ویزای آلمان

15 دی 1401 4 نظر

ویزای آلمان، انواع روش های دریافت ویزای آلمان، مدارک لازم جهت اخذ ویزا در آلمان، قیمت ویزای آلمان از ایران و دیگر مسائل مربوط به این موضوع در این مقاله به صورت کامل مورد تحلیل و بررسی علمی قرار خواهد گرفت. آیا تحصیل کردن در آلمان رایگان است؟ از چه روش هایی می توان جهت دریافت ویزای آلمان اقدام کرد؟ برای ویزای جست و جوی کار آلمان چه شرایطی نیاز است؟ در حال حاضر یکی از پرطرفدارترین مقصد ها برای افرادی که به دنبال کار و یا تحصیل در کشور های اروپایی هستند، کشور آلمان می باشد. در صورتی که شما هم تمایل دارید که پاسخ این سوالات را بدانید یا ابهاماتی در این مورد در ذهنتان وجود دارد، این مقاله می تواند شما را به پاسخ تمامی سوالات نزدیک کند . کشور آلمان یکی از قوی ترین و صنعتی ترین کشور ها با اقتصاد بسیار قوی در قاره اروپا می باشد که به متقاضیان با اهداف گوناگون ویزاهای مختلفی را ارئه می نماید. متقاضیانی که تمایل به مهاجرت و اخذ ویزای آلمان را دارند می توانند با برقرار کردن ارتباط با موسسه ملک پور شرایط خود را به مشاورین با تجربه موسسه گفته تا آنها پس از بررسی شرایطشان بهترین و کم هزینه ترین روش مهاجرتی را به فرد متقاضی پیشنهاد دهند.

  • توضیحات موسسه ملک پور در مورد راه های اخذ اقامت آلمان

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد راه های اخذ اقامت آلمان

فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد راه های اخذ اقامت آلمان

مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:

تماس با ما
ویزای آلمان

درباره کشور آلمان

کشور آلمان هفتمین کشور بزرگ اروپا و یکی از پر جمعیت ترین کشور ها در اروپا است که مساحتی بالغ بر 357386 کیلومتر مربع دارد. آلمان 81 میلیون نفر جمعیت را در دل خود جا داده است. و از 16 ایالت تشکیل شده که پایتخت این کشور شهر برلین می باشد. تقریباً 6 میلیون نفر از جمعیت کشور آلمان در شهر برلین قرار دارند. آلمان یکی از اعضا معاهده شینگن و اتحادیه اروپا می باشد. از همسایگان آلمان می توان به کشور اتریش سوئیس، فرانسه، هلند، بلژیک، لوگزامبورک، لهستان و جمهوری چک اشاره نمود.همچنین می توان گفت که آلمان بزرگترین اقتصاد اتحادیه اروپا است و تولید ناخالص داخلی این کشور 3.73 تریلیون دلار است. از این جهت آلمان بعد از آمریکا، ژاپن و چین در چهارمین جایگاه جهان قرار گرفته است. مردم در این کشور با زبان آلمانی سخن می گویند که جزء سومین زبان دنیا به شمار می رود. از کشورهایی که زبان آلمانی را به عنوان زبان رسمی خود انتخاب کرده اند می توان به کشور اتریش، سوئیس، کشور لوگزامبورک و کشور لیختن اشتاین اشاره نمود. از مهم ترین شهرهای آلمان می توان به مونیخ، هامبورگ، برلین، فرانکفورت و غیره را نام برد. اکثریت مردم در آلمان دین مسیحیت را دنبال می کنند. در چندین سال گذشته کشور آلمان کشور محبوب مردم برای ادامه تحصیل و یا کار کردن بوده است که افراد بیشماری برای ویزای آلمان اقدام می کنند.

  • توضیحات موسسه ملک پور در مورد روش های مهاجرت به آلمان

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد روش های مهاجرت به آلمان

فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد روش های مهاجرت به آلمان

انواع ویزای آلمان

  • A
  • B
  • C
  • D

برای مهاجرت به آلمان ویزاهای مختلفی موجود است که نسبت به هدف شما از مهاجرت، نوع ویزاها متفاوت خواهد بود. هر یک از این ویزاها مدارک و شرایط مخصوص خود را دارند که در این قسمت انواع آن را برای شما عزیزان بررسی خواهیم کرد.

نوع A (ویزای ترانزیت فرودگاهی)

در صورتی که تمایل به توقف در یکی از فرودگاه های کشور آلمان را دارید و مقصد بعدی و نهایی شما از کشورهای خارج از منطقه شینگن است، باید ویزای ترانزیت فرودگاهی دسته A را اخذ نمایید.

نوع B (ترانزیت)

این نوع ویزا اعتبار 5 روزه دارد و مناسب کسانی است که قصد دارند مسیر خود را بین دو کشور عضو شینگن تغییر دهند. این تغیر مسیر می تواند با وسیله هایی مانند: اتومبیل، هواپیما و یا کشتی نیز باشد. برای این نوع مهاجرت ها ویزای نوع B صادر می گردد.

نوع C (ویزای توریستی)

ویزای توریستی معمولاً جهت دیدار، گردش و انجام کارهای کوتاه صادر می گردد. به صورت معمول این نوع ویزاها به صورت کوتاه مدت، کمتر از نود روز صادر خواهد شد. می توان گفت امروز حدود 62 کشور وجود دارد که شهروندانش برای ورود به این کشور نیازی به ویزای آلمان نخواهند داشت.

نوع D (ویزای بلند مدت)

نام این نوع ویزا، ویزای ملی می باشد. برای کسانی ویزای نوع D صادر می گردد که قصد دارند بیش از 90 روز در خاک آلمان حضور داشته باشند. با این نوع ویزا در واقع شما مجوز ورود به این کشور و اقامت به مدت مشخص شده را دریافت کرده اید. متقاضی باید قبل از سفر خود درخواست اخذ ویزای آلمان از این روش را ارائه دهد. لازم است بدانید که این ویزا تنها اجازه ورود است شما باید بعد از سه ماه که از ورودتان به آلمان گذشت، ویزای خود را به اجازه اقامت تبدیل کنید.

