شرایط تحصیل پزشکی در آمریکا

54 نظر

تحصیل پزشکی در آمریکا یک فرصت بی‌ نظیر است که شما را به عنوان یک پزشک مجرب و متخصص در آینده‌ ای پرافتخار قرار می دهد. این فرآیند ممکن است چالش‌ برانگیز باشد، در این راستا موسسه ملک پور به شما کمک می کند و این مسیر را برای شما هموار می کند.

در اینجا به برخی از شرایط تحصیل پزشکی اشاره خواهیم کرد:

  • دارا بودن مدرک لیسانس- BSc: گذراندن دوره Pre-Med با معدل حداقل 3 از 4
  • مهارت زبان انگلیسی: نمره 6.5 آیلتس و 90 تافل
  • آزمون ورودی: قبولی در آزمون ورودی MCAT و آزمون USMLE برای فارغ التحصیلی و دریافت مجوز کار
  • طول دوره: 4 سال در مقطع لیسانس، 4 سال در مقطع دکترا و 3 تا 7 سال دوره تحصص یا رزیدنسی
  • هزینه تحصیل: متوسط هزینه بین 45 تا 100 هزار دلار در سال

شما بزرگواران قادر خواهید بود درصورت نیاز به اطلاعات بیشتر در خصوص تحصیل پزشکی در آمریکا و همچنین تحصیل رایگان پزشکی در آمریکا یا قصد اقدام در این راستا، با کارشناسان موسسه ملک پور تماس حاصل فرموده و از مشاوره رایگان تلفنی بهره مند گردید. علاوه بر این، با پر کردن فرم تماس نیز می توانید تماس و مشاوره تلفنی رایگان از مشاورین مجرب این موسسه دریافت نمایید.

مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:

تماس با ما

تحصیل پزشکی در آمریکا

شرایط پذیرش دانشگاه پزشکی در آمریکا

تحصیل پزشکی در کشور آمریکا تقریباً با نظام تحصیل پزشکی در بیشتر کشور های جهان متفاوت می باشد. دانشجو برای آنکه بتواند در کشور آمریکا مشغول به تحصیل تخصصی پزشکی شود، بایستی ابتدا یک لیسانس 4 ساله در رشته های علوم پایه پزشکی مانند شیمی، زیست شناسی و... را دریافت نماید. که به این دوره اصطلاحا pre-med گفته می شود تا پس آن بتواند با شرکت در آزمون ورودی کالج های پزشکی این کشور وارد دوره تحصیلی پزشکی گردد. علاقه مندان به تحصیل پزشکی بایستی صبوری بسیاری داشته باشند؛ چون دوره تحصیل در کشور آمریکا دوره ای طولانی می باشد. ولیکن به دلیل وجود برترین دانشگاه های جهان در این کشور بسیاری از دانشجویان تلاش خود را به کار می گیرند تا بتوانند در این کشور موفق به تحصیل شوند دانشجویان برای ورود به دوره های pre-med بایستی دارای دیپلم 12 ساله باشد و سطح زبان آنها در حد آیلتس 6 تا 6.5 باشد.

سطح زبان بسته به دانشگاه فرد و رشته او می تواند متغیر باشد. دانشجویان پس از اتمام دوره تحصیلی 4 ساله خود می توانند با قبولی در آزمون ورودی پزشکی وارد دانشگاه های این کشور شوند. دانشجویان پس از اتمام تحصیل خود در دانشگاه مجدد در آزمون دیگری شرکت نموده و سپس فارغ التحصیل می شوند. در حال حاضر غیر از کشور آمریکا کشورهای کانادا و استرالیا نیز از این نظام (ابتدا شرکت در دوره کارشناسی) استفاده می نمایند.

ویدئو تحصیل پزشکی در آمریکا - توضیحات موسسه MIE در مورد شرایط تحصیل در آمریکا و انگلستان

شرایط سنی تحصیل پزشکی در امریکا

در بیشتر دانشگاه های پزشکی در آمریکا، شرایط سنی خاصی برای ورود به رشته پزشکی وجود ندارد و شما می‌ توانید در هر سنی به عنوان یک پزشک فعالیت کنید. بسیاری از دانشجویان، بعد از سال‌ ها فعالیت در حوزه‌ های مختلف و حرفه‌ های دیگر، تصمیم به ورود به دانشکده پزشکی می‌ گیرند. معمولاً متقاضیان باید در آغاز سال اول مقطع لیسانس 18 سال سن داشته باشند. و برای دوره دکترا هیچ محدودیت سنی تعیین نشده است.

مدارک مورد نیاز برای دریافت پذیرش از کالج های پزشکی

دانشجویان بایستی برای دریافت پذیرش در کالج های پزشکی کشور آمریکا ابتدا اقدام به ترجمه کلیه مدارک خود نمایند. سپس در آزمون MCAT شرکت نمایند، در صورتی که نمره آنها در این آزمون بالای 500 باشد می توانند برای دریافت پذیرش از دانشگاه مد نظر خود بسته به شرایط ورودی آن دانشگاه اقدام کنند. دانشجویان بایستی توجه داشته باشند در صورتی که دارای مدرک دیپلم هستند و یا مجوز قبولی در آزمون ورودی پزشکی را ندارند حتی اگر مدارک خود را برای دانشگاه ارسال کنند دانشگاه بدون توجه به آن مدارک روزمه دانشجو را بررسی نخواهد نمود. ورودی کالج های پزشکی در آمریکا در دو ترم ژانویه و سپتامبر می باشد. مدارک عمومی برای دریافت پذیرش تحصیلی از کالج های پزشکی کشور آمریکا به شرح ذیل است:

  • گذرنامه
  • مدرک دیپلم 12 ساله و گواهی فارغ التحصیلی در دوره کارشناسی
  • مدرک قبولی در آزمون MCAT
  • مدرک زبان برای ورود به کالج های پزشکی حدود آیلتس 7 می باشد البته این معیار در دانشگاه های مختلف متفاوت می باشد.
  • انگیزه نامه
  • توصیه نامه
  • سوابق شغلی

تحصیل تخصص پزشکی در آمریکا

برای تحصیل تخصص پزشکی در آمریکا، مراحل زیر را طی کرده و شرایط مشخصی را برآورده نمایید:

