مهاجرت ماما به استرالیا

2 نظر

امروزه بسیاری از افراد تمایل دارند تا از طریق مهاجرت ماما به استرالیا اقدام کنند. بسیاری از کشورها به دلیل کمبود کادر درمان، در تلاش هستند تا از کشورهای دیگر کادر درمان پذیرش کنند. به خصوص در زمان کرونا و شرایط پاندمی این درخواست در بسیاری از کشورها افزایش پیدا کرده است. در میان این کشور ها، کشور استرالیا در چند سال گذشته تمایل به جذب کادر درمان نظیر، پرستار، پزشکان و ماماها داشته است. متقاضیان برای این روش می بایست از سلامت کامل بهرمند باشند و هیچگونه سابقه کیفری در پرونده ایشان وجود نداشته باشد. در این مقاله موسسه MIE در مورد مراحل مهاجرت ماما به استرالیا با تفحص در سایت های مرجع و تجربه وکلای محلی، تحقیق کرده است همچنین مدارک مورد نیاز برای درخواست این برنامه مهاجرتی، مراحل معادلسازی ماما در کشور استرالیا و غیره جمع آوری گردیده. خدمات موسسه در زمینه مهاجرت مامایی در استرالیا به صرف ارائه مطالب ذیل نبوده و اطلاع از آن نیاز به تماس و مشاوره رایگان دارد.

مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:

تماس با ما
مهاجرت مامایی به استرالیا

روش های مهاجرت ماما به استرالیا

در صورتی که ماما هستید و قصد مهاجرت کاری به استرالیا را دارید. پیش از هر اقدامی لازم است روش های مهاجرت ماما به استرالیا را مورد بررسی دقیق قرار دهید. در صورتی که متقاضی از کشور ایران تمایل به اقدام برای این روش مهاجرتی دارد می بایست حداقل ۵ سال سابقه کار مامایی در کشور خود داشته باشد. در صورتی که یک ماما در کشور استرالیا ۱۲ ماه کار کرده باشد یا در خارج از ایران سه سال را به همراه دستمزد کار کرده باشد میتواند برای این برنامه اقدام کند. درخواست ویزای کار برای ماماها در استرالیا، یکی از اصلی ترین روش های مهاجرت این عزیزان به استرالیا می باشد.

مراحل مهاجرت ماما به استرالیا

در این بخش می خواهیم به بررسی مراحل مهاجرت ماما به استرالیا از طریق ویزای کاری بپردازیم. ابتدا متقاضی می بایست درخواست خود را در برد تخصصی پرستاری و مامایی یک کشور استرالیا (NMBA) ثبت کند. سازمان ANIMAC با همکاری سازمان AHPRA مسئولیت بررسی پرونده های پرستاران و ماماها به کشور استرالیا را به عهده دارند. این ارگان ها شرایط این عزیزان را بررسی کرده و نسبت به رد و یا تایید صلاحیت آنها تصمیم گیری می کنند.

  • ANIMAC: انجمن ارزیابی مامایی و پرستاری در کشور استرالیا
  • AHPRA: سازمان تنظیم مقررات بهداشتی در کشور استرالیا

مدارک مورد نیاز مهاجرت ماما به استرالیا

به طور کلی ۵ مدرک اصلی برای تایید صلاحیت ماماها و پرستاران برای شرایط مهاجرت ماما به استرالیا وجود دارد نظیر:

  • داشتن مدرک کارشناسی معتبر
  • سابقه کار مرتبط با رشته تخصصی
  • ارائه مدرک زبان انگلیسی (آیلتس حداقل ۷، pte سطح b ، تافل 94 و oet ۶۵ )
  • ارائه مدرک تشخیص هویت
  • داشتن نامه تاییدیه به عنوان ماما پرستار رسمی در کشور