  • توضیحات موسسه ملک پور در مورد ویزای آلمان به همراه آموزش زبان آلمانی

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد ویزای آلمان به همراه آموزش زبان آلمانی

فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد ویزای آلمان به همراه آموزش زبان آلمانی 

 

مراحل گرفتن ویزای آلمان

مراحل گرفتن ویزای آلمان به بخش های متعددی تقسیم می شود و ویزای این کشور به کسی تعلق می گیرد که این فرایند موجود را مرحله به مرحله پیش ببرد. مرحله اول گرفتن ویزای آلمان، ارسال درخواست به وزارت خارجه آلمان از طریق وبسایت اصلی این نهاد می باشد. پروسه درخواست ویزای آلمان وابسته به نوع مهاجرت می باشد زیرا هر کدام دارای شرایط متفاوتی است. به طور کلی مراحل اخذ ویزای آلمان در مراحل زیر خلاصه می شود:

  • تکمیل و ارسال فرم درخواست ویزای آلمان
  • جمع آوری مدارک مورد نیاز (گذرنامه، عکس، مدارم مربوط به اثبات تمکن مالی، بیمه سلامت، مدارک هویتی)
  • اخذ زمان مصاحبه از کنسولگری
  • شرکت در مصاحبه حضوری
  • ارسال اطلاعات بیومتریک
  • پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزا
  • دریافت ویزا

در کنار مراحل ذکر شده، با توج به نوع برنامه مهاجرتی، مراحل و اقداماتی نیز به آن اضافه خواهد شد که افراد ملزم به رعایت و انجام همه آنها می باشند.

ویزای تحصیلی آلمان

یکی از مهم ترین قدم ها جهت برنامه ریزی دقیق و موفق در جهت تحصیل شما، انتخاب و یافتن یک دانشگاه در رشته مورد علاقه شما می باشد. برای تحصیل در آلمان از همان اول راه متقاضی باید یک دوره تحصیلی را در این کشور انتخاب کند. مدرک زبان لازم برای دریافت ویزای تحصیلی آلمان باید در سطح B2 آلمانی باشد. همچنین حساب بانکی خود را با توجه به مبلغ تعیین شده به عنوان تمکن مالی نمایش دهد. پس از اتمام این مراحل، یک نامه پذیرش از سمت دانشگاه مورد نظر خود را باید دریافت کنید. اگر این روند را به درستی طی کنید می توانید جهت دریافت ویزای آلمان و پس از آن تحصیل در مقطع مورد نظر خود اقدام کنید. در آلمان موسسات و دانشگاه های سطح بالای بسیاری وجود دارد که بسیاری از دانشجویان واجد شرایط اعم از آلمانی و غیرآلمانی می توانند در آن ها مشغول به تحصیل شوند. همین موضوع باعث شده است که دانشجویان بسیاری از سراسر دنیا جذب تحصیل در آلمان شوند. وقت سفارت تقریباً طولانی است و دانشجو ها مدت طولانی باید منتظر بمانند. اما اگر پذیرش برای فوق لیسانس و یا دکترا باشد سفارت وقت نزدیک تری می دهد. متقاضیان می توانند از کشورهایی مانند مجارستان و ترکیه به عنوان پل برای درخواست سفارت اقدام کنند.

  • فایل تصویری موسسه ملک پور در زمینه مقایسه شرایط آلمان و اتریش برای اقامت

  • فایل صوتی موسسه ملک پور در زمینه مقایسه شرایط آلمان و اتریش برای اقامت

ویزای کاری آلمان

در کشور آلمان بازار کار بسیار مناسبی وجود دارد که این موضوع همچنین برای کشورهای جهان سوم نیز قابل توجه می باشد. این کشور به سرزمین اختراعات و نوآوری شناخته شده است. همچنین چهارمین اقتصاد بزرگ جهان را دارا می باشد. همین امر موجب جذب بسیاری از ایرانی ها و حتی خارجیان مقیم کشورهای دیگر جهت بازار کار در آلمان شده است. مدت زمان ویزای آلمان جهت کار نسبت به هر شغل و کارفرما متفاوت می باشد اما به طور معمول این ویزا به مدت دو ساله صادر می گردد، سپس بعد از دو سال در صورت نیاز مجدد تمدید خواهد شد. ویزای کار آلمان روش مناسبی جهت اقامت طولانی مدت در آلمان می باشد. در این قسمت به روش های مختلف کار در آلمان خواهیم پرداخت:

خود اشتغالی: شما به عنوان کارفرما یا کار آفرین در این روش می توانید اقدام کنید.

جستجوگر شغل: متقاضی از این روش می تواند وارد کشور آلمان شود و طی شش ماه فرصت پیدا کردن شغل مورد نظر را دارند.

کار به عنوان AU pair: برای افرادی که مایل به کسب اطلاعات در مورد فرهنگ و زبان آلمانی هستند نیز این امکان فراهم است که به اقامت دائم در این کشور دست پیدا کنند. شهروندان کشورهای که عضو اتحادیه اروپا، کشورآمریکا، کشور کانادا و استرالیا و کشور های سوییس، ژاپن، کره جنوبی، اسرائيل و نیوزلند می باشند این امکان را دارند که پس از وارد شدن به آلمان، بدون داشتن ویزای آلمان درخواست خود را برای اقامت با اهداف کاری دریافت نمایند. و متقاضیان دیگر کشورها در جهان سوم باید قبل از مهاجرت به کشور آلمان، ویزای این کشور را به هدف کار اخذ نمایند. طبق قانون اقامت که مسئولیت اقامت مهاجرین را به عهده دارد، افرادی که دارای شرایط اخذ ویزای کار آلمان هستند به شرح زیر می باشند:

  • افراد خارجی با تخصص بالا
  • محققان با دانش فنی ویژه برای آموزش پرسنل در سمت های برجسته یا پرسنل علمی در سمتهای برجسته
  • مدیران
  • متخصصین
  • در حرفه ای که می خواهند در آلمان به آن مشغول شود کمبود کارگران ماهر وجود داشته باشد.
  • شخص یک پیشنهاد شغلی مشخص داشته باشد.
  • تحصیلات شما باید با مدرک آلمانی معادل شناخته شود.

