کارآفرینی در ترکیه

2 نظر

کارآفرینی و یا همان استارت آپ ترکیه و اقامت از طریق کارآفرینی در ترکیه در سال های اخیر مورد توجه بسیاری از سرمایه گذاران و کارآفرینان خارجی و بالاخص ایرانی قرار گرفته است. اکثر متقاضیان کارآفرینی در ترکیه به دنبال دریافت اقامت ترکیه و مهاجرت به این کشور از این روش هستند و اغلب تمایل دارند که این پروسه را از یک شیوه ایمن و مطمئن به انجام برسانند. اگرچه اقتصاد موجود در ترکیه یک اقتصاد نوظهور است اما ویژگی کارآفرینی چندانی ندارد. اما نکته مثبتی که در خصوص کارآفرینی در ترکیه و سرمایه گذاری در ترکیه وجود دارد، این است که سرمایه گذاران و کارآفرینان تا هنگامی که از حمایت دولت برخوردار می باشند، امکان اخراج آن ها از خاک این کشور وجود ندارد. از جمله ویژگی هایی که باعث جلب توجه سرمایه گذاران و کارآفرینان جهت سرمایه گذاری در ترکیه می گردد موقعیت جغرافیایی مطلوب، جمعیت مصرف کننده در حال شد و سیستم بانکی بسیار قوی است. اما چالش هایی نیز نظیر سیاست آشفته، بی ثباتی منطقه، سیستم قضای بسیار ضعیف و تظاهرات مداوم در این کشور پیش روی سرمایه گذاران و کارآفرینان در ترکیه می باشند. افرادی که در کشور ترکیه به کارآفرینی و سرمایه گذاری مشغول می گردند پس از 5 سال فعالیت مداوم می توانند موفق به دریافت اقامت دائم کشور ترکیه شوند و سپس جهت دریافت تابعیت و پاسپورت کشور ترکیه اقدام نمایند. در صورت تمایل به کسب اطلاعات و جزئیات بیشتر در خصوص کارآفرینی در ترکیه می توانید از مشاوره تلفنی رایگان موسسه ملک پور (MIE) بهره مند شوید.

مهاجرت به ترکیه 30 ثانیه

مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:

  • مدارک و شرایط مورد نیاز کارآفرینی در ترکیه
  • انواع کارآفرینی در ترکیه
  • استانداردهای موثر بر کارآفرینی و سرمایه گذاری در ترکیه
  • شاخص های موثر بر کارآفرینی و سرمایه گذاری در ترکیه
  • چگونگی راه اندازی کسب و کار در ترکیه
  • اخذ اقامت ترکیه از طریق کارآفرینی
  • سوالات متداول

 

تماس با ما

 

کارآفرینی در ترکیه

مدارک و شرایط مورد نیاز کارآفرینی در ترکیه

یکی از بهترین راه های کارآفرینی در کشور ترکیه، ثبت شرکت در این کشور است. برای انجام فرایند استارت آپ ترکیه، متقاضی در ابتدا باید طرح تجاری و یا بیزنس پلن خود را در کنسولگری کشور ترکیه در ایران به تایید برساند و بتواند از وزارت کار کشور ترکیه مجوز کاری لازم را دریافت نماید. با توجه به این که ایرانیان برای ورود به کشور ترکیه نیازی به ویزا ندارند و تا سه ماه می توانند در این کشور باقی بمانند، لذا پیشنهاد می گردد که قبل از اقدام به انجام پروسه به این کشور سفر نموده و تمامی جوانب را مورد بررسی قرار دهند.

