پناهندگی در بلغارستان

2 نظر

پناهندگی در بلغارستان

پناهندگی در بلغارستان، کیس های پناهندگی در بلغارستان و راه های جایگزین برای اخذ اقامت این کشور بصورت قانونی در مقاله زیر مورد تحلیل و بررسی قرار می گیرد. آیا پناهندگی در بلغارستان امکان پذیر است؟ قوانین بلغارستان در مورد پناهندگان چیست؟ آیا از طریق پناهندگی می توان اقامت بلغارستان را به دست آورد؟ دوستان عزیز پناهندگی یکی از روش های پر خطر برای مهاجرت است و لازم است که تأکید نماییم موسسه ملک پور، در زمینه پناهندگی هیچ گونه خدمات مشاوره ای و خدمات اجرایی ارائه نمی کند. همچنین به شما عزیزان پیشنهاد می شود که تمامی روش های قانونی مهاجرت را بررسی نمایید. کشور بلغارستان از سال 1993 به عضویت کنوانسیون ژنو درآمده و از کشور هایی محسوب می شود که پذیرش پناهندگی دارد. قوانین اعطای تابعیت از طریق پناهندگی در هر کشوری متفاوت است. در این مقاله می خواهیم شرایط و قوانین کشور بلغارستان را درمورد پناهندگی بررسی نماییم. همچنین برای دریافت اطلاعات تکمیلی درباره اخذ اقامت بلغارستان از روش های دیگر و دریافت مشاوره، می توانید با کارشناسان مجرب موسسه ملک پور تماس حاصل نموده و بصورت کاملاً رایگان در این زمینه اطلاعات لازم را کسب کنید.

موسسه ملک پور هیچ گونه خدماتی برای پناهندگی ارائه نمی کند و مطالب این صفحه تنها جهت ارتقا اطلاعات شما عزیزان و آشنایی با خطرات پناهندگی ارایه می گردد.

 

  • درباره کشور بلغارستان و شرایط زندگی در بلغارستان
  • تعریف کنوانسیون ژنو
  • خطرات پناهندگی در بلغارستان
  • راه های جایگزین پناهندگی در بلغارستان
  • روند و مراحل پناهندگی در بلغارستان
  • کیس های پناهندگی بلغارستان
  • سؤالات متداول راجع به پناهندگی بلغارستان
  • سخن پایانی درباره پناهندگی بلغارستان

اقامت ترکیه از طریق خرید ملکدرباره کشور بلغارستان و شرایط زندگی در بلغارستان

بلغارستان واقع در جنوب شرقی اروپا و دارای طبیعت بسیار زیبا با مناظر چشم نواز است. واحد پول بلغارستان "لف" و پایتخت آن شهر صوفیه است. نمودار اقتصادی کشور بلغارستان در سال های اخیر کاهشی بوده اما به هر روی به علت ارزان بودن هزینه های زندگی در این کشو و عضویت اتحادیه اروپا، برای اخذ تابعیت بلغارستان از روش های مختلف متقاضی وجود دارد. پاسپورت این کشور نیز از اعتبار بالایی برخوردار است و در رنک جهانی رتبه نهم را درد. با پاسپورت کشور بلغارستان می توان به 120 کشور سفر کرد. مقوله ی پناهندگی برای افرادی به وجود آمده است که در کشور خود امنیت جانی، مادی یا معنوی ندارند و مورد آزار و اذیت جدی قرار گرفته اند، این مسأله می تواند علل مختلفی داشته باشد مانند: تبعیض نژادی، عقاید سیاسی، عقاید مذهبی، گرایش جنسی متفاوت، عضویت در یک گروه اجتماعی معین و فقر مفرط. اشخاصی که به قصد پناهندگی وارد خاک کشوری می شوند (پناه جویان)، باید در زمان ثبت درخواست پناهندگی به صورت شفاف و کامل توضیح دهند که به کدام علت به دنبال پناهندگی هستند؟ در صورتی که اداره پناهندگی تشخیص دهد پناهجو صداقت کلام دارد و در شرایط خطرناکی بوده، اقامت شخص را قبول می کنند. در پروسه پناهندگی، شخص باید به محض رسیدن به خاک کشور مقصد، به اداره پناهندگی آن کشور مراجعه نموده و با توضیح شرایط و مشکلات کشور مبدأ، درخواست پناهندگی را ثبت نماید. در مورد پناهندگی بلغارستان نیز روند به همین صورت است. شخص به محض ورود به خاک بلغارستان باید به اداره پناهندگی بلغارستان مراجعه کند و درخواست پناهندگی دهد. اداره پناهندگی تا زمان تکمیل روند پرونده مهاجرت شخص یا خانواده پناهجو، مسئولیت تأمین خوراک و مسکن پناهجو را به عهده می گیرد و اگر فرزندی به همراه داشته باشند، حق تحصیل رایگان دارد. شخص پناهجو در سه ماه ابتدایی ورود به بلغارستان، اجازه کار ندارد.

