مهاجرت به کویت
مهاجرت به کویت، شرایط اخذ اقامت دائم و پاسپورت کویت و شرایط اخذ ویزای کویت برای ایرانیان 2020 مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. کشور کویت در راستای اعطای ویزای کار کویت با متقاضیان همکاری خوبی دارد. در کل مهاجرت به کویت از طریق کاری و سرمایه گذاری راحت تر است. درکل زندگی در کویت با رفاه بالایی همراه هست از طرفی دیگر هزینه های زندگی در این کشور برابری می کند با هزینه های زندگی در اروپا. اخذ اقامت و ویزای کویت در کل به نسبت دیگر کشورها راحت است ولی آثار اقامتی چندانی برای متقاضیان به همراه ندارد. در این مقاله که به وسیله مشاورین موسسه ملک پور نگارش گردیده است، در باب سوالات مطرح شده بحث می نماییم. امیدواریم شما عزیزان پاسخ تمامی سوالات و ابهامات خود را از طریق این مقاله دریافت نمایید. شما عزیزان می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارزیابی شرایط خود می توانید به کلیه دفاتر موسسه ملک پور (MIE) تماس حاصل فرمایید و یا با پر کردن فرم تماس، از مشاوره رایگان تلفنی بهره مند گردید. همچنین می توانید مقالات مرتبط به مهاجرت به کویت و اخذ اقامت دائم کویت را در کلیه سایت های ملک پور مطالعه نمایید و از فایلهای صوتی و تصویری موجود بهره مند گردید.
- شرایط مهاجرت به کویت
- مهاجرت به کویت از طریق کار
- مهاجرت به کویت از طریق تحصیل
- مهاجرت به کویت از طریق سرمایه گذاری
- مهاجرت به کویت از طریق ازدواج
- مهاجرت به کویت از طریق تولد فرزند
- مهاجرت به کویت از طریق پناهندگی
- هزینه های زندگی در کویت
- میزان درآمد مشاغل در کویت
- شرایط اخذ اقامت دائم و پاسپورت کویت
- سوالات متداول راجع به مهاجرت به کویت
- سخن پایانی درباره مهاجرت به کویت
شرایط مهاجرت به کویت
مهاجرت امری است که نیاز به آگاهی و اطلاع دقیق و آمادگی کامل دارد. مهاجرت به نقل از مدیریت محترم موسسه ملک پور تولدی دوباره است. سختی ها و مشکلات زیادی در کنار زیبایی های مهاجرت وجود دارد. بنابراین کسانی که قصد مهاجرت دارند باید از لحاظ روحی و مالی و خانوادگی همه جوانب مهاجرت را سنجیده سپس پای در این راه بگذارد. انتخاب کشور درست بر اساس شرایط موجود هر شخصی از مسائل مهمی است که باید به آن توجه ویژه داشت . مثلاً شخصی که شرایط مهاجرت به کانادا را دارد ممکن است شرایط مهاجرت به اروپا برایش فراهم نباشد یا برعکس. برای مهاجرت مشاوره با یک وکیل و مشاور زبده نقش مهمی در ادامه راه دارد. به طور کلی و بر اساس تقسیمبندی استاد ملک پور پدر علم مهاجرت ایران، مهاجرت ۷ روش دارد که هرکدام مناسب فردی است و باید شرایط افراد سنجیده و سپس برای آنان اقدام گردد. اکثر افراد شرایط مهاجرت قانونی را دارند و خودشان اطلاعی از این موضوع ندارد بنابراین بهتر است قبل از هر اقدامی با مشاورین ما در موسسه ملک پور در رابطه با شرایط خود برای مهاجرت یک مشاوره رایگان داشته باشید. در ادامه به بررسی روش های مهاجرت به کویت و اخذ ویزای کویت می پردازیم.
