پناهندگی سوئیس
پناهندگی سوئیس، خطرات مهاجرت به سوئیس از طریق پناهندگی، حقوق ماهیانه پناهندگی در سوئیس، شرایط پناهندگی در سوئیس 2022 و روش های قانونی جایگزین پناهندگی در این مقاله به صورت علمی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد. پناهندگی در کشور سوئیس چه مراحلی دارد؟ خطرات پناهندگی سوئیس کدامند؟ راه های جایگزین و قانونی برای مهاجرت به سوئیس چیست؟ اساسی ترین و مهم ترین نکات پیرامون پناهندگی سوئیس به صورت مدون، ساده و مفید خدمت شما متقاضیان گرامی ارائه می گردد. پناهندگی نادرست ترین راه مهاجرت به کشور سوئیس می باشد وعواقب آن نه تنها فرد بلکه خانواده وی را نیز تحت تأثیر قرار می دهد. بهتر آن است که با بررسی شرایط خود توسط افراد متخصص در امر مهاجرت از طریق های قانونی اقدام به مهاجرت به کشور سوئیس نمایید. موسسه ملک پور هیچ گونه خدماتی در زمینه پناهندگی ندارد و این مقاله صرفاً جهت اطلاع و آگاهی شما از خطرات پناهندگی است. شما عزیزان می توانید با مشاورین زبده موسسه ملک پور تماس گرفته و از مشاوره تلفنی رایگان بهره مند شوید و با بررسی شرایط خود، از سایر روش های مهاجرت قانونی مانند کار، تحصیل و سرمایه گذاری با تجربه مشاوران خبره موسسه به کشور سوئیس مهاجرت نمایید.
موسسه ملک پور هیچ گونه خدماتی برای پناهندگی ارائه نمی کند و مطالب این صفحه تنها جهت ارتقا اطلاعات شما عزیزان و آشنایی با خطرات پناهندگی ارایه می گردد.
در خصوص پناهندگی سوئیس به مباحث زیر خواهیم پرداخت:
- پناهندگی سوئیس و شرایط عمومی
- قوانین کنوانسیون ژنو در زمنیه پناهندگی سوئیس
- پناهندگی سوئیس و خطرات آن
- پناهندگی سوئیس ومراحل آن
- پناهندگی سوئیس و کیس های پناهندگی
- پناهندگی سوئیس و روش های قانونی جایگزین پناهندگی
- سوالات متداول در زمینه پناهندگی سوئیس
!!! لازم به ذکر است موسسه ملک پور هیچ گونه خدماتی در خصوص پناهندگی نداشته و این مقاله صرفاً جهت افزایش آگاهی شما نگاشته شده است.
پناهندگی سوئیس و شرایط عمومی
پناهندگی سوئیس خطرناک ترین و پیچیده ترین راه مهاجرت به این کشور است. سوئیس از ثروتمند ترین و برترین کشور های اروپایی می باشد. این کشور امنیت فوق العاده ای برای افراد ثروتمند داشته و تاثیر بسزایی در اقتصاد جهان دارد و از بهترین کشورها برای مهاجرت و زندگی است. زبان های ایتالیایی، آلمانی، فرانسوی و رومانیش از زبان های رایج و رسمی در این کشور می باشند. پایتخت سوئیس، برن بوده و ژنو، زوریخ و لوزان از قطب های اقتصادی و شهرهای شناخته در این کشور هستند. وسعت سوئیس ۴۱ هزار و ۲۵۸ کیلومتر مربع است و ۸ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.اکثر مردم سوئیس مسیحی هستند. در سال های اخیر اکثر درخواست های پناهندگی سوئیس رد شده اند و این کشور نیز همانند سایر کشور های اروپایی از پذیرفتن پناهنده بخاطر مشکلاتی به وجود می آورند و این که سربار جامعه می شوند، می پرهیزند. برخی نیز با اخذ ویزاهای مختلف نظیر ویزای توریستی، ویزای تحصیلی و... وارد این کشور شده و درخواست و اعلام پناهندگی می کنند. بدین ترتیب افراد اقدام به پناهندگی سوئیس با ویزای توریستی می نمایند. به تصور برخی افراد، مهاجرت غیر قانونی تنها ورود به کشور از طریق قاچاق است. در صورتی که حتی ورود قانونی با ویزای توریستی سوئیس و سپس اعلام دروغین پناهندگی نیز روشی غیرقانونی و اشتباه محسوب می شود.

