رزومه نویسی برای مهاجرت

3 نظر

رزومه نویسی برای مهاجرت

افراد برای معرفی و شرح سوابق خود به سازمان یا دانشگاه به منظور کسب شغل یا تحصیل و حتی مهاجرت به تنظیم نامه ای تحت عنوان رزومه نیاز خواهند داشت. فرد به منظور جلب توجه یک کارفرما یا شرح سوابق تحصیلی و نمرات کسب شده برای اخذ پذیرش از دانشگاهی بین المللی و یا مهاجرت به اطلاعت کاملی از چگونگی تنظیم رزومه و چارچوب ها و قوانین نیازمند است. به همین منظور ما در موسسه MIE به گرد آوری اطلاعات جامعی در این زمینه پرداخته ایم. در صورت پیش آمدن هرگونه سوال در این حیطه می توانید با موسسه MIE تماس تلفنی برقرار کنید و سوالات خود را بپرسید و مشاوره رایگان دریافت کنید.

مواردی که می خواهیم در این مقاله به صورت جامع به آنها بپردازیم: 

 

تماس با ما

 

 

رزومه چیست؟

برای دست یابی به موقعیت شغلی و بکارگیری فرد جهت سمت و شغل خاصی می بایست رزومه ای ارائه شود. رزومه تقریبا نقش اصلی را در آینده فرد و دست یابی او به موقعیت های شغلی را ایفا می کند. افراد باید در طول زمان تحصیل در پی کسب امتیاز برای بهبود رزومه خود باشند تا بتوانند ار رزومه برای موقعیت های مورد نیاز مانند مصاحبه استخدام و حتی مهاجرت از آن بهره ببرند. رزومه به شرحی از توانمندی ها، سابقه کارها و مهارتها اطلاق می شود و تمام فعالیت هایی که تحت عنوان فعالیت های علمی و پژوهشی شناخته می شوند را در بر می گیرد. می توان اینگونه عنوان کرد که رزومه به شرح توانایی و دستاورد فرد می پردازد و به نوعی تبلیغ و تعریفی است واقعی که فرد از خود به عمل می آورد و به گونه ای منظم و در چارچوبی خاص و با استفاده از متد های تاثیر گذار در نهایت رضایت و توجه کارفرما و سازمان هدف را بهمراه خواهد داشت. قالب رزومه ای که برای به دست آوردن شغل و موقعیتی استفاده می شود با رزومه ای که برای پذیرش و تحصیل در دانشگاهی نوشته می شود متفاوت خواهد بود.

با تهیه محصول زیر می توانید شخصاً نسبت به اخذ ویزای کار در کشورهای مطرح اروپایی، کانادا و استرالیا اقدام نمایید و اطلاعات کاملی در باب کاریابی در خارج از کشور، نحوه ارسال رزومه کاری و اخذ پیشنهاد کاری بدست آورید.

کار در جمهوری چک

 

 

بخش های مختلف رزومه

افرادی که در پی رزومه نویسی برای مهاجرت هستند یا در پی یافتن شغل در کشور خود هستند باید نکاتی را مد نظر خود قرار دهند. بهتر است که در نگارش رزومه از فعالیت های روزانه و معمول در محل کار صحبت به میان نیاورید بلکه هرآنچه از تجربیات و افتخارات را که تحت عنوان دستاورد در آنجا کسب کرده اید قابل ذکر است و چه بهتر که با بهره گیری از آمار و ارقام این دستاورد ها را ارائه دهید. بحث های کیفی در مورد سابقه و چگونگی کار یا تحصیل چندان مفید واقع نخواهد شد. بنابرین برای شرح دستاوردها و تجربیات و توانمندی های خود می توانید از نمودارها و جدول ها بهره ببرید، زیرا رویارویی با اعداد و ارقام و مستندات جنبه علمی رزومه را بالاتر برده و نظر کارفرما و سازمان را بخود جلب می کند.

  • از قالب استفاده کنید

نخستین گام برای نگارش یک رزومه خوب برای مهاجرت که بتوان آن را به رزومه جاب آفر و یا رزومه جذاب برای پذیرش دانشگاه هم تبدیل کرد داشتن قالب آماده است. این قالب که قبل از نگارش باید حاضر باشد شامل جای خالی اطلاعات شخصی مثلا به این روال که شامل مواردی همچو درباره من، اطلاعات تماس، ایمیل، سن، سطح تحصیلات، سوابق کاری، دوره هایی که فرد در آنها شرکت کرده و مدارک و گواهینامه هایی که اخذ کرده می شود. در ابتدا فرد شرحی مختصر از معرفی خود می آورد و در انتها به توضیحاتی در مورد مهارت ها و فعالیت های داوطلبانه می پردازد. چینش صحیح و نحوه نگارش رزومه در زیبایی و جذابیت آن تاثیر گذار است.

