شرایط اخذ ویزای تحصیلی ترکیه

5 نظر

برای درخواست ویزای تحصیلی ترکیه باید شرایط زیر را داشته باشید:

  • پذیرش تحصیلی: لازم است از یک مرکز آموزشی پذیرش تحصیلی داشته باشید.
  • قبولی در مصاحبه حضوری
  • تمکن مالی کافی: مدارکی مبنی بر وجود بودجه کافی برای پرداخت شهریه و هزینه زندگی در ترکیه.
  • مدارک هویتی: پاسپورت، شناسنامه و کارت ملی
  • بیمه درمانی: داشتن بیمه درمانی و پرداخت هزینه های آن.

ما در تیم تحقیقاتی موسسه MIE با استناد به منابع موثق علمی این کشور و همین طور مشورت با وکلای بومی ترکیه این مقاله را در خصوص ویزای تحصیلی ترکیه تهیه و تنظیم نمودیم و لازم به ذکر است که ارائه آن به منظور اقدام برای تمام عزیزان نبوده و شرایط شما توسط کارشناسان باید بررسی گردد. برای این منظور می توانید از مشاوره رایگان تلفنی با کارشناسان موسسه استفاده نموده و ضمن پرسش سوالات خود در خصوص ویزا تحصیلی ترکیه، از سایر گزینه های مناسب برای شرایط خود مطلع گردید.

مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:

 

تماس با ماویزای تحصیلی ترکیه

انواع ویزای تحصیلی ترکیه

اولین مبحثی که به بررسی آن خواهیم پرداخت معرفی انواع ویزای تحصیلی ترکیه است که یکی از مدارک الزامی برای حضور در ترکیه در حین تحصیل به حساب می آید. زمانی که متقاضی پذیش خود را از واحد آموزشی مورد نظر خود دریافت می کند، مدارک خود را تکمیل نموده و برای دریافت ویزای ترکیه در رابطه با تحصیل اقدام خواهد نمود. حال در این شرایط شخص بسته به نوع پذیرش و دوره آموزشی خود و یا در واقع هدف از تحصیلش در ترکیه نوع خاصی از ویزا را از سفارت دریافت خواهد نمود که در آن مدت زمان حضور مجاز در ترکیه و مشخصات متقاضی درج شده و مشخص کننده محدودیت هایی است که در این مدت شامل حال فرد می گردد. انواع ویزای تحصیلی در ترکیه شامل 7 نوع ویزا می گردد که مطابق لیست زیر تعریف شده است.

  • ویزای کارآموزی
  • ویزای کارآموزی اراسموس
  • ویزای کارآموزی AISEC
  • ویزای تحصیل زبان ترکی
  • ویزای تحصیلی دوره های کوتاه مدت
  • ویزای تحصیلی دانشجویی
  • ویزا برای تحصیل در جمهوری ترک قبرس شمالی

ویدیو موسسه MIE در مورد مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل


ویزای دانش آموزی ترکیه

در ابتدای بررسی ویزای تحصیلی ترکیه در مقاطع تحصیلی مختلف، ویزای دانش آموزی ترکیه را بررسی خواهیم نمود که برای دانش آموزان مقاطع ابتدایی و دبیرستان صادر می گردد. تحصیل در ترکیه مانند بسیاری از کشورهای دنیا تا سن 18 سالگی برای دانش آموزان اجباری و به زبان ترکی و در مدارس دولتی این کشور رایگان خواهد بود و دانش آموزان پس از اتمام این دوره دیپلم خود را دریافت خواهند نمود. دانش آموزان خارجی که قصد تحصیل در مدارس دولتی این کشور را داشته باشند باید حتما به زبان ترکی مسلط باشند و والدین یا قیم آنها مقیم ترکیه باشد و در غیر این صورت باید در مدارس بین المللی این کشور مشغول به تحصیل شوند. تحصیل در مدارس بین المللی ترکیه مستلزم پرداخت شهریه و در صورت عدم حضور والدین پرداخت هزینه های زندگی به مدرسه جهت مراقبت از دانش آموز می باشد و آموزش ها بر اساس استانداردهای بالایی به دانش آموزان انجام می شود. هزینه های تحصیل در مدارس بین المللی بسته به امکاناتی که ارائه می نمایند بسیار متفاوت بوده و بازه ای در حدود 10 الی 30 هزار دلار خواهد بود و در لیست زیر برخی از مدارس بین المللی ترکیه را مشاهده می نمایید که متقاضیان برای تحصیل در آن باید ویزای دانش آموزی ترکیه را اخذ نمایند.