مهاجرت به کویت از طریق کار
کویت یکی از کشورهای مرفه عربی است که از دیرباز با ایران مراودات تجاری داشته است. واحد پول این کشور دینار کویت است و ارزش پول آنها در برابری با ریال بسیار بالاست و همین امر یکی از دلایل مهاجرت افراد جویای کار به این کشور محسوب می گردد. مردم کویت چون با درآمدهایی که از نفت به دست میآورند زندگی مرفهی را تجربه میکنند بنابراین کمتر به دنبال کار هستند و همین امر باعث شده که در کشور کویت نیروی کار خارجی بسیار زیاد وجود داشته باشد. یکی از فاکتورهای مهم در مهاجرت کاری توجه به نرخ بیکاری کشورهاست. نرخ بیکاری در کشور کویت ۳ درصد است و همین امر نشان دهنده شرایط مساعد کاری در کویت است. شرایط مهاجرت به کویت از طریق کار به این صورت است که شخص باید حتماً پیشنهاد کار از یک کارفرمای تابع کویت داشته باشد تاکید میکنیم کارفرما حتماً باید تبعه کویت باشد تا بتواند جاب آفر صادر نماید. در صورتی که شخصی این نامه را داشته باشد به راحتی میتواند از طریق سفارت کویت در تهران اقدام نماید در صورتی که تمایل دارید در کشور کویت مشغول به کار شوید توجه به لیست مشاغل مورد نیاز در کویت اهمیت دارد. البته باید این نکته مهم را ذکر کنیم که کشورهای عربی از جمله کویت به راحتی اقامت دائم و تابعیت نمی دهند و پس از پایان قرارداد کاری در صورتی که قرارداد کاری جدیدی منعقد نگردد باید کشور کویت را ترک نمایید.
مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به کویت از طریق کار و اخذ ویزای کاری به شرح ذیل می باشد:
- دارا بودن پاسپورتی معتبر
- تکمیل نمودن فرم های مربوط به ویزا طبق چک لیست
- داشتن 2 قطعه عکس گذرنامه ای
- ارائه دادن مدارک تحصیل و رزومه کاری متقاضی
- اثبات نمودن داشتن پیشنهاد شغلی و حقوق و دستمزد توافق گردیده
- ارائه شواهدی از محل زندگی متقاضی در کویت برای آینده
افرادی که با اخذ ویزای کار کویت قصد مهاجرت کاری به کویت را دارند پس از ورود بایستی اجازه اقامت خود را از پلیس محلی کویت دریافت نمایند. استفاده از وکیل مهاجرت به کویت می تواند به متقاضیان مهاجرت به کویت از طریق کار کمک شایانی کند به طور مثال می توانند برای همسر و فرزندان خود نیز درخواست ویزا نمایند البته بایستی ثابت نمایند که توان مالی لازم برای حمایت از همراهان خود را دارند .
یکی از مهم ترین شاخص های اقتصادی در زمینه کار، شاخص نرخ بیکاری می باشد. در نمودار ذیل شما عزیزان می توانید نرخ بیکاری کویت را مشاهده نمایید.
با توجه به اینکه دریافت پیشنهاد شغلی از طرف کارفرما کار دشواری می باشد و پیچیدگی های زیادی دارد توصیه می گردد متقاضیان ویزای کار کویت از طریق لینک های زیر از اطلاعات جامعی در باب ویزاهای جستجو کار اتریش و آلمان بهره مند گردید.
مهاجرت به کویت از طریق تحصیل
آموزش در کشور کویت از اهمیت بالایی برخوردار است و این کشور از سیستم آموزشی مطلوبی بهره می برد. در کشور کویت نظام آموزش و پروش در سه بخش تعریف می گردد که دوران بتدایی(Elementary School) دوران راهنمایی (Lower Secondary School) و دوران دبیرستان(Upper Secondary School)می باشند. همه دانش آموزان سنین 6 تا 16 ساله موظف به شرکت در مدارس می باشند و اجباری می باشد. سال تحصیل در مدرسه از اوت تا اواسط ژوئن برگزارمی گردد. دانش آموزان از سن 6 سالگی الی 13 سالگی را در مقطع ابتدایی و از سن 13 الی 16 سالگی را در مقطع راهنمایی و سپس به مدت 3 سال به صورت اختیاری در مقطع دبیرستان مشغول به تحصیل می گردند.
