کارآفرینی در اسلوونی

بدون نظر

کارآفرینی در اسلوونی

کارآفرینی در اسلوونی، ثبت شرکت در اسلوونی و شاخص های موثر بر کارآفرینی در اسلوونی در این مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار می گیرد. کشور اسلوونی و یا جمهوری اسلوونی واقع در اروپای مرکزی در حال حاضر دارای پیشرفت اقتصادی و کشاورزی بسیاری است. صنایع ساختمان سازی در این کشور بسیار پیشرفته بوده و دارای خدمات تجاری و مالی بسیار قدرتمندی هستند. کشور اسلوونی از جمله کشورهایی می باشد که از سرمایه گذاران و کارآفرینان خارجی به شدت استقبال می نماید و شرکت هایی که در تملک افراد خارجی و سرمایه گذاران خارجی می باشد را عضوی از جامعه اسلوونی می داند و با کارآفرینان خارجی همانند تبعه خود رفتار می کند. اما کارآفرینی در اسلوونی و ثبت شرکت در این کشور همانند سایر کشورهای جهان دارای قوانین مختص به خود است. جهت دریافت اطلاعات بیشتر درخصوص کارآفرینی در اسلوونی می توانید از مشاوره تلفنی رایگان موسسه ملک پور بهره مند گردید. در ادامه همراه با شما سروران گرامی به بررسی عناوین زیر می پردازیم:

  • مدارک و شرایط مورد نیاز کار در اسلوونی
  • استانداردهای موثر بر کارآفرینی در اسلوونی
  • شاخص های موثر بر کارآفرینی در اسلوونی
  • انواع کارآفرینی در اسلوونی
  • چگونگی راه اندازی کسب و کار در اسلوونی
  • اخذ اقامت اسلوونی از طریق ثبت شرکت
  • سوالات متداول راجع به کارآفرینی در اسلوونی
  • سخن پایانی

کار تحصیل انگلستانمدارک و شرایط مورد نیاز کار در اسلوونی

کشور اسلوونی یکی از کشورهای اروپایی می باشد که استاندارد زندگی در آن در سطح بالایی قرار دارد. از طریفی فرایند کارآفرینی و ثبت شرکت در اسلوونی یک پروسه کوتاه مدت است که نیازمند صرف وقت چندانی نمی باشد. همین امر باعث شده است که این کشور بسیار مورد توجه علاقه مندان به کارآفرینی در اسلوونی قرار گیرد. همچنین یکی دیگر از دلایل انتخاب این کشور جهت کارآفرینی داشتن اقتصاد قوی و توسعه یافته در این کشور است. روش های مختلفی جهت کارآفرینی و ثبت شرکت در اسلوونی وجود دارد و در واقع افراد با ایجاد کسب و کار در کشور اسلوونی می توانند وارد جامعه شنگن گردند که به جامعه بدون مرز معروف است. متقاضیان کارآفرینی در اسلوونی یک سال پس از ثبت شرکت و راه اندازی کسب و کار خود می توانند جهت دریافت ویزا برای خانواده خود نیز اقدام نمایند و حتی همسر خود را به عنوان پرسنل در شرکت استخدام نمایند. افراد دارای این نوع اقامت نیازی به پرداخت شهریه برای تحصیل فرزندان خود نمی باشند. اما متقاضیان باید توجه داشته باشند که داشتن یک بیزنس پلن و طرح تجاری قوی می تواند باعث سرعت بخشیدن به پروسه اخذ ویزای کارآفرینی اسلوونی شود.

استانداردهای موثر بر کارآفرینی در اسلوونی

متقاضیان علاقه مند به کارآفرینی، سرمایه گذاری و ثبت شرکت در یک کشور خارجی باید استانداردهای موثر بر ایجاد اشتغال و راه اندازی کسب و کار در آن کشور را به دقت مورد برررسی قرار دهند. متقاضیان کارآفرینی در اسلوونی باید علاوه بر بررسی و کسب اطلاعات در خصوص اقتصاد کشور اسلوونی در میان سایر کشورهای جهان، به تحلیل و بررسی دقیق استانداردهای موثر بر کارآفرینی و ثبت شرکت در اسلوونی بپردازند. یکی از استانداردهای بسیار مهم در این زمینه میزان مصادره اموال توسط دولت کشور اسلوونی در هنگام مواجه شدن متقاضی خارجی با مشکل در این کشور است. با توجه به این که کشور اسلوونی در برخورد با سرمایه گذاران خارجی همانند سرمایه گذاران داخلی عمل می نماید می توان گفت که میزان مصادره اموال در این کشور در موقعیت مناسبی قرار داشته و این کشور از این نظر دارای امنیت است.