  • قسمت درباره من

این بخش از رزومه که تقریبا در ابتدای نگارش به آن پرداخته می شود به نحوی خلاصه ای از تمام رزومه است که در ابتدا بیان می شود. فرد در این بخش رسالت خود از ورود به حیطه شغل مورد نظر (اگر رزومه جاب آفر باشد) را بیان می کند. بهتر اینست که فرد قبل از نوشتن رزومه موارد مورد نظر کارفرما و مدارک مورد نیاز شغل را بداند و اگر مدارک و تخصص مورد نیاز را دارا بود؛ بر پایه آن رزومه خود را بازنویسی کند.

  • ذکر مدرک تحصیلی در رزومه

در رزومه باید فرد به همه مدارک تحصیلی که کسب کرده اشاره کند. حتی اشاره به موارد و جزییاتی از قبیل: دانشگاهی که در آن فرد تحصیل خود را سپری کرده و معدلی که کسب کرده و سالی که از تحصیل فارغ شده هم لازم است که نوشته شود. ذکر دوره های که ضمن تحصیل سپری شده اند هم خالی از لطف نیست.

  • ساختاری منسجم و منظم

بکار بردن یک فونت زیبا و مناسب با اندازه ای خوانا و یک دست در سراسر رزومه با همان فونت انتخابی تایپ کنید. یک هارمونی و نظم را اساس نوشته خود قرار دهید و دقت کنید که یک اشتباه ساده مثلا در تایپ در ساختار نوشته با وجود شایسته بودن شما ممکن است شانس انتخاب شما را تحت تاثیر قرار دهد.

  • بخش های ابتدایی در صفحه اول

قسمت های فوقانی صفحه اول رزومه مهم ترین و با ارزش ترین بخش از رزومه فرد به حساب می آید. از آنجایی که اکثر کارفرماها وقت کافی صرف خواندن رزومه ها نمی کنند ممکن است تنها بخشی که مطالعه شود قسمت اول رزومه شما باشد بر همین اساس پیشنهاد می شود که بخش های فاخر و جذاب رزومه خود را در ابتدای رزومه قرار دهید. به همین ترتیب قسمت هایی که ربط بیشتری به شغل و سمت درخواستی شما دارند را در ابتدای هر بخش بیاورید.

  • مهارت های اضافی

اضافه کردن مهارت های کاربردی مانند مهارت های کار با نرم افزارهایی خاص در رایانه یا تسلط بر زبان های خارجی مواردی هستند که اثر مطلوبی بر انتخاب فرد برای شغل مورد نظرش خواهد داشت. این نکته را فراموش نکنید که هنگام نوشتن رزومه برای مهاجرت تنها مهارت های مربوط به شغل مورد درخواست را در رزومه کاری خود بیاورید.

 

 

اطلاعاتی که نباید در رزومه باشد

آوردن اطلاعاتی در مورد اخلاق شخصی شما تاثیری بر جذب شما ندارد و کارفرما تنها توانایی شما را ارزیابی می کند که طبق مهارت های شما شرکت او در انتظار چه پیشرفت های خواهد بود؛ بنابراین صحبت از اخلاق در رزومه لازم نیست. نوشتن اینکه من در کار تاسیسات مهارت دارم و در شرکت فلان مشغول به کار بوده ام و.. بلکه مادامی که باعث اتفاق خوبی در شرکت شده اید و یا باعث کسب موفقیت و درآمد بیشتر و کم شدن هزینه ها شده اید، می توانید این موارد را با اعداد و ارقام و مستند در رزومه بیاورید. به طور مثال اگر مدیر فروش یک شرکت بوده اید نیازی نیست که بنویسید من مدیر شرکت بوده ام و در طول ماه جلسات زیادی را با مشتریان برگزار کرده ام بلکه می توانید بنویسید که من در شرکت قبلی در ماه این تعداد معامله انجام داده ام که چند درصد سود را وارد شرکت کرده ام. از زیاده نویسی در رزومه بپرهیزید کوتاه و مختصر به نکات کلیدی و اصلی توانمندی ها و دستاوردهایتان بنویسید و از برنامه های آینده خود سخن به میان نیاورید. از طرح ساده و سیاه و سفید و رسمی برای طرح صفحه خود استفاده کنید زیرا طرح های رنگی مناسب رزومه نمی باشد.

 
 

رزومه نویسی برای جاب آفر مهاجرت

اینکه رزومه جاب آفر مهاجرت چگونه نوشته شود بستگی زیادی به کشور مقصد دارد زیرا پارامتر های زیادی در نوشتن رزومه دخیل هستند که ممکن است طبق فرهنگ و قوانین کار و یا قوانین حاکم بر جامعه تفاوت هایی دیده شود. مثلا رزومه جاب آفری که برای کشوری مانند کانادا نوشته می شود با رزومه ای که برای کشوری دیگر نوشته خواهد شد تفاوت هایی خواهد داشت که در صورت عدم رعایت آنها رزومه فرد موفقیت آمیز نخواهد بود و از آنجایی که کارفرمای خارجی هیچ پیش زمینه از فرد متقاضی ندارد رزومه جاب آفر می تواند بسیار تعیین کننده باشد نکات ذکر شده در آن باید با وسواس بیشتری حلاجی شوند و به رشته تحریر درآیند.

