ویزای استارت آپ پرتغال
ویزای استارتاپ پرتغال ابتکاری برای جذب استعدادهای نوآور و کارآفرین از سراسر جهان برای ایجاد و توسعه استارتاپ های خود در پرتغال طراحی شده است. یکی از بهترین راه های دریافت اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری با هدف واقعی شروع کسب و کار، استارت آپ می باشد. جهت دریافت ویزای استارت آپ پرتغال متقاضیان باید دارای طرح و ایده ای کاملاً جدید و خلاقانه باشند که مورد تایید انکوباتورها قرار گیرد. پرتغال نیازی به حداقل سرمایه گذاری مالی از سوی کارآفرینان ندارد. درعوض، تاکید بر دوام و تاثیر بالقوه ایده کسب و کار است. در طرح استارتاپ پرتغال فرد ابتدا اقامت دو ساله دریافت کرده و به راه اندازی کسب و کار خود خواهد پرداخت. بعد از گذشت 5 سال با اشتغال زایی بیزینس، می بایست دارایی فرد یا سودآوری بیزینس به مبلغ 325 هزار یورو برسد. برخی از مؤسسات آکادمیک در کشور پرتغال وجود دارند که طرح های تجاری را در اختیار متقاضیان قرار می دهند. کشور پرتغال در حال حاضر به شدت از افراد دارای اینگونه ایده های تجاری استقبال می نماید و از آنها حمایت می کند. جهت دریافت مشاوره تلفنی رایگان در زمینه ویزای استارت آپ پرتغال با موسسه ملک پور ارتباط برقرار نمایید.
ویدیو موسسه MIE در مورد استارتاپ

مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:
- بررسی شرایط ویزای استارت آپ پرتغال
- مراحل اقدام برای ویزای استارت آپ پرتغال به صورت گام به گام
- لیست مدارک ویزای استارتاپ پرتغال
- هزینه ویزای استارت آپ پرتغال چقدر است؟
- شرایط ویزای همراه در استارتاپ پرتغال
- مزایای ویزای استارت آپ پرتغال
- نوشتن طرح تجاری برای ویزای استارت آپ پرتغال
- اخذ اقامت دائم پرتغال از طریق ویزای استارت آپ برای ایرانیان
- خدمات مؤسسه MIE در زمینه ویزای استارت آپ پرتغال
- استانداردها و شاخص های موثر بر سرمایه گذاری در پرتغال
- سوالات متداول
بررسی شرایط ویزای استارت آپ پرتغال
جهت اخذ ویزای استارت آپ پرتغال، متقاضیان و علاقه مندان به انجام این کار باید دارای شرایطی باشند. شرایط مورد نیاز جهت اقدام و طی نمودن این پروسه عبارتند از:
- خدمات ارائه شده از جانب متقاضی باید نوآورانه بوده و یا در زمینه تولید کالا و یا خدمات تجاری باشند.
- جهت کارآفرینی در پرتغال متقاضی باید شرکتی تاسیس نماید و یا اینکه شرکتی قدیمی را که در زمینه فناوری فعالیت داشته است مجدد بازگشایی نماید.
- متقاضیان باید توانایی اشتغال زایی در پرتغال از طریق طرح خود را داشته باشند.
- طرح تجاری ارائه شده باید توانایی این را داشته باشد که پس از گذشت 5 سال به گردش مالی برابر با 325 هزار یورو در سال دست پیدا نماید و یا این که کل ارزش دارایی های وی برابر با 325 هزار یورو باشد.
در صورت وجود این شرایط، طرح تجاری معرفی شده از جانب متقاضی توسط اداره مهاجرت پرتغال بررسی شده و قبولی و یا رد آن مشخص می گردد.
جهت دریافت این نوع اقامت نیازی به شرط حضور وجود ندارد و شخص از این طریق می تواند به اقامت دائم و تابعیت این کشور دست پیدا کند. نکته جالب توجه در این نوع ویزا آن است که شخص علاوه بر راه اندازی بیزینس خود می تواند برای شخص دیگری نیز کار نماید و شغل دومی داشته باشد.
