تحصیل دکترا در فنلاند - شرایط و مدارک شرایط تحصیل با بورس فول فاند در فنلاند

21 نظر

تحصیل دکترا در فنلاند در رشته های مختلف نظیر پزشکی و بهداشت، علوم پایه و مهندسی،هنر، علوم انسانی و کشاورزی امکان پذیر است. مدت زمان تحصیل دکترا در فنلاند معمولا 4 ساله است همچنین شرایط سنی برای تحصیل دکترا در این کشور وجود ندارد. تحصیل دکترا به زبان انگلیسی در فنلاند امکان پذیر است و مدرک مورد نیاز برای زبان حداقل آیلتس 6.5 است. هزینه های تحصیل در این مقطع به زبان فنلاندی تقریبا رایگان است و دانشجو میتواند بورسیه دریافت کند اما به زبان انگلیسی حدود 11 تا 13 هزار یورو در سال است. همچنین از دیگر مزایای تحصیل در فنلاند این است همراه به صورت همزمان ویزا دریافت میکند و اجازه کار فول تایم نیز دارد. شما بزرگواران می توانید از طرق مختلف نظیر، وب سایت های موسسه یا تلفن های موسسه با مشاورین موسسه MIE ارتباط برقرار کرده تا شرایط خود را برای مهاجرت از طرق مختلف به صورت رایگان مورد ارزیابی دقیقتر قرار دهید.

 

ویدیو موسسه MIE در مورد تحصیل در فنلاند


 

مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:

تماس با ما

تحصیل دکترا در فنلاند

شرایط تحصیل دکترا در فنلاند

امروزه دانشجویان بسیاری تمایل دارند تا برای تحصیل دکترا در فنلاند اقدام نمایند. مرکز این کشور شهر هلسینکی است که یکی از بهترین و امن ترین شهرهای دنیا برای زندگی محسوب می شود. بسیاری از افراد در کشور فنلاند به زبان انگلیسی صحبت می کنند به همین دلیل امروز کشور فنلاند مقصد بسیاری از مهاجرین می باشد. کشور فنلاند دارای دانشگاه های بسیاری می باشد به همین منظور متقاضیان می توانند برای مقاطع مختلف تحصیلی نشان فوق لیسانس و دکترا در فنلاند پذیرش تحصیلی دریافت نمایند. در ادامه به بررسی دانشگاه های فنلاند، هزینه های زندگی، مدرک زبان مورد نیاز و غیره نیز می پردازیم.

 

دکترا در فنلاند در یک نگاه

تعداد دانشگاه ها

35

تعداد جوایز نوبل

5

قدمی ترین دانشگاه

دانشگاه هلسینکی

تعداد دانشجویان بین المللی

23,794

طول دوره

4

شهریه معمول

ندارد

سال تحصیلی

سپتامبر تا ژوئن

مدت زمان تحصیل دکتری در فنلاند

یکی از مهمترین مسائل در رابطه با آموزش دکترا بررسی مدت زمان تحصیل برای دانشجویان در فنلاند می باشد. با توجه به اینکه سیستم آموزشی بلونیا در کشور فنلاند حاکم است مدت زمان تحصیل برای دکترا در فنلاند چهار ساله می باشد.

بهترین سن برای اپلای دکترا فنلاند

متقاضیان برای دریافت پذیرش تحصیلی از کشور فنلاند و یا سایر کشور ها می بایست در ابتدا ریسک های کشور مربوطه را برای دریافت ویزای تحصیلی بررسی کنند. کشور فنلاند از جمله کشورهایی می باشد که برای دریافت پذیرش تحصیلی حساسیت چندانی ندارد. لذا برای دریافت پذیرش تحصیل دکترا در فنلاند محدودیت سنی وجود ندارد. اما بهتر است پیش از هر اقدامی رزومه تحصیلی خود را با اساتید مختلف بررسی کرده تا با بالاترین شانس برای مهاجرت به فنلاند اقدام نمایید.

