پناهندگی ایتالیا
پناهندگی ایتالیا، ریسک و خطرات مهاجرت از طریق قاچاقچی به ایتالیا و اخذ اقامت کشور ایتالیا از طریق پناهندگی و به طور کلی پاسخ به این سوال که ایا ایتالیا پناهنده می پذیرد؟ در این مقاله علمی مورد تحلیل و بررسی تفصیلی قرار می گیرد. سوالات مهمی که همیشه در خصوص پناهندگی ایتالیا مطرح می شود این است که آیا کشور ایتالیا عضو کنوانسیون ژنو (کنوانسیون پناهندگی) می باشد؟ مراحل، خطرات و قوانین پناهندگی در کشور ایتالیا به چه صورت می باشد؟ با توجه به اینکه در خصوص مهاجرت قانونی به ایتالیا اطلاعات کمی در بین عموم مردم ایران وجود دارد و افراد سودجو و گاهاً برخی رسانه های اجتماعی از این عدم آگاهی مردم سوءاستفاده می کنند و برخی افراد تنها راه مهاجرت را پناهندگی می دانند، بر آن شدیم تا درخصوص پناهندگی ایتالیا، خطرات آن و روش های قانونی جایگزین پناهندگی در کشور ایتالیا مطالبی را عنوان نماییم. لازم به ذکر است موسسه ملک پو هیچگونه خدمات و مشاوره ای در خصوص پناهندگی ایتالیا ندارد و صرفاً جهت آگاهی شما همراهان همیشگی به قوانین و خطرات آن در این نوشتار اشاره می کند. شما سروران عزیز می توانید درباره مهاجرت قانونی به ایتالیا و بررسی شرایط عمومی خود با موسسه ملک پور تماس حاصل نمایید و از مشاوره رایگان تلفنی بهره مند شوید.
موسسه ملک پور هیچ گونه خدماتی برای پناهندگی ارائه نمی کند و مطالب این صفحه تنها جهت ارتقا اطلاعات شما عزیزان و آشنایی با خطرات پناهندگی ارایه می گردد.
- پناهندگی ایتالیا و شرایط عمومی
- پناهندگی ایتالیا و کنوانسیون ژنو
- پناهندگی ایتالیا و خطرات آن
- پناهندگی ایتالیا و مراحل آن
- پناهندگی ایتالیا و کیس های پناهندگی در ایتالیا
- پناهندگی ایتالیا و روش های جایگزین
سوالات متداول در زمینه پناهندگی ایتالیا - پناهندگی ایتالیا و سخن پایانی
پناهندگی ایتالیا و شرایط عمومی
درخصوص تصمیم و انتخاب ایتالیا برای مهاجرت از طریق پناهندگی و ادامه زندگی، آگاهی از شرایط عمومی کشور ایتالیا بسیار تعیین کننده می باشد. کشور ایتالیا در جنوب اروپا و در ساحل دریای مدیترانه واقع شده است. ایتالیا با کشورهایی همچون فرانسه، سوئیس، اتریش، اسلوونی، سان مارینو و شهر واتیکان هم مرز می باشد. کشور ایتالیا بیش از 61 میلیون نفر جمعیت دارد که از این حیث چهارمین کشور پر جمعیت در اتحادیه اروپا است. نرخ بیکاری کشور ایتالیا در ماه فوریه سال 2019 عدد 10.7 درصد ثبت شده است که نسبت به کشورهای تراز اول اروپایی که عموماً نرخ بیکاری زیر 5 درصد دارند، عدد بالایی است. سالانه افراد زیادی بنا به دلایل مختلف و عموماً به دلیل شرایط بد اقتصادی و اجتماعی خود، بدون توجه به شرایط پناهندگی طبق کنواسیون پناهندگی و عدم بررسی شرایط کشور ایتالیا اقدام به پناهندگی ایتالیا می نمایند. به این امید که با پناهدگی ایتالیا بتوانند شرایط زندگی خود را بهتر نمایند غافل از اینکه از خود کشور ایتالیا سالانه هزاران نفر به کشورهای ثروتمند اروپایی مثل موناکو، آلمان، اتریش و سوئیس مهاجرت می کنند. اکثر مهاجرینی که از کشورهای مختلف اقدام به پناهندگی ایتالیا می نمایند از کشورهای فقیر اروپای شرقی مثل رومانی، آلبانی و همچنین شمال قاره آفریقا، کشورهایی چون مراکش، مصر و تونس می باشد. این مقاله متعلق به موسسه ملک پور می باشد و کپی برداری از آن بدون ذکر منبع خلاف شرع و قانون است.

