مهاجرت بازنشستگان به کانادا

1 نظر

مهاجرت بازنشستگان به کانادا

در این نوشتار در خصوص مهاجرت بازنشستگان به کانادا بحث و گفتگو خواهیم نمود و اطلاعات لازم و جزییات مرتبط را به شما عزیزان ارائه خواهیم داد. همانگونه که آگاه هستید کانادا به عنوان یکی از مهاجرپذیرترین کشورهای حال حاضر دنیا است که همواره مرزهای خود را به روی تمام کشورها در تمام شرایط باز نگاه داشته است. با این اوصاف دور از ذهن نیست که همیشه در صدر محبوب ترین مقاصد مهاجرتی برای اتباع ایرانی قرار گیرد. با توجه به استاندارد و کیفیت بسیار بالای زندگی، رفاه، امنیت اجتماعی بالا در این کشور بازنشستگان دورنمای بسیار مناسبی را برای خود متصور خواهند بود. همین موضوع خود انگیزه بسیار بالایی برای مهاجرت بازنشستگان به کانادا فراهم می کند. شما عزیزان و همراهان موسسه MIE همواره می توانید به واسطه تماس مستقیم با خطوط موسسه از مشاوره رایگان تلفنی کارشناسان مجرب مجموعه بهره مند گشته و بهترین مسیر قانونی مهاجرت را برای خود انتخاب نمایید. در عین حال به رسم همیشه کارشناسان ما آماده پاسخ گویی سریع به سوالات شما در بخش دیدگاه ها در قسمت انتهایی مقاله می باشند.

مواردی که می خواهیم در این مقاله به صورت جامع به آنها بپردازیم: 

تماس با ما

 

آشنایی با طرح های بازنشستگی در کانادا

برنامه بازنشستگی کانادا (CPP) در واقع مزایای ماهانه و مشمول مالیات است که بخشی از درآمد شما را هنگام بازنشستگی به صورت بازپرداخت به شما برگشت خواهد داد. اگر واجد شرایط باشید، مادام العمر حقوق بازنشستگی را برای بقیه عمر خود دریافت خواهید کرد. سن استاندارد برای شروع بازنشستگی در کانادا 65 سال است. با این حال، شما می توانید از 60 سالگی یا تا 70 سالگی دریافت آن را شروع کنید. قاعدتاً اگر زودتر دریافت حقوق بازنشستگی خود را شروع کنید، مبلغ ماهیانه دریافتی شما کمتر خواهد بود. اگر تصمیم دارید دیرتر دریافت آن را شروع کنید، مبلغ ماهانه بیشتری را دریافت خواهید کرد. منتظر ماندن پس از سن 70 سالگی برای شروع دریافت حقوق بازنشستگی هیچ فایده ای ندارد. حداکثر مبلغ ماهیانه ای که می توانید دریافت کنید در سن 70 سالگی به دست می آید. در سال 2019، حداکثر مبلغ ماهیانه ای که می توانستید به عنوان فرد بازنشسته در 65 سالگی دریافت کنید، 1.154.58 دلار بود. متوسط ​​مبلغ ماهانه به طور کلی 679.16 دلار است. در کل وضعیت شما تعیین می کند که حداکثر تا چه میزان دریافت خواهید کرد. عوامل مختلفی می تواند بر میزان دریافتی شما تأثیر بگذارد، مانند زمان مرخصی از کار برای مراقبت از کودکان خردسال. در ذیل این مطلب انواع روش های مهاجرت بازنشستگان به کانادا را مشاهده خواهید نمود.

با تهیه محصول زیر می توانید شخصاً نسبت به اخذ ویزای کار در کشورهای مطرح اروپایی، کانادا و استرالیا اقدام نمایید و اطلاعات کاملی در باب کاریابی در خارج از کشور، نحوه ارسال رزومه کاری و اخذ پیشنهاد کاری بدست آورید.