در این عکس اطلاعاتی کلی از کشور ترکیه  مشاهده می کنید

  • فایل تصویری موسسه ملک پور در زمینه مهاجرت به ترکیه


فایل صوتی موسسه ملک پور در زمینه مهاجرت به ترکیه


شرکت های مختلفی در ترکیه قابل ثبت کردن می باشند که متقاضی باید با توجه به بیزنس و نوع کسب و کار خود یکی از این شرکت ها را انتخاب و با توجه به شرایط ثبت این شرکت ها جهت طی نمودن پروسه اقدامات لازم را انجام دهد. برای سرمایه گذاری و راه اندازی کسب و کار در کشور ترکیه متقاضیان باید مدارکی را آماده نموده و تحویل اداره مهاجرت کشور ترکیه دهند تا بتوانند اقامت موقت این کشور را که یک اقامت دو سال است دریافت نمایند. لازم به ذکر است که متقاضیان استارت آپ ترکیه جهت اثبات تمکن مالی باید نشان دهند که به ازای هر نفر از اعضای خانواده خود دارای 6 هزار دلار دارایی می باشند و در یکی از شهرهای ترکیه ملکی اجاره و یا خریداری نموده باشند. مدارک مورد نیاز جهت دریافت اقامت موقت ترکیه عبارتند از:

  • فرم درخواست مجوز تکمیل شده توسط متقاضی
  • کپی پاسپورت دارای اعتبار
  • چهار قطعه عکس
  • پرینت بانکی نشان دهنده تمکن مالی جهت تامین هزینه های مربوط به کارآفرینی در ترکیه و هزینه های زندگی
  • اجاره نامه یا سند ملک محل برپایی کسب و کار

انواع کارآفرینی در ترکیه

همانگونه که بیان نمودیم ثبت شرکت یکی از بهترین و ایمن ترین راه های کارآفرینی و دریافت اقامت از طریق کارآفرینی در ترکیه می باشد و با توجه به این که کارآفرینان و سرمایه گذاران بین المللی در این کشور به همان اندازه سرمایه گذاران و کارآفرینان داخلی مورد حمایت دولت قرار می گیرند، لذا افراد بسیاری از این پروسه استقبال می نمایند. انواع مختلفی از شرکت ها در ترکیه جهت کارآفرینی ثبت می شوند که در این بخش از مقاله مورد بررسی قرار می گیرند.

  • شرکت های مسئولیت محدود: این نوع شرکت ها که با حضور تنها یک نفر نیز قابل تاسیس می باشند و سرمایه اولیه مورد نیاز آن ها 2100 الی 2600 دلار آمریکا حدودا" 10 هزار لیر ترکیه می باشد. مدیران این نوع شرکت ها در کشور ترکیه می توانند افراد خارجی و یا از اتباع خود کشور ترکیه باشند.
  • شرکت های سهامی: این نوع شرکت ها که با توجه به تعداد افراد سهام دار و سرمایه گذار به دو دسته شرکت های سهامی عام و سهام خاص تقسیم می گردند نیازمند سرمایه ای حدود 2800 دلار آمریکا می باشند. در این نوع شرکت ها سهم هر یک از سهامداران برابر است و با توجه به قوانین موجود در کشور ترکیه در مجمع عمومی این شرکت ها حتماً باید افرادی از جانب وزارت بازرگانی ترکیه حضور داشته باشند
  • شرکت های مختلط: در این شرکت ها، ممکن است یک نفر و یا چندین مسئول بدهی ها و قرض های مربوط به شرکت باشند.
  • شرکت های تضامنی: در این نوع شرکت ها تمامی افراد سهام دار و سرمایه دار مسئول پرداخت بدهی ها و قرض های شرکت می باشند.
  • تاسیس شرکت در مناطق آزاد ترکیه: افرادی که توانایی تولید کالایی خاص را دارند می توانند با خرید ملک و یا زمین جهت راه اندازی کسب و کار در مناطقی که توسط ادراه بازرگانی به آن ها معرفی می گردد، اقدام به راه اندازی شرکت و کسب و کار نمایند. متقاضیان کارآفرینی در ترکیه با تاسیس این نوع شرکت ها می توانند از تسهیلات مناسب بانکی نیز استفاده نمایند.