  • دریافت مدرک پزشکی (MD یا DO): ابتدا باید دارای مدرک پزشکی در سطح کارشناسی (MD: Doctor of Medicine یا DO: Doctor of Osteopathic Medicine) باشید. برای این منظور، باید در یک دانشگاه پزشکی معتبر در آمریکا یا کشور دیگری که توسط هیئت مرکزی آمریکا (ECFMG) تأیید شده است، تحصیل کنید.
  • USMLE یا COMLEX: برای دریافت مجوز تحصیل در تخصص پزشکی، باید موفق به قبولی در آزمون USMLE برای دارندگان مدرک MD یا آزمون COMLEX برای دارندگان مدرک DO دست یابید. این آزمون‌ها شامل سه مرحله است و مهارت‌ ها و دانش عمومی در حوزه‌ های مختلف پزشکی را سنجیده و برای داشتن مجوز طبابت در امریکا الزامی است.
  • رزیدنتی: پس از قبولی در آزمون USMLE یا COMLEX و دریافت مجوز تمرکز در تخصص پزشکی، باید برنامه رزیدنتی (Residency Program) را طی کنید. رزیدنتی یک دوره آموزشی تخصصی است که مدت زمان آن معمولاً بین 3 تا 7 سال است. در این دوره، شما در یک بیمارستان یا مرکز درمانی تحت نظارت پزشکان تخصصی فعالیت می‌ کنید و تجربه عملی و تئوریکی خود را در زمینه تخصصی خاصی ارتقا می‌ بخشید.
  • فلوشیپ و بورد‌ گذرانی: پس از اتمام برنامه رزیدنتی، می‌ توانید به فلوشیپ (Fellowship) در زمینه خاصی اقدام کنید. فلوشیپ‌ ها طولانی‌ تر از رزیدنتی هستند و امکان تخصص بیشتر در یک حوزه خاص از پزشکی را فراهم می‌ کنند. همچنین، برخی تخصص‌ ها نیاز به گذراندن آزمون بورد (Board Certification) دارند که توسط سازمان‌ های تخصصی مربوطه ارائه می‌ شود و نشان می‌ دهد که شما تخصصی خاص را به درستی اخذ کرده‌ اید.

آزمون ورودی پزشکی کشور آمریکا

به طور کلی دانشجویان برای تحصیل پزشکی در آمریکا دو آزمون پیش رو دارند:

  • آزمون MCAT: این آزمون از سوی انجمن بین المللی کالج های پزشکی برگزار می شود، آزمون MCAT پیش نیاز ورود و دریافت پذیرش از کالج های پزشکی می باشد. این آزمون به صورت چهار گزینه ای بوده و در بخش های زبان، فیزیک، زیست و شیمی برگزار می گردد. دانشجویان حدود پنج ساعت فرصت دارند تا به سوالات مطرح شده در این آزمون پاسخ دهند. دانشجو پس از مشخص شدن امتیاز خود در صورتی که نمره او بالاتر 500 باشد قادر خواهد بود تا برای دریافت پذیرش از دانشگاه ها اقدام نماید. دانشجو برای دریافت پذیرش و شرکت در این آزمون بایستی فارغ التحصیل دوره های کارشناسی علوم پزشکی بوده و سطح آیلتس 7 الی 7.5 داشته باشد. هزینه شرکت در این آزمون حدود 300 دلار آمریکا می باشد. دانشجویان الزامی برای شرکت در این آزمون در خاک کشور آمریکا نخواهند داشت و این آزمون در کشورهایی مانند انگلستان، ترکیه و امارات نیز برگزار می گردد.
  • آزمون USMLE: این آزمون موجب تایید مهارت پزشکی دانشجو از سوی انجمن کالج های پزشکی آمریکا می گردد. این آزمون در سه بخش متفاوت و در مرور زمان برگزار خواهد شد. مرحله اول این آزمون در سال دوم تحصیلی دانشجویان در کالج پزشکی برگزار می گردد. دانشجویان پزشکی در سال چهار مجدد در این آزمون و در بخش دوم آن شرکت خواهند نمود؛ و بخش آخر این آزمون پس گذشت یک سال از دوره کارآموزی (انترنی) برگزار خواهد شد. دانشجو در صورت عدم قبولی در این آزمون نمی تواند در رشته پزشکی فارغ التحصیل و وارد بازار کار شود. این آزمون همانطور که توضیح داده شد صرفاً در خاک آمریکا برگزار می گردد.

مدت زمان تحصیل پزشکی در آمریکا

دوره تحصیل پزشکی در کشور آمریکا با توجه به عنوان رشته فرد که پزشکی ، دندان پزشکی و ... خواهد بود متفاوت است. ولیکن به طور کلی دانشجو بایستی ابتدا 4 سال مشغول به تحصیل در دوره های کارشناسی علوم پایه شود. دانشجو پس از آن و در صورت قبولی در آزمون ورودی وارد دوره های اصلی و تخصصی پزشکی خواهد شد که آن نیز به مدت 4 سال خواهد بود. در این مقطع دانشجو در بخش تئوری تحصیلات خود را به پایان رسانده است؛ بسیاری از افراد به اشتباه تصور می کنند که پزشکی در آمریکا هشت سال به طول می انجامد. ولیکن بایستی بیان نمود دانشجو برای مهاجرت به آمریکا و تحصیل پزشکی پس از دوره تحصیلی تئوری خود حدود 3 الی 7 سال دوره انترنی یا کارآموزی پیش رو خواهد داشت فلذا مدت زمان تحصیل در پزشکی کشور آمریکا حدود 11 ساله به طول می انجامد.

برترین دانشگاه های پزشکی آمریکا

آمریکا همواره مهد دانشگاه های برتر جهان بوده است و به دلیل وسعت و سرمایه بسیار زیاد تعداد دانشگاه های معتبر این کشور بسیار زیاد می باشد و همیشه در بین برترین دانشگاه های جهان این کشور دارای نمایندگان بسیاری است. در حال حاضر کشور آمریکا بیش از 170 کالج آموزش پزشکی دارد، که هر کدام از این کالج ها شرایط خاصی برای پذیرش دانشجویان در نظر گرفته اند ولیکن نقطه مشترک آن آزمون MCAT می باشد در ادامه ده دانشگاه برتر این کشور از نظر رشته های پزشکی را ذکر خواهیم نمود:

رتبه در کشور

دانشگاه

1

دانشگاه هاروارد

2

دانشگاه جانز هوپ کینز

3

دانشگاه استنفورد

4

دانشگاه پنسیلوانیا

5

دانشگاه سانفرانسیسکو – کالیفورنیا

6

دانشگاه کلمبیا

7

دانشگاه لس آنجلس – کالیفورنیا

8

دانشگاه واشنگتون – سنت لوییس

9

دانشگاه کرنل

10

مدرسه پزشکی مایو

هزینه های تحصیل پزشکی در آمریکا

هزینه تحصیل پزشکی در آمریکا، از جمله متداول ترین سوالاتیست که در خصوص تحصیل پزشکی در کشور آمریکا مطرح می شود. قطعاً توانایی تأمین هزینه های تحصیل و زندگی و برخورداری از پشتوانه مالی محکم، نقش بسزایی در تعیین مسیر مهاجرت و موفقیت فرد در مسیر مهاجرت تحصیلی به آمریکا دارد. گر چه هزینه تحصیل پزشکی در آمریکا بالاست؛ اما با توجه به شرایط کاری و کیفیت بالای زندگی در این کشور، افراد بسیاری ادامه تحصیل پزشکی در آمریکا را به عنوان یک سرمایه گذاری سودده شناخته و برای تحصیل تخصص یا فوق تخصص پزشکی اقدام می نمایند. البته با اطلاع از هزینه و شرایط بورسیه پزشکی در آمریکا و در صورت داشتن شرایط بورسیه شدن در رشته پزشکی می توان بخشی از هزینه های تحصیل در آمریکا و زندگی در آمریکا را تأمین کرد. هزینه تحصیل پزشکی در آمریکا در مقطع کارشناسی، سالیانه 15 تا 25 هزار دلار آمریکاست؛ اما هزینه تحصیل پزشکی در کالج بین 38 تا 68 هزار دلار در سال می باشد. در ابتدای این بخش اشاره شد که هزینه تحصیل پزشکی در آمریکا بالاست؛ به همین دلیل به متقاضیان و علاقه مندان تحصیل در رشته پزشکی در خارج از کشور که از تمکن مالی کافی برخوردار نیستند، پیشنهاد می کنیم که شرایط تحصیل پزشکی در کشورهایی چون فرانسه، اتریش، آلمان یا اسپانیا را مطالعه نمایند.