در نمودار زیر نرخ بیکاری کشور آلمان را مشاهده می نمایید که علیرغم شرایط کرونا، کمتر از 5 درصد می باشد.

نمودار نرخ بیکاری آلمان

ویزای درمانی آلمان

ویزای پزشکی آلمان اجازه ورود افراد با اهداف معالجه پزشکی به آلمان را می دهد.این ویزا به خارجی ها این حق را می دهد که هر نوع خدمات پزشکی را در کشور آلمان تا وقتی که توان پرداخت هزینه مالی را داشته باشند دریافت نمایند. کشور آلمان یکی از برترین مقاصد جهان در امور پزشکی است. تخمین زده می شود که سالانه تقریباً 250 هزار نفر از 177 کشور جهان به آلمان وارد می شوند و امور پزشکی و درمانی را انجام می دهند. این بیماران عمدتاً از کشورهای همسایه مانند فرانسه، هلند و لهستان هستند. سود کشور آلمان از راه ویزای درمانی حدود 1.2 میلیون یورو در سال است. شما می توانید ویزای آلمان را به منظور معالجه پزشکی به مدت سه ماه و یا طولانی تر دریافت کنید. اگر مدت درمان و معالجه متقاضی در آلمان کمتر از 3 ماه زمان ببرد متقاضی برای ورود به آلمان باید ویزای شینگن را دریافت نماید و با ویزای شنگن می توان کار های مرتبط با معالجه را انجام داد. شما باید با کلینیک یا بیمارستانی که در آن وضعیت درمانی خود را انجام می دهید، اقدامات پزشکی خود را انجام دهید.

ویزای همراه آلمان

این مقاله را از دست ندهید: ویزای همراه آلمان

در این مقاله ما جوانب ویزای همراه آلمان را به شما خواهیم آموخت.

ویزاهای کوتاه مدت آلمان

اگر کشوری که متقاضی تابعیت آن را دارد جزو کشورهایی باشد که برای ورود به آلمان نیاز به ویزا دارد، متقاضی برای ورود به آلمان با اقامت کوتاه مدت مثل سفر های کاری، یا دیدار خانواده نیاز دارد تا برای ویزای توریستی شینگن اقدام نماید. این ویزای اقامت کوتاه ویزای دسته C می باشد که حداکثر 90 روز در مدت 180 روز در آلمان و کل منطقه شینگن معتبر است و از روزی که وارد آلمان یا کشورهای دیگر شنگن شوید آغاز دوره 180 روزه است. ویزای شینگن بسته به دلیل دارنده مسافرت به سه شکل مختلف ارائه می شود: می توان برای یک، دو یا چندین بار ورود در منطقه شینگن استفاده کرد. بنابراین می توانید از آن برای یک بار ورود بدون وقفه 90 روزه یا برای دو یا چند بار ورود بیش از 90 روز در طی 180 روز استفاده کنید. برای مسافران مکرر نیز می توان اعتبار خود را در مدت یک، سه یا پنج سال به 90 روز افزایش داد. فرم درخواست ویزای شینگن از شما می خواهد که نوع مورد نظر خود را تعیین کنید. اگر به مدت 90 روز اقامت داشته باشید، باید 90 روز دیگر از منطقه شینگن خارج شوید تا واجد شرایط ویزای شینگن دیگری باشید. اگر می خواهید بیش از 90 روز در آلمان بمانید و تابعیت، شما را به اخذ ویزای شینگن ملزم می کند، قبل از سفر باید درخواست ویزای ملی ویزای دسته D کنید. در جدول زیر نام کشور های عضو در معاهده شنگن را مشاهده می فرمایید.

Austria اتریش

Liechtenstein لیختن اشتاین

Belgium بلژیک

Lithuania لیتوانی

Czech Republic جمهوری چک

Luxembourg لوکزامبورگ

Denmark دانمارک

Malta مالتا

Estonia استونی

Netherlands هلند

Finland فنلاند

Norway نروژ

France فرانسه

Poland لهستان

Germany آلمان

Portugal پرتغال

Greece یونان

Slovakia اسلواکی

Hungary مجارستان

Slovenia اسلونی

Iceland ایسلند

Spain اسپانیا

Italy ایتالیا

Sweden سوئد

Latvia لتونی

Switzerland سوئیس

ویزای تلنت آلمان

ویزای تلنت آلمان نوعی ویزای ویژه این کشور است که به قشری خاص برای زندگی در شهر برلین آلمان اعطا می شود. هنرمندانی که دارای استعداد متفاوتی هستند و روزنامه نگاران، واجدین شرایط استفاده از ویزای تلنت آلمان هستند. بسیار مهم است تنها افرادی که قصد زندگی در برلین آلمان را دارند، برای اخذ این ویزا اقدام کنند چرا که ویزای تلنت آلمان تنها مختص برلین می باشد. هنرمندان برای اخذ ویزای تلنت آلمان باید به طور واضح هنر و استعداد خود را اثبات نمایند که برای اثبات این موضوع، ارائه مدارک و اطلاعات زیر، ضروری است:

  • اخذ تاییدیه محل زندگی شخص در آلمان
  • دارا بودن بیمه سلامت آلمان
  • ارائه نمونه کار
  • دریافت پیشنهاد کاری در آلمان
  • تمکن مالی
  • گذرنامه معتبر
  • انجام مراحل بیومتریک
  • ارائه مدارک تحصیلی با ترجمه

گرفتن ویزای تجاری آلمان

گرفتن ویزای آلمان گاهی با پیچیدگی هایی همراه است و این به دلیل ویژگی بعضی از برنامه های مهاجرتی این کشور می باشد. ویزای تجاری آلمان نیز در لیست برنامه های مهاجرتی با شرایط پیچیده قرار دارد که برای راه اندازی یک بیزنس تجاری در آلمان به صورت کوتاه مدت، به افراد اعطا می شود. عوامل تاثیر گذار برای موفقیت در اخذ ویزای تجاری آلمان، ملیت و کشور مبداء افراد می باشد. اشخاص موظف به ارائه دو نوع مدرک برای دریافت این نوع ویزا هستند که شامل مدارک عمومی و ویژه می شود.

