مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع

1 نظر

همانطور که می دانید اختراعات توانسته اند تحولات بسیار زیادی در زندگی بشر ایجاد نمایند و مخترعین نیز از هوش و استعداد بالایی برخوردار هستند. موضوع ثبت اختراعات به مخترعین کمک می نماید که از اختراع خود در مقابل استفاده افراد دیگری و هر گونه سودجویی محافظت نمایند و مالکیت معنوی ایده خود را کسب نمایند. کانادا یکی از کشورهای پیشرفته در زمینه علم و دانش می باشد و این کشور تمرکز ویژه ای نسبت به تحقیقات علمی دارد، لذا یکی از بهترین مقاصد برای مخترعین شناخته می شود.

  • شرایط ثبت و مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع چیست؟
  • آیا امکان اخذ اقامت و تابعیت از طریق ثبت اختراع در کانادا وجود دارد؟
  • هزینه های ثبت اختراع در کانادا چقدر است؟

در این نوشتار سعی بر این داریم که تمامی مراحل ثبت اختراع در کانادا را بیان نموده و مسیر های مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع را شرح نماییم. امیدورایم تمامی ابهامات شما سروران عزیز در خصوص مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع در این مقاله برطرف شود ولی چنانچه سوالی در زمینه شرایط و مراحل ثبت اختراع در کانادا و مهاجرت به کانادا داشتید می توانید با اخذ مشاوره رایگان از کارشناسان موسسه MIE پاسخ انها را بیابید.

روش های اقامت کانادا در 30 ثانیه

مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:

تماس با ما
مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع

آیا با ثبت اختراع می توان اقامت کانادا گرفت؟

همانطور که می دانید برنامه های مهاجرت در یک چهارچوب بندی مشخصی تحت عناوین مهاجرت کاری، سرمایه گذاری، ازدواج، تحصیلی، پناهندگی، افراد خاص (ورزشکاران و هنرمندان) و تولد تعریف می گردد. لذا افرادی که دارای ثبت اختراعی هستند باید از طریق یکی از روش های ذکر شده برای مهاجرت به کانادا اقدام نمایند. به طور مثال افرادی که روی یک محصول یا فرایندی کار کرده اند و اختراع خود را به ثبت رسانده اند در صورتی که طرح آنها نوآوری لازم را داشته باشد و قابلیت اجرای آن در کانادا نیز وجود داشته باشد، می توانند از طریق برنامه شرایط ویزای استارتاپ کانادا بتوانند اقامت دائم این کشور را دریافت نمایند.

تمرکز کانادا در برنامه استارت آپ دریافت ایده های خلاقانه و نوآورانه می باشد و این کشور تمایل دارد از طریق این برنامه افرادی که دارای طرح های هوشمندانه و ایده های نوآرانه هستند را جذب نماید و از آنجایی که یکی از مشخصه های ثبت اختراع منحصر به فرد بودن آن می باشد، متقاضیان از طریق این برنامه مهاجرت می توانند ایده خود را در قالب بیزنس پلن یا طرح تجاری برای سازمان تعیین شده ارسال نمایند و با دریافت نامه حمایتی از آنها مدارک خود را جهت اخذ اقامت دائم این کشور سابمیت نمایند و با تایید مدارک بتوانند اقامت دائم کانادا را اخذ نمایند. بنابراین یکی از بهترین برنامه های مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع در قالب این برنامه عملی می شود.

