واکسن های مورد تایید برای ورود به ارمنستان

بدون نظر

در این مقاله بر آنیم تا در خصوص واکسن های مورد تایید برای ورود به ارمنستان به گفتگو بنشینیم. در شرایط حال حاضر که متاسفانه تمام کشورهای دنیا با بیماری کرونا دست و پنجه نرم می کنند و بسیاری از کشورها مرزهای خود را به روی مسافرین و حتی افراد مقیم مثل دانشجویان بسته اند، بررسی این مطلب که واکسن های مورد تایید برای ورود به ارمنستان کدام است بسیار حائر اهمیت می باشد. در خصوص واکسن های مخصوص مقابله با بیماری کرونا به پرتکرارترین سوالاتی که برمی خوریم عبارت اند از؛ واکسن های مورد تایید برای ورود به ارمنستان کدامند؟ شرایط افرادی که می خواهند با اعضای خانواده خود در ارمنستان ملاقات کنند به چه صورت خواهد بود؟ این سوالات و بسیاری از سوالات دیگر را در این نوشتار پاسخ خواهیم داد. همچنین شما می توانید برای بررسی شرایط خود و دریافت مشاوره رایگان تلفنی با خطوط موسسه MIE ارتباط تلفنی برقرار نمایید و از مشورت و راهنمایی کارشناسان ارشد و مجرب ما بهره کافی را ببرید. در عین حال به شما توصیه می نماییم به عنوان راه حل سریع تر برای دریافت پاسخ سریع سوالات خود در انتهای صفحه در بخش دیدگاه ها؛ نظرات و سوالات خود را با ما در میان بگذارید و در اسرع وقت پاسخ مقتضی خود را دریافت نمایید.

مواردی که می خواهیم در این مقاله به صورت جامع به آنها بپردازیم:

تماس با ماواکسن های مورد تایید برای ورود به ارمنستان

 

 

واکسن های مورد تایید برای ورود به ارمنستان

در خصوص واکسن های مورد تایید برای ورود به ارمنستان باید گفت که در ماه های اخیر هموطنان بسیاری تمایل به رفتن به این کشور برای دریافت دز مورد نیاز واکسن داشتند چرا که این کشور صرف نظر از ملیت و نژاد، سن به تعداد بسیار زیادی از مسافران نیز واکسن مورد نیاز را تزریق کرده است. از جمله نکاتی که می بایست برای ورود به این کشور مد نظر قرار دهید این است که طبق قوانین جدید کسانی که برای زدن واکسن به این کشور ورود می کنند لازم است که حداقل ده روز در ارمنستان سکونت داشته باشند. ضمن این که شما می بایست حداکثر تا هفتاد و دو ساعت پیش از سفر خود به این کشور تست پی سی آر داده باشید و به همراه پاسخ منفی بتوانید به این کشور ورود بفرمایید در غیر این صورت می بایست چهارده روز با هزینه شخصی قرنطینه گردید. در عین حال حین برگشت نیز می بایست تست پی سی آر داده و با نتیجه منفی به کشور ورود نمایید. لازم به ذکر است که از مدت آن تست نیز نباید بیش از هفتاد و دو ساعت گذشته باشد. از جمله مواردی که می بایست مد نظر قرار دهید این است که صرف سفر به این کشور تضمین کننده زدن واکسن نخواهد بود و ممکن است بسیاری از افراد نیز نتوانند دوز مورد نیاز واکسن خود را دریافت نمایند.

لیست واکسن های مورد تایید برای ورود به ارمنستان

آسترازنکا/ مدل آکسفورد (Oxford/AstraZenec)

اسپوتنیک وی (Sputnik V)

سینوواک (Sinovac)

 

شرایط افرادی که می خواهند با اعضای خانواده خود در ارمنستان ملاقات کنند

شرایط افرادی که می خواهند با اعضای خانواده خود در ارمنستان ملاقات کنند نیز از این قائله مستثنی نمی باشد. این موضوع به این معنا است که کسانی که قصد سفر به این کشور را دارند با توجه به این که ارمنستان در حوزه آسیایی می باشد و نه در حوزه شنگن است و نه در حوزه اتحادیه اروپا در نتیجه سختگیری خاصی برای ورود به این کشور برای اتباع ایرانی وجود نخواهد داشت. افرادی که قصد رفتن به این کشور و دیدار و ملاقات با اعضای خانواده خود را دارند می بایست یکی از دو شرط زیر را رعایت کنند؛ یا می بایست دو دوز واکسن (واکسن های مورد تایید برای ورود به ارمنستان) زده باشند و از دوز دوم حداقل 14 روز گذشته باشد و یا می بایست تست پی سی آر دهند که البته این تست می بایست هفتاد و دو ساعت پیش از پرواز داده شود و نتیجه منفی آن دم پرواز به ایرلاین مربوطه ارائه شود. لازم به ذکر است کودکان زیر یک سال (تا یازده ماه و بیست و نه روز) نیازی به دادن تست و زدن واکسن ندارند. به جز این موارد که ذکر نمودیم ممنوعیت خاصی برای افرادی که قصد ملاقات اعضای خانواده خود را در ارمنستان دارند وجود ندارد.