فایل تصویری موسسه ملک پور در زمینه پناهندگی
فایل صوتی موسسه ملک پور در زمینه پناهندگی
قوانین کنوانسیون ژنو در زمنیه پناهندگی سوئیس (کنوانسیون پناهندگی)
پناهندگی سوئیس، بدلیل عضویت این کشور در کنوانسیون پناهندگی همواره سبب جلب توجه متقاضیان پناهندگی بوده است. کنوانسیون ژنو قرارداد و پیمانی است بین یک سری از کشورهای عضو آن و از پراهمیت ترین مواد حقوق بین الملل بشر دوستانه می باشد. پناهنده به کسی می گویند که در کشور خود بخاطر دین، نژاد و یا باورهای سیاسی از نظر جانی در خطر می باشد و یا مورد آزار و اذیت جسمی یا جنسی قرار گرفته است. نمودار زیر درخواست های پناهندگی سوئیس را در چند سال اخیر نشان می دهد. خط سبز نشان دهنده تعداد درخواست های پناهندگی پذیرفته شده و خط قرمز نشان دهنده تعداد پناهندگان رد شده می باشد.
پناهندگی سوئیس و خطرات آن
پناهندگی سوئیس روشی بسیار پرریسک و پر خطر می باشد و عموماً اشخاص در راه پناهندگی به دروغ و پرونده های ساختگی متوسل می شوند. در سال های اخیر درصد پرونده های ردی در کشور های اروپایی افزایش یافته است و تعدادی از کشورها نظیر دانمارک درهای خود را به روی پناهندگان بسته اند. با توجه به این که هر ساله روش های پناهندگی بسته می شود و حتی گاهی کشورهای اروپایی با پرداخت پول جهت بازگرداندن پناهندگان و بیرون کردن آن ها از کشورشان نشان داده اند که تمایلی به پذیرش پناهنده ندارند، به وضوح مهاجرت از طریق پناهندگی از بدترین راه می باشد. به همین جهت اقدام برای پناهندگی سوئیس فرد را وارد پروسه ای پیچیده و هزینه بر می کند و در بعضی از موارد فرد ممکن است در این راه مال خود را از دست بدهد و یا از نظر جانی در خطر بیوفتد. افراد در این راه باید خود را به قاچاقچیان آدم بسپارند و در طول مسیر خطرات بسیاری ممکن است برای او اتفاق افتاده و حتی امکان دستگیری توسط پلیس و زندان رفتن وجود دارد. لذا ما به شما عزيزان پیشنهاد می کنیم به جای پناهندگی سوئیس وقت و هزینه خود را صرف راه های قانونی برای مهاجرت به این کشور نمایید. مقاله پناهندگی سوئیس توسط موسسه ملک پور نگارش شده است و هرگونه کپی برداری از لحاظ شرعی و قانونی حرام و غیرقانونی می باشد.
پناهندگی سوئیس و مراحل آن
پناهندگی سوئیس همانند سایر کشورها مراحل خاصی دارد که مشخص می کند آیا شخص حق دریافت پناهندگی سوئیس را دارد یا خیر. مراحل پناهندگی سوئیس با ارائه تقاضای پناهندگی شروع می شود. فرد می تواند درخواست پناهندگی را در مرکز بررسی پذیرش داخل کشور تکمیل کند. بعد از ارائه درخواست پناهندگی مرحله آماده سازی و بررسی آغاز می شود و معمولاً در مراکز رسیدگی و پردازش به امور پناهندگی صورت می گیرد. پناهندگی در 5 مرکز اصلی امور پناهندگی سوئیس انجام می گردد که همگی توسط SEM اداره می شوند. رویه به این صورت می باشد که SEM تقاضانامه فرد را ثبت کرده و اثر انگشت او را دریافت می کند. علاوه بر آن مدارک هویتی فرد و مدارک و اسنادی که منجر شده شخص اقدام به پناهندگی سوئیس نماید می بایستی ارائه شود. همچنین فرد در صورت نیاز آزمایش های بالینی نیز انجام می دهد. SEM مصاحبه ای را با متقاضی به منظور کسب اطلاعات از هویت شخص انجام می دهد. در طول مدت زمان رسیدگی به شخص اجازه اقامت کوتاه مدت داده می شود. پس از پذیرش تقاضای پناهندگی، پناهجویان را در مکان مناسبی اسکان می دهند. در صورتی که تقاضای پناهندگی فرد رد شود باید خاک سوئیس را سریعاً ترک نماید. متقاضی پناهندگی سوئیس اجازه کار تا مدت سه ماه از زمان ارائه درخواست پناهندگی خود ندارد. در نمودار زیر میزان آوارگان و پناهندگان در سوئیس نشان داده شده است. این شاخص از بین 0 تا 10 دسته بندی می شود که این میزان در سوئیس برابر با 2.5 می باشد.
