مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی

4 نظر

مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی

مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی، پناهندگی با ورود قانونی به آلمان و اخذ تابعیت آلمان با پناهندگی یکی از روش های پر خطر برای اخذ اقامت و تابعیت در این کشور محسوب می گردد که به آن می پردازیم. امروزه بسیاری از افراد مایلند از طریق یکی از راه های مهاجرتی به اقامت آلمان دست یابند. روش های متفاوتی نظیر روش ازدواج، تولد، تحصیل، اخذ ویزای کار آلمان، ثبت شرکت، سرمایه گذاری و ... می تواند برای اخذ اقامت مورد نظر قرار گیرد. کشور آلمان با داشتن اقتصاد بسیار قوی، ثبات سیاسی، سیستم آموزشی حرفه ای و کیفیت بالای زندگی همواره مورد نظر بسیاری از مهاجرین قرار می گیرد. امروزه با وجود بسیاری از راه های مناسب و کم خطر تعدادی از افراد از روش پناهندگی برای اخذ اقامت اقدام می کنند که اگر ریسک ها و دشواری های این روش را بدانند با دید باز تری می توانند برای اخذ اقامت در کشور آلمان تصمیم گیری کنند. شما عزیزان در صورت داشتن هر گونه سوال در این زمینه، کافیست پس از مطالعه این مقاله با موسسه ملک پور تماس حاصل نموده و سوالات خود را با کارشناسان موسسه در میان بگذارید ومشاوره اولیه رایگان داشته باشید.

موسسه ملک پور هیچ گونه خدماتی برای پناهندگی ارائه نمی کند و مطالب این صفحه تنها جهت ارتقا اطلاعات شما عزیزان و آشنایی با خطرات پناهندگی ارایه می گردد.

 

عناوین زیر در این مقاله بررسی خواهد شد:

  • شرایط عمومی مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی
  • انواع کیس های پناهندگی در آلمان
  • مراحل درخواست پناهندگی در آلمان
  • سوالات متداول در زمینه مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی
  • مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی و سخن پایانی

کار ضمن تحصیل در دانمارک

شرایط عمومی مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی

در ابتدای این نوشتار جا دارد بیان کنیم که موسسه ملک پور هیچ گونه خدماتی در زمینه پناهندگی ندارد و این مقاله صرفاً جهت افزایش آگاهی شما در خصوص خطرات و نکات مهم پناهندگی نگارش شده است.

به طور کلی طی سال های اخیر تعاریف مختلفی برای پناهندگی ارائه شده است، بر اساس نام گذاری صورت گرفته در کنوانسیون ۱۹۵۱ ژنو، به فردی که در کشور محل اقامت خود به دلیل مسائل مربوط به نژاد، مذهب، ملیت، عضویت در یک گروه اجتماعی، اعتقادات سیاسی یا .... مورد آزار و آسیب جدی قرار گیرد پناهنده می گویند. این آسیب جدی را می توان تهدیدات جدی، آزار جسمی، سلب آزادی و .... تعریف کرد که به دلایل خاص در این نوع مهاجرت توجه خاص و ویژه ای به قشر زنان می شود.

فایل تصویری موسسه ملک پور در باب پناهندگی

فایل صوتی موسسه ملک پور در باب پناهندگی

انواع کیس های پناهندگی در آلمان

به طور کلی در کشورهای مختلف چندین نوع درخواست پناهندگی برای متقاضیان این امر وجود دارد که متقاضی می بایست یکی از آنها را دلیل ورود خود به این کشورها اعلام داشته و بر مبنای آن درخواست اخذ اقامت و تابعیت از طریق پناهندگی را داشته باشد. این کیس ها عبارتند از:

  • کیس سیاسی
  • کیس مذهبی
  • کیس اجتماعی

پناهندگی سیاسی آلمان:

اشخاصی که در کشور آلمان برای پناهندگی سیاسی درخواست می کنند، بر اساس قوانین پناهندگی در آلمان باید اثبات کنند که در کشور خود مورد آزار و اذیت جسمی و روحی قرار گرفته اند. با این شرایط کشور آلمان، متقاضیان را به عنوان پناهنده در کشور خود می پذیرد. بررسی تقاضای پناهندگی سیاسی متقاضیان در کشور آلمان و صدور حکم نهایی در این کشور به طور متوسط حدود ۷ ماه زمان خواهد برد. در صورتی که درخواست پناهندگی سیاسی متقاضیان مورد قبول واقع گردد، این افراد می توانند از تمامی حقوق شهروندان آلمانی از جمله حق تحصیل در آلمان، کار، اشتغال و ... بهره مند شوند.

پناهندگی مذهبی آلمان:

افرادی که در کشور آلمان تقاضای پناهندگی مذهبی می نمایند بر اساس قوانین پناهندگی در این کشور باید اثبات کنند که دین خود را تغییر داده اند و در صورتی که به کشور خود باز گردند به همین علت مورد آزار و اذیت قرار خواهند گرفت در نتیجه به همین خاطر از کشور خود خارج شده و به کشور آلمان درخواست پناهندگی کرده اند. این گونه افراد به هیچ عنوان حق بازگشت به کشور خود را نخواهند داشت زیرا با این امر حرف خود را با عملشان نقض نموده اند.