مدارک عمومی

  • فرم درخواست ویزا
  • دو قطعه عکس
  • یک کپی از صفح اول پاسپورت متقاضی
  • بیمه مسافرتی تا سقف 30 هزار یورو
  • پاسپورت
  • اثبات برخورداری از تمکن مالی

مدارک ویژه ویزای تجاری

  • ارائه مدارک مربوط به گردش حساب شرکت و یا کارخانه متقاضی
  • ارائه دعوتنامه دریافت شده از سوی شریک های تجاری در آلمان
  • گواهی ثبت شرکت
  • ارائه مجوز کار

ویزای تحقیقاتی آلمان

کشور آلمان فرصت مناسبی را برای پیشرفت علمی و کاری افراد به وجود آورده و همه امکانات مناسب را جهت تحقیق و پژوهش در اختیار این دسته از افراد قرار داده تا به رشد و توسعه روز افزون کشور خود، کمک شایانی کرده باشد. از آنجایی که ملیت ایران در لیست کشورهایی قرار دارد که برای انجام پژوهش در کشور آلمان نیازمند اخذ ویزای فرصت مطالعاتی آلمان است، متقاضیان ایرانی با ارائه مدارک زیر، به این هدف مهم خواهند رسید:

  • تکمیل فرم درخواست
  • دوقطعه عکس
  • پاسپورت معتبر
  • مدارک هویتی
  • بیمه سلامت
  • رزرو پرواز
  • برخورداری از تمکن مالی
  • دریافت دعوتنامه از دانشگاه یا موسسه علمی آلمان
  • پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزا

ویزای شینگن آلمان

متقاضیان مهاجرت به آلمان با هرهدفی که این تصمیم را گرفته اند، برای عملی شدن خواسته خود نیاز به ویزای شینگن آلمان دارند که این ویزا با توجه به انواع برنامه های مهاجرتی به بخش های متفاوتی تقسیم شده است و افراد با توجه به وضعیت و شرایط خود باید یکی از این بخش ها را انتخاب و اقدام به اخذ ویزای مربوط به آن کنند. انواع ویزای شینگن آلمان عبارتند از:

  • ویزای توریستی شینگن آلمان
  • ویزای شینگن خانواده
  • ویزای شینگن برای یافتن کار در آلمان
  • ویزای شینگن تحصیلی آلمان
  • ویزای شینگن کاری آلمان
  • ویزای شینگن آلمان جهت اهداف تجارتی
  • ویزای شینگن درمانی
  • ویزای شینگن جهت شرکت در نمایشگاه تجاری
  • ویزای شینگن جهت ترانزیت هوایی

ویزای ملی آلمان

یکی از انواع ویزاهایی که کشور آلمان برای علاقه مندان مهاجرت به این کشور در نظر گرفته است، ویزای ملی آلمان (Nationales Visum Typ D) می باشد که با نام ویزای بلند مدت نیز شناخته می شود. اقامت از طریق این نوع ویزا با اهداف ویژه ای می باشد که بیش از 3 ماه به طول می انجامد. مدت اعتباری که برای ویزای ملی آلمان در نظر گرفته شده، تا یک سال می باشد. متقاضیان با بهره مندی از این ویزا، قادر به ارائه درخواست ویزای کار، آوسبیلدونگ و یا حتی تحصیل می باشند. نحوه درخواست ویزای ملی آلمان به این شکل است که متقاضی باید به سفارت کشور آلمان رفته و درخواست خود را ثبت نماید. البته پیش از مراجعه به سفارت، باید وقت ملاقات گرفت که برای طی شدن زودتر این مرحله، می توان به یکی از کشورهای همسایه مانند ترکیه، رجوع کرد. از جمله مدارکی که برای ویزای ملی آلمان لازم است:

  • تکمیل فرم درخواست
  • پاسپورت معتبر
  • تمکن مالی
  • پرداخت هزینه های مربوط

ویزای ترانزیت آلمان

ویزای ترانزیت آلمان به افرادی داده می شود که برای بهره مندی از فرودگاه های آلمان، به منظور تغییر هواپیما نیاز به ویزا دارند، اعطا می گردد. این ویزا به پیوست پاسپورت درآمده و نوعی مجوز برای 12 ساعت می باشد که افراد به وسیله آن می توانند پرواز خود را در فرودگاه آلمان تعویض نمایند.

ویزای توریستی آلمان

برای سفرهای کوتاه مدت تفریحی در آلمان، ملاقات با دوستان و اعضای خانواده، ویزای توریستی بهترین گزینه برای افراد می باشد. افراد برای اخذ ویزای توریستی با دغدغه های کمتری مواجه هستند و بیشتر باید اطلاعاتی نظیر قیمت ویزای آلمان و یا بلیط آلمان را به به دست آورند. به طور کلی اقامت کمتر از 3 ماه در آلمان با ویزای توریستی امکان پذیر است. البته با این نوع ویزا نمی توان مشغول به کار شد و یا اقداماتی از این قبیل با ویزای توریستی امکان پذیر نمی باشد. ویزای توریستی که با نام ویزای  شینگن نیز شناخته می شود، دارای شرایط و مراحلی می باشد که هر شخصی برای اخذ آن، ملزم به عبور از پروسه طراحی شده می باشد.

مراحل دریافت ویزای توریستی آلمان:

  • ارسال درخواست
  • تکمیل فرم های مربوطه
  • پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزا
  • شرکت در مصاحبه

بعد از تکمیل همه مدارک و تکمیل کردن فرایند اخذ ویزای توریستی آلمان، اداره مهاجرت این کشور در مدت زمانی 10 روزه، به بررسی درخواست متقاضی پرداخته و پاسخ را به فرد اعلام می دارند.

