کارآفرینی در ایسلند

بدون نظر

کارآفرینی در ایسلند

کارآفرینی در ایسلند، چگونگی راه اندازی کسب و کار و بررسی استانداردهای کارآفرینی در ایسلند از جمله موارد مهمی هستند که قصد داریم در این نوشتار مورد تحلیل و بررسی قرار دهیم. همانطور که می دانید ایسلند یکی از کشورهای حوزه اسکاندیناوی با آب و هوای سردسیری می باشد که از سطح کیفی بالایی برای زندگی برخوردار است. شاخص توسعه انسانی ایسلند بسیار بالا (0.96) بوده و همین امر نشان دهنده رفاه و امنیت در این کشور می باشد. یکی از روش های رسیدن به اقامت دائم و تابعیت در کشورهای مختلف، سرمایه گذاری و کارآفرینی می باشد. در این نوشتار قصد داریم کارآفرینی در ایسلند و آثار اقامتی آن را بررسی نماییم. مهاجرت از طریق کارآفرینی در ایسلند مانند دیگر کشورها می تواند مشمول ریسک باشد؛ بنابراین لازم است که متقاضی قبل از هرگونه اقدام با وکیل متخصص مشورت نماید. خوانندگان گرامی در صورت تمایل به کسب اطلاعات دقیق مطابق با شرایط فعلی تان می توانید از امکان مشاوره تلفنی رایگان با کارشناسان موسسه ملک پور استفاده نمایید.

  • مدارک و شرایط مورد نیاز برای کارآفرینی در ایسلند
  • بررسی استانداردها و شاخص های تاثیرگذار بر سرمایه گذاری در ایسلند
  • انواع کارآفرینی در ایسلند
  • چگونگی راه اندازی کسب و کار در ایسلند
  • اخذ اقامت ایسلند از طریق ثبت شرکت
  • سؤالات متداول راجع به کارآفرینی در ایسلند
  • سخن پایانی در خصوص کارآفرینی در ایسلند

کار تحصیل انگلستانمدارک و شرایط مورد نیاز برای کارآفرینی در ایسلند

اولین شرط لازم برای کارآفرینی در ایسلند داشتن یک طرح تجاری (بیزنس پلن) قوی با توجیه اقتصادی بالا می باشد. سرمایه گذاران خارجی که قصد دارند در کشور ایسلند کارآفرینی داشته باشند، پس از بررسی شرایط سرمایه گذاری و آماده کردن بیزنس پلن می بایست مابقی مدارک لازم را جمع آوری کرده و برای گرفتن تأییدیه از دولت ایسلند اقدام نمایند. پس از اخذ تأییدیه های مورد نیاز متقاضی می تواند روند اخذ ویزای کارآفرینی ایسلند را پشت سر بگذارد. عموماً دولت ایسلند به مدت یکسال به سرمایه گذاران فرصت می دهد که طرح تجاری مورد نظر را اجرا نمایند و گزارش عملکرد ارائه دهند. لازم به ذکر است که بیزنس پلن یا طرح تجاری می تواند یک ایده بکر و جدید باشد که به استارت آپ ایسلند نیز شناخته می شود. حداقل میزان سرمایه مورد نیاز برای کارآفرینی در ایسلند 200 هزار یورو اعلام شده است لذا مبلغ دقیق با توجه به بیزنس پلن مشخص می شود.

 

مدارک مورد نیاز برای کارآفرینی در ایسلند

اسکن از تمام صفحات پاسپورت معتبر + مدارک هویتی

اثبات صلاحیت برای فعالیت در زمینه کارآفرینی مورد نظر

مدارک تحصیلی و سوابق شغلی شخص اصلی

طرح تجاری دقیق با توجیه اقتصادی مناسب

تعیین مکان دقیق برای شرکت

ارائه تمکن مالی در حساب بانکی جهت تأمین هزینه های پروسه

نامه تأییدیه کشور ایسلند برای استارت کارآفرینی

بررسی استانداردها و شاخص های تاثیرگذار بر سرمایه گذاری در ایسلند

همانطور که اشاره کردیم کارآفرینی در ایسلند دارای قوانین و قواعد خاصی می باشد لذا برای شناخت بهتر روند کارآفرینی لازم و ضروری است که متقاضی معیارها و استانداردهای سرمایه گذاری در این کشور را بشناسد. استانداردهای مهم در زمینه کارآفرینی در ایسلند، نرخ مالیات، نرخ بیکاری و میزان رشد و شکوفایی اقتصادی می باشد. در این بخش به بررسی شاخص های مهم می پردازیم.