  • MEF International School
  • Istanbul International Community School
  • Özel Izmir Amerikan Koleji (ACI)
  • British International School Istanbul (BISI)
  • Üsküdar Amerikan Lisesi – Üsküdar American High School
  • Eyüboglu Egitim Kurumlari
  • Özel Erisim Anaokulu
  • LWIS Istanbul International School
  • ENKA Schools Istanbul
  • SEV izmir

ویزای دانشجویی ترکیه

این ویزا برای متقاضیانی که قصد تحصیلات در مقطع دانشگاه را دارند صادر می‌ شود. با داشتن این ویزا متقاضیان می‌ توانند بسته به دوره تحصیلی خود اجازه اقامت در ترکیه را داشته باشند. همچنین ویزای دانشجویی برای کسانی که به قصد تحقیقات و یا گذراندن دوره فرصت مطالعاتی در ترکیه را دارند نیز صادر می‌ گردد. مدت ویزا به اندازه مدت تحصیل می‌ باشد

  • دوره لیسانس: 4 سال
  • دوره ارشد: 2 سال
  • دوره دکترا: ۵ سال
  • دوره فرصت مطالعاتی: 2 الی 3 سال

ویزای دانشجویی ترکیه برای مقطع لیسانس

دانش آموزانی که دبیرستان را به اتمام می رسانند مدرک دیپلم 12 ساله خود را دریافت می کنند. در واقع اولین شرط تحصیل در دانشگاه های ترکیه در مقطع لیسانس را فراهم می کنند، و ما برای بررسی شرایط اخذ ویزا و اقامت تحصیلی ترکیه در مقطع کارشناسی، سایر موارد لازم را بیان خواهیم نمود. متقاضیان می توانند در دانشگاه های دولتی و خصوصی ترکیه مشغول به تحصیل شوند و برای تحصیل در دانشگاه های دولتی دانشجویان باید حتماً به زبان ترکی مسلط بوده و در آزمون های ورودی دانشگاه های این کشور شرکت کنند و در صورت قبولی به صورت تقریباً رایگان مقطع کارشناسی را در ترکیه پشت سر بگذارند. اما در صورتی که قصد تحصیل به زبان انگلیسی را داشته باشید عموماً باید مدرک زبان در حد آیلتس 5.5 الی 6 به دانشگاه مقصد ارائه نمایید و یا حداقل در مصاحبه دانشگاه تاییدیه لازم را دریافت کنید تا دانشگاه برای شما پذیرش اولیه صادر نماید و پس از پرداخت شهریه دانشگاه که معمولاً حدود 5 الی 10 هزار دلار است، پذیرش نهایی خود را دریافت نموده و از آن برای دریافت ویزای تحصیلی ترکیه استفاده نمایید. دقت داشته باشد که این شهریه برای رشته های علوم پزشکی حدود 15 الی 20 هزار دلار در سال خواهد بود.

ویزای دانشجویی ترکیه برای مقطع ارشد

دانشجویانی که مدرک کارشناسی خود را دریافت کرده باشند می توانند برای گرفتن ویزای تحصیلی ترکیه در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه های دولتی و خصوصی این کشور اقدام نمایند. تنوع رشته های تحصیلی در این مقطع نیز بسیار زیاد بوده و متقاضیان بسته به رشته دوره لیسانس خود می توانند انتخاب های گوناگونی بعد از مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل را داشته باشند. دانشجویان در بسیاری از رشته های تحصیلی در این دوره حدود 2 سال مشغول به تحصیل خواهند بود و در این مدت نیز به مدت حدود 20 ساعت در هفته اجازه کار خواهند داشت. شهریه تحصیل در دانشگاه های دولتی و خصوصی در این مقطع بسیار پایین است و دانشگاه های دولتی عموماً کمتر از 1.000 دلار و دانشگاه های خصوصی نیز کمتر از 5.000 دلار شهریه از دانشجو دریافت خواهند نمود و برای تحصیل به زبان انگلیسی مدرک زبان در حد آیلتس 6 را از دانشجو درخواست می کنند.