فایل تصویری موسسه ملک پور در زمینه پناهندگی
فایل صوتی موسسه ملک پور در زمینه پناهندگی
پناهندگی ایتالیا و کنوانسیون ژنو
پناهندگی ایتالیا و عضویت این کشور در کنوانسیون ژنو (کنوانسیون پناهندگی) یکی از معاهدات مهم بین المللی است که کشورهای عضو این کنوانسیون را ملزم به رعایت قوانین حقوق بشر و حمایت از حقوق پناهندگان می کند. کشور ایتالیا امضاء کننده اعلامیه جهانی 1948 می باشد که در ماده 14 آن عنوان شده است که "هرکس حق دارد از حق پناهندگی در کشورهای دیگر بنا به تعریف کنوانسیون پناهندگی استفاده نماید". طبق تعریف کنوانسیون پناهندگی از شخص پناهنده، فردی می تواند از پناهندگی ایتالیا استفاده نماید که بنابر یک دلیل و ترس واقعی اعم از نژاد، رنگ پوست، ملیت، عقاید سیاسی مغایر با حکومت یا عضویت در گروه های اجتماعی خاص تحت شکنجه شدید قرار دارد و نمی تواند به کشور خود باز گردد. بنابر تعریف کنوانسیون ژنو متقاضیانی که شامل تعریف فوق می شوند می توانند جهت پناهندگی ایتالیا درخواست دهند. علاوه بر این ایتالیا امضاء کننده میثاق بین المللی حقوق مدنی و حقوق سیاسی سال 1966 و کنوانسیون اروپا برای حمایت از حقوق بشر 1950 و همچنین کنوانسیون 1951 می باشد. هر سه این پیمان ها حاوی مقررات مربوط به پناهندگی هستند. پیشنهاد می شود قبل از اقدام به پناهندگی ایتالیا، تحقیق کرده و با روش های قانونی و مطمئن مهاجرت مقایسه نموده و با آگاهی کامل گام بردارید. در این خصوص می توانید از ویدیوی راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت که توسط موسسه ملک پور تهیه گردیده است، کمک گیرید.
راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت
پناهندگی ایتالیا و خطرات آن
پناهندگی ایتالیا دارای خطرات و هزینه های جبران ناپذیری است که متاسفانه بسیاری از افراد بدون تحقیق، آگاهی و توجه به آنها اقدام به پناهندگی ایتالیا می نمایند و در نهایت خسارت های جبران ناپذیری را به خود و خانواده اشان وارد می کنند. پناهندگی ایتالیا مسیری است که بسیاری از افراد بدون آگاهی از مسیرهای قانونی مهاجرت، تحت تاثیر تبلیغات افراد سود جو و قاچاقچی اقدام به مهاجرت می کنند. علاوه بر خطراتی که در مسیر مهاجرت از طریق پناهندگی ایتالیا وجود دارد که همراه با قاچاقچی ها و افراد نامطمئن صورت می گیرد، شما هیچ نتیجه روشنی در این روش ندارید. پس از رسیدن به کشور ایتالیا و اعلام پناهندگی در این کشور شما در اردوگاه های پناهندگی ایتالیا اسکان داده می شوید. با توجه به اینکه عموم مهاجرین ایتالیا از کشورهای قاره آفریقا می باشند که به دلیل شرایط بد اقتصادی، فقر و بیماری های عفونی واگیردار و خطرناک اقدام به پناهندگی ایتالیا می نمایند، سبب شده است کمپ های پناهندگی ایتالیا از وضعیت بسیار نامساعدی برخودار باشند. در حال حاضر پناهندگی ایتالیا بسیار سخت و دارای شرایط نامساعدی می باشد که وقتی ماتئو سالوینی در ماه ژوئن به عنوان وزیر خارجی ایتالیا برگزیده شد، به طور روشن عنوان کرد که "زمان های خوب" برای پناهجویان و مهاجرین غیر قانونی به پایان رسیده است. در سال 2018 تنها 6.5 درصد از درخواست های پناهندگی ایتالیا قبول شده و شامل حفاظت های حقوق بین الملل در ایتالیا گردیده اند. 61 درصد با ردی قطعی مواجه شدند. در جدول ذیل آمار پناهندگی ایتالیا را در استان های مختلف می بینید.
