مهاجرت به لهستان

1 دی 1401 1 نظر

مهاجرت به لهستان

مهاجرت به لهستان، اخذ اقامت لهستان و بررسی روش های مختلف گرفتن تابعیت کشور لهستان در این مقاله علمی به صورت تفصیلی مورد تحلیل و بررسی قرار می گیرد. در همین وبسایت و شبکه های اجتماعی ما سوالات بسیاری درخصوص راه های مهاجرت به لهستان کدامند؟ آیا اقامت لهستان مطمئن می باشد؟ نرخ بیکاری کشور لهستان چقدر است؟ و ... پرسیده می شود، که در ادامه به پاسخ آنها خواهیم پرداخت. کشور لهستان یا به طور رسمی جمهوری لهستان کشوری در اروپای مرکزی با 38.5 میلیون جمعیت می باشد. لهستان در 1 مه سال 2004 به عضویت اتحادیه اروپا درآمد و ششمین کشور پر جمعیت اتحادیه می باشد. با توجه به اینکه لهستان عضو منطقه شینگن و بازار واحد اتحادیه اروپاست هر ساله به متقاضیان مهاجرت به لهستان اضافه می شود. ما بنا داریم تا در این مقاله به راه های مختلف مهاجرت به لهستان و اخد اقامت و تابعیت این کشور بپردازیم. شما همراهان همیشگی ما می توانید جهت مهاجرت به کشور لهستان با موسسه ملک پور از سراسر دنیا تماس حاصل نموده و از مشاوره رایگان تلفنی استفاده کنید.

  • زندگی در لهستان و شرایط مهاجرت به لهستان
  • مهاجرت به  لهستان از طریق کار
  • مهاجرت به لهستان از طریق تحصیل
  • مهاجرت به لهستان از طریق سرمایه گذاری
  • مهاجرت به لهستان از طریق ازدواج
  • مهاجرت به لهستان و اخذ تابعیت از طریق تولد
  • مهاجرت به لهستان از طریق پناهندگی
  • هزینه های زندگی در لهستان
  • اخذ تابعیت برای مهاجرت به لهستان
  • سوالات متداول راجع به مهاجرت به لهستان
  • سخن پایانی درباره مهاجرت به لهستان

مهاجرت به لهستان

زندگی در لهستان و شرایط مهاجرت به لهستان

مهاجرت یک تغییر و تصمیم بزرگ در زندگی است که متقاضی بهتر است قبل از هر اقدامی در خصوص آن تحقیق و با آگاهی کامل نسبت به ان اقدام نماید. در این خصوص برای مهاجرت به لهستان لازم دیدیم که ابتدا شرایط عمومی این کشور و طرق مختلف مهاجرت به لهستان را بررسی نماییم. همانطور که می دانید کشور لهستان در مرکز اروپا با کشورهایی همچون آلمان، اوکراین، اسلوواکی، لیتوانی، بلاروس و روسیه همسایه می باشد. جمعیت لهستان 38.5 میلیون نفر و بزرگترین شهر و پایتخت آن ورشو است. برای مهاجرت به لهستان 6 طرق اصلی اعم از مهاجرت از طریق کار، مهارجرت از طریق تحصیل، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری، مهاحرت از طریق ازدواج، تولد و پناهندگی وجود دارد. متقاضی مهاجرت به لهستان بنا به شرایط عمومی خود می تواند در غالب یکی از این 6 طرق یا زیرمجوعه های آن اقدام به مهاجرت به لهستان نماید. شما سروران عزیز می توانید با تهیه ویدیوی راهنمای گام به گام اخذ اقامت که تمامی 6 طرق اصلی مهاجرت به همراه زیر مجموعه های آن توسط مدیر موسسه ملکپور تدریس شده و حاصل 15 سال تجربه علمی و عملی ایشان در امر مهاجرت می باشد را تهیه نمایید. این ویدیو شامل فایل های تصویری و صوتی می باشد که شما عزیزان در همه شرایط حتی در حین کار و رانندگی نیز بتوانید آن استفاده کنید.