ویزای دانشجوی ترکیه برای مقطع دکترا

در صورتی که مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد خود را با معدلی خوب دریافت کرده باشید، مدرک زبان انگلیس در حد آیلتس 6.5 کسب نمایید و مقالات علمی و سوابق کاری مناسبی نیز بتوانید ارائه نمایید می توان گفت که شما شانس دریافت ویزای تحصیلی ترکیه در مقطع دکترا را نیز خواهید داشت. البته لازم به ذکر است که داشتن تمام این مدارک دلیل قطعی برای دریافت پذیرش شما در این مقطع نیست و برای دریافت پذیرش، داشتن یک استاد راهنما (سوپروایزر) در زمینه رشته مرتبط با کارشناسی ارشد شما الزامی است. در واقع شما مدارک خود را برای اساتید دانشگاه های این کشور ارسال می نمایید و در صورت تایید این اساتید پس از بررسی مدارک، مصاحبه و یا حتی گرفتن آزمون، شما شانس اقامت دانشجویی ترکیه به مدت تحصیل خود در این مقطع که عموماً 4 سال می باشد را خواهید داشت.

نحوه گرفتن ویزای تحصیلی ترکیه

متقاضیان دریافت ویزای تحصیلی ترکیه برای تسریع در امور خود باید قبل از اقدام با مراحل و نحوه گرفتن اقامت تحصیلی ترکیه آشنا باشند تا با اقدامی صحیح بتوانند در سریع ترین زمان ممکن ویزای خود را دریافت نمایند. دقت داشته باشد که دریافت اقامت تحصیلی در ترکیه شامل مراحل پیچیده ای نیست و متقاضیان با اقدام درست می توانند آن را تسریع نمایند برای سهولت کار متقاضیان این مراحل را به صورت خلاصه بیان خواهیم نمود.

  1. دریافت پذیرش تحصیلی از مدارس، موسسات معتبر و دانشگاه های ترکیه: نامه پذیرش تحصیلی از اصلی ترین مدارک برای دریافت ویزا و اقامت ترکیه به شمار می رود و متقاضی ابتدا باید مدارک و سوابق تحصیلی خود را برای واحد تحصیلی ارسال نماید و توسط آن واحد پذیرش شده و نامه رسمی پذیرش تحصیلی دریافت نماید.
  1. دریافت وقت سفارت: در این مرحله متقاضی به صورت آنلاین درخواست خود را برای مراجعه به منظور ارائه مدارک ثبت می نماید و زمان حضور در سفارت برای وی مشخص خواهد شد.
  1. آماده سازی و ارائه مدارک به سفارت: در این مرحله حساس متقاضی باید تمام مدارک از جمله مدارک هویتی، تحصیلی، مالی و ... را کاملاً مرتب آماده نموده و در زمان مشخص شده به سفارت ارائه نماید.
  1. پیگیری بابت دریافت نتیجه ویزا: با مراجعه به سایت سفارت ترکیه می توانید نتیجه ویزای خود را پیگیری نمایید.
  1. درخواست اجازه اقامت تحصیلی: در صورت مواقت با ویزا تحصیلی ترکیه توسط سفارت، متقاضی تا 1 ماه پس از صدور ویزا می تواند برای اجازه اقامت در ترکیه اقدام داشته باشد.

مصاحبه ویزای تحصیلی ترکیه

برای درخواست ویزای تحصیلی ترکیه می‌توانید به سایت سفارت این کشور مراجعه کنید و درخواست خود را برای اخذ ویزای تحصیلی ثبت کنید. پس از ثبت درخواست و تکمیل فرم‌ های مربوطه یک تاریخ و زمان دقیق برای حضور در کنسولگری جهت مصاحبه برای شما تعیین می‌شود. لازم است در روز و ساعت تعیین شده به سفارت مراجعه کنید، و در مصاحبه حضوری شرکت داشته باشید، و افسر کنسولگری را متقاعد کنید که دلیل سفر شما به ترکیه تحصیل در این کشور است. گفتنی است نظر آفیسر جهت موافقت با اخذ ویزای تحصیلی ضروری و مهم می‌باشد.