پناهندگی سوئیس و کیس های پناهندگی
بر طبق کنوانسیون ژنو شخصی می تواند برای پناهندگی سوئیس درخواست دهد که بدلیل دین، عقاید شخصی، رنگ پوست، قومیت و... از نظر جانی در کشورش در خطر بوده و امکان ماندن در کشور خود را ندارد. صحت کیس های پناهندگی ارائه شده در اداره مهاجرت بررسی می شود و شخص بایستی بتواند ادعای خود را با استناد به مدارک قانونی به اثبات برساند. بنابراین در پناهندگی سوئیس ارائه کیس مناسب و منطبق با کنوانسیون اهمیت بسیاری دارد. در زیر به توضیح برخی از کیس های پناهندگی سوئیس خواهیم پرداخت:
-
پناهندگی سوئیس و کیس مذهبی
در برخی از کشورها شخص بخاطر داشتن مذهب خاص که در کشورش قابل قبول نیست مورد تبعیض و یا آزار قرار می گیرد مانند مسلمانان میانمار و یا افراد بهایی در ایران. این اشخاص می توانند درخواست پناهندگی سوئیس بدهند.
-
پناهندگی سوئیس و کیس سیاسی
بعضی از اشخاص عقاید سیاسی خاصی دارند و بخاطر فعالیت های سیاسی خلاف حکومت خود از لحاظ جانی در خطر هستند. این افراد می توانند با ارائه و اثبات فعالیت های سیاسی که انجام داده اند، درخواست پناهندگی دهند.
-
پناهندگی سوئیس از طریق نژاد
در این نوع از پناهندگی فرد به علت رنگ پوست یا نژادش در کشور مبدا مورد آزار، اذیت و شکنجه قرار دارد و به کشور سوئیس پناهنده می شود.
-
پناهندگی سوئیس و کیس اجتماعی
برخی از افراد بخاطر داشتن شرایط زندگی سخت در کشورشان به امید داشتن زندگی بهتر به کشورهای عضو کنوانسیون ژنو پناه می آورند.
-
پناهندگی سوئیس براساس جنگ
در این نوع از پناهندگی، فرد در کشورش دچار جنگ بوده و از لحاظ جانی در خطر است مانند سوری ها. کنوانسیون پناهندگی از این افراد حمایت می کند و می توانند درخواست پناهندگی دهند البته اصولاً بعد از جنگ به کشورشان بازگردانده می شوند.
-
پناهندگی سوئیس براساس عضویت در گروه اجتماعی خاص
بعضی از افراد بخاطر عضویت در گروه های اجتماعی خاص که در کشورشان مورد قبول نیست ممکن است از نظر جانی در خطر بوده یا مورد آزار قرار گیرند. به عنوان مثال همجنس گرایان و دگرباشان جنسی در ایران می توانند به کشورهای دیگر درخواست پناهندگی دهند.
پناهندگی سوئیس و روش های جایگزین
همان طور که گفته شد پناهندگی سوئیس پرخطرترین راه مهاجرت به این کشور می باشد. در اکثر موارد مشخص شده است افرادی با استعداد و با تحصیلات مناسب یا سرمایه مناسب در زمان تصمیم گیری در خصوص چنین پرونده ای می توانستند از روش های قانونی و کم خطر تر و صحیح تر و راه های جایگزین از طریق تخصص و تحصیلات خود اقدام کنند و وارد این راه پر خطر نشده و در نهایت نیز دچار پشیمانی نشود زیرا درخواست پناهندگی در اروپا راه های بازگشت شخص به کشور خود را به روی وی می بندد و در صورت رد شدن پرونده راه های جایگزین پناهندگی نیز برای مهاجرت قانونی بسته می شود. در صورت نیاز به اخذ اطلاعات در باب انواع راه های مهاجرت به کشورهای مختلف می توانید با تهیه و مشاهده ویدیوی راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت شناخت کامل پیدا کرده و همانند یک مشاور متخصص مهاجرتی نسبت به مهاجرت خود تصمیم گیری نمایید.