  • نرخ کنترل فساد

یکی دیگر از استانداردهای موثر بر کارآفرینی و ثبت شرکت در اسلوونی، نرخ کنترل فساد در این کشور است. هرچه نرخ کنترل فساد در یک کشور بزرگتر باشد، نشان می دهد که سیستم قضایی آن کشور در کنترل فسادهای اداری سالم تر است. نمودار موجود در زیر نشان دهنده نرخ کنترل فساد در کشور اسلوونی است.

 

کارآفرینی در اسلوونی

شاخص های موثر بر کارآفرینی در اسلوونی

یکی دیگر از موضوعات مهم در زمینه بررسی شرایط کارآفرینی و ثبت شرکت در اسلوونی، تحلیل شاخص های موثر بر سرمایه گذاری و کارآفرینی در این کشور است. از جمله شاخص های بسیار مهم در این زمینه می توان به میزان نرخ بیکاری، نرخ مالیات، نرخ تولید ناخالص داخلی، نرخ بیکاری و همچنین شاخص کنترل فساد اشاره نمود که در ابن بخش از مقاله مورد بررسی قرار می گیرد.

  • نرخ بیکاری

میزان نرخ بیکاری یکی از شاخص های بسیار موثر بر کارآفرینی در اسلوونی است که نشان دهنده اطلاعات کاملی در رابطه با شرایط بازار کار اسلوونی و تعداد افراد بیکار در این کشور است. با توجه به آخرین آمارهای اعلام شده نرخ بیکاری در کشور اسلوونی در حال حاضر زیر چهار درصد است. می توان نرخ بیکاری در کشور اسلوونی را در نمودار زیر مشاهده نمود:

کارآفرینی در اسلوونی

  • تولید ناخالص داخلی

یکی دیگر از شاخص های بسیار تاثیرگذار بر ثبت شرکت و سرمایه گذاری در کشور اسلوونی، میزان تولید ناخالص داخلی در این کشور است. در واقع میزان تولید ناخالص داخلی در یک کشور نشان دهنده میزان رشد و پیشرفت های اقتصادی در ان کشور است. در نمودار زیر می توانیم میزان تولید ناخالص داخلی در کشور اسلوونی را مشاهده نماییم:

کارآفرینی در اسلوونی

  • نرخ مالیات

نرخ مالیات بر درآمد اشخاص و نرخ مالیات بر درآمد شرکت ها از جمله شاخص های بسیار مهم در زمینه کارآفرینی در اسلوونی می باشند.نرخ مالیات بر درآمد شرکت ها در کشور اسلوونی حدود 20 درصد است. در نمودار زیر می توان نرخ مالیات شرکت ها در کشور اسلوونی را مشاهده نمود.

کارآفرینی در اسلوونی

با توجه به موضوعاتی که مطرح شد لازم به ذکر است افرادی که دارای سابقه مدیریت کسب و کار هستند می توانند در کشور فوق العاده کانادا از طریق کارآفرینی اقدام به مهاجرت کنند. در مقاله زیر اطلاعات بیشتری در این خصوص به دست می آورید:

مهاجرت به مجارستان از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در کانادا

انواع کارآفرینی در اسلوونی

همانگونه که بیان نمودیم کارآفرینی در اسلوونی از طریق ثبت شرکت امکان پذیر می باشد. ‌با توجه به نوع شرکت ثبت شده و همچنین موقعیت سرمایه گذار یا سرمایه گذاران، میزان مالیات سالیانه هر شرکت متفاوت می باشد. انواع موقعیت های کارآفرینی و سرمایه گذاری در شرکت در کشور اسلوونی در زیر ارائه گردیده است.