عزیزانی که قصد اخذ ویزای کویت را دارند باید به این نکته توجه ویژه نمایند که آموزش عالی در کشور کویت ترکیبی از دانشگاه های دولتی و خصوصی است. دانشجویانی که قصد مهاجرت به کویت از طریق تحصیل را دارند و تمایل به تحصیل در مقطع لیسانس را داشته باشند بایستی متوجه این موضوع باشند که بیشتر دوره هایی که در این مقطع برگزارمی گردد به زبان عربی است. مدت زمان تحصیل در مقطع لیسانس در کویت 3 سال می باشد.
بیش از 200 برنامه در دانشگاه های کویت در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا به زبان انگلیسی ارائه می گردد دانشجویان متقاضی مهاجرت به کویت که قصد تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد را دارند بایستی بتوانند مدرک زبان انگلیسی آیلتس حداقل 6.5 را ارایه نمایند. دانشجویان در این مقطع به مدت 2 سال مشغول به تحصیل می گردند. دانشجویان مقطع دکتری بایستی سوپروایزری را در کویت پیدا کنند و با توجه به رزومه تحصیلی خود و شرایطی که داراست، استاد راهنما را متقاعد گرداند که او را به عنوان دانشجو بپذیرد. مدت زمانی را که دانشجویان بایستی در مقطع دکتری مشغول به تحصیل باشند تقریباً 4 سال می باشد. ارائه نمودن مدرک زبان نیز یکی از الزامات می باشد. برای ورود به کویت برای تحصیل بایستی ویزای تحصیلی را دریافت نمایید لذا توصیه می شود از اعتبار وکیل مهاجرت به کویت آگاهی کافی را پیدا نمایید. موسسه ملک پور با 15 سال تجربه کاری در کنار شما هموطنان عزیز می باشد.
افرادی که قصد مهاجرت به کویت از طریق تحصیل را دارند می توانند از رتبه های بین المللی دانشگاه های این کشور طبق جدول ذیل آگاهی لازم را دریافت نمایند.
نام دانشگاه |
رتبه بندی بین المللی در سال 2020 |
KUWAIT UNIVERSITY |
2238 |
COLLEGE of technological studies |
3279 |
American university of middle east |
4250 |
American university of kuwait |
4563 |
مهاجرت به کویت از طریق سرمایه گذاری
کشور کویت در سالهای اخیر اقدام به جذب سرمایه گذاران خارجی نموده است. سرمایهگذاری در کویت در بخشهای مختلف امکان پذیر است و امکان شرایط اخذ اقامت دائم و پاسپورت کویت از طریق سرمایهگذاری وجود دارد. کشور کویت کشوری ثروتمند است و از سرمایهگذاری افراد ثروتمند نیز استقبال می نماید برای سرمایهگذاری در کویت می توانید از طریق ثبت شرکت و یا خرید سهام اقدام نمایید.سرمایه گذاران مجاز به سرمایه گذاری در شرکت های نفت و گاز، شرکت های حوزه فناوری اطلاعات می باشند. متقاضیان مهاجرت به کویت از طریق سرمایه گذاری تحت شرایط خیلی خاصی می توانند اقامت دائم اخذ نمایند. در کل اقامت های این کشور موقت است. این نوشتار تخصصی توسط کار گروه متخصص موسسه ملک پور تهیه و تنظیم شده است و هر گونه کپی و رونوشت از این مقاله شرعاٌ حرام است.
در رابطه با مهاجرت به کویت از طریق سرمایه گذاری به بیان شاخص های مهم در زمینه سرمایه گذاری در این کشور می پردازیم و برخی از شاخص های مهم اقتصادی را بیان می داریم.
یکی از شاخص های اساسی اقتصادی که در تصمیم سرمایه گذاران نقش مهمی را ایفا می نماید؛ نرخ رشد اقتصادی می باشد که میزان رشد تولیدات ناخالص داخلی کویت را در طی یک سال نشان می دهد. در نمودار ذیل شاهد تغییرات تولیدات ناخالص داخلی کویت در طی سال های گذشته هستید.
