ویزای فنلاند

14 دی 1401 6 نظر

تمامی مطالب این مقاله در خصوص انواع ویزای فنلاند تضمینی و انواع روش های مهاجرت به فنلاند می باشد. ممکن است قبل از مهاجرت و مسافرت به این کشور با سوالاتی مواجه شوید از جمله این که: آیا اتباع ایرانی می توانند ویزای فنلاند را درخواست نمایند؟ مدارک لازم برای ویزای فنلاند کدامند؟ انواع ویزای مهاجرت به فنلاند کدامند؟ در ادامه به این قبیل سوالات و سایر سوالات شما خوبان پاسخ خواهیم داد. فنلاند، یکی از بهترین کشورهای حوزه اسکاندیناوی از لحاظ بالا بودن سطح رفاه و کیفیت زندگی می باشد. همین امر سبب گشته تا فنلاند به یکی از کشورهای پرمتقاضی تبدیل گردد. مؤسسه مشاوره ای MIE با سابقه طولانی و درخشانی که در زمینه انواع ویزای فنلاند و دیگر کشورها دارد این مقاله را جهت افزایش اطلاعات متقاضیان این امر تهیه و گردآوری کرده است. اگر با مطالعه مقاله پیش رو هنوز پاسخ ابهامات ذهنی خود را دریافت نکرده اید، می توانید با کارشناسان کاردان این مؤسسه جهت دریافت مشاوره اولیه رایگان از طریق تماس تلفنی ارتباط گرفته و اطلاعات به روز و دقیقی را در خصوص ویزای فنلاند دریافت نمایید. این مقاله، بر اساس تحقیقات صورت گرفته توسط موسسه ملک پور و پرسش از وکلای محلی همکار فنلاند و همچنین بررسی سایت های دولتی تهیه و تدوین شده است.

مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:

 

  • توضیحات موسسه ملک پور در زمینه اخذ ویزا

فایل تصویری موسسه ملک پور درمورد اخذ ویزا

فایل صوتی موسسه ملک پور درمورد اخذ ویزا

تماس با ما

 

ویزای فنلاند

شرایط مهاجرت به فنلاند

فنلاند یکی از کشورهای حوزه اسکاندیناوی است که پس از قرن ۱۹ به عنوان کشوری مستقل شناخته شد. این کشور در قسمت شمالی اروپا قرار گرفته است و با کشورهایی نظیر نروژ، روسیه و سوئد هم مرز می باشد.‌ جالب است بدانید که فنلاند هر ساله به عنوان بهترین کشور حوزه اسکاندیناوی از لحاظ سطح کیفیت زندگی در رده بالایی قرار می‌گیرد. به دلیل بالا بودن سطح کیفیت زندگی و سطح رفاه در فنلاند، سالانه متقاضیان از طریق یکی از انواع ویزاها به فنلاند مهاجرت می کنند. مردم به دو زبان سوئدی و فنلاندی با یکدیگر مکالمه می‌کنند. هلنسیکی پایتخت و بزرگ ترین شهر فنلاند می‌ باشد که در جنوب این کشور واقع شده است. متقاضیان این امر می‌توانند از طریق روش‌ های متنوع کاری، تحصیلی، ازدواج، سرمایه‌گذاری و غیره به این کشور مهاجرت نمایند و در نهایت پس از گذشت چند سال اقامت و پاسپورت این کشور را به دست آورند. در ادامه مقاله پیش رو، به ارزیابی انواع ویزای فنلاند می پردازیم و شما را با تمامی راه ‌های قانونی ورود به این کشور آشنا می نماییم‌.

انواع ویزای فنلاند

اگر مشتاق مهاجرت به کشور فنلاند می باشید، پیشنهاد می کنیم قبل از هر گونه اقدامی انواع ویزاهای این کشور را مورد بررسی قرار دهید و متناسب با رزومه ای که ارائه می‌ دهید یکی از انواع ویزاها را درخواست نمایید. به منظور آشنایی شما خوبان با راه های ورود به کشور فنلاند، در ادامه انواع ویزاهای این کشور را تشریح نمودیم.

ویزای نوع A

این ویزا مختص تمامی کشورهای عضو اتحادیه شینگن و کشور فنلاند می باشد. به ویزای نوع A ویزای ترانزیت نیز می گویند. اشخاصی که این نوع ویزا را درخواست می نمایند با دریافت آن تنها می‌ توانند در فرودگاه کشور فنلاند یا کشورهای عضو اتحادیه شینگن پیاده شوند‌.