1- ثبت شرکت و انتخاب مؤسس شرکت به عنوان مدیر عامل : در این حالت مؤسس خود شرکت به عنوان مدیر عامل شرکت انتخاب می گردد و از سه طریق می تواند جهت دریافت اقامت و ویزای کارآفرینی در اسلوونی اقدام نماید. در روش اول مؤسس باید پرسنلی که از شهروندان اتحادیه اروپا می باشد را برای حداقل مدت شش ماه با دستمزد 12 الی 14 هزار یورو در شش ماه استخدام نماید. در روش دوم سرمایه گذاری به مبلغ 50 هزار یورو به نام شرکت در زمینه خرید خودرو یا ملک و یا هرگونه تجهیزات برای شرکت صورت می‌گیرد و زمان لازم جهت انجام این کار یک ماه پس از سرمایه گذاری می باشد. در روش سوم شرکت باید شش ماه دارای فروش ماهیانه ای به مبلغ 10 هزار یورو در هر نقطه ای از دنیا باشد. پس از انجام یکی از این فرایندها متقاضی کارآفرینی در اسلوونی موفق به دریافت کارت اقامت و همچنین اجازه کار در این کشور می شوند.

 2- ثبت شرکت و دریافت بلوکارت توسط مدیر عامل شرکت :این روش فرصتی استثنایی جهت دریافت بلو کارت و همچنین مجوز کار در اتحادیه اروپا در همان ابتدا می باشد. اما لازم به ذکر است که مدرک تحصیلی مورد نیاز جهت اقدام به این روش حداقل مدرک لیسانس است. در این روش فرد به عنوان نیروی کار دارای مدرک دانشگاهی تحت عنوان پرسنل در شرکت تاسیس شده شروع به فعالیت می نماید. در این روش باید اثبات گردد که متقاضی کارآفرینی در اسلوونی دارای مدرک دانشگاهی است و برای اتحادیه اروپا فردی مفید می باشد. با توجه به این نکته که مؤسس شرکت به عنوان پرسنل استخدام می گردد لذا باید حقوق افراد متخصص را به خود پرداخت نموده و مطابق با این میزان حقوق مالیات و بیمه پرداخت نماید. با توجه به قوانین موجود در این کشور، حداقل میزان حقوق افراد متخصص در اسلوونی برابر با 2700 یورو است که 1200 یورو بابت بیمه و مالیات کسر می گردد. حداقل سرمایه مورد نیاز جهت ثبت این نوع شرکت ها تحت عنوان سهامی عام حداقل 25500 یورو است.

3-ثبت شرکت و انتخاب مؤسس به عنوان پرسنل شرکت : این روش کاملا مشابه روش اول است با این تفاوت که خود مؤسس به عنوان پرسنل استخدام می گردد و برای افراد متاهلی که تمایل دارند همزمان با یکدیگر مهاجرت نمایند، روش مناسبی است. زیرا در کشور اسلوونی بر اساس قوانین خانواده متقاضی کارآفرینی و کار در اسلوونی پس از یک سال و با توجه به اقامت فرد متقاضی می توانند به وی بپیوندند. در این روش شوهر به عنوان مؤسس و مدیر عامل شرکت و همسر وی به عنوان پرسنل به ثبت شرکت می پردازند.

چگونگی راه اندازی کسب و کار در اسلوونی

اولین گام جهت ثبت شرکت در اسلوونی، دریافت تاییدات مورد نیاز از وزارت امور خارجه و همچنین وزارت بازرگانی کشور اسلوونی است. همچنین فرد متقاضی کارآفرینی در اسلوونی باید یک بیزنس پلن و طرح تجاری قوی دارای تاثیر مثبت بر اقتصاد کشور اسلوونی ارائه نماید. پس از طی نمودن مراحل گوناگون ثبت شرکت اقامت یک ساله ای برای متقاضی صادر می گردد و خانواده وی شامل همسر و فرزندان زیر 18 سال پس از یک سال می توانند به وی ملحق گردند. ثبت شرکت از نوع مسئولیت محدود در کشور اسلوونی حداقل به 80.500 یورو سرمایه نیاز دارد. حداقل سرمایه مورد نیاز جهت ثبت شرکت های سهامی عام نیز حدود 25500 یورو است. تهیه و نگارش هر یک از بخش های این مقاله توسط موسسه ملک پور انجام شده است و هرگونه کپی برداری از هر یک از بخش ها شرعاً و قانوناً حرام و دارای پیگرد قانونی است. پس از ثبت شرکت در کشور اسلوونی، متقاضیان کارآفرینی در اسلوونی می توانند جهت افتتاح حساب بانکی اقدام نمایند. میزان مالیات سالیانه شرکت ها در کشور اسلوونی حدود 29 درصد است.

