ویزای استارت آپ آلمان

1 نظر

ویزای استارت آپ آلمان که رسماً با نام "Aufenthaltserlaubnis für selbständige Tätigkeit" (اجازه اقامت برای خوداشتغالی) شناخته می شود، به کارآفرینان کشورهای غیر اتحادیه اروپا اجازه می دهد تا استارت آپ های خود را در آلمان تاسیس و راه اندازی کنند. در آلمان، دو راه برای راه اندازی کسب و کار خود وجود دارد: کار به عنوان یک فریلنسر (Freiberufler) کار کنید یا به عنوان یک کارآفرین خوداشتغال (Gewerbe). برای دریافت ویزای استارت آپ آلمان، باید شرایط کلی مربوط به کسب و کارتان را رعایت کنید:

  • یک ایده تجاری ملموس و نوآورانه که از نظر اقتصادی مقرون به صرفه باشد.
  • تاثیر مثبتی بر اقتصاد داشته باشد و پتانسیل ایجاد شغل و رشد قابل توجه را داشته باشد.
  • بودجه کافی برای راه اندازی ایده تجاری خود داشته باشید. شرایط مالی معمولاً بین 25000 تا 100000 یورو یا بیشتر متغیر است.

پس از تایید ایده استارت آپی، به کارآفرینان اجازه اقامت داده می شود که به آنها اجازه می دهد تا برای یک دوره اولیه حداکثر سه سال در آلمان زندگی و کار کنند. در صورتی که استارت آپ همچنان با معیارهای لازم مطابقت داشته باشد، این مجوز قابل تمدید است.تسلط به زبان آلمانی اجباری نیست اما می تواند برای برقراری ارتباط با مقامات و شرکای تجاری بالقوه مفید باشد. با توجه به اهمیت موضوع استارت آپ برخی از کشورها این نوع ویزا را برای متقاضیان آن تعریف می نمایند. در این مقاله تصمیم داریم در خصوص ایجاد بیزینس و چگونگی دریافت ویزای استارتاپ آلمان مطالبی را بیان نماییم.

  • ویزای استارتاپ برای چه کشورهایی قابل دستیابی می باشد؟
  • بهترین کشور برای ویزای استارتاپ کدام کشور است؟
  • شرایط اخذ ویزای استارتاپ آلمان چیست؟

وقتی صحبت از ایجاد کسب و کار یا کاریابی در خارج از کشور می شود همواره آلمان یکی از گزینه هایی است که افراد زیادی به آن توجه می نمایند، چرا که آلمان از فضای اقتصادی بسیار مطلوبی برای کارآفرینان و افرادی که تمایل به ایجاد کسب و کار را دارند بهره می برد و با توجه به شرایط زندگی ایده آل در این کشور، بهره مندی مهاجرین از خدمات اجتماعی مناسب و هزینه های زندگی مناسب در آلمان تقاضای زیادی برای مهاجرت به این کشور وجود دارد. این مقاله که حاصل مطالعه وبسایت های رسمی کشور آلمان و مشورت با وکلای این کشور می باشد، شما را با برنامه ویزای استارتاپ آلمان آشنا می سازد. جهت اطلاع از خدمات موسسه MIE در زمینه ویزای استارتاپ آلمان می توانید با کارشناسان این موسسه تماس حاصل فرمایید و مشاوره رایگان دریافت کنید.

ویدیو موسسه MIE در مورد استارتاپ


 

مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:

تماس با ما

ویزای استارتاپ آلمان

آیا آلمان ویزای استارت آپ دارد؟

قبل از بررسی ویزای استارتاپ بایستی معنی و مفهوم استارتاپ را بیان نماییم. در واقع استارتاپ ماحصل ایده های نوآورانه و مبتکرانه می باشد. در حقیقت افرادی که دارای ایده های نو هستند و قصد دارند کسب و کار نوپایی را ایجاد نمایند، طرح خود به عنوان استارتاپ معرفی می نمایند و با فروش محصول خود یا با ارائه خدماتی که دارند کسب و کار خود را توسعه می دهند. بسیاری از کشورهای دنیا برنامه استارتاپ را به عنوان یکی از برنامه های مهاجرتی خود به منظور دستیابی به ایده های نو و طرح های جدید که کمک شایانی به اقتصاد آنها می نماید، ارائه می نمایند.