هزینه های زندگی دانشجویی در آمریکا

هزینه های زندگی در کشور آمریکا که دارای حدود 50 ایالت با سطح زندگی و موقعیت جغرافیایی متفاوتی می باشد بسیار متغییر است. بیان میانگین هزینه های زندگی برای یک فرد در این کشور امری دشوار می باشد. ولیکن به طور کلی یک زندگی دانشجویی در کشور آمریکا می تواند حدود 1500 الی 2000 دلار در ماه هزینه داشته باشد. بایستی توجه نمایید که هزینه های زندگی را سبک زندگی دانشجو مشخص می نماید ولیکن با در نظر گرفتن حداقل ها دانشجو بایستی بیش از هزار دلار در ماه هزینه نماید. برخی از هزینه های زندگی در آمریکا در ادامه بیان می گردد:

عنوان

قیمت(دلار آمریکا)

غذا

یک وعده غذا در رستوران ارزان

15

یک وعده غذای متوسط برای دونفر

55

شیر یک لیتر

0.84

یک قرص نان

2.70

سینه مرغ یک کیلوگرم

11.98

حمل و نقل

حمل و نقل عمومی ماهیانه

75

بنزین هر لیتر

0.72

فولکس واگن گلف صفر کیلومتر

23.000

اجاره مسکن

آپارتمان یک خوابه مرکز شهر

1.361

آپارتمان یک خوابه حاشیه شهر

1.091

آپارتمان سه خوابه مرکز شهر

2.209

خرید مسکن

یک متر آپارتمان مرکز شهر

2.851

یک متر آپارتمان حاشیه شهر

2.083

سایر رشته های علوم پزشکی در آمریکا

تحصیل داروسازی در آمریکا

تحصیل در رشته دارو سازی در کشور آمریکا کمی نظام متفاوتی با دیگر رشته های این حوزه دارد. به این نحو که دانشجو بایستی در مقاطع تحصیلی کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری تحصیل نماید. دانشجویان برای ورود به دوره های کارشناسی پس از اتمام دوره دوازده ساله تحصیلی دیپلم خود می توانند اقدام نمایند. برای ورود به دوره های داروسازی دانشجو بایستی دارای سطح زبان آیلتس حدود 7 باشد. دانشجویان در انتها برای ورود به بازار کار بایستی در زمینه رشته خود در آزمون های جامع نیز شرکت نمایند. میانگین هزینه های تحصیل داروسازی آمریکا حدود 30 هزار دلار در سال است.

تحصیل دندان پزشکی در آمریکا

یکی از جذاب ترین دوره های تحصیلی در جهان دندان پزشکی است، جایی که دانشجو حجم مطالعه کم تری نسبت به پزشکان و داروسازان پیش رو خواهد داشت. ولیکن از شان اجتماعی و در آمد بسیار بالایی برخوردار است. دانشجویان برای ورود به دوره های دندان پزشکی بایستی ابتدا یک دوره کارشناسی را پشت سر بگذارند و سپس آزمون ورودی را شرکت نمایند. پس از آن این امکان وجود دارد در صورت داشتن معیار های ورود به کالج های پزشکی اقدام به تحصیل در رشته دندانپزشکی در آمریکا نمایند. دوره دندان پزشکی از دوره های پزشکی عموما کوتاه تر می باشد و حدود 8 سال به طول می انجامد.

تحصیل پرستاری در آمریکا

پرستاری یکی از شاخه های مهم در پیراپزشکی است. جایی که دانشجویان آن بایستی از نظر اخلاق و برخورد هم چنین حس مسئولیت در هنگام ورود به دانشگاه کنترل شوند. پرستاران همیشه در جوامع پیشرفته دارای شان اجتماعی و امکانات مناسبی می باشند. دوره های پرستاری در کشور آمریکا به صورت کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری برگزار می شود و دانشجویان برای تحصیل در این دوره ها بایستی حدود 18 الی 30 هزار دلار در سال هزینه نمایند. تحصیل پرستاری در آمریکا عموماً دارای دورهای مختلفی می باشد در بسیاری از موارد به دلیل ورود سریع به بازار کار دانشجویان اقدام به تحصیل در مقطع تحصیلی نمی نمایند و صرفاً دوره های دو ساله یا یک ساله کمک پرستاری را پشت سر خواهند گذاشت. پرستاران بایستی سطح زبان بسیار خوبی برای برقراری ارتباط مستمر با بیماران داشته باشند، به همین منظور دانشجویان بین المللی نیازمند داشتن آیلتس بالای 7 برای ورود به این دوره ها می باشند.

مدارک و شرایط دریافت ویزای تحصیلی کشور آمریکا

کشور آمریکا با توجه به شرایطی که بر سر راه مهاجران اعمال نموده است. مشکلات بسیاری را برای دریافت ویزا به وجود آورده است. به همین علت در حال حاضر تنها ویزایی که ایرانیان شانس دریافت بالایی در آن را دارند ویزای تحصیلی و یا F1 می باشد. این پروسه بسیار تخصصی است و بایستی در این راه از مشاوره مشاوران متخصص بهره مند گردید. موسسه ملک پور با بیش از 16 سال سابقه در این خصوص افتخار آن را داشته باشد و تا رسیدن به خواسته هایتان شما را یاری نماید. به طور کلی مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تحصیلی در آمریکا به شرح ذیل می باشد:

  • مدارک تحصیلی دیپلم و کارشناسی
  • مدارک کاری(در صورت وجود مخصوصا کار های داوطلبانه)
  • مدرک قبولی در آزمون MCAT
  • فرم تکمیل شده I-20 صادره از دانشگاه
  • تکمیل فرم ویزای غیر مهاجرت DS-160
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • گواهی سلامت
  • گذرنامه داره اعتبار
  • مدارک اثبات تمکن مالی
  • بیمه درمانی برای سال اول
  • مدرک زبان مطابق با رشته تحصیلی و مقطع
  • انگیزه نامه و توصیه نامه

توصیه می شود که پیش از هر گونه اقدام جدی در زمینه امر مهم و حیاتی مهاجرت، به تماشای محصول راهنمای گام به گام اخذ اقامت آمریکا نشسته و بهترین گزینه موجود و روش مهاجرتی را با توجه به شرایط فردی خود و خانواده محترمتان انتخاب نمایید. به اعتقاد ما تهیه این محصول توسط مدیر موسسه ملک پور، گام و خدمت بزرگی در راستای افزایش علم مهاجرت برای تمام افراد متقاضی و علاقمند می باشد و متقاضیان با مشاهده دقیق جزییات آن می توانند به مثابه یک مشاور مهاجرتی مجرب، اطلاعات لازم را به دست آورند.

