پناهندگی اتریش

31 نظر

برای پناهندگی در اتریش افرادی می توانند این روش را انتخاب کنند که از نظر جانی در خظر باشند و دارای مشکلات سیاسی و یا اعتقادی باشند. بعد از اینکه درخواست پناهندگی خود را به کشور اتریش اعلام  کردند فرد باید ثابت کند که جان او در خطر است و بازگشت به کشور مبدآ را ندارد و در مصاحبه ای که با افسر اتریش دارد باید افسر اتریش را برای پناهندگی در اتریش قانع کند. اگر متقاضی بتواند افسر اتریش را قانع کند به او کارت سفید پناهندگی داده می شود که این پروسه زیر نظر سازمان BFA مورد بررسی قرار می گیرد. در این مقاله سعی بر آن است که اساسی ترین و مهم ترین نکات پیرامون پناهندگی در کشور اتریش و خطرات آن را به صورت مدون، ساده و مفید خدمت شما متقاضیان گرامی ارائه دهیم. لازم به ذکر است موسسه ملک پور هیچ گونه خدماتی در خصوص پناهندگی ندارد. شما عزیزان می توانید با مشاورین موسسه ملک پور تماس حاصل نمایید و اطلاعات دقیق درباره پناهندگی در اتریش و شرایط پناهندگی در آن کشور کسب نمایید.

موسسه ملک پور هیچ گونه خدماتی برای پناهندگی ارائه نمی کند و مطالب این صفحه تنها جهت ارتقا اطلاعات شما عزیزان و آشنایی با خطرات پناهندگی ارایه می گردد.

ویدیو موسسه MIE در مورد پناهندگی در اتریش


 

مباحثی که در این مقاله به آن ها خواهیم پرداخت:

تماس با ما

پناهندگی اتریش

شرایط پناهندگی در اتریش

کشور اتریش که یکی از بهترین کشورهای اروپایی برای زندگی می باشد، با عضویت در کنوانسیون ژنو، زمینه ساز مهاجرت پناهندگان و افراد واجد شرایط در این خصوص می باشد. همین امر باعث شده است که افراد بسیاری این روش را به عنوان تنها روش مهاجرت به اتریش در نظر گرفته و بدون در نظر گرفتن مزایا و معایب پناهندگی در اتریش، برای این روش اقدام نمایند. در وهله نخست باید گفت که این روش تنها برای افرادی امکان پذیر است که در لیست تعاریف قانونی ارائه شده پیرامون واژه پناهنده قرار گیرند؛ ضمن این که خطرات و دشواری های این روش مهاجرتی بسیار زیاد است و حتی ممکن است فرد را به مقصد و منظور مورد نظر خود نرساند. در حالی که کشور اتریش، علاوه بر پناهندگی، روش های متنوع دیگری را نیز برای مهاجرت به این کشور فراهم نموده است که دشواری ها و خطرات مهاجرت به اتریش از طریق پناهندگی را به دنبال نخواهد داشت.

ویدیو موسسه MIE در موردپناهندگی در اتریش


 

 

در بحث پناهندگی اتریش در ابتدا به توضیح کوتاهی از ویژگی های کشور اتریش خواهیم پرداخت. اتریش دارای جمعیت کم، طبیعتی زیبا و اقتصادی پیشرفته است. وین، پایتخت اتریش و بزرگترین شهر آن می باشد. زبان رسمی اتریش، آلمانی بوده و جمعیت آن در حدود 8.9 میلیون نفر می باشد. رفاه بالای اجتماعی و کیفیت مطلوب زندگی در کشور اتریش سبب گردیده تا همواره افرادی که آگاهی کامل از خطرات و عواقب پناهندگی اتریش ندارند، این راه را برای مهاجرت انتخاب کنند. اتریش عضو اتحادیه اروپاست لذا قوانین و مراحل پناهندگی اتریش در اکثر موارد به قوانین پناهندگی سایر کشورهای اروپایی شباهت دارد. در حال حاضر اشخاصی که درخواست پناهندگی در اتریش می نمایند با کمبود امکانات وشرایط زندگی نامناسبی مواجه می شوند.

تعریف کنوانسیون ژنو (کنوانسیون پناهندگی)

پناهندگی اتریش به دلیل عضویت کشور اتریش در کنوانسیون پناهندگی سازمان ملل متحد (ژنو) مورد اقبال پناهندگان قرار گرفته چرا که به موجب این پیمان امتیازاتی برای متقاضیان پناهندگی در نظر گرفته می شود. البته در ماه های اخیر، اتریش اعلام نمود طرح خروج از کنوانسیون پناهندگی را کلید می زند. کنوانسیون ژنو پیمانی است که بین کشورهای امضا کننده منعقد شده است و پراهمیت ترین ماده حقوق بین الملل بشر دوستانه می باشد. از دید حقوقی پناهنده به کسی گفته می شود که کشور خود را از ترس شکنجه، آزار و اذیت و کشته شدن بخاطر نژاد، مذهب، باورهای سیاسی، ملیت یا آزار و اذیت های جسمی و یا جنسی ترک می کند. اتریش به دلیل تعداد زیاد پناهندگان در کشورش و آثار جانبی آن، بر آن است تا عضویت خود را در کنوانسیون ژنو لغو نماید. تعداد پناهندگان در اتریش از سال 1990 تا 2017 و سیر صعودی آن در نمودار زیر نمایش داده شده است:

پناهندگی اتریش

خطرات پناهندگی در اتریش 

پناهندگی اتریش از همان ابتدای امر خطرات بسیار دارد و هر انسان فهیمی می بایست از این روش مهاجرت بر حذر باشد. پناهندگان خود را با پرداخت مبالغ هنگفت به دست قاچاقچیان آدم می سپارند و از راه دریا و کشتی به کشورهای دیگر روانه می شوند. افراد بسیاری در این راه جان خود را از دست داده اند و چه بسیار افرادی که در میان مرزهای کشورهای بیگانه آواره شده اند. خطرات پناهندگی در اتریش اتریش در کمپ ها پر رنگ تر می شود. کمپ ها اتاق هایی کوچک و محقر هستند که وضعیت بهداشتی مناسبی ندارند و بیش از ده نفر در هر اتاق جای داده خواهد شد. پناهندگی اتریش علاوه بر خطرات جانی و مالی، ممکن است فرد را به خاطر اخذ رأی مثبت از دادگاه به دروغ و ناهنجارها متوسل نماید و ارزش واعتبار فرد هم در کشور مبدأ و هم در کشور مقصد زیر سوال رود. امروزه اکثر کشورهای اروپایی به دلیل هجوم بی رویه پناهجویان، حقوق پناهندگان را محدود نموده و با سختگیری در پذیرش کیس ها، در اکثر موارد پناهجویان را برمی گردانند. پناهجویان عموماً از کشورهای جهان سوم به کشورهای سطح اول دنیا رجوع می نمایند. در نمودار زیر درصد ملیت پناهجویان در سال 2018 نمایش داده شده است. 

تعریف قانون دوبلین  

در پناهندگی اتریش یکی از قوانین مهم، قانون دوبلین است که نسبت به پناهجویان اعمال می گردد. قانون دوبلین به این صورت است که اگر فرد قبل از ورود و اعلام پناهندگی در اتریش در کشور دیگری از اتحادیه اروپا که عضو کنوانسیون ژنو می باشد، انگشت نگاری نموده و وارد شده باشد، به همان کشور اول بازگردانده خواهد شد. اما اگر شخص تحت عنوان پناهنده اتریش به کشور اتریش ورود نماید و قبل از آن نیز در کشوری مانند یونان که عضو کنوانسیون پناهندگی نیستند انگشت نگاری نموده باشد، شامل دوبلین نبوده و بازگردانده نخواهد شد.

مراحل پناهندگی در اتریش 

پناهندگی اتریش طی مراحل و روال خاص انجام می شود. افراد متقاضی پناهندگی اتریش در لحظه ورود به اتریش می توانند درخواست پناهندگی خود را مطرح نمایند اما درخواست پناهندگی اتریش به معنای قبولی آن نیست. فرد پس از درخواست پناهندگی اتریش و زمانی که به ایستگاه پلیس وارد می شود، بازجویی شده و با وی مصاحبه انجام می شود و سوالات مهمی نظیر هدف از پناهندگی و مهاجرت پرسیده می شود. در مرحله بعد، پس از بازجویی اولیه، پناهندگان به اردوگاه ها و کمپ ها منتقل می شوند. وضعیت زندگی در این کمپ ها برای زندگی مخصوصاً برای خانواده ها اصلا مناسب نیست. در صورتی که پرونده متقاضی مورد قبول قرار گیرد به وی کارت سفید اعطا می شود، با داشتن کارت سفید در کشور اتریش امکان سفر دراتحادیه اروپا امکان پذیر است. یکی از سخت ترین مراحل اخذ اقامت از طریق پناهندگی اتریش، مصاحبه های پی در پی است که فرد می بایست در طول پروسه انجام دهد. سازمان BFA تمام نکات پرونده متقاضی را مورد بررسی قرار می دهد.

دولت اتریش به پناهنده ممکن است چند کارت اهدا کند:

  • کارت سبز

این کارت در هنگام بررسی پرونده به متقاضی داده می شود و به منزله قبول وی نیست.

  •  کارت سفید

این کارت به منظور تردد متقاضی درکشور اتریش است و نشان دهنده قبولی وی نیست.

  •  کارت طوسی

این کارت با قبول شخص به عنوان پناهنده، به وی اعطا می شود.

  •  کارت زرد

نشان دهنده آن است که متقاضی پذیرش شده و همه چیز به اظهارات بعدی وی بستگی دارد.