  • نرخ مالیات: معمولاً یکی از دغدغه های سرمایه گذاران خارجی درصد مالیات مشخص شده از سوی دولت ایسلند می باشد. در حال حاضر میزان مالیات بر درآمدی که کارآفرینان می بایست پرداخت نمایند نزدیک به 35 درصد است.

کارآفرینی در ایسلند

  • نرخ بیکاری در ایسلند: نرخ بیکاری یکی از شاخص های تأثیر گذار برای کارآفرینی در ایسلند می باشد و نشان دهنده رونق در بازار کار این کشور است. بر طبق آخرین آمار اعلام شده از سوی ایسلند نرخ بیکاری این کشور 6.5 درصد اعلام شده است و می توان گفت شرایط بازار کار مناسبی دارد. نمودار زیر تغییرات نرخ بیکاری ایسلند را نشان می دهد:

کارآفرینی در ایسلند

  • میزان رشد اقتصادی: یکی دیگر از مواردی که لازم است سرمایه گذاران مد نظر داشته باشند میزان رشد و شکوفایی اقتصادی در کشور ایسلند است؛ چرا که اگر میزان رشد اقتصادی صعودی و قابل توجه باشد، می تواند زمینه پیشرفت سریع تر را برای سرمایه گذار فراهم آورد. در نمودار زیر نوسانات تولید ناخالص داخلی را در چند سال اخیر مشاهده می کنید. افزایش میزان تولید ناخالص داخلی، سندی بر رشد اقتصادی کشور مورد نظر می باشد:

کارآفرینی در ایسلند

 انواع کارآفرینی در ایسلند

کشور ایسلند در زمینه های مختلفی که قابلیت رشد داشته و نیاز به نیروی فعال دارند، امکان کارآفرینی را برای سرمایه گذاران خارجی فراهم آورده است. به صورت کلی می توان گفت اگر فردی بتواند بیزنس پلن مناسبی ارائه دهد که اثر مثبت اقتصادی داشته باشد و ایجاد شغل کند، محدودیتی برای حیطه فعالیت وجود ندارد. با این حال از انواع کارآفرینی می توان به ثبت شرکت، خرید املاک و مستغلات و استارت آپ ایسلند اشاره نمود. ثبت شرکت می تواند در زمینه فناوری اطلاعات، انرژی سبز، پتروشیمی و فرآورده های دریایی باشد. حداقل سرمایه مورد نیاز برای ثبت شرکت در کشور ایسلند 5 هزار یورو می باشد لذا توجه داشته باشید که این مبلغ بدون در نظر گرفتن سرمایه گذاری مورد نظر خواهد بود. از انواع شرکت در کشور ایسلند می توان به شرکت های مسئولیت محدود، شرکت های عمومی و شرکت های مشارکتی اشاره نمود.

مهاجرت به مجارستان از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در اروپا

 چگونگی راه اندازی کسب و کار در ایسلند

همانطور که در ابتدای مقاله اشاره کردیم اولین مرحله برای راه اندازی کسب و کار و کارآفرینی در ایسلند، ارائه یک بیزنس پلن جامع مرتبط با حیطه شغل مورد نظر است. پس از آنکه متقاضی موفق به اخذ تأییدیه از سوی سازمان های مربوطه شد، می تواند برای ثبت شرکت اقدام نماید. قبل از هر چیز لازم است که نام شرکت مشخص شود و توسط سازمان ملی رجیستری ایسلند تأیید گردد. پس از آن شخص می تواند محل دقیق شرکت را مشخص نماید و فعالیت خود را آغاز نماید. توجه داشته باشید به سرمایه گذار خارجی در ابتدا یک اقامت موقت اعطا می شود و پس از گذشت یک سال می تواند گزارش عملکرد ارائه دهد. جهت ثبت شرکت به منظور کارآفرینی در ایسلند داشتن پاسپورت معتبر، بیزنس پلن، نمونه امضا و پیش نویس اساسنامه الزامی است. سروران گرامی این نوشتار توسط کارشناسان باتجربه موسسه ملک پور برای افزایش اطلاعات شما عزیزان تدوین شده است و کپی برداری از آن بدون ذکر منبع از شرعاً و عرفاً جایز نیست.