بازار کار پزشکی در آمریکا

بازار کار در کشور آمریکا، برای افرادی که قصد دارند پس از تحصیل در این کشور وارد بازار کار شوند را می تواند بهشت کاری تلقی نمود. دانشجویان دوره پزشکی که فارغ التحصیل می شوند بایستی بدانند نرخ بیکاری در کشور آمریکا 3.87 درصد می باشد و این عدد نشان از بازار کاری فوق العاده برای کشوری است که بیش از 300 میلیون نفر جمعیت دارد. اما نکته بسیار مهم درآمد پزشکان در کشور آمریکا است در این کشور پزشکان به طور کلی حدود 192 الی 663 هزار دلار آمریکا در سال در آمد دارند و میانگین این امر حدود سالانه 294 هزار دلار خواهد بود؛ که از هر جایی در جهان این درآمد برای پزشکان بالاتر است. دانشجو در صورت ورود به بازار کار و تبدیل ویزای خود به کاری می تواند پس از گذشت 2 الی 5 سال درخواست گرین کارت یا اقامت دائم کشور آمریکا را نماید. در نمودار زیر تغییرات نرخ بیکاری در کشور آمریکا نمایش داده شده است:

تحصیل پزشکی در آمریکا

سوالات متداول

✔️ آیا تحصیل در آمریکا موجب دریافت اقامت دائم می شود؟

خیر تحصیل به خودی خود دارای آثار اقامتی نمی باشد و دانشجو بایستی پس از فارغ التحصیلی وارد بازار کار شود.

✔️ آیا امکان شرکت در آزمون MCAT در خارج از آمریکا وجود دارد ؟

همانطور که در بخش آزمون بیان شد، بله دانشجو در صورت داشتن صلاحیت برای شرکت در آزمون می تواند در کشوری مانند ترکیه این آزمون را شرکت نماید.

✔️ آیا به دانشجویان ایرانی بورسیه تعلق خواهد گرفت؟

به صورت کلی بله، ولیکن بایستی شرایط آن را داشته باشید برای این امر مقالات بورسیه در آمریکا را مطالعه فرمایید.

✔️ آیا تحصیل پزشکی در آمریکا فقط به زبان انگلیسی است ؟

خیر در بعضی از دانشکده ها و کالج ها زبان اسپانیایی نیز ارائه می گردد.

✔️ میانگین هزینه های تحصیل رشته های پزشکی در کالج های پزشکی آمریکا چه مقدار است؟

این هزینه های بسته به شهر و ایالت و دانشگاه متغییر است. ولیکن حدود 38 الی 68 هزار دلار آمریکا می تواند باشد.

 سخن پایانی 

تحصیل پزشکی در آمریکا، شرایط دریافت پذیرش و ویزای تحصیلی آمریکا و همچنین تحصیل رایگان پزشکی در آمریکا در این مقاله به صورت کامل مورد بررسی قرار گرفت. همچنین در انتهای آن به چهار سوال بسیار پر تکرار شما همراهان همیشگی موسسه ملک پور پرداخت شد. همانطور که در متن مقاله اشاره شد آمریکا در حال حاضر یکی از برترین کشورهای جهان برای تحصیل است این کشور علاوه بر داشتن برترین دانشگاه های جهان دارای بازار کار بسیار خوب و درآمد های فوق العاده می باشد. ولیکن به دلیل قوانین وضع شده بر علیه ایرانیان، مهاجرت به این کشور به غیر از مهاجرت تحصیلی ریسک بسیار بالایی دارد. در حال حاضر دانشجویان ایرانی در صورت مناسب بودن شرایط خود می توانند به کمک مشاوران خبره در این امر موفق به دریافت ویزای تحصیلی کشور آمریکا شوند. امید است توانسته باشیم در این مقاله به سوالات شما عزیزان پاسخ دهیم. شما عزیزان همواره قادر خواهید بود در صورتی که نیاز به اطلاعات بیشتر در این خصوص دارید با مشاورین موسسه MIE تماس حاصل فرموده و یا با پر کردن فرم تماس، مشاوره تلفنی رایگان دریافت کنید. ضمن این که شما عزیزان می توانید در قسمت ثبت پرسش در انتهای این مقاله سوال خود را ثبت نموده و پاسخ آن را در سریع ترین زمان ممکن دریافت نمایید.

امتیاز 4.61 از 5 ( 25 رای ثبت شده)

