مهاجرت به مالزی

1 نظر

مهاجرت به مالزی، آسان ترین راه های مهاجرت به مالزی و شرایط اخذ اقامت و تابعیت مالزی در این مقاله مورد بررسی دقیق علمی قرار گرفته است. اولین مرحله برای کسانی که قصد مهاجرت به مالزی دارند چیست؟ بهترین روشی که می توان برای مهاجرت به مالزی انتخاب کرد، کدام است؟ شرایط اخذ اقامت و تابعیت مالزی چیست؟ در این مقاله به این پرسش ها و سوالاتی از این دست پاسخ داده شده است. مهاجرت به مالزی از جهات مختلف در خور بررسی است و کسانی که قصد مهاجرت به این کشور را دارند، باید قبل از هرگونه اقدام اطلاعات کاملی در زمینه روش های مختلف مهاجرت به این کشور کسب کنند. مالزی دارای آب و هوایی گرم و اقتصادی پویا می باشد و اقامت در این کشور محاسن و معایب خود را دارد.

اگر چنانچه شما نیز متقاضی زندگی در این کشور هستید، در وهله نخست مطالعه این مقاله را به شما پیشنهاد می کنیم. همچنین شما می توانید از طریق تماس با موسسه ملک پور بهترین مشاوره را به صورت تلفنی و کاملاً رایگان دریافت نمایید.

ویدئو موسسه MIE در مورد فلسفه مهاجرت( چرا مهاجرت کردم)


در این مقاله مباحث زیر بررسی شده است:

  • شرایط عمومی مهاجرت به مالزی
  • مهاجرت به مالزی از طریق کار
  • مهاجرت به مالزی از طریق تحصیل
  • مهاجرت به مالزی از طریق سرمایه گذاری
  • مهاجرت به مالزی از طریق ازدواج
  • مهاجرت به مالزی و اخذ تابعیت از طریق تولد
  • مهاجرت به مالزی از طریق پناهندگی
  • مهاجرت به مالزی برای هنرمندان و افراد فوق موفق
  • هزینه های زندگی در مالزی
  • شرایط اخذ اقامت و تابعیت مالزی
  • سوالات متداول

تماس با ما

مهاجرت به مالزی

شرایط عمومی مهاجرت به مالزی

مهاجرت به مالزی و شرایط عمومی آن در این قسمت بررسی می شود. مالزی کشوری گرمسیر است که در جنوب شرقی آسیا قرار دارد. موقعیت جغرافیایی و شرایط فرهنگی این کشور، بستر مناسبی برای رشد اقتصادی و فرهنگی فراهم نموده است و همین موضوع، این کشور را برای مهاجرت جذاب کرده است. پایتخت مالزی شهر کووالامپور است و زبان رایج در این کشور، زبان انگلیسی می باشد. با این وجود کسانی که قصد زندگی در این کشور را دارند، بهتر است از زبان مالیایی آگاهی داشته باشند. به لحاظ جنبه اقتصادی، مالزی توانسته در طی 30 سال گذشته با گسترش تولیدات مواد خام اقتصاد خود را به شکل قابل توجهی رشد و توسعه بخشد. جمعیت این کشور 29,000,000 نفر است و واحد پول مالزی رینگت می باشد. مهاجرت به مالزی از طریق ازدواج، تولد، کار، تحصیل، سرمایه گذاری، ازدواج و پناهندگی امکان پذیر است. اما باید در نظر گرفت کدام مسیر مهاجرتی منجر به اخذ اقامت و تابعیت مالزی می شود. در ادامه این نوشتار تمام مسیرهای مهاجرت به این کشور گرمسیری بازگو خواهد شد.