ویزای نوع B

دارندگان این ویزا اجازه خروج از فرودگاه را دارند. افرادی که ویزای نوع B را دریافت می‌کنند، حق دارند از طریق مسیرهای زمینی بین کشورهایی که خارج از شینگن قرار دارند، سفر کنند. این ویزا تا ۵ روز اعتبار دارد.

ویزای نوع C

این ویزا هیچ گونه آثار اقامتی ندارد دارندگان آن تنها به مدت محدودی می‌ توانند در فنلاند بمانند. طول مدت ویزای نوع C بسته به هدف شما متغیر می باشد و در انواع مختلف یک بار ورود، دو بار ورود و چند بار ورود صادر می‌ شود. دارندگان ویزای تک ورودی تنها یک بار اجازه ورود به کشور فنلاند و کشورهای عضو اتحادیه شنگن را دارند ولی افرادی که ویزای دوبار ورود یا به عبارتی دو ورودی را دریافت می‌ کنند دو بار حق ورود به کشورهای شنگن را دارند. در ویزای چند ورودی اشخاص می توانند بدون محدودیت چندین بار وارد کشور فنلاند و کشورهای حوزه شینگن شوند. دارندگان این نوع ویزا اجازه دارند تا ۹۰ روز در یکی از کشورهای حوزه شینگن بمانند.

ویزای نوع D

امروزه اشخاص برای اقامت های طولانی مدت خود ویزای نوع D را درخواست می نمایند به این نوع ویزا ویزای ملی نیز می‌گویند و برای متقاضیانی صادر می‌شود که تصمیم دارند برای ادامه تحصیل، کار یا غیره به حوزه شینگن مهاجرت نمایند. جالب است بدانید ویزای نوع D همانند ویزای نوع C به صورت تک ورودی و چند ورودی صادر می شود.

ویزای تحصیلی فنلاند

متقاضیان تحصیل در فنلاند می بایست قبل از مهاجرت ویزای تحصیلی این کشور را دریافت نمایند. تحصیل در کشور فنلاند در مقطع مدارس و دانشگاهی برای دانش‌آموزان و دانشجویان خارجی به خصوص اتباع ایرانی امکان پذیر می باشد. در ادامه تحصیل در مدارس و مقطع دانشگاهی را شرح نمودیم.

مقطع مدارس

زبان آموزش در مقطع ابتدایی و مقطع متوسطه در کشور فنلاند به زبان فنلاندی انجام می‌ شود. دانش‌ آموزان در بازه سنی ۹ تا ۱۶ سال در این مقطع تحصیلی می نمایند و پس از گذشت ۹ سال از زمان تحصیل خود وارد دوره سه ساله مقطع متوسطه می شوند. در واقع می توان گفت دانش‌آموزان ۱۲ سال در مقطع مدارس تحصیل می نمایند و پس از آن در صورت تمایل می‌ توانند وارد دانشگاه یا مؤسسات عالی آموزشی شوند.

تحصیل در مقطع دانشگاهی خود به سه دسته مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا تقسیم می شود.

تحصیل در مقطع کارشناسی

در صورتی می توانید برای تحصیل در مقطع کارشناسی در کشور فنلاند اقدام نمایید که از دانشگاه انتخابی خود پذیرش دریافت کرده باشید. لازم است بدانید که دانشگاه انتخابی شما می تواند یک دانشگاه خصوصی به زبان انگلیسی باشد. جهت تحصیل به زبان انگلیسی بایستی تقریباً ۶ تا ۱۳ هزار یورو شهریه پرداخت نمایید. داشتن مدرک دیپلم ۱۲ ساله، داشتن معدل بالای ۱۴ و ارائه مدرک زبان انگلیسی آیلتس۶ جهت تحصیل در این مقطع الزامی است. علاوه بر مسلط بودن به زبان انگلیسی بهتر است تا حدودی با زبان سوئدی و فنلاندی آشنا باشید. دانشجویان مقطع کارشناسی در کشور فنلاند ۳ ساله و برخی از رشته ها ۴ ساله فارغ‌ التحصیل می‌ شوند و حق دارند تا ۲۰ ساعت در هفته مشغول به کار شوند.

تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد

تحصیل در این مقطع به دو زبان فنلاندی و انگلیسی برای دانشجویان خارجی و داخلی امکان پذیر می باشد. ارائه مدرک کارشناسی و ارائه مدرک زبان 6/5 جهت تحصیل کارشناسی ارشد در فنلاند الزامی است. شهریه ای که دانشجویان خارجی می‌ بایست پرداخت نمایند، سالانه به صورت میانگین سالیانه 12 هزار یورو می باشد.

تحصیل در مقطع دکترا

تحصیل در این مقطع به دو صورت دکترای تحقیقاتی و دکترای عمومی انجام می‌ شود. اشخاصی که در برنامه دکترای عمومی ثبت نام می نمایند، دوره ‌های تحصیلی آن ها زیر نظر اساتید برجسته و راهنما با اخذ کمک های مالی است؛ در صورتی که دانشجویان دکترای تحقیقاتی بدون دریافت کمک‌ های مالی و کاملاً مستقل تحصیل می‌نمایند. ارائه مدرک آیلتس ۷، ارائه مدرک کارشناسی ارشد، داشتن استاد راهنما و ارائه مقالات بین المللی جهت تحصیل در این مقطع لازم و ضروری است.

در کل یکی از بهترین راههای برای مهاجرت به فنلاند تحصیلی می باشد، دلیل این امر این است که دانشجو علاوه بر آنکه امکان بردن خانواده را دارد با این ویزا امکان کار و جستجوی کار نیز دارد. در ذیل این متن، نام چند دانشگاه کشور فنلاند آورده شده است.

رتبه دانشگاه

نام دانشگاه

شهریه سالانه

18

دانشگاه آلتو

12_15 هزار یورو

3690

دانشگاه اقتصاد هانکن

12 هزار یورو

1314

Helsinki Metropolia UAS

10_12 هزار یورو

741

دانشگاه تورو

8_16 هزار یورو

151

دانشگاه هلسینکی

13_18 هزار یورو

2205

دانشگاه تامپیر

8_12 هزار یورو

1289

دانشگاه فنلاند شرقی

8_15 هزار یورو

ویزای کاری فنلاند

فنلاند کشوری واقع در قاره اروپا است که به دلیل داشتن اقتصاد بسیار عالی و از سوی دیگر بالا بودن سطح رفاه و کیفیت زندگی به نوبه خود یکی از کشورهای برتر اروپایی محسوب می شود. اما در چند سال اخیر به دلیل کمبود نیروی کار ماهر و متخصص نرخ بیکاری در این کشور افزایش یافت. در نموداری که در ادامه ترسیم نمودیم می توانید نرخ بیکاری در سال های اخیر را مشاهده و بررسی نمایید.

تحصیل کارشناسی ارشد در فنلاند

جهت یافتن شغل مناسب و کار در فنلاند باید یک پیشنهاد شغلی از سوی یک کارفرما در فنلاند دریافت کرده باشید؛ در این صورت می توانید اقامت این کشور را دریافت کنید. اجازه اقامت کشور فنلاند در قالب مواردی می باشد که در ذیل این نوشتار به تشریح آنان پرداختیم.

اجازه اقامت برای اشخاص شاغل

اشخاصی که حرفه آنان جزو مشاغل عمومی باشد، می‌توانند این نوع اقامت را دریافت نمایند. به عبارتی این نوع اقامت به اشخاصی تعلق می گیرد که شغل آنان آشپز، پرستار بچه، نظافتچی و مواردی این چنینی باشد.

مجوز اقامت برای نیروی کار فصلی

این نوع اقامت به مدت ۹ ماه صادر می‌ شود و مختص کارگران فصلی است. مشاغلی نظیر فستیوال، جنگلداری، باغبانی و غیره در این اقامت قرار می گیرند.

اقامت پس از تحصیل

تمام دانشجویانی که رویای تحصیل در کشور فنلاند را دارند، می‌ توانند پس از فارغ التحصیلی در این کشور کار کنند و ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل نمایند.

اجازه اقامت برای افراد حرفه ای و تخصصی

این اجازه اقامت مختص افرادی است که در شغل و حرفه خاصی مشغول به کار تمام وقت می شوند و نمی توانند در حرفه یا شغل خاص دیگری مشغول شوند. مشاغلی که در این نوع اقامت قرار می‌ گیرند عبارتند از: مدیریت شرکت ها و سازمان ها، پژوهشگران و معلمان.