 

مقالات مرتبط با ویزای تحصیلی ترکیه

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی ترکیه

داشتن لیست مدارک لازم برای اقامت دانشجویی ترکیه برای سهولت کار دانشجویان به منظور جمع آوری مدارک و مرتب سازی آنها می تواند بسیار موثر باشد. دقت داشته باشید که هر گونه قصور در تهیه مدارک در نتیجه ویزا تاثیر مستقیم خواهد داشت و عدم ارائه مدارک صحیح یا کافی می تواند منجر به ریجکتی ویزای تحصیلی ترکیه برای متقاضی گردد و پروسه مهاجرت به ترکیه را به خطر بیاندازد. متقاضیان در دو مرحله پذیرش و ویزا باید مدارک درخواست شده از سمت دانشگاه و پس از آن توسط سفارت را جمع آوری کنند و ارائه به موقع آن در دریافت پذیرش و ویزا تحصیلی ترکیه نقش مهمی خواهد داشت و برخی از مهم ترین مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی برای دانشجویان به صورت لیست زیر می باشد.

  • نامه پذیرش تحصیلی از محل تحصیل
  • مدارک تحصیلی گذشته با ریز نمرات
  • مدارک هویتی اعم از پاسپورت و شناسنامه دارای اعتبار
  • ارائه رزومه کامل کاری
  • مدرک زبان متناسب با دوره تحصیلی
  • نامه تمکن مالی
  • عکس پاسپورتی
  • توصیه نامه
  • انگیزه نامه تحصیلی
  • بیمه درمانی

هزینه ویزای تحصیلی ترکیه

هزینه اقامت تحصیلی در ترکیه و هزینه های ویزا از دیگر موضوعاتی است که متقاضیان ویزای تحصیلی ترکیه باید آن را پرداخت نمایند که نسبت به هزینه های تحصیل و زندگی در کشور ترکیه بسیاری کمتر می باشد. در واقع هزینه های اقامت تحصیلی ترکیه شامل هزینه های زندگی و تحصیل دانشجو و البته یک سری هزینه های جانبی است که در قسمت های قبل در خصوص هزینه های تحصیل و زندگی صحبت نمودیم. هزینه های ویزای دانشجویی ترکیه شامل مواردی همچون هزینه بیمه که حدود 30 هزار لیر و تمکن مالی می باشد و برای وقت سفارت نیز 758.90 لیر باید پرداخت گردد. همانطور که مشخص است هزینه وقت سفارت در صورت تایید و یا رد ویزا به متقاضی عودت داده نمی شود. اگر مایل به کسب اطلاع در رابطه با بورسیه تحصیلی ترکیه هستید، این لینک را از دست ندهید.

یکی از موضوعاتی که متقاضیان دریافت ویزای تحصیلی ترکیه به دنبال آن هستند بررسی هزینه های تحصیل در ترکیه، و هزینه های زندگی دانشجویی در این کشور است. همیشه به این نکته دقت داشته باشید که نمی توان هزینه دقیقی را برای تحصیل و زندگی در هیچ شهر و کشوری بیان نمود و هزینه ها تقریبی می باشد. در خصوص تحصیل هزینه ها بسته به مقطع تحصیلی، نوع دانشگاه، رشته تحصیلی و ... می تواند متغیر باشد و هزینه ها زندگی نیز بسته به سبک زندگی دانشجو، شهر محل سکونت و بسیاری از عوامل دیگر می تواند متفاوت باشد اما به طور کلی می توان گفت تحصیل و زندگی در ترکیه جزء ارزان ترین انتخاب ها برای دانشجویان به حساب می آید. علاوه بر تحصیل ارزان در دانشگاه ها که در توضیحات مربوط به هر مقطع ذکر شد، هزینه های زندگی در ترکیه به صورت میانگین حدود 300 الی 500 دلار است.

تمکن مالی لازم برای ویزای تحصیلی ترکیه

یکی از موضوعات مهم که خانواده ها مبادرت به مطالعه مقالات می نمایند بررسی میزان تمکن مالی برای ویزای تحصیلی ترکیه و جزئیات اثبات آن است که در این بخش به ارائه اطلاعات در مورد آن خواهیم پرداخت. به طور کلی همانطور که ذکر شد نامه تمکن مالی یکی از مدارک مورد نیاز برای ارائه به افسر ویزا در هنگام درخواست ویزای دانشجویی ترکیه است و بر اساس آن اثبات می گردد که دانشجو می تواند هزینه های تحصیل در ترکیه در سال اول زندگی خود را تامین نماید. تمکن مالی بر اساس موجودی حساب متقاضی در بانک های کشور نشان داده می شود و این نامه پس از صدور سریعاً باید به سفارت ارائه گردد تا اعتبار خود را از دست ندهد. به طور معمول متقاضی برای تمکن مالی حداقل 5 هزار دلار در حساب خود باید نشان دهد تا به افسر ویزا ثابت شود مشکلی برای هزینه های زندگی در ترکیه ندارند.