مهاجرت به مالزی از طریق کار

مهاجرت به مالزی برای کار در این بخش مورد بررسی قرار گرفته است. یکی از راه های مهاجرت به مالزی، روش مهاجرت از طریق کار است. برای این منظور متقاضی نیاز به پیشنهاد شغلی از طرف یک کارفرما دارد. باید در نظر داشت که کمپانی های بزرگ از طریق فرم های اینترنتی و به صورت آنلاین نیروی کار خود را انتخاب می کنند و در مقابل شرکت های کوچک تر با بررسی رزومه افراد(CV) نیروهای خود را گزینش می کنند. در مورد مهاجرت به مالزی برای کار باید این نکته را در نظر داشته باشید که شانس یافتن کار در این کشور بسیار پایین است. زیرا کارفرمایان تمایل دارند نیروی کار بومی استخدام کنند نه نیروی کار بین المللی، چرا که شرایط استخدام و حقوق و مزایای نیروی کار بومی بسیار آسان تر از استخدام نیروی کار بین المللی است. تنها در صورتی کارفرما می تواند نیروی بین المللی را استخدام کند که ثابت کند، هیچ یک از شهروندان این کشور قادر به انجام شغل مورد نظر نیستند و یا تمایلی ندارند. البته در زمینه مشاغل مدیریتی استثنائاتی نیز وجود دارد.

در نمودار زیر شاخص نرخ بیکاری در کشور مالزی را مشاهده می فرمایید که 3.3 درصد است که می توان گفت عدد خوبی است. در خصوص کار در مالزی خوب است بدانید که اقامت کاری منجر به اخذ اقامت و تابعیت مالزی نمی شود و تنها یک اقامت موقت 6 ماهه یا 5 ساله است.

مهاجرت به مالزی

مهاجرت به مالزی از طریق تحصیل

مهاجرت به مالزی یکی از راه های پرطرفدار متقاضیان مهاجرت به این کشور پر جنب و جوش به حساب می آید. مهاجرت به مالزی از طریق تحصیل در تمام دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا امکان پذیر است. تحصیل در این کشور شرایط و ضوابط خاص خود را دارد. برای تحصیل در دانشگاه های معتبر مالزی شما نیاز به داشتن مدرک زبان آیلتس با نمره 6 یا 6.5 هستید. البته دانشگاه هایی هستند که از طریق مصاحبه می توانید پذیرش آن ها را به دست آورید. هزینه تحصیل در دانشگاه های مالزی بسته به رشته و دانشگاه های مختلف، متغیر است اما به طور میانگین شهریه ها بین 10,000 تا 16,000 دلار است. به دلیل نظام تحصیلی انگلیسی و شهریه پایین دانشگاه های مالزی، تحصیل در این کشور را برای متقاضیان مهاجرت به مالزی جذاب کرده است. اگر شما متقاضی مهاجرت به مالزی از طریق تحصیل تا بعد از اتمام تحصیلات از طریق کار بتوانید اقامت و تابعیت این کشور را اخذ کنید، باید این نکته مهم را در نظر داشته باشید که کشور مالزی پس از فراغت از تحصیل زمان کمی را برای جستجوی کار به دانشجویان می دهد و همانطور که پیش از این اشاره کردیم، اولویت اشتغال نیز با متقاضیان بومی است و دانشجویان بین المللی شانس زیادی در این زمینه ندارند. همچنین کار در کشور مالزی به اخذ اقامت و تابعیت این کشور منتهی نمی شود. بنابراین تحصیل در این کشور اگر به منظور کسب اقامت و تابعیت مالزی باشد، امکان پذیر نیست. علاقه مندان به تحصیل در کشور مالزی می توانند شرایط مشابه در کشورهای اروپایی مانند اتریش، هلند و دانمارک را مطالعه نمایند. در ادامه لیستی از بهترین دانشگاه های مالزی را در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم:

 

  رنکینگ جهانی

    نام دانشگاه

87

University of Malaya

184

National university of Malaysia

202

University of Putra Malaysia

207

University of Science Malaysia

228

University of Technology Malaysia

481

UCSI University

 

بورسیه تحصیلی در کشور مالزی یک شیوه برای جذب دانشجویان نخبه محسوب می شود. این بورسیه در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا به دانشجویانی که شرایط اخذ بورسیه تحصیلی مالزی را داشته باشند، ارائه می شود. از جمله شرایط مهم برای اخذ بورسیه تحصیلی کشور مالزی سن متقاضی می اشد که در مقطع فوق لیسانس تا 40 سال و در مقطع دکترا تا 45 سال را شامل می شود. از دیگر شرایط معدل دانشجویان است که اهمیت ویژه ای دارد و همچنین مدرک زبان آیلتس است که برای کسب بورسیه آیلتس آکادمیک با حداقل نمره 6.5 می خواهد.