در نمودار ذیل تعداد درخواست های مورد قبول با رنگ سبز و تعداد درخواست های رد شده با رنگ قرمز در سال های اخیر در کشور ایتالیا نشان داده شده است:
پناهندگی ایتالیا و مراحل آن
پناهندگی ایتالیا مراحلی دارد که ابتدا متقاضیان درخواست پناهندگی باید به پلیس مرزی یا دفتر کابینه مربوطه (رئیس پلیس استانی) مراجعه شود. درخواست کنندگان باید تمام حقایق مربوط به علت درخواست پناهندگی ایتالیا را توضیح و همراه با تمام اسناد مورد نیاز نشان دهند. سپس جلسه ای توسط کمیسیون ملی حق پناهندگی که شامل رئیس پلیس، نماینده رئیس شورای وزیران، نماینده وزرات امور خارجه و مهاجرت و همچنین نماینده کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد می باشد برگزار می گردد که متقاضی پناهندگی ایتالیا حق شرکت دارد. در عرض 2 روز پس از دریافت اسناد درخواست کننده، کارشناس ارشد آن را به کمیسیون منطقه ای مربوطه، منتقل می کند که باید ظرف 30 روز جلسه تشکیل دهد. اگر درخواست جهت بررسی قابل قبول اعلام شود، کمیسیون مربوطه باید تصمیم بگیرد که وضعیت متقاضی پناهندگی ایتالیا را تشخیص دهد. در شرایط زیر به طور کامل درخواست های پناهندگی ایتالیا رد می شوند که شامل قانون دوبلین نیز می شود:
- قانون دوبلین بیان می دارد که اگر متقاضی قبل از اعلام پناهندگی ایتالیا ابتدا در کشور دیگریی ورود داشته و اعلام پناهندگی نماید دیگر نمی تواند در کشور دومی (در اینجا ایتالیا) اعلام پناهندگی نماید.
- مرتکب اعمال خلاف اصول سازمان ملل بوده باشد.
- در ایتالیا برای جرمی که در قانون کیفری تعیین شده است، مجرم شناخته شده است.
- دیگر دلایلی که منجر به پایان دادن به وضعیت پناهندگی ایتالیا می شوند جرم علیه صلح، جنایات جنگی یا جرایمی علیه بشریت است که طبق قوانین بین المللی تعریف شده است.
پیشنهاد می شود در خصوص مهاجرت قانونی به ایتالیا و اخذ اقامت آن که روشی سریع و امن جهت مهاجرت به ایتالیا می باشد، به مقاله زیر مراجعه نمایید.
روش های مهاجرت به ایتالیا و اخذ اقامت
پناهندگی ایتالیا و کیس های پناهندگی در ایتالیا
عموم افرادی که اقدام به پناهندگی ایتالیا می نمایند و طبق تعریف کنوانسیون پناهندگی شامل موارد پناهندگی می شوند که بیان می دارد: "هر شخصی که بنابر یک دلیل و ترس واقعی اعم از نژاد، رنگ پوست، ملیت، عقاید سیاسی مغایر با حکومت، عضویت در گروه های اجتماعی خاص، آزار و اذیت های جنسی تحت شکنجه شدید قرار دارد و نمی تواند به کشور خود باز گردد"، کیس هایی را مطرح می نمایند که در ذیل به آنها اشاره می شود:
- پناهندگی ایتالیا و کیس مذهبی: بسیاری از افراد به دلیل داشتن یک مذهب و پیروی از آئین های آن نمی توانند در کشور خود به زندگی عادی بپردازند و جانشان در خطر است، مانند مسلمانان کشور میانمار که به واسطه مسلمان بودنشان (مذهب) مورد شکنجه و آزار و اذیت قرار می گیرند. عموماً این افراد می توانند اقدام به پناهندگی ایتالیا نمایند.