مطالب مرتبط و مفید


ثبت پرسش
شایان موحد
سلام و احترام، ممنون از مقاله خوبتون، دو سوال برایم پیش آمده آیا اخذ بورس تحصیلی در آمریکا برای تحصیل پزشکی و دندانپزشکی از ایران امکان پذیر است؟ آیا برای ورود به دانشگاه های این کشور در رشته پزشکی نیاز به امتحان ورودی دارد؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب بله در صورتیکه شرایط شما خوب باشه و رزومه قوی داشته باشید و نمره زبان خوبی بگبرید میتوانید اقدام نمایید .آزمون ورودی هم خواهید داشت .
نجف پور
پزشکی برای کجا اقدام کنیم ممنون میشم خصوصا مدارک بنده رو چک کنین و بیان بفرمائید
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با کارشناسان تماس بگیرید حتما راهنماییتون میکنن
شادی نوروزی
درود ، ایا میتونیم بدون گذراندن دوره های کارشناسی و فقط با دادن ازمون mcat وارد دانشگاه های پزشکی امریکا بشویم ؟(من در حال حاضر دانشجو پزشکی تهران هستم.)
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام دوست عزیز خیر، شما باید لیسانس علوم پایه داشته باشید و بعد با قبولی در آزمون وارد دانشگاه پزشکی شوید.
Javad
مدرک علوم پایه را میتوان در ایران گرفت یا باید در امریکا بگیریم
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت. ممکن است برخی واحدهای شما تطبیق داده شود اما ریسک کار شما بالا خواهد بود. ضمن اینکه شما برای ورود به رشته پزشکی باید در خاک این کشور آزمون بدهید که ویزایی برای این منظور به شما تعلق نخواهد گرفت. پس بهتر است که دوره لیسانس خود را در کشور مقصد بگذرانید.
تهمینه آرزو
سلام و عرض حرمت به شما ! من دانشجوی سال چهارم دانشکده پزشکی در افغانستان استم ،میتوانم تخصص را در امریکا ادامه دهم ؟ اگر بلی امتحان و شرایطی که لازم است را لطفا بیان کنید ممنون شما !
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت شما برای گذراندن دوره تخصص در آمریکا ابتدا باید وارد این کشور شده و مدرک خود را معادلسازی نمایید که این امر با گذراندن امتحان USMLE امکان پذیر است. پس از آن نیز برای آزمون پذیرش تخصص باید شرکت نمایید که در صورت قبولی بتوانید برای تخصص آموزش ببینید.
Javad
مدرک علوم پایه را میتوان در ایران گرفت یا باید در امریکا بگیریم
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت. ممکن است برخی واحدهای شما تطبیق داده شود اما ریسک کار شما بالا خواهد بود. ضمن اینکه شما برای ورود به رشته پزشکی باید در خاک این کشور آزمون بدهید که ویزایی برای این منظور به شما تعلق نخواهد گرفت. پس بهتر است که دوره لیسانس خود را در کشور مقصد بگذرانید.
زهرا
سلام خیلی ممنون از مقاله خوبتون من سال دوم دبیرستان هستم میخواستم که بعد از اتمام دبیرستان برای تحصیل در دانشگاهای آمریکا اقدام کنم میخواستم بدونم که من میتونم علوم پایه رو اونجا بخونم و بعد آزمون امکت رو بدم یا باید اول آزمون امکت رو بدم بعدش برم اونجا؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت. شما می توانید بدون آزمون هم وارد این کشور شوید اما برای توضیح دقیق باید شرایط تحصیلی، رشته مورد علاقه، میزان تمکن مالی و ... شما مورد بررسی دقیق قرار گیرد.
مهرداد بخشیان
سلام خسته نباشید مهرداد هستم شانزده ساله در حال حاضر در دبیرستانی در ایران در رشته علوم تجربی مشغول به تحصیل هستم . سوالی داشتم تحت عنوان اینکه بنده با توجه به شناختی که از خود دارم فردی با توانایی های بالا هستم اما متاسفانه وضعیت مالی برای ساپورت مخارج دانشگاه در امریکا را ندارم میخواستم بدونم ایا راهی برای بورسیه گرفتن در دانشگاه های امریکا در رشته پزشکی وجود دارد یا خیر . ممنون از عوامل موسسه
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت. دوست گرامی، شما برای تحصیل در دانشگاه های آمریکا باید مدرک زبان، مدارک تحصیلی و تحقیقی خوبی داشته باشید تا شانس دریافت بورسیه شما بالا باشد. البته بورسیه های محدودی در مقاطع پایین تر ارائه می گردد. ضمن اینکه شما برای ورود به رشته پزشکی ابتدا باید لیسانس علوم پایه در کشور آمریکا دریافت نمایید و پس از قبولی در آزمون وارد رشته پزشکی شوید.
مینا
سلام. در صورت داشتن مدرک لیسانس داروسازی داشگاه تهران و دو تا مقاله معتبر شانس پذیرش و دریافت بورسیه برای ارشد رو دارم؟ باز هم نیاز به آزمون usmle یا mcat و pcat هست؟ یا برای دکتری اقدام کنم بهتره؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت. دوست گرامی، شرایط سنی و مدرک زبان شما برای دریافت پذیرش بسیار مهم است و شما برای کار حتما باید آزمون های مربوطه را پشت سر بگذارید و به صورت مستقیم نمی توانید وارد بازار کار یا مقاطع بالاتر شوید.
کامیار انتظاری
سلام، میخواستم بدونم ایا میشه علوم پایه رو در کشوری به غیر از امریکا و کانادا تحصیل کرد؟و برای تحصیل علوم پایه در امریکا چه کاری باید کرد؟ ایا بورسیه برای این مرحله نیز داده میشود؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت. دوست عزیز، بهتر است تا لیسانس علوم پایه را نیز در کشور آمریکا یا کانادا دریافت کنید تا برای امتحان ورودی دانشگاه زحمت مجددی نداشته باشید. برای دریافت بورسیه نیز نمی توان تضمینی ارائه نمود و بسته به شرایط تحصیلی شما دارد.
Medicalmsv
با سلام و احترام.خواستم بپرسم آیا امکان گرفتن بورسیه و پذیرش برای کسی که ۱۸ سال سن دارد وجود دارد یا خیر؟ اگر امتحان امکت با نمره بالای ۵۰۰ گرفته شود و مقاله و رزومه خوبی هم وجود داشته باشد،ولی دوره پیش پزشکی در آمریکا گذرانده نشده باشد،امکان گرفتن پذیرش وجود دارد یا اینکه حتما باید اون دوره را گذراند؟ با تشکر
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
باسلام مخاطب گرامی گذراندن دوره پیش پزشکی در کشور امریکا ضروری می باشد برای اخذ بورسیه تحصیلی شما می بایست وبسایت دانشگاه های مورد نظرتان را چک کنید تا در صورت داشتن صلاحیت لازم برای اخذ بورسیه اقدام نمایید
samir
سلام من ٣٥سالمه فارغ تحصيل پزشكي عمومي هستم نمره كامل زبانمم گرفتم ايا با اين سنم شانس ويزاي تحصيلي امريكا براي خوندن تخصص رو دارم ؟!
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب شرایط شما مناسب است با مشاورین موسسه ملک پور تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند
عباس عباسلو
دکتر عمومی هستم می خواهم تخصص در امریکا بگیرم شرایط چیست
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام مخاطب عزیز شرایط سنی شما بایستی بررسی گردد. پیشنهاد می شود برای دریافت مشاوره با موسسه تماس بگیرید