از دیگر شاخص های مهم در زمینه مهاجرت به کویت از طریق سرمایه گذاری نرخ مصادره اموال در این کشور است که نشان دهنده خطر از دست رفتن دارایی های یک سرمایه گذار خارجی در این کشور توسط دولت کویت به صورت مستقیم یا با اعمال سیاست هایی تضعیفی برای سرمایه گذار می باشد که در نمودار ذیل شاهد این موضوع هستیم که ریسک و خطر اموال افرادی که قصد مهاجرت به کویت از طریق سرمایه گذاری را دارند، تهدید می نماید.
کشورهای همچون اتریش، سوئیس و... ریسک سرمایه گذاری فوق العاده پایینی دارند. حتی در این کشورها روش های همچون خودحمایتی موجود است که اصلاً نیازی به سرمایه گذاری مستقیم ندارد. در لینک زیر در خصوص روش های خودحمایتی توضیح داده ایم.
مهاجرت به کویت از طریق ازدواج
شاید یکی از مزایای زندگی در کویت پیدا کردن کیس ازدواج باشد. ازدواج یکی دیگر از راه های مهاجرت به کویت می باشد. اگر فردی بخواهد از طریق ازدواج به کشوری مهاجرت کند و اقامت آن کشور را بدست آورد باید با یک تبعه از کشور مورد نظرش ازدواج کند. این ازدواج نباید صوری باشد و باید قانونی صورت گیرد. فرد متقاضی مهاجرت به کویت از طریق ازدواج باید با یک تبعه عربی مرد یا زن ازدواج کند یا با یک مجوز ۶ ماهه وارد کشور کویت شود و در این مدت ۶ ماه ازدواج خود را ثبت کند. این ازدواج باید بصورت قانونی باشد و فرد پس از آن می تواند درخواست اقامت کویت را دهد. اگر ازدواج فرد خارجی با تبعه عربی به مدت ۵ سال ادامه پیدا کند و آنها در کشور کویت زندگی کنند، در صورتی که فرد خارجی در این مدت سوءسابقه ی قانونی نداشته باشد می تواند برای اقامت دائم کشور کویت اقدام کند.
مهاجرت به کویت از طریق تولد فرزند
از سایر روش های مهاجرت به کشور کویت تولد می باشد. قوانین مربوط به تولد نوزاد در یک کشور و اعطای تابعیت به وی در کشور های مختلف متفاوت می باشد. به طور کلی کشور کویت برای اعطای تابعیت از قاعده خون پیروی می کنند. کشورهایی نظیر کانادا، برزیل، آمریکا، برزیل، پرتغال و ... به فرزندی که در خاکشان متولد گردیده است، پاسپورت اعطا می نمایند. کشور کویت همانند بسیاری از کشورهای اروپایی از روش خون برای اعطای تابعیت پیروی می کند. به این معنی که اگر نوزاد متولد شده در کویت پدر یا مادر عربی نداشته باشد تابعیت کشور کویت را دریافت نمی کند، ولی در صورتی که پدر یا مادر نوزاد متولد شده تابعیت کویت داشته باشد، وی تابعیت کویت را بدست می آورد.
مهاجرت به کویت از طریق پناهندگی
یکی از راه های مهاجرت به کشور کویت پناهندگی می باشد. همانطور که می دانید پناهندگی راه پرخطر می باشد و موسسه ملک پور در خصوص پناهندگی، خدمات و مشاوره ای ارائه نمی کند. پناهجو به کسی اطلاق می شود که به دلایل مختلفی همچون جنگ، اختلافات سیاسی، دینی، نژادی و... در کشور خود امنیت جانی نداشته باشد و به کشور دیگری پناه آورد. اداره مهاجرت کشور کویت بسیاری از پرونده های پناهندگی را رد می کند و بیشتر پرونده ی افرادی را که کشور شان در حال جنگ می باشد یا جنگ زده است، قبول می کند. لازم به ذکر است، شرایط زندگی در کویت برای پناهجویان مطلوب نیست و اسکان خوبی ندارند. به دلیل شرایط نامطلوب پناهجویان در کشور کویت موسسه ملک پور به هموطنان عزیز که قصد مهاجرت به کشور کویت را دارند توصیه می کند از سایر راه های مهاجرت همچون مهاجرت تحصیلی،کاری یا سرمایه گذاری این اقدام مهم را انجام دهند. لطفاً توجه بفرمایید که موسسه ملک پور یک موسسه قانونی است و هیچ گونه خدماتی در زمینه پناهندگی ارائه نمی دهد.