  • توضیحات موسسه ملک پور در مورد روش های اقامت کانادا

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد روش های اقامت کانادا

فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد روش های اقامت کانادا

شرایط ثبت اختراع در کشور کانادا

افرادی که تصمیم دارند اختراع خود را در کشور کانادا ثبت نمایند بایستی اختراع آنها دارای مولفه هایی باشد. افرادی می توانند اختراع خود را ثبت نمایند که طرح آنها جدید باشد و نمونه ای مشابه در دنیا وجود نداشته باشد، برای استفاده عموم کاربردی و عملیاتی باشد و همچنین طرح مبتکرانه ای باشد. به این معنی که افرادی که دارای مهارت های متوسط هستند و در همان زمینه اختراع کار میکنند نبوغ شخص مخترع را درک نمایند. علاوه بر این اختراعات بایستی در قالب یک محصول یا یا ماشین و دستگاه یا یک فرایند و مسیر یا در قابل یک ترکیب مانند ترکیب های شمیایی (مانند دارو) و... باشد. لذا اصول علمی و مفاهیم انتزاعی، ایده ها و مفاهیم غیر فیزیکی، روش های درمان و پزشکی، اشکال انرژی و... جز اختراعات محسوب نمی گردد.

کارافرینی در کانادا

این مقاله را از دست ندهید: کارآفرینی در کانادا

در این مقاله ما تمام راه های کارآفرینی در کانادا را به شما خواهیم آموخت.

ویژگی های اختراع جهت مهاجرت به کانادا

همانطور که ذکر نمودیم یکی از بهترین برنامه های مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع بر اساس روش استارت آپ می باشد. افرادی که دارای اختراعی هستند و اختراع خود را در کشور محل اقامت خود به ثبت رسانده اند و دارای یک سابقه قبلی می باشند می توانند با توجه به نوآرانه بودن اختراع، موضوع آن را به شکل یک برنامه تجاری طرح نمایند و این پلن تجاری را با افرادی دیگری که قصد اخذ اقامت کانادا را از طریق استارت آپ دارند و در این زمینه نیز فعالیت می نمایند پیش ببرند. در برنامه های استارت آپ هر کار گروه می تواند متشکل از 2 تا 5 نفر باشد. زمانی که طرح تجاری کامل می شود بایستی از یکی از سه سازمان تعیین شده یا Designated organizations تاییدیه دریافت شود. پس از اخذ نامه حمایتی از این سازمان ها متقاضیان می توانند برای اقامت دائم اقدام نمایند. بنابراین شاخصه اصلی مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع در قالب برنامه استارت آپ نوآرانه و خلاقانه بودن موضوع آن و قابلیت اجرایی شدن آن می باشد.

یکی دیگر از برنامه های دیگری که فرد می تواند از طریق ثبت اختراع در کانادا اقامت این کشور را دریافت نماید اقامت کاری می باشد. به طور مثال متقاضیان می توانند موضوع اختراع خود را با شرکت های مختلف و کمپانی های بزرگ مطرح نموده و برای در اختیار گذاشتن دانش آن اختراع بتوانند از آنها پیشنهاد شغلی دریافت نموده و برای اجرایی کردن آن اختراع در کانادا مشغول به کار شوند، بنابراین یکی از خصوصیات و ویژگی های مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع کارایی داشتن آن موضوع اختراع می باشد.

علاوه بر این از دیگر برنامه هایی که می توان برای مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع اقدام نمود برنامه های کارآفرینی و سرمایه گذاری می باشد. به طور مثال متقاضیانی که دارای اختراعی هستند می توانند با نوشتن یک طرح تجاری برای سرمایه گذاری در کانادا و اجرایی نمودن طرح خود اقدام نمایند. البته برای مهاجرت به کانادا از این طریق متقاضیان بایستی دارای سوابق مدیریتی یا دارای بیزنس و شرکتی باشند.

شرایط تشکیل پرونده ثبت اختراع در کانادا

افرادی که دارای اختراعی هستند و قصد دارند برای محافظت از اختراع خود آن را ثبت نمایند بایستی با توجه به پیچیدگی های بسیار زیاد ثبت اختراع در کانادا از طریق یک نماینده شرکتی در کانادا اقدام نمایند. متقاضیان برای شروع پروسه ثبت اختراع در کانادا بایستی بدانند که آیا موضوع آنها شرایط ثبت اختراع (نوآورانه بودن، منحصر به فرد بودن، کار بودن) را دارد. بایستی هزینه های این موضوع را نیز در نظر داشته باشند. همچینین بایستی مطلع باشند که برنامه ثبت اختراع طولانی مدت و پیچیده است. لازم به توضیح است ممکن است افراد زیادی همزمان روی یک برنامه مشغول به کار باشند ولی فردی می تواند اختراع خود را ثبت نماید و پتنت دریافت نماید که برای اولین بار درخواست خود را ثبت نموده است.