پناهندگی اجتماعی آلمان:

متقاضیانی که تقاضای پناهندگی اجتماعی در کشور آلمان می نمایند به طور معمول با رد شدن تقاضای خود مواجه می شوند. کشور ایران به علت داشتن شرایط اقتصادی مناسب و امنیت بالای اجتماعی باعث نقض کردن درخواست متقاضیان ایرانی می شود در نتیجه پناهندگی اجتماعی برای ایرانیانی که در کشور آلمان درخواست پناهندگی اجتماعی می کنند مورد قبول واقع نمی گردد.

مراحل درخواست پناهندگی در آلمان

در کشور آلمان پناهجویان به صورت جمعی در کمپ های مخصوص پناهندگان نگهداری می شوند. کمپ های پناهجویان با وجود اتاق های کوچک دارای شرایط بهداشتی نامناسب و شرایط بسیار بد زندگی می باشد. زمانی که افراد برای پناهندگی در کشور آلمان تقاضا می نمایند باید تا مشخص شدن پاسخ تقاضای آن ها در کمپ های مورد نظر سپری نمایند که آلمان تا زمانی که وضعیت حقوقی آن ها مشخص نگردد از هیچ نوع حق وحقوقی چون اجازه تحصیل یا کار در آلمان برخوردار نخواهند بود.

جای خواب، خورد وخوراک و پاس سفید از امتیازاتی می باشد که کنوانسیون پناهندگی به پناهجویان اعطا می کند که با پاس سفید امکان سفر به کشورهای مختلف به جز کشور خود متقاضی به وی داده می شود. در صورتی که متقاضی پیش از آن که درخواست پناهندگی وی پذیرفته شود به کشور خود باز گردند اجازه ورود به کشورهای اروپایی را تا مدت زمان ۱۰ سال نخواهند داشت و هیچ نوع ویزای مسافرتی به وی اعطا نمی گردد.

محل اقامت پناهجویان در کشور آلمان بر اساس قوانین پناهندگی در این کشور شامل موارد زیر می گردد:

  • مراکز پذیرش اولیه
  • مراکز اقامت جمعی
  • محل اقامت غیر متمرکز

پناهجویان با ورود به کشور آلمان در اداره کنترل مرزی  یا اداره پلیس تقاضای پناهندگی نموده و درخواست پناهندگی خود را به ثبت می رسانند که پس از ثبت، در خصوص انتقال متقاضی به یکی از ۱۶ ایالت کشور آلمان و کمپ های موجود در آن، تصمیم گیری می شود و پناهجویان موظف اند در ۶ ماه ابتدایی در مراکز پذیرش اولیه اقامت داشته باشند. پس از انتقال پناهجو به کمپ مربوطه، از متقاضیان عکس و اثر انگشت گرفته می شود. این امر سابقه اعلام پناهندگی متقاضی در سایر کشورها را مشخص می نماید. تشکیل پرونده متقاضیان منوط به پاسخ آن ها در خصوص علت ترک کشور خود و هدف آن ها از اعلام پناهندگی خواهد بود. شرایط پناهجویانی که وضعیت خاص و ویژه دارند به صورت جداگانه و خاص بررسی می شود. پس از سپری شدن ۶ ماه ابتدایی، پناهجویان به مراکز اقامت جمعی منتقل می شوند، در بیشتر مواقع مراکز اقامت جمعی با مراکز پذیرش اولیه یکجا می باشد اما برخی از مراکز پذیرش اولیه در نزدیکی شهرهای بزرگی نظیر برلین، مونیخ، دورتموند و .... واقع شده اند. متقاضیان پس از درخواست پناهندگی در کشور آلمان موفق به دریافت گواهی نامه اجازه اقامت در جمهوری فدرال آلمان تا سپری شدن روند پناهندگی خواهند شد و در صورتی که پس از گذشت چند سال با درخواست پناهندگی آن ها موافقت نگردد موظف اند کشور آلمان را ترک نمایند.

در حال حاضر کشور آلمان بیشتر از سایر کشورهای اتحادیه اروپا پناهنده می پذیرد که بیشتر پناهندگان از کشورهای ایران، ترکیه، افغانستان، سوریه وعراق می باشند. به طور معمول راه ورود پناهندگان به کشورهای اروپایی از طریق کشورهای یونان و ایتالیا است. متقاضیان مهاجرت به کشور آلمان اگر از روش پناهندگی برای مهاجرت اقدام نمایند باعث روبه رو شدن با خطرات جبران ناپذیر، تباه شدن فرصت و زمان، از میان رفتن شانس نهایی فرد و در نهایت آینده ی پرریسک برای آن ها می شود. با توجه به آمار منتشر شده از پناهندگان کشور آلمان، اوضاع پناهجویان این کشور مطلوب نبوده و با مشکلات بسیاری همراه است. بسیاری از این افراد پس از گذشت زمان طولانی دچار افسردگی یا بیماری های روحی شده و به اقداماتی مانند خودکشی دست می زنند.

