لیست دانشگاه های ایرانی مورد تایید آلمان

1 نظر

با توجه به بستر کار و تحصیلی که در کشور آلمان برای دانشجویان بین المللی فراهم است همواره مهاجرت به آلمان با تقاضای بالایی همراه است و به همین دلیل تیم تحقیقاتی موسسه مشاوره ای MIE در این مقاله تلاش نموده است تا با ارائه اطلاعات مفیدی در خصوص لیست دانشگاه های ایرانی مورد تایید آلمان بتواند راهنمای شما برای مهاجرت به آلمان باشد. در صورتی که پس از مطالعه تمام عناوین این مقاله پرسشی در خصوص لیست دانشگاه های ایرانی مورد تایید آلمان داشته باشید می توانید از مشاوره رایگان تلفنی با کارشناسان موسسه استفاده نمایید تا ضمن دریافت پاسخ سوالات خود، شرایط مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل شما نیز مورد بررسی دقیق قرار گیرد و راهکار مناسبی برای اقدامات مقتضی به شما ارائه گردد.

مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:

تماس با ما
دانشگاه های ایرانی مورد تایید آلمان

تاییدیه آنابین چیست؟

یکی از مهم ترین سایت ها برای متقاضی مهاجرت به آلمان سایت آنابین anabin است و سوال مهم در این خصوص این است که تاییدیه آنابین چیست؟ ابتدا باید بدانیم که سایت آنابین یک پایگاه داده می باشد که متقاضیان از آن می توانند برای اطلاع از نحوه ارزیابی مدرک خود در آلمان استفاده نمایند. در واقع دانشجویان در این سایت می توانند ببینند که آیا دانشگاه محل تحصیلشان در کشور آلمان به رسمیت شناخته شده است یا خیر. در سایت آنابین دانشگاه ها به 3 صورت امتیاز بندی می شوند که در بخش دیگری این 3 حالت را توضیح خواهیم داد و دانشجویانی که دانشگاه آنها مورد تایید سایت آنابین باشد می توانند از مدرک تحصیل در آلمان خود استفاده داشته باشند. در صورتی که مدارک شما توسط سایت آنابین تایید شود نیازی به ارسال پستی مدارک به آلمان و دریافت تاییدیه زاب نیست و شخص با گرفتن اسکرین شات از صفحه انابین می تواند نشان دهد که دانشگاه محل تحصیل وی در بین دانشگاه های ایرانی مورد قبول آلمان می باشد.

  • توضیحات موسسه ملک پور در مورد تحصیل رایگان در المان

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد تحصیل رایگان در آلمان

فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد تحصیل رایگان در آلمان

سیستم امتیازدهی دانشگاه ها در آنابین

برای تاییدیه انابین خوب است تا با سیستم امتیازدهی دانشگاه ها در سایت آنابین آشنا شویم. در این سایت پس از ورود به قسمت بررسی دانشگاه ها در ستون status سه حالت H+، H- و یا H+/- را مشاهده می کنید که هر کدام از این موارد معنی خاص خود را خواهد داشت.

  • اگر دانشگاهی که محصل آن بودید در سایت آنابین H+ باشد:

دانشگاه شما مورد تایید نظام آموزشی دولت آلمان می باشد و می توانید برای مراحل بعد از صفحه سایت اسکرین شات گرفته و پرینت رنگی تهیه نمایید و در مدارک خود قرار دهید.

  • اگر دانشگاهی که محصل آن بودید در سایت آنابین H- باشد:

دانشگاه شما مورد تایید نظام آموزشی دولت آلمان نمی باشد و به احتمال زیادی شما شانسی برای دریافت تاییدیه ZAB هم ندارید اما می توانید برای آن اقدام داشته باشید.

  • اگر دانشگاهی که محصل آن بودید در سایت آنابین H+/- باشد:

نظری در خصوص اعتبار مدرک تحصیلی این دانشگاه وجود ندارد و مدارک شما برای تایید باید برای زاب ارسال شود و تاییدیه ZAB بگیرد.

