پناهندگی انگلستان
پناهندگی انگلستان، خطرات پناهندگی، روش های قانونی جایگزین پناهندگی و همچنین مهاجرت غیر قانونی به انگلستان در این مقاله مورد تحلیل و بررسی دقیق علمی قرار می گیرد. آیا انگلستان پناهنده می پذیرد؟ برای پناهندگی انگلستان چه اقداماتی لازم است؟ آیا انگلستان عضو کنوانسیون پناهندگی می باشد؟ پناهندگی انگلستان از جمله موضوعاتی است که اغلب افراد، به دلیل عدم آگاهی از خطرات و شرایط دشوار پناهندگی، اقدام به مهاجرت از طریق پناهندگی می نمایند. پناهندگی در نگاه اول راهی سهل و کم هزینه با مزایای بسیار به نظر می رسد ولی در حالت کلی یکی از پر ریسک ترین راه های مهاجرت محسوب می شود. عموماً افراد بدون اطلاع از این موضوع اقدام به پناهندگی نموده و در کشورها آواره و گرفتار می شوند. موسسه ملک پور هیچگونه خدماتی در خصوص پناهندگی ندارد و شما جهت بررسی شرایط خود و اقدام از روش های دیگر مهاجرتی می توانید با مشاورین موسسه تماس حاصل نموده و از مشاوره رایگان تلفنی بهره مند شوید.
موسسه ملک پور هیچ گونه خدماتی برای پناهندگی ارائه نمی کند و مطالب این صفحه تنها جهت ارتقا اطلاعات شما عزیزان و آشنایی با خطرات پناهندگی ارایه می گردد.
ویدیو موسسه MIE در مورد مشکلات پناهندگی

فایل صوتی موسسه MIE در مورد مشکلات پناهندگی
- پناهندگی انگلستان و شرایط عمومی
- پناهندگی انگلستان و کنوانسیون ژنو (کنوانسیون پناهندگی)
- پناهندگی انگلستان و خطرات آن
- پناهندگی انگلستان و مراحل آن
- پناهندگی انگلستان و کیس های پناهندگی انگلستان
- پناهندگی انگلستان و روش های جایگزین
- سوالات متداول در زمینه پناهندگی انگلستان
- پناهندگی انگلستان و نتیجه گیری
پناهندگی انگلستان و شرایط عمومی
پناهندگی انگلستان بر خلاف تصور بسیاری از افراد که راهی بسیار سهل است، در حقیقت از جمله دشوار ترین راه های مهاجرت به انگلستان می باشد. پناهندگی انگلستان نه تنها راهی غیر قانونی می باشد بلکه می تواند خطرات مالی و جانی جدی به افراد وارد نماید. اقدام به پناهندگی عموماًتوسط افراد سودجو انجام می پذیرد و برای رساندن افراد به کشور مقصد، افراد را از راه های پر خطر عبور می دهند.
فایل تصویری موسسه ملک پور در زمینه مشکلات پناهندگی در انگلستان

عبور از راه های پر خطر و نا امن، موجب خسارات جانی و مالی برای متقاضیان و خانواده هایشان . متقاضیان برای درخواست پناهندگی انگلستان باید کشور خود را ترک کنند و خود را به انگلستان برسانند و در خاک این کشور درخواست دهند. درخواست پناهندگی انگلیس که در خارج از خاک کشور باشد به هیچ عنوان مورد قبول نمی باشد و الزام به حضور در خاک انگلیس الزامی است. این مقاله که توسط مشاوران موسسه ملک پور جهت آگاهی شما عزیزان از خطرات پناهندگی انگلستان به نگارش درآمده است، نه تنها پناهندگی را پیشنهاد نمی کنند بلکه نسبت به این موضوع شما را منع می دارند.