قوانین پناهندگی در اتریش

در زیر یک بررسی کلی از قوانین پناهندگی در اتریش آورده شده است:

  • پروسه درخواست پناهندگی: افرادی که به دلیل تعقیب، اذیت و یا تهدیدات خطرناک در کشور خود به شکلی که امکان زندگی در آنجا برای آن‌ها غیرممکن شده، می‌توانند درخواست پناهندگی در اتریش دهند و همچنین درخواست‌ها به صورت شفاف و بر اساس اصول حقوق بشر بررسی می‌شوند.
  • پروسه ارزیابی درخواست: اتریش اطلاعات مربوط به پرونده‌های پناهندگی را با دقت بررسی می‌کند. این ارزیابی می تواند شامل بررسی احتمال تهدید جدی به زندگی یا آزار جسمی یا روحی فرد باشد.
  • حقوق پناهندگان: افرادی که درخواست پناهندگی آنها تایید می‌شود، حق محافظت و پناهندگی در اتریش را دارند.
  • تعهدات بین‌المللی: اتریش به تعهدات بین‌المللی خود نسبت به حقوق پناهندگان پایبند است، از جمله کنوانسیون ژنو و پروتکل‌های اضافی آن می باشد.

آیا اقامت اتریش از طریق پناهندگی امکان پذیر است؟

اتریش یکی از کشورهایی است که تاریخچه طولانی دریافت پناهندگان دارد و سیاست‌های مهاجرتی فعالی دارد. این کشور از دهه‌های گذشته تاکنون پناهندگان را از سراسر جهان پذیرفته است. همچنین این کشور عضو اتحادیه اروپا است و بر اساس قوانین اتحادیه اروپا، تعهد به پذیرش پناهندگان و افرادی که در خطرناکی قرار دارند و احقاق حقوق انسانی را دارند. همچنین، اتریش به عنوان یکی از کشورهای متعهد به کمک به پناهندگان و مهاجران در سطح بین‌المللی شناخته می‌شود.

به عنوان یکی از پایگاه‌های پناهندگی در اتریش، افراد می‌توانند درخواست پناهندگی خود را ارائه دهند و پس از بررسی موارد، اگر وضعیت پناهندگی آنها تأیید شود، می‌توانند در اتریش اقامت پیدا کنند.

کیس های پناهندگی در اتریش 

قبل از پذیرش پناهندگی اتریش، کیس پناهندگی توسط اداره مهاجرت اتریش بررسی می شود. کیس پناهندگی، مجموعه ای از گفته ها و ادعاهایی است که پناهنده قصد دارد به مراجع ذیربط ارائه دهد. کیس های پناهندگی اتریش عموماً در قالب سیاسی، اجتماعی و مذهبی هستند. براساس کنوانسیون ژنو، پناهنده به شخصی گفته می شود که به دلیل مذهب، نژاد، عقاید سیاسی و یا عضویت در گروه های خاص، در کشور خود ترس از کشته شدن، آزار و شکنجه دارد. در زیر به بررسی انواع کیس های پناهندگی اتریش می پردازیم:

 پناهندگی اتریش براساس نژاد

در این کیس، شخص بخاطر نژاد خاص خود در کشورش مورد آزار و اذیت قرار گرفته و به کشوری دیگر پناهنده می شود. نمونه این نوع پناهندگی، افراد با نژادهای گوناگون در رژیم نژاد پرست آپارات آفریقای جنوبی بودند که به کشورهای دیگر پناهنده می شدند.

 پناهندگی اتریش براساس مذهب

در این نوع کیس، دین و مذهب فرد در کشور مبدأ مورد قبول نیست و به کشور دیگر پناه می آورد. نمونه های بارز این نوع کیس، اقلیت بهائی در ایران و مسلمانان روهینگیا در میانمار هستند.

 پناهندگی اتریش براساس عضویت در گروه خاص اجتماعی

در این پناهندگی، شخصی که در یک گروه اجتماعی خاص فعالیت می‌کند و این فعالیت برای وی خطرساز است، به کشور اتریش پناهنده می‌ شود. برای مثال دگرباشان جنسی ایرانی می توانند به کشورهای دیگر پناهنده شوند.

 پناهندگی اتریش براساس عقاید سیاسی

اشخاصی که دارای عقاید سیاسی خاصی هستند و یا در گروه های سیاسی فعالیت دارند و بخاطر این فعالیت ها جانشان در خطر است می توانند به کشور اتریش درخواست پناهندگی دهند.

 پناهندگی اتریش به دلیل جنگ

افرادی که در کشورشان درگیر جنگ می باشند می توانند به کشور اتریش پناهنده شوند. نمونه بارز این نوع کیس، سوری ها هستند.

 پناهندگی اتریش به دلایل اجتماعی

در این نوع پناهندگی، شخص بخاطر شرایط سخت زندگی در کشورش به قصد داشتن زندگی بهتر به کشور اتریش پناهنده می شود.