معادلسازی مدرک مامایی در استرالیا

در ابتدا برای شرایط مهاجرت ماما به استرالیا نیاز هست مدارک تحصیلی این عزیزان مطابق با قوانین کشور استرالیا معادل سازی شود. افرادی که تحصیلات آنها زیر گروه پزشکی، پرستاری، مامایی و غیره می باشد برای این روش می توانند اقدام کند. یکی از پرتکرار ترین سوالاتی که متقاضیان در رابطه با این برنامه می پرسند داشتن نمرات پایین می باشد. این عزیزان احتمال رد شدن درخواست آنها به دلیل کم بودن نمرات تحصیلی آنها وجود دارد. همانطور که می دانید افرادی که به عنوان پزشک، پرستار و ماما در کشور استرالیا قصد کار کردن را دارند می بایست با عموم مردم در ارتباط باشند به همین منظور سطح زبان انگلیسی آنها برای دریافت این ویزا اهمیت فراوانی دارد. همانطور که میدانید قوانین مامایی در کشور ایران و استرالیا با یکدیگر متفاوت می باشد و همین منظور در کشور استرالیا، ماماها در دو مرحله ارزیابی می توانند مدارک خود را معادل سازی کنند. مرحله اول مدارک آنها توسط سازمان های مربوطه در کشور استرالیا ارزیابی می‌شود و در مرحله دوم ماما می بایست یک دوره کوتاه مدت آموزشی را در استرالیا سپری کند.

مراحل خودارزیابی ماماها برای مهاجرت به استرالیا

اگر شما یک پرستار یا ماما (IQNM) واجد شرایط بین المللی هستید که مایل به ثبت نام در استرالیا هستید، باید قبل از درخواست ثبت نام، فرم خودآزمایی را تکمیل کنید. پس از تکمیل خودآزمایی، هر متقاضی IQNM به یک "جریان" اختصاص داده می شود که بستگی به معیارهای ارزیابی صلاحیت دارد که صلاحیت های IQNM مطابقت دارد. همه پرستاران و ماماها واجد شرایط بین المللی (IQNM) که مایل به ثبت نام و کار در استرالیا به عنوان پرستار ثبت نام شده، یا ماما هستند، باید مدارک لازم را برای محیط مراقبت های بهداشتی استرالیا را تکمیل کنند.  جهت گیری دو بخش دارد.  قسمت اول باید قبل از ثبت نام و قسمت دوم بعد از ثبت نام تکمیل شود. اطلاعات ارائه شده توسط کاندیداها در حین بررسی توسط Ahpra در مرحله نمونه کار بررسی می شود.  در این مرحله، داوطلبان باید اطلاعات شخصی و تماس و همچنین مدارک شناسایی و صلاحیت را ارائه دهند.

 

مهاجرت ماما به استرالیا

آزمون های MCQ و OSCE برای مهاجرت ماما به استرالیا

متقاضیان برای مهاجرت ماما به استرالیا می بایست در دو آزمون مامایی در این کشور شرکت کنند. این مقاله توسط مشاورین موسسه MIE نوشته شده است و هر گونه استفاده از مطالب این نوشتا بدون ذکر منبع آن خلاف قوانین می باشد.

آزمون سوالات چند گزینه ای (MCQ)

آزمون چند گزینه ای (MCQ) دانش حرفه ای داوطلب را ارزیابی می کند.  آزمون‌های جداگانه‌ای برای پرستاران و ماماهای واجد شرایط بین‌المللی (IQNMs) وجود دارد که قصد دارند در استرالیا به‌عنوان پرستار یا ماما ثبت شده اقدام کنند.

آزمون بالینی ساختار یافته عینی (OSCE)

امتحان بالینی ساختار یافته عینی (OSCE) یک امتحان بالینی است برای ارزیابی اینکه آیا داوطلبان دانش، مهارت ها و شایستگی یک پرستار یا ماما در سطح فارغ التحصیل از یک برنامه تحصیلی مورد تایید NMBA استرالیا را نشان می دهند یا خیر.

شرایط استخدام و بازار کار مامایی در استرالیا

به طور کلی مهاجرت به استرالیا برای مامایی از دو طریق امکان پذیر است. یک از طریق جاب سیکر کشور استرالیا که میزان جستجوی کار است و ریسک بسیار بالایی دارد و روش دوم از طریق دریافت جاب آفر می باشد. روش دوم نسبت به روش اول شرایط بهتر برای مهاجرت این عزیزان به کشور استرالیا دارد. ماماها می بایست در ابتدا با کارفرمایان مختلف در کشور استرالیا مکاتبه کرده و برای آنها رزومه و تخصص کاری خود را ارسال کنند. در صورتی که مورد تایید کارفرما باشد می توانند با آنها مصاحبه کنند و در نهایت با دریافت برگه جاب آفر برای دریافت ویزای خود اقدام نمایند. علاوه بر این، لاذم به ذکر است بدانید شغل مامایی امروزه یکی از پردرآمدترین مشاغل در کشور استرالیا می باشد. در صورتی که متقاضیان تمایل داشته باشند تا به تحصیل در مقطع دکترا در رشته مامایی بپردازند میتوانند به مرتبه سوپروایزر ارتقا یابند.