ویزاهای دیگر آلمان

به اضافه ویزاهایی که تا کنون در مورد آن ها توضیح دادیم، ویزاهای دیگری نیز از سمت کشور آلمان بر اساس درخواست شما صادر خواهد شد. این ویزاها بر اساس هدف و نوع درخواست متقاضی، مدارک و شرایط خاص خود را دارند که دولت آلمان با تشخیص آن، ویزای شخص را صادر خواهد کرد. این ویزاها شامل :

ویزای توریستی آلمان

  • Tourist & Visitor Visa 
    • ویزای اتحاد مجدد خانواده

ویزای جستجوی کار آلمان

  •  Job Seeker Visa (ویزای جستجوی کار آلمان)
    • ویزای آلمان برای اهداف تجاری
    • ویزای ترانزیت فرودگاه
    • ویزای آلمان برای دانشمند مهمان
    • ویزای معالجه پزشکی
    • ویزا نمایشگاه و نمایشگاه های تجاری
    • ویزای آلمان برای برنامه های فرهنگی
    • ویزای آلمان برای دوره زبان آلمانی

ویزای دوره زبان آلمانی

نوعی ویزای تحصیلی است که برای خارجیانی که قصد گذراندن دوره زبان فشرده را دارند که تا 3 ماه طول می کشد صادر می شود. دانشجویان این دوره ها حداقل 18 ساعت در هفته را به تحصیل می پردازند. کسانی که ویزای دوره زبان آلمانی در آلمان را اخذ می نمایند امکان تبدیل کردن آن به ویزای کاری یا ویزای دانشجویی را ندارند و همچنین امکان انجام هر گونه اشتغال که منجر به سود شود را نخواهند داشت. اگر تمایل دارید که پس از اتمام دوره زبان، تحصیلات خود را در آلمان ادامه دهید، بایستی کشور آلمان را ترک نموده و از کشور خود مجدد جهت ویزای دانشجویی درخواست دهید. مدت اعتباری که ویزای دوره زبان در آلمان دارد، طول کل زبان دوره است که ممکن است از 3 ماه تا 1 سال باشد. لازم به ذکر می باشد در صورت اقامت بالای 1 سال جهت تحصیل در دوره زبان  قابلیت تمدید وجود ندارد. در تمامی این ویزاها، فرد نیاز دارد تا دانش ابتدایی زبان آلمانی داشته باشد و درخواست ویزای خود را به علاوه مدارک مورد نیاز که توسط دولت این کشور مشخص شده است، به سفارت کشور آلمان ارائه نماید تا بعد از انجام بررسی ها ویزای شخص صادر گردد.

مدارک لازم برای ویزای آلمان

مدارکی که در ادامه نام می بریم برای اخذ تمامی ویزاهای کشور آلمان مورد نیاز است:

گذرنامه: گذرنامه شخص متقاضی باید دارای حداقل 6 ماه اعتبار و دو صفحه خالی باشد.

فرم درخواست ویزا: فرم درخواست ویزا نیاز است تا به صورت کاملاً صحیح و منطبق با اطلاعات فرد متقاضی کامل شود و در صورتی که پاسخ ها داری نقصان باشد موجب بازگشت فرم درخواست خواهد شد.

عکس متقاضی: عکسی که فرد متقاضی ارائه می نماید باید حداکثر در 3 ماه اخیر گرفته شده باشد و مطابق با استانداردهایی که سفارت آلمان برای ارائه عکس قرار داده است باشد.

بیمه درمانی سفر: بیمه مسافرتی تعیین می کند که شما حین سفر در برابر بیماری ها و تصادفات بیمه می باشید.

برنامه سفر: برنامه سفر شامل مدارکی مانند: قرارداد کاری شخص متقاضی، فرم پذیرش دانشگاه، رزرو بلیط سفر شما و مدارکی است که نشان دهنده اهداف شما در طول سفر می باشد.

اثبات تمکن مالی: سندی است که ثابت می کند مبلغی برای تأمین نیازهای مالی خود در طول اقامت برنامه ریزی شده در آلمان را دارید. این سند نشان دهنده مبلغ بودجه شما است که باید نشان دهید حداقل روزانه مبلغ 45 یورو را می توانید برای زندگی در آلمان هزینه کنید.

مدت زمان دریافت ویزای آلمان

انتخاب روش مهاجرتی می تواند تعیین کننده این باشد که افراد برای دریافت ویزای خود باید چه مدت زمانی صبر کنند. چرا که هر نوع ویزا دارای شرایط متفاوتی می باشد. هرچند که واژه  ویزا آلمان فوری می تواند بسیار لذت بخش باشد اما بدیهی است که اگر راه پرطرفداری را برای مهاجرت به آلمان انتخاب می کنید، قطعا زمان بیشتری را باید برای دریافت ویزا به انتظار بنشینید. از آنجایی که ویزای آلمان برای ایرانیان مهم است، زمان دقیق رسیدن به این خواسته نیز برای آنها دارای اهمیت می باشد. با تحقیق و جمع آوری اطلاعات توسط کارشناسان موسسه ملک پور، به این نتیجه رسیده ایم که افراد برای دریافت ویزای تحصیلی، حداقل 6 الی 1 سال باید در انتظار برای رسیدن به مرحله مصاحبه باشند. این زمان برای پیوستن به خانواده در آلمان به 6 ماه می رسد و مدت زمان انتظار برای دریافت ویزای کاری نیز 6 الی 1 سال است، این در حالی می باشد که مدت زمان انتظار برای ویزاهای توریستی، تحصیل در دوره دکترا و پیشنهاد شغلی، 1 ماه است.