تاییدیه زاب چیست؟

در صورتی که دانشگاه خود را در سایت آنابین به صورت H- یا H+/- مشاهده نمودید یعنی اینکه انابین مدرک شما را تایید نکرده است و در این حالت شما نیاز به دریافت تاییدیه زاب دارید که برای این منظور شما باید تمام مدارک خود را برای تایید مدرک به آلمان پست نمایید. البته بدیهی است که در صورت تایید دانشگاهتان توسط سایت آنابین شما نیازی به دریافت تاییدیه ZAB نخواهید داشت اما به طور معمول پیشنهاد می شود که حتی در صورت داشتن تاییدیه انابین، متقاضی برای بالا بردن شانس ویزای خود تاییدیه زاب نیز دریافت نماید. ضمناً ذکر این نکته نیز ضروری است که صرفاً اقدام برای ارسال مدارک به ZAB به معنی تایید مدارک شما نیست ولی به طور معمول نتیجه این تاییدیه برای متقاضیان مثبت خواهد شد. حال با توجه به این موارد قصد داریم تا شما را با شرایط و مراحل و هزینه های دریافت تاییدیه زاب بیشتر آشنا نماییم که به این منظور توصیه میکنیم عناوین زیر را با دقت مطالعه بفرمایید.

کار تحصیل آلمان

این مقاله را از دست ندهید: کار تحصیل آلمان

در این مقاله ما تمام راه های کار تحصیل آلمان را به شما خواهیم آموخت.

مراحل اخذ تاییدیه ZAB

قبل از هرگونه اقدام برای دریافت تاییدیه ZAB بهتر است تا مراحل اخذ آن را مرور نماییم تا در میانه راه با مشکل مواجه نشده و بتوانید این تاییدیه را برای پیشبرد کار خود دریافت نمایید. اولین مرحله برای دریافت تاییدیه ZAB تهیه و جمع آوری مدارک متقاضی است که شخص باید تمام مدارک تحصیلی اعم از دیپلم، پیش دانشگاهی و مدرک تحصیلی دانشگاهی خود را تهیه نموده، از آنها کپی برابر با اصل تهیه نماید و سپس به زبان آلمانی ترجمه کند. پس از آن شخص باید فرم درخواست تایید مدارک ZAB را کاملا با دقت تکمیل نماید. متقاضی باید پس از تهیه تمام مدارک، آنها را به آلمان پست نماید تا بررسی و تاییدیه آن صادر شود. البته متقاضی باید در مرحله نهایی اقدام به پرداخت هزینه ZAB که توسط زاب اعلام می شود نماید. اگر بخواهیم این روال را به صورت تیتروار مرور نماییم می توانیم به صورت زیر به آن اشاره داشته باشیم.

  • گردآوری اسناد تحصیلی از دیپلم تا مدارک دانشگاهی
  • کپی برابر اصل نمودن همه اسناد تحصیلی
  • ترجمه اسناد تحصیلی به زبان آلمانی
  • پر کردن فرم درخواست تاییدیه ZAB
  • ارسال مدارک به صورت پستی به آلمان
  • پرداخت هزینه های ZAB در زمان اعلام شده توسط این سازمان

مدارک مورد نیاز برای درخواست تأییدیه زاب

تهیه مدارک مورد نیاز برای درخواست تاییدیه زاب از جمله مراحل مهمی است که نقش متقاضی در آن بسیار مهم و تاثیرگذار است. در این مرحله شخص باید مدارک کافی برای شناسایی هویتی خود و دانشگاه محل تحصیل و مدارک تحصیلی خود را برای بررسی سازمان ZAB آماده کند تا در صورت تایید زاب بتواند برای امر تحصیل و یا کار در این کشور اقدام داشته باشد. برای درخواست بررسی شرایط توسط ZAB شخص ابتدا باید فرم درخواست را از سایت تهیه نموده و پرینت کند و پس از آن اقدام به تکمیل و امضای آن نماید. مدارک تحصیلی جمع آوری شده شما باید به زبان آلمانی ترجمه شوند و علاوه بر آن مدارک شناسایی شامل شناسنامه و پاسپورت شما نیز باید ترجمه شده باشد. مدارک اصلی متقاضی را می توانیم به صورت لیست زیر اشاره نماییم.

