارائه مدارک مورد نیاز
  • درخواست ویزای استارتاپ
  • شرکت در مصاحبه های مرتبط با ایده استارتاپی

مدت‌ زمان اخذ ویزای استارتاپ در کشور های مختلف

مدت زمان اخذ ویزای استارتاپ می تواند از کشوری به کشور دیگر متفاوت باشد. زمان رسیدگی به عوامل مختلفی از جمله سیاست های مهاجرتی کشور، حجم درخواست ها و پیچیدگی فرآیند درخواست ویزا بستگی دارد. زمان پردازش ویزای استارتاپ در انگلستان معمولاً حدود 3 تا 8 هفته است. زمان پردازش برنامه ویزای استارتاپ در کانادا به طور کلی حدود 12 تا 16 ماه است. این مدت زمان شامل زمان ارزیابی درخواست توسط سازمان های تعیین شده می شود. این مدت زمان در کشور آلمان معمولاً حدود 4 تا 12 هفته می باشد. همچنین مدت زمان اخذ ویزای استارتاپ در هلند حدود 90 روز، و در پرتغال بین 60 الی 90 روز می باشد.

شرط اجازه کار در پلن های استارتاپ

یکی از شروط اصلی که برای تبدیل اقامت موقت به اقامت دائم در برنامه های استارتاپی می باشد، این است که متقاضی پس از دریافت اجازه اقامت و ورود به کشور مقصد باید بر روی پیزینس پلن خود مشغول به کار باشد و نباید پس از ورود به کار ثانی مشغول شود. زیرا بعد از 1 سال ورود به کشور مقصد، زمان ارزیابی پروژه می باشد و در صورتی که کار بر روی پروژه انجام نشده باشد تمدید اقامت با مشکل مواجه خواهد گردید. لازم به ذکر است سودده بودن پروژه ملاک نیست، اما پیشرفت کار و انجام فرایند پروژه واجب و ضروری است.

ویزای استارتاپ تضمینی

وعده اخذ تضمینی ویزای استارتاپ یک وعده اشتباه و غیر واقعی می باشد، زیرا پرونده شما باید توسط متخصصین به صورت کامل بررسی گردد، و در صورت تایید آنها قبول می شود، اما ما در موسسه mie تضمین می کنیم، که در صورت ایجاد مشکل در پرونده تان، می توانیم برای مشاوره سایر مسیرها، تخفیف بسیار بالایی را برای شما در نظر بگیریم، و حتی در برخی موارد بدون نیاز به پرئاخت وجه در پرونده جدید، شما را یاری نماییم.

اقامت از طریق دریافت ویزای استارتاپ

اخذ ویزای استارتاپ به طور خودکار به شما اجازه اقامت در یک کشور را نمی دهد. در بیشتر موارد، ویزای استارتاپ به شما این امکان را می دهد که وارد کشور شوید و برای مدت مشخصی بمانید تا استارتاپ خود را تاسیس و راه اندازی کنید. با این حال، اگر می خواهید اقامت خود را تمدید کنید و اقامت دائم را دریافت کنید، باید قوانین و مقررات مهاجرت کشوری را که ویزای راه اندازی دریافت کرده اید، رعایت کنید. به طور مثال در هلند، ویزای استارت آپ در ابتدا به مدت یک سال اعطا می شود. پس از آن، اگر استارتاپ شما واجد شرایط باشد، ممکن است واجد شرایط درخواست تمدید مجوز اقامت خود تحت دسته «خوداشتغالی» یا سایر دسته‌های ویزای مناسب موجود در هلند باشید. در پرتغال، ویزای استارتاپ به مدت یک سال اعطا می شود. پس از این مدت، ممکن است لازم باشد برای اجازه اقامت درخواست دهید یا سایر گزینه های ویزا را برای ادامه اقامت خود در پرتغال بررسی کنید.

سوالات متداول

✔️ بهترین کشورها برای ویزای استارتاپ ها کدامند؟

بهترین کشورها برای ویزای استارتاپ  کانادا انگلستان،هلند و پرتغال می باشند.

✔️ چه میزان سرمایه جهت ایجاد استارتاپ در کشور کانادا لازم می باشد؟

حداقل میزان سرمایه لازم جهت استارت اپ 50000 دلار به بالا می باشد.

✔️ آیا میتوان از طریق استارت اپ اقامت دائم هلند را دریافت کرد؟

بله. شما می توانید پس از 5 سال اقامت و فعالیت در هلند، اقامت دائم این کشور را دریافت کنید.

✔️ مدت زمان لازم برای اخذ ویزای استارت اپ چقدر هست؟

بسته به نوع ایده تجاری شما و کشور انتخابی از 4 هفته الی 14 هفته متغیر می باشد.

سخن پایانی

در این مقاله بهترین کشورها برای ویزای استارتاپ و شرایط اخذ ویزای استارتاپ در کشور های مختلف بررسی گردید. نتیجه گرفتیم که کشور های کانادا، انگلستان، هلند و پرتغال به دلیل ارائه برنامه های حمایتی مختلف و داشتن سازمان های سرمایه گذار در ایده های تجاری، از جمله بهترین کشورها برای ویزای استارتاپی می باشند. همچنین آگاه شدیم که در برخی از کشور ها مانند هلند و انگلیس ابتدا اقامت های 1 یا 2 ساله اعطا می کنند و سپس اقامت استارتاپی متقاضیان را در صورت فعالیت و رعایت شرایط معین تمدید می کنند. متقاضیان برای ویزاهای استارتاپی می بایست یک طرح تجاری مناسب و تایید شده توسط سازمان های سرمایه گذار ارائه دهند. علاوه بر این، تمکن مالی کافی جهت سرمایه گذاری و راه اندازی ایده خود را می بایست ارائه دهند. همچنین میزان سرمایه لازم جهت سرمایه گذاری در ایده ی استارتاپی بسته به کشور و نوع ایده، از 10000 یورو الی 500000 یورو در برخی از کشور های اروپایی می باشد. امیدواریم در این مقاله توانسته باشیم پاسخگوی سوالات شما عزیزان باشیم.


مطالب مرتبط و مفید


ثبت پرسش
مشاوره رایگان