مهاجرت به مالزی از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به مالزی از طریق سرمایه گذاری با توجه به رشد و توسعه اقتصادی در سال های اخیر بسیار مورد توجه متقاضیان قرار گرفته است. یکی از راه های سرمایه گذاری در کشور مالزی، ثبت شرکت و اخذ ویزای اقامت تجاری می باشد که این ویزا امکان اقامت 2 الی 3 ساله را برای شخص فراهم می کند. برای این سرمایه گذاری مبلغ 100,000 دلار لازم است. از دیگر روش های ثبت شرکت در کشور مالزی، کسب نمایندگی از یک شرکت ثبت شده در کشور مبدآ می باشد در اینصورت نیازی به سرمایه گذاری در کشور مالزی نیست و شرکت ثبت شده هزینه های خود را از کشور مبدأ تأمین می کند. از این شیوه برای کسب اقامت بهره  می برند.

یکی دیگر از روش های سرمایه گذاری در مالزی و کسب اقامت این کشور، مهاجرت به مالزی از طریق خرید ملک و طرح خانه دوم مالزی است. این طرح MM2H است که یکی از بهترین ویزاهای سرمایه گذاری در جهان محسوب می شود. کیس های بسیاری در این مورد دیده می شود که غالباً از کشورهای چین، ژاپن، بنگلادش و انگلستان هستند. طرح خرید خانه دوم مالزی و مهاجرت به مالزی از طریق خرید ملک برای تمام متقاضیان از سراسر دنیا وجود دارد. متقاضیان این طرح باید 125,000 دلار دارایی و درآمد ماهیانه ای بیشتر از 2,500 داشته باشند. شایان ذکر است که این طرح برای سکونت در کشور مالزی است و منجر به اخذ تابعیت نمی شود.

مهاجرت به مالزی

خرید ملک در مالزی

در ادامه شاخص ریسک مصادره اموال در کشور مالزی را مشاهده می نمایید که با عددی بین 1 تا 7 ارزیابی می شود و هر چه به یک نزدیکتر باشد، شرایط سرمایه گذاری از نظر امنیت بالاتر است.

مهاجرت به مالزی

مهاجرت به مالزی از طریق ازدواج

مهاجرت به مالزی از طریق ازدواج مسئله ای است که در این بخش نوشتار به آن می پردازیم. مهاجرت به مالزی از طریق ازدواج شرایط خاصی دارد که در ادامه موارد مهم آن را ذکر می کنیم. برای ازدواج با یک تبعه مالزیایی شخص متقاضی باید 7 روز قبل از درخواست در مالزی حضور داشته باشد. زوجین باید برای ارائه مدارکی به اداره ثبت ملی مراجعه کنند. این مدارک به شرح زیر است:

 

ارائه فرم تکمیل شده JPN.KCO2 به همراه سایر فرم ها

پاسپورت و کپی صفحه اول که نشان دهنده آخرین ورود به مالزی می باشد.

یک قطعه عکس رنگی برای هر کدام از زوجین

مدرک نشان دهنده آزادی برای ازدواج

نامه باید به تآیید اداره امور کنسولی وزارت خارجه رسیده باشد.