  • پاسپورت دارای اعتبار متقاضی
  • شناسنامه ترجمه شده
  • کپی برابر اصل مدارک تحصیلی و ترجمه آنها
  • فرم درخواست بررسی سازمان ZAB

هزینه ارزشیابی مدارک دانشگاهی در ZAB

متقاضیان ارزشیابی مدرک تحصیلی در سازمان ZAB بعد از ارسال مدارک خود باید هزینه ای را بابت ارزشیابی مدرک دانشگاهی خود به این سازمان پرداخت نمایند. این مبلغ در صورت تایید و یا عدم تایید مدرک متقاضی توسط سازمان ZAB غیرقابل عودت بوده و به شخص برگشت داده نمی شود. هزینه بررسی مدارک توسط سازمان ZAB برای بار اول مبلغ 200 یورو می باشد که توسط متقاضی پرداخت می شود و در صورتی که شخص برای دومین بار یا دفعات بعدی دیگری قصد بررسی مدارک توسط این سازمان را داشته باشد تنها با پرداخت 100 یورو می تواند درخواست بررسی مدارک دهد. دقت داشته باشید که سایر هزینه ها شامل تهیه مدارک، هزینه ارسال پستی، حواله هزینه ارزشیابی و ... به عهده خود متقاضی می باشد و شامل هزینه 200 و یا 100 یورویی ذکر شده نمی باشد.

لیست دانشگاه های مورد تایید آلمان

لیست دانشگاه های ایرانی مورد تایید آلمان

تا اینجای کار با سایت آنابین و تاییدیه زاب آشنا شدیم و دانستیم که می توانیم لیست دانشگاه های ایرانی مورد تایید آلمان را در انابین مشاهده نماییم و در صورت عدم وجود در این سایت تاییدیه زاب دریافت نماییم. اما بیایم با جزئیات بیشتر وارد لیست دانشگاه های ایرانی مورد تایید آلمان شویم و ببینیم لیست دانشگاه های مورد تایید آلمان شامل چه دانشگاه هایی است. تا به امروز در سایت آنابین 63.659 دانشگاه مورد بررسی قرار گرفته اند که از این تعداد 859 دانشگاه از بین دانشگاه های ایران وجود دارند که بررسی شده اند. در بین دانشگاه های ایرانی انواع مختلفی از جمله دانشگاه های دولتی، دانشگاه های آزاد، دانشگاه پیام نور و دانشگاه غیرانتفاعی از جمله دانشگاه هایی هستند که به بررسی آنها خواهیم پرداخت. دقت داشته باشید که تمام این دانشگاه ها در لیست دانشگاه های ایران مورد تایید آلمان نیستند و بسیاری از آنها برای تایید حتما باید تاییدیه زاب داشته باشند.

بیشتر بدانید: اقامت پس از تحصیل در آلمان

 

لیست دانشگاه های دولتی ایرانی مورد تایید آلمان

اگر بخواهیم لیست دانشگاه های ایرانی مورد تایید آلمان را به صورت جزئی تر مورد بررسی قرار دهیم خوب است تا ابتدا به بررسی دانشگاه های دولتی ایران مورد تایید آلمان بپردازیم و ببینیم کدامیک از دانشگاه های دولتی ایران در سایت آنابین با وضعیت H+ مشخص شده اند. به طور کلی دانشگاه های دولتی و سراسری ایران از سطح اعتبار و رتبه بالاتری برخوردار هستند و بسیاری از آنها مورد تایید دولت آلمان هستند که برخی از این دانشگاه ها را برای شما عزیزان در قالب جدولی به شکل زیر تهیه نمودیم که قابل مشاهده می باشد.