نمودار درخواست پناهندگی انگلستان (نارنجی: کل درخواست ها – آبی: درخواست های پذیرفته شده)
پناهندگی انگلستان و کنوانسیون ژنو (کنوانسیون پناهندگی)
یکی از مهم ترین موضوعات در باب پناهندگی انگلستان، عضویت این کشور در کنوانسیون پناهندگی می باشد. کشورهایی که عضو این کنوانسیون هستند، با توجه به قوانین بشر دوستانه شرایط بهتری را برای پناهجویان ایجاد می کنند. این کنوانسیون تعیین می کند که پناهجو چه کسی است و همچنین حق و حقوق پناهجویان را در کشورها مشخص می کند. در باب پناهندگی انگلستان، پناهنده به کسی گفته می شود که به دلایل مختلف از جمله نژاد، مذهب، سیاست، جنسیت و ... در زادگاه خود مورد آزار و اذیت می باشد. به همین منظور کشورهای عضو ژنو این افراد را تحت شرایط خاصی پناه می دهند. پناهندگی انگلیس فرایند دشواری است، این کشور به دلایل بشر دوستانه شرایط نسبتاً مساعدی را برای پناهجویان ایجاد نموده است و به همین دلیل شرایط پذیرش پناهجویان برای پناهندگی انگلستان بسیار دقیق بررسی می گردد. این امر، انگلستان را تبدیل به کشوری سخت برای مهاجرت نموده است.
طبق قوانین کنوانسیون پناهندگی، درصورتی که متقاضی قبل از رسیدن به انگلستان در کشور دیگر اتحادیه اروپا درخواست پناهندگی داده باشد، طبق قانون دوبلین، درخواست پناهندگی وی رد می شود. قانون دوبلین یکی از قانون های کنوانسیون ژنو می باشد که در آن حد و مرز پناهنده مشخص شده است. طبق قانون دوبلین پناهجو حق دارد در کشوری که ورود میکند درخواست پناهندگی دهد و در صورتی که از کشوری که درخواست داده خارج شود و در کشور دیگری از جمله انگلستان، درخواست پناهندگی انگلستان دهد، درخواست وی رد می شود و پناهجو به کشور مبدأ فرستاده خواهد شد. این مقاله توسط تیم موسسه ملک پور در باب پناهندگی انگلستان به نگارش درآمده است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع حرام می باشد.
بنابراین دریافتیم که پناهندگی انگلستان زیر نظر کنوانسیون پناهندگی و با توجه به قوانین کنوانسیون اجرا می گردد. طبق قوانین کنوانسیون ژنو کشورهای عضو این کنوانسیون ملزم به اجرای جزء به جزء قوانین حقوق بشر می باشند. لازم به ذکر است که با توجه به ماده قانون کنوانسیون در صورتی که فرد به دروغ درخواست پناهندگی داده باشد، امکان محاکمه و مجازات متقاضی می باشد و می تواند منجر به اخراج پناهجو شود. پس از پذیرش درخواست پناهندگی انگلستان، این کشور موظف است که شرایط امنی را برای پناهجو فراهم آورد. با توجه به قوانین کنوانسیون، در صورتی که کیس پناهندگی انگلستان برای متقاضی قبول شود و با درخواست او موافقت به عمل آید، امکان بهره مندی از مزایای این کشور برای پناهجویان فراهم می شود.
حقوق پناهنده
- امکان استفاده رایگان از وسایل نقلیه عمومی
- امکان بهره مندی از تحصیل رایگان
- امکان استفاده از خدمات درمانی رایگان و استفاده از بیمه درمانی پناهجویان
- فراهم نمودن امکانات مسکن و سکونت پناهجو از جانب کشور
- ارائه حقوق مکفی برای امرار معاش پناهجو
- اجازه کار و تحصیل در شرایط خاص به پناهجو
تعداد پذیرش و رد درخواست های پناهندگی انگلستان طبق قوانین کنوانسیون
پناهندگی انگلستان و خطرات آن
پناهندگی انگلستان یکی از پر خطر ترین راه های مهاجرت به انگلستان و البته از جمله راه های غیر قانونی می باشد. اغلب افراد با تصور به امکان اخذ آسان ویزای توریستی برای پناهندگی انگلستان برنامه ریزی می نمایند. ویزای توریستی انگلستان از جمله سخت ترین ویزاها می باشد و تنها به افرادی تعلق می گیرد که شرایط این ویزا را داشته باشند. بنابراین متقاضیان برای ارائه کیس پناهندگی انگلستان عموماً موفق به دریافت ویزای توریستی نمی گردند. همین امر باعث شده تا متقاضیان از طریق راه های غیر قانونی و با کمک قاچاقچیان دست به مهاجرت به انگلیس بزنند. بنابراین متقاضیان برای رساندن خود به این کشور و اعلام درخواست پناهندگی انگلستان اغلب از مسیرهای پرخطر در بدترین شرایط عبور داده می شوند. در این مسیر، نه تنها افراد جان خود و خانواده خود را به خطر می اندارند بلکه سرمایه خود را به دلایل مختلفی از جمله سوءاستفاده افراد سودجو مممکن است از دست دهند.