تعریف کنوانسیون ژنو

کنوانسیون ژنو، یک معاهده بین المللی است که توسط سازمان ملل متحد تشکیل شده، در این کنوانسیون تعریف می شود که پناهجو چه شخصی است و دارای چه حق و حقوقی می باشد. کشور بلغارستان از سال 1993 عضویت کنوانسیون ژنو را دارد به همین دلیل سالانه بطور متوسط دو الی سه هزار نفر از طریق پناهندگی به بلغارستان وارد می شوند. اما آیا این افراد موفق به اخذ اقامت یا حتی حقوق پناهندگی می شوند؟ تعداد خیلی بالا از این افراد تا سال ها در وضعیت انتظار قرار دارند و درصد ریجکت در بین پناهجویان بلغارستان به شدت بالاست. همان طور که در جدول زیر مشاهده می کنید، درصد بسیار بالایی از افراد در اخذ اقامت از طریق پناهندگی ناموفق بوده اند و افرادی که ریجکت نشده اند نیز برای مدت طولانی در حالت انتظار می مانند. در جدول زیر می بینیم که پایین ترین ریجکتی در سال 2019 برای کشور سوریه بوده، به این علت که سوریه درگیر جنگ شد و افراد برای حفظ جان خود به بلغارستان پناه بردند و از جایی که استحقاق اخذ اقامت را داشته اند، درصد ریجکت پایین بوده است. در مورد سایر کشور ها می بینیم که گاهاً صد در صد ریجکتی اتفاق می افتد و متاسفانه از کشور ایران نیز درصد بالایی رد شده اند.

 

تابعیت مبدآ

تعداد پناهجویان 2019

ریجکت شده ها

متوسط درصد ریجکتی

افغانستان

997 نفر

631

94%

سوریه

 487نفر

9

3%

عراق

 303نفر

233

83%

پاکستان

96 نفر

80

95%

ایران

93 نفر

63

75%

بی تابعیت

31 نفر

7

25%

الجزایر

22 نفر

22

100%

مراکش

20 نفر

20

100%

روسیه

14 نفر

14

100%

لبنان

12 نفر

3

43%

خطرات پناهندگی در بلغارستان

روش اخذ اقامت از طریق پناهندگی نه تنها در بلغارستان بلکه برای تمامی کشور ها دارای ریسک بالایی می باشد و در این مسیر ممکن است افراد از نظر جانی هم در خطر باشند چراکه معمولاً از راه غیر قانونی خود را به کشور مقصد می رسانند. اکثر افراد از طریق قاچاقچیانی اقدام به پناهندگی در بلغارستان می کنند که مبالغ هنگفت از آن ها گرفته و ممکن است قبل از رسیدن به خاک بلغارستان آن ها را رها کنند یا اموالشان را به سرقت ببرند. در مواردی مشاهده شده که فرد قبل از رسیدن به خاک مقصد، به طرز مشکوکی جان خود را از دست داده، علاوه بر آن اگر به خاک مقصد برسند و درخواست پناهندگی ثبت کنند نیز محدو دیت های دیگری دارند مثل: محدودیت تردد، نا امن بودن محل اسکان پناهجویان، سطح پایین بهداشت و درمان. می دانید که مهاجرت به یک کشور دیگر باید با ارتقاء سطح کیفی زندگی همراه باشد اما متأسفانه در پناهندگی معمولاً چنین اتفاقی نخواهد افتاد. در سال های اخیر مشاهده شده افراد سودجو و منفعت طلب، علاقه مندان به مهاجرت را ترغیب می کنند که از طریق پناهندگی اقدام به مهاجرت نمایند و به متقاضیان وعده های پوچ می دهند. توصیه ما به شما عزیزان این است که برای حفظ جان و دارایی خود، از روش های قانونی مقرون به صرفه اقدام نمایید و بخاطر هزینه کمتر جان خود را به خطر نیندازید.