خودحمایتی ایتالیا

مهاجرت به لهستان از طریق کار

مهاجرت به لهستان از طریق ویزای کار، یکی از پرطرفدارترین طرق مهاجرت می باشد. نکته قابل توجه درباره مهاجرت به لهستان از طریق ویزای کار این است که این کشور در عضویت اتحادیه اروپا و شنگن بوده و اولویت ارائه شغل به نیروی کار لهستانی یا عضو اتحادیه اروپا را دارا می باشد. بدین صورت که فرد متقاضی ویزای کار لهستان که از تبعه خارج از اتحادیه اروپا می باشد، نیازمند به داشتن مجوز یا اجازه کار و همچنین پیشنهاد شغلی از یک شرکت یا صاحبکار لهستانی است. نکته قابل توجه دیگر این است که شما تا زمانی که درخواست شغل از سمت کارفرمای لهستانی نداشته باشید نمی توانید برای مهاجرت به لهستان از طریق کار اقدام نمایید. اجازه کار را voivode محلی صادر می کند و مدت زمان اقامت به مدت اجازه کار شما بستگی دارد. در صورت تمدید ویزای کار لهستان به مدت 5 سال و پرداخت بیمه و مالیات، مهاجرت به لهستان از طریق کار، ختم به دریافت اقامت دائم و سپس پاسپورت لهستان می شود. با توجه به برنامه ریزی های دولت و رشد اقتصادی که کشور لهستان داشته از نرخ بیکاری پایین 3.67 درصد طبق نمودار پایین برخودار می باشد.

مهاجرت به لهستان

اما متاسفانه کشور لهستان مثل کشور آلمان و اتریش ویزای جستجوی کار ندارد تا متقاضیان ایرانی بتوانند با اخذ این ویزا به راحتی وارد کشور شده و آزادانه دنبال کار بگردند.

پناهندگی اتریش

کار در لهستان

 

کار در جمهوری چک

درخصوص کسب اطلاعات بیشتر درباره ویزای جستجوی کار کشور آلمان و اتریش لطفاً به مقالات ذیل رجوع کنید.

 

مهاجرت به لهستان از طریق تحصیل

مهاجرت به لهستان از طریق تحصیل یکی دیگر از 6 طرق اصلی مهاجرت می باشد. نکته قابل توجه در مهاجرت تحصیلی به لهستان این است که چون دانشجویان بیمه و مالیاتی نمی پردازند، عموماً این اقامت منجر به اخذ تابعیت یا پاسپورت نمی گردد. اما یک روش مهاجرتی امن است که راه را برای اخذ شغل در لهستان با توجه به اینکه اقامت کاری نیازمند به داشتن پیشنهاد شغلی از سوی کارفرمای لهستانی است فراهم می کند. مهاجرت به لهستان از طریق تحصیل در سه مقطع لیسانس، فوق لیسانس و دکتری مقدور می باشد که در ذیل بصورت خلاصه عنوان می گردد.

  • مقطع لیسانس:

تحصیل در لهستان در دوره لیسانس به دو زبان انگلیسی و لهستانی مقدور بوده اما ارائه نمره یا مدرک زبان الزامی می باشد. اگر متقاضی نتواند مدرک زبان ارائه دهد می تواند دوره زبان انگلیسی یا لهستانی را در لهستان برداشته و پس از ارائه مدرک لازم در کلاس های مقطع لیسانس حضور یابد. لازم به ذکر است در حال حاضر فقط کشور مجارستان و اتریش روی دوره های زبان به ایرانی ها ویزا صادر می کنند. طول دوره تحصیل عموماً بین 3 تا 4 است و حداقل نمره زبان آیلتس 6 می باشد. هزینه های سالیانه مقطع لیانس بین 2.000 تا 8.000 یورو است. البته هزینه های تحصیل بسته به نوع دانشگاه، رشته و مقطع تحصیلی متغییر بوده و گاهاً بین 8.000 تا 12.000 یورو مخصوصاً در رشته های MBA افزایش می یابد. دانشجویان در این مقطع اجازه کار پاره وقت به مدت 10 ساعت در طول هفته دارند و بهتر است سن متقاضی زیر 25 سال باشد.

  • فوق لیسانس:

دوره فوق لیسانس هم مثل لیسانس به دو زبان لهستانی و انگلیسی مقدور بوده و نیازمند آیلتس نمره 6.5 است. درصورت ارائه آیلتس 6 دانشجو می تواند کورس زبان انگلیسی برای نیم نمره بردارد تا به سطح مورد قبول برسد. عموماً مدت زمان تحصیل بین 1 تا 2 سال متغییر است. دانشجویان اجازه کار پاره وقت تا 20 ساعت در هفته را دارند و هزینه های تحصیل با توجه به رشته، دانشگاه و محل تحصیل بین 4.000 تا 12.000 یورو در سال متغییر است. بهتر است متقاضی تحصیل در مقطع فوق لیسانس زیر 30 سال باشد.