چگونه رزومه کاری بنویسیم؟

? چگونه رزومه کاری بنویسیم؟ ?

 

نکات قابل تامل قبل از نوشتن جاب آفر مهاجرت

نکات و دستور العملی که باید قبل از شروع نوشتن یک رزومه جاب آفر مهاجرت به آنها توجه داشت و آنها را عملی کرد.

  • شایستگی ها و مهارت های شما چه کمکی به شرکت یا سازمان هدف می کند و چرا می خواهید به عنوان یک کارمند شایسته وارد حیطه کار شوید؟
  • چه دستاورد و سابقه ای برای شما ارزشمند است و در صدد برجسته کردن آن برآمده اید.
  • مهارت های خاصی را در خود سراغ دارید که بواسطه آنها در شغل مورد درخواست مفید واقع شوید؟
  • کارفرمایی که رزومه شما را دریافت می کند و در صدد پذیرش و استخدام شما است چه مهارت های شخصی را می پسندد؟ مدیریت زمان؟ داشتن مهارت های گوناگون؟ مدیریت پروژه؟

اگر جویای کار هستید و یک رزومه را تنظیم کرده اید که هر زمان کار مورد نظر را پیدا کردید از همان نمونه اصلی استفاده کنید؛ شاید لازم باشد که رزومه خود را بنا به موقعیت سفارشی کنید و طوری رزومه خود را با موقعیت شغلی جدید مطابقت دهید و بر روی شغل مورد نظر تمرکز کنید که کارفرما اینگونه برداشت کند که شما در حال ارائه یک موقعیت ویژه برای شرکت و سازمان او هستید. در رزومه جاب آفر بنا به موقعیت و سابقه فرد متقاضی می توان از دو نوع طرز رزومه نویسی استفاده کرد که به رزومه نویسی زمانی و رزومه نویسی عملکردی اطلاق می شود.

 

 

رزومه زمانی و رزومه عملکردی در رزومه نویسی برای جاب آفر مهاجرت

رزومه زمانی به رزومه ای در جاب آفر اطلاق می شود که فرد طبق زمان و تحت نمودار ها و جدول هایی سوابق و سمت های قبلی و تحصیلات خود را گزارش داده است در این نوع از رزومه جاب آفر کارفرما به راحتی می تواند به طور اجمالی رزومه را ارزیابی کند و بررسی کند که چگونه فرد با گذر زمان پیشرفت کرده و تحصیلات خود را ادامه داده و در کار و سابقه کاری هم چگونه سمت های جدید به فرد محول شده است. در مقابل رزومه کاربردی مناسب افرادی است که تجربه کاری کمی دارند و در حال تغییر شغل هستند زیرا در این نوع از رزومه جاب آفر بیشتر بر روی مهارت ها تمرکز می شود تا سابقه کار. در یک رزومه کاربردی مبتنی بر جاب آفر فرد تجربه کاری خود را بر پایه مهارت و نه موقعیت دسته بندی می کند. در هر حال در نمونه رزومه کاربردی لازم است ذکر شود که فرد هر مهارت را در کجا آموخته تا کارفرما صلاحیت فرد متقاضی را ارزیابی کند. اگر از این روش از ارائه رزومه جاب آفر استفاده می کنید؛ سوابق قبلی خود را با ذکر تاریخ و مدت زمان تصدی را حتما بیاورید.

 

 

رزومه ای از ترکیب دو روش زمانی و عملکردی در رزومه نویسی جاب آفر مهاجرت

این روش از رزومه نویسی جاب آفر مهاجرت معمولا مناسب مدیران رده بالا با سوابق زیاد و عملکردهای طولانی مدت است. به صورتی که ترکیبی از رزومه های زمانی و عملکردی بکار برده می شود. فرد متقاضی در این نوع ترکیبی از رزومه نویسی جاب آفر این امکان را دارد که مطابق نیاز کارفرما به گونه ای مهارت ها و دستاوردهای انتخابی را برجسته نشان دهد که کارفرما عناوین شغلی قبلی و زمانی که برای آنها سپری شده را کم اهمیت تصور کند. در این نوع از رزومه نویسی هم فرد به طور اجمالی سوابق، مهارت ها و توانمندی های مرتبط را به گونه ای بیان می کند که به موقعیت شغلی مذکور نزدیک باشد.

 

اطلاعات استاندارد در رزومه نویسی جاب آفر مهاجرت

طی مدت زمانی که کارفرما صرف بررسی و ارزیابی رزومه فرد می کند به طبع دنبال اطلاعات استاندارد است که از فرد متقاضی بدست بیاورد این اطلاعات شامل موارد زیر می شوند.

  • اطلاعات تماس
  • تحصیلات
  • مهارت های فنی
  • تجربه و سابقه کار
  • سایر اطلاعات و دستاورد ها مانند جوایز،تقدیر نامه ها، عضویت در انجمن ها و کار های داوطلبانه را شامل می شود.
 