 

ویدیو موسسه MIE در مورد شرایط فوق العاده فنلاند


مراحل اخذ پذیرش دکترا در فنلاند

مراحل پذیرش در مقطع دکترا در دانشگاه‌ های فنلاند معمولاً شامل چند مرحله می‌ باشد. این مراحل به طور کلی شامل موارد زیر می‌شود:

  1. انتخاب موضوع پژوهش: ابتدا دانشجو باید موضوع پژوهش خود را انتخاب کند و بررسی کند که آیا این موضوع مناسب برای تحقیقات دکترا است یا خیر.
  2. پیدا کردن استاد راهنما: پس از انتخاب موضوع پژوهش، دانشجو باید استاد راهنمای خود را پیدا کند که از تخصص مرتبط با موضوع پژوهش و تمایل به همکاری با دانشجو برخوردار باشد.
  3. تهیه مدارک لازم: دانشجو باید مدارک لازم برای پذیرش در دوره دکترا را تهیه کند، از جمله مدرک مقطع کارشناسی ارشد، رزومه، نمونه‌ هایی از تحقیقات پیشین و سایر مدارک مورد نیاز.
  4. ارسال درخواست: پس از تهیه مدارک، دانشجو باید درخواست خود را به دانشگاه مورد نظر ارسال کند و فرآیند پذیرش را آغاز کند.
  5. مصاحبه: برخی از دانشگاه‌ ها ممکن است برای پذیرش در مقطع دکترا مصاحبه با داوطلبان برگزار کنند تا توانایی‌ ها و مهارت‌ های آن‌ ها را ارزیابی کنند.
  6. اطلاع رسانی نتیجه: پس از ارزیابی مدارک و مصاحبه، دانشگاه معمولاً نتیجه پذیرش یا عدم پذیرش را به دانشجو اطلاع می‌دهد.
  7. ثبت نام و شروع تحصیل: در صورت پذیرش، دانشجو می‌تواند ثبت نام کند و مراحل شروع تحصیل در مقطع دکترا را آغاز کند.

مدارک مورد نیاز تحصیل دکترا در فنلاند

همانند سایر کشورها برای تحصیل دکترا در فنلاند دانشجویان می بایست در ابتدا رزومه خود را برای اساتید مختلف در این کشور ارسال کرده و در صورتی که بتوانند تایید یک سوپروایزر را برای پرونده خود داشته باشند می توانند برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام نمایند. یکی دیگر از مهمترین مدارک برای دریافت ویزای تحصیلی فنلاند ارائه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات دانشجو می باشد. پیشنهاد میشود در ابتدا دانشگاه و رشته خود را در فنلاند انتخاب کرده و متناسب با نیازمندی های آن دانشگاه مدارک خود را آماده کرده و متناسب با نیازمندی های دانشگاه مربوطه مدارک خود را آماده کرده. علاوه بر این بررسی ددلاین های دانشگاه اهمیت بسیاری برای متقاضیان تحصیلی دارد.

هزینه تحصیل دکتری در فنلاند

هزینه تحصیل دکترا در فنلاند در دانشگاه های این کشور به زبان انگلیسی یا به زبان بومی کاملا متفاوت می باشد. در بیشتر دانشگاه ها، در صورتی که دانشجو زبان فنلاندی را بداند می تواند از دانشگاه خود بورسیه تحصیلی دریافت کند. در غیر این صورت تحصیل دکتری در بیشتر دانشگاه ها در حدود 11 الی 13 هزار یورو در سال می باشد. مادامی که دانشجو در ابتدا برای تحصیل با زبان فنلاندی اقدام کند، هزینه های وی، سالانه در حدود 1500 تا 2000 یورو می باشد.

مدرک زبان مورد نیاز پذیرش دکترا در فنلاند

یکی از مهمترین مدارک برای دریافت تحصیل دکتری در فنلاند داشتن مدرک زبان انگلیسی می باشد. زیرا در بیشتر دانشگاه ها تحصیل به زبان انگلیسی برای دانشجویان بین المللی در فنلاند امکان پذیر می باشد. به همین منظور داشتن مدرک زبان انگلیسی آیلتس 6.5-7 برای دانشجویان دکترا الزامی هست. در برخی از دانشگاه ها، آزمون ورودی برای دانشجویان در نظر گرفته شده است. در نتیجه دانشگاه به تنهایی سطح زبان متقاضیان تحصیلی را سنجش می کند.