ویزای همراه دانشجویی ترکیه

بسیاری از دانشجویانی که متاهل هستند و یا حتی فرزند دارند تمایل دارند تا خانواده خود را نیز در کنار خود داشته باشند و به همین دلیل شرایط ورود همراهان افراد دارای اقامت تحصیلی ترکیه برای آنها بسیار مهم است. به طور کلی در ابتدای حضور دانشجو، خانواده می توانند به ویزای توریستی تا 3 ماه در کنار او حضور داشته باشند و پس از آن در خواست اقامت همراه خود را به سفارت ارائه نمایند. مدت اعتباری که خانواده دانشجو می توانند ویزا دریافت کنند بسته به مدت اعتبار ویزای تحصیلی ترکیه برای دانشجو است که نهایتاً 2 ساله صادر می گردد. دقت داشته باشید که منظور از فرزندان، فرزند زیر 18 سال می باشد و فرزند شما می تواند در طول حضور در ترکیه در مدارس این کشور تحصیل نماید.

رفع ریجکتی ویزای تحصیلی ترکیه

یکی از نگرانی های متقاضیان اقامت دانشجویی ترکیه این است که تمایل دارند تا در خصوص شرایط ریجکت ویزای تحصیلی ترکیه و راهکارهای رفع آن اطلاع داشته باشند تا به درستی پرونده خود را ارائه نموده و بتوانند ویزا تحصیلی ترکیه را بدست آورند. در ابتدا باید به این موضوع اشاره داشته باشیم که سخت گیری برای ویزای دانشجویی ترکیه نسبت به بسیاری از کشورهای اروپایی، کانادا، آمریکا و ... بسیار کم بوده و عمدتاً متقاضیان این ویزا با ریجکتی مواجه نمی شوند مگر اینکه اشتباهات فاحشی در ارائه درخواست و مدارک خود داشته باشند. در واقع افسر ویزا باید با بررسی پرونده شما متوجه شود که قصد شما تحصیل در این کشور است و برای این منظور باید مدارک خود را درست ارائه نمایید و به هیچ عنوان مدارک نادرست و جعلی در مدارک خود قرار ندهید. در صورتی که درخواست متقاضی با ریجکتی ویزا از سمت افسر ویزا مواجه شود می تواند ظرف 24 ساعت مدارک خود را اصلاح نموده و درخواست خود را مجدداً ارائه نماید.

تبدیل اقامت تحصیلی ترکیه به اقامت کاری

بسیاری از افرادی که برای ویزای تحصیلی ترکیه اقدام می نمایند قصد دارند تا پس از تحصیل در این کشور بمانند و مشغول به کار شده و اقامت کاری دریافت کنند و به همین منظور شرایط تبدیل اقامت تحصیلی ترکیه به ویزای کار ترکیه را شرح خواهیم داد تا با این موضوع بیشتر آشنا شوید. در صورتی که شما با زبان ترکی آشنا شوید و مهارت های مناسبی داشته باشید و در رشته تحصیلی کاربردی تحصیل نموده باشید شانس این را دارید تا در این کشور کار پیدا کرده و اقامت خود را به اقامت کار در ترکیه تبدیل نمایند. با توجه به اینکه نرخ بیکاری ترکیه در سال های اخیر همواره بیشتر از 10 درصد بوده و کشورهای دیگری مانند کانادا، انگلستان، آلمان، اتریش، فنلاند، سوئد و ... بستر مناسبی برای کار خواهند داشت. با این وجود چنانچه افراد اقامت کاری خود را تا 8 سال تمدید نمایید، پس از آن اقامت دائم کاری دریافت خواهید نمود و نیاز به تمدید سالیانه آن نخواهید داشت.

⬅️ چنانچه علاقمند به کسب اطلاعات بیشتر درباره ویزای تحصیلی ترکیه هستید، اینجا کلیک کنید ➡️


سوالات متداول

✔️ آیا شرایط سنی برای دریافت ویزای تحصیلی ترکیه مهم است؟

به طور کلی هرچه سن و گپ تحصیلی دانشجو کمتر باشد، راحت تر پذیرش دریافت کرده و شانس ویزای بالایی دارد.