در نهایت یکی از بزرگ ترین خساراتی که به دنبال پناهندگی انگلستان می تواند به متقاضیان وارد شود، عدم پذیرش درخواست پناهندگی انگلستان از سمت کشور مقصد می باشد و در این صورت، متقاضیان از مهاجرت به کشورهای دیگر نیز منع می گردند. شرایط بد کمپ ها قبل از پذیرش درخواست های پناهندگی یکی از موضوعات مهم در باب پناهندگی انگلستان می باشد که از جمله خطرات پناهندگی است که بسیار موضوع مهمی می باشد و افراد نسبت به آن بی اهمیت هستند. افراد بسیاری به دلایل شرایط نامساعد بهداشت و درمان و عدم رسیدگی، دچار ابتلا به بیماری های صعب العلاج می شوند.
پناهندگی انگلستان و مراحل آن
متقاضیان پس از رسیدن به بریتانیا (انگلستان) برای درخواست پناهندگی انگلستان می بایست مراحل مشخص شده ای را پشت سر بگذارند. از مهم ترین مراحل پناهندگی انگلستان اعلام درخواست به موقع می باشد. متقاضیان موظف هستند به محض ورود به این کشور سریعاً درخواست پناهندگی انگلستان دهند در غیر این صورت ممکن است با درخواست آنها موافقت نشود. متقاضیان برای درخواست پناهندگی می توانند به همراه همسر و فرزندان خود درخواست پناهندگی انگلستان را دهند. با توجه به این شرایط در صورت پذیرش کیس، همراهان نیز اقامت دریافت خواهند کرد. از جمله مهم ترین نکات در باب درخواست پناهندگی، سرعت لازم در اعلام درخواست پناهندگی در این کشور می باشد. برای اعلام پناهندگی در انگلستان متقاضی می بایست خود را به نزدیک ترین ایستگاه پلیس برای ثبت درخواست خود برساند. برای اعلام پناهندگی به متقاضی امکان داشتن مترجم و حتی وکیل نیز داده می شود. یکی از مهم ترین شروط برای درخواست پناهندگی در این کشور، اثبات در خطر بودن جان متقاضی می باشد که در مصاحبه اولیه با پلیس باید به طور کامل بررسی شود.
پس از ورود به کشور و اعلام درخواست پناهندگی انگلستان، پناهجویان تا بررسی کیس باید در کمپ ها سکونت داشته باشند. زندگی در کمپ ها بسیار دشوار است و افراد تا زمان پذیرش پناهندگی باید منتظر بمانند. این مقاله توسط کارشناسان موسسه ملک پور در باب پناهندگی انگلستان به نگارش درآمده و تمامی مطالب آن به صورت علمی و با توجه به قوانین پناهندگی انگلستان جمع آوری شده است. در این راستا جهت بالا بردن اطلاعات شما عزیزان در باب انواع مهاجرت قانونی به انگلستان، موسسه ملک پور، ویدیو راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت را در اختیار شما عزیزان قرار داده است تا با آگاهی کامل نسبت به مسیر مهاجرت خود گام بردارید. مراحل درخواست پناهندگی در کشور انگلستان به شرح زیر می باشد:
- اعلام پناهندگی به اولین ایستگاه پلیس در انگلستان
- پرداختن فرم های مربوطه و ارائه سوابق شخصی و تمامی اطلاعات شناسایی
- مراجعه به نزدیک ترین دفتر مرزی به نام Croydon asylum screening unit برای ثبت درخواست و مصاحبه اولیه
- پس از درخواست UKBA درخواست های پناهندگی انگلستان را به طور دقیق بررسی خواهد کرد. این مرکز با توجه به شرایط متقاضیان در مصاحبه اول، به متقاضی اجازه اخذ مترجم و وکیل را می دهد.