 

TOEFL iBT

92

IELTS Academic

6.5

PTE Academic

62

Cambridge C2 Proficiency

A, B, C, C1

Cambridge C1 Advanced

سطح  A, B ,C

بورسیه تحصیلی در فنلاند در مقطع دکترا

امروزه کمک هزینه های بسیاری برای تحصیل دکترا در فنلاند برای دانشجویان بین المللی در نظر گرفته شده است. علاوه بر این در برخی از دانشگاهها مادامی که دانشجو زبان فنلاندی را آموزش ببیند میتواند در دریافت بورسیه های تحصیلی اقدام نماید. در ادامه اصلی‌ترین بورسیه دکترا در فنلاند را برای آگاهی شما عزیزان قرار داده ایم.

کمک هزینه تحصیلی آژانس ملی آموزس فنلاند EDUFI

دانشجویان برای تحصیل دکترا از سرتاسر دنیا می توانند به مدت ٣ تا ١٢ ماه از این بورسیه تحصیلی فنلاند استفاده نمایند. مبلغ دریافتی ماهانه حدودا ١۵٠٠ یورو می باشد.

رشته های تحصیلی در فنلاند در مقطع دکترا

در فنلاند، برای مقطع دکترا، انواع مختلفی از رشته‌ های تحصیلی در دانشگاه‌ ها و موسسات آموزش عالی موجود است. این رشته ها شامل موارد زیر می‌شود:

  1. پزشکی و بهداشت:رشته‌ هایی مانند پزشکی، پرستاری، بهداشت عمومی و بهداشت روانی است که دانشجویان می‌توانند در حوزه پژوهش‌ های پزشکی و بهداشتی فعالیت کنند.
  2. علوم انسانی و اجتماعی:رشته‌هایی مانند علوم اجتماعی، علوم رفتاری، علوم تربیتی، جامعه‌ شناسی، روان‌ شناسی و فلسفه است که دانشجویان می‌توانند به مطالعات پژوهشی در زمینه‌ های انسانی و اجتماعی بپردازند.
  3. علوم پایه و مهندسی: این شامل رشته‌هایی مانند فیزیک، شیمی، زیست‌ شناسی، ریاضیات، علوم کامپیوتر، مهندسی برق، مهندسی مکانیک و ... است که دانشجویان می‌توانند در زمینه‌های پژوهشی مرتبط فعالیت داشته باشند.
  4. علوم کشاورزی و محیط زیست: شامل رشته‌هایی مانند کشاورزی، علوم محیط زیست، مدیریت منابع طبیعی و ... است که دانشجویان می‌توانند در زمینه‌های پژوهشی مرتبط با محیط زیست و منابع طبیعی فعالیت کنند.
  5. هنر و معماری: رشته‌ هایی مانند هنر، معماری، موسیقی، نقاشی و ... است .

بهترین دانشگاه های فنلاند در مقطع PHD

به طور کلی در کشور فنلاند دو دسته دانشگاه وجود دارد. اول دانشگاه هایی هستند که امکان تحصیل دکترا در فنلاند برای دانشجویان بین المللی وجود دارد. گروه دوم مربوط به دانشگاه های علمی کاربردی می باشد که در این دانشگاهها مقطع دکترا ارائه نمی شود این دانشگاه ها بیشتر در رابطه با مشاغل تخصصی فعالیت می کنند. در نتیجه برای افرادی که میخواهند وارد صنعت شوند و آموزش های عملی و کاربردی را یاد بگیرند این دسته از دانشگاه‌ها پیشنهاد می شود. اما به طور کلی ۱۳ دانشگاه خوب در مقطع تحصیل دکتری در فنلاند وجود دارد. جدول زیر برترین دانشگاه های فنلاند در سال ۲۰۲۲ با توجه به شرح و رتبه بندی QS قرارداده ایم.

 

نام دانشگاه

شهر

رتبه بندی QS

دانشگاه هلسینکی

هلسینکی

104

دانشگاه Aalto

اسپو

112

دانشگاه Turku

تورکو

295

دانشگاه ییواسکیلا

Jyväskylän

358

دانشگاه اولو

اولو

377

دانشگاه Tampera

تمپره

414

Lappeenranta-Lahti University of Technology LUT

لپنرنته

414

University of Eastern Finland

Joensuu and Kuopio

499

حقوق دریافتی دانشجویان دکترا در فنلاند

دانشجویان دکترا در فنلاند حقوق دریافت میکنند حداکثر حقوقی که دریافت میکنند 3600 یورو در ماه است و به طور کلی میانگین حقوق دانشجویان دکترا در فنلاند 2500 یورو است که میتوانند هزینه های زندگی و تحصیل خود را با این حقوق پوشش بدهند در جدول زیر حقوقی که دانشگاه های مختلف برای تحصیل در دکترا پرداخت میکنند لیست شده است:

 

نام دانشگاه حقوق در یافتی در ماه
دانشگاه هلسینکی 2261
دانشگاه Aalto 3069
دانشگاه Turku 1950
دانشگاه Tampera
2900

پست داک در فنلاند

دانشجویان پس از فارغ التحصیلی از مقطع دکترا در کشور فنلاند در صورتی که تمایل داشته باشند می توانند برای ادامه تحصیل خود در مقطع پست داک یا پست دکترا اقدام نمایند. افراد در این مقطع به بررسی و تحقیق مطالب علمی و پژوهشی به صورت دقیق تر می پردازند و معمولا به عنوان کار از افراد انتظاراتی خواهند داشت. دانشجویان این دوره با دارا بودن مدرک دکترای مرتبط با موضوع و دانش زبانی می توانند مشغول به تحصیل با حقوق شوند. یکی از معروف ترین دانشگاه ها در مورد پست داک در فنلاند دانشگاه هلسینکی می باشد. دانشجویان در این دانشگاه می توانند برای تحصیل دکترا در فنلاند یا پست داک در فنلاند در رشته های مختلفی در خواست دهند.

ویزای همراه فنلاند در مقطع دکترا

مهمترین سوال در رابطه با تحصیل دکترا در فنلاند یا در سایر مقاطع دریافت ویزای همراه برای همراهان دانشجویان می باشد. در ابتدا لازم است بدانید همراه به همسر و فرزندان زیر ١٨ سال گفته می شود. خبر خوب این است که دانشجویان در ابتدا کارت اقامت یک ساله یا دو ساله خود را از داخل ایران دریافت میکنند و میتوانند به همراه همراهان خود به صورت همزمان به کشور فنلاند وارد شوند. یکی از مهم ترین مدارک برای درخواست ویزای همراه آن ارائه نامه تمکن بسیار خوب می باشد. دانشجویان می بایست اثبات کنند که توان پرداخت هزینه های زندگی دانشجویی فنلاند نظیر، محل اقامت، خورد و خوراک، رفت آمد و غیره را به مدت یکسال برای تمام اعضای خانواده دارند.

کار پس از تحصیل دکتری در فنلاند

دانشجویان بین المللی پس از تحصیل دکترا در فنلاند می توانند مدتی را در این کشور بمانند و به دنبال کار تخصصی خود بگردند. اما افرادی که مقیم اتحادیه اروپا هستند بعد از فارغ التحصیلی نیاز به دریافت مجوز در کشور فنلاند را ندارند. برای جستجوی کار به راحتی می‌توانند با کارفرمایان این کشور صحبت کنند در نهایت ویزای خود را به ویزای کاری فنلاند تغییر دهند. اما دانشجویان بین المللی بعد از فارغ التحصیلی این امکان را دارد تا به دنبال کار تخصصی خود بگردند و در نهایت با داشتن قرارداد برای ویزای کاری خود اقدام کنند. همانند بسیاری از کشورها در صورتی که متقاضی بتواند حدود ۳ تا ۵ سال داخل این کشور بماند زندگی کند و بیمه مالیات پرداخت کند می تواند برای اقامت دائم و در نهایت برای گرفتن تابعیت کشور فنلاند درخواست دهند.

مزایای تحصیل دکتری در فنلاند

در این مقاله در مورد تحصیل دکترا در فنلاند به صورت کامل صحبت کردیم. تحصیل در فنلاند دارای مزایای بسیار می باشد که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.

  • تحصیل ارزان و با کیفیت
  • بهترین نظام آموزشی
  • ورود همزمان
  • اجازه کار پارت تایم برای دانشجو
  • امکان اخذ بورسیه به واسطه زبان فنلاندی
  • اجازه کار برای همسر
  • تحصیل تقریباً رایگان برای فرزندان زیر ۱۸ سال
  • امکان دریافت اقامت دائم
  • امکان دریافت تابعیت

⬅️ چنانچه علاقمند به مطالعه جامع تری درباره تحصیل دکترا در فنلاند هستید، اینجا کلیک کنید ➡️


سوالات متداول 

✔️مدت زمان تحصیل دکترا در فنلاند چقدر می باشد؟

تحصیل دکتری حدوداً چهار سال در فنلاند است.