✔️ آیا دانش آموزان با ویزای دانش آموزی ترکیه اجازه کار نیمه وقت دارند؟

خیر، دانش آموزانی که در مدارس مشغول تحصیل هستند اجازه کار نخواهند داشت.

✔️ هزینه های زندگی در ترکیه برای دانشجویان بین المللی حدوداً چقدر خواهد بود؟

این هزینه ها بسته به شهر محل تحصیل، سبک زندگی و عوامل دیگر متغیر است و معمولاً حدود 300 الی 500 دلار خواهد بود.

✔️ چند نوع ویزای تحصیلی برای متقاضیان تحصیل در ترکیه صادر می گردد؟

بر اساس دسته بندی های صورت گرفته، 7 نوع ویزا برای دانشجویان بین المللی در ترکیه صادر می گردد.

سخن پایانی

در این مقاله به تحلیل و بررسی دقیق موضوع ویزای تحصیلی ترکیه و مسائل پیرامون آن پرداختیم و طی آن تحصیل در مقاطع مختلف، هزینه های تحصیل و زندگی، شرایط و مدارک دریافت ویزا، شرایط تبدیل به اقامت کاری و ... را نیز تشریح نمودیم. با توجه به موضوعات ذکر شده می توان گفت که اگرچه کشور ترکیه مقصدی ارزان و سهل الوصول برای دریافت ویزای تحصیلی به حساب می آید اما چنانچه شرایط تحصیل در کشورهایی همچون انگلستان، کانادا، آلمان، اتریش، فرانسه، فنلاند و ... برای دانشجو فراهم باشد می تواند گزینه های بهتری را انتخاب کند. ما در تیم تحقیقاتی موسسه MIE این مقاله را با مشورت وکلای بومی ترکیه و استناد به منابع موثقی تهیه و تنظیم نمودیم تا راهنمای شما در خصوص ویزای تحصیلی ترکیه باشد. در صورتی که پس از مطالعه کامل این مقاله سوالی در خصوص ویزای تحصیلی ترکیه داشته باشید می توانید از مشاوره رایگان تلفنی با کارشناسان موسسه استفاده نمایید و کارشناسان بهترین گزینه ها را برای مهاجرت به شما پیشنهاد نمایند. البته شما امکان ثبت نظرات خود در قسمت دیدگاه ها را نیز دارید و کارشناسان ما در سریع ترین زمان ممکن پاسخگوی مطالب ارسالی شما خواهند بود.

امتیاز 5 از 5 ( 3 رای ثبت شده)

ثبت پرسش
Ramin
سلام و عرض ادب میخواستم بپرسم که برای تحصیل پزشکی در ترکیه میانگین هزینه های تحصیل به چه میزان هست؟ با تشکر
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز هزینه تحصیل پزشکی در دانشگاه های دولتی بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ دلار می باشد.
سارا
سلام وقت بخیر امکان تحصیل دندون پزشکی توی دانشگاه های مورد تایید ایران با زبان انگلیسی وجود داره؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت. لیست دانشگاه های مورد تایید ایران هرساله آپدیت می شود ولی اغلب امکان تحصیل در دانشگاه های انگلیسی زبان وجود دارد.
صمدی
سلام. اگر برای دخترم در دانشگاهی که مورد تایید ایران باشه پذیرش پزشکی بگیرم، بدون معادلسازی میتونه بیاد ایران و طبابت انجام بده؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب. بله دوست عزیز، در صورتی که دانشگاه مورد تایید باشد مشکلی برای کار پزشکی در ایران نخواهید داشت اما برای مهاجرت به کشور دیگر احتمالا نیاز به معادلسازی داشته باشند.
فیضی
سلام. خواستم بدونم من اگر مدرک لیسانسم رو از دانشگاه های ترکیه در زمینه مهندسی برق دریافت کنم، شانس کاریابی در کشورهای اروپایی برام بیشتر میشه از اینکه مدرکم رو از ایران بگیرم؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت. خیر تفاوت چندانی در کیفیت مدرک نخواهید داشت و با هر دو میتوانید برای اروپا اقدام داشته باشید. البته رتبه دانشگاه میتواند تاثیرگذار باشد.
شهرام قائدی
با سلام آیا امکان دریافت ویزای تحصلیی برای تحصیل در دوره های زبان انگلیسی در ترکیه وجود دارد؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام بله امکان پذیر می باشد
مشاوره رایگان