پناهندگی اتریش با ویزای توریستی

در پاسخ به این سوال که آیا می توان با داشتن ویزای توریستی اتریش وارد این کشور شد و تقاضای پناهندگی کرد؟ پاسخ به این سوال مثبت است. شما می توانید به محض ورود به خاک کشور اتریش به پلیس فرودگاه و یا پس از ورود به شهرهای اتریش به پلیس محلی درخواست خود را برای پناهندگی اعلام نمایید.

روش های جایگزین پناهندگی در اتریش 

پناهندگی اتریش پیچیدگی های بسیاری داشته و گاهی سال ها به طول می انجامد. بسیاری از متقاضیان پناهندگی اتریش دارای شرایط مهاجرت از راه قانونی هستند ولی به دلیل عدم آگاهی، روش های غیرقانونی مهاجرت را انتخاب می کنند به همین دلیل اشخاصی که قصد مهاجرت به اتریش دارند باید قبل از هر اقدامی، طرق مهاجرت به اتریش را بررسی نمایند تا بتوانند تصمیم درستی اتخاذ نمایند. مقاله اقامت در اتریش می تواند شما را با انواع روش های اخذ اقامت اتریش آشنت نماید، در ادامه به بررسی سایر روش های جایگزین پناهندگی اتریش بطور مختصر می پردازیم:

• پناهندگی اتریش و روش جایگزین آن از طریق تحصیل

تحصیل در اتریش با توجه به آن که نظام آموزشی عالی و دانشگاه های قوی و ممتاز دارد همواره مورد توجه افراد بسیاری بوده است. تحصیل در دانشگاه های دولتی اتریش به زبان آلمانی تقریباً رایگان است. لازم به ذکر می باشد که مدرک زبان آلمانی درسطح A2 برای پذیرش کفایت می کند و دانشگاه به فرد حدود دو سال فرصت می دهد تا زبان آلمانی خود را به سطح مطلوب برساند. تحصیل در دانشگاه های خصوصی به زبان انگلیسی نیز امکان پذیر است و مدرک زبان آیلتس نیاز دارد. برای اخذ پذیرش در مقطع دکترا، فرد نیازمند داشتن سوپروایزر (استاد راهنما) و مدرک زبان است. لازم به ذکر است محصل در این مقطع، حقوق دریافت می نماید. جهت اطلاع از شرایط تحصیل در اتریش با ذکر جزئیات آن می توانید به مقاله تحصیل در اتریش مراجعه فرمایید.

• پناهندگی اتریش و روش جایگزین آن از طریق کار

ویزای کار اتریش یکی از راه های پرطرفدار مهاجرت و دریافت اقامت اتریش است. اخذ ویزای کار اتریش به دو طریق امکان پذیر است:

پیشنهاد شغلی:

در این روش فرد یک پیشنهاد شغلی از یک کارفرما در اتریش دارد که البته دریافت پیشنهاد شغلی بسیار دشوار است و کارفرما می بایست به مدت سه ماه آن شغل را در کشور اتریش آگهی کرده و سه ماه نیز علاوه بر آن در کل اتحادیه اروپا آگهی را منتشر کند و در صورتی که هیچ شخصی واجد شرایط کار مورد نظر موجود نبود، جایگاه شغلی به متقاضی خارجی می رسد.

ویزای جستجوی کار:

این ویزا امتیازبندی است و در صورتی که فرد امتیاز لازم را کسب نماید، به وی فرصت شش ماهه ای داده می شود که در کشور اتریش به دنبال کار در اتریش گشته و در صورتی که کار مناسب و مرتبط با رشته خود را پیدا نماید می تواند کارت قرمز سفید قرمز دریافت نماید.

جهت اطلاعات بیشتر در این زمینه، مقاله کار در اتریش جهت مطالعه شما عزیزان قرار داده شده است: 

• پناهندگی اتریش و روش جایگزین آن از طریق سرمایه گذاری

اتریش به دلیل دارا بودن سیستم اقتصادی قوی و ثبات سیاسی، کشوری مناسب برای سرمایه گذارانی است که به دنبال انتقال سرمایه خود هستند. سرمایه گذاری در کشور اتریش از طریق خرید ملک، ثبت شرکت و کارآفرینی امکان پذیر است. همچنین در صورتی که فرد توانایی مالی بالایی داشته باشد، می تواند از طریق خود حمایتی بدون نیاز به انتقال سرمایه به این کشور مهاجرت نماید. سرمایه گذاری در اتریش در تخصص موسسه ملک پور است و اطلاعات جامع در این باب در مقاله زیر گردآوری شده است. علاوه بر مطالعه مقاله و اقدام به صورت شخصی، می توانید با اقدام از طریق موسسه، از راهنمایی بهترین متخصصان اتریشی در امور سرمایه گذاری در اتریش و اخذ اقامت از این طریق بهره مند شده و همراهی و حمایت آنان را تا انتهای مسیر داشته باشید.