استانداردهای موثر بر کارآفرینی و سرمایه گذاری در ترکیه

در بررسی سرمایه گذاری و کارآفرینی در ترکیه باید استاندردهای موثر بر این دو مورد در کشور ترکیه را مورد بررسی قرار داد. مواردی از جمله امنیت سرمایه گذاری در یک کشور، خطر سوء استفاده های دولت از فرد سرمایه گذار و همچنین امنیت هرگونه قرارداد تجاری و برخورد دولت و سیستم قضایی آن کشور با این مسئله از جمله مباحث دارای اهمیت می باشند. در زمینه سرمایه گذاری و کارآفرینی در کشور ترکیه معاهدات تجاری دوجانبه ای همانند IIA و BIT باید مورد توجه قرا گیرند. متقاضیان کارآفرینی در ترکیه باید توجه داشته باشند که کشور ایران دارای چندین توافق نامه تجاری با کشور ترکیه است که این توافقات تا حد زیادی امنیت سرمایه گذاران و کارآفرینان را تامین می نمایند. از جمله این توافقات می توان به توافق نامه ای تحت عنوان ارتقاء و حفاظت از سرمایه گذاری و پیشگیری های دو گانه مالیاتی اشاره نمود. از جمله استانداردهای بسیار موثر بر سرمایه گذاری و کارآفرینی در کشور ترکیه می توان به دو مورد ریسک مصادره امول و نرخ کنترل فساد اشاره نمود که مقدار آن ها در نمودارهای زیر قابل مشاهده می باشد. نرخ کنترل فساد هر چه عدد بزرگتری را نشان دهد (حداکثر 2.5+) نشان از سالم بودن سیستم قضایی و اداری آن کشور می باشد و هر چه به حداقل مقدار خود (2.5-) نزدیک شود، نشان از فساد اداری در این کشور است. در خصوص نرخ مصادره اموال نیز، هر چه این عدد کوچکتر باشد (بهترین حالت: 1) یعنی سرمایه گذاران با خطر کمتری در خصوص مصادره اموال خود روبه رو هستند.

اقامت ترکیه از طریق خرید ملک

نرخ ریسک مصادره اموال در ترکیه

 

اقامت ترکیه از طریق خرید ملک

نرخ کنترل فساد در ترکیه

شاخص های موثر بر کارآفرینی و سرمایه گذاری در ترکیه

یکی از موارد بسیار مهمی که در خصوص کارآفرینی در ترکیه و سرمایه گذاری در این شرکت باید مورد توجه متقاضیان قرار گیرد، شاخص های اقتصادی موثر بر فرایند سرمایه گذاری و کارآفرینی در این کشور است. از جمله شاخص های مهم در این زمینه می توان به نرخ بیکاری، تولید ناخالص داخلی و نرخ مالیات در این کشور اشاره نمود. اولین شاخصی که جذب سرمایه گذار در یک کشور را تحت تاثیر قرار می دهد، نرخ بیکاری در یک کشور است، میزان بیکاری در کشور ترکیه نزدیک به 15 درصد است که در نمودار زیر نشان داده شده است.

میزان تولید ناخالص داخلی نیز دارای تاثیرات فراوانی بر سرمایه گذاری در یک کشور می باشد و در واقع نشان دهنده پویایی و رشد اقتصادی یک کشور است. نمودار زیر نشان دهنده میزان تولید ناخالص داخلی در کشور ترکیه است.

اقامت ترکیه از طریق خرید ملک

یکی دیگر از شاخص های اساسی تاثیرگذار در زمینه کارآفرینی در ترکیه و سرمایه گذاری در این کشور نرخ مالیات است. نرخ مالیات در کشور ترکیه طی چندین سال گذشته حدود 33 درصد بوده و سپس به 20 درصد کاهش پیدا نمود و در سال های 2019 این نرخ به 22 درصد رسید.

اقامت ترکیه از طریق خرید ملک

 

سرمایه گذاری در ترکیه

?سرمایه گذاری در ترکیه?

