ویزای فرصت مطالعاتی آلمان

3 نظر

سفر به کشوری همچون آلمان به خصوص برای صنعتگران و محققان بین المللی قطعاً تجربه ای ارزشمند است. این کشور به دلیل دارا بودن جاذبه های متنوع و فرصت های تحقیقاتی برای هر متقاضی همواره در حال افزایش جذابیت است. افراد و محققان از سراسر جهان، از جمله دانشمندان مهمان، به دنبال اخذ ویزای آلمان و کسب این تجربه ی ارزشمند می باشند. در این مقاله توضیح داده ایم که دانشمندان و دانش پژوهان بین المللی به منظور اخذ ویزای مشور محبوب و پرطرفدار آلمان چه اقداماتی می بایست انجام دهند و آیا مشمول دریافت این نوع از ویزا هستند؟ به طور کلی در این بخش مطالبی را در خصوص نحوه اخذ ویزای فرصت مطالعاتی آلمان و اقامت از طریق ویزای فرصت مطالعاتی در آلمان در اختیار شما همراهان عزیز مؤسسه ملک پور گردآوری نموده ایم. شما عزیزان همچنین می توانید جهت دریافت مشاوره رایگان با شماره تلفن های مؤسسه ملک پور تماس حاصل فرمایید و یا سؤالات خود را در پایان همیت بخش مطرح فرمایید تا کارشناسان و متخصصان ما در اولین فرصت پاسخگوی پرسش های شما عزیزان باشند.

مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:

تماس با ما
ویزای فرصت مطالعاتی آلمان

فرصت مطالعاتی در آلمان چیست؟

کشور آلمان امروزه به مقصدی بسیار جذاب و عالی برای دانشمندان و محققان بین المللی در زمینه های مختلف مبدل گشته است و با استفاده از به روزترین امکانات و فناوری ها همواره محققان و پژوهشگران سراسر جهان را به انجام تحقیقات در موسسات مختلف واقع در این کشور واقع در اروپای غربی ترغیب می نماید. این کشور در میان دیگران به عنوان سرزمین اختراع و نوآوری شناخته می شود، سرزمینی برای همه کسانی که می خواهند رازهای دنیای اسرارآمیز علم را کشف نمایند. با این حال، به کار آمدن به عنوان یک دانشمند یا محقق در جمهوری فدرال آلمان مستلزم تکمیل یک فرآیند کامل است، مانند یافتن موسسه ای که می توان در آن شرکت نمود و یا در یک پروژه ی تحقیقاتی شرکت کرد و سپس برای دریافت ویزا اقدام نمود.

ویدیو موسسه MIE در مورد تحصیل رایگان در آلمان


شرایط مهاجرت از طریق فرصت مطالعاتی به آلمان

به طور کلی دارندگان پاسپورت یکی از موارد زیر، برای مهاجرت به آلمان به عنوان دانشمند/محقق مهمان نیازی به ویزا نخواهند داشت:

  • کشورهایی که عضو اتحادیه اروپا هستند
  • کشورهایی که عضو منطقه اقتصادی اروپا هستند
  • کشورهایی که عضو منطقه تجارت آزاد اروپا هستند
  • شهروندان ژاپن
  • شهروندان کانادا
  • شهروندان استرالیا
  • شهروندان اسرائيل
  • شهروندان هندوراس
  • شهروندان نیوزلند
  • شهروندان ایالات متحده آمریکا
  • شهروندان جمهوری کره جنوبی

بنابراین شهروندان سایر کشورها از جمله ایران، جهت ورود به آلمان برای انجام امور تحقیقاتی نیاز به دریافت ویزا خواهند داشت. در ادامه چگونگی درخواست برای دریافت ویزای فرصت مطالعاتی آلمان را در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.