اطلاعات تماس در رزومه نویسی برای جاب آفر مهاجرت

نوشتن صحیح و کامل اطلاعات تماس در بالای صفحه می تواند بهتر باشد. نام و نام خانوادگی خود را با فونتی بزرگتر در بالای صفحه قرار دهید و اطلاعات تماس را هم به طور کامل در آنجا قرار دهید تا در صورت پذیرش به سهولت با شما تماس گرفته شود. بسیاری از مدیران ارشد و حرفه ای نام و شماره تماس خود را در بالای صفحه قرار می دهند که برای شرح مهارت ها و سوابق کاری و تحصیلی آنها به اندازه کافی در صفحه فضا بماند.نام، نشانی پستی، شماره تلفن و آدرس ایمیل خود را قرار دهید. اگر یک وبلاگ یا حساب توییتر حرفه ای را دارا هستید، می توانید لینکی را به آن قرار دهید. اما تنها در موارد که به شغل مورد درخواست شما مربوط باشد.

 

تحصیلات در رزومه نویسی برای جاب آفر مهاجرت

تحصیلات خود را از ابتدا را لیست کنید و با ذکر جزییات شامل نام مدرسه و شهر محل تحصیل و تاریخ شروع تحصیل در هر مقطع و تاریخ فراغت از تحصیل را نیز ذکر کنید. همچنین برنامه های اضافی و دوره های و مجوز های را که اخذ کرده اید را هم در بخش تحصیلات رزومه خود بیاورید. اگر فرد متقاضی تحصیلات تکمیلی را هم سپری کرده باشد نیازی به ذکر دوره های ابتدای و دبیرستان دیده نمی شود؛ مادامی که از بورسیه ای استفاده شده هم ذکر شود.

 

تجربه و سابقه کار در رزومه نویسی برای جاب آفر مهاجرت

اگر قبلا در جایی مرتبط شاغل بوده اید و سابقه کار دارید اطلاعات شغل را که شامل:

  • عنوان شغلی
  • نام شرکت یا سازمانی که در آن مشغول به کار بوده اید
  • تاریخ های اشتغال (معمولاً فقط سالها کافی است، مگر اینکه کمتر از سال در آنجا مشغول بوده باشید)

همچنین برای هر موقعیت شغلی توضیحات کوتاهی مبنی بر مسئولیت و دستاورد های خود را به صورت عددی و کمی بیان کنید و به کارفرما و ارزیاب رزومه خود این فرصت رادیو که شما را با استفاده از شاخص های عددی بسنجد به طوری که اگر شما مسئول و سرپرست قسمتی از کارخانه ای بودید با ذکر تعداد افرادی که تحت نظارت شما بوده اند این سابقه را بیان کنید. هرگونه ارتقاء را که با عنوان عناوین شغلی جدید یا مسئولیت های اضافی که بر عهده گرفته اید را ذکر کنید و به خاطر داشته باشید که از کلمات علمی برای وصف دستاورد ها و تجربیات خود بهره ببرید.

 

مهارت های فنی

اگر دارای مهارت های اضافی و کاربردی مرتبط با عنوان شغلی مورد نظر هستید حتما آنها را ذکر کنید. اینگونه مهارت های فنی شامل گواهینامه های رانندگی مختلف، کار با نرم افزار های کامپیوتری و... می شود.

 

سایر اطلاعات:

هرگونه اطلاعاتی که فرد را از دیگر درخواست کننده گان شغل متمایز می کند می تواند مفید واقع شود. مهارت های زبانی، کتاب های نشر یافته و مهارت ها و عضویت هایی است که بواسطه آنها کار داوطلبانه انجام داده آید. برای کارفرما اهمیت خواهد داشت که فرد حتی بدون سابقه کاری تجربه داشته باشد.

 

چه مواردی در رزومه نویسی برای جاب آفر مهاجرت جای ندارند

در رزومه نویسی معمولا اطلاعات شخصی و خصوصی مربوط به تاهل یا تجرد جایی ندارد و نیازی به ذکر این مورد در رزومه نمی باشد. همچنین محل و تاریخ تولد، وضعیت مهاجرت و شماره بیمه اجتماعی هم ضرورتی برای درج در رزومه نویسی برای جاب آفر مهاجرت ندارند و نباید به آنها پرداخت. استفاده از عکس هم ضروری نیست مگر در مواردی مانند اینکه فرد برای بازیگری یا مدلینگ نامزد شده باشد و رزومه ارسال کند. از ارائه مدارک و مراجع بپرهیزید مگر اینکه از شما خواسته شود که منابع را به اشتراک بگذارید در این مورد در صفحات جداگانه ای ذکر کنید.