نام دانشگاه

دانشگاه صنعتی جندی شاپور

دانشگاه فسا

دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل

دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

دانشگاه جهرم

دانشگاه علم و صنعت ایران

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی رفسنجان

دانشگاه خلیج فارس

دانشگاه صنعتی اراک

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند

دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار

دانشگاه علم و هنر

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بابل

دانشگاه بناب

دانشگاه بجنورد

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان

دانشگاه صنعتی ارومیه

دانشگاه صنعتی همدان

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اردبیل

دانشگاه ملایر

دانشگاه دامغان

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز

دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان

دانشگاه صنعتی شیراز

دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله

دانشگاه محقق اردبیلی

دانشگاه ارومیه

دانشگاه صنعتی مالک اشتر

دانشگاه لرستان

دانشگاه مازندران

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گلستان

دانشگاه رازی

دانشگاه حکیم سبزواری

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان

دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

دانشگاه الزهرا

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

دانشگاه کاشان

دانشگاه علامه طباطبایی

دانشگاه علوم پزشکی شیراز

دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

دانشگاه صنعتی امیرکبیر

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قزوین

دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری

دانشگاه بیرجند

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایلام

دانشگاه کردستان

دانشگاه ایلام

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ارومیه

دانشگاه هرمزگان

دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اراک

دانشگاه گیلان

دانشگاه قم

دانشگاه علوم پزشکی مشهد

دانشگاه فردوسی مشهد

دانشگاه اصفهان

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

دانشگاه بوعلی سینا

دانشگاه هنر

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان

 

دانشگاه تبریز

دانشگاه صنعتي شاهرود

دانشگاه تربیت معلم

دانشگاه شهرکرد

دانشگاه تربیت معلم شهید رجایی

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی

دانشگاه شیراز

دانشگاه یزد

دانشگاه زابل

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران

دانشگاه شهید چمران

دانشگاه تهران

دانشگاه شهید بهشتی

دانشگاه شهید باهنر کرمان

دانشگاه صنعتی شریف

دانشگاه زنجان

دانشگاه شاهد

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهدشتی درمانی جندی شاپور اهواز

دانشگاه سمنان

دانشگاه ولی عصر رفسنجان

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جهرم

دانشگاه صنعتي اصفهان

دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سبزوار

دانشگاه صنعت نفت

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد

دانشگاه تفرش

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گناباد

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان همدان

دانشگاه خوارزمی

دانشگاه سیستان و بلوچستان

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فسا

دانشگاه صنعتی سهند

دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران

دانشگاه هنر اصفهان

لیست دانشگاه های آزاد ایران مورد تایید آلمان

در حال حاضر تعداد زیادی از دانشجویان ایرانی در دانشگاه های غیردولتی مشغول به تحصیل می شوند که دانشگاه آزاد ایران به عنوان بزرگترین نهاد آموزشی غیر دولتی کشور، محل تحصیل بسیاری از دانشجویان است. همانطور که می دانید شرایط ورود به دانشگاه آزاد در بسیاری از واحدهای آموزشی و در بسیاری از رشته ها شرایط به مراتب آسان تری نسبت به دانشگاه ها دولتی دارند و به همین منظور درصد دانشگاه آزادهایی که بتوانند وضعیت H+ داشته باشند کمتر است. البته تعداد این دانشگاه ها کم نیست و بر همین اساس ما نام برخی از دانشگاه های آزاد که مورد تایید نظام آموزشی آلمان هستند را آماده نموده ایم و در جدول زیر به نمایش در آورده ایم.