• پناهندگی اتریش و روش جایگزین آن از طریق ازدواج و تولد

اخذ اقامت از طریق تولد به دو صورت خاک و خون می باشد. در کشور اتریش اعطای تابعیت براساس قانون خون است، بدین معنی که طفلی که از پدر یا مادر اتریشی متولد می شود صرف نظر از محل تولد تابعیت کشور اتریش را اخذ می نماید. در نتیجه شما نمی توانید با تولد فرزند در این کشور، اقامت و تابعیت دریافت کنید.

مهاجرت و اخذ اقامت و تابعیت اتریش از طریق ازدواج نیز امکان پذیر است. فرد در صورت ازدواج با مرد یا زن اتریشی و رعایت شرایط لازم می تواند اقامت و تابعیت کشور اتریش را اخذ نماید. البته اثبات ازدواج یکی از مهم ترین نکاتی است که فرد باید انجام دهد چرا که در سال های اخیر ازدواج های صوری برای اخذ اقامت افزایش یافته و موجب حساسیت هایی برای سفارت شده است.

در صورتی که تمایل دارید بهترین راه مهاجرت خود را از یک منبع معتبر کسب نمایید توصیه می شود نسبت به تهیه ویدیوی راهنمای گام به گام اخذ اقامت اقدام نمایید تا با شناخت کامل و حتی بدون نیاز به متخصص مهاجرت، بهترین مسیر مهاجرت خود را دریابید.


سوالات متداول 

✔️ آیا با پناهندگی در اتریش می توان به تابعیت این کشور دست یافت؟
تنها بخش کمی از متقاضیان پناهندگی که مشکل جدی و واقعی برای فرار و ترک کشور خود دارند (جنگ زدگی، خطر مرگ، ...) می توانند در کشور اتریش و سایر کشورها پناهنده شوند و باقی این افراد به اصطلاح دیپورت خواهند شد.

✔️ آیا پناهندگی در اتریش روش خوبی است؟
خیر. بدلیل عدم امکان بازگشت به کشور مبدا، خطرات مسیر، دشواری زندگی در کمپ، تضمینی نبودن قبولی درخواست پناهندگی و وجود روش های جایگزین، روش پناهندگی در اتریش به هیچ وجه توصیه نمی شود.

✔️ آیا کشور اتریش کنوانسیون ژنو را پذیرفته است؟
بله. کشور اتریش جزو کشورهای تابع این کنوانسیون محسوب می شود.

✔️ خدمات موسسه ملک پور در باب پناهندگی چیست؟
موسسه ملک پور پناهندگی را روش نادرستی دانسته و هیچ گونه خدماتی در زمینه پناهندگی ندارد.


 سخن پایانی 

پناهندگی اتریش، گرفتن اقامت از طریق پناهندگی در اتریش و پناهندگی اتریش با ویزای توریستی در این مقاله مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت و کنوانسین ژنو و قواعد آن، کیس های پناهندگی، خطرات پناهندگی در اتریش اتریش و همچنین راه های قانونی جایگزین پناهندگی جهت مهاجرت به اتریش بررسی شد. پناهندگی اتریش نادرست ترین روش مهاجرتی به این کشور است. موسسه MIE؛ به هیچ عنوان مهاجرت از طریق پناهندگی را پیشنهاد نمی دهد، بلکه توصیه اکید می نماید که از طرق قانونی مهاجرت به اتریش اقدام نمایید و در نهایت به اقامت کشور اتریش دست یابید. همواره می توانید با تماس با مجموعه از مشاوره رایگان تلفنی بهره مند شوید. در قسمت "ثبت پرسش" در انتهای همین مقاله نیز می توانید نظرات و پرسش های خود را ثبت نموده تا در سریع ترین زمان ممکن به پاسخ آن ها دست یابید.

ّ

امتیاز 4.02 از 5 ( 41 رای ثبت شده)