میزان حقوق ماما در استرالیا

همانطور که پیشتر توضیح دادیم، مامایی یکی از پر طرفدار ترین شغل ها در کشور استرالیا می باشد. دولت استرالیا همواره در تلاش است تا بهترین امکانات پزشکی و بیمارستانی را برای مردم آن خودش فراهم سازد. به همین دلیل ماما ها می توانند در محیطی بسیار آرام و با شرایط ایده آل کار کنند. در جدول زیر حدود حقوق ماماها در کشور استرالیا با توجه به پوزیشن های مختلف شغلی برای شما عزیزان قرار داده ایم.

عنوان

حقوق سالانه (دلار استرالیا)

مامای تازه کار

75000

متوسط حقوق ماما

94000

مامای با تجربه

120000

مامای تازه کار

90000

 

شما عزیزان می توانید برای اطلاع از هزینه های زندگی در استرالیا مقاله نگارش شده در همین سایت را مطالعه کنید.

شرایط اخذ تابعیت استرالیا برای مهاجرت ماماها

در روش مهاجرت ماما به استرالیا مادامی که متقاضی پس از ورود مدارک خود را مطابق با قوانین کشور استرالیا معادل سازی کند می تواند در نهایت برای دریافت اقامت استرالیا اقدام کند. متقاضیان تنها در صورتی که ۵ سال در کشور استرالیا بمانند یا به مدت چهار سال به صورت منظم بیمه و مالیات خود را پرداخت کنند می‌توانند برای دریافت اقامت دائم استرالیا اقدام نمایند. در نهایت پس از گذشت حداقل سه سال از اقامت دائم استرالیا متقاضیان می توانند برای دریافت پاسپورت استرالیا درخواست دهند لازم به ذکر است بدانید در مدت سه سال متقاضیان کشور استرالیا را نباید ترک کرده باشند و ویزای آنها باطل هم نشده باشد در این صورت است که توانند برای گرفتن پاسپورت استرالیا درخواست کنند.

مزایای کار مامایی در استرالیا

در صورتی که متقاضیان از طریق برنامه مهاجرت مامایی به استرالیا اقدام کنند و پس از اینکه بتوانند مدارک خود را مطابق با قوانین کشور معادل‌سازی نمایند می بایست بدانند که مزایای کاری این روش همانند سایر شغل های پرتقاضا بسیار زیاد می باشد. نظیر:

  • امنیت شغلی و اقتصادی بسیار خوب
  • امکان دریافت اقامت دائم استرالیا بعد از ۵ سال
  • امکان دریافت تابعیت استرالیا
  • درآمد بسیار بالا برای ماماها در کشور استرالیا
  • امکان کار کردن در بیمارستان های جدید با امکانات به روز پزشکی
  • امکان ادامه تحصیل در کشور استرالیا برای مقاطع فوق لیسانس و دکترا در بهترین دانشگاه های این کشور
  • مکان شرکت در دوره های ضمن خدمت برای افزایش آمادگی و کارایی ماماها

 

⬅️ چنانچه علاقمند به کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با مهاجرت ماما به استرالیا هستید، اینجا کلیک کنید ➡️

جهت کسب اطلاعات بیشتر پیرامون مهاجرت به سایر کشورهای جهان می توانید از پکیج راهنمای گام به گام اخذ اقامت که تدریس جناب استاد ملک پور است استفاده نموده و در حد یک وکیل مهاجرت، اطلاعات لازم را کسب نمایید.

بنر گام به گام اخذ اقامت


سوالات متداول

✅ معادلسازی ماما در استرالیا شامل چند بخش می باشد؟

شرایط مهاجرت ماما به استرالیا شامل دو مرحله می باشد مرحله اول ارزیابی می باشد و مرحله دوم گذراندن دوره های کوتاه مدت

✅ امکان دریافت اقامت دائم برای ماماها در کشور استرالیا وجود دارند؟

در صورتی که ماماها به مدت چهار سال در کشور استرالیا به صورت منظم بیمه و مالیات پرداخت کنند امکان درخواست اقامت دائم برای آنها وجود دارد.