مهاجرت به مجارستان از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به بلغارستان

راه های جایگزین پناهندگی در بلغارستان

پناهندگی در بلغارستان راه پر خطر و پیچیده ای است و روش های قانونی دیگری برای اخذ اقامت بلغارستان وجود دارد که به صورت اجمالی بررسی می کنیم :

  • اخذ اقامت بلغارستان از طریق سرمایه گذاری: بلغارستان در سال های اخیر اقدام به جذب سرمایه گذار نموده و به اشخاصی که در این کشور سرمایه گذاری انجام دهند، اقامت اعطا می شود. در زمینه های مختلفی می توان این سرمایه گذاری را انجام داد مانند: ثبت شرکت یا استارت آپ. در ابتدای امر شما می توانید ویزای تجاری شش ماهه یا یکساله بگیرید و بعد از بررسی شرایط در این مدت زمان، اقدام به سرمایه گذاری کنید.
  • اخذ اقامت کاری بلغارستان: اگر یک کارفرمای بلغاری، برای شغل مورد نظر آگهی ثبت کند و در بلغارستان و اتحادیه اروپا شخص مناسبی برای شغل پیدا نشود، در صورتیکه شما آن مهارت را داشته باشید می توانید با دعوت نامه ی کارفرما ویزای کار بلغارستان را اخذ نمایید و بعد از اخذ اقامت و اثبات تمکن مالی، می توانید برای اقامت خانواده خود اقدام نمایید.
  • اخذ اقامت تحصیلی بلغارستان: بلغارستان در مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکترا پذیرش دانشجوی خارجی دارد و شما می توانید با تحقیق در مورد دانشگاه های این کشور، اقدام به اخذ ویزای تحصیلی نمایید.
  • اخذ اقامت بلغارستان از طریق ازدواج: اگر یک تبعه خارجی در کشور بلغارستان با شهروند این کشور ازدواج نماید و مدارک قانونی این ازدواج را ارائه دهد، در صورتیکه ازدواج صوری نباشد می تواند اقامت این کشور را اخذ نماید. مدارک مهم: مدارک هویتی طرفین، مدارکی دال بر تمکن مالی همسر بلغاری، مدارک پرداخت مالیات همسر بلغاری، کارت اقامت معتبر تبعه خارجی
  • اخذ اقامت بلغارستان از طریق تولد: قانون کشور بلغارستان مانند اکثر کشور های اروپایی، برای اعطای تابعیت از طریق تولد بر اصل خون استوار است، یعنی اگر فرزندی در این کشور متولد شود و یکی از والدین (پدر یا مادر) شهروند بلغارستان باشد، علاوه بر اقامت تابعیت هم به فرزند اعطا خواهد شد. اما اگر پدر و مادر تبعه خارجی باشند و در بلغارستان صاحب فرزند شوند، کودک تابعیت این کشور را اخذ نمی نماید و بر اساس نوع و زمان اقامت والدین یرای وی تصمیم گیری می شود.

دوستان عزیز همانطور که در مطالب فوق مطالعه کردید، با توجه به شرایط زندگی در بلغارستان علاوه بر پناهندگی که روش پر ریسکی بوده، پنج روش دیگر برای مهاجرت به کشور بلغارستان وجود دارد.