ویدئو موسسه MIE در مورد نوآفرینی کشور پرتغال
مدت اعتبار ویزای استارتاپ پرتغال
مدت اعتبار ویزای استارتاپ پرتغال در ابتدا، 2 سال می باشد و بعد از این زمان سپری شده است که افراد می توانند به مدت 3 سال دیگر، ویزایشان را تمدید نمایند و روی هم رفته پس از 5 سال، امکان ارائه درخواست اخذ پاسپورت برای متقاضی به وجود می آید. افراد با به دست آوردن پاسپورت پرتغال می توانند آزادانه به اکثر کشورهای دنیا و به خصوص اروپا سفر کنند. پس سپری کردن 5 سال زمان بای رسیدن به چنین مزیتی، اتفاق ویژه و منحصربه فردی به شمار می رود و از آنجایی که بسیاری از کشورها در اعطای پاسپورت به ایرانی ها سرباز می زنند، این مزیت کشور پرتغال محسوب می شود که در چنین شرایط کم دردسری، قادر به اخذ پاسپورت معتبر و دارای ارزش و اعتبار می شوند. این در حالی است که برای رسیدن به این هدف، نیازمند سرمایه بسیار زیاد هم نمی باشند.
مدت زمان صدور ویزای استارتاپ پرتغال
بعد از پشت سر گذاشتن مراحل اخذ ویزای استارتاپ است که نوبت به بررسی پرونده متقاضی توسط افسر اداره مهاجرت این کشور می رسد. قبل از هرچیز، زمان مورد نیاز برای تنظیم و نوشتن طرح و ایده فرد به زبان پرتغالی به گونه ای که دور از هرگونه ابهام می باشد. 2 ماه است. بعد از نگارش بیزنس پلن و طرح پیشنهادی است که پرونده متقاضی کامل شده و در این بین 2 الی 3 ماه زمان می برد تا بررسی های لازم روی پرونده متقاضی صورت پذیرد و همه جوانب مورد بررسی قرار گیرد. روی هم رفته در صورتی که همه چیز خوب پیش رود و مدارک ارائه شده کامل و بدون ابهام باشد، بعد از تقریبا 5 ماه، مدت زمان صدور ویزای استارتاپ پرتغال به سر می آید.
هزینه اینکوبیتور
حمایت از استارتاپ ها یکی از سیاست های هر کشور به خصوص پرتغال می باشد. اینکه فردی یک ایده و طرح چشمگیری را به کشوری برده و آن را عملی کند، اتفاق بسیار مثبتی می باشد که موجب پیشرفت و ترقی آن کشور خواهد شد. در این میان به شتاب دهنده هایی که کمک به رشد و توسعه ایده و استارتاپ افراد می کنند، اینکوبیتور می گویند که دارای هزینه های می باشد. طبیعی است که برای بهره مندی از چنین قابلیت و امکانی آن هم در کشوری دیگر، هزینه ای را پرداخت نمایید. این نهاد ها با ارائه خدمات مشاوره ای، مالی و... کمک می کنند تا استارتاپ شما، از مسیر منحرف نشده و حرکت سازنده و رو به جلویی داشته باشد. هزینه اینکوبیتور، عدد ثابتی نبوده و معمولا خود آنها درصدی را مشخص می کنند و میزان هزینه در این زمینه، پس از گفت و گو به دست می آید. برای ثبت شرکت در پرتغال می توانید مقاله مربوطه را مطالعه کنید.