دریافت مجوز کار بر اساس یک نوع اقامت دیگر

اگر فرد اقامتی به جز اقامت‌ کاری فنلاند را دریافت کرده باشد، حق دارد در این کشور بمانند و مشغول به کار شود.

ویزای درمانی فنلاند

اشخاصی که از بیماری جسمی یا روحی رنج می‌ برند و به عبارتی بیمار می باشند، می توانند این نوع ویزا را درخواست نمایند و با دریافت آن به کشور فنلاند مهاجرت نمایند و مورد معالجه توسط یک پزشک یا بیمارستان مورد نظر قرار بگیرند. لازم است بدانید تا زمانی که ویزای درمانی شخص بیمار اعتبار داشته باشد، اجازه اقامت در این کشور را دارد. مدارک مورد نیازی که بیماران جهت دریافت ویزای درمانی می بایست ارائه دهند، عبارتند از:

تحصیل دکترا در اتریش

  • تکمیل فرم پذیرشی که بیمارستان مورد نظر شخص بیمار در فنلاند ارائه می‌ دهد. می‌ بایست تاریخ شروع درمان در این فرم ذکر شود.
  • ارائه نامه‌ ای که در آن شرح حال بیمار توسط بیمارستان یا مرکز درمانی ذکر شده باشد
  • داشتن بیمه همراه
  • خرید بلیط رفت و برگشت
  • ارائه گواهی یا نامه‌ای که اثبات نماید شخص بیمار هزینه های درمانی خود را پرداخت کرده است یا ارائه نامه ای که نشان دهد هزینه های درمانی فرد بیمار توسط یک مؤسسه یا ارگان پرداخت می شود.

 

 

ویزای فنلاند

ویزای سرمایه گذاری فنلاند

به دلیل این که واحد پول فنلاند یورو است و تمامی معاملات به یورو انجام می شود، سرمایه گذاران مشتاق سرمایه گذاری در یکی از شهرهای فنلاند می باشند. سرمایه گذار خارجی می تواند در صورت تمایل در بخش صنعت و فناوری سرمایه‌ گذاری کند. از آن جا که توجه به شرایط اقتصادی کشور فنلاند جهت سرمایه گذاری بسیار حائز اهمیت می باشد، پیشنهاد می کنیم قبل از ارسال درخواست خود برای اخذ ویزای فنلاند، نرخ حاکمیت قانون این کشور را مورد ارزیابی قرار دهید. نرخ حاکمیت قانون، نشان دهنده در امان بودن سرمایه متقاضیان خارجی می باشد. در حال حاضر نرخ حاکمیت قانون در کشور فنلاند بسیار پایین می باشد. ارائه بیزینس پلن یا طرح تجاری برای سرمایه‌ گذاری در فنلاند و یا سایر کشورها الزامی می باشد. سرمایه‌ داران خارجی می بایست بیزینس پلنی ارائه دهند که در اقتصاد کشور فنلاند تاثیر مثبتی بگذارد. به عبارت دیگر بیزینس پلن شما باید باعث رشد اقتصاد کشور فنلاند شود. پس از ارائه طرح تجاری باید شرکتی را ثبت نمایید و بیزینس جدیدی را راه اندازی کنید یا به عنوان سهام دار بیزینس آماده را خریداری نمایید. در این صورت می توانید وارد بازار کار فنلاند شوید و تجارت خود را آغاز نمایید. لازم به ذکر است که حداقل سرمایه مورد نیاز جهت سرمایه گذاری در فنلاند ۱۰۰ هزار یورو می باشد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای فنلاند

در این قسمت، مدارک لازم برای اخذ یکی از انواع ویزای فنلاند خدمت شما سروران گرامی ارائه می گردد. البته اگر می خواهید از طریق کار یا تحصیل وارد فنلاند شوید، باید اسناد و مدارک دیگری علاوه بر مدارک ذکر شده در زیر این متن ارائه دهید.