✔️آیا امکان همراه داشتن همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال برای متقاضی تحصیل در کشور فنلاند وجود دارد؟

متقاضیان در ابتدا کارت اقامت یک یا دو ساله خود را در ایران دریافت می کنند. سپس می توانند به همراه همراهان خود نظیر همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال همزمان به کشور فنلاند مهاجرت کنند.

✔️آیا امکان دریافت اقامت دائم از طریق ویزای تحصیلی فنلاند وجود دارد؟

دانشجویان پس از تحصیل می توانند در محیط بمانند و وارد بازار کار شوند در صورتی که ۳ تا ۵ سال در این کشور کار کند امکان دریافت اقامت دائم برای آنها وجود دارد.

✔️امکان تحصیل به زبان انگلیسی در کشور فنلاند وجود دارد؟

دانشجویان می توانند به زبان انگلیسی در دانشگاههای خصوصی این کشور در مقاطع مختلف تحصیل کنند.

سخن پایانی

در این مقاله در مورد تحصیل دکترا در فنلاند به صورت دقیق صحبت کردیم. تحصیل در کشور فنلاند به زبان انگلیسی برای دانشجویان بین المللی امکان پذیر می باشد. در نتیجه دانشجویان در بیشتر دانشگاه ها می توانند با داشتن مدرک زبان انگلیسی برای پذیرش تحصیلی خود اقدام کنند. در برخی از دانشگاه‌ها نیازی به ارائه مدرک زبان نیز تنها با شرکت در آزمون تعیین سطح دانشگاه ها می توان برای گرفتن پذیرش تحصیلی اقدام کرد یکی از مهمترین نکات برای دریافت پذیرش تحصیلی دکترا در کشور فنلاند داشتن سوپروایزر می باشد. در ابتدا دانشجویان با اساتید مختلف در دانشگاه های مختلف ارتباط برقرار کرده رزومه کاری و تحصیلی خود را برای آنها ارسال کرده در صورتی که مورد تایید واقع شود می توانند با در دست داشتن پذیرش تحصیل دکترا برای دریافت ویزای تحصیلی فنلاند اقدام کنند. متقاضیان می توانند کارت اقامت خود را در داخل ایران دریافت کنند و همزمان با همراهان خود نظیر همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خورد به کشور فنلاند مهاجرت کنند. دانشجویان پس از تحصیل امکان پیدا کردن کار و تغییر ویزای خود را در کشور فنلاند را دارند و در نهایت می تواند بعد از گذشت چند سال برای گرفتن اقامت دائم و تابعیت فنلاند درخواست دهند. موسسه ملک پور با بیش از ۱۵ سال تجربه در رابطه با اخذ ویزاهای تحصیلی در کشورهای مختلف نظیر فنلاند می تواند شما را برای رسیدن به آینده بهتر یاری رساند شما می توانید با مشاورین موسسه از طریق وب سایت های رسمی موسسه یا تلفن های موسسه ارتباط برقرار کرده تا شرایط شما را بصورت رایگان مورد بررسی قرار دهند.

امتیاز 5 از 5 ( 5 رای ثبت شده)