همتا حیدری
من عاشق پزشکی هستم میخوایم در پوهنتون شما تحصیل کنم
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب دوست عزیز بهتر بود شرایط سنی و میزان پشتوانه مالی و سطح زبان خود را میفرمودین پیشنهاد میکنم با مشاوران موسسه ملک پور تماس بگیرید تا شما را کامل راهنمایی کنند
زهرا
سلام میخواستم بدونم اگر مدرک دکترا و کارشناسی ارشد زیست شناسی رو در آمریکا گرفته باشیم ولی لیسانس رو در ایران خونده باشیم باز هم لازمه دوره لیسانس آمریکا رو شرکت کنیم؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز بستگی به شرایط دانشگاه مبدا دارد. ممکن است مدرکتان مورد پذیرش واقع شود.
W
سلام من پزشک عمومی هستم در داشنگاه تهران تحصیل کردم با رتبه 1 منطقه 3 و 26 سالمه و مدرک آیلتس 8/5 رو دارم وبه زبان چینی هم مسلط هستم و تا HSK4 دارم مدرکمم هم بین المللی هستش ولی شرایط مالی زیاد خوبی ندارم ولی شرایط مالی بد عم نیست میخواستم بدونم شانسی دارم ک بورسیه بگیرم و دومین سوالم اینه ک من الان پزشک عمومی هستم باید تو آمریکا باز همین دوره رو بخونم ؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب دوست عزیز شرایط شما مناسب است برای بورسیه بایستی یوپروایزر داشته باشید سایت اداره مهاجرت را مطالعه فرمایید
حسن
سلام یک دانشجو پیش از شروع تحصیل چگونه باید بورسیه پزشکی را بگیرد؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز برای دریافت بورسیه تحصیلی سایت دانشکاه موردنظرتان را چک کنید و لیست بورسیه های ارائه شده را مشاهده نمایید.
حسین مرادی
با عرض سلام و خسته نباشید. امکان تحصیل رایگان در دانشگاه های پزشکی برای تخصص در صورت داشتن رزومه قوی وجود دارد؟ و اگه ندارد میتوان حین تحصیل شغل داشت که هزینه تحصیل از آن طریق پرداخت شود؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز در صورتی که شرایط سنی مناسبی داشته باشید می توانید در کشورهایی مانند المان، فرانسه و ... به ادامه تحصیل پزشکی بپردازید
هلن
سلام و عرض خسته نباشید وقتتون بخیر . ببخشید برای بورسیه ی تحصیلی در رشته ی پزشکی کشور آمریکا آیا معدل دیپلم دبیرستان مهمه ؟ و اینکه اولین مرحله برای اقدام داشتن چه مدرکی هست؟ آیا حتما باید به دانشگاه رفته باشیم یا با داشتن دیپلم هم میشه بورسیه شد؟ مممنون از پاسخگویی تون
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز اخذ بورسیه در مقطع کارشناسی کار چندان راحتی نمی باشد. شما می بایست در ابتدا پذیرش تحصیلی اخذ نمایید و سپس در دانشگاه مورد نظرتان در صورتیکه شایستگی لازم را داشته باشید تقاضای بورسیه دهید. همچنین اشتن ایلتس 6 برای اخذ پذیرش الزامی مباشد.
امیرسینا مرادی
سلام با مدرک دیپلم ایران امکان تحصیل در مقطع پیش پزشکی وجود داره؟؟ و اینکه شیوه ورود به مقطع پیش پزشکی به چه شکل هست؟ و آیا بورسیه ای برای تحصیل پیش پزشکی بهمون تعلق میگیره؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
باسلام مخاطب گرامی در حال حاضر بهترین و کوتاهترین برای مهاجرت پزشکان کشور آلمان می باشد که شما می توانید پس از گذراندن دوره های معادل سازی و قبولی در امتحانات مشغول به کار گردید  
رضا فرزادفر
سلام بنده دکترای شیمی تجزیه از دانشگاه شریف با معدل 19,25 دارم و همچنین دوتا مدال طلای المپیاد جهانی در ریاضیات و شیمی دانشجویی دارم و ایلتس 8 ونیم دارم ایا اگر GRE هم ازمون بدم و نمره عالی بکیرم میتونم با این رزومه بورس تحصیلی پزشکی بگیرم? خیلی ممنون میشم پاسخمو بدید
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز با توجه به شرایطی که شرح نمودید شما ممکن است بتوانید برای اقامت اشخاص خاص در امریکا درخواست دهید که در همان ابتدا موجب به اخذ گرین کارت می گردد برای بررسی شرایط خود با کارشناسان موسسه تماس حاصل نمایید
Parnia Rajabi
سلام ببخشید با داشتن رتبه ۲ رقمی کنکور و آیلتس ۸ و نمره بالای ۱۹ امکان گرفتن بورسیه از دانشگاه های آمریکا وجود دارد
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب دوست عزیز اگر دانشگاهی برای ارائه بورسیه شروطش این موارد باشد بلی. دانشگاه به دانشگاه و همینطور ارگان هایی که بورسیه می دهند شرایطش مختلف است.
الهه قنبری
باسلام و خسته نباشید آیا دانشگاه هاروارد برای پذیرش کارشناسی ارشد پزشکی، دانشگاه های کشور روسیه را قبول میکند؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب دوست عزیز باید قوانین تحصیل پزشکی در آمریکا را بررسی بفرمایید
علی انوری
پسرم علی امسال دوازهمیه برای پزشکی امریکا میتونه اقدام کنه؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب دوست عزیز بلی ایشون میتونند ابتدا برای لیسانس آمریکا اقدام بکنند و بعد از آزمون پزشکی رشته پزشکی را درصورت قبولی می توانند ادامه بدهند. البته پیشنهاد می کنم قبل از هر اقدامی با موسسه تماس بگیرید تا شرایط شما بصورت کامل بررسی شود. موفق باشید.
اشکان
با سلام می خواستم در رشته پزشکی دانشگاه تهران تحصیل کنم و برای تخصص به کشور آمریکا یا آلمان اپلای کنم می خواستم بدونم اگر در دکترای عمومی بالاترین نمرات و معدل رو کسب کنم ولی چون معدل دیپلم من پایین است معدل سال دهم ۱۶ معدل سال یازدهم۱۶/۶۶ معدل کل دیپلم۱۷/۰۶ معدل کتبی نهایی۱۶/۹۷ این معدل دیپلم هم برای اپلای در نظر میگیرند متاسفانه من در مقطع دبیرستان نمرات دروس تخصصی من بالا نبود و سال دهم و سال یازدهم درس ریاضی مردود شدم ولی بعد امتحان دادم و قبول شدم چون شنیدم که نمرات دروس تخصصی و معدل کل دیپلم ملاک میگیرند دو مردودی من و معدل من در مقطع دیپلم برای ادامه تحصیل مقطع تخصص مانع میشه؟ اگر با با نمرات و معدل بالا در مقطع دکترای عمومی و داشتن مقاله های isi و مقالات علمی و پژوهشی دیگر و نگارش کتاب در رابطه با رشته پزشکی در دانشگاه کسب کنم میتونم با توجه به دیپلم برای تخصص پزشکی از دانشگاه های آلمان ,دانشگاه آکسفورد،دانشگاه هاروارد پذیرش بگیرم؟ آیا با وجود رزومه علمی دانشگاهی قوی دانشگاه هاروارد منی که در مقطع دیپلم دو مردودی در در تخصصی داشتم و نمرات دروس تخصصیم بالا نبود پذیرش میکنه یا نه؟ آیا با وجود این شرایط من بعد از دکترای عمومی در دانشگاه می تونم در یکی از۱۰۰دانشگاه برتر اول آمریکا یا آلمان ادامه تحصیل بدم لطفا جواب بدید باتشکر
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب دوست عزیز معمولا برای تخصص رزومه علمی شما خیلی تعیین کننده است تا نمرات دبیرستانتان. پیشنهاد می کنم در ادامه را تحصیل تان با جدیت ادامه بدهید که انشالله بتوانید بهترین نتیجه را بگیرید.