تحصیل دکترا در اتریش

  • ارائه دو قطعه عکس پاسپورتی
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • ارائه گذرنامه معتبر
  • ارائه بیمه نامه مسافرتی با ارزش حداقل ۳۰ هزار یورو
  • ارائه گواهی مالی
  • ارائه برنامه سفر و محل سکونت فرد متقاضی در ویزا های توریستی
  • ارائه قرارداد منعقده با یک کارفرمای معتمد و معتبر فنلاندی در ویزای کاری
  • ارائه نامه پذیرش در ویزای تحصیلی

 

مراحل اخذ ویزای فنلاند

برای حضور در کشور فنلاند نیازمند اخذ ویزا می‌باشد. ویزای کشور فنلاند از راه های مختلف قابل دریافت است. اگر بخواهیم مراحل اخذ ویزای فنلاند را شرح دهیم، باید به مراحل زیر اشاره نماییم:

  • انتخاب روش اخذ ویزا
  • جمع آوری اسناد و مدارک مورد نیاز
  • ثبت و ارائه درخواست ویزا
  • پرداخت هزینه های موجود برای اخذ ویزا
  • ترجمه رسمی مدارک

هر کدام از مراحل ذکر شده ،اقداماتی را در دل خود جای داده اند که برای موفقیت در این مسیر، انجام همین اقدامات مهم و واجب می باشد. برای مثال: در زمان ارائه درخواست، باید افراد اقداماتی نظیر آزمایش های بیومتریک، اثر انگشت، و... را انجام دهند. انجام مجموعه اقدامات بوده که موجب دریافت ویزای فنلاند می گردد.

هزینه ویزای فنلاند

هنگامی که متقاضی اقدام به اخذ ویزا کشور فنلاند می کند، مانند سایر کشورهای جهان باید هزینه هایی را پرداخت نماید. این هزینه ها در موارد گوناگون خلاصه می‌شود که مهم‌ترین آن مربوط به صدور ویزا است. در ادامه جزئیات دقیقی از هزینه ویزای فنلاند را در جدول زیر بررسی نموده ایم. مطالعه اطلاعات این جدول برای آن دسته از افرادی که قصد مهاجرت به کشور فنلاند و اخذ ویزای این کشور را دارند، بسیار مهم می باشد:

 نوع ویزا

 برآورد هزینه

 کوتاه مدت شنگن

 80 یورو

 کودکان بین 16 تا 12 سال(ملیت های توافقنامه تسهیل ویزا شامل نمی شود)

 40 یور

 نوزاد تا 5 سالگی

 رایگان

 کودک 6 تا 12 و دیگر شهروندانی عضو اتحادیه اروپا که توافق نامه تسهیل   ویزا را امضا کرده اند که شامل

 کشور روسیه
 کشور آلبانی
 کشور ارمنستان
 کشور آذربایجان
 کشور بلاروس
 کشور بوسنی و هزرگوین
 کشور گرجستان
 کشور مقدونیه
 کشور مولداوی
 کشور مونتنگرو
 کشور صربستان
 کشور اکراین

 35 یورو

 کشور کیپ ورد

 80 یورو

 متقاضیان تحت پوشش دستور اجرایی 2004/38/EC

 معاف از پرداخت هزینه ویزا

 اعضای خانواده یک شهروند فنلاندی

 معاف از پرداخت هزینه ویزا

 افرادی که پاسپورت رسمی داشته و یا دیپلماتیک هستند

 معاف از پرداخت هزینه ویزا

 دانش آموزان، دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد، استادان همراه، محققان و   پژوهشگران، نمایندگان نهاد های خصوصی و غیرانتفاعی کمتر از 25 سال که   در سمینارها، کنفرانس ها و... شرکت کرده اند.

 معاف از پرداخت هزینه ویزا

 

مدت زمان صدور ویزای فنلاند

بعد از انجام همه مراحل و اقدامات برای اخذ ویزای فنلاند، افراد باید منتظر جواب این کشور برای اعطای ویزا و صدور آن باشند. مدت زمانی که برای بررسی به پرونده ویزا فنلاند نیاز است، در حال حاضر حاضر ۱۵ روز می باشد. البته این عدد ثابت نبوده و در بعضی از اوقات تا ۴۵ روز نیز به طول می انجامد. پس از این مدت زمان است که معلوم می شود با صدور ویزای افراد موافقت و یا رد شده است. در زمان رد شدن درخواست افراد مبنی بر صدور ویزای، فنلاند فرصت برای تجدید نظر و برگرداندن رای افسران اداره مهاجرت کشور فنلاند وجود دارد.