مهاجرت به مجارستان از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به کانادا از طریق ثبت شرکت

اخذ اقامت ایسلند از طریق ثبت شرکت

یکی از راه های به دست آوردن اقامت کشور زیبای ایسلند، ثبت شرکت است. زمانی که یک سرمایه گذار خارجی ویزای کارآفرینی ایسلند را دریافت می کند، می تواند برای همسر و فرزندان زیر 18 سال خود نیز درخواست صدور ویزا نماید. در ابتدا اقامت کوتاه مدتی به شخص داده می شود که عموماً سالیانه تمدید می شود و اگر شخص به مدت 4 سال در ایسلند مشغول به فعالیت باشد، مالیات پرداخت نماید و سابقه کیفری نداشته باشد می تواند برای اخذ اقامت دائم اقدام نماید. یک سال پس از اقامت دائم، پاسپورت ایسلند برای شخص اصلی و خانواده صادر خواهد شد. توجه داشته باشید یکی از شروط مهم برای اخذ پاسپورت ایسلند اثبات سازگاری و تسلط به زبان رسمی این کشور است. خوانندگان گرامی پیشنهاد می کنیم برای آشنایی با روند کارآفرینی در ایسلند و دیگر کشورهای اتحادیه اروپا محصول بینظیر گام به گام اخذ اقامت را تهیه نمایید. قطعاً مشاهده این محصول به شما کمک شایانی در زمینه سرمایه گذاری خارجی خواهد کرد.

گام به گام تا اخذ اقامت


سوالات متداول راجع به کارآفرینی در ایسلند

✅ آیا بدون ارائه بیزنس پلن می توان در ایسلند کارآفرینی داشت؟

خیر، اولین و مهم ترین قدم برای کارآفرینی در ایسلند ارائه یک طرح تجاری قوی می باشد.

✅ بیزنس پلن باید دارای چه آیتم هایی باشد که تأیید شود؟

بیزنس پلن می بایست اثر مثبت در اقتصاد ایسلند ایجاد کند و علاوه بر آن به صورتی باشد که برای شهروندان ایسلند شغل ایجاد کند.

✅ متقاضیان پس از چند سال می توانند از طریق کارآفرینی در ایسلند تابعیت اخذ نمایند؟

اگر شخصی 4 سال به صورت مداوم در ایسلند مشغول به کار باشد اقامت دائم اخذ می نماید و یک سال بعد از آن نیز به تابعیت می رسد.

✅ بهترین روش برای کارآفرینی در ایسلند کدام است؟

ثبت شرکت یکی از گزینه های مناسب در زمینه کارآفرینی است.


_____________سخن پایانی در خصوص کارآفرینی در ایسلند____________

روش های کارآفرینی در ایسلند، شاخص های تأثیرگذار در مقوله سرمایه گذاری ایسلند و شرایط استارت آپ و ویزای کارآفرینی ایسلند در این نوشتار بررسی شد. ایسلند یکی از کشورهای حوزه اسکاندیناوی می باشد که از رفاه اجتماعی بالایی برخوردار است. با توجه به هزینه های زندگی در این کشور، اشخاصی که به دنبال اخذ اقامت و تابعیت از طریق کارآفرینی هستند می بایست از تمکن مالی بالایی برخوردار باشند. علاوه بر آن کشور کانادا نیز برنامه های متنوعی در زمینه کارآفرینی ارائه داده که می تواند برای علاقمندان به سرمایه گذاری خارجی جالب توجه باشد. سروران گرامی شما می توانید در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه استارت آپ و ویزای کارآفرینی ایسلند، با کارشناسان موسسه ملک پور تماس تلفنی برقرار کنید و در این خصوص مشاوره رایگان تلفنی دریافت نمایید. علاوه بر آن با ثبت سؤالاتتان در قسمت دیدگاه نیز در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخ خواهید گرفت.

امتیاز 5 از 5 ( 2 رای ثبت شده)

ثبت پرسش
مشاوره رایگان