پناهندگی فنلاند

2 خرداد 1402 بدون نظر

پناهندگی فنلاند، خطرات مهاجرت به فنلاند از طریق پناهندگی، پناهندگی فنلاند با ویزای توریستی و روش های جایگزین برای پناهندگی فنلاند در این مقاله مورد بحث و بررسی علمی قرار خواهد گرفت. آیا می دانید مهاجرت از طریق پناهندگی چه خطرات جبران ناپذیری برای افراد به همراه دارد؟ آیا از روش های دیگر مهاجرتی که قانونی و بی خطر بوده آشنایی دارید؟ ما در این نوشتار سعی نمودیم به تمامی موضوعات پیرامون پناهندگی فنلاند توضیحات کامل و مفیدی خدمت شما سروران گرامی ارائه دهیم. امید است که این توضیحات بتواند پاسخ سوالات شما را در مورد پناهندگی در فنلاند بدهد. در صورتی که تمایل دارید شرایط خودتان را برای روش های قانونی مهاجرت مانند کار تحصیل سرمایه گذاری و….بررسی نمایید میتوانید با موسسه mie تماس حاصل نمایید.

موسسه ملک پور هیچ گونه خدماتی برای پناهندگی ارائه نمی کند و مطالب این صفحه تنها جهت ارتقا اطلاعات شما عزیزان و آشنایی با خطرات پناهندگی ارایه می گردد.

 

در خصوص پناهندگی فنلاند به مباحث زیر خواهیم پرداخت

  • پناهندگی فنلاند و شرایط عمومی
  • پناهندگی فنلاند و کنوانسیون ژنو
  • پناهندگی فنلاند و خطرات آن
  • پناهندگی فنلاند و مراحل آن
  • پناهندگی فنلاند و کیس های پناهندگی فنلاند
  • پناهندگی فنلاند و روش های جایگزین
    • پناهندگی فنلاند و روش جایگزین کار در فنلاند
    • پناهندگی فنلاند و روش جایگزین تحصیل در فنلاند
    • پناهندگی فنلاند و روش جایگزین سرمایه گذاری در فنلاند
    • پناهندگی فنلاند و روش جایگزین تولد و اخذ تابعیت فنلاند
    • پناهندگی فنلاند و روش جایگزین ازدواج در فنلاند
    • سوالات متداول در زمینه پناهندگی فنلاند
  • پناهندگی فنلاند و سخن پایانی

پناهندگی فنلاند

پناهندگی فنلاند

 

پناهندگی فنلاند و شرایط عمومی

فنلاند کشوری در حوزه اسکاندیناوی که در شمال اروپا واقع شده است. پایتخت این کشور هلسینکی بوده و جمعیت آن 4/5 میلیون نفر می باشد. زبان های رسمی این کشور، فنلاندی و سوئدی است. اقتصاد کشور فنلاند وابسته به صادرات محصولات در بخش صنعت و کشاورزی می باشد. از جمله محصولات صادراتی فنلاند می توان به ماشین آلات و تجهیزات صنعتی، کاغذ، مواد شیمیایی و آهن آلات اشاره کرد. میزان فساد اقتصادی این کشور در سال های اخیر در پایین ترین حد ممکن بوده است. همچنین کشور فنلاند از نظر رفاه اجتماعی هر ساله جزو ده کشور برتر دنیا قرار می گیرد.

این ویژگی ها باعث شده سالانه افراد بسیاری برای مهاجرت به این کشور اقدام نمایند که متاسفانه بعضی از این افراد پناهندگی فنلاند را برای خود انتخاب می کنند. معمولاً افرادی که پناهندگی فنلاند را برای مهاجرت به این کشور برای خود برمی گزینند، از آسیب ها و خطرات این روش آگاهی کافی را ندارند. این نوشتار می تواند کمک شایانی برای انتخاب مسیر درست مهاجرت افراد باشد. لازم به ذکر است موسسه ملک پور با سال ها تجربه در خصوص مهاجرت قانونی به کشورهای مختلف جهان، هیچ گونه خدماتی در زمینه پناهندگی فنلاند ارائه نمی دهد و این مقاله صرفاً جهت بالا بردن اطلاعات مهاجرتی شما عزیزان می باشد. همچنین شما می توانید فایل های تصویری موسسه ملک پور در خصوص مهاجرت از طریق پناهندگی را مشاهده بفرمایید.