ثبت پرسش
امیر
سلام خسته نباشید، اگه میشه یه نظر در مورد این رزومه بدید و اینکه بفرمایید ناپیوسته بودن کارشناسی مشکل ساز میشه یا خیر : کاردانی پیوسته دانشکده شهید شمسی پور تهران رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار معدل ۱۸.۵، کارشناسی ناپیوسته دانشکده شهید شمسی پور تهران رشته مهندسی حرفه ای کامپیوتر نرم افزار معدل ۱۹.۵ کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی امیرکبیر رشته مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی معدل ۱۹.۵ آیلتس ۷.۵ ۴ مقاله ISI ۶ سال سابقه کاری توی یک شرکت نرم افزاری معتبر (زیر مجموعه دیجی کالا) ۲ مدرک برنامه نویسی از مجتمع فنی تهران اگه GRE رو هم با نمره بالا قبول شد، شانس پذیرش دکترا برای آمریکا کانادا یا در کل کشور های سطح بالا در رشته هوش مصنوعی هست؟ و ناپیوسته بودن مشکل ساز نمیشه؟ یا اینکه بهتره کنکور دکترا در ایران داد و با رتبه تک رقمی وارد دانشگاه های سطح یک شد و با مقالات بیشتر برای فوق دکترا اپلای کرد؟ سن ۲۸ معدل دیپلم هم در ضمن نسبتا پایینه همین فنلاند هم با این رزومه در بهترین دانشگاهش میشه پذیرش گرفت؟ بیشتر نگران ناپیوسته بودن کارشناسی هستم وگرنه بقیه رزومه خیلی قویه
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام مخاطب گرامی شما رزومه خوبی دارید و می توانید برای مقطع دکتری پذیرش بگیرید. شرایط شما برای کشورهای انگلیسی زبان و اروپایی مناسب می باشد.
مهرداد
سلام و عرض ادب آیا شرکت شما رزومه هارو قبل از فرستادن برای دانشگاه چک میکنن و شانس رو بررسی میفرمایید؟ بنده در جریان اینکه در زمینه پذیرش عملا نمیشه تضمین داد هستم، اما به طور کلی بررسی رزومه به شانس بهتر و انتخاب بهتر کمک میکنه. ممنونم
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب دوست گرامی. در پروسه انجام کار با موسسه ابتدا شما مشاوره کاملی دریافت خواهید کرد و پس از انعقاد قرارداد تمام مدارک شما توسط تیمی اجرایی و وکیل کشور مقصد بررسی می گردد و در صورتی که شانس دریافت پذیرش و ویزا برای کیس شما بالا باشد، اقدام به انجام کار خواهد شد.
خیریه موسوی
سلام و عرض ادب فردی رشته اش یک چیزه اما میخاد برای دکترا در فنلاند برای یک رشته دیگه اقدام کنه میشه ؟؟؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب. به طور معمول رشته تحصیلی متقاضیان دکترا باید مرتبط با دوره تحصیلی کارشناسی ارشد باشد.
شیما عبدی
سلام وقت بخیر برای دکترا در فنلاند بدون داشتن مقاله اما با آیلتس ۷ امکان اقدام هست ؟ چقدر شانس داریم که استاد راهنما پیدا کنیم ؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب. در صورتی که پروپوزال شما توسط استاد راهنمایی در یکی از دانشگاه های این کشور تایید شود می توانید شانس پذیرش داشته باشید.
علی محمدی
سلام ایا فنلاند دانشگاه پیام نور رو هم قبول داره؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب. بله دوست عزیز، محدودیتی در نوع دانشگاه ندارید.
جوادیان
سلام، آقای دکتر عزیز، من کارشناسی ارشد IT دارم، میدونم هم که فنلاند کشور خوبیه برای کارم. با توجه به اینکه 36 سالم هست، شما پیشنهاد میدید برای دکترا اقدام کنم یا مستر؟ میخوام زودتر و مطمئن تر برای کار اقدام کنم
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت دوست عزیز. اگر قصد دارید تا سریع تر وارد بازار کار شوید قطعا دوره کارشناس ارشد کوتاه تر و سریع تر خواهد بود و پیشنهاد می شود برای این مسیر اقدام نمایید.
علی
سلام وقت بخیر من فوق لیسانس مدیریت صنعتی دارم و ایلتس ۶.۵ میتونم برای دکترا اقدام کنم برای فنلاند یا مستر مجدد راحت تره؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام بله دوست عزیز امکان اقدام وجود دارد.پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد بسیار را حت تر از دکتری می باشد.
احمدپور
من فوق لیسانس مدیریت از دانشگاه دولتی در ایران با معدل 18.3 دارم. زبان انگلیسیم هم در حد آیلتس 7 هست حداقل. تلاشم رو برای پیدا کردن سوپروایزر انجام دادم اما تا الان نتیجه ای نگرفتم. خواستم ببینم اگر با مدرک فعلی خودم بخوام برای فوق لیسانس اقدام کنم شانس دارم؟ چون سنم 39 سال هست گفتم شاید فوق لیسانس ریسک زیادی داشته باشه.