چگونگی راه اندازی کسب و کار در ترکیه

همانگونه که بیان گردید متقاضیان کارآفرینی در ترکیه باید جهت راه اندازی کسب و کار، شرکتی را در این کشور ثبت نمایند و فعالیت تجاری خود را آغاز نمایند. اولین مرحله در راه اندازی کسب و کار و ثبت شرکت در ترکیه ارائه مدارک مالیاتی و هویتی شخص و شرکای وی با توجه به نوع شرکت می باشد. متقاضی همچنین باید با ارائه پرینت بانکی، تمکن مالی خود را برای راه اندازی کسب و کار و کارآفرینی در ترکیه و همچنین تامین هزینه های زندگی خود و خانواده به اثبات برساند. با توجه به نوع شرکت مورد نظر جهت راه اندازی کسب و کار، اساسنامه شرکت باید آماده شده و نوع فعالیت شرکت در آن مشخص گردد. متقاضی همچنین باید جهت دریافت شماره مالیاتی به اداره دارایی کشور ترکیه مراجعه نماید و پس از مشخص نمودن محل شرکت و مراجعه بازرسان اداره دارایی جهت بررسی مکان، به ثبت آدرس شرکت بپردازد. پس از طی نمودن این مراحل، با مراجعه به اتاق بازرگانی کشور ترکیه شرکت مورد نظر را ثبت نموده و آگهی تاسیس آن را در روزنامه های رسمی به چاپ برساند. همچنین حسابی باید به نام شرکت افتتاح شود و فردی نیز به عنوان حسابدار و یا مشاور مالی شرکت مشخص گردد.پیشنهاد می گردد قبل از هر گونه اقدامی در خصوص تصمیم گیری و انتخاب شیوه سرمایه گذاری یا مهاجرت خود ویدیوی گام به گام تا اخذ اقامت را که توسط استاد ملک پور تهیه گردیده مشاهده نمایید و با اطلاعات کامل بهترین مسیر برای خود را بیابید.

کار در ترکیه

?کار در ترکیه?

با تهیه محصول زیر می توانید شخصاً نسبت به اخذ ویزای کار در کشورهای مطرح اروپایی، کانادا و استرالیا اقدام نمایید و اطلاعات کاملی در باب کاریابی در خارج از کشور، نحوه ارسال رزومه کاری و اخذ پیشنهاد کاری بدست آورید.

کار در ترکیه

اخذ اقامت ترکیه از طریق کارآفرینی

همانگونه که می دانیم متقاضیان کارآفرینی در ترکیه و اخذ ویزای کارآفرینی ترکیه، ثبت شرکت در این کشور را راهی برای دریافت اقامت و سپس تابعیت این کشور تلقی می نمایند. افرادی که تمایل به راه اندازی کسب و کار در این کشور را دارند در ابتدای امر جهت انجام پروسه یک اقامت دو سال دریافت می نمایند، و در این دو سال باید به فعالیت در حوزه کاری خود مشغول گردند. افرادی که در شش ماه اول این اقامت موفق به راه اندازی کسب و کار خود نشوند، این اقامت باطل خواهد شد. در صورتی که متقاضی 5 سال در کشور ترکیه به کارآفرینی از طریق شرکت ثبت شده بپردازد و به شرایط ایده آل و مورد نظر دولت ترکیه دست پیدا نماید موفق به دریافت اقامت دائم این کشور خواهد شد و از تمامی حقوق شهروندی مردمان ترکیه برخوردار خواهید گردید. پس از دریافت اقامت دائم فرد می تواند جهت دریافت تابعیت و پاسپورت کشور ترکیه اقدام نماید. این اخذ اقامت نه تنها شامل متقاضی بلکه شامل همسر و فرزندان زیر 18 سال وی نیزمی شود.

⬅️ چنانچه علاقمند به اطلاعات بیشتر درباره کارآفرینی در ترکیه هستید، اینجا کلیک کنید ➡️


سوالات متداول راجع به کارآفرینی در ترکیه

✅بهترین روش جهت کارآفرینی در ترکیه کدام روش است؟

بهترین روش جهت کارآفرینی در ترکیه، روش ثبت شرکت است.

✅حداقل سرمایه مورد نیاز جهت ثبت شرکت در ترکیه چه مقدار است؟

حداقل سرمایه مورد نیاز جهت ثبت شرکت در ترکیه 2100 دلار آمریکا است.