مطالب مرتبط و مفید


ثبت پرسش
عباس عزیزی
سلام و سپاس فراوان بابت مقاله کاملتان سلام بنده 30 ساله هستم و فوق لیسانس برق دارم. یک سوال داشتم آیا پناهندگی در اتریش را نسبت به تحصیل در این کشور توصیه می نمایید؟ آیا پس از تحصیل می توان اقامت دائم و پاسپورت گرفت؟ خیلی ممنون
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب دوست عزیز همانطور که در متن مقاله هم مطالعه فرمودید موسسه ملک پور هیچگونه خدمات و مشاوره ای درخصوص پناهندگی ندارد. رشته شما رشته خیلی خوبی است و به راحتی میتوانید با این رشته کار پیدا کنید. پیشنهاد می کنم حتما با موسسه تماس بگیرید تا شرایط عمومی شما بصورت رایگان برای کار - تحصیل در کشور اتریش بررسی شود. موفق باشید.
محمد کاظم بروجردی
با سلام ممنون از مقاله خوبتون. آیا اقدام برای پناهندگی اتریش محدودیت رفت و آمد به ایران را موجب می شود؟ این محدودیت تا چه زمانی ادامه خواهد داشت و بعد از چندسال میتونم به ایران برگردم؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب دوست عزیز موسسه ملک پور هیچگونه خدمات و مشاوره ای راجع به پناهندگی ندارد و پیشنهاد می کنم راجع به راه های جایگزین پناهندگی هم تحقیق نمایید. موفق باشید.
عماد صالحی
با سلام برای سرمایه گذاری و ثبت شرکت در اتریش چه میزان حداقل هزینه های لازم است؟ شرایط لازم و میزان زمانی که طول می کشد تا به اقامت دائم برسیم چقدر است؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت دوست گرامی، ثبت شرکت به تنهایی منجر به دریافت اقامت در کشور اتریش نمی گردد و شما باید شرکتی ثبت نمایید که بتوانید با توجه به تحصیلات و سوابق کاری خود در این کشور مشغول به کار شوید. برای بررسی شرایط خود جهت اقدام برای ثبت شرکت اتریش می توانید با کارشناسان موسسه تماس حاصل نمایید و از راهنمایی آنها استفاده کنید.
Hossein
سلام خسته نباشید . دیپلم امور اداری دارم مدرک آرایشگری و هتل داری هم دارم. برای کار میخوام بیام اتریش عموی خانومم اتریش زندگی میکنن ۲۰ سال هست . چطور میتونم برم راه روشی داره که بتونم از ایران برم .برای کار کشور دیگه ۳۳سالمه
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت. دوست گرامی، در صورتی که بتوانید از کارفرمایی در این کشور جاب آفر دریافت نمایید می توانید از طریق کار تشریف ببرید اما شرایط کاریابی در حال حاضر قدری دشوار شده است و شاید بهتر باشد به واسطه تحصیل وارد اتریش شده و بعد از آن مشغول به کار شوید. بهتر است در این خصوص با کارشناسان موسسه تماس حاصل نمایید و مشاوره رایگان دریافت کنید.
Asghar
با سلام. اگه بنده با همراه خانواده با ویزای توریستی شنگن وارد اتریش شوم شما میتونید کاری انجام بدین که بهتر از پناهندگی باشه؟ سطح زبان صفر میباشد.
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت. دوست گرامی، در صورت ورود با ویزای توریستی به کشور اتریش شما نمی توانید نوع ویزای خود را تغییر دهید و بهتر است از ابتدا با روش های قانونی ورود پیدا کنید و اقامت دریافت کنید.
منصوره همایون
سلام و ممنوع از اطلاعات مفیدتون. من سی و شش سالمه. مجردم. لیسانس زبان انگلیسی. معلم زبان بودم. الان بیکارم. نقاشی و رقص هم تدریس میکنم. رقص حرفه ای. وضع مالی خوبی ندارم. بنظرتون بهترین راه مهاجرتم به اتریش چیه؟ به زبان آلمانی تسلط شصت درصدی دارم.
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت. دوست گرامی، به طور کلی شرایط سنی شما برای تحصیل مناسب است اما نمی توان تضمینی برای کار برای شما ارائه نمود. بهتر است ابتدا برای تحصیل به اتریش ورود پیدا کنید و پس از ورود به دنبال کار در این کشور باشید.
محمدعلی فهیمی
با عرض سلام من شهروند افغانستانم طوری که برای جهانیان جنگ و ناامنی موجود در کشورم معلوم هست که هر روز زندگی مارا تهدید می کند . بدین وسیله میخـواهم درخواست پناهندگی به کشور اتریش بیدهم . یکی از دوستانم شهروند درجه اول کشور اتریش میباشد آیا همکاری میتواند تا بتوانم درخواست پناهندگی خویش را به همکاری دوستم بپیش ببرم ؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت. دوست گرامی، موسسه ملک پور اقدام و مشاوره ای در خصوص پناهندگی ارائه نمی نماید و مطالب ارائه شده تنها به منظور بالا بردن سطح آگاهی شما در این خصوص می باشد.
شریف خالقی
می خوام برم اتریش؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب. برای بررسی شرایط اقامت اتریش می توانید از مشاوره رایگان با مشاورین موسسه استفاده نمایید. 02149196000
مسعودی فر