محمد
سلام من‌ یک دانش آموز دوازدهمی رشته تجربی هستم میخواستم بدونم که برای تحصیل در رشته پزشکی برای چه لیسانسی باید اقدام کرد و آیا میشه در دانشگاه های معروف مثل استنفورد این دوره لیسانس رو گذروند؟ ممننن میشم پاسخ بدید
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب دوست عزیز برای اینکه موفق به این کار شوید بهتر است از الان برای کالج های انگلستان اقدام کنید و آنجا برای دانشگاه استنفورد. پیشنهاد می کنم حتما با موسسه تماس بگیرید تا شرایط شما بصورت رایگان بررسی شود.
محمد
ببخشید من داخل مقاله خونم که برای پزشکی باید دوره علوم پایه رو گذروند آیا لیسانس پزشکی در آمریکا میتونه جایگزین دوره علوم پایه باشه؟؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب دوست عزیز برای آمریکا باید لیسانس خودشون را بگیرید عموماً حالا چه پزشکی باشد چه علوم پایه.
محمد
ببخشید منظورم لیسانس زیست شناسی بود
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب دوست عزیز برای آمریکا باید لیسانس خودشون را بگیرید عموماً
محمد
ببخشید من داخل مقاله خونم که برای پزشکی باید دوره علوم پایه رو گذروند آیا لیسانس پزشکی در آمریکا میتونه جایگزین دوره علوم پایه باشه؟؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب دوست عزیز برای آمریکا باید لیسانس خودشون را بگیرید عموماً حالا چه پزشکی باشد چه علوم پایه.
محمد
ببخشید منظورم لیسانس زیست شناسی بود
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب دوست عزیز برای آمریکا باید لیسانس خودشون را بگیرید عموماً
محدثه
سلام و خسته نباشید . من امسال پرستاری قبول شدم و ۲۳ سال سن دارم‌ .میخواستم بدونم بعد از گرفتن لیسانس با توجه ب سنم میتونم بورسیه پزشکی برای امریکا بگیرم ؟ یعنی واحدها معادل سازی بشن و برای ادامه تحصیل در رشته پزشکی بورسیه بشم . امکانش هس ؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب دوست عزیز برای تحصیل پزشکی در آمریکا شما باید لیسانس خود آمریکایی ها را باید بگیرید در غیر اینصورت خیر.
فرزانه
سلام وقت بخیر. آیا با ارائه مدرک دیپلم یا کارشناسی غیرپزشکی امکان دریافت بورسیه فول فاند برای تحصیل رشته پزشکی امریکا، کانادا، انگلیس وجود داره؟ رزومه مورد نیاز رو ممنون میشم بفرماین🙏
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و درود دوست عزیز متاسفانه در کشورهای انگلیسی زبان امکان تحصیل رایگان وجود ندارد
هانیه
سلام وقتتون بخیر ✨ من دیپلم تجربی دارم،اگر در کنکور شرکت کنم و رتبه خیلی خوبی بگیرم و مدرک زبانم هم بگیرم میتونم بورسیه برای پزشکی بگیرم؟!بعد اون علوم پایه ای که گفتید اون رو چیکار باید کرد یعنی من کنکوری ک داخل ایران میدم اگر رتبم خیلی خوب بشه تاثیری داره دیگه؟!
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز تحصیل در کشور امریکا هزینه نسبتاً بالایی را دارد و معمولاً پس از ورود به دانشگاههای امریکا در صورت داشتن شایستگی های لازم بورسیه به دانشجویان تعلق میگیرد  
سجاد
باعرض سلام آیا با لیسانس فنی و مهندسی از ایران میتوان به جای لیسانس علوم پایه در آزمون پزشکی آمریکا شرکت کنیم؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز قبل از شرکت در ازمون شما می بایست به مدت 4 سال در کشور امریکا تحصیل نمایید و دوره های علوم پایه را بگذرانید
Bhz
سلام. اگر کسی لاتاری امریکا برنده شده باشه و با ۲۹ سال سن لیسانس شیمی از دانشگاه پیام نور با معدل نه چندان خوب داشته باشه میتونه برای پزشکی امریکا اقدام کنه؟ یعنی با وجود گرین کارت و مدرک کارشناسی علوم پایه امکان تحصیل رو داره یا نه. ممنون
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز در صورتی که گرین کارت داشته باشید محدودیتی برای تحصیل وجود ندارد.
Bhz
سلام. اگر کسی لاتاری امریکا برنده شده باشه و با ۲۹ سال سن لیسانس شیمی از دانشگاه پیام نور با معدل نه چندان خوب داشته باشه میتونه برای پزشکی امریکا اقدام کنه؟ یعنی با وجود گرین کارت و مدرک کارشناسی علوم پایه امکان تحصیل رو داره یا نه. ممنون
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز در صورتی که در محیط باشید محدودیت سنی برای تحصیل وجود ندارد.
عباس عباسلو
دکتر عمومی هستم می خواهم تخصص در امریکا بگیرم شرایط چیست
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام مخاطب عزیز شرایط سنی شما بایستی بررسی گردد. پیشنهاد می شود برای دریافت مشاوره با موسسه تماس بگیرید
مهدی آقامحمدی
سلام خسته نباشید من دانشگاه اصفهان پزشکی می خونم می خواستم ببینم بهترین راه ادامه تحصیل در امریکا همراه بورسیه چیه ؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز برای تحصیل تخصص پزشکی در امریکا شما نیاز به معادلسازی مدرک خود دارید. برای ادامه تحصیل در امریکا می بایست از تمکن مالی خوبی برخوردار باشید. در صورتیکه رزومه تحصیلی شما قوی باشد ممکن است بورسیه به شما تعلق گیرد.
Atena
سلام وقت بخیر من ۱۸ سالم هست که دیپلم تجربی با معدل ۱۹ رو در ایران گرفتم الان با این شرایط میتونم برای ۴ سال کارشناسی برای دانشگاه اپلای کنم؟!
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام بله دوست عزیز شرایط سنی و همچنین معدل شما مناسب می باشد و امکان اخذ پذیرش وجود دارد.
مهدیه
سلام وقت بخیر، ببخشید من از طریق همسرم با گرین کارت دارم میرم امریکا، ایران لیسانس مامایی دارم،۴ سال لیسانس مامایی رو قبول میکنن به عنوان ۴ سال پایه که امتحان MCAT رو بدم و برای کالج پزشکی اقدام کنم؟؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز در ابتدا بایستی مدرک مامایی شما معادلسازی شود. سپس تحت شرایطی(بسته به دانشگاه و معدل) ممکن است جایگزینی صورت گیرد. بهتر است این مورد را از دانشگاه مقصد استعلام بگیرید.
آتنا
سلام وقتتون بخیر، با مدرک کارشناسی مامایی هم میشه اقدام کرد؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز شرایط سنی شما بایستی بررسی شود و اینکه مدرک مامایی بایستی معادل سازی گردد. برای دریافت مشاوره رایگان با شماره 02149196000 تماس حاصل نمایید.
Sara
سلام - وقت بخير - من ليسانس علوم پايه زيست شناسى دارم - و كارشناسى ارشد ميكروبيولوژى از ايران - مقاله isi از پايان نامه ارشد و توصيه نامه از اساتيد معتبر دارم - اگر در آزمون MCAT شركت كنم و قبول بشم و نمره زبان ٧ داشته باشم ، ١- امكان تحصيل در رشته دندانپزشكى در آمريكا رو خواهم داشت ؟ ٢ - امكان فول فاند شدن در رشته داندانپزشكى در آمريكا هست ؟؟ با تشكر