 

طرز صحیح نوشتن نامه همراه و رزومه نویسی برای جاب آفر مهاجرت

نامه ای که شما تحت عنوان رزومه ارایه می دهید معرف شماست و فرصتی طلایی است که شما در آن توضیح دهید و ثابت کنید که برای شغل مذکور شایسته هستید. اگر مهارت های ارتباطی برای کسب یک شغل دارای اهمیت هستند در رزومه خود به گونه ای به این ویژگی بپردازید که چگونه در محل کار می توان از این ویژگی بهره برد.

  • تحقیقات خود را انجام دهیدتحصیل دکترا در اتریش
  • مقدمه
  • بدنه و متن اصلی
  • سخن پایانی
  • نکات مورد توجه
 

تحقیقات خود را انجام دهید

نخستین گام برای نگارش یک رزومه خوب تکمیل اطلاعات و انجام تحقیقات است. مدت زمانی را صرف کنید و به یادگیری بیشتر در مورد شغل و کار در سازمان کنید. این تحقیقات یک اقدام مهم است که به کارفرما نشان دهید با آگاهی و علاقه قدم در راه ورود به سازمان و شرکت مذکور گذاشته اید و موقعیتی که برای به دست آوردن آن تلاش می کنید را به خوبی درک کرده اید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد شرکت، به وب سایت آنها مراجعه کنید. بیانیه های ماموریت و چشم انداز، روش های خوبی برای یادگیری ارزش ها و اهداف یک شرکت هستند، در حالی که مطالب بازاریابی و گزارش های سالانه می توانند اطلاعاتی در مورد مدیران کلیدی، پروژه های اخیر و جهت های جدید ارائه دهند. همچنین بهتر است که برای هر موقعیتی که برای آن درخواست می دهید یک رزومه جدید بنویسید. رزومه جاب آفر شما باید برای شغل خاصی که برای آن درخواست می کنید، تنظیم شده باشد تا مهمترین مهارت ها و تجربه را برجسته کنید. هرچه نامه شما سفارشی تر باشد، کارفرما راحت تر می تواند شما را در شرکت خود تصور کند.

 

مقدمه در نامه همراه و در رزومه نویسی برای جاب آفر مهاجرت

نامه همراه باید اطلاعات زیر را در بالای صفحه و تحت عنوان مقدمه را شامل شود:

  • تاریخ
  • نام و آدرس کامل

نکته: اگر این اطلاعات را در سرصفحه رزومه خود درج کرده اید، می توانید از همان سرصفحه برای نامه اصلی خود بهره ببرید.

  • آدرس کامل کارفرما
  •  در صورت امکان نامه خود را برای شخص خاصی ارسال نمایید. اگر در پست شغلی نامی از افراد برده نشده است، می توانید نامه خود را به بخش منابع انسانی و یا لاین استخدام بفرستید.
 

بدنه و متن اصلی رزومه نویسی برای جاب آفر مهاجرت

در این قسمت متن اصلی نامه آغاز می شود و فرد توضیح در مورد علاقه خود به شغل مورد نظر را استارت می زند. در اینجا اشاره می شود که فرد چه توانایی هایی دارد و چه مهارت هایی را برای این موقعیت به ارمغان خواهد آورد. و چه تجربیاتی شما را به یک کاندید مناسب برای این شغل تبدیل کرده است. در نخستین پاراگراف ذکر کنید که برای چه موقعیت شغلی درخواست می کنید و اگر در آگهی استخدام آن عنوان وجود دارد می توانید شماره آن را هم بنویسید. در اینجا می توانید توضیح دهید که چرا به این شغل در این شرکت یا سازمان علاقه دارید و نحوه آشنایی اولیه را با این شغل بنویسید که از طریق کارمند فعلی بوده یا از طریق تبلیغات با این موقعیت آشنا شده اید در مرحله بعد، مهارت ها و تجربیات مربوطه خود را که برای این شغل واجد شرایط هستید خلاصه کنید. بر نقاط قوت خود تمرکز کنید و نمونه های خاصی از کارهایی را که انجام داده اید ارائه دهید. فقط نکات ذکر شده در رزومه خود را تکرار نکنید. چرا که کارفرما نیز آن را ارزیابی می کند. در عوض، از نامه همراه خود برای گسترش رزومه خود بهره ببرید و جزئیاتی در مورد اینکه چگونه مهارت های شما یک موقعیت ارزشمند برای شرکت به ارمغان می‌آورد، ارائه دهید. سعی کنید مهارت های خود را با الزامات موقعیت شغلی لینک دهید و در آخر مختصری از مهارت های شخصی مانند علاقه به کار گروهی یا رهبری و مهارت های ارتباطی در سازمان و شرکت را بیان کنید.

 

آوردن سخن پایانی در نامه همراه و رزومه نویسی جاب آفر مهاجرت

نامه خود را با ذکر اینکه رزومه خود را پیوست کرده اید و علاقه مند برای مصاحبه و کسب اطلاعات بیشتر از موقعیت شغلی مذکور هستید به پایان ببرید. اینگونه بیندیشید که جواب مثبت کارفرما را گرفته اید و تشکر خود را به نحوی بیان کنید که برای ارزیابی شما وقتی را صرف کرده اند. در آخر، پس از نوشتن کلمه "با احترام" و پس از آن نام کامل خود را درج کنید. اگر یک نسخه کاغذی از درخواست خود را می فرستید حتما نامه را امضا بزنید. در غیر این صورت نیازی به اسکن امضا شما نیست.