در کشور آلمان ویزایی تحت عنوان ویزای استارتاپ آلمان ارائه نمی گردد ولی متقاضیان می توانند از دو روش مختلف ایده جدید یا کسب و کار خود را در این کشور ایجاد نمایند. در واقع افرادی که تصمیم دارند بیزینس جدیدی را در این کشور راه اندازی نمایند می توانند از دو روش کار کردن به عنوان فریلنسر یا شغل آزاد (Freiberufler) و روش راه اندازی کسب و کار در آلمان به عنوان کارآفرین (Gewerbe) می توانند بیزینس خود را در این کشور شروع کنند. در قسمت های بعد به مقایسه ویزای استارت آپ آلمان با روش های کارآفرینی و خوداشتغالی خواهیم پرداخت.

 

ویدیو موسسه MIE در مورد ثبت شرکت آلمان


 مقایسه ویزای استارتاپ آلمان با کارآفرینی

در قسمت پیش در خصوص ویزای استارت آپ آلمان و مفهوم آن پرداختیم، این ویزا با برنامه کارآفرینی متفاوت می باشد. یکی از تفاوت های کارآفرینی با ویزای استارتاپ موضوع کسب و کار متقاضیان می باشد. پلن تجاری و طرح و ایده های تجاری در برنامه استارتاپ بایستی نوآورانه و جدید باشد ولی در برنامه های کارآفرینی الزامی به این موضوع نیست. افرادی که قصد کارآفرینی در کشوری را دارند عموما برای اینکه اثبات نمایند در اقتصاد کشور مربوطه تاثیر مثبتی دارند بایستی نیروی کاری را استخدام نمایند ولی در برنامه استارت آپ الزامی به استخدام نیروی کار وجود ندارد و همچنین میزان سرمایه ای که متقاضیان بایستی در برنامه کارآفرینی بایستی داشته باشند بیشتر از برنامه استارت آپ می باشد.

اقتصاد آلمان تنها از شرکت های مشهور جهانی مانند آدیداس، بی ام و یا آلیانز تشکیل نمی شود، بلکه این شرکت های کوچک و متوسط ​​هستند که قدرت اقتصاد آلمان را تشکیل می دهند، به همین دلیل است که دولت آلمان تاکید زیادی بر اجازه دادن به کارآفرینان خارجی برای راه اندازی مشاغل خود در آلمان دارد. برای این منظور دولت ویزای کارآفرینان را ایجاد کرده است. ویزای کارآفرینی برای اطمینان از این است که کارآفرینان خارجی با ایده تجاری پایدار و تامین مالی قوی قادر به سرمایه گذاری بلندمدت در آلمان هستند در دسترس می باشد.

بنابراین افرادی که دارای سوابق مالکیت بیزینس هستند یا سوابق مدیریتی سطح بالا دارند یا به عنوان نیروی کار کلیدی در یک بیزینس و تجارت شناخته می گردند می توانند از طریق کارآفرینی در آلمان کسب و کار خود را در این کشور ایجاد نمایند. شرایط دریافت اقامت آلمان از طریق کارآفرینی به شرح ذیل است:

سازمان ها و ارگان های اقتصادی کشور آلمان بررسی می نمایند که آیا طرح تجاری متقاضی برای منطقه ای که قصد راه اندازی بیزینس و کسب و کار در آلمان را دارد منافع اقتصادی یا منطقه ای ایجاد می نماید.

  • متقاضی بایستی اثبات نماید که فعالیت وی بر اقتصاد کشور آلمان تاثیر مثبت می گذراد.
  • داشتن تمکن مالی مناسب برای راه اندازی بیزینس
  • یکی از موارد استثنا در ویزای کارآفرینی آلمان این است که نیازی استخدام تعداد بالای نیروی کار نیست.

خدمات موسسه mie برای ثبت شرکت در آلمان

آلمان، یک کشور اروپایی پرجمعیت است و برای خدمات با کیفیت ارزش قائل است. برای تاسیس یک شرکت، به یک وکیل آلمانی نیاز دارید. MIE می تواند شما را با وکلای حقوقی آلمان مرتبط کند و به طراحی یک طرح تجاری کمک کند. این طرح باید به اهداف تجاری، مزایا، معایب و کاهش ریسک بپردازد. مراحل بعدی شامل افتتاح حساب بانکی و ثبت شرکت در آلمان با هزینه بسیار ارزان است. MIE در تمامی مسیر، از جمله جمع آوری مدارک و ارائه تیم مشاور تجاری و بازدید از سفارت، شما را پشتیبانی می کند. در صورت تایید بیزنس پلن، می توانید یک کارت اقامت 2 ساله با امکان تمدید دریافت کنید. پس از 5 سال نیز اقدام برای اقامت دائم و تابعیت امکان پذیر می شود. در صورت رد ویزا، می توانید با انحلال یا فروش شرکت، سرمایه اولیه خود را پس بگیرید.