پناهندگی سوئیس و روش جایگزین از طریق کار
مهاجرت از طریق کار به جای پناهندگی سوئیس با توجه به نرخ بیکاری پایین و شرایط اقتصادی خوب در سوئیس یکی از بهترین و پرطرفدارترین راه های مهاجرت به این کشور می باشد. اخذ ویزای کار سوئیس برای شهروندان اتحادیه اروپا و اتباع کشورهای دیگر متفاوت است. اتباع کشورهای اروپایی می توانند به راحتی وارد سوئیس شوند و فقط برای کار کردن باید خود را به اداره کار سوئیس معرفی کنند اما اتباع دیگر نیاز به داشتن اقامت و اجازه کار هستند. یکی از شرایط اخذ ویزای کار سوئیس داشتن جاب آفر و یا پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای معتبر در کشور سوئیس است. نمودار زیر نشان دهنده نرخ بیکاری در کشور سوئیس می باشد:
پناهندگی سوئیس و روش جایگزین از طریق تحصیل
تحصیل در سوئیس از دیگر روش های جایگزین پناهندگی سوئیس می باشد و افراد در صورت داشتن شرایط لازم می توانند در این کشور به تحصیل بپردازند و سپس وارد بازار کار شده و به اقامت دست یابند. دانشگاه های این کشور رنک بسیار بالایی داشته و جزو 100 دانشگاه برتر دنیا می باشند. هزینه تحصیل در کشور سوئیس بسته به رشته و دانشگاه بسیار متغیر بوده و در دانشگاه های دولتی پایین می باشد. تحصیل در مقطع کارشناسی حدوداً 4 سال به طول می انجامد و به زبان فرانسوی و آلمانی امکان پذیر است. همچنین فرد در این مقطع اجازه کار به مدت 10 ساعت در هفته را دارد. تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد نیز حدوداً دو سال به طول می انجامد و دانشجو اجازه کار به مدت 20 ساعت در هفته را دارد.تحصیل در این مقطع به سه زبان انگلیسی، آلمانی و فرانسوی امکان پذیر است. تحصیل در مقطع دکترا با داشتن سوپروایزر امکان پذیر است ودر این مقطع دانشجو اجازه کار دانشجویی 30 ساعت در هفته را دارد و دانشجو بسته به دانشگاه و زمینه تحقیق در ماه حدوداً 2000 تا 6000 فرانک سوئیس دریافت می کند. امکان بردن همراه با ویزای تحصیلی در کشور سوئیس وجود ندارد. به فرد پس از اتمام تحصیلاتش فرصت حدوداً شش ماهه برای پیدا کردن کار می دهند و در صورتی که کار مورد نظر خود را پیدا کند می تواند به اقامت سوئیس دست یابد. در نتیجه افراد می توانند با توجه به مزایای این روش بجای پناهندگی سوئیس به تحصیل در این کشور بپردازند.
پناهندگی سوئیس و روش جایگزین از طریق سرمایه گذاری
سرمایه گذاری در سوئیس با توجه به این که این کشور اقتصاد پیشرفته و سطح زندگی بالا دارد، یکی از بهترین روش های جایگزین پناهندگی سوئیس برای افراد ثروتمندی است که به دنبال انتقال سرمایه و اخذ اقامت هستند. مهاجرت و سرمایه گذاری در سوئیس از طریق خرید ملک در سوئیس، ثبت شرکت در سوئیس و پرداخت مالیات امکان پذیر است. در روش خرید ملک فرد نمی تواند به اقامت دست یابد و در صرفاً با هدف سرمایه گذاری و کسب سود انجام می شود.لازم به ذکر است که خرید ملک برای افرادی که اقامت سوئیس را دارند امکان پذیر است. در روش ثبت شرکت فرد می تواند در صورتی که برای شهروندان سوئیسی شغل ایجاد کرده و سودآوری داشته باشد به اقامت دست یابد. در روش اخذ اقامت از طریق پرداخت مالیات که عموماً به افراد بازنشسته پیشنهاد می شود حداقل میزان پرداخت مالیات 150 هزار فرانک می باشد. برای اخذ اطلاعات تکمیلی در خصوص انواع راه های سرمایه گذاری در سوئیس و سایر کشورها با موسسه ملک پور تماس حاصل نمایید و از مشاوره مشاورین زبده این موسسه بهره مند شوید.