 

رزومه نویسی برای پذیرش دانشگاه مهاجرت

رزومه نویسی در امر مهاجرت تحصیلی مستلزم آگاهی از دستور العمل هایی است که در عرصه بین المللی به طبع این قواعد پر رنگ تر خواهد شد. در این نوع از رزومه نویسی که صرفا جهت تحصیل و مهاجرت کاربرد دارد رعایت قواعد و اصولی الزامی است و بکار بردن آنها کار دشواری نخواهد بود اما عدم رعایت نکات ریز و اصولی به طبع در جذابیت رزومه تحصیلی اثر عکس خواهد داشت. تا حدی که اگر یک رزومه تحصیلی به طور اصولی نوشته شود در همان ابتدای امر باعث جذب مخاطب که اساتید مسئول پذیرش هستند، خواهد شد. هر چند بسیاری از دانشگاه های بین المللی با تنظیم فرم های آماده و قرار دادن آن در سایت دانشگاه از دانشجوی متقاضی پذیرش می خواهند که به تکمیل فرم های آماده بپردازد و وارد کردن اطلاعاتی غیر از آنچه خواسته شده جایز نمی باشد.

چگونه رزومه تحصیلی بنویسیم؟

? چگونه رزومه تحصیلی بنویسیم؟ ?

 

رزومه تحصیلی چیست؟

رزومه تحصیلی به سندی اطلاق می شود که فرد در متن آن به بیان توانمدی ها و تجربیات خود که نتیجه تحصیلات گذشته و اکنون اوست، می پردازد. رزومه اولین معرف فرد متقاضی تحصیل است و نخستین مدرکی است که اساتید پذیرنده قبل از هر چیز به ارزیابی آن می پردازند تا در صورت پیروی از اصول پذیرش و شرایط و مدارک خواسته شده مورد قبول واقع شود. داشتن و ارائه یک رزومه قوی از الزامات پذیرش و حتی بهره گیری از بورسیه های بین المللی در تحصیلات دانشگاهی و آموزش عالی است. توضیح در مورد مهارت های گوناگون امتیازات کسب شده می تواند مفید واقع شود.

 

 

قسمت های مختلف رزومه نویسی برای پذیرش دانشگاه مهاجرت

  • در رزومه نویسی به منظور مهاجرت تحصیلی طبقه بندی اطلاعات می تواند به جذابیت رزومه بیفزاید. استفاده از عناوین مناسب برای هر بخش ار رزومه هم در زیباتر کردن نوشته بی تاثیر نخواهد بود. در دسته بندی و ترتیب نوشتن رزومه تحصیلی می توانید از الگوی زیر بهره ببرید؛
  • مشخصات فردی و هویتی که نخستین اطلاعات درج شده در رزومه می باشد و شامل اطلاعات هویتی و اطلاعات تماس (تلفن همراه، ایمیل رسمی متعلق به فرد متقاضی تحصیل و آدرس محل سکونت) می باشد. نام، نام خانوادگی و شماره تماس خود را در بالای صفحه قرار دهید.
  •  سوابق تحصیلی که مقاطع دانشگاهی، پروژه‌های پژوهشی دانشگاهی، عنوان پایان‌نامه‌ها، رتبه‌ها و امتیازات کسب شده و سایر افتخارات علمی را در بر می گیرد.
  • قسمت مهم و قابل توجه رزومه تحصیلی بیان توانمندی‌های علمی و آکادمیک فرد می باشد؛ فرد می بایست در یک قسمت از رزومه را به شرح پژوهش‌هایی که تاکنون انجام داده‌اید بپردازید و همچنین موفقیت‌هایی که در سطوح ملی یا بین‌المللی به دست آورده اید. همچنین به یاد داشته باشید که درباره مقالات یا کتاب‌هایی که نشر داده اید هم، صحبت به میان آورید.
  • سابقه ها و تجربیات شغلی همه حرفه‌ها و فعالیت هایی که تاکنون داشته‌اید را در بریم گیرد و می بایست مدت زمان اشتغال به 6ر کدام از آن مشاغل و آغاز و پایان فعالیت در آن شغل را هم درج نمایید.
  • ورک شاپ ها و دوره های که در حوزه رشته تحصیلی خود سپری کرده اید و مدرک یا گواهی‌نامه‌ای که به موجب شرکت در این دوره های آموزشی به شما اعطا شده است را در این قسمت درج کنید. شرح علاقه‌مندی‌های شما در زمینه های علمی،حرفه ای و حتی ورزشی و اشاره به رتبه های ملی و مدال هایی (در صورت وجود) بین‌المللی مختلفی که به دست آورده اید، به خواندنی تر شدن رزومه تحصیلی شما کمک شایانی می کند.
  • نام بردن و اشاره به معرف هایی شناخته شده در پایان رزومه و مصاحبه نیز لازم است در قسمت پایانی معرفی اجمالی را از آنها ارایه کنید.
 