  • دکتری:

مقطع دکتری بالاترین مدرک تحصیلی و آکادمیک است که دانشجویان تحقیق تمام وقت (در طول هفته 30 ساعت) انجام می دهند. با توجه به پروژه ای بودن این مقطع عموماً 3 تا 5 سال به طول می انجامد. اکثر دوره های دکتری شرط سنی ندارند اما متقاضی باید کاملاً از نظر علمی یک فرد شاخص باشد. عموم دانشجویان در این دوره نیازمند به داشتن نمره آیلتس بالای 6.5، حداقل یک تا چند مقاله علمی چاپ شده و از همه مهمتر سوپر وایزر یا یک استاد راهنما که دانشجو را بپذیرد می باشند. در جدول ذیل ده دانشگاه برتر کشور لهستان به ترتیب رتبه بندی جهان ذکر شده است.

 

دانشگاه

QS Ranking 2020

رتبه بندی 2019

ARWU Ranking 2019

دانشگاه جاژیلونیان

338

601

301

دانشگاه ورشو

349

601

401

دانشگاه صنعتی ورشو

521

801

801

دانشگاه آدام میکیویچ پوزنان (UAM)

801

801

701

دانشگاه علم و صنعت AGH

801

801

601

دانشگاه صنعتی کراکو

801

-

-

دانشگاه صنعتی گدانسک

801

1001

-

دانشگاه صنعتی لودز

801

1001

-

دانشگاه نیکولوس کپرنیک

801

1001

901

دانشگاه صنعتی پوزنان

801

-

-

 

  • اخذ بورسیه تحصیلی در لهستان:

یکی دیگر از دوره های تحصیلی پر طرفدار اخذ بورسیه تحصیلی می باشد. با توجه به اینکه بورسیه تحصیلی حالت رقابتی دارد متقاضی بورسیه باید یک فرد شاخص علمی باشد، عموماً بورس های تحصیلی به مقاطع فوق لیسانس و دکتری تعلق می گیرد. شرایط لازم جهت اخذ بورسیه همانند دکتری بوده نمره زبان آیلتس 6.5 به بالا، در دانشگاه های معدل محور معدل بالا، در دانشگاه های تحقیق محور ارائه مقاله و از همه مهمتر استاد راهنما اشت. در خصوص کسب اطلاعات بیشتر و جامع درمود تحصیل در لهستان لطفاً به مقاله ذیل مراجعه نمایید.

پناهندگی اتریش

تحصیل در لهستان

مهاجرت به لهستان از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری خارجی یکی دیگر از راه های مهاجرت است که با توجه به برنامه و مبالغی که درگیر می شود، عموماً افراد خاص و بازرگانان از این طریق اقدام می کنند. در مهاجرت به لهستان از طریق سرمایه گذای عموماً متقاضیان یا به دنبال اخذ اقامت هستند یا می خواهند سود تجاری کسب نمایند. سرمایه گذاری سرایط خاص و ویژه خود را دارا می باشد و سرمایه گذار حتما باید قبل از هر اقدامی به قرارداد های دو جانبه تجاری و همچنین استاندارهای بین المللی تجاری توجه ویژه نماید تا بتواند به نتیجه مطلوب برسد. واقعیت امر این است در کشور لهستان می توان با خرید املاک و مستغلات تجاری در غالب طرح های اقتصادی سود ده در صورت موافقت اتاق بازرگانی لهستان موفق به اخذ اقامت شد. یکی از روش های پر طرفدار در مهاجرت به لهستان از طریق سرمایه گذاری اقدام به ثبت شرکت با ارائه طرح تجاری در این کشور می باشد. با توجه به اینکه لهستان جزء کشورهای در حال توسعه در اروپا محسوب می شود سرمایه گذاری ها در مناطق ویژه اقتصادی و با بررسی وزیر اقتصاد یا کارآفرینی و فناوری صورت می پذیرد. عکس ذیل مناطقی که دارای تشویق های تجاری و مالیاتی می باشد برای سرمایه گذاران خارجی را نشان می دهد.