ویدیو موسسه MIE در مورد اقامت سریع اروپا
مراحل اقدام برای ویزای استارت آپ پرتغال به صورت گام به گام
در دل هر استارت اپی در جهان بذر ایده ای نهفته است، که رشد و نمو ان بوسیله ایده پردازان، مدیران و حامیان ان صورت می گیرد. این کارافرینان می بایست راه پر پیچ و خمی را پشت سر بگذارند و موانع بسیاری عبور کنند. یکی از بزرگترین مسیر هایی که باید طی شود، طی مراحل اقدام برای ویزای استارت آپ پرتغال است. شما می بایست در مرحله اول اقدام به ثبت نام و ارائه درخواست به مراجع مربوطه همچون IAPMEI کرده و بدنبال حامی مالی (انکوباتور) بگردید. در صورت یافتن یک انکوباتور وارد فاز جدید یعنی ارزیابی و تصمیم گیری خواهید شد. در صورتی که درخواست شما رد شود، امکان درخواست تجدید نظر وجود خواهد داشت، اما اگر درخواست شما مورد تایید قرار بگیرد، نوبت به تنظیم و انعقاد قرارداد ها با حامیان مالی خواهد رسید. این مرحله، مرحله ایست که شما قادر خواهید بود اقدام به درخواست ویزا استارت آپ پرتغال کنید. بعد از ان شما می بایست استارتاپ خود را راه اندازی کنید و از IAPMEI پشتیبانی دریافت کنید. در صورتی که نیاز به توضیحات تفصیلی و گام به گام دارید، در ادامه با ما همراه باشید:
ثبت نام و درخواست
- ثبت نام در پلتفرم (candidates): متقاضیان باید ابتدا برای ثبت نام اقدام و تمامی فیلدها مانند شرح پروژه و شناسایی تمامی کارآفرینان و همچنین بارگذاری مدارک مربوطه را طی کنند.
- ارسال درخواست به انکوباتور ها: کار افرینان می بایست برای یافتن حامی مالی پروژه استارتاپی خود را به انکوباتور ها معرفی و تقاضای همکاری کنند.
- جلب حمایت یک انکوباتور: در صورتی که یک انکوباتور یا چند تن از انها درخواست حمایت شما را قبول کنند، شما یکی از موانع بزرگ را پشت سر گذاشته اید. و نوبت به مرحله بعدی می رسد.
- اعلام موفقیت و ارسال درخواست به IAPMEI (candidates): بعد از موفقیت در جلب انکوباتور، متقاضی می بایست به IAPMEI از طریق candidates اعلام و درخواست شروع پروسه ارزیابی بکند.
ارزیابی و تصمیم گیری
- ارزیابی IAPMEI: در این مرحله نهاد مذکور شروع به ارزیابی ابعاد پروژه و پلن و انگیزه نامه شما خواهد کرد. هرچه تلاش بیشتری برای موارد ذکر شده متحمل شده باشید، امکان تایید و صدور مجوز قوی تر خواهد بود.
- اعلام نظر از سمت IAPMEI: این نهاد پس از بررسی تمام ابعاد پروژه، و لحاظ میزان عملی بودن استارتاپ پبشنهادی نظر خود را اعلام می دارد. اگر نظر IAPMEI منفی باشد، تنها راه باقی مانده، ارسال تقاضای تجدید نظر است. اما اگر پروژه مورد قبول قرار بگیرد، بزرگترین و مهمترین مانع را پشت سر گذاشته اید.
- قرارداد با اینکوباتور: در این فاز پس از طی دو مرحله که در ادامه به ان خواهیم پرداخت، به قرار داد نهایی رسیده و به مراحل اجرایی میرسیم.
قرار داد با اینکوباتور و ارسال درخواست اقامت
- تنظیم قرار داد با اینکوباتور: متقاضی و دیگر کارافرینان می بایست وارد مذاکره با هیات مدیره اینکوباتور شده و میزان شراکت، مقدار مبلغ درخواستی برای هر مرحله و تمامی مواردی که برای همکاری مورد نظر خواهد بود، به توافق برسند و قرار دادی را تنظیم نمایند.
- امضا قرارداد از سمت مدیران اینکوباتور و کارافرینان: در این پروسه کار افرینان و مدیران اینکوباتور می بایست برای رسمی کردن قراداد حقوقی مورد توافق اقدام کنند.