سلام و وقت بخیر. یکی از دوستان من بهم پیشنهاد پناهندگی داد ولی مقالات شما رو که خوندم نظرم خیلی عوض شد در مورد این روش. خواستم بپرسم با سن 25 سال و مدرک فوق دیپلم میتونم برای مهاجرت به اتریش یا کشورهای دیگه اقدام کنم؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت. متشکریم از محبت شما دوست گرامی. شما با سن 25 سال و سطح زبان مناسب شانس خوبی برای دریافت اقامت تحصیل در کشور اتریش یا بسیاری دیگر از کشورهای اروپایی و غیراروپایی خواهید داشت. پیشنهاد ما این است از مشاوره رایگان با کارشناسان موسسه استفاده داشته باشید.
عباس
درود خسته نباشید مهاجرت به کشور کانادا خوبه یا اتریش یا آلمان؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب دوست عزیز سوال شما بسیار کلی و سلیقه ای است اگر شرایط خود را اعم از سن، مدرک تحصیلی، سطح زبان، پشتوانه مالی را بفرمایید بهتر می توانیم نظر بدهیم.
لیلا بهرمن
سلام وقت بخیر برای مهاجرت به اتریش راهنمایی میگنید
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب دوست عزیز لطفا شرایط خود را بفرمایید اعم از سن، مدرک تحصیلی سطح زبان و پشتوانه مالی
شهناز عزیزاللهی
برای ادامه تحصیل مقطع دکترا روانشناسی می خواستم ببینم در اتریش شرایط این رشته چطوری هست چگونه باید رفت وادامه تحصیل داد و ایا منجر به اقامت میشه یا نه
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز برای اخذ پذیرش در مقطع دکتری شما بایستی از یک سوپروایزر پذیرش بگیرید. در نهایت پس از تبدیل اقامت تحصیلی به اقامت کاری شما می توانید برای اقامت دائم و پاسپورت اقدام نمایید.
زهرا علی نیا
سلام. من نویسنده سینما و تلویزیون هستم چطور میتونم از طریق کارم مهاجرت کنم؟ کدام کشور بهتر است؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و احترام دوست عزیز شما می توانید از طریق ویزای هنرمندان و افراد موفق برای مهاجرت اقدام فرمایید. برای کسب اطلاع از بهترین کشور ها و شرایط کاریابی پیشنهاد می گردد با شماره تماس های موسسه درارتباط باشید و از مشاوره رایگان اولیه بهره مند گردید.
علیرضا باقری
سلام وقت بخیر چقدر زمان میبره که درخواست پناهندگیمون تو اتریش تایید بشه ؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب. دوست عزیز، موسسه MIE هیچگونه خدمات و مشاوره ای در زمینه پناهندگی ندارد و می توانیم در خصوص سایر روش های قانونی در خدمت شما باشیم.
شیدا علیپور
سلام عرض ادب من ۱۹ ساله هستم و میخواستم برای پناهندگی اتریش اقدام کنم از چه راهی میتونم وارد اتریش بشم ؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب دوست گرامی. شما با شرایط سنی 19 سال می توانید برای تحصیل رایگان در دانشگاه های این کشور اقدام داشته باشید و مسیر پناهندگی توسط موسسه MIE پیشنهاد نمی شود.
مهرداد
سلام از اونجایی که این مسیر پر از خطر هست، روش جایگزین بهتر به نظرتون چی هست؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت. کاملا درست می فرمایید. البته روش های جایگزین دیگری مانند تحصیل، کار و یا سرمایه گذاری وجود دارد که بسته به شرایط شما می تواند متفاوت باشد.
علیمردانی
سلام و وقت بخیر با تشکر از مطالب مفیدی که در سایتتون قرار دارید. من تصمیم داشتم در ابتدا با پناهندگی برای اتریش اقدام کنم ولی چون آقای دکتر پیشنهاد نمی کردند منصرف شدم. من 40 سالمه و لیسانس حسابداری دارم و حدود 3،4 میلیارد هم سرمایه زبانمم بد نیست. مجردم میخواستم ببینم تحصیلی به شرایط من میخوره. ممنونم
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت. متشکریم از محبت شما دوست گرامی. بله در صورت داشتن سطح زبان مناسب می توانید برای کشورهایی مانند اتریش، فنلاند، سوئد، دانمارک، هلند و ... اقدام داشته باشید.
مجتبی محمدی
سلام و تشکر از مقاله مفیدتون اگر قبلا پناهنده بودیم و الان برگشته باشیم به کشور خودمان، مجدد میتونیم از طریق روش تحصیلی که قانونی است برای کشور اتریش اقدام کرد؟؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام بله دوست عزیز امکان اقدام وجود دارد.
زهرا سپهری نیا
سلام و سپاس فراوان بابت مقاله خوبتون من ۳۵ساله هستم و لیسانس تاریخ دارم. یک سوال داشتم آیا پناهندگی میتونه راه حل خوبی باشه
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب دوست عزیز. موسسه MIE هیچگونه مشاوره و خدماتی در خصوص پناهندگی ارائه نمی نماید و پیشنهادی برای این روش نخواهیم داشت و بهتر است از روش های قانونی بهتری برای این امر استفاده نمایید.
علی تقی پور