مراحل درخواست ثبت اختراع برای مهاجرت به کانادا

متقاضیانی که تصمیم دارند اختراع خود را در کانادا ثبت نمایند و به عنوان اولین نفری هستند که آن ایده نو را ارائه می نمایند بایستی مراحلی را انجام دهنده که در قسمت ذیل به آنها اشاره خواهیم نمود.

پتنت (patent) چیست؟

قبل از اینکه بخواهیم مراحل ثبت اختراع و دریافت پتنت را شرح دهیم بایستی به معنی و مفهوم پتنت بپردازیم. پتنت یا حق اختراع به این معنی است که دولت به مخترع این حق را می دهد که از روز اعطای حق اختراع و از روزی که درخواست اختراع را ثبت می نمایند دیگران را از ساخت، استفاده و فروش اختراع منع کند. افرادی که قصد دریافت پتنت خود را دارند بایستی با کمک یک نماینده قانونی و شرکتی مراحل آن را انجام دهد ولی در صورتی که آنها تمایل داشته باشند خودشان این کار را انجام دهند بایستی بر حسب مراحل ذیل اقدامات خود را آغاز نمایند:

  • دریافت تاریخ تشکیل پرونده:

متقاضیان هنگام ثبت نام بایستی تمام بخش های درخواست ثبت اختراع را تکمیل نمایند. در صورتی که درخواست تشکیل پرونده شرایط لازم را ندارد به مدت 2 ماه به آنها فرصت داده می شود که اطلاعات لازم را ارسال نمایند. هنگام ثبت درخواست متقاضیان بایستی هزینه های مربوطه را پرداخت نمایند. بعد از تشکیل پرونده تاییدیه حاوی تاریخ تشکیل پرونده و شماره درخواست ثبت اختراع برای آنها ارسال می گردد.

  • تکمیل نمودن درخواست:

در زمان تکمیل نمودن درخواست ثبت اختراع متقاضیان بایستی دادخواست خود را که شامل عنوان اختراع و نام و آدرس آنها باشد، ارائه نمایند. متقاضیان بایستی در حدود 150 کلمه که اختراع آنها را توصیف می نماید بنویسند. متقاضیان بایستی الزامات مربوط به قالب بندی و فرمت نامه ها را رعایت نمایند.

  • ارسال نمودن درخواست:

هنگامی که درخواست آماده گردید با پرداخت هزینه ها بایستی درخواست ارسال گردد.

  • درخواست بررسی:

متقاضیان بایستی برای اینکه شرح اختراع آنها مورد بررسی قرار گیرد درخواست بررسی را ثبت نمایند. تا 4 سال پس از تشکیل پرونده فرصت درخواست بررسی وجود دارد.

  • رد درخواست یا پذیرش آن:

بازرسان ثبت اختراع سوالاتی را در خصوص موضوع اختراع و ادعاهای مخترعین ارسال می نمایند که بایستی به آنها پاسخ داده شود. پس از بررسی های لازم درخواست متقاضیان پذیرش یا رد می گردد. در صورت پذیرش اداره ثبت اختراع یک حق اختراع را اعطا می نماید و گواهی ثبت اختراع ارسال میگردد. در صورت رد درخواست مجددا جهت بررسی برای هیئت تجدید نظر ارسال میگردد.

  • پرداخت هزینه ها:

در صورت دریافت پاسخ مثبت متقاضیان بایستی هزینه های لازم را پرداخت نمایند که در قسمت های بعدی به صورت دقیق تر هزینه مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع را بیان خواهیم داشت.