 

کشور مالزی به کسانی که با یک تبعه مالزی ازدواج می کنند ویزایی به نام ویزای همسر ارائه می کند که با استفاده از این گذرنامه ملاقات اجتماعی بلندمدت می توانند به مالزی مهاجرت کنند. گذرنامه ملاقات اجتماعی بلندمدت به شخص اجازه کار در کشور مالزی می دهد و نیازی به تبدیل به ویزای کار ندارد. این ویزا ابتدا به صورت 1 ساله صادر می شود و سپس برای 4 سال یا بیشتر بر حسب اعتبار پاسپورت تمدید می شود. متقاضیانی که با یک شهروند مالزی ازدواج می کنند بعد از 10 سال می توانند درخواست اقامت دائم داشته باشند. شایان ذکر است که مالزی دوتابعیتی را نمی پذیرد. بنابراین در صورتیکه متقاضی بعد از اخذ اقامت دائم درخواست پاسپورت داشته باشد، باید تابعیت قبلی خود را باطل کند.

مهاجرت به مالزی و اخذ تابعیت از طریق تولد

مهاجرت به مالزی و اخذ تابعیت از طریق تولد مسئله ای است که در پروسه مهاجرت متقاضیان اهمیت ویژه ای دارد. در مبحث اعطای تابعیت از طریق تولد قوانین خاصی وجود دارد که هر کشور با توجه به ضوابط خود، یکی از آن دو قانون را اجرا می کند. قانون خاک: با تولد فرزند در خاک یا آب های کشوری تابعیت به فرزند اعطا می شود. قانون خون: صرف تولد در خاک کشوری منجر به اخذ تابعیت نمی شود و برای کسب تابعیت کشور پدر و مادر یا یکی از آن دو باید تبعه کشور مورد نظر باشد. متقاضیان مهاجرت به مالزی از طریق تولد باید به این نکات توجه داشته باشند که کشور مالزی از قانون خون تبعیت می کند و تولد فرزند در مالزی منجر به اعطای تابعیت به فرزند نمی شود و تابعیت درصورتیکه پدر و مادر هر دو مالزیایی باشند به فرزند داده می شود. همچنین اگر مادر تبعه مالزی باشد و پدر خارجی باشد و فرزند در کشور مالزی متولد شود، همچنان تابعیت از مادر انتقال می یابد. چنانچه مادر مالزیایی باشد و پدر خارجی باشد و فرزند در خارج از مالزی متولد شود، فرزند تابعیت خارجی دریافت می کند.

مهاجرت به مالزی از طریق پناهندگی

مهاجرت به مالزی از طریق پناهندگی امان پذیر است اما این راه مسیر مطلوب و صحیحی برای اخذ اقامت محسوب نمی شود. سالانه مهاجران بسیاری بدون داشتن آگاهی کافی از طریق پناهندگی اقدام به مهاجرت می کنند. با توجه به این که پناهندگی روشی بسیار خطرناک و پر ریسک است، موسسه ملک پور هیچ گونه خدماتی در زمینه پناهندگی ارائه نمی دهد و هدف از ارائه این بخش از مقاله این است که شما عزیزان را از خطرات این روش مهاجرتی آگاه کند. بر اساس کنوانسیون ژنو پناهنده کسی است که به دلایل سیاسی، مذهبی و اجتماعی در کشور خودش امنیت جانی ندارد و لذا می تواند برای حفظ امنیت خود به کشور دیگری پناهنده شود و دیگر نمی تواند به کشور خودش بازگردد. با توجه به اینکه کنوانسیون ژنو هر ساله وضعیت پناندگان را بررسی می کند، شرایط پناهجویان به مالزی را مثبت ندانسته و این کشور را برای پناهندگی مناسب نمی داند. بر اساس تحقیقات کنوانسیون ژنو بیشتر پناهندگان به این کشور شرایط مهاجرت قانونی را دارا می باشند و همین امر موجب شده خدمات خوبی به پناهندگان ارائه نشود و مشکلات متعددی برای آن ها ایجاد شود.