- ارسال درخواست صدور ویزا: در اینجاست که سرانجام متقاضی قادر خواهد بود پروسه درخواست صدور ویزا را به جریان بیاندازد. در این مقاله به مدارک و شرایط مورد نیاز در این مرحله اشاره شده است.
- تهیه پلن اینکوباتور: اینکوباتور موظف خواهد بود با همکاری کار افرینان، طی یک پلن شفاف، پروسه پیشرفت و چگونگی تزریق بودجه در هر مرحله از پلن، نیاز ها و درکل همه چیز در رابطه با اجرایی کردن پروژه را تنظیم کند.
پیگیری IAPMEI
- گزارش دوره ای توسط اینکوباتور: در این مرحله اینکوباتور به صورت فصلی و دوره ای گزارش هایی از میزان پیشرفت پروژه، میزان هزینه ها تا ان مرحله و... را به سمع و نظر IAPMEI برساند.
- راه اندازی در پرتغال: بعد از طی مراحل مختلف، نوبت به مرحله ای میرسد که استارتاپ به فاز اجرایی رسیده و می تواند شروع به فعالیت کند.
- پشتیبانی و آموزش کسب و کار توسط IAPMEI: در تمامی مراحل پروژه از شروع تا اجرا و حتی بعد از ان، IAMEI بعنوان کمک و یاری رساندن برای پیشبرد اهداف استارتاپ، در کنار شما خواهد بود و انواع پشتیبانی ها و آموزش های ممکن را در اختیارتان قرار خواهد داد.
incubator تایید شده توسط IAPMEI برای ویزای استارت آپ پرتغال
لیستی از incubator تایید شده توسط IAPMEI برای ویزای استارت آپ پرتغال را با کلیک روی لینک زیر میتوانید پیدا کنید:
www.iapmei.pt/incubators-list.pdf
لیست مدارک ویزای استارتاپ پرتغال
افرادی که اقدام به اخذ ویزای استارتاپ پرتغال می کنند، به یک مرحله مهم به نام تکمیل و ارائه مدارک موردنیاز برمی خورند. این مدارک در موارد زیر خلاصه شده است:
- پاسپورت معتبر (اگر آن استارتاپ دارای چند اعضا باشد، همه افراد میبایست دارای پاسپورت با حداقل 3 ماه اعتبار باشند)
- 2 عکس پاسپورتی با وضوح بالا
- بیمه مورد تایید دولت پرتغال برای مدت حضور در پرتغال
- اثبات عدم سابقه کیفری برای افراد بالای 16 سال (خود و همراهان، با ترجمه اصلی)
- سن بالای 18 سال
- مدارک هویتی و کپی آن ها از جمله: شناسنامه اعضای تیم (ترجمه اصلی)
- اثبات تمکن مالی (میزان این تمکن ملی باید به اندازه توانایی پردخت یک سال هزینه زندگی در پرتغال باشد که مبلغ آن برای شخص اصلی: 7980 یورو، همسر متقاضی: 3990، هر فرزند: 2294 یورو باشد)
- خرید یا اجاره ملک یا اظهار یک فرد در داخل یا خارج پرتغال برای اجازه اقامت در محل زندگی او
- اعلام عدم اقامت در کشورهای عضو اتحادیه اروپا در چند سال گذشته
- تاییدیه پذیرش ویزای استارت آپ توسط IAPMEI
- سند ملک و مستغلات (ترجمه رسمی)
- نامه انگیزشی (ترجمه رسمی)
- رزومه کاری (ترجمه رسمی)
هزینه ویزای استارت آپ پرتغال چقدر است؟
برای ایجاد کسب و کار و کارآفرینی و دریافت ویزای استارت آپ پرتغال متقاضیان باید سرمایه گذاری هایی را به انجام برسانند، اما نوع و میزان سرمایه گذاری با توجه به ایده موجود در طرح تجاری متفاوت می باشد. برخی از بیزینس پلن ها نیازمند هزینه بیشتر و برخی دیگر نیازمند هزینه کمتر می باشند. اما می توان گفت به صورت میانگین هزینه مورد نیاز جهت انجام این کار مبلغی حدود 150 الی 200 هزار یورو است و با سرمایه گذاری این مبلغ در واقع شانس متقاضی برای دریافت اقامت از طریق استارت آپ ویزای پرتغال افزایش پیدا می نماید. مبلغ ذکر شده نسبت به دیگر روش های سرمایه گذاری هزینه کمتری بوده و برای افراد علاقه مند به دریافت اقامت پرتغال با هزینه اندک بسیار مناسب می باشد. این هزینه در مقابل برنامه هایی مانند خرید ملک در پرتغال هزینه بسیار کمتری است و برای افرادی که می خواهند با هزینه کمتر اقامت اروپا را دریافت کنند راه مناسب تری محسوب می گردد.