ریجکت ویزای فنلاند

در شرایطی امکان عدم موافقت با درخواست متقاضی مبنی بر اخذ ویزا و یا به عبارتی ریجکت ویزای فنلاند وجود دارد. در این حالت راهی که پیش روی متقاضی برای اخذ ویزا فنلاند قرار دارد، تقاضای تجدید نظر می باشد. این اتفاق تنها در زمانی کاربرد دارد که خود متقاضی خواستار عدم موافقت با درخواست وی نبوده باشد. چگونگی تجدید نظر در ضمیمه برگه تصمیم رد ویزا آمده است. افراد باید موارد و دلیل های خود را برای متقاعد کردن افسران اداره مهاجرت کشور فنلاند به زبان فنلاندی و یا سوئدی تنظیم کنند و در ۳۰ روز پس از اعلام نتیجه ویزا به سفارت این کشور ارسال نمایند. برای ارائه درخواست تجدیدنظر، متقاضی موظف به پرداخت 172 یورو می باشد. برای فرجام خواهی از تصمیم وزارت امور خارجه باید در خواست را به دادگاه اداری هلسینکی پایتخت فنلاند، ارجاع داد. در این بین هزینه دادرسی اداری دادگاه استیناف نیز وجود دارد که ۲۶۰ یورو می باشد. این پروسه برای شهروندان اتحادیه اروپا و اعضای خانواده آنها به شکلی دیگر پیش می‌رود و متقاضی بدون گذراندن مراحل درخواست تجدید نظر، درخواست خود را مستقیماً به دادگاه اداری ارسال می نماید.

درخواست تجدید نظر در ریجکتی ویزا فنلاند

برخی از مواردی که منجر به ریجکت ویزا و عدم موافقت با درخواست متقاضی می شود شامل موارد زیر است:

  • عدم برخورداری از گذرنامه، مدارک مربوط به مسافرت خارج از کشور و یا فاقد اعتبار بودن آنها
  • مبهم بودن هدف سفر متقاضی
  • عدم اثبات تمکن مالی
  • متقاعد نکردن افسر اداره مهاجرت مبنی بر بازگشت متقاضی به کشور خود
  • دارا بودن سابقه کیفری و یا سیاسی

بسیار مهم است که افراد این موضوع را در نظر بگیرند که لازم است علاوه بر انجام اقدامات در vfs و ثبت مدارک، این عمل را در سایت وزارت امور خارجه فنلاند نیز تکرار کنند. متقاضیان ملزم به تکمیل چک لیست مدارک مورد نیاز که در پرتال آنلاین وجود دارد، خواهند بود.

بسیار مهم است که افراد این موضوع را در نظر بگیرند که لازم است علاوه بر انجام اقدامات در vfs و ثبت مدارک، این عمل را در سایت وزارت امور خارجه فنلاند نیز تکرار کنند. متقاضیان ملزم به تکمیل چک لیست مدارک مورد نیاز که در پرتال آنلاین وجود دارد، خواهند بود.

وقت سفارت فنلاند

اتباع ایرانی از طریق سایت سفارت کشور فنلاند در تهران می‌توانند درخواست وقت سفارت این کشور را داشته باشند. البته تنها افرادی که قصد دریافت ویزاهای کوتاه مدت کشور فنلاند را دارند از طریق سایت سفارت در تهران اقدام می‌ کنند. اگر می خواهید برای ویزای شنگن وقت سفارت را درخواست نمایید، می بایست ایمیلی را به قسمت درخواست ویزا ارسال نمایید. بدین ترتیب درخواست شما ثبت می شود؛ البته باید هزینه آن را نیز به صورت آنلاین پرداخت فرمایید.

نکات مهم ویزای فنلاند

پاسپورت فنلاند به نوبه خود یکی از پاسپورت های با ارزشی می باشد که با دریافت آن می توان به راحتی در یکی از کشورهای عضو اتحادیه شنگن زندگی کرد؛ ولی از لحاظ آب و هوایی کشور فنلاند مکان مناسبی جهت زندگی ایرانیان نمی باشد. به خاطر داشته باشید که قسمت شمالی فنلاند بسیار سرد می باشد از این رو زندگی در این مناطق بسیار سخت است. اکثر مردم فنلاند ترجیح می‌ دهند در قسمت جنوبی این کشور ساکن شوند که نسبتاً آب و هوای خوبی دارد. جهت دریافت اقامت این کشور بایستی سطح زبان انگلیسی خود را ارتقا دهید. برای این منظور می توانید محصول زبان انگلیسی را از سایت رسمی موسسه ملک پور تهیه نمایید. شما با تهیه این محصول از مبتدی آموزش می بینید. علاده بر زبان انگلیسی باید به زبان سوئدی و فنلاندی نیز تسلط کافی داشته باشید.