ویدیو موسسه MIE در مورد راه های اقامت کشور انگلیس


ویزای استارتاپ آلمان یا ویزای خود اشتغالی

ویزای خود اشتغالی نیز یکی از برنامه های اقامتی می باشد که در اکثر کشورها برای افرادی که به عنوان فریلنسر هستند یا در زمینه های هنری و ورزشی فعالیت می نمایند یا در سایر کسب و کار ها که قصد دارند فعالیت خود را در کشوری آغاز نمایند، در دسترس است. از این جهت که شخص در ویزای خود اشتغالی آلمان بایستی کسب و کار نوپایی را در آلمان ایجاد نماید به ویزای استارت آپ آلمان شباهت دارد. افرادی که تمایل دارند از طریق ویزای خود اشتغالی آلمان در این کشور فعالیت نمایند پس از بررسی مدارک و شرایط آنها در ابتدا یک ویزای 3 ماهه را دریافت خواهند نمود و پس معرفی خود به عنوان خود اشتغال و ثبت کردن آدرس زندگی خود، افتتاح نمودن حساب بانکی، ثبت نام در اداره مالیاتی آلمان، دریافت بیمه درمانی و... می توانند اجازه اقامت خود را که به مدت 3 سال است را دریافت نمایند. پس از گذشت 3 سال متقاضی می تواند اقامت کشور آلمان را اخذ نماید یا به ویزای کارآفرینی این کشور تبدیل نماید.

هزینه ویزای خود اشتغالی آلمان در حدود 60 یورو و هزینه درخواست اقامت در حدود 140 یورو می باشد و متقاضیان می توانند در زمینه های مختلفی مانند مراقبت های بهداشتی، حقوق، مشاور مالیاتی و تجاری، فناوری اطلاعات، علوم فنی و... به عنوان خود اشتغال در آلمان کار کنند. مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای خود اشتغالی آلمان به شرح ذیل است:

  • تکمیل نمودن فرم های ویزای ملی آلمان
  • داشتن پاسپورت معتبر
  • دو عکس استاندارد
  • پرداخت هزینه های اپلیکشن فی
  • داشتن توصیه نامه از 2 کارفرما
  • بیمه مسافرتی
  • داشتن سابقه کار
  • ارائه مدارک تحصیلی
  • ارائه شواهدی مبنی بر داشتن طرح خود اشتغالی

کشورهای ارائه کننده ویزای استارتاپ

همانطور که بیان داشتیم ویزایی تحت عنوان ویزای استارتاپ آلمان در این کشور وجود ندارد. ولی برنامه هایی تحت عنوان ویزای کارآفرینی یا ویزای خود اشتغالی با موضوعیت ایجاد کسب و کار نوپا شبیه به برنامه استارتاپ می باشد. در قسمت ذیل به بررسی برنامه های استارتاپ در کشورهای مختلف خواهیم پرداخت:

پرتغال

یکی از کشور های حوزه شنگن که متقاضیان می توانند از طریق استارتاپ اقامت این کشور را دریافت نمایند کشور پرتغال می باشد. در واقع افرادی که تصمیم دارند برای ایجاد یک بیزینس نوپا در کشور پرتغال اقدام نمایند می توانند با کمک گرفتن و با دریافت ایده های تکمیلی از دانشگاه های معتبر کشور پرتغال کسب و کار خود را در این کشور ایجاد نمایند. لازم به توضیح است اقامت استارت آپ پرتغال به صورت مدیریت از راه دور می باشد و متقاضیان می توانند با رعایت نمودن حداقل حضور در این کشور اقامت خود را برای سال های بعد نیز تمدید نمایند. شایان ذکر است مدرک تحصیلی و سطح زبان در این برنامه اهمیت زیادی ندارد. این برنامه یکی از سریع ترین برنامه های اخذ اقامت اروپا تلقی می گردد و متقاضیان می توانند در حدود 2 الی 3 ماه اقامت این کشور را اخذ نمایند. افرادی که برای این برنامه اقدام می نمایند در ابتدا اقامت 2 ساله و سپس اقامت 3 ساله دریافت می نمایند که بعد از 5 سال می توانند اقامت دائم این کشور را دریافت نمایند. افرادی که از طریق این برنامه اقامت دائم این کشور را اخذ نموده اند در همان سال پنجم نیز می توانند برای پاسپورت پرتغال درخواست نمایند.