روند و مراحل پناهندگی در بلغارستان

برای اقدام به پناهندگی در بلغارستان، شخص متقاضی باید وارد خاک این کشور شده و بلافاصله به اداره پناهندگی بلغارستان مراجعه کند و درخواست پناهندگی ثبت نماید. در مرحله ی بعد معمولأ تا 30 روز پس از درخواست، نوبت مصاحبه مشخص می شود و اگر متقاضی به زبان بلغاری تسلطی نداشته باشد یک نفر از سمت اداره پناهندگی به عنوان مترجم وی انتخاب می شود و متقاضی اخذ اقامت بلغارستان، شرایط و دلیل پناه جو شدن خود را شرح می دهد. اگر متقاضی واجد شرایط حمایت سازمان حقوق بشر باشد، کیس پناهندگی وی تأیید خواهد شد و اگر رأی دادگاه منفی باشد، فرد می تواند درخواست تجدید نظر بدهد و منتظر جلسه بعدی باشد. اداره پناهندگی بلغارستان به پناهجویان در بدو ورود مهلت 180 روزه می دهد و این مدت زمان تحت شرایط مختلف حداکثر تا دو سال قابل تمدید است. در این مدت زمان تنها امکاناتی که به پناهجویان داده می شود، محل اقامت و زندگی در کمپ پناهندگی بلغارستان و خوراک حداقلی است، معمولاً محل اقامت نیز با دیگر پناهجویان مشترک بوده و خانواده های پناهجو نمی توانند اسکان مستقل داشته باشند. افراد آسیب پذیر نیز خدمات مضافی نخواهند داشت.

کیس های پناهندگی بلغارستان

کیس های پناهندگی در بلغارستان با دیگر کشور ها تفاوتی ندارد و به طور کلی زمانی که یک شخص مورد تهدید قرار گرفته باشد، در کشور مبدأ امنیت جانی نداشته باشد یا مورد آزار و شکنجه قرار گرفته باشد، می تواند برای پناهندگی اقدام نماید. معمولأ در موارد تبعیض نژادی، عقاید سیاسی، عقاید مذهبی، گرایش جنسی متفاوت، تجاوز جنسی و عدم امنیت در این زمینه، عضویت در یک گروه اجتماعی معین، فقر مفرط و یا جنگ زدگی این اتفاق می افتد که شخص در کشور خود برای ادامه ی زندگی راهی نداشته باشد و از نظر جسمی، جنسی، روحی و روانی تحت فشار شدید باشد و برای پناهندگی اقدام نماید. موارد خاص دیگری نیز وجود دارد مانند معلولان، مادران مجرد و سالمندان. در هر کدام از موارد ذکر شده اگر ثابت شود که فرد در کشور مبدأ امنیت نداشته و راه برگشت به آن کشور برای وی خطر آفرین باشد، اداره پناهندگی بلغارستان پرونده وی را تأیید می نماید. در صورتی که مشخص شود متقاضی در کشور خود مشکلی نداشته و در راستای سؤاستفاده از شرایط پناهندگی برای اخذ اقامت این درخواست را داده، درخواست وی رد صلاحیت می شود و در واقع این اقدام جرم محسوب می شود و در کمپ پناهندگی بلغارستان نیز نمی تواند حضور داشته باشد. خوانندگان عزیز این مقاله توسط کارشناسان با تجربه موسسه ملک پور برای استفاده شما عزیزان گردآوری شده و هرگونه کپی برداری از آن بدون ذکر منبع، غیر اخلاقی بوده و شرعاً و عرفاً حرام است. با توجه به خطرات روش مهاجرتی پناهندگی، توصیه می شود با تهیه محصول راهنمای گام به گام اخذ اقامت که با تدریس و آموزش استاد ملک پور تولید شده است، با کلیه روش های قانونی مهاجرت آشنا شده و ضمن آشنایی با قوانین مهاجرتی کشورهای مختلف، بهترین روش و کشور مناسب برای مهاجرت متناسب با شرایط خود را انتخاب نمایید.

گام به گام تا اخذ اقامت


سوالات متداول راجع به پناهندگی بلغارستان

✅ آیا از طریق پناهندگی می توان به بلغارستان مهاجرت کرد؟

پناهندگی یکی از راه های پرخطر مهاجرتی است و هیچ تضمینی برای اقامت و امنیت شخص مورد نظر وجود ندارد.