- مصاحبه دوم و بررسی کیس
- تصمیم گیری بر روی کیس ها، توقیف و در نهایت اعلام گزارش نهایی
پناهندگی انگلستان و کیس های پناهندگی انگلستان
با توجه به خدماتی که این کشور به پناهندگان ارائه می دهد، پناهندگی انگلستان یکی از دشوار ترین راه های رسیدن به اقامت این کشور می باشد. سخت گیری های اخیر این کشور بر کیس های پناهندگی انگلستان، نشان دهنده عدم پذیرش کیس های متفاوت می باشد. در این قسمت به بررسی پذیرش کیس های پناهندگی انگلستان و هم چنین انواع کیس های پناهندگی در کشور انگلستان می پردازیم. یکی از بیشترین درخواست های اخیر پناهندگی در کشور انگلستان را مهاجران ایرانی تشکیل می دهند که با توجه به بحران اقتصادی به ناچار مجبور به پناهندگی در کشورهای مختلف از جمله انگلستان شده اند. اغلب متقاضیان به دلایل متفاوتی اقدام به پناهندگی می نمایند. عموماًدرخواست های پناهندگی در کشور انگلستان به دلایل مختلفی از جمله مذهب، جنسیت، شرایط سیاسی و اقصادی، جنگ و نژاد می باشد. نکته بسیار مهم در کیس های پناهندگی انگلستان، عدم داشتن سابقه کیفری می باشد. فرد باید عاری از هرگونه سوابق جرم و جنایت و نقض حقوق بشر باشد. در این قسمت به بررسی انواع کیس های پناهندگی می پردازیم.
پناهندگی انگلستان بر اثر جنگ
یکی از مهم ترین دلایل فرار افراد از کشورشان و اقدام به پناهنده شدن، جنگ می باشد که افراد عموماًبه دلیل در خطر بودن جانشان و از دست دادن مال و زندگیشان مجبور به پناهندگی انگلستان می شوند.
پناهندگی انگلستان به دلایل اجتماعی
در صورتی که افراد در کشورشان شرایط زندگی مناسب نداشته باشند، به دنبال داشتن زندگی بهتر به کشورهای دیگر پناه می برند تا بتوانند آینده خود و خانواده شان را دوباره بسازند.
پناهندگی انگلستان بر اساس مذهب
یکی از دلایلی که می تواند افراد را به پناهندگی وادار نماید، مذهب می باشد. در صورتی که دین فرد در کشورش مورد قبول نباشد و به همین دلیل در کشور خود مورد آزار و اذیت قرار بگیرد، افراد می توانند اقدام به پناهندگی انگلستان نمایند. در صورتی کیس مذهبی مورد قبول واقع می گردد که فرد ثابت کند که جانش به دلیل تغییر دین یا داشتن مذهب خاصی در کشورش در خطر بوده است.
پناهندگی انگلستان به دلایل سیاسی
افراد به دلایل مختلفی از جمله فعالیت در گروه های سیاسی در کشور خود تهدید به مرگ و آزار و اذیت می شوند که در این صورت می توانند ثابت نمایند که جانشان در خطر است و برای پناهندگی انگلستان درخواست نمایند.
درخواست های پناهندگی با توجه به ملیت در ۲ ماه اول ۲۰۱۷ و ۳ ماه ۲۰۱۸:
میانگین درخواست ها |
2018 |
2017 |
ملیت |
۳۳٪+ |
۸۵۷ |
۶۴۳ |
ایران |
۲۴٪+ |
۶۷۷ |
۵۴۶ |
عراق |
۴۶٪+ |
۵۰۲ |
۳۴۴ |
آلبانی |
۳٪- |
۴۷۴ |
۴۸۹ |
سودان |
۲۱٪- |
۴۷۱ |
۵۹۶ |
پاکستان |
۴٪- |
۳۵۳ |
۳۶۷ |
افغانستان |
۱۲٪+ |
۳۱۷ |
۲۸۲ |
هندوستان |
۳۰٪- |
۳۰۳ |
۴۳۱ |
بنگلادش |
۳۱٪+ |
۳۰۳ |
۲۳۲ |
ویتنام |
تصمیم گیری ها در باب پناهندگی توسط ملیت، ده کشور برتر برای تعداد تصمیمات:
درخواست های رد شده |
پناهندگانی که به اختیار انگلیس را ترک کرده اند |
پناهندگانی که تحت حمایت بشردوستانه قرار گرفتند |
پناهندگانی که وضعیتشان مشخص شده |
درخواست های در حال بررسی |
ملیت |
۲۸۶ |
۰ |
۵ |
۲۶۷ |
۵۸۰ |
ایران |
۴۰۳ |
۴ |