برای ثبت شرکت در لهستان با ارائه طرح تجاری سود ده به سرمایه اولیه در شرکت بین 14.000 تا 27.000 یورو نیاز می باشد. در صورت مورد تائید بودن طرح تجاری این روش منجر به دریافت اقامت می گردد که ابتدا 1 ساله صادر می شود و قابلیت تمدید دارد. یک روش دیگر سرمایه گذاری در لهستان وجود دارد که به CBI) Citizenship by Investment) معروف است. در این روش سرمایه گذاری شما حداقل باید 100.000 یورو سرمایه گذاری انجام دهید. که بیشترین تقاضا برای این روش را کشورهای آفریقایی دارند.

سرمایه گذاری در لهستان با توجه به پیچیده های خاص و همچنین محدودیت در مناطق و پلن های تجاری چندان توصیه نمی شود و پیشنهاد می شود قبل از هر اقدامی در این خصوص تحقیق نموده و آن را با سرمایه گذاری در کشورهای بزرگی چون اتریش، پرتغال و فرانسه مقایسه نمایید.

مهاجرت به لهستان از طریق ازدواج

مهاجرت به لهستان از طریق ازدواج یک پروسه کاملاً قانونی را می طلبد و افراد قبل از هر اقدامی باید آثار عقد نکاح را در ایران و همچنین کشور لهستان را مطالعه، تا با آگاهی کامل نسبت به این موضوع اقدام نمایند. توجه داشته باشید که به ازدواج های صوری هیچگونه اقامت و تابعیتی تعلق نمی گیرد. در ازدواج های بین المللی فرد مورد نظر حتماً باید تابعیت آن کشور (در اینجا لهستان) را داشته باشد و بتواند از پس هزینه های زندگی و تمکن مالی آن بر بیاید. در ابتدا پس از ازدواج برای فرد خارجی یک اقامت موقت 2 ساله صادر می شود. سپس بعد از گذشت 3 سال از ازدواج و زندگی مشترک فرد می تواند درخواست تابعیت یا پاسپورت کشور لهستان را نماید. این مقاله توسط کارشناسان مجرب موسسه ملک پور به نگارش در آمده است و کپی برداری از آن بدون ذکر منبع خلاف قانون و شرع می باشد.

مهاجرت به لهستان و اخذ تابعیت از طریق تولد

درخصوص مهاجرت به لهستان و اخذ تابعیت از طریق تولد موضوع به تابعیت اصلی بر می گردد. در تابعیت اصلی، کشورها از دو سیستم کلی برای اهدای تابعیت خود استفاده می کنند.

سیستم خاک: بطور خلاصه عنوان می دارد اگر نوازادی در خاک یک کشور اعم از هوایی، دریایی یا زمین به دنیا بیاید، تابعیت آن کشور به نوزاد تحمیل می گردد. کشورهایی همچون برزیل، کانادا و آمریکا در حال حاضر از این سیستم پیروی می کنند. سیستم خون: در سیستم خون نوزاد به واسطه خون یا تابعیت والدین تبعیت می گیرد مثل کشور خودمان ایران که نوزاد به واسطه تولد از یک پدر ایرانی، تابعیت ایران را می گیرد، ولو اینکه در خارج از ایران به دنیا آمده باشد. البته کشورها در شرایط خاص از قاعده دوم هم تبعیت می کنند. در مورد کشور لهستان باید عنوان داریم که این کشور از سیستم خون پیروی می کند و اگر نوزادی در لهستان متولد شود، یکی از والدین پدر یا مادر لهستانی باشد، نوزاد نیز لهستانی محسوب می شود. البته استثنائاتی نیز وجود دارد:

  • اگر نوزادی در لهستان متولد شود یا پدر و مادرش نامعلوم باشد به نوزاد تابعیت لهستان تعلق می گیرد.
  • اگر نوزاد خارجی تا قبل از 16 سالگی توسط یک شخص تبعه لهستانی به فرزندی پذیرفته شود، فرض بر این می شود که نوزاد در لهستان به دنیا آمده و لهستانی محسوب می گردد.

مهاجرت به لهستان از طریق پناهندگی

در این بخش به یکی از غلط ترین و پرریسک ترین راه مهاجرت یعنی پناهندگی می پردازیم.

لازم به ذکر است که موسسه ملک پور هیچگونه مشاوره و خدماتی در مورد پناهندگی ندارد و صرفاً جهت آگاهی شما عزیزان به ذکر قوانین و خطرات آن می پردازد.