هزینه های زندگی در کویت
در مطالب پیشین طرق مختلف مهاجرت به کویت را مطرح نمودیم و در این میان یکی از مواردی که مستقیماً بر تصمیم متقاضیان مهاجرت به کویت تاثیر می گذارد موضوع هزینه ها و شرایط زندگی در کویت می باشد. در خصوص بحث هزینه های زندگی در کویت و مزایای زندگی در کویت باید خاطر نشان شویم، هزینه های زندگی در کویت در مقایسه با ایران بسیار بالاست و البته میانگین هزینه ها در مقایسه با درآمد افراد طوری است که افراد در صورتی که وارد بازار کار این کشور شوند به راحتی می توانند هزینههای زندگی خود را پوشش دهند، زیرا درآمد ها در کویت بالا می باشد. ما در جدول زیر به بررسی برخی هزینه های پیش روی افراد در این کشور می پردازیم که شامل موارد زیر است. میانگین هزینه های ماهانه زندگی در کویت تقریباً 1500 یورو است.
مواد غذایی |
هزینه ها /یورو |
غذا در رستوران ارزان قیمت |
33 |
غذا برای 2 نفردر رستوران عادی |
80.93 |
غذا در مک دونالد |
5.5 |
کاپوچینو معمولی |
4.2 |
شیر یک لیتر |
1.24 |
نان 500 گرمی |
0.83 |
برنج 1 کیلو گرم |
1.68 |
تخم مرغ 12 عددی |
1.63 |
مرغ 1 کیلوگرم |
3.4 |
گوشت قرمز 1 کیلوگرم |
7.71 |
حمل و نقل |
هزینه ها |
بلیط یک طرفه حمل و نقل عمومی |
0.69 |
کرایه ماهیانه حمل و نقل عمومی |
34.62 |
تعرفه تاکسی برای 1 کیلومتر |
2.77 |
بنزین 1 لیتر |
2.77 |
خدمات |
هزینه ها |
هزینه های مصرفی مانند آب، برق، گاز و... |
34.92 |
تعرفه مکالمه تلفن همراه برای 1 دقیقه |
0.13 |
اینترنت با سرعت 60 مگابایت بر ثانیه |
22.71 |
اجاره مسکن |
هزینه ها |
اجاره آپارتمان یک خوابه در مرکز شهر |
748 |
اجاره آپارتمان یک خوابه در خارج مرکز شهر |
594 |
اجاره آپارتمان سه خوابه در مرکز شهر |
1532 |
اجاره آپارتمان سه خوابه در خارج از مرکز شهر |
1177 |
میزان درآمد مشاغل در کویت
کویت کشوری است که میزان حقوق در آن بسیار بالاست و کشوری است که از رفاه زیادی برخوردار است. شرکت های کویتی هر ساله با توجه به لیست نیازمندیهای نیروی کار رشته هایی را برای استخدام معرفی می کنند. در بین رشته ها پردرآمدترین شغل در کویت مشاغل فنی هستند. به طور کلی چه متخصص باشید یا کارگر ساده، دستمزد کارگر در کویت ۲۰۲۰ و یا متخصص همگی بالاست. شما می توانید لیست مشاغل مورد نیاز کویت را در ادامه مشاهده نمایید.