فرصت مطالعاتی دانشجویان دکتری در المان

شما عزیزان به عنوان یک دانشجوی دکترا، راه های مختلفی برای اخذ اقامت آلمان دارید. یکی از این راه ها فراهم آوردن شرایط برای دریافت ویزای فرصت مطالعاتی آلمان است که با هدف ورود به این کشور به عنوان یک محقق و پژوهشگر جهت به انجام رساندن پروژه های تحقیقاتی می باشد. این نوشتار به دست کارشناسان و متخصصان با تجربه در مؤسسه ملک پور به رشته ی تحریر در آمده است و هر گونه کپی برداری از مطالب آن شرعاً حرام بوده و پیگرد قانونی نیز خواهد داشت. چنانچه قرارداد کار یا موافقت نامه پذیرش با یک موسسه تحقیقاتی منعقد کرده اید، واجد شرایط اقامت در کشور آلمان به منظور انجام اهداف شغلی یا تحقیقاتی و یا حتی دریافت کارت آبی اتحادیه اروپا باشید.

شرط معدل المان برای تحصیل

این مقاله را از دست ندهید: شرط معدل برای تحصیل در آلمان

در این مقاله ما جوانب شرط معدل برای تحصیل در آلمان را به شما خواهیم آموخت.

مدارک لازم برای ویزای فرصت مطالعاتی آلمان

هنگامی که شما عزیزان قصد ثبت درخواست برای دریافت ویزای فرصت مطالعاتی آلمان را به منظور حضور در این کشور برای انجام امور پژوهشی به مدت طولانی را دارید، باید شرایط معینی را داشته باشید تا بتوانید ثابت نمایید که واجد شرایط ورود به این کشور برای انجام اهداف خود و نیز توسعه تحقیقات خود می باشید. مدارک و شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزای تحقیقاتی کشور آلمان برای مدت بیش از ۳ ماه به شرح زیر می باشد:

  • فرم درخواست ویزای آلمان
  • پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
  • دو عکس یکسان مطابق با دستورالعمل ها
  • مدارک اقامت در آلمان
  • نامه ای که هدف از اخذ اقامت شخص در آلمان را به همراه مدت اقامت و ... بیان می دارد.
  • نامه از سمت دانشگاه و یا موسسه تحقیقاتی کشور مبدأ متقاضی که بیان می کند که شما تعهدات قراردادی در کشور مبدأ خود دارید که می بایست به انجام برسانید و به آن باز می گردید.
  • دعوت نامه از دانشگاه یا موسسه تحقیقاتی آلمان که شرایط اقامت شما در آلمان از جمله پرداخت (بورسیه) را تایید می نماید.
  • مدارک تحصیلی
  • گواهی بیمه درمانی

تمکن مالی ویزای فرصت مطالعاتی آلمان چقدر است؟

متقاضی به عنوان یک دانشمند مهمان که به کشور آلمان می رود، ممکن است لازم باشد قبل از سفر، ویزا دریافت نماید. نشان دادن تمکن مالی لازم برای دریافت ویزا از جمله مدارک مورد نیاز برای ارائه می باشد. متقاضیان دریافت ویزای فرصت مطالعاتی در آلمان نیز همانند متقاضیان سایر انواع ویزای آلمان می بایست نامه تمکن مالی مورد نیاز را در مدارک خود قرار داده و اثبات نمایند که در مدت اقامت خود در آلمان از پس هزینه زندگی در آلمان بر خواهند آمد. بر همین اساس و طبق اطلاعات کمیسیون اروپا، متقاضی خارجی که برای ویزای آلمان درخواست می کند باید بتواند 45 یورو در روز را برای مدت اقامت در خاک آلمان به سفارت یا کنسولگری آلمان گواهی نمایند.