انتخاب دفتر مهاجرتی

دوره فوق فشرده آموزش زبان (SIC)

بنر گام به گام اخذ اقامت


سوالات متداول راجع به ویزای فنلاند

هزینه دریافت ویزای فنلاند چقدر می باشد؟

هزینه ویزای فنلاند بسته به نوع ویزایی که متناسب با شرایط خود انتخاب می نمایید، متفاوت است.

آیا پناهندگی به فنلاند با ویزای توریستی برای اتباع ایرانی امکان پذیر می باشد؟

بله، متأسفانه در سال‌ های اخیر اشخاص بسیاری از طریق ویزای توریستی در فنلاند پناهنده شده اند؛ اما پناهندگی به دلیل عواقبی که دارد به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

آیا دریافت ویزای فنلاند بدون دعوتنامه امکان پذیر است؟

بله، ولی ممکن است ویزای شما ریجکتی شود.

اخذ وقت سفارت فنلاند به چه صورت است؟

جهت دریافت وقت سفارت باید به سایت سفارت این کشور مراجعه نموده و با توجه به پروسه انتخابی خود، وقت سفارت را دریافت کنید.

ویزای فنلاند و سخن پایانی

در این مقاله اطلاعات مفیدی در خصوص انواع ویزای فنلاند تضمینی، دریافت اقامت فنلاند و تمامی راه هایی که منجر به دریافت یکی از انواع ویزاهای فنلاند می‌ شود در اختیار متقاضیان این امر قرار گرفت. در حال حاضر اشخاصی که مشتاق مهاجرت به فنلاند جهت تحصیل، کار، سرمایه‌گذاری، درمان و غیره هستند، می توانند ویزای فنلاند را درخواست نمایند. البته توجه نمایید که جهت اخذ اقامت دائم و در نهایت پاسپورت فنلاند باید از راه هایی اقدام نمایید که در نهایت منجر به شهروندی شما شود. یکی از راه ها، اخذ ویزای کاری فنلاند است که منجر به اخذ اقامت و تابعیت این کشور می‌ شود. اگر می‌ خواهید به کشورهای دیگری که شرایط مطلوب تری دارند مهاجرت کنید بهتر است؛ با دفاتر مؤسسه مشاوره ای MIE تماس حاصل نمایید و از کارشناسان با تجربه مشاوره رایگان دریافت نمایید. همچنین اگر سوالی در خصوص ویزای فنلاند دارید، می توانید آن را در بخش انتهای مقاله مطرح کنید و پاسخ سوال خود را از کارشناسان ما دریافت نمایید. در صورت رضایت از این مقاله پنج ستاره ارزشمند بدهید.

امتیاز 2.64 از 5 ( 54 رای ثبت شده)

مطالب مرتبط و مفید


ثبت پرسش
امیر اکبری
سلام من خواهرم فنلاند زندگی میکونه چند ساله دعوت نامه می‌فرسته ولی قبول نمیشم راهی هست که بشه انجام بدم یا مشاور خوبی که کارامو انجام بده
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب بله دوست عزیز شماره تماس خود را در سایت موسسه ملکپور ثبت نمایید تا مشاوران مجرب با شما تماس بگیرند
سیما قنبری
سلام وقت بخیر من سوال داشتم که کسی که دعوت بشه به فنلاند و بعد با یک شهروند فنلاندی ازدواج کنه میتونه اقامت دائم بگیره یا نه
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام بله در صورت رعایت قوانین لازم منجربه اقامت دائم می گردد.
امید مقدس
سلام اگر کسی برای کار، ویزای نوع D درخواست کرد؛ اما در فنلاند کار [شغل] نداشت، باز میتونه ویزا رو دریافت کنه؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز برای اخذ ویزای کاری شما بایستی جاب افر از یک کارفرما داشته باشید‌
مشاوره رایگان