✅ آیا کشور بلغارستان پناهنده می پذیرد؟

بله کشور بلغارستان از کشورهای عضو کنوانسیون ژنو می باشد بنابرین اگر شخصی واجد شرایط باشد می تواند پناهجوی این کشور شود.

✅ چه روش هایی برای مهاجرت به بلغارستان وجود دارد؟

تحصیل، سرمایه گذاری، کار از روش های معمول مهاجرت به کشورهای مختلف هستند و برای بلغارستان نیز امکان پذیر است.

✅ اگر فردی بصورت غیر قانونی وارد بلغارستان شود، می تواند بعنوان پناهجو برای کسب اقامت اقدام نماید؟

تنها افرادی می توانند پناهجو شوند که شرایط خاصی دارند و در کشور خود امنیت جانی نخواهند داشت. اگر شخصی غیر قانونی وارد بلغارستان شود و کیس دروغین برای پناهندگی ارائه دهد، جرم محسوب می شود.


_____________سخن پایانی درباره پناهندگی بلغارستان____________

پناهندگی در بلغارستان، شرایط و خطرات پناهندگی در بلغارستان، شرایط زندگی در کمپ پناهندگی بلغارستان و روش های جایگزین برای اخذ اقامت این کشور در مقاله فوق مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت. همانطور که قبلأ هم اشاره کردیم، موسسه ملک پور در زمینه پناهندگی هیچ گونه خدمات مشاوره ای و خدمات اجرایی ارائه نمی کند و این مطالب صرفأ جهت آگاهی شما عزیزان گردآوری شده، همچنین به شما عزیزان پیشنهاد می شود که از روش های قانونی برای مهاجرت و اخذ تابعیت کشور بلغارستان یا هر کشور دیگری اقدام نمایید. روش های متداول مهاجرتی با ریسک کم: مهاجرت از طریق تحصیل، اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری، اخذ اقامت از طریق کار. علاوه بر بلغارستان، کشور های اروپایی زیادی هستند که از طریق تحصیل، کار و سرمایه گذاری اعطای اقامت انجام می دهند. با کلیک بر روی لینک های ذکر شده می توانید با شرایط مهاجرتی کشور های مختلفی مانند آلمان، اتریش، هلند و... آشنا شوید. اگر می خواهید بدانید با توجه به شرایط فعلی تان چه راه هایی برای مهاجرت شما وجود دارد، با موسسه ملک پور تماس بگیرید، کارشناسان ما با بررسی دقیق شرایط شما، تمامی راه های موجود برای مهاجرت را به شما ارائه داده و قادر هستید با بررسی و مقایسه و انتخاب بهترین روش، با خیال آسوده اقدام به مهاجرت نمایید. امیدواریم با مطالعه ی این مقاله، اطلاعات شما در زمینه ی پناهندگی در بلغارستان بیش تر شده باشد. در صورت داشتن سوالات بیشتر، می توانید در قسمت ثبت دیدگاه، سوالات مورد نظرتان را ثبت کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخ بگیرید یا با کارشناسان ما در تماس باشید.

امتیاز 3.62 از 5 ( 15 رای ثبت شده)

مطالب مرتبط و مفید


ثبت پرسش
Sayed nazer hussain/ Sayed ajmal
سلام من کارمند نظامی دولت جمهوری افغانستان بودم فعلا دولت توسط طالبان ساقط شده من می خواهم که همراه خانم، سه پسر ویک دخترم که بین سنین یکساله الی ۱۱ساله هستند به کشور بلغارستان پناهنده شویم. لطفا کمکم نماید.
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت. دوست گرامی، موسسه ملک پور اقدامی در خصوص روش پناهندگی انجام نمی دهد و این مطلب تنها به منظور آشنایی شما با این روش می باشد.
نامشخص
چطوری باید ویزای تحصیل به بلغارستان بگیریم؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب دوست عزیز برای ویزاهای تحصیلی ابتدا باید از یکی از دانشگاه ها پذیرش دریافت نمایید. پیشنهاد می کنم حتما با موسسه تماس بگیرید تا شرایط شما بصورت رایگان بررسی شود.
مشاوره رایگان