 

سوالات متداول در زمینه مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی

✅ آیا با پناهندگی در آلمان می توان به تابعیت این کشور دست پیدا کرد؟
تنها بخش کمی از متقاضیان پناهندگی که مشکل جدی و واقعی برای فرار و ترک کشور خود دارند (جنگ زدگی، خطر مرگ، ...) می توانند در کشور آلمان پناهنده شوند و باقی این افراد به اصطلاح دیپورت خواهند شد.


✅ آیا مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی تصمیم درستی است؟
خیر. به دلیل عدم امکان بازگشت به کشور مبدا، خطرات مسیر، دشواری زندگی در کمپ، تضمینی نبودن قبولی درخواست پناهندگی و وجود روش های جایگزین، روش پناهندگی در آلمان به هیچ وجه توصیه نمی شود.


✅ آیا کشور آلمان کنوانسیون ژنو را پذیرفته است؟
بله. کشور آلمان جزو کشورهای تابع این کنوانسیون محسوب می گردد.


✅ خدمات موسسه ملک پور در باب پناهندگی در آلمان چیست؟
موسسه ملک پور پناهندگی را روش نادرستی دانسته و هیچ گونه خدماتی در زمینه مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی ندارد.

 

_____________مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی و سخن پایانی_____________

مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی و پناهندگی با ورود قانونی به آلمان امروزه در بسیاری از موسسات به جای اقدام از طریق روش های قانونی به اشتباه به متقاضیان مهاجرت به آلمان پیشنهاد می شود و هیچ گونه مطالبی در ارتباط با مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی و خطرات آن در اختیار متقاضیان قرار داده نمی شود. همان گونه که بیان شد پناهندگی از خطرناک ترین و پر ریسک ترین راه های مهاجرتی است که ما به شما عزیزان توصیه می نماییم به جای استفاده از این روش از راه های قانونی با درصد ریسک و خطر کمتر استفاده نمایید. برای اطلاع از بهترین روش مهاجرت متناسب با شرایط خود موسسات معتبر و حرفه ای می تواند مرجع مناسبی محسوب گردد. جهت دریافت مشاوره تلفنی رایگان و ارزیابی شرایط خود می توانید با شماره تلفن های موسسه ملک پور تماس گرفته و یا فرم تماس را کامل نمایید. همینطور با طرح سوالات خود در بخش انتهایی مقاله در "ثبت پرسش" پاسخ آن ها را در کوتاه ترین زمان ممکن دریافت خواهید کرد.

 

امتیاز 3.84 از 5 ( 12 رای ثبت شده)

مطالب مرتبط و مفید


ثبت پرسش
جماالدین تاجیک
سلام من افغانی هستم و متاهل هستم دو فرزند دختر دارم ک ۳ سال و ۲ می باشد میخواستم درخواست پناهندگی از ایران ب کشور اروپا را بدهم و در ایران مشکل زیاد دارم پول پیش خونم کمه سخت شده و افغانستان نمیتونم برم ب دلیل دشمن داری میخواستم بدونم چه مدارکی لازمه و چ راهکاری نیازه ک بتونم برم
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت. دوست گرامی این مقاله به منظور آشنایی شما با شرایط پناهندگی و خطرات آن تهیه شده است و موسسه ملکپور هیچگونه مشاوره و اقدامی در زمینه پناهندگی ندارد.
سیروس جعفری
سلام من با ویزای رانندگی اما توریستی وارد آلمان شدم اگر برای پناهندگی اقدام کنم چه سرنوشتی خواهم داشت خواهشمندم من را راهنمایی فرمایید
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب دوست عزیز موسسه ملک پور در زمینه پناهندگی ارائه خدمات و مشاوره ندارد این روش جزء روشهای پر ریسک میباشد و به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشود
تاچ محمد غلامی
سلام من پناهنده آلمان بودم یک سال پیش با خواست خودم از آلمان به افغانستان خارج شدم بچه هام خانواده هم آلمان زندگی میکند میخام دوباره برگردم پاسپورت دارم به ایران آمدم چگونه برگردم راهنمایی کنید
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام موسسه در زمینه پناهندگی ارائه خدمات و مشاوره ندارد
بهرام
با دعوتنامه آلمان وسفر ویزای توریستی یک خانوم سی ساله وفرزند ۷ ساله چطور امکان گرفتن اقامت دارند؟ممنون
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و درود مخاطب گرامی ویزای توریستی به خودی خود تبدیل به اقامت نمی گردد. برای اخذ اقامت شما می بایست از طریق روش‌هایی مانند تحصیل کار و یا سرمایه گذاری اقدام نمایید  
مشاوره رایگان