اقامت فرصت مطالعاتی در آلمان

مدرک زبان مورد نیاز ویزای فرصت مطالعاتی آلمان

به طور کلی به منظور دریافت ویزای فرصت مطالعاتی آلمان، سطح دانش زبان متقاضی، به شرایط و ضوابط موسسه تحقیقاتی مربوطه بستگی دارد. اثبات سطح مورد نظر از دانش زبان آلمانی فقط از طریق گواهی و مدارک زبان موسسه گوته / موسسه زبان آلمانی تهران (DSIT)، مرکز آزمون گواهینامه زبان آلمانی اتریش (ÖSD) در شیراز، انجمن فرهنگی اتریش (ÖKF)  و موسسه تست دف مقدور و پذیرفته می باشد. به منظور شرکت در دوره های دانشگاهی و یا تحقیقاتی زبان انگلیسی، نیازی به اثبات مهارت زبان آلمانی نیست. برای شرکت در این دوره ها اثبات تسلط به زبان انگلیسی فقط از طریق مدارک زبان تافل و آیلتس مقدور است. باز هم سطح زبان مورد نیاز بستگی به شرایط و ضوابط موسسه آموزشی مربوطه دارد. نکته ی بسیار مهم در این زمینه این است که متقاضی همچنین می بایست این مدارک را در زمان درخواست ارائه نماید.

شرایط اخذ تابعیت و اقامت از طریق ویزای فرصت مطالعاتی آلمان

نکته دیگری که می بایست متقاضیان ویزای اقامت طولانی مدت برای پژوهشگران یا دانشمندان در آلمان به آن توجه نمایند این است که این نوع ویزا در اکثر موارد قابل تمدید می باشد. متقاضی باید حداقل دو ماه قبل از انقضای ویزای خود در اداره ثبت نام اتباع خارجی در شهر آلمان که در آن اقامت دارند، قرار ملاقات بگذارد. در روز تعیین وقت، متقاضی می بایست با مدارک مورد نیاز در دفتر اتباع خارجی حاضر شود. نامه پوششی دلیل درخواست تمدید ویزا ضروری است. همچنین باید نامه ای از دانشگاه و یا موسسه تحقیقاتی ارسال شود که تأیید نماید آنها مایل هستند متقاضی تا چند ماه دیگر روی مطالعه خود ادامه دهند. هزینه ی تمدید ویزای فرصت مطالعاتی آلمان مبلغی در حدود 80 یورو می باشد. نکته قابل توجه این است که این نوع ویزا به صورت مستقیم به دریافت اقامت دائم و تابعیت آلمان ختم نمی گردد. متقاضیان برای دریافت اقامت دائم و یا شهروندی آلمان می بایست نوع ویزای خود را به ویزای دیگری مانند ویزای کاری تبدیل نمایند.

⬅️ چنانچه علاقمند به کسب اطلاعات بیشتر در باب ویزای فرصت مطالعاتی آلمان هستید، اینجا کلیک کنید ➡️

جهت کسب اطلاعات بیشتر پیرامون مهاجرت به سایر کشورهای جهان می توانید از پکیج راهنمای گام به گام اخذ اقامت که تدریس جناب استاد ملک پور است استفاده نموده و در حد یک وکیل مهاجرت، اطلاعات لازم را کسب نمایید.

بنر گام به گام اخذ اقامت


سوالات متداول

میزان تمکن مالی لازم برای دریافت ویزای فرصت مطالعاتی آلمان چقدر است؟

متقاضی خارجی که برای ویزای فرصت مطالعاتی آلمان درخواست می کند باید بتواند 45 یورو در روز را برای مدت اقامت در خاک آلمان به سفارت یا کنسولگری آلمان گواهی نمایند.

آیا امکان الحاق خانواده به متقاضی اصلی ویزای فرصت مطالعاتی آلمان وجود دارد؟

پس از دریافت ویزای طولانی مدت پژوهشگر و آمدن به آلمان، با اثبات شرایط لازم امکان الحاق فرزندان و همسر متقاضی وجود دارد.