فایل تصویری موسسه ملک پور در زمینه پناهندگی

فایل صوتی موسسه ملک پور در زمینه پناهندگی

پناهندگی فنلاند و کنوانسیون ژنو

این کنوانسیون در واقع پیمانی است که برای نخستین بار در سال 1864 بین دوازده کشور در شهر ژنو سوئیس بسته شد. به موجبات این عهدنامه، این کشورها موظف بودند سربازانی که در جریان جنگ آسیب دیده اند را جمع آوری کرده و به مداوای آنها بپردازند. کنوانسیون ژنو پس از جنگ های جهانی اول و دوم شکل تازه ای به خود گرفت. طبق تعریف کنوانسیون ژنو 1951، پناهنده به کسی گفته می شود که بیم آن دارد به واسطه عقاید سیاسی، ملیت، عضویت در گروه اجتماعی خاص، نژاد و مذهب در کشور خود مورد شکنجه و آزار قرار گیرد. افرادی که برای پناهندگی فنلاند اقدام می کنند، می بایست ترس خود را به سازمان های مربوطه دولت فنلاند اثبات نمایند. متاسفانه در اکثر موارد افراد برای اینکه بتوانند اقامت این کشور را از طریق پناهندگی فنلاند اخذ کنند، ناچار به ارائه کیس های دروغین یا تغییر عقاید دینی و مذهبی خود می شوند. با توجه به نمودار ذیل می توانید میزان آمار پناهندگان و افراد آواره کشور فنلاند را مشاهده بفرمایید. عدد 0 در نمودار نشان دهنده آمار کم و عدد 10 نشان دهنده آمار زیاد پناهندگان و آوارگان این کشور می باشد.

پناهندگی فنلاند

پناهندگی فنلاند و خطرات آن

همان طور که گفته شد پناهندگی فنلاند و در کل مهاجرت به فنلاند از این طریق، آسیب ها و خطرات جبران ناپذیری را برای افراد به همراه دارد. این خطرات در بسیاری از موارد منجر به مرگ افراد شده است. این افراد برای مهاجرت از طریق پناهندگی فنلاند، دست به دامان قاچاقچیانی می شوند که جان انسان ها برایشان اهمیتی ندارد. این قاچاقچیان به ازای دریافت مبالغ هنگفت از متقاضیان پناهندگی فنلاند، آنها را از مسیرهای پرخطر جنگلی و آبی عبور می دهند. افرادی که از مرزهای آبی گذر می کنند، امکان غرق شدن کشتی توسط امواج سهمگین دریا را پیش روی خود می بینند. اشخاصی که مسیرهای جنگلی را انتخاب می کنند، با احتمال خطر دزدیده شدن اموالشان توسط راهزنان روبرو هستند. در کل، پناهندگی فنلاند بیراهه ایست که نمی تواند انتخاب مناسبی برای افراد جهت مهاجرت و دریافت اقامت فنلاند باشد.

پناهندگی فنلاند و مراحل آن

پناهندگی فنلاندافرادی که وارد خاک این کشور می شوند، باید به اداره پلیس مراجعه کرده و برای پناهندگی فنلاند ثبت نام نمایند. به موجب قانون دوبلین (Dublin)، افرادی که قبل از رسیدن به فنلاند در کشور دیگری نام خود را ثبت نموده و انگشت نگاری شده اند، نمی توانند در این کشور درخواست پناهندگی فنلاند دهند. متقاضیان پناهندگی فنلاند پس از نام نویسی و انگشت نگاری، به اردوگاه پناهجویان انتقال داده می شوند و تا زمان اعلام وضعیت نهایی، در آنجا خواهند ماند. در این زمان درخواست افراد به اداره مهاجرت انتقال داده شده و این اداره مشغول به بررسی پرونده های متقاضیان خواهد شد. آن دسته از متقاضیان پناهندگی فنلاند که قصد دارند در مکان دیگری غیر از اردوگاه سکونت داشته باشند، می بایست مسئولیت هزینه های مسکن و زندگی خود را به عهده بگیرند.