۱۴ |
۷۸ |
۵۳۳ |
عراق |
۳۰۲ |
۱ |
۱ |
۷۷ |
۳۸۶ |
پاکستان |
۱۲۷ |
0 |
۰ |
۱۸۸ |
۳۱۵ |
اریتره |
۱۵۵ |
۰ |
۱ |
۱۵۱ |
۳۰۹ |
سودان |
۱۵۹ |
۲ |
8 |
۱۱۷ |
۳۰۸ |
افغانستان |
۲۳۸ |
۱ |
0 |
۱۵ |
۲۶۰ |
بنگلادش |
۱۹۴ |
۱ |
0 |
۱ |
۲۰۳ |
آلبانی |
۱۳۹ |
۲ |
0 |
۱۵ |
۱۶۲ |
نیجریه |
۷۴ |
۰ |
0 |
۸۲ |
۱۵۸ |
ویتنام |
پناهندگی انگلستان و روش های جایگزین
دریافتیم که پناهندگی راه درستی برای مهاجرت نمی باشد و اغلب افراد در این راه با مشکلات بسیار زیادی مواجه می شوند. برای مهاجرت به انگلستان راه های بسیار معقول تری برای افراد وجود دارد که می تواند موجب اقامت انگلستان شود. متقاضیان در صورتی که به دروغ کیس پناهندگی ارائه دهند، در صورت ردشدن کیس و ثابت شدن دروغ گفته شده، از انگلستان اخراج می شوند و گاهاً این کشور افراد را محکوم می نماید. راه های قانونی بسیاری برای اخذ اقامت کشور انگلستان وجود دارد و می تواند منجر به اقامت متقاضیان مهاجرت به این کشور شود. در صورتی که پناهندگی انگلستان راهی غیر قانونی و بسیار سخت می باشد. در این قسمت به بررسی تمامی راه های مهاجرت قانونی به کشور انگلستان می پردازیم:
پناهندگی انگلستان و روش جایگزین از طریق کار
یکی از روش هایی که می تواند منجر به اخذ اقامت انگلیس شود، اخذ ویزای کاری از این کشور می باشد. کار کردن در تمامی کشورها از جمله انگلستان منجر به اخذ اقامت می شود. برای اقدام از طریق مهاجرت کاری به انگلستان، متقاضی می بایست دعوت نامه کاری از کارفرما (جاب آفر) داشته باشد. تنها راه اخذ ویزای کار در انگلستان، یافتن کارفرما و دریافت جاب آفر است. البته اقدام به این روش، به دلیل مشکلات و پروسه جاب آفر کمی دشوار و زمان بر می باشد.
پناهندگی انگلستان و روش جایگزین از طریق تحصیل
در حال حاضر تحصیل در انگلستان یکی از بهترین و مناسب ترین راه های مهاجرت به این کشور در مقابل پناهندگی انگلستان می باشد. کشور انگلیس یکی از برترین کشورهای جهان در سیستم آموزشی می باشد و مدارک بسیار معتبری به متقاضیان پس از تحصیل اعطا می کند. بنابراین این کشور سالانه افراد بسیاری را از سراسر جهان برای ادامه تحصیل به خود جذب می کند. در نهایت پس از تحصیل در این کشور افراد می توانند وارد بازار کار شوند و ویزای کار دریافت نمایند. در نهایت می توانند اقامت دائم این کشور را بدست آورند.
پناهندگی انگلستان و روش جایگزین از طریق سرمایه گذاری
سرمایه گذاری انگلستان برای افرادی که سرمایه مکفی را دارند مناسب است، زیرا این کشور سرمایه بسیار زیادی را برای این برنامه معین نموده است. سرمایه گذاری در انگلستان در نهایت منجر به اخذ اقامت این کشور می گردد. سرمایه گذاری در این کشور از ۳ طریق امکان پذیر می باشد سرمایه گذاری ۵۰ هزار پوندی که مختص افرادی است که در این کشور تحصیل کرده اند. سرمایه گذاری ۲۰۰ هزار پوندی که برای افراد عام می باشد و نکته مهم در باب این مورد، اجازه اقدام از طریق این سرمایه گذاری توسط ۲ خانواده است. سرمایه گذاری ۱ میلیون پوندی این کشور نیز از جمله پلن های سرمایه گذاری انگلستان می باشد که در نهایت منجر به اخذ اقامت می گردد. در حال حاضر تنها سرمایه گذاری 2 میلیون پوندی انگلستان امکان پذیر است و دو روش دیگر توسط اداره مهاجرت انگلستان معلق شده اند.