نام دانشگاه آزاد اسلامی

 واحد ابرکوه

 واحد ابهر

 واحد اهواز

 واحد علی آباد کتول

 واحد اراک

 واحد اردبیل

 واحد ارسنجان

 واحد آشتیان

 واحده آستارا

 واحد بابل

 واحد بندرعباس    

 واحد بندرانزلی

 واحد بیرجند

 واحد بجنورد

 واحد بروجرد

 واحد بناب

 واحد بوشهر

 واحد دماوند

 واحد دامغان

 واحد دزفول

 واحد جلفا

 واحد اسلامشهر

 واحد استهبان

 واحد فلاورجان

 واحد فیروزکوه

 واحد گرمسار

 واحد گرگان

 واحد همدان

 واحد ایلام

 واحد کرج

 واحد کاشان

 واحد کازرون

 واحد کرمان

 واحد کرمانشاه

 واحد خلخال

 واحد خمین

 واحد خمینی شهر

 واحد خوراسگان

 واحد خوی

 واحد کمیجان

 واحد لاهیجان

 واحد مهاباد

 واحد محلات

 واحد ماهشهر

 واحد ملارد

 واحد ملایر

 واحد مرند

 واحد مراغه

 واحد مرودشت

 واحد مسجد سلیمان

 واحد مشهد

 واحد میبد

 واحد میانه

 واحد مبارکه

 واحد نجف آباد

 واحد نایین

 واحد نراق

 واحد نیریز

 واحد نوشهر

 واحد نیشابور

 واحد نور

 واحد علوم تحقیقات

 واحد زنجان

 واحد امیدیه

 واحد پرند

 واحد مغان

 واحد قائمشهر

 واحد قزوین

 واحد قم

 واحد قوچان

 واحد رشت

 واحد رودهن

 واحد سبزوار

 واحد سنندج

 واحد سراب

 واحد ساری

 واحد ساوه

 واحد سمنان

 واحد شبستر

 واحد شاهین شهر

 واحد شهر ری

 واحد شهر قدس

 واحد شهرکرد

 واحد شهرضا

 واحد شاهرود

 واحد شیراز

 واحد شیروان

 واحد تبریز

 واحد تفرش

 واحد تاکستان

 واحد تهران جنوب

 واحد تهران مرکزی

 واحد تهران غرب

 واحد تهران شرق

 واحد شمال

 واحد تنکابن

 واحد چالوس

 واحد ارومیه

 واحد ورامین

 واحد یاسوج

 واحد یزد

 واحد زاهدان

آیا دانشگاه های پیام نور جزء دانشگاه های مورد تایید آلمان است؟

هر ساله تعداد زیادی از دانش آموختگان دانشگاه های پیام نور ایران تمایل به ادامه تحصیل و یا کار در کشور آلمان دارند و سوال مهمی که برای این عزیزان به وجود می آید این است که آیا دانشگاه های پیام نور جزء دانشگاه های ایرانی مورد تایید آلمان می باشد یا خیر؟ در پاسخ به این سوال باید به این موضوع اشاره کنیم که بسیاری از دانشگاه های پیام نور در سایت آنابین با وضعیت H+ قرار گرفته اند و مورد تایید کشور آلمان هستند و با مدرک تحصیلی که از این دانشگاه دریافت می کنند می توانند در کشور آلمان به امر کاریابی و یا ادامه تحصیل بپردازند.

آیا دانشگاه های علمی کاربردی جزء دانشگاه های مورد تایید آلمان است؟

دانشگاه های علمی کاربردی یکی دیگر از نهادهای آموزشی در ایران هستند که در مقاطع مختلف تحصیلی مدرک دانشگاهی به دانشجویان اعطا می نمایند و دانش آموختگان زیادی مدرک تحصیلی خود را از این دانشگاه دریافت نموده اند. با توجه به اینکه هزینه های تحصیل در این دانشگاه هم کمتر از بسیاری از دانشگاه های دیگر می باشد حساسیت بیشتری برای مدرک تحصیلی فارغ التحصیلان این دانشگاه وجود دارد. در خصوص اینکه آیا دانشگاه های علمی کاربردی جزء دانشگاه های مورد تایید آلمان می باشند یا خیر باید گفت که مدرک این دانشگاه نیز بسته به واحد آموزشی ممکن است مورد تایید آلمان باشد اما به طور کلی افرادی که مدرک خود را از این دانشگاه دریافت کرده اند بهتر است تا برای تاییدیه زاب نیز اقدام داشته باشند زیرا همه مراکز این دانشگاه ها مورد تایید نیستند و دریافت تاییدیه زاب خیال متقاضی برای اقدام را راحت تر می کند.

⬅️ چنانچه علاقمند به کسب اطلاعات بیشتر در باب لیست دانشگاه های ایرانی مورد تایید آلمان هستید، اینجا کلیک کنید ➡️

جهت کسب اطلاعات بیشتر پیرامون مهاجرت به سایر کشورهای جهان می توانید از پکیج راهنمای گام به گام اخذ اقامت که تدریس جناب استاد ملک پور است استفاده نموده و در حد یک وکیل مهاجرت، اطلاعات لازم را کسب نمایید.