پس از مدتی تاریخ روز مصاحبه برای متقاضیان پناهندگی فنلاند ارسال می شود. در روز مصاحبه افراد می بایست دلیل خود را برای درخواست پناهندگی فنلاند با ارائه اسناد و مدارک معتبر نشان دهند. پس از تحقیق و بررسی اداره مهاجرت، چنانچه جواب آنها مثبت باشد به افراد کارت اقامت تعلق می گیرد. این کارت در بین پناهندگان به پاسپورت خاکستری معروف می باشد. چنانچه پاسخ اداره مهاجرت به درخواست پناهندگی فنلاند منفی باشد، متقاضیان می توانند به این تصمیم اعتراض نمایند. پس از اتخاذ تصمیم مجدد توسط محکمه، اگر راًی مثبت باشد مشابه آنچه بیان شد به فرد کارت اقامت اعطا می شود و اگر راًی منفی صادر شود، فرد باید به کشور خود بازگردد.

پناهندگی فنلاند و کیس های پناهندگی فنلاند

افرادی که وارد این کشور شده و درخواست پناهندگی فنلاند می دهند، می بایست کیس پناهندگی به دادگاه این کشور ارائه دهند. کیس های پناهندگی بسته به دلیل افراد برای پناهندگی متفاوت می باشد. در جدول ذیل انواع کیس های پناهندگی فنلاند به همراه توضیحات ارائه شده است.

کیس های پناهندگی

توضیحات

پناهندگی سیاسی

اکثر افرادی که کیس پناهندگی سیاسی را انتخاب می کنند، خطر از دست دادن جان در کشور خود را دارند. این افراد به دلیل داشتن عقاید و نگرش های سیاسی ضد حکومتی، به این کشور درخواست پناهندگی فنلاند را می دهند.

پناهندگی اجتماعی

کیس پناهندگی اجتماعی در بین کیس های پناهندگی فنلاند و سایر کشورهای اروپا، بیشترین درخواست کننده را داشته است. این کیس به افرادی تعلق می گیرد که کشور خود در جنگ و قحطی می باشد. در سال های گذشته مردم کشورهای یمن، سوریه، سومالی، عراق و... از این طریق درخواست پناهندگی خود را ارائه داده اند.

پناهندگی مذهبی

یکی دیگر از کیس های پناهندگی فنلاند، کیس مذهبی می باشد. همان طور که از نام آن مشخص است، افراد باید به اداره مهاجرت کشور فنلاند ثابت کنند که دین و مذهبی که دارند در کشور خود مورد قبول نبوده و امکان دارد در کشور خود به واسطه دین و مذهب مورد شکنجه قرار گیرند. اکثر افراد با تغییر دین خود این کیس را برای اخذ اقامت فنلاند انتخاب می کنند. این افراد باید ثابت نمایند که اطلاعات لازم در مورد دین جدید خود را دارند.

پناهندگی فنلاند و روش های جایگزین

طبق دسته بندی مدون موسسه ملک پور، شش روش مهاجرتی وجود دارد که افراد می توانند از طریق آنها اقامت کشورهای مختلف را اخذ نمایند. همان طور که گفته شد، پناهندگی فنلاند خطرناک ترین و پر ریسک ترین روش مهاجرتی می باشد. اکثر افرادی که جان خود را در این مسیر از دست داده اند، می توانستند با تصمیم گیری مناسب روش مهاجرتی دیگری را برای خود اتخاذ کنند. لازم به ذکر می دانیم که این نوشتار توسط تیم مقاله نویسی موسسه ملک پور به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن بدون ذکر منبع اصلی شرعاً حرام بوده و پیگیرد قانونی دارد. با مطالب آورده شده در ذیل، شما عزیزان می توانید با روش های جایگزین پناهندگی فنلاند آشنایی پیدا کرده و روش دیگری را انتخاب کنید. همچنین می توانید با موسسه ملک پور تماس حاصل نموده و شرایط مهاجرتی خود از مشاورین مجرب ما جویا شوید. لازم به ذکر است موسسه ملک پور اولین و بزرگ ترین موسسه مهاجرتی برای شما عزیزان ویدئویی را تحت عنوان راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت تهیه کرده که به وسیله آن می توانید بهترین تصمیم را برای مهاجرت خود بگیرید. برای تهیه ویدئو راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت می توانید به لینک زیر مراجعه نموده و این محصول بی نظیر را خریداری نمایید.