نکات مهم در رزومه نویسی تحصیلی مهاجرت

انواع رزومه مستلزم رعایت نکاتی اختصاصی می باشند و همین نکات ریز رزومه را در دسته دسته‌بندی های خاص قرار می دهد. در اینجا هم رعایت نکاتی رزومه را به صورت رزومه ای که به جهت تحصیلات بین المللی سفارشی می کند. به 5 نکته و گام مهم و اساسی از تنظیم رزومه تحصیلی در اینجا پرداخته شده؛

 

نخستین نکته در رزومه نویسی تحصیلی مهاجرت

رزومه خود را در یک الی دو صفحه a4 نگارش کنید و در آن به تجربیات و دستاوردهای علمی در رابطه با رشته تحصیلی خود سخن به میان آورید. نکته قابل توجه در این بخش مربوط می شود به رزومه های موفق اطلاق می شوند که خواننده و مسئول ارزیابی با صرف کمترین زمان به درک درستی از توانایی های فرد برسد و با نگاهی اجمالی بتواند اطلاعات اساسی و مهمی را کسب کند. چرا که به طبع رزومه های زیادی در صف انتظار برای ارزیابی و بررسی هستند و رزومه های که به نحوی پیچیده و با ادبیات سخت نگارش شده اند هر چند صاحب آنها دارای شایستگی های باشد به موجب سر در گمی مسئول ارزیابی رو خواهند شد.

 

دومین نکته در رزومه نویسی تحصیلی مهاجرت

این نوشته که با رزومه تحصیلی اطلاق می شود سندی است از آنچه از توانمندی و تجربه و تحصیل کسب کرده اید بنابرین اشاره به پلن های آتی شما جایی در آن نخواهد داشت و به طبع هرز محسوب می شود و مخاطب را به حاشیه های بی سود می کشاند و از موضوع اصلی که توانمندی و تجربه شماست غافل خواهد کرد.

 

سومین نکته در رزومه نویسی تحصیلی مهاجرت

از نوشتن های طولانی و جمله های سنگین در رزومه بپرهیزید. پرداختن به جزییات بی ارزش در رزومه نویسی مهاجرت تحصیلی اثری منفی خواهد داشت. مخاطب شما که در پی ارزیابی علمی و تجربی شما است علاقه ای به دانستن اخلاق و خصوصیات شخصی و گرایشات مذهبی شما نخواهد داشت حتی در این نوع رزومه لیست کردن و حتی نام بردن از عناوین شغلی شما هم ضرورتی ندارد و از دور آنها بپرهیزید. از آنجایی که هر ادعایی به ارائه یک سند در سطح بین المللی نیاز خواهد از مبالغه در شرح توانمدی ها و دستاوردهای علمی خود بر حزر باشید. نوشتن در مورد ریز نمرات و رشته های تحصیلی به صورت مختصر و مفید آورده شود و حدالمکان از توضیحات اضافی پرهیز شود.

 

چهارمین نکته در رزومه نویسی تحصیلی مهاجرت

از قالب های رسمی و بدون رنگ آمیزی های شلوغ برای رزومه خود استفاده کنید. بهترین کار استفاده از طرح ساده و رنگ سیاه و سفید استکه نوشته شما را رسمی تر و پخته تر نشان می دهد.

 

پنجمین نکته در رزومه نویسی تحصیلی مهاجرت

شیوایی بیان اثری اجتناب ناپذیر بر ارایه رزومه تحصیلی فرد خواهد داشت زیرا هرچه زبان بیان سخت تر باشد به طبع تمایل برای خواندن و درک مطلب در مورد توانمندی ها پایین تر خواهد بود. از آنجایی که فرد باید رزومه تحصیلی خود را در سطح بین المللی ارائه کند به طبع زبان نگارش آن هم باید زبان انگلیسی باشد اگر خود فرد مهارت کافی در نگارش و رایتینگ در زبان انگلیسی را دارست چه بهتر اما اگر مهارت و تسلط کافی در این زمینه را دارا نمی باشد کمک گرفتن از یک مترجم تخصصی خالی از لطف نیست باشد که رزومه ای بدون اشکالات املایی و نگارشی را آماده کنید و به درک بهتر توانمندی های خود قوت بخشید.

 

⬅️ چنانچه علاقمند به کسب اطلاعات بیشتر در مورد رزومه نویسی برای مهاجرت هستید، اینجا کلیک کنید ➡️

پیشنهاد می گردد جهت اطلاع از روش های قانونی مهاجرت جهت اتخاذ تصمیمات صحیح در این زمینه محصول راهنمای گام به گام اخذ اقامت ارائه شده توسط مدیر موسسه ملک پور را مشاهده نمایید و با آگاهی کامل جهت مهاجرت خود تصمیم گیری نمایید.