بنر گام به گام اخذ اقامت


سوالات متداول

وضعیت H+/- در سایت آنابین برای دانشگاه ها به چه معناست؟

این وضعیت به این معناست که نظری در خصوص اعتبار مدرک تحصیلی این دانشگاه وجود ندارد و مدارک شما برای تایید باید برای زاب ارسال شود و تاییدیه ZAB بگیرد.

آیا تمام دانشگاه های ایرانی مورد تایید آلمان می باشند؟

نه، دانشگاه های ایرانی مورد قبول آلمان را می توانید در سایت آنابین پیدا نمایید و در بین دانشگاه های نمایشی، هر دانشگاهی که با وضعیت H+ مشخص شده باشد مدرک آن مورد تایید آلمان می باشد.

آیا برای تایید مدرک دانشگاه های با وضعیت H+ نیز باید تاییدیه زاب گرفته شود؟

به طور معمول نیازی برای این کار وجود ندارد و تنها با اسکرین شات گرفتن از صفحه سایت و پرینت آن می توانید مدرک خود را تایید نمایید اما بسیاری از افراد برای احتیاط بیشتر تاییدیه زاب دریافت می کنند.

برای بررسی مدرک توسط ZAB چقدر هزینه باید پرداخت گردد؟

بررسی پرونده توسط زاب برای اولین بار 200 یورو و برای دفعات بعد 100 یورو برای متقاضی هزینه خواهد داشت.

اگر اسم دانشگاه در لیست دانشگاه های مورد تایید آلمان در سایت آنابین نباشد، چه کاری باید انجام شود؟

در این حالت متقاضی باید برای دریافت تاییدیه زاب اقدام نموده و اسناد خود را برای بررسی به آلمان پست نماید.

آیا فقط دانشگاه های دولتی در لیست دانشگاه های ایرانی مورد تایید آلمان هستند؟

خیر بسیاری از دانشگاه های آزاد، غیر انتفاعی، پیام نور، علمی کاربردی و ... نیز در بین دانشگاه های ایرانی مورد قبول آلمان وجود دارند.

سخن پایانی

در این مقاله به بررسی دقیق و علمی لیست دانشگاه های ایرانی مورد تایید آلمان و موضوعات مرتبط به آن از جمله تاییدیه آنابین و سیستم امتیازدهی دانشگاه ها در انابین، تاییدیه زاب و مدارک و هزینه های لازم برای دریافت تاییدیه زاب، لیست دانشگاه های دولتی، آزاد، پیام نور، علمی کاربردی و ... پرداختیم. با توجه به موضوعات مطرح شده دانستیم که شخصی که قصد اقدام برای کار یا تحصیل در آلمان دارد و برای این امر بخواهد از مدرک تحصیلی دانشگاهی خود استفاده کند، مدرک او و دانشگاهش باید مورد تایید نظام آموزشی آلمان باشند و اطلاع از این تاییدیه از طریق سایت آنابین و یا دریافت تاییدیه زاب می باشد. در صورتی که اسم دانشگاه متقاضی در لیست دانشگاه های مورد تایید آلمان باشد، امکان استفاده از مدرک برای شخص وجود دارد و در غیر این صورت باید از ZAB تاییدیه دریافت نماید. در این مقاله که توسط تیمی تحقیقاتی موسسه مشاوره ای MIE تهیه و تنظیم شده است شرح مفصلی از لیست دانشگاه های ایرانی مورد تایید آلمان صورت گرفته است. در صورتی که سوالی در خصوص لیست دانشگاه های ایرانی مورد تایید در آلمان داشتید می توانید از مشاوره رایگان تلفنی با کارشناسان موسسه استفاده نموده و پاسخ خود را دریافت نمایید و یا اینکه سوال خود را به صورت دیدگاه در ذیل همین متن قرار دهید تا کارشناسان ما در اسرع وقت پاسخگوی شما باشند.

امتیاز 3 از 5 ( 1 رای ثبت شده)

ثبت پرسش
امید
سلام من مرکز آموزش عالی شهرضا بودم. روزانه و دولتی بوده. اما تو این لیست نیست. باید از ZAB تاییدیه بگیرم؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام بله دوست عزیز لازم است تاییدیه مدارک رو داشته باشید.
مشاوره رایگان