مهاجرت به مالزی برای هنرمندان و افراد فوق موفق

مهاجرت به مالزی برای هنرمندان و افراد فوق موفق در این بخش بررسی می شود. متقاضیانی که قصد مهاجرت دارند می توانند از روش های مختلف قانونی مانند: مهاجرت تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری، تولد، ازدواج و یا مسیر غیر قانونی پناهندگی اقدام کنند. علاوه بر این موارد یک نوع ویزای خاص است که مختص هنرمندان و افراد فوق موفق می باشد. این ویزا به شخص امکان می دهد که به کشورهای مختلف نظیر آمریکا، اتریش، هلند، کانادا و فرانسه مهاجرت کنند. در برخی از کشورها نظیر اتریش اخذ اقامت برای هنرمندان ساده تر از سایر کشورها می باشد. کشور مالزی چنین خدماتی برای مهاجرت هنرمندان و افراد فوق موفق ارائه نمی کند. اگر شما عزیزان تمایل به دریافت اطلاعات بیشتری در این زمینه دارید، می توانید با موسسه ملک پور تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت نمایید.

هزینه های زندگی در مالزی

مهاجرت به مالزی و هزینه های زندگی در مالزی مقوله ایست که برای متقاضیان مهاجرت به کشور مالزی اهمیت بسیاری دارد. به طور کلی هزینه های زندگی در مالزی نسبت به ایران کمتر است. متقاضیان مهاجرت به مالزی می توانند میانگین هزینه های زندگی در این کشور را در جدول زیر مشاهده نمایند.

 

شماره

موارد

هزینه

1

هزینه رستوران ارزان برای 1 نفر

10 رینگت

2

هزینه رستوران متوسط برای دو نفر

60 رینگت

3

بطری آب معدنی

1.31 رینگت

4

بطری نوشابه

2.30 رینگت

5

1 فنجان قهوه

10.12 رینگت

6

1لیتر شیر

6.80 رینگت

7

نان سفید 500 گرمی

3.26 رینگت

8

بسته تخم مرغ 12 عددی

5.14 رینگت

9

1 لیتر بنزین

2.21 رینگت

10

بلیط یک طرفه حمل و نقل

3 رینگت

11

بلیط یک ماهه حمل و نقل

100 رینگت

12

اجاره آپارتمان 1 خوابه داخل شهر

1.481 رینگت

13

اجاره آپارتمان 1 خوابه خارج از شهر

927 رینگت

14

اجاره آپارتمان 3 خوابه داخل شهر

 2.672 رینگت

15

اجاره آپارتمان 3 خوابه خارج از شهر

 1.624 رینگت

اخذ اقامت و تابعیت مالزی

شرایط اخذ اقامت و تابعیت مالزی در این بخش مقاله توضیح داده می شود. مهاجرت به مالزی همانطور که پیش تر توضیح داده شد از روش های متعدد امکان پذیر است اما با توجه به اینکه کشور مالزی مهاجرپذیر نیست اخذ تابعیت این کشور امری ساده نمی باشد. متقاضیانی که در کشور مالزی اقامت دارند، می توانند پس از 10 سال درخواست اقامت دائم نمایند و کسب اقامت دائم مستلزم این است که متقاضیان مدارکی دال بر حضور و اقامت قانونی خود در مالزی را در طی 10 سال گذشته ارائه کنند. با اخذ اقامت دائم متقاضیان می توانند بعد از دو سال درخواست پاسپورت این کشور را داشته باشند. برای اخذ پاسپورت این کشور متقاضیان باید شرایطی داشته باشند که مهم ترین آن از دست دادن تابعیت قبلی خود است؛ چرا که دولت مالزی دو تابعیتی را نمی پذیرد. در جدول زیر شرایط اخذ پاسپورت مالزی را مشاهده می فرمایید.

 

سن متقاضی باید بیشتر از 21 سال باشد.

قبل از درخواست تابعیت متقاضی باید 10 سال در کشور مالزی اقامت داشته باشد.

نسبت به زبان مالایی دانش کافی داشته باشد.

فرم درخواست C

کارت شناسایی

گواهی تولد

مجوز ورود به کشور مالزی

کارت شناسایی دو توصیه کننده مالزی

 


سوالات متداول

✔️ آیا مهاجرت به مالزی از طریق کار، منجر به اخذ اقامت و تابعیت مالزی می شود؟

خیر؛ با کار در مالزی به مهاجران اقامت 6 ماهه تا 5 ساله اعطا می گردد، اما اقامت دائمی و تابعیت مالزی به این افراد تعلق نمی گیرد.

