مهاجرت پرستاران به آمریکا
کشور آمریکا همواره جزء مقاصد مورد نظر جهت مهاجرت بوده است و نرخ بیکاری این کشور پایین بوده و دارای بازار کار خوبی می باشد. پرستاری در آمریکا نیز دارای بازار کار خوبی بوده و مهاجرت پرستاران به آمریکا همواره مورد توجه بوده است. جهت مهاجرت پرستار به آمریکا، باید که ابتدا مدارک آنها مورد بررسی قرار گرفته و معادلسازی گردد. و سپس جذب بازار کار گردیده و گرین کارت امریکا برای پرستاران را دریافت نمایند. لذا در این مقاله به بررسی مواردی چون گرین کارت برای پرستاران، حقوق پرستار در آمریکا و درامد پرستار در امریکا پرداخته شد. اطلاعات در زمینه حقوق پرستار در آمریکا از سایت های معتبر خارجی و مشورت با وکلای محلی در این کشور گرد آوری شده است و صرف ارائه اطلاعات به معنی ارائه خدمات نمی باشد. در صورت داشتن هر گونه سوال در زمینه مهاجرت پرستاران به آمریکا می توانید با موسسه mie تماس حاصل نموده و از مشاوره اولیه رایگان بهره مند گردید.
مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:
- شرایط مهاجرت پرستاران به آمریکا
- شرایط اخذ ویزای H-1B یا گرین کارت امریکا برای پرستاران
- معادل سازی مدرک پرستاران در آمریکا توسط CGFNS برای مهاجرت پرستار به آمریکا
- cgfns چیست و چه ارتباطی با مهاجرت پرستار به آمریکا دارد؟
- نحوه ثبت نام cgfns و شرایط افراد واجد شرایط درخواست
- بررسی آزمون ارزیابی CGFNS برای معادل سازی مدرک پرستاران در آمریکا
- مدرک زبان مورد نیاز مهاجرت پرستاری به امریکا
- هزینه مهاجرت پرستاران به آمریکا
- شرح وظایف پرستاری در آمریکا
- شرایط استخدام و بازار کار پرستاری در امریکا
- شرایط اخذ مجوز برای مهاجرت پرستار به آمریکا (مجوز NCLEX-RN)
- میزان حقوق پرستار در آمریکا و بررسی درامد پرستار در امریکا بر اساس سابقه
- سوالات متداول
شرایط مهاجرت پرستاران به آمریکا
پرستاران جهت مهاجرت به هر کشوری نیاز به معادلسازی مدرک خود در کشور مقصد دارند. شرایط مهاجرت پرستاران به آمریکا نیز به همین صورت بوده و با وجود نیاز این کشور به پرستار، ابتدا باید که مدارک آنها معادلسازی گردد تا بتوانند ویزای کار آمریکا برای پرستاران یا H-1B را دریافت نمایند. جهت معادلسازی مدرک ابتدا مدارک پرستاران بررسی می شود و سپس فرد در آزمون CGFNS شرکت نموده و در صورت قبولی می تواند لایسنس های مورد نظر را دریافت نماید و پس از کسب مجوز مشغول به کار گردد. در این مرحله فرد باید یک کارفرما در آمریکا پیدا کند و پس از چند سال هم می تواند در صورت برآورده کردن شرایط درخواست گرین کارت برای پرستاران را بدهد.
ویدئو موسسه MIE در مورد راه های مهاجرت پزشکان

مدت زمان پروسه مهاجرت پرستار به آمریکا
مدت زمان پروسه مهاجرت پرستار به آمریکا کاملا به آماده بودن مدارک فرد و آمادگی او جهت شرکت در آزمون معادلسازی و سپس ارائه نمودن مدرک زبان معتبر بستگی داشته و تا سه سال می تواند متغیر باشد. در صورت آماده بودن فرد فرایند معادلسازی سریع تر صورت گرفته و در صورت دریافت پیشنهاد شغلی مهاجرت پرستاران به آمریکا صورت می گیرد. پس از شروع به کار و پس از چند سال فرد می تواند درخواست گرین کارت امریکا برای پرستاران را بدهد.