پناهنده طبق تعریف کنوانسیون پناهندگی به فردی اطلاق می گردد که بنا به یک ترس واقعی اعم از شکنجه، آزار و اذیت جنسی، دیدگاه سیاسی مغایر با حکومت، عضویت در گروه های خاص و... جانش در خطر است و نمی تواند به کشور خود باز گردد. کشور لهستان عضور کنوانسیون ژنو می باشد اما در سالهای اخیر اقدام به عدم پذیرش پناهجو کرده است و خیلی از درخواست های پناهندگی را رد می کند. اما طبق قانون متقاضی مهاجرت به لهستان از طریق پناهندگی باید پس از ورود به لهستان ظرف 8 روز کاری خود را به پلیس منطقه معرفی و فرم های لازم را پر نماید. بعد از معرفی یک اقامت موقت 2 ساله به فرد داده می شود تا بر اساس کیس و پرونده خود وارد دادگاه شود. اگر نظر دادگاه مثبت باشد فرد اقامت بلند مدت دریافت می نماید و اجازه کار و تحصیل دارد، در این حالت عموماً پس از 5 سال کار و پرداخت مالیات فرد می تواند درخواست تابعیت یا پاسپورت نماید.

 

  • توضیحات موسسه ملک پور در زمینه پناهندگی

فایل تصویری موسسه ملک پور راجع به پناهندگی

فایل تصویری موسسه ملک پور راجع به پناهندگی

هزینه های زندگی در لهستان

بررسی هزینه های زندگی در لهستان بعد از شرایط اقتصادی و کار در این کشور از اهمیت بسزایی برخوردار است. هزینه های زندگی مقرون به صرفه یکی از مشوق های انتخاب کشور برای مهاجرین می باشد که بتوانند برنامه ریزی های مالی داشته و در هزینه های خود صرفه جویی نمایند برای یک سال اول. نکته قابل توجه برای متقاضیان مهاجرت به لهستان این است که هزینه های زندگی در لهستان 4.35 درصد کمتر از کشور ایران است اما در قسمت هزینه های اجاره بها اجاره 12.72 درصد بیشتر از ایران است. به طور میانگین، هزینه زندگی در لهستان برای یک نفر، در حدود 350 تا 550 یورو در ماه برآورد می شود. در جدول ذیل عموم هزینه های مصرفی روزانه برای کشور مجارستان آورده شده است.

 

هزینه های زندگی در لهستان به یورو

رستوران

قیمت

غذا، رستوران ارزان قیمت

4.60 €

 در مک دونالد

4.14 €

کوکا/ پپسی (بطری 0.33 لیتر)

0.90 €

آب (بطری 0.33 لیتر)

0.74 €

بازار

قیمت

شیر، (1 لیتر)

0.55 €

نان شیرینی تازه (500 گرم)

0.65 €

برنج (سفید) ، (1 کیلوگرم)

0.75 €

تخم مرغ (منظم) (12)

1.73 €

سینه های مرغ (بدون پوست ، بدون پوست) ، (1 کیلوگرم)

3.68 €

دور گوشت گاو (1 کیلوگرم) (یا گوشت قرمز قرمز پشتی معادل)

7.53 €

سیب (1 کیلوگرم)

0.67 €

پرتقال (1 کیلوگرم)

1.07 €

گوجه فرنگی (1 کیلوگرم)

1.28 €

سیب زمینی (1 کیلوگرم)

0.47 €

پیاز (1 کیلو گرم)

0.56 €

آب (بطری 1.5 لیتری)

0.42 €

 