گام به گام تا اخذ اقامت

 

پرسش و پاسخ به سوالات متداول درباره رزومه نویسی برای مهاجرت

✅در رزومه نویسی برای مهاجرت این نکته که رزومه به چه زبانی نوشته شود اهمیت دارد؟

بله قطعا، از آنجایی که جاب آفر و پذیرش دانشگاه بین المللی مد نظر فرد باشد به طبع باید از زبان بین المللی انگلیسی استفاده کرد.

✅آیا یک قالب رزومه آماده شده در رزومه نویسی برای مهاجرت برای تمام جاب آفر ها و پذیرش های دانشگاه ها کافی است؟

خیر، از آنجایی که برای درخواست پذیرش و جاب آفر به رزومه ای سفارشی شده نیاز خواهید داشت بهتر است که رزومه خود را بر اساس نیازمندی های آن کارفرما و یا در رزومه تحصیلی شرایط پذیرش دانشگاه تنظیم کنید.

✅نام و اطلاعات تماس در رزومه نویسی برای مهاجرت در کجای صفحه رزومه قرار می گیرند؟

در رزومه نویسی برای جاب آفر و حتی پذیرش دانشگاه فرد باید نام و نام خانوادگی خود و شماره تماس دقیق خود را در بالای صفحه قرار دهد.

✅ مهارت های زبانی و یا مهارت هایی تحت عنوان کار با نرم افزار های مختلف کامپیوتری در رزومه نویسی برای مهاجرت چه جایگاهی خواهد داشت؟

مهارت های تسلط به زبان های مختلف و کار با نرم افزار ها و مواردی از این قبیل در قسمت پایانی که به سایر اطلاعات اطلاق می شود ذکر خواهند شد.

 

_____________سخن پایانی درباره رزومه نویسی برای مهاجرت__________

در این نوشتار به تجزیه و تحلیل کامل انواع رزومه و روش های نگارش آن پرداخته شد. به نحوه نگارش و رزومه نویسی مهاجرت در دو مبحث رزومه نویسی جاب آفر مهاجرت و رزومه نویسی تحصیلی مهاجرت به طور کامل و مو به مو پرداخته شد. به نکات و جزئیات کاربردی در امر رزومه نویسی اشاره شد و نکاتی هم آورده شد که درج آنها از اعتبار و ارزش رزومه کاسته خواهد کرد. مواردی که مشترکاً در انواع رزومه استفاده می شود شامل زبان انگلیسی و فونت یکنواخت و مناسب و نحوه بیان شیوا و روان و خصوصاً خلاصه نویسی و برجسته کردن نکات مورد توجه و وابسته شغل و رشته مورد درخواست است. مادامی که به سوالی در این حیطه برخوردید می توانید با موسسه MIE تماس تلفنی برقرار کنید و سوالات خود را در زمینه مهاجرت و رزومه نویسی را مطرح کنید و پاسخ علمی و تخصصی دریافت کنید. بعلاوه مشاوره رایگان نیز در اختیار شما همراهان گرامی قرار داده می شود.

امتیاز 3.89 از 5 ( 8 رای ثبت شده)

مطالب مرتبط و مفید


ثبت پرسش
سعید شمس
سلام ، مدرک تحصیلی دیپلم هستش ، شغلم من تعمیرکار گیربکس اتوماتیک خودروهای سبک هستش ، 5 سال سابقه کار دارم، 8 ماه در کشور عمان کار کر‌دم، مدرک فنی و حرفه ای گیربکس رو هم دارم زبان عربی هم کامل مسلط هستم ، متاسفانه انگلیسی بلد نیستم . لطفا راهنمایی بفرمایید کدام کشور برای مهاجرت مناسب هستش ممنون
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز شرایط شما بایستی با جزییات بیشتری بررسی گردد. برای دریافت مشاوره رایگان با شماره 02149196000 تماس حاصل نمایید.
فتانه تابش
با سلام دانشجوی ترم ۸ رشته ی بهداشت عمومی از دانشگاه علوم پزشکی یاسوج هستم .با توجه به رشته و دانشگاهی که در آن درس خوانده ام بهترین کشور برای مهاجرت کاری کدوم کشور هست برای من و اینکه سرمایه ی اولیه برای مهاجرت چقدر هست
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب دوست عزیز برای ویزای کاری می بایست سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی داشته باشید با مشاوران موسسه حقوقی ملکپور تماس بگیرید تا شرایط شما را بررسی کنند
حمیدرضا
سلام خسته نباشید من جوشکاری برق بلدم ودربد پنجره سازممدرک کوتاهی و اصلاح سم دام دارم میتونم برای کار ب کدوم کشورها برم؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب دوست عزیز برای اینکه شما را بهتر راهنمایی کنیم نیازمند به اطلاعات بیشتری هستیم. برای کار در خارج کشور می تونید از محصول زیر استفاده کنید. https://officialmalekpour.net/%DA%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D9%87-%DA%AF%D8%A7%D9%85-%D8%AA%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1
مشاوره رایگان