- پناهندگی ایتالیا و کیس اجتماعی: در خصوص کیس اجتماعی باید اذعان داشت که افراد به دلیل عضویت در گروه های خاص اجتماعی، فرقه های خاص یا وجود جنگ های داخلی و تحمیلی مثل کشور عراق، سوریه می توانند اقدام به پناهندگی ایتالیا یا کشورهای دیگر را داشته باشند.
- پناهندگی ایتالیا و کیس سیاسی: در مورد کیس های سیاسی، افرادی که عقاید مغایر با حکومت دارند یا با عضویت در حزب های سیاسی خاص که باعث می شود جانشان از سوی حکومت مرکزی در خطر باشد می توانند برای پناهندگی ایتالیا و کشورهای دیگر اقدام نمایند.
متاسفانه بسیاری از افراد بدون بررسی راه های قانونی و شرایط عمومی خود اقدام به پناهندگی ایتالیا می نمایند و راه را بر افرادی که واقعا ناچار به اقدام از این مسیر می باشند، عموماً بررسی و جواب نهایی پرونده های پناهندگی بین 1.5 تا 2 سال به طول می انجامد. در نمودار زیر تعداد درخواست های پناهندگی ایتالیا را مشاهده می فرمایید که به دلیل شرایط نامساعد کمپ ها و سخت گیری های کشور ایتالیا به طور مشخصی سیر نزولی به خود گرفته است.
پناهندگی ایتالیا و روش های جایگزین
با توجه به اینکه پناهندگی ایتالیا دارای ریسک ها و خطرات بسیاری می باشد، توصیه می شود درخصوص امر مهاجرت و موفقیت در آن قبل از هر اقدامی تحقیق کرده و با یک مشاور مهاجرت معتبر مشاوره نموده و با آگاهی کامل نسبت به آن اقدام نمایید. در خصوص مهاجرت به ایتالیا و اقدام از طریق راه های قانونی می توانید از روش های مهاجرت به ایتالیا از طریق تحصیل، کار، سرمایه گذاری و ازدواج اقدام نمایید.
پناهندگی ایتالیا و روش جایگزین آن از طریق تحصیل:
تحصیل در ایتالیا که می تواند روشی جایگزین پناهندگی ایتالیا قلمداد شود بدین صورت است که تحصیل در ایتالیا با توجه به بورس های استانی و دانشگاه های ارزان این کشور مورد توجه افراد بسیاری قرار می گیرد. تحصیل در ایتالیا مستلزم داشتن نمره زبان آیلتس حداقل 6 تا 6.5 بسته به رشته و دانشگاه متغیر می باشد. تحصیل در ایتالیا این فرصت را فراهم می آورد که شما به صورت قانونی در این کشور اقامت داشته و به دنبال کار باشید. البته این نکته را در نظر بگیرید که با توجه به شرایط نامساعد اقتصادی کشور ایتالیا عموم دانشجویان بعد از اتمام تحصیل فرصت چندانی در خصوص کاریابی در این کشور ندارند و باید کشور ایتالیا را ترک کنند. درخصوص مطالعه بیشتر در مورد تحصیل در ایتالیا و آشنایی با انواع بورس ها و پذیرش از ایتالیا به مقاله زیر مراجعه نمایید.
مهاجرت به ایتالیا از طریق تحصیل
پناهندگی ایتالیا و روش جایگزین آن از طریق کار در ایتالیا:
در مورد کار در ایتالیا باید توجه داشته باشید که شما نیاز به یک ویزای کار یا به عبارتی مجوز کار در ایتالیا نیازمند هستید. برای دریافت ویزای کار با توجه به اینکه کشور ایتالیا مثل کشورهای آلمان، اتریش و آفریقای جنوبی دارای ویزای جستجوی کار نیست، شما باید از یک شرکت یا کارفرما یک پیشنهاد شغلی معتبر (جاب آفر) داشته باشید. در کشور ایتالیا با 5 سال کار تمام وقت و پرداخت بیمه و مالیات می توانید درخواست اقامت دائم نمایید. در نمودار ذیل آخرین آمار از نرخ بیکاری ایتالیا عنوان شده است. چنان چه مشاهده می نمایید نرخ بیکاری ایتالیا به نسبت کشورهایی همچون آلمان و اتریش بسیار زیاد می باشد و حاکی از آن است که موقعیت کار در ایتالیا مساعد نیست.