شرایط اخذ ویزای H-1B یا گرین کارت امریکا برای پرستاران
از شرایط اخذ ویزای H-1B یا گرین کارت امریکا برای پرستاران این می باشد که فرد مدارک خود را معادلسازی نماید. با وجود نیاز به پرستار امکان مهاجرت پرستاران به آمریکا بدون معادلسازی مدرک وجود ندارد. همان شرایطی که برای مهاجرت پزشکان به آمریکا نیز وجود دارد. ابتدا مدارک فرد بررسی می شود و سپس در آزمون معادلسازی شرکت می نماید. پس از قبولی در این آزمون و ارائه نمودن مدرک زبان معتبر و قابل تائید فرد می تواند مجوز های لازم را کسب نموده و با دریافت پیشنهاد شغلی وارد بازار کار آمریکا گردد. امکان اخذ گرین کارت پس از چند سال کار در این کشور و برآورده نمودن شرایط مورد نظر وجود دارد.
معادل سازی مدرک پرستاران در آمریکا توسط CGFNS برای مهاجرت پرستار به آمریکا
برنامه CGNC (Certified Global Nurse Consultant) با همکاری شورای بین المللی پرستاران (ICN) به بررسی پرستاران متخصص خواهان کار در آمریکا می پردازد. معادل سازی مدرک پرستاران در آمریکا توسط CGFNS برای مهاجرت پرستار به آمریکا صورت می گیرد. CGFNS ابتدا مدارک متقاضیان را بررسی نموده تا افراد واجد شرایط دریافت اقامت آمریکا را بررسی نماید. افراد واجد شرایط باید که در آزمون CGFNS شرکت نموده و پس از قبولی در این آزمون مدرک زبان انگلیسی خود را ارائه نمایند. در صورت دریافت لایسنس ها فرد می تواند مشغول به کار شده و در نهایت تابعیت آمریکا را دریافت نماید.
این مقاله را از دست ندهید: ویزای آمریکا
در این مقاله ما جوانب ویزای آمریکا را به شما خواهیم آموخت.
cgfns چیست و چه ارتباطی با مهاجرت پرستار به آمریکا دارد؟
cgfns چیست و چه ارتباطی با مهاجرت پرستار به آمریکا دارد؟ افرادی که مدرک تحصیلی پرستاری خود را در خارج از آمریکا کسب نموده اند جهت کار در آمریکا نیاز به معادلسازی مدرک خود دارند. صلاحیت علمی و عملی افراد توسط آزمون cgfns مورد بررسی قرار می گیرد. CGFNS Certification Program برای پرستاران سطح اول و عمومی که از خارج از آمریکا مدرک تحصیلی خود را دریافت کرده و مایل به پرستاری در آمریکا هستند طراحی شده است. پرستار عمومی سطح اول (توسط شورای بین المللی پرستاران تعریف می گردد) معمولا به عنوان پرستار ثبت شده (RN) و یا پرستار حرفه ایی نامیده می شود. پرستاران سطح دوم از لحاظ عملی واجد شرایط جهت دریافت مجوز پرستاری در آمریکا و شرکت در آزمون cgfns نیستند. افراد واجد الشرایط در نهایت می توانند گرین کارت امریکا برای پرستاران را دریافت نمایند. برنامه گواهی cgfns دارای سه بخش می باشد:
- ارزیابی نمودن مدرک تحصیلی دبیرستان، تائید نمودن مجوز پرستاری و تکمیل نمودن یک برنامه پرستاری
- آزمون CGFNS Qualifying Exam®
- ارائه گواهی قبولی در یکی از آزمون های مود تائید مدرک زبان انگلیسی چون آیلتس آکادمیک و یا تافل iBT
نحوه ثبت نام cgfns و شرایط افراد واجد شرایط درخواست
جهت آزمون cgfns بایستی که مدارک زیر ارائه گردد.
- ارائه کپی مدرک دیپلم
- ارائه مجوز یا لایسنس از کشور مبدا که این مجوز باید که مستقیم برای CGFNS ارسال گردد
- ارائه نمودن سوابق تحصیلی از دانشکده فرد متقاضی به CGFNS که ساعت کار بالینی در آن ذکر شده است
- ارائه نمودن عکس پاسپورتی
نحوه ثبت نام cgfns و شرایط افراد واجد شرایط درخواست در سایت cgfns.org ذکر گردیده است. ابتدا در این سایت ثبت نام نموده و سپس وارد صفحه شخصی شده و درخواست خود را می توان ارسال نمود. این آزمون در مراکز Kryterion و طی چهار هفته متفاوت سالیانه ارائه می گردد که در ماه های مارس، ژوئیه، سپتامبر و نوامبر می باشد. پس از تکمیل سفارش و پرداخت، نامه مجوز شرکت در آزمون (ATT) از طریق ایمیل برای فرد ارسال می گردد. به این ترتیب فرد می تواند واجد الشرایط شغل پرستاری در آمریکا گردد.