اقامت ترکیه

راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت

  • پناهندگی فنلاند و روش جایگزین کار در فنلاند

یکی از روش های اصلی جایگزین پناهندگی فنلاند، کار در فنلاند می باشد. البته جهت کار در فنلاند باید به نرخ بیکاری فنلاند طبق نمودار زیر، توجه داشت. علاوه بر آن، کار در فنلاند پیچیدگی هایی را شامل می شود که در ادامه به آن می پردازیم.

پناهندگی فنلاند

افراد خارجی که قصد کار در این کشور را دارند، می بایست از یک کارفرمای فنلاندی پیشنهاد کاری دریافت کنند. معمولاً این پیشنهاد کاری را افرادی می توانند کسب کنند که از رزومه تحصیلی و کاری بسیار خوبی برخوردار باشند. اخذ ویزای کاری از طریق پیشنهاد کار الزاماتی را به همراه دارد. کار مورد نظر در ابتدا می بایست در کشور فنلاند به مدت سه ماه آگهی شود. چنانچه شخص واجد شرایط یافت نشود، مجدداً به مدت سه ماه شغل مورد نظر در اتحادیه اروپا آگهی می شود. در صورتی که شخص واجد شرایط موقعیت شغلی مورد نظر، در کل اتحادیه اروپا یافت نشود، کافرما مجوز استخدام فرد مهاجر را دریافت می نماید و فرد خارجی با دریافت پیشنهاد کاری از کارفرمای مربوطه می تواند برای اخذ ویزای کاری کشور فنلاند اقدام نماید.

در بعضی از کشورها مانند اتریش و آلمان، ویزای کاری دیگری به نام ویزای جست و جوی کار (Job Seeker) وجود دارد. این نوع ویزا به افراد این اجازه را می دهد که به مدت 6 ماه در این کشورها حضور داشته باشند و به دنبال کار مورد نظر خود باشند. معمولاً افرادی که رزومه خوبی داشته باشند با ورود به این کشورها می توانند صاحب کار شوند. چرا که نرخ بیکاری در این کشورها بسیار پایین می باشد. به عنوان مثال نرخ بیکاری کشور آلمان، 3.1 درصد می باشد. به این معنی که از هر صد نفر در این کشور، 97 نفر مشغول به کار هستند. سروران ارجمند، برای مطالعه مقاله کار در آلمان می توانید به لینک ذیل مراجعه نمایید.

اقامت ترکیه

مهاجرت به آلمان از طریق کار

  • پناهندگی فنلاند و روش جایگزین تحصیل در فنلاند

کشورهای حوزه اسکاندیناوی مقصد بسیاری از دانشجویان بین المللی می باشند. مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل می تواند جایگزین بسیار مناسبی برای پناهندگی فنلاند باشد، چرا که دانشجویان با تحصیل در این کشور می توانند از سطح علمی خوب دانشگاه های فنلاند بهره مند شوند. همچنین فارغ التحصیلان دانشگاه های فنلاند از شانس بیشتری برای یافتن کار در این کشور برخوردار خواهند بود. تحصیل برای دانشجویان خارجی در تمام مقاطع دانشگاهی این کشور امکان پذیر است. نظام آموزشی فنلاند از سیستم آموزشی بولونیا پیروی می کند. تحصیل در مقطع کارشناسی 4 سال به طول می انجامد و دانشجویان می بایست حداقل مدرک آیلتس 6 را دارا باشند. مدت زمان مقطع کارشناسی ارشد 2 ساله بوده و نیاز به مدرک آیلتس 6.5 دارد.همچنین مقطع دکتری به مدت 3 الی 4 سال طول می کشد. تحصیل در این مقطع نیازمند رزومه تحصیلی بسیار خوبی می باشد. همچنین داشتن استاد راهنما از دانشگاه های فنلاند، مدرک آیلتس 7 به بالا و داشتن مقالات بین المللی (ISI) از الزامات این مقطع می باشد.