کار در جمهوری چک

ویزای توریستی بازنشستگان در کانادا

یکی از روش های رفت و آمد بازنشستگان به کانادا، دریافت ویزای توریستی این کشور است. در این خصوص باید گفت که دارندگان این ویزا اجازه کار و تحصیل در مدت اقامتشان در این کشور ندارند صرفاً به دلایلی همچون سفر تفریحی، دید و بازدید از اقوام و آشنایان و یا شرکت در همایش ها و نمایشگاه ها چنین ویزایی را دریافت می نمایند. مدت زمان ویزای توریستی کانادا که چند بار ورود هم می باشد و اصطلاحاً به آن ویزای مالتیپل گفته می شود؛ برای ایرانیان عموماً پنج ساله است. البته که معمولاً ویزای چند بار ورود کانادا به اتباع سایر کشورها ده ساله داده می شود منتهای مراتب مدت این ویزا برای اتباع ایرانی نهایتاً پنج ساله می باشد. دارندگان ویزای توریستی این امکان را دارند که در هر سال میلادی حداکثر شش ماه را در خاک کانادا حضور داشته باشند. البته بایستی این مطلب را در نظر بگیرید که این شش ماه حضور در خاک کانادا نمی تواند پیوسته باشد بلکه به این صورت است؛ متقاضی ویزای توریستی این امکان را دارد تا سه ماه در شش ماه اول سال و سه ماه در شش ماه دوم سال در خاک کانادا حضور داشته باشد که مجموعاً شش ماه می شود.

تحصیل در خارج از کشور

ویزای توریستی کانادا

مزایا و معایب زندگی بازنشستگان در کانادا

کانادا به عنوان یکی از مجذوب کننده ترین مقاصد مهاجرتی همواره در صدر گزینه های متقاضیان برای مهاجرت بازنشستگان به کانادا می باشد. کشوری انگلیسی زبان، با توانایی پذیرش فرهنگ ها و نژاد های متفاوت از سراسر جهان، دارای فرصت های شغلی فراوان، امکانات رفاهی و فرهنگی بسیار بالا و از همه مهمتر با کیفیت و استاندارد بسیار بالای زندگی می تواند گزینه بسیار مناسبی برای زندگی باشد. در عین حال حتی با وجود تمام این نکات مثبت می توان به یک سری از نکات منفی برای مهاجرت بازنشستگان به کانادا اشاره نمود که مقداری شرایط را برای مهاجرت این قشر از هموطنانمان متفاوت خواهد کرد. از جمله این نکات می توان به دوری مسیر ایران تا کانادا (ضمن این که پرواز مستقیمی هم از تهران تا تورنتو وجود ندارد و حتما می بایست در یک کشور دوم توقف داشته باشید)، سردسیر بودن کشور کانادا (به علت نزدیکی به قطب شمال)، طولانی بودن بررسی پروسه کارآفرینی کانادا اشاره نمود. با توجه به این که کانادا اقامت مشخصی برای مهاجرت بازنشستگان تعریف نکرده است شما عزیزان می توانید برای این که از مزایای اقامت تنعم مالی یا خودحمایتی بهره مند گردید به شرایط کشورهایی نظیر؛ اتریش، فرانسه، پرتغال، سوئیس، ایتالیا، اسپانیا و یونان در وب سایت های موسسه MIE مراجعه نمایید.

اقامت بازنشستگان با کارآفرینی در کانادا

نوعی دیگر از مهاجرت بازنشستگان به کانادا و یا کلاً مهاجرت به کانادا، دریافت اقامت کاری از طریق کارآفرینی در کشور کانادا می باشد که در این قسمت آن را به تفصیل بررسی خواهیم نمود. در بحث کارآفرینی در این کشور یک مقدار شرایط مهاجرت بازنشستگان به کانادا متفاوت خواهد شد. به این صورت که این پروسه امتیاز بندی شده است و سن متقاضی نیز جزو مواردی است که برای وی امتیاز به همراه دارد. حداکثر سنی که فرد می تواند برای کارآفرینی در کانادا اقدام نماید نهایتاً 64 سال است. به تفکیک در جدول ذیل این مطلب بسته به استان و ایالت های مختلف سن مجاز برای متقاضیان را مشخص خواهیم نمود. نکته ای که می بایست در نظر داشته باشید این است که در بحث کارآفرینی و سرمایه گذاری از این طریق در کانادا در ابتدا به فرد یک اقامت کاری به مدت دو سال داده خواهد شد و فرد می بایست در طی آن مدت تعدات مشخصی که به دولت داده است را عملی نماید. به طور مثال؛ مبالغی که می بایست سرمایه گذاری می کرده است را وارد کانادا کرده باشد و یا تعداد مشخصی کانادایی را که باید استخدام می کرد را به کار گیرد. در مجموع این روش با توجه به این که پس از طی این دو سال منجر به اخذ اقامت دائم کانادا می گردد می تواند به عنوان بهترین روش مهاجرت بازنشستگان به کانادا محسوب گردد. البته لازم به ذکر است پس از دریافت اقامت دائم و ظرف سه سال پس از آن نیز می توانند درخواست تابعیت و شهروندی این کشور را داشته باشند. اما نکته ای که می بایست در نظر بگیرید این است که دریافت اقامت و مهاجرت بازنشستگان به کانادا از طریق بازنشستگی روش بدون هزینه ای نیست و بسته به ایالت و استانی که قصد اقامت در آن را دارید می بایست مبلغ مشخصی را برای سرمایه گذاری و کارآفرینی وارد این کشور نمایید. این مبلغ از 100 هزار دلار کانادا شروع و تا 800 هزار دلار کانادا و بالاتر ممکن است باشد. یکی دیگر از نکاتی که می بایست در این قسمت در نظر بگیرید است که اصولاً پیش از شروع کار و برای این که شخص واجد شرایط برای کارآفرینی در کانادا باشد باید حداقل یکی از این دو شرط را در طی پنج یا ده سال گذشته دارا باشد؛