  • دانلود پتنت:

حق اختراع متقاضیان در قالب یک فایل PDF یا یک سند الکترونیکی قابل دانلود می باشد. نمونه پتنت کانادا را می توانید در شکل ذیل مشاهده فرمایید.

مدت زمان حق ثبت و انحصار اختراع در کانادا

پتنت ها به مخترعین حقوق مالکیت معنوی ارائه می دهند که برای مدت زمان محدودی دوام می آورند و اما برای شما شاید جای سوال باشد که اختراعی که با صرف هزینه مالی و زمانی به ثبت می رسد چرا پس از مدتی منقضی می گردد؟ در پاسخ به این سوال بایستی بیان نماییم که به این علت مدت زمانی را مشخص می نمایند که برای افرادی که خواهان بهبود دادن فناوری موجود هستند محدودیتی ایجاد نگردد چراکه باید تعادلی بین حفاظت از حقوق مخترعان برای سود بردن از کار سختی که برای تولید اختراع انجام شده و حق مردم برای بهبود فناوری موجود و در دسترس‌تر کردن آن برای عموم وجود داشته باشد. افرادی که پتنت کانادا را دارند حداکثر تا مدت 20 سال حقوق مالکیت معنوی اختراع خود را خواهند داشت و پس از 20 سال این حق منقضی می گردد.

هزینه ثبت اختراع در کانادا

همانطور که در قسمت های پیشین نیز عنوان نمودیم برای مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع متقاضیان بایستی هزینه هایی برای ثبت درخواست و ثبت نهایی و... بپردازند. چنانچه که برای پرداخت هزینه شخص متقاضی تاخیر نماید هزینه های تاخیر نیز برای آنها لحاظ می گردد. در قسمت ذیل به بررسی هزینه ثبت اختراع در کانادا می پردازیم:

هنگام ثبت درخواست، بایستی هزینه درخواست ثبت اختراع پرداخت گردد. اگر هزینه خود را هنگام ثبت درخواست پرداخت ننمایید، تاریخ تشکیل پرونده دریافت خواهید کرد، اما هزینه تأخیر نیز از شما دریافت خواهد شد. در جدول ذیل میزان هزینه برای درخواست ثبت اختراع در کانادا تا ثبت نهایی و هزینه نگهداری و... را بررسی نموده ایم:

موضوع هزینه

نوع کارمزد

هزینه در سال 2022/ دلار کانادا

درخواست ثبت اختراع

هزینه درخواست (استاندارد)

407.18

هزینه درخواست (نهاد کوچک) مانند دانشگاه ها

203.59

هزینه تاخیر

هزینه تاخیر درخواست ثبت اختراع

150.00

 بررسی درخواست

هزینه بررسی درخواست ثبت اختراع نهاد کوچک

100

هزینه استاندارد درخواست ثبت اختراع

203.59

هزینه بررسی پیشرفته

برای بررسی سریعتر

508.98

هزینه نگهداری

هزینه نگهداری یک برنامه تا چهارسال از تاریخ ثبت آن برای نهاد کوچک

50

هزینه استاندارد نگهداری یک برنامه تا چهارسال از تاریخ ثبت آن

100

هزینه نگهداری سال پنجم تا نهم برای نهاد کوچک

100

هزینه استاندارد نگهداری سال پنجم تا نهم

203.59

هزینه نگهداری سال دهم الی چهاردهم نهاد کوچک

125

هزینه استاندارد نگهداری سال دهم الی چهاردهم

254.49

هزینه نگهداری سال 15 الی 19 برای نهاد کوچک

229.04

هزینه استاندارد نگهداری سال 15 الی 19 برای نهاد کوچک

458.08

هزینه نهایی نهاد کوچک

152.69

هزینه نهایی استاندارد

305.39

بازگردانی

هزینه بازگردانی درخواستی که رها شده است

203.59

موارد غیر مجاز برای ثبت اختراع در کانادا

همانطور که بیان داشتیم در صورتی یک ایده اختراع محسوب می گردد که مفید باشد، کارایی داشته باشد و به عنوان ایده ای که برای اولین بار مطرح می گردد شناخته گردد. در برخی از زمینه ها نمی توان ایده را اختراع نامید. در قسمت ذیل به برخی از این موضوعات خواهیم پرداخت:

  • اصول علمی و قضایای انتزاعی:

هیچ حق امتیازی برای هیچ اصل علمی صرف یا قضیه انتزاعی اعطا نمی گردد.