تحصیل در کشورهای تاپ اروپایی مانند فنلاند سوید هلند و … میتواند یکی از بهترین گزینه ها برای مهاجرت باشد چرا که شخص دانشجو ضمن اخذ مدرک دانشگاهی میتواند شرایط را از نزدیک ببیند و بسنجد و بعد یا از طریق کار یا سرمایه گذاری اقامت خود را اخذ نماید

اقامت ترکیه

مهاجرت به هلند از طریق تحصیل

  • پناهندگی فنلاند و روش جایگزین سرمایه گذاری در فنلاند

روش جذابی که به عنوان جایگزینی برای پناهندگی فنلاند وجود دارد، سرمایه گذاری در فنلاند می باشد. افراد با سرمایه گذاری از طریق ثبت شرکت، می توانند اقامت فنلاند را اخذ نمایند. خرید ملک نیز از گزینه های سرمایه گذاری در فنلاند می باشد، اما صرف خرید ملک در این کشور سبب اعطای اقامت به افراد نمی شود. افرادی که قصد سرمایه گذاری از طریق ثبت شرکت را دارند، می بایست طرح تجاری ارائه دهند که این طرح باید اثر مثبتی در اقتصاد کشور فنلاند داشته باشد. سرمایه گذاران خارجی برای سرمایه گذاری در کشورهای خارجی باید به مواردی از قبیل تولید ناخالص داخلی، ریسک سرمایه گذاری در کشور مورد نظر، تورم و... توجه ویژه داشته باشند که امنیت سرمایه گذاری در کشور مقصد و همچنین پتانسیل سوددهی سرمایه گذاری را نشان می دهد. معمولاً افراد برای سرمایه گذاری، کشورهایی را انتخاب می کنند که از لحاظ گردشگری شرایط خوبی داشته باشند. کشورهای توریستی مانند اسپانیا و پرتغال شرایط بسیار خوبی برای سرمایه گذاری دارند. همچنین در این کشورها افراد با خرید ملک می توانند اقامت موقت و یا دائم دریافت نمود. سروران ارجمند، از طریق لینک ذیل می توانید اطلاعات کامل تری در خصوص خرید ملک در فنلاند کسب کنید.

اقامت ترکیه

مهاجرت به فنلاند از طریق خرید ملک

  • پناهندگی فنلاند و روش جایگزین تولد و اخذ تابعیت فنلاند

در حقوق بین الملل کشورها، قانونی به نام اصل خاک و خون وجود دارد. به واسطه این اصل، هیچ شخصی در جهان نباید بدون تابعیت باشد. به موجب اصل خاک، افرادی می توانند تابعیت کشوری را دریافت نمایند که در خاک کشوری به دنیا آیند. کشورهایی مانند کانادا، برزیل و... از این اصل استفاده می کنند. اصل خون بدین صورت است که افرادی می توانند تبعه کشوری شوند که از پدر و یا مادر کشور مورد نظر به دنیا آیند. بدین معنی که، افراد برای اخذ تابعیت فنلاند، می بایست پدر و یا مادر فنلاندی داشته باشند. افرادی که قصد اخذ تابعیت برای فرزند خویش دارند، از طریق پناهندگی فنلاند و تولد فرزند خویش در فنلاند نمی توانند تابعیت برای وی دریافت کنند و پناهندگی فنلاند نمی تواند گزینه مناسبی باشد، زیرا کشور فنلاند از اصل خون بهره می برد.