دلایل ریجکت ویزای آلمان

افراد بسیاری با تقاضای مهاجرت آنان به کشور آلمان، موافقت نخواهد شد و در اصطلاح ریجکت می شوند. این عدم موافقت به دلایل مختلفی رخ می دهد که شاید در بیشتر اوقات متقاضیان متوجه این دلایل نباشند و پاسخ واضحی به آنان داده نشود. به همین دلیل تصمیم گرفته ایم که شایع ترین دلایلی که منجر به ریجکت شدن ویزای آلمان می شود را بیان کنیم تا افراد با کسب تجربه و آگاهی، اشتباهاتی که منجر به عدم موافقت کشور آلمان برای اعطای ویزا می گردد، اقدام به اخذ ویزای آلمان کنند. این دلایل ریجکتی ویزا به شرح زیر است:

  • نقص مدارک هویتی یا مجهول بودن آنها
  • ناتوانی در اثبات داشتن تمکن مالی
  • نداشتن بیمه معتبر
  • نامشخص بودن هدف مهاجرت
  • داشتن سوءپیشینه
  • پاسخگویی نامناسب به سوالات افسر مهاجرت
  • نداشتن برنامه سفر
  • جعل مدارک

دلایل ذکر شده، عمده و پرتکرار ترین عوامل در ریجکت شدن ویزای آلمان می باشد و نباید تنها این موارد را دلایل عدم موفقیت در اخذ ویزای آلمان دانست بلکه موارد بسیار دیگری با توجه به شرایط هر فرد وجود دارد که ممکن است منجر به ریجکت شدن ویزای وی شود.

ریجکت ویزای تحصیلی آلمان

این مقاله را از دست ندهید: ریجکت ویزای تحصیلی آلمان

در این مقاله ما جوانب ریجکت ویزای تحصیلی آلمان را به شما خواهیم آموخت.

رفع ریجکتی ویزای آلمان

پارامتر و عوامل مختلفی دست به دست هم می دهند که ممکن است با دریافت ویزای افراد موافقت نشود. هر گاه این اتفاق برای متقاضیان رخ داد، راهی وجود دارد که درخواست خود را دوباره ارسال نمایند. اقدامی که فرد در این موقعیت باید انجام دهد، درخواست تجدیدی نظر می باشد که این نامه به درخواست فرد خواهد بود. در واقع افراد در این ویزا باید دلایل مستحکم و قانع کننده ای را بیان کنند تا نواقص و عواملی که موجب ریجکت شدنشان شده است را پوشش دهند. این دلایل می تواند ارسال مدارک، اسناد، توضیحات و... باشد و افراد باید همه تلاش خود را به کار ببندند تا نظر افسر اداره مهاجرت آلمان را در جهت موافقت با اخذ ویزای آلمان جلب نماید. افراد باید از فرصت به دست آمده استفاده کرده تا به کشور آلمان ثابت کنند که واجد شرایط مهاجرت به این کشور می باشند. در این مرحله به دلیل آگاهی و تجربه اندک افراد شاید نتوانند قدم های درست و مناسبی را بردارند که قظعا مشاوران و کارشناسانی که سالها در این زمینه مشغول فعالیت می باشند، راه نجات خواهند بود. متقاضیانی که در این موقعیت قرار گرفته اند می توانند حساب ویژه ای روی مشاوره کارشناسان باتجربه و حرفه ای موسسه ملک پور باز کنند.

تمدید ویزای آلمان

اخذ ویزای آلمان دارای مراحلی می باشد و تمدید آن نیز با انجام فرایندی دیگر، رخ خواهد داد. متقاضیان نباید گمان کنند چون یکبار موفق به اخذ ویزای آلمان شده اند، برای تمدید آن ویزا دیگر کار سختی پیش رو ندارند. رعایت قوانین و شرایط خواسته شده از سوی اداره مهاجرت آلمان، تنها به تمدید شدن ویزای آلمان می انجامد. اولین قدم برای تمدید ویزا، حضور در اداره مهاجرت آلمان و ملاقات با مسئول مربوطه می باشد. اگر فردی دانشجوی کشور آلمان باشد می تواند به قسمتی از دانشگاه که برای این موضوع در نظر گرفته مراجعه و درخواست خود را ارائه دهد. برای درخواست خود نیازمند مدارکی از قبیل: پاسپورت، عکس، کارت دانشجویی، نامه از دانشگاه و صورت حساب بانکی خود می باشد. متقاضیان غیر دانشجو نیز با جمع آوری مدارک  و اهداف خود باید افسر اداره مهاجرت آلمان را با توجه به شرایط و قوانین، قانع کنند تا ویزای وی را تمدید نمایند. لازمه این رضایت، ارائه مدارک مورد نیاز و طی کردن همه مراحل از پیش طراحی شده در راه تمدید ویزا می باشد. کم کاری و تعلل در انجام هر کدام از مراحل، به منزله عدم موافقت اداره مهاجرت آلمان با تمدید ویزای متقاضی می باشد. لازم به ذکر است که افراد قبل از تمام شدن مدت اعتبار ویزای خود باید مقدمات تمدید آن را فراهم کنند تا در کشور آلمان با مشکل روبرو نشده و بدون مشکلات متعدد به خواسته خود یعنی تمدید اقامت در کشور آلمان برسند.

هزینه ویزای آلمان

پرداخت کردن مبلغ درخواست ویزا جهت پرداخت این هزینه، مواردی مانند تعداد اعضا خانواده و نوع ویزا تاثیر گذار است. لازم به ذکر است که این مبلغ غیرقابل بازگشت می باشد. انواع ویزای آلمان قیمت متفاوتی دارد و در جدول زیر هزینه ویزای آلمان را مشاهده می کنید:

نوع ویزا

هزینه

Schengen visa single entry (90 days)

ویزای شینگن 90 روزه

60 euros

60 یورو

Schengen visa multiple entry (90 days)

ویزای شنگن چند بار ورود ( 90 روزه)

60 euro

60 یورو

Schengen visa children 6-12 (90 days)

ویزای شنگن کودکان 6 تا 12 سال (90 روزه)

35 euros

35 یورو

Schengen visa children 0-6 (90 days)

ویزای شنگن فرزندان 0 تا 6 سال (90روزه)

0 euros

هزینه ای ندارد

Transit visa (ages 12 and above)

ویزای ترانزیت 12 سال و بالاتر

60 euros

60 یورو

Transit visa children (6-12 years)

ویزای ترانزیت فرزندان (6-12 سال)

35 euros

35 یورو

Transit visa children (0-6 years)

ویزای ترانزیت کودکان 0تا 6 سال(90 روز)

0 euros

هزینه ای ندارد

National visa (aged 17 and above) ویزای ملی (از سن 17 سال و بالاتر)

75 euros75 یورو

National visa minors (0-17 years)

ویزا ملی افراد خردسال (0 تا 17 سال)

37,50 euros

37،50 یورو

هزینه ویزای آلمان با دعوتنامه

ویزای آلمان با دعواتنامه یکی از بی دردسر و کم ریسک ترین راه رسیدن به آلمان می باشد که با توجه به نوع دعوتنامه، هزینه هایی که باید توسط متقاضی پرداخت شود نیز متغیر خواهد بود. به غیر از پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزا، متقاضیان باید مبلغی را به عنوان پشتوانه مالی قرار داده تا این اطمینان را به کشور آلمان بدهند که بعد از اتمام اقامت، به کشور خود باز می گردند.