  • یا سابقه مدیریتی در سطح کلان را داشته باشد یعنی تصمیم گیری های اصلی یک سازمان به عهده وی باشد.
  • یا این که فرد باید مالکیت صد در صد تجارت و بیزنس خود را دارا باشد. در واقع صاحب کسب و کار باشد.

سن لازم برای مهاجرت بازنشستگان به کانادا از طریق کارآفرینی

استان

سن

آنتاریو (مرکز اوتاوا)

تا 64 سال

بریتیش کلمبیا

تا 64 سال

نیوبرانزویک

35 تا 50 سال

منیتوبا

25 تا 49 سال

جزیره پرنس ادوارد

25 تا 44

ساسکاچوان

21 تا 54

نووا اسکوشیا

21 تا 55

 

هزینه‌های زندگی در کانادا

به صورت جداگانه می بایست هزینه های زندگی در کانادا اعم از هزینه های ریز مصرفی مربوط به خورد و خوراک، حمل و نقل، شارژ ساختمان و هزینه های ریز از این دست و همچنین هزینه های بزرگ همچون اجاره مسکن و یا خرید مسکن را در نظر بگیرید. در دو جدول زیر این هزینه ها را به تفکیک می توانید مشاهده نمایید. در جدول اول هزینه های روزانه و مصرفی مربوط به اقلام کوچک و ضروری را به تفکیک آورده ایم و در جدول دوم هزینه های مربوط به مسکن اعم از اجاره و خرید مسکن در کانادا را گرد هم آوردیم تا شما همراهان همیشگی موسسه MIE بتوانید با آگاهی تمام در مسیر مهاجرت قدم بگذارید.

هزینه های مصرفی روزانه در کانادا

کالا یا خدمات

مبلغ به دلار کانادا

یک وعده غذا در یک رستوران ارزان

از 11 تا 30 دلار کانادا

کوکا (نیم لیتری)

2.29

آب(نیم لیتر)

1.85

نان سفید (500 گرم)

2.94

تخم مرغ(12 عددی)

3.56

فیله مرغ (1 کیلوگرم)

13.42

سیب (یک کیلوگرم)

4.23

سیب زمینی (یک کیلوگرم)

2.83

سینما، اکران بین المللی، 1 صندلی

14.00

تاکسی 1 کیلومتر (تعرفه معمولی)

2.00

بنزین (1 لیتر)

1.17

باشگاه تناسب اندام، هزینه ماهانه برای 1 بزرگسال

51.40

  

هزینه های مربوط به مسکن در کانادا

عنوان

مبلغ به دلار کانادا

هزینه پایه (برق، گرمایش، سرمایش، آب، زباله) برای آپارتمان 85 متر مربع

165.92

آپارتمان (1 خوابه) در مرکز شهر به صورت اجاره

1.337.61

آپارتمان (1 خوابه) خارج از مرکز به صورت اجاره

1.126.61

آپارتمان (3 اتاق خواب) در مرکز شهر

2.164.92

آپارتمان (3 اتاق خواب) خارج از مرکز

1.830.25

قیمت هر متر مربع برای خرید آپارتمان در مرکز شهر

5.696.10

قیمت هر متر مربع برای خرید آپارتمان خارج از مرکز شهر

2.242.42

اینترنت (60 مگابیت بر ثانیه یا بیشتر، داده نامحدود، کابل/ADSL)

79.24

 

⬅️ چنانچه علاقمند به کسب اطلاعات بیشتر در مورد مهاجرت بازنشستگان به کانادا هستید، اینجا کلیک کنید ➡️

 

پرسش و پاسخ به سوالات متداول درباره مهاجرت بازنشستگان به کانادا

✅آیا مهاجرت بازنشستگان به کانادا به واسطه دریافت ویزای توریستی این کشور امکان پذیر است؟

خیر. به واسطه دریافت ویزای توریستی تنها اجازه حضور به مدت شش ماه در سال در خاک کانادا را دارند.