✅ حداقل مدرک زبان برای مهاجرت ماما به استرالیا چقدر میباشد؟

آیلتس حداقل ۷، pte سطح b ، تافل 94 و  oet ۶۵

✅ متوسط حقوق برای یک ماما به صورت سالانه در کشور استرالیا چقدر است؟

متوسط حقوق برای یک ماما تازه کار سالانه ۷۵ هزار دلار استرالیا و برای یک مامای با تجربه ۱۲۰ هزار دلار استرالیا می باشد.

سخن پایانی

در این مقاله در مورد مهاجرت ماما به استرالیا به صورت کامل و دقیق صحبت کردیم. همانطور که می دانید امروزه در بسیاری از کشورها به دلیل کمبود کادر درمان مهاجرت کادر پزشکی نظیر پرستار، پزشک، ماما و غیره بسیار زیاد می باشد. لازم به ذکر است بدانید در این روش متقاضیان به دلیل اینکه با عموم مردم در ارتباط هستند، علی الخصوص ماما ها به دلیل این که نیاز هست تا با مادر ها و نوزادان در کشور استرالیا ارتباط خوبی برقرار کنند، می بایست سطح زبان انگلیسی خود را در سطح آیلتس حداقل ۷ تقویت نمایند. معادل سازی ماما در کشور استرالیا در دو مرحله انجام میشود. در مرحله اول ارزیابی مدارک صورت می گیرد. در مرحله دوم ماما می بایست دوره های کوتاه مدت آموزشی را در استرالیا سپری کند. بعد از به اتمام رساندن دوره ها در دو آزمون شرکت کرده و در صورتی که این آزمون ها را با موفقیت سپری کنند می‌توانند برای دریافت ویزای کار خود در کشور استرالیا اقدام نمایند. این عزیزان می توانند در بیمارستانهای کشور استرالیا با داشتن تجهیزات به روز مشغول به کار شوند. در صورتی که یک ماما چهار سال به صورت منظم بیمه و مالیات خود را پرداخت کند می تواند برای دریافت اقامت دائم کشور استرالیا درخواست دهد. و بعد از گذشت سه سال پیوسته بدون ترک کردن کشور استرالیا با داشتن اقامت دائم میتواند برای دریافت تابعیت این کشور درخواست کند. موسسه ملک پور با داشتن تجربیات فراوان و دریافت انواع ویزا های کشورهای مختلف می تواند شما را برای رسیدن به آرزوهایتان یاری رساند شما عزیزان میتوانید از طریق وب سایت های موسسه، خط طلایی موسسه یا تلفن های موسسه با مشاورین خبره ما ارتباط برقرار کرده تا شرایط شما برای مهاجرت ماما به استرالیا را به صورت رایگان ارزیابی کنند.

 

 

امتیاز 2.33 از 5 ( 2 رای ثبت شده)

مطالب مرتبط و مفید


ثبت پرسش
نرگس حسینی
سلام منظور شما از مدرک معتبر چیه ؟من لیسانس مامایی از دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه دارم دانشگاه دولتی هست آیا برای مهاجرت معتبره؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب بله شما می توانید برای مهاجرت اقدام نمایید. اما دزنهایت رزومه شما توسط کارشناس ارشد بررسی می گردد.
مهیا لشکری
با سلام.بنده ۳۳ ساله،کارشناس مامایی از دانشگاه شهید بهشتی و سابقه ۷ سال بیمارستان و ۴ سال بهداشت را دارم.آیا برای مهاجرت میتونم اقدام کنم؟ و اینکه بعد از دریافت معادلسازی درخواست ویزای کار و پیدا کردن کار در رشته تخصصی خودم را موسسه شما همراهی میکنه؟یعنی در پیدا کردن کار هم کمکی میکنید؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز در صورتی که مدرک زبان در حد ایلتس ۷ داشته باشید برای انگلستان امکان اقدام وجود دارد. بعد از قبولی در ازمون های مربوطه برای کار کردن شما به مراکز درمانی معرفی خواهید شد.
مشاوره رایگان