✔️ آیا تحصیل در مالزی نیاز به ارائه مدرک زبان دارد؟

بله بسته به دانشگاه و مقطع تحصیلی، ارائه مدرک زبان آیلتس 6 یا 6.5 الزامی است.

✔️ مهاجرت به مالزی از طریق سرمایه گذاری چگونه امکان پذیر است؟

با ثبت شرکت در مالزی و خرید ملک می توان برای سرمایه گذاری و اخذ اقامت مالزی اقدام کرد.

✔️ آیا با تولد فرزند در کشور مالزی، اقامت و تابعیت مالزی به وی تعلق می گیرد؟

خیر؛ سیستم اعطای تابعیت در مالزی بر اساس خون است و تابعیت این کشور به فرزندان تازه متولد شده ای تعلق می گیرد که یکی از والدین آن ها مالزیایی باشد.


 سخن پایانی

مهاجرت به مالزی، آسان ترین راه های مهاجرت به مالزی و شرایط آن در این مقاله به طور مفصل و مفید در اختیار شما عزیزان قرار داده شد. این نکته شایان ذکر است که از طریق روش های مهاجرت مانند تحصیل، کار و سرمایه گذاری نمی توان اقامت دائم و تابعیت این کشور را به دست آورد. اقامتی که شخص از کار دریافت می کند یک اقامت کوتاه مدت می باشد. برای تحصیل نیز اقامتی به مدت تحصیل شخص به او داده می شود و برای پروسه سرمایه گذاری نیز اقامت موقت 10 ساله ارائه می شود. بنابراین تنها راهی که می تواند اخذ اقامت دائم و تابعیت را به همراه داشته باشد ازدواج با یک شهروند مالزیایی است که بعد از 10 سال می توان برای درخواست اقدام کرد. به همین دلیل پیشنهاد ما به شما عزیزان این است که کشوری را برای مهاجرت خود انتخاب کنید که بتوانید اقامت و تابعیت کشور مورد نظرتان را با اطمینان خاطر به دست آورید. کشورهای اروپایی مانند آلمان، اتریش و.. ضمن اینکه کشورهای پیشرفته ای هستند، امنیت و رفاه اجتماعی بالایی در اختیارتان قرار می دهند. در امر مهاجرت نظام قضایی و امنیت اجتماعی اهمیت بسزایی دارد که باید مورد توجه قرار بگیرد. سیاست ای کشور مالزی به گونه ای است که برای استخدام ترجیح می دهد از نیروی کار بومی خود استفاده کند. اگر چنانچه شما قصد مهاجرت به مالزی را دارید ما به شما توصیه می کنیم با مشاورین و کارشناسان  مجرب موسسه ملک پور تماس گرفته و بهترین و به روزترین اطلاعات را در زمینه مهاجرت خود به صورت مشاوره تلفنی رایگان دریافت نمایید. همچنین شما عزیزان می توانید سوالات خود را در ذیل همین مقاله درج کنید تا در اسرع وقت به آن ها پاسخ داده شود.

نویسنده این مطلب

نام : حسین کیانیان (kianian)

کارشناس مهاجرتی موسسه mie

دارای بیش از 2 سال سابقه کار در موسسه آشنا به قوانین مهاجرتی عمومی

مشاور مهاجرتی در زمینه اخذ ویزا های کار، تحصیل و روشهای سرمایه گذاری و مبتنی بر سرمایه داری و روش اشخاص خاص

آیدی اینستاگرام: mie.kiani


آیدی کانال تلگرام: MIE consultant agency

 

این مقاله توسط مشاور رسمی جناب آقای حمید عزیزی تایید شده است. (مشاهده صفحه تایید کننده)
امتیاز 5 از 5 ( 5 رای ثبت شده)

مطالب مرتبط و مفید


ثبت پرسش
میترا انصاریپور
پناهندگی
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام دوست عزیز موسسه ملک پور در زمینه پناهندگی ارائه مشاوره و خدمات ندارد
مشاوره رایگان