گرفتن ویزای آلمان از طریق سایر کشورها

اقدام به اخذ ویزای آلمان از طریق ایران به دلیل قرار گرفتن مدت طولانی در صف انتظار برای مصاحبه، زمانبر خواهد بود. راه میانبری که بسیاری از متقاضیان مهاجرت به آلمان در پیش گرفته اند، گرفتن ویزای آلمان از طریق سایر کشورها می باشد. متقاضیان از کشورهای همسایه می توانند به این مهم دست یابند، البته کشور مجارستان نیز می تواند گزینه قابل قبولی برای اخذ اقامت آلمان در کمترین زمان نسبت به کشور ایران باشد اما در این بین کشور ترکیه به دلیل ویژگی های متعددی که دارد، ایده آل ترین کشور برای اخذ اقامت آلمان است. دریافت ویزا و اقامت آلمان از کشور ترکیه دارای شرایط و قوانینی است که آگاهی از آن برای افرادی که تصمیم به واسط قرار دادن این کشور  دارند، بسیار مهم و ضروری می باشد.

ویزای آلمان از ترکیه

ترکیه بهترین انتخاب در این راه میانبر می باشد و به دلیل همسایگی با ایران، افراد با صرف زمان و هزینه قابل قبولی می توانند در کمترین زمان، وقت سفارت آلمان را گرفته و به ویزای آلمان دست یابند. در واقع با واسط قرار دادن کشور ترکیه، می توان برای اخذ اقامت آلمان تلاش کرد. برای این عمل نیاز است که متقاضی به مدت 6 ماه در کشور ترکیه اقامت داشته باشد. اقامت 6 ماهه در کشور ترکیه به دلیل آشنایی با فرهنگ و عقاید مردمان این کشور تا حدودی سخت نخواهد گذشت و فرصت مناسبی برای کنار آمدن افراد با مقوله مهاجرت که مشکلات عمده ای نظیر غم دوری از وطن، خانواده و... را با خود به همراه دارد، می باشد. هزینه زندگی در 6 ماه برای افراد سنگین نبوده و می توان این نوع روش برای اخذ ویزای آلمان را مفید و باصرفه تلقی کرد. همچنین افراد در این مدت می توانند تسلط خود را به زبان آلمانی به دست آورده و با آمادگی کامل به مقصد مهاجرتی خود یعنی آلمان برسند.

وکیل متخصص ویزای آلمان

برای اخذ ویزای آلمان از روش های گفته شده متقاضی باید با وکیل متخصص در امور مهاجرتی مشورت های لازم را انجام دهد. وکیل مهاجرت به رغم تجربه و تخصص در امور می تواند شما را در این راه همراهی کند و اصول مربوط به اخذ ویزای آلمان، اعم از ویزای تحصیلی، ویزای کاری، ویزای درمانی و... را به متقاضی یادآور شود. هر ساله متقاضیان زیادی تمایل به اخذ ویزای آلمان دارند. که با توجه به حجم بالای درخواست ها امکان ریجکت شدن یا رد شدن متقاضی از سمت سفارت آلمان بالا می باشد. با توجه به مواردی که گفته شد شما می توانید با مشورت با وکلای با تجربه در امور مهاجرت از ریسک های موجود در این راه بکاهید. موسسه ملک پور با داشتن سالها تجربه در زمینه ی مهاجرت، همواره پشتیبان و همراه عزیزان در این راه بوده است. متقاضیان عزیز این امکان را دارند تا برای مطلع شدن از چگونگی دریافت ویزای کشور آلمان و یا دیگر کشور ها با موسسه ملک پور ارتباط برقرار نمایند و اطلاعاتی که مورد نیازشان است را از مشاورین اخذ نمایند.

تعیین وقت سفارت آلمان

سفارت خانه های کشور آلمان در تمام دنیا در سفارت خانه های کشور خود کار ارزیابی ویزاهای متقاضیان را انجام می دهند. برای ویزاهای کوتاه مدت، متوسط ​​زمان پردازش بین 2 تا 10 روز کاری است. اگر تمایل به اخذ ویزای آلمان برای اقامت بلند مدت را دارید، بسته به شرایط شما ممکن است تا چند ماه در صف سفارت منظر بمانید. ویزاهای آلمان بسته به نوع ویزای درخواستی شما، بین 3 تا 12 ماه معتبر است. ویزای شینگن حداکثر 90 روز (ظرف 180 روز) از تاریخ ورود شما معتبر است. ویزای شینگن قبل از تاریخ ورود شما و در زمان درخواست ویزا، معتبر نیست. اگر درخواست ویزای آلمان شخص رد شود، شما می توانید از دلایل رد این امر مطلع شوید و یک ماه فرصت دارید که با نوشتن نامه به هیئت آلمانی درخواست تجدید نظر کنید تا درخواست شما دوباره مورد بررسی قرار گیرد. هزینه های اخذ ویزاهای آلمان بسته به شرایط و نوع ویزایی که متقاضی برای آن اقدام نموده است ممکن است متفاوت باشد. اما در حالت کلی ویزا های کشور آلمان نسبت به ویزا های کشور های دیگر هزینه های پایین تری را دارد. به صورت کلی، ویزای کشور آلمان برای اقامت های بلندمدت 75 یورو هزینه دارد و هزینه ویزا های کوتاه مدت کشور آلمان 60 یورو می باشد.