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب. بله دوست عزیز، شانس اقدام برای دوره کارشناسی ارشد را خواهید داشت و گپ تحصیلی در این کشور ریسک زیادی برای کار شما ایجاد نمی کند.
fathi
سلام و وقت بخیر من میخواستم بپرسم که آیا برنامه های تحصیلی مقطع دکترا در فنلاند به زبان انگلیسی هم ارائه می شود.
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام بله دوست عزیز شما می‌توانید به زبان انگلیسی در دانشگاه‌های بین‌المللی تحصیل نمایید
Ghorbanali
سلام و عرض ادب برای مقطع دکترا برای دریافت بورسیه داشتن ۴ مقاله علمی بین الملل و پروپوزال قوی کافی هست؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب دوست عزیز برای اخذ پذیرش در مقطع دکترا شما بایستی با یک سوپروایزر مکاتبه نمایید تا شرایط شما برای اخذ بورسیه بررسی گردد.
داریوش
سلام خسته نباشید بنده 48 سالمه میخواستم برای مقطع دکترا اقدام کنم یک فرزند 17 ساله و همسرم - سطح زبانم 7 هست چه مبلغی بابت تمکن مورد نیازه و همچنین چه تایمی بعد از اتمام تحصیل وقت دارم دنبال کار بگردم ؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت. شما باید هزینه های زندگی خود را که معادل حدود 15 هزار یورو برای یک نفر است را در حساب قرار دهید و یک سال پس از تحصیل نیز امکان اقامت و کاریابی خواهید داشت.
مریم
آیا از ایران میشه برای فنلاند سوپروایزر پیدا کرد؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت. بله دوست عزیز شما می توانید از ایران نیز برای یافتن سوپروایزر و تحصیل در مقطع دکترا اقدام نمایید.
فراهانی
سلام بنده برای دکترا میخواستم اقدام کنم و سطح زبانم در حد 7 هست و تمکن مالیم در حد 5 میلیارد هست ممنون میشم بفرمایید با توجه به شرایط بنده امکان اقدام هست؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز داشتن مقاله نیز به اخذ پذیرش مقطع دکتری کمک میکند.
parsa
سلام آیا در صورت اقدام برای تحصیل در فنلاند می توان اقامت این کشور را دریافت کرد؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب. بله دوست عزیز، امکان دریافت اقامت وجود دارد و پس از آن نیز اجازه کار خواهید داشت.
safa
سلام روز‌بخیر برای تحصیل مقطع دکتری فنلاند گپ‌تحصیلی اهمیت داره؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب. خیر دوست عزیز، بدون محدودیتی سنی میتوانید برای تحصیل دکترا در این کشور اقدام داشته باشید.
سهراب نیا
سلام و عرض ارادات ممنون میشم بفرمایید بعد از تحصیل در فنلاند چقدر شانس کاریابی وجود دارد؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز معمولا در فنلاند پیدا کردن کار راحت است.
SAMIN
سلام وقت بخیر ممنون بابت مطالب کامل و جامعتون آیا بدون مقاله هم میتونیم برای PHD درخواست بدیم و اگر خودمون پذیرش بگیریم و استاد راهنما داشته باشیم شما صرفا در امر ویزا میتونید به ما کمک کنید؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز برای اخذ پذیرش در مقطع دکتری بایستی مقاله داشته باشید. برای اخذ ویزا موسسه می تواند به شما کمک کند.
شهرام
با سلام من فوق لیسانس آی تی دارم و می خوام برای تحصیل دکترا در فنلاند اقدام کنم. چه مدارک و نیازمندی بر تحصیل در مقطع دکترا نیاز است؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب. برای این منظور پیشنهاد میکنیم از مشاوره رایگان با مشاورین استفاده کنید و با شماره 02149۰۷6000 تماس بگیرید.
علیرضا اسد
سلام و عرض ادب وقتتون بخیر باشه ییخشید برای تحصیل در فنلاند همزمان میتونیم اقدام کنیم برای فرزندان؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب. به دوست عزیز، فرزندان زیر 18 سال در این روش به همراه والدین اقامت دریافت میکنند.
Niloo
سلام با سن 46 میشه اقدام کرد؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب. بله، امکان اقدام خواهید داشت.
مینا
من ۲۸ ساله و فوق دیپلم زیست شناسی دارم.میتونم برای تحصیلی فنلاند اقدام کنم؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام بله دوست عزیز امکان پذیر است.
مشاوره رایگان