بررسی آزمون ارزیابی CGFNS برای معادل سازی مدرک پرستاران در آمریکا
از آنجایی که جهت کار به عنوان پرستار و دریافت گرین کارت امریکا برای پرستاران نیاز به شرکت در آزمون CGFNS می باشد، در این قسمت به بررسی آزمون ارزیابی CGFNS برای معادل سازی مدرک پرستاران در آمریکا می پردازیم. موضوعات این آزمون عبارتند از:
- محیط مراقبت ایمن و موثر (26 الی 38 درصد)
- مدیریت مراقبت (17 الی 23 درصد)
- ایمنی و کنترل عفونت (9 الی 15 درصد)
- ارتقا و حفظ سلامت (6 الی 12 درصد)
- صداقت روانی-اجتماعی (6 الی 12 درصد)
- تمامیت فیزیولوژیکی (38 الی 62 درصد)
- مراقبت و راحتی اولیه (6 الی 12 درصد)
- کاهش پتانسیل ریسک (12 الی 18 درصد)
- درمان های دارویی و تزریقی (9 الی 15 درصد)
- سازگاری فیزیولوژیکی (11 الی 17 درصد)
✔️ شخص قبل از شرکت در آزمون اصلی می تواند در آزمون خود ارزیابی شرکت نماید که این به فرد کمک می کند تا با فرمت سوالات آشنا شده و بر نقاط قوت و ضعف خود آگاهی یابند.
✔️ CGFNS Qualifying Exam® مبتنی بر رایانه بوده و از طریق شبکه Kryterion ارائه می گردد. هر آزمون شامل 165 سوال چند گزینه ایی بوده که مدت زمان آزمون سه ساعت می باشد.
✔️ ظرف 15 روز پس از آخرین آزمون در ماه مورد نظر گزارش آزمون در دسترس متقاضیان قرار می گیرد که شامل نمره کل و نمره هر بخش می باشد.
مدرک زبان مورد نیاز مهاجرت پرستاری به امریکا
جهت مهاجرت پرستاران به آمریکا نیاز به تسلط کافی به زبان انگلیسی می باشد. جهت معادلسازی مدرک پرستاری نیاز به ارائه مدرک زبان انگلیسی که نشان دهنده صلاحیت انگلیسی نوشتاری و گفتاری فرد است می باشد. در حال حاضر CGFNS نسخه های خانگی آزمون زبان انگلیسی را نمی پذیرد. مدرک زبان مورد نیاز مهاجرت پرستاری به امریکا عبارتند از:
- تافل iBT با نمره کل 83
- آیلتس آکادمیک با نمره کل 6.5
نیاز به ارائه مدرک زبان قبل از آزمون CGFNS نیست ولی برای تائید نهایی و دریافت گواهینامه جهت مهاجرت به آمریکا، نیاز به ارائه نمره زبان انگلیسی می باشد و فرد تا دو سال بعد از این آزمون فرصت ارائه مدرک زبان را دارد در غیر اینصورت باید مجدد در آزمون CGFNS شرکت نماید.
هزینه مهاجرت پرستاران به آمریکا
جهت مهاجرت پرستاری به امریکا فرد بایستی که هزینه هایی را بپردازد. هزینه مهاجرت پرستاران به آمریکا در جدول زیر آورده شده است.