قیمت آپارتمان جهت خرید

قیمت به یورو

قیمت هر متر مربع برای خرید آپارتمان در مرکز شهر

2,058.89 €

قیمت هر متر مربع برای خرید آپارتمان در خارج از مرکز

1,411.96 €

اجاره در هر ماه

قیمت به یورو

آپارتمان (1 اتاق خواب) در مرکز شهر

432.65 €

آپارتمان (1 اتاق خواب) خارج از مرکز

337.34 €

آپارتمان (3 اتاق خواب) در مرکز شهر

723.10 €

آپارتمان (3 اتاق خواب) خارج از مرکز

549.37 €

پناهندگی اتریش

هزینه های تحصیل و زندگی در لهستان

اخذ تابعیت برای مهاجرت به لهستان

اخذ تابعیت برای مهاجرت به لهستان از ابتدا صورت نمی گیرد و برای اخذ تابعیت متقاضی باید ابتدا از یکی از طرق بالا اقامت لهستان را دریافت نماید و پس از چند سال زندگی و پرداخت بیمه و مالیات می تواند درخواست تابعیت نماید. نوزادانی که در لهستان به دنیا می آیند اگر یکی از والدین انها لهستانی باشد به نوزاد تابعیت لهستان تعلق می گیرد. اگر خاک لهستان نوزادی به دنیا بیاید یا پیدا شود که پدر و مادر ش نامعلوم باشد باز به نوزاد تابعیت لهستان تعلق می گیرد. تابعیت لهستان توسط رئیس جمهور لهستان اعطا می شود، حتی رئیس جمهور می تواند بدون توجه به مدت اقامت در لهستان، تابعیت لهستان را به فرد خارجی اعطا کند. اصولاً افراد خارجی اگر به طور مداوم در لهستان حداقل به مدت 3 سال بر اساس اجازه اقامت دائم زندگی کنند می توانند درخواست اقامت دائم نمایند. درخواست اقامت به صورت حضوری یا الکترونیکی از طریق Voivode ارسال می شود. نکته دیگر در خصوص تابعیت اینکه لهستان دو تابعتی را قبول دارد.

پناهندگی اتریش

پاسپورت لهستان


سوالات متداول راجع به مهاجرت به لهستان

✅ روش های مهاجرت به لهستان کدامند؟

مهاجرت به لهستان از طریق تحصیل، گرفتن ویزای کار لهستان، سرمایه گذاری، تولد، ازدواج و پناهندگی امکان پذیر است.

✅ مهاجرت به لهستان از طریق کار چگونه است؟

با دریافت پیشنهاد کاری از لهستان می توان ویزای کار لهستان را دریافت کرده و برای مهاجرت از طریق کار اقدام کرد.

✅ مهاجرت به لهستان از طریق تولد چگونه است؟

با توجه به قوانین کشور لهستان و تبعیت از سیستم خون، اقامت و تابعیت لهستان به فرزندان تازه متولد شده ای تعلق می گیرد که یکی از والدین آن ها تبعه لهستان باشند.

✅ هزینه زندگی در لهستان چقدر است؟

به طور میانگین، هزینه زندگی یک نفر در لهستان در حدود 350 تا 550 یورو در ماه می باشد.


_____________________ مهاجرت به لهستان و نتیجه گیری _____________________

مهاجرت به لهستان، اخذ اقامت لهستان، طرق مختلف اخذ تابعیت لهستان در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار گرفت. با توجه به اینکه کشور لهستان یکی از کشورهای در حال توسعه اروپا می باشد و عضو اتحادیه اروپا و شنگن است در سال های اخیر مورد توجه بسیاری از متقاضیان مهاجرت به لهستان قرار گرفته است. تمام راه های مهاجرت به لهستان اعم از مهاجرت به لهستان از طریق کار، تحصیل، سرمایه گذاری، ازدواج، تولد و پناهندگی بررسی شد. تحصیل در لهستان با توجه به هزینه های معقول و پایین در اروپا نسبت به دیگر راه های مهاجرت به لهستان توصیه می شود که می تواند دروازه ورود متقاضی به بازار کار اروپا باشد. مهاجرت کاری به لهستان نیازمند پیشنهاد کاری از سوی کارفرمای لهستانی است و مثل کشور آلمان و اتریش ویزای جستجوی کار ندارد. در مجموع توصیه می شود قبل از هر اقدامی برای مهاجرت به لهستان تحقیق کرده و شرایط عمومی خود را کاملاً بررسی کنید تا با آگاهی کامل تصمیم بگیرید. شما در این خصوص می توانید از سراسر دنیا با موسسه ملک پور تماس حاصل نموده و از مشاوره تلفنی رایگان استفاده نمایید. همچنین در انتهای این مقاله در بخش "ثبت پرسش" سوالات خود را در خصوص مهاجرت به لهستان مطرح نموده و در کمترین زمان ممکن به پاسخ برسید.

امتیاز 4.6 از 5 ( 9 رای ثبت شده)

مطالب مرتبط و مفید


ثبت پرسش
احمد نوری
سلام.ایا موسسه ملک پور خدماتی در خصوص مهاجرت تحصیلی به لهستان ارائه میکنه؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب دوست عزیز بلی لطفا با موسسه تماس بگیرید تا شرایط عمومی شما توسط کارشناسان ما بصورت رایگان بررسی شود. موفق باشید.
مشاوره رایگان