⬅️ چنانچه علاقمند به کسب اطلاعات بیشتر در باب واکسن های مورد تایید برای ورود به ارمنستان هستید، اینجا کلیک کنید ➡️

پیشنهاد می گردد جهت اطلاع از روش های قانونی مهاجرت جهت اتخاذ تصمیمات صحیح در این زمینه محصول راهنمای مسیر سبز مهاجرت را مشاهده نمایید و با آگاهی کامل جهت مهاجرت خود تصمیم گیری نمایید.

 

پرسش و پاسخ به سوالات متداول واکسن های مورد تایید برای ورود به ارمنستان

✅واکسن های مورد تایید برای ورود به ارمنستان کدام است؟

ارمنستان به طور کلی سه واکسن مورد تایید دارد که عبارت است از؛ آسترازنکا مدل آکسفورد، اسپوتنیک و سینوواک.

✅شرایط افرادی که می خواهند با اعضای خانواده خود در ارمنستان ملاقات کنند به چه صورت است؟

افراد برای ورود به این کشور می بایست از هفتاد و دو ساعت پیش از ورود خود تست پی سی آر بدهند و نتیجه منفی آن را برای ورود به کشور ارمنستان ارائه دهند.

✅آیا برای ورود با ویزای توریستی به ارمنستان نیازی به تزریق واکسن های مرتبط با بیماری کووید هست؟

خیر. فقط می بایست تست پی سی آر شما از هفتاد و دو ساعت پیش از پرواز منفی باشد.

✅آیا افراد زیر 18 سال نیز برای ورود به ارمنستان با ویزای توریستی نیاز به تزریق واکسن دارند؟

بله تمامی سنین به جز کودکان زیر یازده ماه و بیست و نه روز می بایست تست پی سی آر بزنند یا واکسن زده باشند.

✅در صورت نداشتن تست پی سی آر منفی آیا امکان ورود به ارمنستان وجود دارد؟

در صورتی که فرد برگه آزمایش سلامت پی سی آر را نداشته باشد می بایست گواهی واکسن داشته باشد که حداقل دو دوز را زده باشد و ضمناً دوز دوم نهایتاً می بایست چهارده روز پیش از سفر زده شده باشد.

_____________سخن پایانی درباره واکسن های مورد تایید برای ورود به ارمنستان__________

در این نوشتار به بررسی واکسن های مورد تایید برای ورود به ارمنستان پرداختیم و به سوالات پرتکرار این روزها در خصوص سفر و مهاجرت به ارمنستان پاسخ دادیم. همانطور که مشاهده نمودید واکسن های مورد تایید برای ورود به ارمنستان سه واکسن آسترازنکا مدل آکسفورد، اسپوتنیک و سینوواک می باشند. البته آن چه که واضح است این است که شما برای ورود به ارمنستان نیاز به زدن واکسن خاصی ندارید بلکه بسیاری از اتباع ایرانی به ارمنستان سفر می کنند تا واکسن دریافت کنند. اما در صورتی که از ارمنستان به عنوان سکوی پرتاب یا یک کشور برای توقف و مهاجرت به مقصد نهایی استفاده می کنید بدانید که می توانید این سه واکسن را در کشور ارمنستان دریافت نمایید. همانطور که ذکر نمودیم شرط دریافت دز مورد نیاز واکسن این است که حداقل شما به مدت ده روز در این کشور حضور داشته باشید. شما عزیزان و همراهان MIE همواره می توانید برای دریافت مشاوره تلفنی رایگان با کارشناسان موسسه با شماره تلفن های رسمی موسسه ارتباط بگیرید و به صورت رایگان و تخصصی در خصوص شرایط خود با کارشناسان ما مشورت نمایید. ضمناً سوالات، نظرات و انتقادات خود را در بخش انتهایی مقاله و در قسمت دیدگاه ها با ما در میان بگذارید و در اسرع وقت از کارشناسان مربوطه پاسخ مقتضی و مرتبط را دریافت نمایید.   

امتیاز 5 از 5 ( 1 رای ثبت شده)

مطالب مرتبط و مفید


ثبت پرسش
مشاوره رایگان