  • روش های درمان پزشکی یا جراحی:

روش یا فرایند جراحی و درمانی بر روی انسان و حیوان در محدوده مفهوم اختراع نمی گنجد.

  • Higher life form:
    • در زمینه گیاهان، حیوانات، قارچ ها، سلول های بنیادی و... اختراع حساب نمی شود.
    • اشکال مختلف انرژی مانند طیف های اکترومغناطیسی، اشکال صوتی و... به عنوان اختراع حساب نمی شود.
    • ایده هایی که صرفا اهمیت فکری و زیبایی شناختی دارند نیز جز اختراع محسوب نمی گردد.
    • هنرهایی مانند ورزش، رقص، بازیگری، نویسندگی، آموزش، آرایش مو، و...جز اختراع محسوب نمی گردد.
    • نحوه انجام یک بازی یا ورزش نیز به عنوان ثبت اختراع محسوب نمی شود ولی وسیله بازی ممکن است ثبت اختراع تلقی گردد.

ویزای مخترعین کانادا

همانگونه که ذکر نمودیم ویزای مشخصی برای مخترعین تعریف نشده است ولی مخترعین می توانند با توجه به دانشی که در خصوص اختراع خود دارند با اشتراک گذاشتن آن با صنایع و شرکت های گوناگون خصوصا شرکت های تحقیقاتی و علمی بتوانند با اخذ پیشنهاد شغلی اقامت این کشور را دریافت نمایند. همچنین برنامه هایی مانند استارت آپ کانادا و برنامه های کارآفرینی که بر پایه ارائه طرح و ایده می باشد از بهترین مسیر های مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع می باشد.

شرایط اخذ تابعیت کانادا با ثبت اختراع

بسته به اینکه مخترعین از طریق کدام برنامه تمایل به مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع را داشته باشند شرایط کسب اقامت دائم و پاسپورت کانادا بسیار متفاوت می باشد. به طور مثال در برنامه استارت آپ کانادا افرادی که از طریق این برنامه واجد الشرایط می گردند و نامه حمایتی از سازمان های تعیین شده دریافت می نمایند می توانند با اقامت دائم وارد کشور کانادا گردند. یا افرادی که از طریق برنامه های کارآفرینی اقدام می نمایند در ابتدا اقامت 2 ساله کاری کانادا را دریافت نموده سپس می توانند برای اقامت دائم اقدام نمایند. همچنین مخترعینی که با دریافت پیشنهاد کاری به کانادا مهاجرت می نمایند می توانند از طریق برنامه سابقه کار کانادایی یا حتی برنامه نیروی کار ماهر اقامت دائم کانادا را اخذ نمایند. افرادی که نیز مقیم دائم هستند با گذشت 3 سال در طی 5 سال می توانند تابعیت کانادا را اخذ نمایند.

مزایای ثبت اختراع در کانادا

یکی از مزایای ثبت اختراع این است که امکان سوء استفاده از طرح و ایده مخترعین وجود ندارد و تمامی مالکیت معنوی آن اختراع به مخترع داده می شود. یکی از مهم ترین مزایای ثبت اختراع در کانادا، اختراعات کمک شایانی در جهت بهبود شرایط زندگی بشر می نماید. پس از به ثبت رسیدن اختراع متقاضی می توانند با توجه به فضای مناسب تحقیقات و پژوهش های علمی اختراع خود را با دانشگاه، مراکز علمی و تحقیقاتی، صنایع و شرکت ها گوناگون به اشتراک گذاشته و از نظر مالی درآمد مناسبی را کسب نماید. علاوه بر این ایده ها و اختراعاتی که به ثبت رسیده اند می توانند به عنوان موضوعات جذاب برای شروع یک برنامه استارت آپ جهت اخذ اقامت دائم و پاسپورت کانادا تلقی گردند.