توصیه های مهم برای اخذ ویزای آلمان

کشور آلمان کشوری با صنعت و نظام اقتصادی بسیار قوی، در حال حاضر یکی از بهترین کشورها برای مهاجرین می باشد. تحصیل رایگان، صنعتی بودن آلمان و شرایط خوب اشتغال، بیمه های درمانی کاربردی و مناسب و پایین بودن نرخ بیکاری و غیره تنها جزئی از شرایط عالی کشور آلمان می باشد. وجود قدرتمندترین کارخانه های ماشین سازی آلمان را به یکی از بزرگترین پیشگامان صنعت اتومبیل سازی در جهان بدل کرده است که هر ساله صادرات بسیاری را به دیگر کشورهای دنیا انجام می دهد. افرادی که تمایل به سفر به آلمان یا اخذ اقامت آلمان را دارند باید برای وارد شدن به این کشور شرایطی را رعایت نمایند. حتی افرادی که به صورت توریستی به آلمان سفر می کنند باید هدف سفر خود را مشخص نمایند و این هدف باید برای سفارت آلمان قابل قبول باشد. پاسپورت شما باید حداقل 6 ماه پس از اقامت در آلمان معتبر باشد. شما باید در شرایطی باشید که هزینه های زندگی و مسافرت خود را تأمین کنید. قبل از انقضای ویزا باید آماده باشید که آلمان را ترک کنید (به عنوان مثال پرواز برگشتی رزرو کنید). شما باید تحت پوشش بیمه درمانی مسافرتی باشید نباید تهدیدی را برای امنیت یا نظم عمومی ایجاد کنید. در محصول گام به گام اخذ اقامت، کلیه نکات مهم در خصوص مهاجرت به آلمان و اخذ ویزای این کشور و همچنین سایر کشورهای معتبر معرفی و بررسی شده است.

⬅️ چنانچه علاقمند به کسب اطلاعات بیشتر در باب ویزای آلمان هستید، اینجا کلیک کنید ➡️

گام به گام تا اخذ اقامت


سوالات متداول

مدت اعتبار ویزای توریستی آلمان چقدر است؟

مدت زمان اعتبار ویزای توریستی آلمان 90 روز می باشد.

ویزای تحصیلی آلمان به چه سطحی از مدرک زبان نیاز دارد؟

برای تحصیل در دانشگاه های آلمان و اخذ ویزای تحصیلی آلمان می بایست مدرک زبان آلمانی B2 داشته باشید.

انواع ویزای کار آلمان کدامند؟

ویزای کار آلمان دارای دو نوع ویزای جستجوی کار و ویزای جاب آفر می باشد.

مدت اعتبار ویزای جستجوی کار آلمان چقدر است؟

ویزای جاب سیکر یا جستجوی کار آلمان دارای اعتبار 6 ماهه است.

سخن پایانی

ویزای آلمان، انواع ویزاهای قابل صدور از آلمان، قیمت ویزای آلمان از ایران، انواع روش های اخذ ویزا و تمامی مطالب مربوط به اخذ ویزای آلمان در این مقاله را مورد نقد و بررسی قرار دادیم. کشور آلمان کشوری با جمعیت 81 میلیونی و با نرخ بیکاری بسیار پایین مقصد بسیار عالی برای نیرو های متخصص و جویای کار از اکثر کشور های جهان است. تحصیلات رایگان دانشگاهی و دانشگاه هایی در سطح بین المللی، دانشجویان مشتاق به ادامه ی تحصیل را از سراسر جهان به این کشور جذب می نماید. متقاضیانی که موفق به اخذ گذرنامه آلمان می شوند این امکان برای آن ها وجود دارد که به 188 کشور دنیا بدون داشتن ویزا سفر کنند. ما سعی داشتیم تا در این مقاله به ابهامات شما عزیزان در مورد ویزای آلمان پاسخ مناسب بدهیم. موسسه ملک پور با داشتن 15 سال تجربه همراه شما عزیزان در زمینه ی مهاجرت است. متقاضیان می توانیند جهت راهنمایی و به دست آوردن اطلاعات کامل تر در ارتباط با ویزای آلمان و دیگر راه های مهاجرت با موسسه مهاجرتی ملک پور تماس حاصل فرمایند و از مشاوره های رایگان تلفنی استفاده کنند. همچنین می توانید در قسمت ثبت پرسش، سوالات خود را مطرح کنید تا در کمترین زمان پاسخ خود را دریافت کنید. در صورت رضایتمندی از این مقاله می توانید در قسمت ذیل 5 ستاره طلایی را روشن نمائید.

امتیاز 3.35 از 5 ( 13 رای ثبت شده)

مطالب مرتبط و مفید


ثبت پرسش
شیما جوان
سلام. وقتتون بخیر باشه. من جوان هستم و تمایل دارم از طریق جستجوی کار برای ویزای آلمان اقدام کنم. سوالم اینه که برای ویزای جستجوی کار آلمان از ما مدرک زبان میخوان یا فقط در سطح خاصی بشیم کفایت میکنه.
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت بله شما باید حداقل مدرک زبان ب1 آلمانی را داشته باشید و علاوه بر آن داشتن مدرک آکادمیک و 3 سال سابقه کار مرتبط نیز الزامی می باشد.
ادریس راسخ از افغانستان
با عرض سلام میخوام به آلمان مهاجرت کنم به نظر شما راه بهتر کدام است ؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز شرایط شما می بایست بررسی گردد لطفاً با شماره های موجود در سایت تماس حاصل نمایید تا کارشناسان ما مشاوره لازم را خدمتتان ارائه دهند 
Fatemeh Farjad
با درود فوق تخصص نازایی و ivf هستم و ۵۳ سال دارم . با سابقه ۲۰ سال کار تخصصی حوزه جراحی زنان زایمان . تمایل به کار در مرکز نازایی در شهر هایدلبرگ دارم که دخترم در ان دانشجو هستن . خواهرم و برادر زاده ام تبعه المان هستند . ایا میتوانم در هایدلبرگ کار مرتبط انجام دهم ؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام مخاطب گرامی در صورتی که بتوانید مدرک زبان المانی در حدb1 اخذ نمایید امکان اخذ ویزای معادل سازی برای کشور آلمان وجود دارد.
مشاوره رایگان