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز تحصیل در امریکا شرط سنی دارد و تحصیل در این کشور رایگان نمی باشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره 02149076000تماس حاصل نمایید.
Alexey
سلام. من تبعه ایران نیستم ولی در ایران دانشجوی سال دوم پزشکی هستم میخواستم بدونم که اگر برای ادامه تحصیل به آمریکا سفر کنم باید از اول در آمریکا شروع به خواندن لیسانس کنم؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام بله دوست عزیز برای تحصیل پزشکی در امریکا بایستی 4 سال در رشته های علوم پایه تحصیل نمایید.
قادر
سلام و عرض ادب. سوال من اینه که برای تحصیل پزشکی در آمریکا آیا باید حتما لیسانس علوم پایه را بگیریم تو این کشور؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب. بله دوست عزیز شما ابتدا باید لیسانس علوم پایه دریافت کنید و پس از قبولی در آزمون وارد رشته پزشکی شوید.
آراد
سلام وقت بخیر میخواستم ببینم برای تخصص دندان پزشکی هم مثل پزشکی میشه آلمان رفت یا آمریکا بورسیه گرفت؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب.بله دوست عزیز، رشته پزشکی و دندانپزشکی مراحل مشابهی برای معادلسازی در این کشورها دارند.
سامان عبدی
سلام با دیپلم ایران ،بدون تمکن مالی می‌شود در آمریکا درس خواند ؟وهم بورسیه هم دریافت کرد
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب دوست عزیز در صورت داشتن شرایط لازم تمکان اخذ بورسیه وجود دارد. اما باز هم داشتن تمکن مالی ضروری است.
امیر قاسمی
با سلام و عرض ادب من تصمیم دارم که برای تحصیل در رشته دندان پزشکی آمریکا اقدام کنم. سوالی که داشتم اینه که آیا دوره لیسانس علوم پایه برای رشته دندان پزشکی الزامی است؟ مدرک زبان آیلتس چند می خواهد. ممنونم
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت. بله دوست عزیز حتما باید دوره لیسانس علوم پایه را گذرانده باشید و برای این دوره نیز حداقل آیلتس 6 مورد نیاز است. موفق باشید.
ماریا
سلام، آیا کسی که ایران پزشکی عمومی میخونه، میتونه برای تخصص به آمریکا مهاجرت کنه؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب. شما برای تخصص باید ابتدا مدرک عمومی خود را معادلسازی نمایید و پس از آن می توانید برای تخصص اقدام داشته باشید.
ندا باهر
سلام وقت بخیر من میخواستم برای تحصیل پزشکی در آمریکا اقدام کنم ۲۰ ساله هستم و معدل دیپلمم ۱۹.۵۴ هست با تافل هم امکان پذیرش هست؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت. بله دوست عزیز شما می توانید در دوره لیسانس علوم پایه پذیرش دریافت کنید و پس از اتمام دوره لیسانس و با قبولی در آزمون پزشکی وارد این رشته شوید.
masiha
میشه با تحصیل معمولی مثلا مدیریت امریکا رفت و اونجا تغییر رشته بدیم به پزشکی؟ من شنیدم از ایران پذیرش تحصیلی امریکا گرفتن خیلی سخته :(
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام بله دوست عزیز امکان تغییر رشته در محیط وجود دارد اما برای اخذ پذیرش شرایط سنی شما، مدرک زبان و غیره بایستی بررسی گردد پیشنهاد می‌شود برای دریافت مشاوره با موسسه تماس حاصل نمایید
سعید سبزواری
سلام. میشه ایران پزشکی قبول شد و رفت امریکا ادامه تحصیل داد؟ وسط دوره پزشکی رو میگم
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب خیر دوست عزیز برای تحصیل پزشکی در آمریکا شما باید ۴ سال دوره‌های ساینس را در این کشور تحصیل نمایید
کیمیا
سلام وقتتون بخیر باشه بابت محتوای خوبتون ممنونم من تمایل داشتم بدونم با توجه به شرایط پذیرش پزشکان در آمریکا آیا به نظر شما اینکه از ابتدا پزشکی رو در این کشور تحصیل کنیم بهتر هست یا اینکه اول در ایران آموزش کامل ببینیم و بعد در آمریکا معادل سازی کنیم؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت. به طور قطع اگر شما امکان تحصیل پزشکی در آمریکا را داشته باشید می تواند شرایط ایده آل تری را پیش روی شما قرار دهد.
نرگس فولادی
سلام وقتتون بخیر من 24 سالمه مجردم و زبانم در سطح ایلتس 6 هست تمکن مالی خوبی دارم و خانوده میتونن حمایت کنن از نظر شما برای تحصیل رشته پزشکی در آمریکا چقدر هزینه لازم هست و ایا شرایطم مناسب هست؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب. شما برای تحصیل پزشکی در آمریکا باید لیسانس علوم پایه داشته باشید و پس از قبولی در آزمون های ورودی بتوانید وارد رشته پزشکی در آمریکا شوید. هزینه تحصیل در دانشگاه های مختلف با هم متفاوت هستند و به طور معمول حدود 40 هزار دلار را باید در نظر داشته باشید.
سینا
سلام روز بخیر. هزینه کلی برای تحصیل لیسانس مکانیک و زندگی در امریکا چقدر هست؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز معمولاً برای تحصیل و زندگی حداقل ۴۰ هزار دلار نیاز خواهید داشت که اجازه کار پارت تایم نیز وجود دارد.
دانیال
عرض ارادت بنده با ۳۴ سال سن برای تحصیل پزشکی کانادا با لیسانس شیمی امکان اقدام دارم؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت. با توجه به اینکه برای تحصیل پزشکی باید در آزمون های ورودی شرکت کنید کار شما قدری دشوار و با ریسک همراه است.
Tina
گفتيد كه هزينه تحصيل پزشكي در امريكا بالاس ايا با دريافت بورسيه ميشه رايگان يا با هزينه كمتر تحصيل كرد و اينكه چند ساله و اينكه براي دريافت بورسيه بايد چه مداركي ارائه بديم
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب. بله امکان دریافت بورسیه برای رایگان شدن هزینه های تحصیل و یا حتی زندگی وجود دارد اما شما برای دریافت بورسیه باید سوابق تحصیلی و شرایط عالی داشته باشید.
ایمان
سلام وقتتون بخیر من 26 سالم هست و محدودیت مالی ندارم ایا میتونم برای تحصیل پزشکی در امریکا اقدام کنم؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز در صورتیکه مدرک تحصیلیتان دیپلم است ریسک ویزا وجود خواهد داشت. اما با مدرک لیسانس شانس خواهید داشت.
گازور
سلام. میشه توی ایران پزشکی قبول شد و بعد انتقالی گرفت برای تحصیل توی آمریکا رفت و ادامه پزشکی رو در این کشور خوند؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب. خیر دوست عزیز. شما برای تحصیل در آمریکا باید در آزمون های ورودی دانشگاه های این کشور قبول شوید و قبل از آن لیسانس رشته های علوم پایه داشته باشید.
مشاوره رایگان