⬅️ چنانچه علاقمند به کسب اطلاعات بیشتر در باب مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع هستید، اینجا کلیک کنید ➡️

جهت کسب اطلاعات بیشتر پیرامون مهاجرت به سایر کشورهای جهان می توانید از پکیج راهنمای گام به گام اخذ اقامت که تدریس جناب استاد ملک پور است استفاده نموده و در حد یک وکیل مهاجرت، اطلاعات لازم را کسب نمایید.بنر گام به گام اخذ اقامت

سوالات متداول

آیا امکان مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع وجود دارد؟

بلی، علارغم اینکه برنامه خاصی برای مخترعین وجود ندارد ولی متقاضیانی که دارای اختراعی هستند می توانند از طرق گوناگونی مانند کار، استارت آپ، کارآفرینی و... به کانادا مهاجرت نمایند.

هزینه های ثبت اختراع در کانادا شامل چه مواردی است؟

هزینه های ثبت اختراع در کانادا شامل هزینه های ثبت درخواست، هزینه نگهداری، هزینه تاخیر، هزینه های نهایی ثبت و دریافت پتنت و... می گردد.

مراحل ثبت اختراع در کانادا چیست؟

مراحل ثبت اختراع شامل؛ دریافت تاریخ تشکیل پرونده، آماده سازی درخواست، پرداخت هزینه و ارسال درخواست، تعیین تاریخ بررسی، رد و پذیرش اختراع توسط بازرسان ثبت اختراع و ارائه پتنت می گردد.

سخن پایانی

مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع، شرایط و الزامات مهم برای ثبت اختراع در کانادا، هزینه های ثبت و شرایط اخذ اقامت و تابعیت کانادا از طریق ثبت اختراع از موضوعات مهمی بود که در این مقاله علمی مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت. همانطور که از تعریف اختراع نیز بر می آید؛ مفید بودن، کارا بودن و نوآورانه بودن از مشخصه های اصلی یک اختراع محسوب می گردد. لذا هر اختراع را می توان در قالب یک ایده نوآورانه و خلاقانه تعریف نمود که می توان بر اساس آن یک طرح تجاری مناسب تهیه نمود و از طرقی مانند کارآفرینی و استارت آپ، اقامت کانادا را اخذ نمود. بنابراین راه های مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع در قالب برنامه هایی مانند استارت آپ یا نوآفرینی کانادا، کارآفرینی، برنامه های کار شرکت، روش های کاری و... گنجانده می شود. امیدورایم شما عزیزان از طریق مطالعه این مقاله اطلاعات مفیدی را کسب نموده باشید و آگاهی لازم برای مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع را کسب کرده باشید. در صورت داشتن سوال می توانید با کارشناسان موسسه MIE تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان اخذ نمایید. در قسمت دیدگاه نیز می توانید سوالات خود را طرح نمایید.

امتیاز 2.67 از 5 ( 5 رای ثبت شده)

ثبت پرسش
مهدی
با سلام من یک پهباد ساختم که بدون هیچ سوختی کار می‌کنه و اینکه قابلیت حرکت در زیر آب را دارد یعنی زیر دریایی و به هیچ سوختی نیاز ندارد و دستگاه دیگر ساختم که بدون نیاز به هیچ سوختی و ... هر زباله ای را به آب مقطر یا تمیز و به برق تبدیل میکند و یک دستگاه دیگر که داخل آب میندازی هم آب رو تصفیه میکنه و آب تمیز میده هم برق تولید میکنه.
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب دوست عزیز با موسسه تماس بگیرید اگر تا شرایط شما کامل بررسی شود برای برنامه هایی چون استارت آپ ها و همینطور EB1 آمریکا. موفق باشید.
مشاوره رایگان