معلم | مدیر منابع انسانی |
متخصص بازاریابی اینترنتی | مدیر روابط عمومی |
وکیل | آشپز |
تکنسین برق | پزشک |
مدیر فروش | مسول پذیرش |
شرایط اخذ اقامت دائم و پاسپورت کویت
مهاجرت به کویت و اخذ اقامت کویت از طریق روش های مختلفی که در این مقاله توضیح داده شد، با توجه به اینکه این کشور جز کشورهای مهاجر پذیر نمیباشد در مقایسه با دیگر کشورها سخت تر خواهد بود. با توجه به قوانین پیچیده کشور کویت زمانی که افراد متقاضی به واسطه روش های مختلف توانستند اقامت این کشور را به صورت موقت اخذ نمایند، ممکن است اخذ اقامت بلند مدت و یا اخذ اقامت دائم در این کشور سال ها به طول انجامد و این دوره تقریباً ۱۰ سال به طول می انجامد. در خصوص اخذ پاسپورت در صورتی که افراد متقاضی بتوانند اقامت دائم این کشور را که اخذ نمایند میتوانند با رعایت قوانین این کشور تابعیت و پاسپورت این کویت را درخواست نمایند. در خصوص اخذ پاسپورت کشور کویت، افراد متقاضی در صورتی که بتواند ثابت نمایند در طول دوره اقامت خود در این کشور مرتکب جرم کیفری نشده باشند و به زبان، تاریخ و فرهنگ این کشور اشراف کامل داشته باشند و در جامعه کویت ادغام شوند و حضور مستمر در این کشور داشته باشند میتوانند پاسپورت این کشور را همانند دیگر کشورها درخواست نمود.
سوالات متداول راجع به مهاجرت به کویت
✅ آیا اقامت پس از مهاجرت به کویت از طریق تحصیل امکان پذیر است؟
با توجه به قوانین حال حاضر کشور کویت، اقامت موقت پس از تحصیل تقریباً تا 3 ماه صادر می گردد و درصورتی که بتوانید ویزای کاری اخذ کنید می توانید در این کشور بمانید.
✅ در چه صورت می توان بورسیه تحصیلی اخذ نمود؟
اخذ بورسیه تحصیل منوط به دانشگاه، استاد و رزومه شماست. دانشگاه بدین دلیل اقدام به اعطای بورسیه می کند که قصد دارد هزینه تحصیل فردی را برعهده بگیرد که برای دانشگاه منفعت داشته باشد.
✅ مشاغل مورد نیاز در کویت چه مشاغلیست؟
با توجه به اینکه کشور کویت ذخایر نفتی گسترده ای دارد، به تبع مشاغلی که در زمینه های نفت و گاز و رشته های فنی و مهندسی هستند بیشتر به نیروی کار نیاز دارند.
✅ آیا زندگی در کویت مقرون به صرفه است؟
در مقایسه با هزینه زندگی در ایران، زندگی در کویت هزینه های بالایی دارد. البته اگر افراد وارد بازار کار این کشور شوند قطعاً هزینه های خود را می توانند به راحتی پوشش دهند.
_____________سخن پایانی درباره مهاجرت به کویت_____________
مهاجرت به کویت، ویزای کویت برای ایرانیان و همچنین نحوه اخذ پاسپورت کویت از طرق گوناگون مورد بررسی علمی قرار گرفت. افراد زیادی به دلیل مطلوب بودن شرایط زندگی در کویت از طرق گوناگون تحصیل، کار، سرمایه گذاری و ... تمایل به مهاجرت به کویت دارند. با توجه به اینکه هر یک از روش های مهاجرتی ذکر شده در این مقاله دارای قوانین خاص خود می باشند و نهایتاً منجر به اخذ اقامت کویت برای افراد متقاضی خواهد شد پیشنهاد می شود در صورتی که کشور کویت را به عنوان مقصد مهاجرتی خود قرار داده اید، در ابتدا مقاله اقامت کویت را با دقت مطالعه نمایید تا اطلاعات اولیه در خصوص هر یک از راه های مهاجرت به این کشور را کسب نمایید و سپس در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین ارشد موسسه ملک پور به صورت کاملاً تخصصی و رایگان مشاوره تلفنی داشته باشید تا اطلاعات شما ارتقا یابد. شما عزیزان می توانید با تماس با موسسه و یا تکمیل فرم تماس، از مشاوره تلفنی رایگان بهره مند شوید. لطفا سوالات خود را در بخش انتهایی مقاله مطرح نمایید تا پاسخگوی شما عزیزان باشیم.