اثبات سطح لازم از دانش زبان آلمانی با کدام مدارک قابل انجام است؟

اثبات سطح مورد نظر از دانش زبان آلمانی فقط از طریق گواهی و مدارک زبان موسسه گوته / موسسه زبان آلمانی تهران (DSIT)، مرکز آزمون گواهینامه زبان آلمانی اتریش (ÖSD)  در شیراز، انجمن فرهنگی اتریش (ÖKF)  و موسسه تست دف مقدور و پذیرفته می باشد.

آیا ویزای فرصت مطالعاتی آلمان منجر به اخذ اقامت دائم و یا شهروندی آلمان می گردد؟

لازم به ذکر است که این ویزا به طور مستقیم به اقامت دائم و یا شهروندی آلمان ختم نمی شود. متقاضیان برای دریافت اقامت دائم و یا شهروندی آلمان می بایست نوع ویزای خود را به ویزای دیگری مانند ویزای کاری تبدیل نمایند.

سخن پایانی

همانطور که گفته شد، افرادی که تبعه یک کشور ثالث به جز کشورهای ذکر شده هستند قادر خواهند بود برای ویزای تعیین شده جهت ورود به آلمان و انجام اهداف تحقیقاتی درخواست نمایند. علاوه بر این، افرادی که به عنوان محققان بین المللی از کشورهای غیر اتحادیه اروپا طبقه بندی می شوند، می توانند برای انجام بخشی از تحقیقات خود در آلمان وارد کشور شوند. همین موضوع امروزه باعث به وجود آمدن محبوبیت بیشتر کشور آلمان در میان متقاضیان اخذ ویزای فرصت مطالعاتی گشته است. بر همین اساس در این مقاله مطالب مفید و کارآمدی را در خصوص نحوه اخذ ویزای فرصت مطالعاتی آلمان اقامت از طریق ویزای فرصت مطالعاتی در آلمان در اختیار شما همراهان عزیز مؤسسه ملک پور گردآوری کردیم و امید است توانسته باشیم به سؤالات ذهنی شما عزیزان پاسخ گوییم. شما عزیزان همچنین می توانید جهت دریافت مشاوره رایگان با شماره تلفن های مؤسسه ملک پور تماس حاصل فرمایید و یا سؤالات خود را در پایان همیت بخش مطرح فرمایید تا کارشناسان و متخصصان ما در اولین فرصت پاسخگوی پرسش های شما عزیزان باشند.

امتیاز 5 از 5 ( 1 رای ثبت شده)

ثبت پرسش
آرش
سلام ، بنده فارغ التحصیل مقطع دکتری رشته جغرافیا و برنامه ریزی شهری هستم، کارمند شهرداری و ۶ سال شهردار ناحیه بودم . ۸ جلد کتاب در حوزه شهرداری تالیف نمودم . شهروند و دارای پاسپورت ترکیه هستم . برای مقطع پست دکتری یا فرصت تحصیلی علاقمند تحصیل در یک مقطع در آلمان هستم
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب دوست عزیز برای مقطع پست دکتری باید استاد راهنما و سوپروایزر داشته باشید براساس رزومه علمی تان تایید بکنند احتمال اینکه پذیرش شوید بسیار بالاست. موفق باشید.
نیلوفر مختاری
با سلام من دعوتنامه از استاد آلمانی دارم و مدارک مرتبط با آنها کامل است...برای شروع کار اول باید مدارک را به تایید سفارت برسانم؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب دوست عزیز بلی باید مراجعه بکنید به سفارت
مرتضی بهادران
باسلام؛ بنده دانشجوی دوره دکتری حقوق خصوصی و در حال تدوین رساله دکتری هستم. میخواستم بدونم برای اخذ فرصت مطالعاتی از موسسه مکس پلانک آلمان میتونم اقدام کنم و شرایطش به چه شکل هست؟ باتشکر
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب دوست عزیز شما می بایست وب سایت دانشگاه را مورد مطالعه قرار دهید و از شرایط آن اطلاعات لازم را کسب نمایید.
مشاوره رایگان