پناهندگی سوئیس و روش جایگزین از طریق تولد
از دیگر راه های جایگزین پناهندگی سوئیس تولد می باشد. اخذ تابعیت از طریق تولد در کشور سوئیس بر طبق سیستم خون است و در صورتی که فرزند از پدر و مادر سوئیسی متولد شود می تواند تابعیت آن را اخذ نماید. همچنین فرزندی که از پدر و مادر نامعلوم در خاک سوئیس بدنیا بیاید، تابعیت سوئیس را دریافت می کند.
پناهندگی سوئیس و روش جایگزین از طریق ازدواج
ازدواج با فرد سوئیسی از روش های جایگزین پناهندگی سوئیس است و فرد می تواند از این طریق به اقامت و تابعیت این کشور دست یابد. البته با توجه به افزایش ازدواج های سوری به قصد اخذ اقامت در سال های اخیر شخص می بایستی واقعی بودن ازدواج را اثبات نماید که البته کار آسانی نخواهد بود. فرد برای مهاجرت به سوئیس از طریق ازدواج باید مطیع قوانین سوئیس باشد و در طول سال های زندگی در این کشور جرم و جنایت نداشته باشد. این مقاله توسط مشاورین موسسه ملک پور تهیه گردیده و هر گونه کپی برداری از آن بدون ذکر منبع حرام و غیر قانونی می باشد.
سوالات متداول در زمینه پناهندگی سوئیس
✅ آیا با پناهندگی در سوئیس می توان به تابعیت این کشور دست یافت؟
تنها بخش کمی از متقاضیان پناهندگی که مشکل جدی و واقعی برای فرار و ترک کشور خود دارند (جنگ زدگی، خطر مرگ، ...) می توانند در کشور سوئیس پناهنده شوند و باقی این افراد به اصطلاح دیپورت خواهند شد.
✅ آیا پناهندگی در سوئیس روش خوبی است؟
خیر. به دلیل عدم امکان بازگشت به کشور مبدا، خطرات مسیر، دشواری زندگی در کمپ، تضمینی نبودن قبولی درخواست پناهندگی و وجود روش های جایگزین، روش پناهندگی در سوئیس به هیچ وجه توصیه نمی شود.
✅ آیا کشور سوئیس کنوانسیون ژنو را پذیرفته است؟
بله. کشور سوئیس جزو کشورهای تابع این کنوانسیون محسوب می شود.
✅ خدمات موسسه ملک پور در باب پناهندگی در سوئیس چیست؟
موسسه ملک پور پناهندگی را روش نادرستی دانسته و هیچ گونه خدماتی در زمینه پناهندگی در سوئیس ندارد.
_____________________ پناهندگی سوئیس و سخن پایانی _____________________
پناهندگی سوئیس، انواع کیس های پناهندگی، مهاجرت غیرقانونی به سوئیس، پناهندگی سوئیس با ویزای توریستی، حقوق ماهیانه پناهندگی در سوئیس، خطرات پناهندگی و شرایط پناهندگی در سوئیس 2022 در این مقاله مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت. پناهندگی سوئیس و به طور کلی روش پناهندگی بدترین راه مهاجرت می باشد. موسسه ملک پور با بیش از 15 سال سابقه فعالیت در امر مهاجرت هیچگونه خدماتی در خصوص پناهندگی نداشته و با بررسی شرایط شما، راه های مهاجرت قانونی را پیشنهاد می دهد. شما متقاضیان گرامی می توانید جهت دریافت اطلاعات تکمیلی در باب مهاجرت به سوئیس، مقالات ما را با کلید واژه ملک پور جستجو نمایید و در صورت هرگونه ابهام با موسسه ملک پور تماس حاصل نموده و از راهنمایی مشاوران این موسسه تحت مشاوره تلفنی رایگان برخوردار شوید. همچنین در خصوص پناهندگی سوئیس شما عزیزان می توانید سوالات خود را در ذیل این مقاله و در قسمت "ثبت پرسش" مطرح سازید تا در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخ آن ها را دریافت نمایید.