✅آیا در صورت مهاجرت بازنشستگان با ویزای توریستی به کانادا اجازه کار دارند؟

خیر. روی ویزای توریستی اجازه کار و تحصیل وجود ندارد.

✅آیا مهاجرت بازنشستگان به کانادا به واسطه خرید ملک امکان پذیر است؟

خیر. خرید ملک در کانادا آثار اقامتی برای فرد بازنشسته ندارد.

✅آیا امکان مهاجرت بازنشستگان به کانادا از طریق کارآفرینی وجود دارد؟

بله. اما محدودیت سنی تا سن 64 سال در این گزینه را می بایست مد نظر قرار دهید.

✅بهترین روش مهاجرت بازنشستگان به کانادا کدام روش است؟

مهاجرت بازنشستگان به کانادا از طریق کارآفرینی از آن جایی که می تواند منجر به اقامت دائم و سپس پاسپورت کانادا شود در واقع بهترین روش ممکن است.

✅کم هزینه ترین روش مهاجرت بازنشستگان به کانادا کدام است؟

رفت و آمد از طریق ویزای توریستی به این صورت که فرد بازنشسته شش ماه در سال بتواند در کانادا باشد عملاً کم هزینه ترین گزینه ممکن برای فرد بازنشسته است.

_____________سخن پایانی درباره مهاجرت بازنشستگان به کانادا__________

به تفصیل در خصوص مهاجرت بازنشستگان به کانادا، شرایط کاری آن ها، هزینه های زندگی در کانادا به بحث و گفتگو نشستیم. کم هزینه ترین حالت مهاجرت بازنشستگان به کانادا در واقع همان ویزای توریستی است که همان گونه که در جریان هستید در این نوع ویزاها فرد اجازه کار و تحصیل ندارد. اما می تواند در هر سال شش ماه در خاک کشور کانادا حضور داشته باشد. گزینه بهتر برای مهاجرت بازنشستگان به کانادا می تواند بحث کارآفرینی در کانادا باشد. البته چنان چه پیشتر ذکر نمودیم این گزینه برای افرادی است که سن آن ها زیر 64 سال است. خوبی این روش این است که امکان کار کردن برای این افراد مهیا است و ضمناً پس از طی دو سال این اقامت کار تبدیل به اقامت دائم شده و پس از گذشت سه سال از اقامت دائم تبدیل به پاسپورت و تابعیت می شود. چنانچه مشاهده نمودید کانادا عملاً ویزای مشخصی برای مهاجرت بازنشستگان به کانادا تعریف نکرده است. برای مهاجرت بازنشستگان می توان سراغ کشورهایی نظیر؛ سوئیس، اتریش، فرانسه، ایتالیا، پرتغال، یونان و اسپانیا رفت. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص اقامت تنعم مالی در کشورهای ذکر شده می توانید به وب سایت موسسه MIE مراجعه نمایید و برای بررسی شرایط خود به صورت اختصاصی و جداگانه نیز می توانید با موسسه تماس گرفته و از مشاوره رایگان تلفنی بهره لازم را بگیرید. به رسم همیشه سوالات، نظرات و انتقادات خود را با ما در بخش دیدگاه ها (در انتهای صفحه) در میان بگذارید و در اسرع وقت پاسخ مطلوب خود را دریافت نمایید.  

 

امتیاز 5 از 5 ( 1 رای ثبت شده)

مطالب مرتبط و مفید


ثبت پرسش
مشکین یوسف پور
سلام . من بازنشسته و مستمری بگیر تأمین اجتماعی هستم . سنم 52 ساله و دارای دو فرزند 10 و 14 ساله هستم و قصد مهاجرت به یکی از کشورهای اروپایی را دارم . پس انداز زیادی ندارم حدود 150 میلیون . چطوری میتونم اقدام کنم ؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب دوست عزیز باتوجه به شرایطی که می فرمایید ریسک پرونده شما بسیار بالاست در اروپا اقامتی به اسم تمکن مالی یا خودحمایتی هست که نیاز به سرمایه گذاری نداره ولی مبتی بر سرمایه است. پیشنهاد می کنم حتما در مورد این اقامت ویدیوها و مقالات سایت را مطالعه بفرمایید و با شرایط خودتان بسنجید.
مشاوره رایگان