✅متقاضیان کارآفرینی در ترکیه پس از چند سال موفق به دریافت اقامت دائم کشور ترکیه می شوند؟

متقاضیان کارآفرینی در ترکیه پس از 5 سال از راه اندازی کسب و کار و فعالیت در این کشور موفق به دریافت اقامت دائم کشور ترکیه می شوند.

✅آیا جهت ثبت شرکت در کشور ترکیه ارائه بیزنس پلن ضروری است؟

بله، جهت ثبت شرکت در کشور ترکیه ارائه بیزنس پلن ضروری می باشد.


_____________سخن پایانی درباره کارآفرینی در ترکیه____________

کارآفرینی در ترکیه، شاخص های موثر بر سرمایه گذاری و ویزای کارآفرینی ترکیه و راه های مختلف کارآفرینی در ترکیه در این مقاله مورد بررسی قرار گرفت. یکی از راه های سرمایه گذاری و راه اندازی کسب و کار در کشور ترکیه، ثبت شرکت در این کشور است. انواع مختلفی از شرکت ها جهت ثبت و راه اندازی فعالیت در کشور ترکیه وجود دارند که یکی از معروف ترین آن ها شرکت های مسئولیت محدود می باشند که حداقل سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی آن ها 2100 دلار آمریکا می باشد. هزینه راه اندازی شرکت های سهامی عام حدود 2800 دلار آمریکا می باشد. جهت ثبت شرکت در کشور ترکیه متقاضی باید یک بیزنس پلن و طرح تجاری سود ده و تاثیرگذار بر اقتصاد کشور ترکیه ارائه نماید، این بیزنس پلن باید به کنسولگری ترکیه در کشور مبداء تحویل داده شود و در صورت تایید متقاضی جهت دریافت مجوز کار از اداره کار کشور ترکیه اقدام نماید. همچنین متقاضیان قبل از اقدام به کارآفرینی در ترکیه باید تمامی استانداردها و شاخص های اقتصادی موثر بر فرایندهای سرمایه گذاری و کارآفرینی را مورد توجه قرار دهند. در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه و چگونگی راه اندازی و ثبت شرکت در ترکیه می توانید از مشاوره تلفنی رایگان با کارشناسان موسسه ملک پور بهره مند شوید و یا سوالات خود را در بخش انتهایی مقاله مطرح نمایید و پاسخ آن ها را سریعاً از ما دریافت نمایید.

امتیاز 4.09 از 5 ( 10 رای ثبت شده)

ثبت پرسش
منصور عظیمیان
سلام. میتونید منو راهنمایی کنید برای کارآفرینی در ترکیه از کجا باید شروع کنم؟ چطوری میتونم سرمایم رو ببرم و کلا کار ثبت شرکت رو راه اندازی کنم. از نظر مالی هیچ مشکلی ندارم و فقط نمیدونم از کجا باید شروع کنم.
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت ابتدای امر می بایست بفرمایید که هدف از کارآفرینی رسیدن به چه چیزیه؟یک زمانی هست شما اقامت و تابعیت می خواید (اینجا اقامت ترکیه کمکی به شما نمی کند نه جزو اتحادیه اروپا و نه جزو پیمان شنگن هست)، یک زمانی هم هست شما صرفا قصد راه اندازی یک شعبه نمایندگی از شرکت مادر بدون شرط حضور رو دارید و می خواید که تعاملات مالی شما به راحتی انجام بشه. این دو مورد بسیار متفاوت هستند در نتیجه توصیه می کنم پیش از هر گونه اقدامی با موسسه تماس بگیرید و به صورت رایگان مشاوره تلفنی با کارشناسان مجرب مجموعه داشته باشید.
م.د
سلام. من طرح هایی برای ارایه دارم که اگر یک سرمایه گذار در ترکیه باشه می تونم اون را ببرم اونجا پیش ببرم. این طرح ها برای رشد اونجا هم خوب خواهد بود.از چه طریقی می تونم اقدام کنم. با تشکر
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دویت عزیز اگر ایده نواورانه دارید برای کشورهایی مانند کانادا، هلند و ... می توانید اقدام نمایید. البته نیاز به سرمایه اولیه می باشد.
مشاوره رایگان