پناهندگی ایتالیا و روش جایگزین آن از طریق سرمایه گذاری:
در خصوص سرمایه گذاری در ایتالیا به عنوان روشی جایگزین پناهندگی ایتالیا، شما می توانید از طریق ثبت شرکت و کار آفرینی که مورد تأیید اداره بازرگانی ایتالیا بوده و موجب اشتغال زایی شود اقدام داشته باشید. روش دیگر سرمایه گذاری در اوراق قرضه دولتی است. مقدار سرمایه لازم مبلغی در حدود 50.000 هزار یورو برای ثبت شرکت و حداقل 2.000.000 میلیون یورو برای خرید اوراق قرضه دولتی ایتالیا می باشد. در روش های سرمایه گذاری ابتدا یک اقامت دو ساله و بعد سه ساله اهدا می گردد. عموم سرمایه گذاری های ایتالیا دارای اجازه همراه بوده و فرد می تواند برای همسر و فرزندان زیر 18 سال خود نیز اقدام کند. با توجه به اینکه اقتصاد ایتالیا نسبت به کشورهای دیگر اروپایی ضعیف بوده، چندان توصیه نمی شود. پیشنهاد می شود قبل از هر اقدامی درخصوص مهاجرت به ایتالیا از طریق سرمایه گذاری تحقیق داشته، آن را با کشورهایی چون اتریش، پرتغال و یونان که کشورهای مناسبی از نظر اخذ اقامت و سرمایه گذاری می باشند مقایسه نموده و با یک مشاور مهاجرت معتبر مشورت نمایید.
در نمودار زیر نرخ رشد اقتصادی ایتالیا را ملاحظه می فرمائید که با تولید ناخاص داخلی بیان شده است:
در خصوص مقایسه سرمایه گذاری در ایتالیا و همچنین بررسی آن با کشورهای تراز اول اروپا مثل سرمایه گذاری در اتریش که دارای شرایط بسیار مناسبی می باشد می توانید به مقاله مهاجرت به اتریش از طریق خود حمایتی و همین طور به مقاله زیر مراجعه نمایید.
مهاجرت به اتریش از طریق سرمایه گذاری
پناهندگی ایتالیا و راه جایگزین از طریق ازدواج:
در امر مهاجرت یکی از راه های کسب اقامت که جایگزین پناهندگی ایتالیا محسوب می شود، ازدواج با یک تبعه یا شهروند همان کشور (در اینجا کشور ایتالیا) می باشد. اما این بدان معنی نیست که هر فردی با هر شرایطی بتواند موفق به این امر شود. در مورد ازدواج با یک فرد ایتالیایی باید توجه داشته باشید که فرد مورد نظر شما حتماً تابعیت یا پاسپورت کشور ایتالیا داشته باشد. سپس باید آثار عقد و نکاح در کشور ایران و ایتالیا را مطالعه کرده و نسبت به آن آگاه باشید. در این امر به ازدواج های صوری هیچگونه اقامتی داده نمی شود و البته عواقب ناخوشایندی برای طرفین به دنبال خواهد داشت. در ابتدا یک اقامت موقت عموماً ۳ ساله به شخص داده می شود و سپس در صورت رعایت شرایط و قوانینی فرد می تواند اقدام به دریافت تابعیت یا پاسپورت ایتالیا نماید.