خدمات |
هزینه به دلار |
توضیحات |
درخواست گزارش حرفه ایی خدمات ارزیابی اعتبار (CES) |
420 |
آنالیز نمودن جامع مدارک پرستاری فردی که در خارج از آمریکا تحصیل نموده |
سرویس بررسی سریع |
300 |
جهت بررسی سریع مدارک ظرف 10 روز |
ارزیابی مجدد |
240 |
گزارش حرفه ایی اضافی CES پس از صدور گزارش حرفه ایی اولیه |
پردازش مجدد یک برنامه منقضی |
185 |
درخواست اولیه منقضی شده CES را ظرف 12 ماه از انقضا مورد بررسی قرار می دهد |
هزینه هر گیرنده گزارش اضافی |
100 |
دریافت کنندگاه اضافه هر گزارش |
هزینه هر گزارش مدرک زبان انگلیسی |
85 |
- |
مجوز اضافی/ارزیابی ثبت نام (هزینه هر اعتبار) |
75 |
|
ارزیابی مدارک تحصیلی اضافی به ازای هر مدرک |
75 |
علاوه بر دو مدرک تحصیلی که در هزینه درخواست CES ذکر شده |
هزینه هر گزارش اضافی برای متقاضی |
75 |
ارائه یک نسخه غیر رسمی معتبر تا 12 ماه بعد |
شرح وظایف پرستاری در آمریکا
سالیانه دانشجویان بسیاری بعد از تحصیل پرستاری در آمریکا به بازار کار در این کشور می پیوندند چرا که علی رغم این که شغل پرستاری یک شغل چالش برانگیزاست اما بسیار سودمند می باشد. یکی از راه های ورود به رشته پرستاری تبدیل شدن به یک پرستار ثبت نام شده (RN) می باشد. نقش اصلی پرستار ثبت شده این است که مطمئن شود که بیماران مراقبت های مناسب را دریافت می کنند. آنها نیاز بیمار را بررسی نموده و سپس به اجرا و نظارت بر برنامه درمانی وی می پردازند. پرستاران از کار هایی چون خون گیری تا همکاری نزدیک با پزشکان را بر عهده دارند. وظایف پرستار بسته به مکان متفاوت می باشد مثلا پرستاران مشغول به کار در مطب ها اصولا کار های اداری را انجام دهند ولی پرستاران بیمارستانی کمتر این کار ها را انجام می دهند. با توجه به مهاجرت پرستاران به آمریکا و دریافت گرین کارت امریکا برای پرستاران، در زیر به شرح وظایف پرستاری در آمریکا می پردازیم:
- ارزیابی نمودن و صحبت کردن با بیمار
- ثبت نمودن جزئیاتی از سابقه بیمار و وضعیت فعلی او
- آماده نمودن بیمار جهت معاینه شدن و درمان
- نظارت نمودن بیمار پس از تجویز دارو ها و درمان
- ارزیابی نمودن مراقبت از بیمار با پزشک
- مراقبت نمودن از زخم با تمیز کردن و بانداژ نمودن
- در صورت نیاز کمک به اقدامات پزشکی
- گرفتن خون و نمونه ادرار و .. جهت کار های آزمایشگاهی
- نظارت نمودن بر تجهیزات پزشکی
- نظارت بر دستیاران و دانشجویان پرستاری
- آموزش برنامه های درمانی به خانواده بیماران
شرایط استخدام و بازار کار پرستاری در امریکا
در این قست به شرایط استخدام و بازار کار پرستاری در امریکا پرداخته می شود. به عنوان یک نیروی کار خارجی فرد ابتدا باید مدرک خود را معادلسازی نموده و بعد جذب بازار کار گردد و گرین کارت امریکا برای پرستاران را دریافت نماید، در حالی که افرادی که در آمریکا فارغ التحصیل شده اند نیاز به معادلسازی مدرک نبوده و فرد می تواند مستقیم مبادرت به کار پس از تحصیل در آمریکا کند. نرخ بیکاری در آمریکا بسیار پایین می باشد و نرخ بیکاری از سپتامبر 2021 تا سپتامبر 2022 در زیر نشان داده شده است.
نرخ بیکاری کارکنان بخش سلامت و پرستاران از قبل از کرونا تا بعد آن در آپریل 2022 از 2.28 تا 3.18 افزایش یافته است.