شرایط ویزای همراه در استارتاپ پرتغال
یکی از مزایای ویزای استارپ پرتغال این است که افراد قادر به همراه کردن اعضای خانواده خود می باشند. متقاضی اصلی که توانسته باشد ویزای استارتاپ پرتغال را به دست آورد، می تواند ویزای همراه برای خانواده خود اخذ نماید. این مجوز برای افرادی همچون: همسر یا پارتنر متقاضی، فرزندان زیر 18 سال متقاضی اصلی، فرزندان 18 سال و بالای 18 سال کم توان ذهنی، فرزندان بالای 18 سال که هنوز ازدواج نکرده و از نظر مالی وابسته خانواده خود می باشند و یا والدین وابسته مالی می باشد. این افراد پس از صادر شدن ویزای استارتاپ متقاضی اصلی می توانند از طریق وی برای حضور و مهاجرت به پرتغال اقدام و ویزای این کشور را دریافت نمایند. گفتنی است که ویزای همراه، اجازه تحصیل، کار و ... را برای افراد به وجود می آورد.
مزایای ویزای استارت آپ پرتغال
دریافت ویزای پرتغال از طریق استارت آپ دارای مزایایی می باشد که در این بخش از مقاله به آنها می پردازیم.
- از امتیازات اساسی این روش امکان دریافت سریع اقامت کشور پرتغال است.
- متقاضیان با دریافت این اقامت مجاز به کار و زندگی در کشور پرتغال می گردند.
- فرزندان متقاضی نیز می توانند به تحصیل در این کشور مشغول شوند.
- افراد دارای اقامت و پاسپورت این کشور می توانند آزادانه و بدون نیاز به ویزا به تمامی کشورهای حوزه شنگن سفر نمایند، لازم به ذکر این که این امتیازات شامل متقاضی و خانواده وی می گردد.
- فرزندانی که بیش از 18 سال سن دارند در صورتی که وابستگی آنها به خانواده برای دولت پرتغال به اثبات برسد می توانند مشمول ویزای استارت اپ گردند.
- پس از 5 سال از این نوع اقامت، شخص موفق به دریافت اقامت دائم و تابعیت کشور پرتغال می شود.
لازم به ذکر است که برای دریافت پاسپورت و تابعیت از طریق اقامت نوآفرینی پرتغال شخص باید تمامی شرایط لازم برای شهروندی این کشور را داشته باشد.
نوشتن طرح تجاری برای ویزای استارت آپ پرتغال
متقاضیان دریافت ویزای استارتاپی پرتغال اگر با هدفی مشخص و واضح به دنبال انجام این پروسه در کشور پرتغال باشند، باید به نکاتی در زمینه تهیه طرح تجاری توجه نمایند. بیزینس پلن و یا طرح تجاری باید به اندازه کافی قدرتمند بوده و نشان دهنده اهداف متقاضی از ایجاد کسب و کار در کشور پرتغال باشد. بیزینس پلنی دارای اعتبار می باشد که موارد موجود در زیر در آن رعایت شده باشند:
- نوع کار و مسئولیت شرکت به صورت کامل مشخص باشد.