پناهندگی ایتالیا و راه جایگزین آن از طریق تولد:
در خصوص تولد در ایتالیا و آثار اقامتی آن باید توجه داشته باشید کشور مورد نظر شما از کدام قانون تابعیت اصلی پیروی می کند. در مورد تابعیت اصلی باید توجه داشته باشید که کشورها از دو قاعده خاک و خون پیروی می کنند. سیستم خاک بیان می دارد که به واسطه تولد فرزند در خاک یک کشور تابعیت آن کشور به نوزاد تحمیل می گردد. معروف ترین کشورهایی که در حال حاضر از این قاعده پیروی می کنند کشورهایی نظیر کانادا، آمریکا و برزیل می باشند. سیستم خون بیان می دارد که نوزاد به واسطه تابعیت پدر یا مادر خود تابعیت را دریافت می کند. طبق این قاعده که در قانون مدنی کشور ما ایران نیز به آن اشاره شده است نوزاد به واسطه خون پدر تابعیت ایران را صرف تولد در هر کشوری دریافت می کند. کشور ایتالیا نیز از قاعده خون پیروی می کند و صرف تولد فرزند در کشور ایتالیا، آثار اقامتی ندارد.
سوالات متداول در زمینه پناهندگی ایتالیا
✅ آیا با پناهندگی ایتالیا می توان به تابعیت این کشور دست یافت؟
تنها بخش کمی از متقاضیان پناهندگی که مشکل جدی و واقعی برای فرار و ترک کشور خود دارند (جنگ زدگی، خطر مرگ، ...) می توانند در کشور ایتالیا و سایر کشورها پناهنده شوند و باقی این افراد به اصطلاح دیپورت خواهند شد.
✅ آیا پناهندگی ایتالیا روش خوبی است؟
خیر. بدلیل عدم امکان بازگشت به کشور مبدا، خطرات مسیر، دشواری زندگی در کمپ، تضمینی نبودن قبولی درخواست پناهندگی و وجود روش های جایگزین، روش پناهندگی در هلند به هیچ وجه توصیه نمی شود.
✅ آیا کشور ایتالیا کنوانسیون ژنو را پذیرفته است؟
بله. کشور ایتالیا جزو کشورهای تابع این کنوانسیون محسوب می شود.
✅ خدمات موسسه ملک پور در باب پناهندگی ایتالیا چیست؟
موسسه ملک پور پناهندگی را روش نادرستی دانسته و هیچ گونه خدماتی در زمینه پناهندگی ندارد.
_____________________ پناهندگی ایتالیا و سخن پایانی _____________________
پناهندگی ایتالیا، خطرات مهاجرت با قاچاقچی، روش های جایگزین آن و پاسخ به این سوال که ایا ایتالیا پناهنده می پذیرد؟ در این مقاله علمی مورد تحلیل و بررسی تفصیلی قرار گرفت. بسیاری از افراد با توجه به شرایط بد زندگی خود و بدون تحقیق، اقدام به پناهندگی ایتالیا می نمایند و غافل از اینکه با این روش نه تنها به مقصود نمی رسند بلکه خود را در شرایط بدتری قرار می دهند. با توجه به سوالات و تقاضای مکرر شما همراهان عزیز در وبسایت ما و همینطور در اینستاگرام و کانال های تلگرامی موسسه ملک پور، بر آن شدیم تا در این مقاله به پناهندگی ایتالیا، خطرات و رسیک مربوط به آن و همچنین روش های جایگزین آن مثل مهاجرت از طریق تحصیل در ایتالیا، کار، سرمایه گذاری در ایتالیا و... بپردازیم. مؤکداً تکرار می نماییم که موسسه مشاوره ای MIE هیچگونه خدمات و مشاوره ای در خصوص پناهندگی ایتالیا نداشته و صرفاً جهت آگاهی و بنا به درخواست همراهان همیشگی ما از خطرات و مسیرهای پناهندگی ایتالیا اقدام به نگارش این مقاله علمی نموده ایم. شما سروران عزیز می توانید در خصوص مهاجرت قانونی و روش های جایگزین پناهندگی با موسسه ملک پور تماس حاصل نموده، از مشاوران، مشاوره رایگان تلفنی دریافت نمایید. همچنین در انتهای همین مقاله در بخش "ثبت پرسش" دیدگاه ها و سوالات خود را مطرح نموده و در کمترین زمان ممکن به پاسخ خود دست یابید.