سلام وقت بخیر آیا با سن 38 سال و 12 سال سابقه کار مکانیکی امکان کار در اتریش را داریم که نخواهیم از روش پناهندگی اقدام کنیم؟ متاهل هستم و همسرم پرستار هستن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب دوست عزیز. شما شانس خیلی خوبی برای دریافت ویزای جستجوی کار در اتریش دارید و می توانید شرایط امتیازی خود را حساب کنید. ضمنا اینکه همسر شما نیز با داشتن مدرک زبان آلمانی حداقل B1 می توانند برای معادلسازی در اتریش اقدام داشته باشند. پیشنهاد میکنم حتما از مشاوره با کارشناسان ما استفاده کنید.
ماهان جاویدی
سلام خسته نباشید، من برای پناهندگی اتریش بخوام اقدام کنم با ۱۹ سال سن، اونجا هم اشنا درجه یک دارم ولی پناهندس خودش ولی َشغل و چیزای دیگه داره نیاز نیس تو کمپ باشم، پرونده سیاسی هم دارم اینجا، میخواستم ببینم اگه پناهندگی اقدام کردم بعدش میتونم ویزای کاری بگیرم اگه پیشنهاد کار داشته باشم؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب. موسسه MIE هیچ مشاوره و اقدامی در خصوص روش پناهندگی ندارد.
Zahra
سلام وقت بخیر من پسر عموم‌پناهنده اتریشه و تازه اقامتشو گرفته. اگر من بخوام تحصیلی اقدام کنم، روی پرونده من پناهندگیشون تاثیر میذاره؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت. خیر دوست عزیز، شرایط شما فارغ از شرایط ایشان بوده و در صورتی که مدارک مناسبی ارائه نمایید با کمک وکیل مجرب می توانید برای تحصیل اقدام داشته باشید.
فاطمه
سلام روز بخیر اگر لیسانس مهندسی شیمی داشته باشیم و سرمایه زیاد نداشته باشیم سابقه کارومرتبط فقط ۱ سال داشته باشیم روش جایگزین پناهندگی چه روشی رو پیشنهاد میدید؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت دوست عزیز. شما می توانید برای روش های کار و یا تحصیل در اتریش و یا حتی سایر کشورها اقدام داشته باشید.
احسان
با سلام آيا با 32 سال سن و مدرک دیپلم هم میشه قانونی اقدام کرد ؟ من زبان خیلی بلد نیستم و تو زمینه ساختمان و جوشکاری سابقه کار زیادی دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام بله دوست عزیز شما می‌توانید از روش‌های تحصیلی و یا کاری اقدام نمایید پیشنهاد می‌شود برای دریافت مشاوره با کارشناسان تماس حاصل نمایید.
بابازاده
سلام با تشکر از مطالب مفیدتون ایا با سن ۵۳ سال و داشتن لیسانس حقوق می توان ویزای تحصیلی برای اتریش گرفت؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام بله دوست عزیز این امکان وجود دارد چرا که اتریش روی سن حساس نمی‌باشد.
روشا
سلام میخاستم برای پناهندگی در کشور اتریش'اقدام کنم اما متوجه شدم کار خطرناکی هست آیا شما برای ما روشی را سراغ دارید که با ریسک کمتر وارد اتریش'شویم
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت. پیشنهاد روش بر اساس شرایط شما خواهد بود و بهتر است شرایط خود را با کارشناسان ما در میان بگذارید و روش های مناسب را به شما توضیح دهند. 02149196000
فرزانه
سلام اگر نخواهیم پناهنده بشیم چه روش های دیگه ای وجود داره؟ 37 ساله هستم دیپلم و سالن زیبایی دارم ، اما پشتوانه مالی ندارم متاسفانه ممنونم از راهنمایی شما
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز لطفا با موسسه تماس بگیرید تا شرایط شما را برای روش های کاری و تحصیلی بررسی نمایند.
مبينا
سلام خسته نباشيد ايا با پناهندگي اقامت بگيريم ميشه خانواده رو هم بود پاسپورت اتريش هم ميشه دريافت كرد يا فقط اقامت دائم ميدن
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز در نهایت می توانید برای پاسپورت اقدام نمایید اما پیشنهاد ما روش های قانونی می باشد.
علی حبیبی
سلام من 33 ساله هستم و همسرم 30 ساله هستن فرزند نداریم خودم مهندس نرم افزار هستم و زبانم خوبه به جز پناهندگی چه روش هایی برای دریافت اقامت اتریش وجود داره؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز شما می توانید از روش تحصیلی یا کاری اقدام نمایید.پیشنهاد می شود برای دریافت مشاوره با موسسه تماس حاصل نمایید.
دیبا
سلام و عرض ادب همسر من دو سال پیش پناهنده بود توی اروپا و برگشت. ایا ما الان امکان اقدام از راه های قانونی رو برای اتریش یا اروپا داریم؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب. شرایط ایشان توسط وکیل باید بررسی شود ولی احتمالا بتوانید اقدام داشته باشید و قانونی مهاجرت کنید.
علی باقری
سلام من 42 سالمه متاهلم باتوجه به سنم میشه در اتریش تحصیل کنم؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام بله دوست عزیز امکان پذیر است.
مشاوره رایگان