بیشتر بدانید: ویزای استارتاپ پرتغال 

هلند

از دیگر کشورهایی که متقاضیان می توانند طرح و ایده خود را با کمک دانشگاه های معتبر در این کشور آغاز و راه اندازی نمایند کشور هلند می باشد. در واقع متقاضیانی که قصد ایجاد بیزینس و کسب و کار خود را در این کشور دارند در ابتدا بایستی طرح و ایده خود را با دانشگاه ها و مراکز علمی متعدد در این کشور مطرح نمایند و با دریافت تاییدیه از آنها برای ایجاد شرکت اقدام نمایند. لازم به توضیح است در برنامه استارتاپ هلند، دانشگاه حمایت های لازم از متقاضیان برای راه اندازی، گرداندن بیزینس، تبلیغات، بازاریابی محصول یا خدمات متقاضی و... را ارائه می نماید. افرادی که از طریق این مسیر اقدام می نمایند پس از 4 سال می توانند اقامت دائم و پس از 6 سال پاسپورت هلند را اخذ نمایند. متقاضیانی که دارای مدرک لیسانس یا فوق لیسانس هستند، مدرک زبان انگلیسی آیلتس 6 الی 6.5 را ارائه می نمایند، دارای طرح و ایده اولیه هستند، سوابق بیزینسی دارند و... می توانند از طریق ویزای استارتاپ هلند اقامت این کشور را اخذ نمایند.

انگلستان

کشور انگلستان برنامه های مختلفی برای اعطای اقامت به متقاضیان ارائه می نماید و یکی از برنامه هایی که از نظر هزینه و مدت زمان اقدام بسیار مناسب و ایده آل می باشد برنامه استارتاپ انگلستان می باشد. این برنامه یک اقامت 2 ساله می باشد که به دارندگان آن اجازه می دهد در این مدت در کشور انگلیس حضور داشته باشند و پس از گذشت 2 سال بتوانند نوع ویزای خود را به ویزای های نوآوری انگلستان، کاری یا سایر ویزاها تبدیل نمایند و از طریق آن بتوانند اقامت خود را به اقامت دائم انگلستان تبدیل نمایند. از شرایط لازم برای این برنامه داشتن ایده های مبتکرانه و نو و دریافت تاییدیه از سازمان ها و نهاد های مربوطه (endorsing bodies)، داشتن حداقل مدرک آیلتس 4 الی 5 و ... می باشد.

کانادا

یکی از محبوب ترین برنامه های کشور کانادا که از همان ابتدای ورود به کانادا افراد می توانند اقامت دائم این کشور را دریافت نمایند برنامه استارت آپ کانادا می باشد. ویزای استارتاپ کانادا برای افرادی که پتانسیل ایجاد کسب و کار را دارند و دارای ایده های خلاقانه و نوآورانه ای هستند که در یک مقیاس جهانی رقابت می کند و امکان ایجاد شغل در کانادا را دارد در دسترس می باشد. متقاضیانی که ایده خود را در قالب طرح تجاری تعریف می نمایند بایستی برای کسب اقامت دائم این کشور طرح خود را به تایید یکی از سازمان تعیین شده در کانادا یا Designated organizations برسانند، سپس مدارک و اسناد خود را برای اداره اقامت کشور کانادا ارسال نمایند. از الزامات اقدام برای این برنامه داشتن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم، سابقه کار، سطح زبان آیلتس 5، تمکن مالی مناسب و طرح جدید و قوی می باشد. در برنامه استارتاپ تا 5 نفر می توانند با یک ایده تجاری برای دریافت نامه حمایتی از سازمان های تعیین شده و دریافت اقامت دائم کانادا اقدام نمایند.

فنلاند

افرادی که کارآفرین هستند و مایل هستند طرح و ایده خلاقانه خود را در قالب کسب و کار در فنلاند آغاز نمایند می توانند از طریق ویزای استارت آپ فنلاند اقامت این کشور را دریافت نمایند. برای اخذ ویزای استارتاپ بایستی طرح و ایده متقاضیان مورد تایید سازمان Business Finland قرار بگیرد. بنابراین افرادی که ایده دارند، به عنوان کارآفرین تازه کار هستند و تمکن مالی لازم برای هزینه های زندگی خود را دارند می توانند برای این برنامه اقدام نمایند. در برنامه استارتاپ فنلاند حداقل 2 نفر می توانند در یک تیم و گروه استارتاپی قرار گیرند. این اقامت در ابتدا برای 2 سال صادر می شود که قابلیت تمدید نیز دارد. افرادی که به مدت 5 سال در فنلاند زندگی و کار کرده اند می توانند برای اقامت دائم اقدام نمایند. شرایط اولیه برای برنامه استارتاپ فنلاند به شرح ذیل است:

  • وجود یک تیم استارت آپی - حداقل 2 بنیانگذار - با تخصص برای نقل مکان به فنلاند
  • اثبات قصد تأسیس یک شرکت با رشد سریع در فنلاند
  • داشتن یک طرح کسب و کار نوآورانه
  • تعهد داشتن به ایده کسب و کار و کار تمام وقت در شرکت مربوطه
  • دارایی قابل توجه در شرکت (به عنوان مثال تیم متقاضی بایستی مجوز حداقل 60 درصد از سهام شرکت را در اختیار داشته باشد.)
  • دسترسی به منابع و بودجه کافی برای توسعه مراحل اولیه شرکت
  • داشتن تمکن مالی مناسب برای هزینه های زندگی

⬅️ چنانچه علاقمند به کسب اطلاعات بیشتر در باب ویزای استارت آپ آلمان هستید، اینجا کلیک کنید ➡️

جهت کسب اطلاعات بیشتر پیرامون مهاجرت به سایر کشورهای جهان می توانید از پکیج راهنمای گام به گام اخذ اقامت که تدریس جناب استاد ملک پور است استفاده نموده و در حد یک کارشناس مهاجرت، اطلاعات لازم را کسب نمایید.بنر گام به گام اخذ اقامت

سوالات متداول

✔️ ایا در آلمان ویزای تحت عنوان ویزای استارت آپ آلمان وجود دارد؟

خیر، ولی ویزاهایی تحت عناوین ویزای خود اشتغالی و کارآفرینی آلمان که بر پایه داشتن ایده های خلاق و نو می باشد شبیه به برنامه استارتاپ در این کشور در دسترس است.

✔️ بهترین کشور ارائه دهنده ویزای استارتاپ کدام است؟

کانادا یکی از بهترین کشورهای ارائه دهنده ویزای استارتاپ می باش که از همان ابتدا متقاضیان می توانند اقامت دائم خود را اخذ نمایند.

✔️ شرایط مالی لازم برای راه اندازی استارتاپ چقدر است؟

در برنامه ویزای استارتاپ آلمان یا هر کشور دیگری حداقلی به عنوان سرمایه تعریف نشده است. ولی به صورت کلی متقاضی بایستی تمکن مالی لازم برای راه اندازی کسب و کار خود یا استخدام نیروی کار و... را بایستی داشته باشد.

سخن پایانی

ویزای استارتاپ آلمان، ویزای خود اشتغالی و کارآفرینی در آلمان و بهترین کشورهایی که ویزای استارتاپ را ارائه می نمایند در این مقاله علمی مورد بررسی قرار گرفت. به صورت کلی ویزای استارتاپ به دارنده آن این اجازه را می دهد که در مدت زمان اقامت خود ایده های مبتکرانه و نوآورانه خود را در کشور مقصد انجام دهد. بنابراین افرادی که دارای طرح و ایده نویی هستند می توانند برای استارتاپ اقدام نمایند. ایده های افراد در هر کشوری توسط سازمان های اقتصادی مورد بررسی قرار می گیرد سپس تاییدیه ایجاد کسب و کار صادر می گردد. همانطور که بیان گردید ویزای کارآفرینی و خود اشتغالی دو مسیر اصلی برای ایجاد کسب و کار در آلمان است و ویزای استارتاپ آلمان در این کشور صادر نمی گردد. از بهترین کشور ها جهت اخذ اقامت از طریق استارتاپ می توان به کشورهای کانادا، هلند، پرتغال و... اشاره داشت. امیدواریم شما عزیزان با مطالعه این مقاله اطلاعات لازم در خصوص ویزای استارتاپ آلمان و سایر کشورها را کسب نموده باشید. در صورت داشتن سوال می توانید هم با کارشناسان موسسه MIE تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان دریافت کنید و هم در قسمت دیدگاه سوالات خود را مطرح فرمایید.

امتیاز 5 از 5 ( 7 رای ثبت شده)

ثبت پرسش
فريد
سلام و عرض ادب. آیا در خصوص ویزای استارت آپ آلمان میتوانیم خرید ملک با مبلغ کمتر انجام بدید ؟؟؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ارادت خرید ملک در این کشور آثار اقامتی نخواهد داشت اما شما میتوانید ملک شرکت خود را با مبلغ کمتری خریداری نمایید.جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشا‌وره تخصصی رایگان روی خطوط موسسه ارتباط برقرار نمایید.موفق باشید.
مشاوره رایگان