- مقدار سرمایه مورد نیاز جهت ایجاد کسب و کار و کارآفرینی
- نوع محصول و خدمات قابل ارائه توسط کسب و کار
- مشخص نمودن بازار هدف برای ارائه محصولات
- میزان درآمد کسب و کار، میزان هزینه های مربوطه، سودها و زیان ها
- رقبای موجود برای شرکت در پرتغال
- قیمت ها
- گروه ها و تیم های کاری
- چگونگی بازاریابی و فروش محصول و یا خدمات تولیدی
- نتیجه کلی
متقاضی ویزای استارت آپ پرتغال باید به این موضوع توجه داشته باشد که اگر تمایل به دریافت اقامت دائم کشور پرتغال از طریق کارآفرینی و ایجاد کسب و کار در پرتغال را دارد باید بیزنس پلنی ارائه نماید که دارای یک توجیه اقتصادی باشد.
اخذ اقامت دائم پرتغال از طریق ویزای استارت آپ برای ایرانیان
این نوع ویزا نه تنها باعث اخذ اقامت و تابعیت برای متقاضی بلکه باعث دریافت اقامت و تابعیت پرتغال برای خانواده وی شامل همسر و فرزندان زیر 18 سال و گاهی تحت شرایط خاص زیر 24 سال می گردد. در ویزای استارت آپ پرتغال شخص در ابتدا ویزایی با اعتبار دو سال دریافت می نماید که این ویزا یک بار به مدت 3 سال دیگر نیز قابل تمدید است. پس از گذشت این 5 سال متقاضی می تواند جهت دریافت پاسپورت پرتغال اقدام نماید.
خدمات مؤسسه MIE در زمینه ویزای استارت آپ پرتغال
همانگونه که در مقاله موجود به صورت کامل تشریح گردید یکی از راه ها و روش های دریافت اقامت دائم و تابعیت کشور پرتغال، سرمایه گذاری از طریق ویزای استارتاپی پرتغال است. در این روش موضوع دارای اهمیت بسیار، برخورداری و دارا بودن ایده نو و بکر و همچنین وجود وکیل مهاجرتی معتبر است که از ابتدای پروسه تا انتهای مسیر و تا زمان دریافت اقامت پرتغال در کنار شما بوده و در تمامی مراحل کمک های لازم را به شما برساند. یک وکیل مجرب و مطلع که از شرایط و قوانین موجود و حاکم بر کشور مورد نظر اطلاع کافی داشته باشد و با مشاوران و متخصصان برجسته کشور مربوطه دارای ارتباط باشد، می تواند مسیر را برای شما بسیار ساده نماید و بهترین شرایط را برای مهاجرت شما و خانواده فراهم نماید. مؤسسه MIE با بیش از 15 سال سابقه در زمینه امور مهاجرتی در سراسر جهان آماده ارائه هرگونه خدمات به شما عزیزان و سروران گرامی جهت اقدام برای دریافت ویزای استارتاپی پرتغال و دریافت اقامت دائم و شهروندی و تابعیت این کشور می باشد.
استانداردها و شاخص های موثر بر سرمایه گذاری در پرتغال
یکی از مسائل بسیار مهم در هنگام سرمایه گذاری و کارآفرینی در یک شرکت خارجی، بررسی شرایط موجود در این زمینه از جمله استانداردها و شاخص های موثر بر کارآفرینی و سرمایه گذاری در آن کشور است. در واقع این شاخص ها و استانداردها میزان امنیت سرمایه گذاری و سوددهی یک طرح تجاری را مشخص می نمایند. یکی از مهمترین استانداردها در زمینه ویزای استارت آپ پرتغال و کارآفرینی در این کشور، نرخ مصادره اموال است. نرخ مصادره اموال بر اساس نمودار قابل مشاهده در زیر در کشور پرتغال در کمترین مقدار خود قرار داشته و نشان دهنده امنیت سطح بالا در زمینه سرمایه گذاری در پرتغال از طریق ویزای استارت آپ می باشد.