شرایط اخذ مجوز برای مهاجرت پرستار به آمریکا (مجوز NCLEX-RN)
شرایط اخذ مجوز برای مهاجرت پرستار به آمریکا (مجوز NCLEX-RN) بر اساس ایالت متفاوت بوده و هر ایالت قوانین خاص خود را دارد که اطلاعات در وب سایت های پرستاری هر ایالت موجود است. با این حال همه ایالات از فرد متقاضی پرستاری این انتظار را دارند که در آزمون معادلسازی مربوطه شرکت نموده و دارای شایستگی های لازم باشد. آزمون NCLEX به پرستاران بین المللی این امکان را می دهد تا مدارک لازم جهت کار به عنوان پرستار دارای مجوز در آمریکا را کسب کنند. همه هیئت های پرستاری در ایالات متحده آمریکا از آزمون مجوز شورای ملی برای پرستاران ثبت نام شده (NCLEX-RN) و یا آزمون مجوز شورای ملی برای پرستاران عملی (NCLEX-PN) استفاده می کنند. دریافت گرین کارت امریکا برای پرستاران منوط به قبولی در این آزمون می باشد و می تواند در آینده پاسپورت آمریکا را برای شما به ارمغان آورد.
میزان حقوق پرستار در آمریکا و بررسی درامد پرستار در امریکا بر اساس سابقه
دانستن میزان حقوق پرستار در آمریکا و میزان درامد پرستار در امریکا جهت مهاجرت پرستاران به آمریکا مورد توجه می باشد. جهت دریافت گرین کارت امریکا برای پرستاران فرد باید که مشغول به کار در این کشور بوده و حقوق دریافت نماید. میزان حقوق پرستاران ثبت شده در آمریکا در سال 2021-2022 به طور متوسط 82750 دلار در سال و یا 39.78 دلار در ساعت می باشد. میزان درآمد پرستار در آمریکا بالاتر از میانگین همه کارمندان بوده و حقوق پرستاران در آمریکا از بیشترین حقوق ها در دنیا می باشد و می تواند به راحتی هزینه های زندگی در آمریکا را به پوشش دهد. میزان تجربه، ایالتی که فرد در آن مشغول به کار می باشد، میزان صلاحیت فرد و .. همه بر میزان حقوق پرستار تاثیر گذار می باشد. میانگین حقوق پرستاران تازه استخدام شده بین 61000 تا 66000 دلار در سال می باشد و هر چقدر سابفه کاری فرد بالاتر رود میزان حقوق دریافتی نیز افزایش می یابد.
⬅️ چنانچه علاقمند به کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت پرستاری به آمریکا هستید، اینجا کلیک کنید ➡️
سوالات متداول
✅ مدرک زبان مورد نیاز جهت مهاجرت پرستاران به آمریکا پیست؟
جهت مهاجرت پرستار به آمریکا نیاز به نمره آیلتس آکادمیک 6.5 و یا تافل iBT با نمره 83 می باشد.
✅ میانگین حقوق پرستار در آمریکا چه میزان می باشد؟
میانگین حقوق پرستاران 82750 دلار در سال می باشد.
✅ آزمون مورد نیاز جهت مهاجرت پرستاران به آمریکا چیست؟
شرکت در آزمون cgfns و قبولی در آن جهت مهاجرت پرستاران به آمریکا نیاز می باشد.
✅ آیا امکان مهاجرت پرستاران به آمریکا و کار کردن بدون معادلسازی مدرک وجود دارد؟
خیر. امکان مهاجرت پرستاری به امریکا بدون معادلسازی مدرک وجود ندارد.
سخن پایانی
کشور آمریکا در قاره آمریکا و ملقب به کشور آرزوها می باشد و به دلیل نرخ پایین بیکاری و رشد اقتصادی بالا افراد زیادی سالیانه خواهان مهاجرت و کار در این کشور می باشند. از جمله می توان به افراد خواهان دریافت گرین کارت امریکا برای پرستاران اشاره نمود. علیرغم نیاز به پرستار در آمریکا امکان مهاجرت پرستار به آمریکا بدون معادلسازی مدرک وجود ندارد و فرد باید در آزمون های مربوطه ثبت نام نموده و مدرک خود را معادلسازی نماید و مدرک زبان انگلیسی معتبر و مورد قبول ارائه دهد تا مهاجرت پرستاران به آمریکا عملی گردد و بتواند جذب بازار کار گردد. لذا در این مقاله به بررسی مهاجرت پرستاران به آمریکا، نحوه ثبت نام cgfns و اینکه cgfns چیست پرداخته شد. در صورت داشتن هر گونه سوال در خصوص مهاجرت پرستاران به آمریکا با موسسه mie تماس حاصل نموده و از مشاوره رایگان استفاده نمایید.