  • پناهندگی فنلاند و روش جایگزین ازدواج

در بحث ازدواج، افراد می توانند با یک شهروند فنلاندی ازدواج کرده و اقامت این کشور را دریافت نمایند. این روش نیز در موارد خاص می تواند گزینه جایگزینی جهت پناهندگی فنلاند به حساب آید. مهاجرت به فنلاند از این طریق چندان آسان نمی باشد. به این دلیل که افراد می بایست حقانیت ازدواج و رابطه عاطفی خود را به سفارت این کشور از طریق ایمیل، عکس، فیلم و... ثابت نمایند. چنانچه در خارج از کشور فنلاند ازدواج کرده باشند، باید ازدواج خود را با ارائه گواهی های لازم ثابت نمایند. همچنین ازدواج آنها باید در دفاتر محلی این کشور ثبت گردد. پس از تأیید مدارک توسط سفارت، به فرد خارجی در ابتدا اقامت موقت داده می شود. پس از 3 الی 5 سال چنانچه زندگی آنها تداوم داشت، اقامت موقت فرد خارجی به اقامت دائم فنلاند تبدیل می شود که با رعایت شروطی امکان درخواست جهت تابعیت نیز وجود دارد.

 

سوالات متداول در زمینه پناهندگی فنلاند

✅ آیا با پناهندگی فنلاند می توان پاسپورت این کشور را اخذ نمود؟
تنها بخش کمی از متقاضیان پناهندگی که مشکل جدی و واقعی برای فرار و ترک کشور خود دارند (جنگ زدگی، خطر مرگ، ...) می توانند در کشور فنلاند و سایر کشورها پناهنده شوند و باقی این افراد به اصطلاح دیپورت خواهند شد.


✅ آیا پناهندگی فنلاند روش خوبی است؟
خیر. بدلیل عدم امکان بازگشت به کشور مبدا، خطرات مسیر، دشواری زندگی در کمپ، تضمینی نبودن قبولی درخواست پناهندگی و وجود روش های جایگزین، روش پناهندگی فنلاند به هیچ وجه توصیه نمی شود.


✅ آیا کشور فنلاند کنوانسیون ژنو را پذیرفته است؟
بله. کشور فنلاند جزو کشورهای پذیرنده این کنوانسیون به شمار می رود.


✅ خدمات موسسه ملک پور در باب پناهندگی چیست؟
موسسه ملک پور پناهندگی را روش نادرستی دانسته و هیچ گونه خدماتی در زمینه پناهندگی ندارد.

 

_____________________ پناهندگی فنلاند و سخن پایانی _____________________

پناهندگی فنلاند، کیس های پناهندگی در فنلاند، پناهندگی فنلاند با ویزای توریستی و روش های جایگزین پناهندگی در فنلاند در این نوشتار مورد تحلیل و بررسی علمی قرار گرفت. به دلیل اینکه پناهندگی فنلاند و همچنین آمار پناهندگی در کشورهای مختلف جهان معضلی برای جامعه بشری شده است، لذا بر آن شدیم مطالبی مهم و علمی را برای افزایش سطح آگاهی شما عزیزان به نگارش درآوریم. کنوانسیون ژنو، مراحل پناهندگی فنلاند و خطرات و آسیب های این روش مهاجرتی از جمله موارد گفته شده در این مقاله بود. لازم به ذکر است که موسسه ملک پور هیچ گونه خدماتی در زمینه پناهندگی ارائه نداده و این روش را کاملاً نفی می کند. سروران گرامی، چنانچه در خصوص روش های جایگزین پناهندگی فنلاند سوالاتی در ذهن دارید، می توانید با موسسه ما تماس حاصل فرموده و از مشاوره تلفنی رایگان با مشاورین مجرب ما بهره مند گردید. همچنین می توانید سوالات خود را در قسمت "ثبت پرسش" مطرح نموده و پاسخ آن را ظرف کمتر از 12 ساعت دریابید.

امتیاز 5 از 5 ( 6 رای ثبت شده)

مطالب مرتبط و مفید


ثبت پرسش
مشاوره رایگان