یکی دیگر از استانداردهای بسیار مهم و موثر بر ویزای استارت آپ و کارآفرینی و سرمایه گذاری در این کشور، نرخ کنترل فساد است که نمودار زیر نشان دهنده نرخ مناسب کنترل فساد در کشور پرتغال در دستگاه های قضایی و اداری این کشور است.
از جمله شاخص های مهم بر سرمایه گذاری و کارآفرینی در پرتغال میزان تولید ناخالص داخلی در این کشور است، این نرخ طی سال های متمادی در کشور پرتغال در حال افزایش بوده و نشان از شکوفایی و پیشرفت اقتصاد این کشور دارد. نرخ تولید ناخالص داخلی کشور پرتغال در نمودار زیر نشان داده شده است:
از دیگر شاخص های مهم و موثر بر دریافت ویزای استارتاپی پرتغال میزان مالیات بر درآمد اشخاص و مالیات بر درآمد شرکت ها می باشد که در دو نمودار زیر قابل مشاهده می باشند:
نمودار مالیات بر درامد اشخاص
نمودار مالیات بر درامد شرکت ها
⬅️ چنانچه علاقمند به کسب اطلاعات بیشتر در باب ویزای استارت آپ پرتغال هستید، اینجا کلیک کنید ➡️
سوالات متداول
✔️ آیا متقاضی اصلی ویزای استارتاپ قادر به اخذ ویزای همراه می باشد؟
بله این نوع ویزا امکان اخذ ویزای همراه برای اعضای درجه یک خانواده را ایجاد می کند.
✔️ امکان تبدیل ویزای استارتاپ به اقامت دائم و پاسپورت این کشور وجود دارد؟
بعد از 5 سال، ویزای استارتاپ پرتغال، تابعیت و پاسپورت پرتغال را برای افراد به همراه دارد.
✔️ مدت زمان صدور ویزای استارتاپ پرتغال چقدر است؟
در صوت انجام همه مراحل اخذ ویزا، پس از 5 ماه افراد قادر به اخذ ویزای استارتاپ پرتغال می باشند.
✔️ برای اخذ ویزای استارتاپ پرتغال به گواهی تمکن مالی نیاز است؟
بله یکی از شرط های این نوع ویزا، اثبات تمکن مالی می باشد.
سخن پایانی
ویزای استارت آپ پرتغال، چگونگی نوشتن یک طرح تجاری برای استارت آپ پرتغال، استانداردها و شاخص های موثر بر سرمایه گذاری در پرتغال و شرایط اخذ اقامت پرتغال از طریق استارت آپ در این مقاله مورد بررسی قرار گرفت. همانگونه که بیان نمودیم استارت آپ یکی از راه های سرمایه گذاری در پرتغال و دریافت اقامت و تابعیت این کشور با هزینه هایی کمتر از دیگر سرمایه گذاری ها در این کشور است. برای دریافت استارت آپ ویزا پرتغال شخص باید ایده ای نو و خلاقانه ارائه نماید و با ایجاد کسب و کار در این کشور موفق به دریافت اقامت و تابعیت پرتغال برای خود و خانواده شود. حداقل سرمایه مورد نیاز برای ایجاد این نوع کسب و کارها حدود 150 الی 200 هزار یورو است. مراحل مختلفی برای موفقیت در این زمینه وجود دارد که متقاضی باید با دقت تمامی مراحل را طی نماید. در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره تلفنی رایگان در زمینه ویزای استارت آپ پرتغال با موسسه ملک پور ارتباط برقرار نمایید و یا سوالات خود را در همین بخش زیرین مطرح نمایید تا کارشناسان ما هر چه سریعتر به آن ها پاسخ دهند.