پناهندگی انگلستان و روش جایگزین از طریق ازدواج
افراد در صورتی که با فردی که تبعه انگلستان می باشد، ازدواج نمایند تابعیت انگلستان را بدست می آورند. برای مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج شرایط زیر الزامی است:
- طرفین باید باهم ملاقات کرده باشند.
- متقاضی باید از تمکن مالی لازم برای تأمین مخارج خود برخوردار باشد.
- محل سکونت آنها برای زندگی باید مشخص شود.
پناهندگی انگلستان و روش جایگزین از طریق تولد
کشور انگلستان در باب تولد تنها از قانون خون پیروی می کند و با تولد فرزند در خاک این کشور تابعیت و اقامتی اعطا نمی کند. با توجه به اصل خون، اگر یکی از والدین کودک متولد شده تبعه انگلستان باشند، کودک پاسپورت انگلیسی دریافت می کند.
سوالات متداول در زمینه پناهندگی انگلستان
✅ آیا با پناهندگی در انگلستان می توان به تابعیت این کشور دست پیدا کرد؟
تنها بخش کمی از متقاضیان پناهندگی که مشکل جدی و واقعی برای فرار و ترک کشور خود دارند (جنگ زدگی، خطر مرگ، ...) می توانند در کشور انگلستان و سایر کشورها پناهنده شوند و باقی این افراد به اصطلاح دیپورت خواهند شد.
✅ آیا پناهندگی در انگلستان روش خوبی برای اخذ اقامت انگلستان است؟
خیر. بدلیل عدم امکان بازگشت به کشور مبدا، خطرات مسیر، دشواری زندگی در کمپ، تضمینی نبودن قبولی درخواست پناهندگی و وجود روش های جایگزین، روش پناهندگی در انگلستان به هیچ وجه توصیه نمی شود.
✅ آیا کشور انگلستان کنوانسیون ژنو را پذیرفته است؟
بله. کشور انگلستان جزو کشورهای تابع این کنوانسیون محسوب می گردد.
✅ خدمات موسسه ملک پور در باب پناهندگی چیست؟
موسسه ملک پور پناهندگی را روش نادرستی دانسته و هیچ گونه خدماتی در زمینه پناهندگی در انگلستان ندارد.
✅ روش های قانونی و جایگزین پناهندگی در انگلستان کدامند؟
تحصیل، ازدواج، سرمایه گذاری و کار.
_____________________ پناهندگی انگلستان و سخن پایانی _____________________
پناهندگی انگلستان یکی از راه های غیر قانونی برای مهاجرت به این کشور می باشد. با توجه به خطرات و ریسک هایی که در این روش برای متقاضیان وجود دارد، نه تنها پناهندگی انگلستان پیشنهاد نمی شود، بلکه بهتر است متقاضیان برای حفظ جان و حتی مال خود از اقدام به این راه برای مهاجرت به انگلستان صرف نظر نمایند و از راه های قانونی، به این کشور مهاجرت نمایند. با صرف نظر از پناهندگی انگلستان، متقاضیان می توانند از راه های قانونی مانند تحصیل، کار (در صورت داشتن جاب آفر) و یا سرمایه گذاری وارد این کشور شوند. انگلستان در حال حاضر از جمله کشورهای مهاجرپذیر می باشد. بنابراین متقاضیان می توانند اقامت این کشور را از روش های معقولی مانند تحصیل و کار بدست آورند. موسسه ملک پور خدماتی در خصوص پناهندگی انگلستان ندارد، شما عزیزان جهت بررسی شرایط خود و اقدام از روش های قانونی، می توانید با مشاورین موسسه تماس بگیرید و از مشاوره رایگان تلفنی بهره مند شوید. هم چنین می توانید در قسمت "ثبت پرسش" نظرات و پرسش های خود را مطرح نموده و پاسخ خود را در مدت زمان کوتاهی دریافت نمایید.