اخذ اقامت اسلوونی از طریق ثبت شرکت

دریافت اقامت کشور اسلوونی با تاسیس شرکت و کارافرینی در این کشور اروپایی در صورتی امکان پذیر می گردد که مؤسس شرکت تحت عنوان مدیر عامل شرکت بیش از 5 سال در کشور اسلوونی سکونت داشته و به کسب و کار بپردازد. پس از گذشت یک دوره 5 سال، متقاضیان کارآفرینی در اسلوونی می توانند جهت دریافت تابعیت و پاسپورت این کشور اقدام نمایند. دریافت پاسپورت و تابعیت کشور اسلوونی در واقع راهی جهت سفر به تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپا و کشورهای حوزه شنگن است. خانواده مؤسس شرکت در اسلوونی نیز پس از یک سال می توانند به وی ملحق گردیده و از تمامی حقوق شهروندی این کشور به استثنای حق رای برخوردار شوند. افرادی که موفق به ثبت شرکت در اسلوونی می گردند در ابتدا یک اقامت یک سال و سپس دو مجوز اقامت دو سال دریافت می نمایند. متقاضیان دریافت اقامت کارآفرینی در اسلوونی پس از یک سال می توانند جهت دریافت ویزا برای خانواده خود اقدام نمایند. با توجه به دشواری های موجود در موضوع کسب اقامت اسلوونی، یکی از بهترین روش های کسب اقامت کشورهای اروپایی در حال حاضر خرید ملک می باشد. کشورهای متفاوتی این روش را ارائه می دهند که اسپانیا شرایط عالی را ارائه می دهد. در ادامه مقاله ای در این خصوص آمده است:

مهاجرت به مجارستان از طریق سرمایه گذاری

خرید ملک اسپانیا


سوالات متداول راجع به کارآفرینی در اسلوونی

✅ امکان اخذ اقامت دائم کشور اسلوونی چند سال پس از ثبت شرکت در این کشور امکان پذیر است؟

امکان اخذ اقامت دائم اسلوونی 5 سال پس از سکونت و کار در این کشور امکان پذیر است.

✅ میزان مالیات بر درآمد شرکت ها در کشور اسلوونی چقدر است؟

میزان مالیات بر درآمد شرکت ها در کشور اسلوونی 29 درصد است.

✅ حداقل سرمایه مورد نیاز جهت ثبت شرکت و کارآفرینی در اسلوونی چقدر است؟

حداقل سرمایه مورد نیاز جهت ثبت شرکت در اسلوونی 25 هزار یورو است.

✅ آیا نرخ بیکاری در کشور اسلوونی در سطح پایینی قرار دارد؟

بله نرخ بیکاری در کشور اسلوونی در سطح پایینی قرار داشته و زیر چهار درصد است.


_____________سخن پایانی____________

کارآفرینی در اسلوونی، چگونگی راه اندازی کسب و کار در اسلوونی و اخذ اقامت اسلوونی از طریق ثبت شرکت در این مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار گرفت. کشور اسلوونی یکی از کشورهای اروپایی می باشد که به شدت از سرمایه گذاران و کارآفرینان خارجی حمایت می نماید و با آن ها همانند اتباع کشور خود برخورد می نماید. با توجه به رشد و پیشرفت های اقتصادی در اسلوونی این کشور مکان مناسبی جهت کارآفرینی و ثبت شرکت است. روش های مختلفی جهت ثبت شرکت در اسلوونی وجود دارد که قوانین مربوط به هریک در این مقاله مورد بحث قرار گرفت. علاقه مندان به کارآفرینی در اسلوونی باید در ابتدا یک بیزنس پلن قوی و دارای توجیه اقتصادی ارائه نمایند و تمامی تاییدات مورد نیاز را از وزارت امور خارجه و وزارت بازرگانی کشور اسلوونی جهت ثبت شرکت دریافت نمایند. حداقل سرمایه مورد نیاز جهت ثبت شرکت در اسلوونی حدود 25 هزار یورو است. در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص کارآفرینی در اسلوونی می توانید از مشاوره تلفنی رایگان موسسه ملک پور بهره مند گردیده و یا سوالات خود را در بخش پایانی مقاله مطرح نمایید تا کارشناسان ما در سریعترین زمان ممکن پاسخگوی آن ها باشند.

امتیاز 5 از 5 ( 4 رای ثبت شده)

ثبت پرسش
مشاوره رایگان